zaterdag 3 februari 2018

Minister Ollongren (Demonen66) Gaat door Ondergrens

Een Minister zou Minister moeten zijn van alle Nederlanders. De Bilderbergminister Ollongren van de Penthouse partij echter niet. Niets geleerd hebbend van de Fortuyn demonisering (of juist wel?), gaat zij nu voorop in de demonisering van Thierry Baudet. Met recht wordt haar partij nu, naast "Penthouse Partij", veelal "Demonen66" genoemd.

En dan nog dit...

178 opmerkingen:

 1. Zoals eerder onder de andere draad gezet.

  Baudet, de pinata van de Nederlandse politiek, die nodig is om de woede van de burger (over stagnerende lonen, werkloosheid, verlies aan sociale zekerheden) op te richten

  https://www.volkskrant.nl/politiek/vicepremier-ollongren-populisme-bedreigt-kernwaarden-nederland-en-baudet-gaat-daarin-verder-dan-wilders~a4566249/

  En voor wie in Baudet de grote heiland ziet, die mag zijn woede richten op pinata Ollengren.

  https://www.geenstijl.nl/5140576/bang-zijn-ze-doodsbang-en-ze-hebben-niets-meer-in-het-debat-te-brokkelen/

  'Heerlijk' debat, met lekkere nauwe grenzen over dat wat wel gezegd mag worden.

  Over echte inhoud gaat politiek, zoals die in de media gebracht wordt, al lang niet meer.

  Vb over wat niet gezegd mag worden: wat doen Nederlandse F16's in Syrie? Hoeveel bommen (net geldplaatje aub) hebben zij inmiddels afgeworpen, en op welke doelen? Hoeveel burgerdoden zijn daar bij omgekomen? Hoor je nooit iets over in zowel VK als bij GS. Niet eens verontwaardiging. Helemaal niets.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze politiek heeft een hoog gehalte van Geer en Goor maken ruzie. Wat goed is voor de kijkcijfers (ruzie Geer en Goor), is goed voor het stemvee (stem vooral op Baudet, die meer geld wil naar defensie en inlichtingen)

   En die foto van Baudet en Hiddema, is mooi geacteerd.

   Uit alles valt politiek garen te spinnen.

   Verwijderen
 2. De meest heldere Nederlandse samenvatting die ik totnogtoe gelezen heb over the memo, en hoe die memo tot non-issue wordt gepropageerd

  https://www.geotrendlines.nl/trump-geeft-fisa-memo-vrij-staat-erin/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vermoeden/ constatering: dat Ollongren een brekebeen is. Ze werkt zich vaak in de nesten. Is dit wel onder controle bij Rutte? Die speech in Nijmegen moet toch zijn goedgekeurd door deskundigen?!
  Of is Rutte ook niet blij met wat er gebeurt?
  ====

  Het artikel waar Blik naar linkt is de moeite waard: https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/02/ollongren-baudet-grotere-bedreiging-dan-wilders-a1590854

  ===
  Een kort citaat uit het NRC artikel:
  Volgens Ollongren laat Baudet het „onweersproken als zijn partijgenoten openlijk discrimineren op basis van ras”. Politici als Baudet willen „sommige Nederlanders dus anders behandelen dan andere” en bedreigen daarmee de „kernwaarden van Nederland”, aldus Ollongren. „De democratie, de rechtsstaat, onze vrije en open samenleving.”
  ===

  Yernaz Ramaytarsing , van wie ik vermoed dat zijn voorouders uit Nieuw Guinea komen of uit Indonesië, heeft ooit gezegd dat zwarten een minder hoog IQ hebben.
  Dat is een stukje waarheid ( wetenschappelijk) waar je volgens mij hypocrtiet mee om zou moeten gaan: je hoeft dat niet aan de grote klok te hangen, maar je mag er wel een beetje rekening mee houden.
  Dat 'rekening houden met' doe je in het algemeen belang: in het belang van alle rassen, óók van zwarte mensen. ( Oprah hield er geen rekening mee en zei: als jij als zwarte geen chirurg word, ben je lui. Het is je eigen schuld dat je een arme sloeber bent. Ga er maar aan staan met je iq van 80 en zonder geld voor scholing: eiugen schuld. Dank U Oprah voo rhet doodslaan van mijn laatste greintje zelfrespect.

  ---
  Waar het om gaat: Mensen zijn niet gelijk. Er zijn rasverschillen. Gedragsvoorkeuren zijn anders bij de ene groep dan bij de andere groep. Zolang een bestuurder streeft naar 'een goede harmonieuze samenleving' mag hij daar van mij rekening mee houden.
  Maar wel is er gelijkheid voor de wet: geen klasse justitie. Geen wetgeving ( 3 strikes and you are out) ( NAFTA die alle lagere banen exporteert) die een bevolkingsgroep zwaar beschadigd.

  ==

  Ollongren gooit alles door elkaar en bedenkt aanklachten die onbewezen zijn.

  NB: Yernaz is een aanhanger van Ayn Rand, en dus geen mannetje waar we een betere wereld van kunnen verwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yernaz lijkt me z-India: er zijn daar bergvolken die zeer oude genen hebben (in heel z-o Azië zijn er zgn ´negrito´s´, restvolkjes van vaak slechts een tiental stamleden) een van de meest zuivere vormen zijn de bewoners van de Andaman eilanden. Er is de laatste 200 jaar en eerder veel vermenging opgetreden, dus deze Ayn Rand aanhanger kan heel goed wat van deze waardevolle genen bezitten.

   Ollongren komt mij over als een zeer gevaarlijke vrouw. Dat soort typen komen bovendrijven vanwege de pseudo linkse SJW agenda. Competentie is niet vereist, vanwege hun mascottepositie kunnen ze op het pluche blijven en hun feministisch cultuurverderf propageren. Ze kunnen een heel land kapotmaken, denk maar aan haar 2e vaderland, Zweden, het n-Korea van het westen.

   Verwijderen
  2. Je weet dat ik dol ben op oervolkjes en hun culturen. Van dat laatste is bij Ramaytarsing helaas niets over. Omdat hij de controverse heeft gestart ga ik hem nu een koekje van eigen deeg geven:

   Wat ik interessant aan deze man vind zijn de H. erectus gelaatstrekken, alhoewel ik het beter vind staan bij vrouwen (ooit een korte relatie met zo´n vrouw gehad!).

   Er is niets mis met deze gelaatstrekjes, en mijn genetische zwerm theorie wordt tevens bewezen: deze man heeft de universiteit afgemaakt, terwijl de meeste negrito´s dat echt niet kunnen (negrito´s zijn Heel goed in skills die met jagen verzamelen te maken hebben, zijn dus zeer intelligent, maar testen net als de San zeer laag op IQ). Door introgressie van enkele (Tamil?) generaties is al heel veel niet-negrito IQ boven komen drijven.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Negrito

   Verwijderen
  3. Het gevaar van Ollongren is uiteraard niet dat ze het niet met Baudet eens is. Ik vind de uitspraak van deze meneer Ramartarsingh ook dom en zonder kennis van zaken gedaan. Ollongren staat wat mij betreft voor spionage op de eigen burger, doorwerken of in de bijstand tot je op je 80e euthanasie verdient, een Europees leger en een feministische dictatuur. Plus een koude oorlog zo koud dat het wel eens heel heet (10 ^ 9 graden) kan worden.

   Verwijderen
  4. @ Rootman,
   Ik heb de naam nu onder de knie: Ramautarsing.
   Er wonen meerder Ramautarsings in Paramaribo. En we weten dat "koeli's" uit India kwamen, maar die waren meestal Hindustaan. Zullen niet vaak 'sing' als deel van hun naam hebben gehad. Hoe dan ook: Yernaz ziet zich duidelijk niet als neger. ( Er is een koele relatie tussen de creolen en de hindustanen, in Suriname.)
   ====

   Ik heb trouwens mijn idee over IQ een beetje veranderd naar aanleiding vaneen artikel op UNZ.
   het blijkt dat een vol door betere voeding toch behoorlijk in IQ kan stijgen. Was al wel bekend, ook Rushton zag die mogelijkheid, maar UNZ heeft me overtuigd.

   Verwijderen
  5. Sing, meestal geschreven Singh betekent leeuw, en is een zeer veel voorkomende naam in India. Ook verder in Azië, wat ooit helemaal Hindoe was, komt het voor, bv het Thaise Singha bier.

   IQ kan door voeding, door veel stimulerende prikkels tijdens de jeugd (zonder dat worden zelfs hele slimme kinderen doffe en ongeïnteresseerde volwassenen) en door outbreeding stijgen (in heel veel voorheen geïsoleerde dorpen is iedereen meer verwant dan een gewone neef en nicht, en dat scheelt HEEL veel IQ puntjes) Een beetje vers bloed doet dan echt wonderen, en hoe Afrikaanser hoe beter meestal.

   Verwijderen
  6. Hier het artikel van Ron Unz dat me overtuigde dat het IQ ook afhankelijk is van de rijkdom en voedselkwaliteit van een volk. Laat ons hopen dat de IQ gap met Afrika op die manier wat wordt gedicht.
   Maar er zijn veel meer karaktereigenschappen die met ras varieren:
   http://human-stupidity.com/stupid-dogma/racial-differences-intelligence/race-differences-in-intelligence-how-i-changed-my-mind

   Uit al die verschillen laat zich begrijpen dat de ene groep de wereld verovert, terwijl de andere nauwelijks een industrie ontwikkelt en steeds als slaaf wordt gebruikt.

   Ik vind dat je die kennis op wijze en menslievende manier moet gebruiken.

   Onze joodse vrienden houden die kennis voor zichzelf en gebruiken hem als wapen. Met 1 doel: de wereld controleren.

   Verwijderen
  7. Zo ver ik weet is het gemiddeld IQ tussen rassen minimaal, en als het er al is, is de vraag of er rekening wordt gehouden met socio-economische verschillen.

   Bij Unz verscheen ongeveer een jaar geleden een stukje van Anatoly Karlin met 'wetenschappelijk' bewijs dat immigranten in Duitsland het gemiddelde IQ van dat land naar beneden hadden gehaald.

   Maar wat het stukje er niet bij meldde is dat IQ testen in Duitsland in het Duits zijn opgesteld. Wellicht dat die immigranten het beter hadden gedaan als ze bv vragen over logica in het Arabisch hadden gekregen ipv in het Duits?

   Ook blijkt dat als je bv in de VS rassen opdeelt obv socio-economische klasse dat rasseverschillen veel kleiner zijn dan klasse verschillen, en dat binnen de rijke en arme klassen er zo goed als geen verschillen zijn aan te wezen tussen de rassen.

   Chomsky over dit fenomeen

   https://zcomm.org/wp-content/uploads/zbooks/www/chomsky/pfrm/pfrm-10.html

   Kort gezegd: wie voor een dubbeltje wordt geboren, zal niet snel een kwartje worden. En dat is zeker zo in het land van 'The American Dream'

   Verwijderen
  8. Figuur 2 in het volgende artikel (uit de VS) laat het klasseverschil ook mooi zien

   Wie uitvinder wil zijn moet niet alleen intelligent zijn (goed zijn in beta vakken), maar ook rijke ouders hebben

   http://www.equality-of-opportunity.org/assets/documents/inventors_summary.pdf

   Figuur 2 is niet gestratificeerd op ras, wat jammer is voor de discussie hier, maar wel op intelligentie.

   Verwijderen
  9. Op GeenStijl nu ook een stukje over de 'wetenschappelijke' waarheid dat rassen van elkaar verschillen. Dat rassen Genetisch verschillen durft GS niet te zeggen, maar oppert zij wel door te vermelden dat een van de uitvinders van DNA (Watson) verschil in intelligentie zag tussen de rassen. Ook haalt GS de Kenianen erbij die zo hard een marathon kunnen lopen. En dat de Joden (in GS optiek) zo briljant zijn, want 22% van de nobel prijzen zijn gewonnen door Joden (zie dat de Afrikanen hen dat maar eens nadoen).

   Maar niet melden dat intelligentie ook met onderwijs, opvoeding en kansen krijgen te maken heeft (om je te kunnen ontwikkelen).

   En dat Kenianen hard marathons kunnen lopen komt omdat ze a) gemiddeld lang zijn en b) van jongs af aan gerend hebben.

   Kamiel Maasse, voormalig marathonloper, rende harder dan menig Keniaan en rende in zijn jeugd (weet ik toevallig) al rennend zijn krantenwijk rond in het dorp waar hij woonde.

   En dat Joden zo briljant zijn en Afrikanen niet, zou dat ook niet kunnen komen door omgevingsfactoren en kansen die je al dan niet met vriendschap of geld kunt afdwingen, en waarin Joden een veel betere uitgangspositie hebben dan andere bevolkingsgroepen of, zo je wilt 'rassen'?

   De hele discussie over dat sommige rassen intelligenter zijn dan andere rassen komt mij over als zeggen dat mensen die aanstekers bij zich dragen (ras A) vaker longkanker krijgen (minder intelligenter zijn) dan mensen die dit niet doen (ras b), om vervolgens de schuld te leggen bij die aansteker en niet inzien dat het de sigaret is (sociaal economische omgevingsfactoren) die de veroorzaker van die longkanker is.

   Wat een domme discussie!

   Verwijderen
  10. @ Willem Willem

   Volgens mij is al talloze malen vastgesteld dat aziaten gemiddeld intelligenter zijn dan blanken en dat die gemiddeld weer intelligenter zijn dan zwarten. So what?


   Verwijderen
  11. In deze tijd van internationale verkeersverbindingen, (of het een vlot van autobanden of een zakenjet is maakt niet uit) geeft het meer inzicht een individu van een bepaald ´ras´ als een zak vol met genen te zien.

   Dawkins beschrijft individuen van welke soort dan ook als een bundel met genen, en schrijft de wil tot overleven en procreatie aan de genen toe, niet aan het individu.

   Genen voor intelligentie maken slechts een miniem deel van het totale genoom uit en zijn als zodanig helemaal niet gekoppeld aan ´ras´kenmerken. Genen voor intelligentie zijn met name in het westen en oost azië zeer voordelig gebleken, en inmiddels vanwege de industriële revoluties nu in veel van de wereld. Vanwege de grotere vermenging nu zullen die intelligentiegenen bij veel ´rassen´ binnen een generatie of 10 dominant worden. Behalve waar bv een sterkere immuniteit tegen besmettelijke ziekten van veel groter belang is. Maar ook daar, wanneer die genen niet gekoppeld zijn (vlakbij elkaar op een chromosoom liggen), zullen BEIDE eigenschappen komen bovendrijven.

   Wie dit mechanisme niet onderkent begrijpt er echt niks van!

   Verwijderen
  12. @ Rootman

   Ik beschrijf de status quo; de situatie zoals die nu is. En die status quo zie je bijvoorbeeld keurig weerspiegeld in de naar raciale kenmerkend uitgesplitste werkgelegenheid bij een bedrijf als Google. Maar de evolutie gaat door en er is altijd verandering. Niks ligt voor eeuwig vast.

   Iets een domme discussie noemen omdat je, misschien wel om op zich nobele reden, moeite hebt met de uitkomst van die discussie staat me echter tegen. Dat was de strekking van mijn reactie op Willem Willem. Zelfcensuur is de constante waar ieder door de cultureel marxisten aangesneden discussie telkens weer op aanstuurt, ook al moeten de feiten of de logica er voor verkracht worden. Mensen verschillen van elkaar, o.a. door hun genetische bagage.
   Voor mensen die nog steeds het verschil tussen de betekenis van de woorden gelijkheid en gelijkwaardigheid
   beseffen zou dat geen probleem hoeven te zijn.

   Verwijderen
  13. Uiteraard ben ik het eens met je mening wat betreft politieke correctheid en cultureel marxisten.

   Ik ervaar het altijd weer als nogal onwerkelijk wanneer ik , vanwege heel andere inzichten, ineens tussen de Soroscrowd lijk te lopen.

   Vanwege heel andere redenen dus. Ik vind echter dat politici, dus ook Baudet, de plicht hebben zich goed te informeren, en niet half geïnformeerd 19e eeuwse theoriëen gaan verkondigen.

   Daar maken de cultureel marxisten in ´nymphgate´ zich in omgekeerde zin schuldig aan (ze snappen niet eens de symboliek van de pré raphalieten, en nemen klakkeloos de memes van de feministen over).

   Baudet heeft gelijk zelf geen mening te geven, en zijn tegenstanders verzwakken zich door geen debat door deskundigen te organiseren (wat we hier middels het aanhalen van hen WEL doen), en slechts verontwaardigd te zijn en het onderwerp taboe te maken.

   Verwijderen
 4. Lakhta Center kwam een beetje exotisch over.
  Maar:
  Lahta (van de Finse lahti-baai) is een historisch district van St. Petersburg aan de kust van de Finse Golf (district Primorsky).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is een aanrader mensen. Volg de discussie die is ontstaan tussen Stan van Houcke en George Knight in de reageerpanelen van Cafe weltschmerz: https://youtu.be/5sqm9xzipSM Van Houcke wordt in zijn hemd gezet omdat hij zich hoofdzakeijk bedient van suggestieve verdachtmakingen en het verdoezelen van feitenmateriaal. Ik ben benieuwd of en hoe dit nog vervolg gaat krijgen op van Houcke's weblog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal reageren nog vóór ik op Weltschmerz kijk: Knight beweert dat Smeets ten onrechte wordtbekritiseerd, maardat filmpje met Smeets was slechts ter adstructie. En hoe kun je als journalist in 5 minuten tijd zo vaak zeggen dat je iets niet weet, en dat je ook maar fantaseert en dan tóch er van uit gaan dat jouw mening van belang is ?!
   De hele manier van praten van Knight is algemeen, zalvend etc etc. Wij hebben tientalle voorbeelden van de leugenachtigheid mee gemaakt van de MSM. Ons maak je echt niks meeer wijs.

   Op mijn laatste blog heb ik geprobeerd er de vinger achter te krijgen hoe het in zijn werk gaat: http://xevolutie.blogspot.nl/2018/02/704-mark-twain-its-easier-to-fool.html

   Verwijderen
  2. Weet je wat ... reageer hier: https://georgeknightlang.wordpress.com/2018/02/03/nasleep-van-een-commentaar-over-cafe-weltschmerz-met-hubert-smeets-en-cees-hamelink-stan-van-houcke-slaat-wild-om-zich-heen/ en test of je overtuigingen overeind blijven. Succes!


   Verwijderen
  3. Beste Smith,
   ik stel voor dat jij elke dag, een paar maanden lang, al;le blogs van Stan van Houcke leest en kort samen vat.
   Als wederdienst zal ik een paar maanden lang de blogs van George Knight lezen en samenvatten.

   Dan heeft U aan den lijve gevoeld welk een enorme afstand er tussen deze twee mensen zit.

   Voor de goede orde:
   Ik ben het niet in alles eens met Van Houcke. Maar hij kan wel denken en hij heeft wel veel kennis van zaken.
   Bij Knight zie ik wollig taalgebruik zonder inhoud. En hij refereert aan bedriegers als Timothy Snyder: pure Neocons die de wereld een rad voor ogen draaien. Een soort Anne Applebaum zeg maar.
   Van Knight kan ik niks leren.

   Verwijderen
  4. Ik heb daar geen tijd voor. U vergist zich. Knight is wars van ideologie, welke dan ook. Hij gaat uit van wat de feiten zijn en maakt waar nodig messcherpe analyses zonder te vervallen in populisme of activisme. Van Houcke is een gevangene van zijn eigen ideologie die mede zijn identiteit lijkt te vormen. Uit het verweer van van Houcke blijkt loepzuiver dat hij belangrijke zaken bewust verzwijgt om zijn gelijk te halen en dat hij suggestieve verdachtmakingen inzet om zijn tegenstander zwart te maken. Dit zijn precies de strategische zetten die hij de mainstream media altijd verwijt. Het kan ook bijna niet anders dat iemand als van Houcke die zo vast zit in zijn ideologie alle middelen aan grijpt om zijn grote gelijk te halen bang dat hij is dat er scheuren in zijn illusoire bouwwerk, zijn levenswerk, ontstaan.

   Verwijderen
  5. @ Smith

   Vind Stan van Houcke geen goede debater, maar hij is wel een kenner van de Nederlandse media als geen ander.

   En die Nederlandse media komen niet verder dan het napapegaaien van de Transatlantische agenda. Die eenvormigheid is de afgelopen decennia alleen maar beklemmender geworden, op het lachwekkende af.

   Bijvoorbeeld, anderhalf jaar lang in de Nederlandse media een aanhoudend innuendo, overgetyped uit de NYT en WaPo over Trump als agent van de Russen. En nu is er dan een memo dat dat beeld volkomen op z.n kop zet (welliswaar van Republikeins/conservatieve kant en aan de man gebracht door FOX News) maar de enige reactie is negeren, downplayen, ridiculiseren.

   Verwijderen
  6. @Dawg,
   Is het nu voorbij met de beschuldigingen van het moeras aan het adres van Trump over russsiche samenzwering. ?

   Krijgt dit verhaal een terugslag voor het moeras zodat ze er later veel spijt van krijgen ? LOL.

   Verwijderen
  7. Morele verontwaardiging is niet genoeg. Er moeten aanklachten worden geformuleerd, processen worden gevoerd en veroordeling worden uitgesproken, zodat ondubbelzinnig duidelijk wordt dat Russiagate een fluwelen staatsgreep tegen Trump was. En dan ligt er nog dirt klaar om opgegraven te worden. Denk alleen maar an emailgate.

   Verwijderen
  8. Hmmm ik denk dat Trump het erbij laten zitten. Hij zal wel eisen dat ze er nu mee op moeten houden. Alhoewel ik niet kan wachten op het tijdstip dat ze allemaal Obama, Hillary etc etc voor het gerecht verschijnen en schuldig worden bevonden. Velen (waaronder de witch) van hen hebben ook nog openlijk onder ede gelogen.

   Verwijderen
 6. Los van alle onzin die hier van tijd tot tijd over Erdogan uitgebraakt wordt is deze onsympathieke president weer heel slim de partijen tegen elkaar uit aan het spelen: met toestemming onder protest van Assad maakt hij de grond onder de Koerdische voeten behoorlijk heet. Die hebben nu wel wat anders aan hun hoofd dan als kanonnenvlees voor de VS en Israel te dienen. Dus is de VS noodgedwongen de stammen die met IS heulden aan het omkopen, maar daarin kunnen ze niet te ver gaan, van tijd tot tijd lekt er te veel uit wat betreft kinderonthoofdingen of vernietiging cultureel erfgoed. Bovendien kunnen ze niet uitbreiden, of ze worden meteen verdampt door een АВБПМ!

  Maar ook het Turkse convooi of gelieerde terroristen wordt gestopt door een TU 160.

  Het maakt de aanwezigheid van de VS in oost Syrië net zo nutteloos als daar in El Tanf, bij de Jordaanse grens, en nutteloos als bruggenhoofd naar Iran omdat het niet makkelijk te bevorraden is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na 45 jaar culturele zelfverloochening door onze maatschappelijke
  bovenlaag hebben we nu een Baudet. Oh tempora, oh mores. Weer zo'n geaffecteerd pratende dandy als z'n voorganger Fortuyn. De oude allergie van onze kosmopolitische dorps elite begint onmiddellijk weer op te spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wierd Duk

   Wat @KajsaOllongren doet is wat #DouglasMurray in een gesprek met mij scherp hekelde:

   https://twitter.com/wierdduk/status/959727103464886272

   Verwijderen
 8. Russische SU 25 neergeschoten boven Idlib. Piloot onkwam per schietstoel, maar werd daarna doodgeschoten door troepen op de grond.

  https://www.almasdarnews.com/article/breaking-russia-confirms-jet-shot-militants-idlib/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. RT over het neerschieten van de SU 26

   https://www.youtube.com/watch?v=GbwoSQpqJZ0

   Verwijderen
 9. "Vrouwen sla je met gebalde vuisten op hun hoofd en lichaam, je dwingt ze tot sodomie, je verkracht ze met voorwerpen, je onderwerpt ze aan iedere vernedering die in je opkomt en sleept ze aan hun haren naar de badkamer om tot slot over ze heen te urineren"

  Nee, dit kwam niet van Thierry Baudet, maar van Tariq Ramadan. Destijds de lieveling van Groen Links in 010. Groen Links wil wel demonstreren tegen deelname van FvD aan de GR verkiezingen in Amsterdam.

  http://www.vanityfair.fr/actualites/france/story/-il-avait-lair-habite-jetais-glacee-deffroi-temoignages-glacants-sur-le-systeme-tariq-ramadan/1027#2

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1623614/islamoloog-tariq-ramadan-achter-tralies-voor-verkrachting

   Verwijderen
  2. Dawg,

   jouw post is erg misleiden.

   Je schrijft dat je Tariq Ramadan citeert.
   Dat doe je niet.

   Je citeert een half kreupele mevrouw die komt beweren dat ze in 2009 op beestachtige wijze door Tariq Ramadan is verkracht en misbruikt.
   Je citeert haar beschrijving, haar beschuldiging.

   Er is geen getuige;.
   Ze heeft het destijds niet bij de politie aangegeven.

   Dit is het framen van een onschuldig iemand, zo is mijn vermoeden. En jij helpt daar aan mee.
   Schande !

   Op mijn blog heb ik het 9 pagina tellende stuk uit Vanity Fair ( een New Yorkse onderneming, het huis van de moslim-bashers !) uit het frans naar het Nederlands vertaald.

   Ik heb het nbiet helemaal gelezen.

   Ik hoop dat iemand dat wel doet. Of het in het frans leest, en me wijst op foute veronderstellingen die ik mogelijk maak.
   Je kunt het ook in de comments kwijt op mijn blog.

   http://xevolutie.blogspot.nl/2018/02/705-volgens-mij-wordt-tariq-ramadan.html

   Verwijderen
  3. Topevoeging.

   De mevrouw die Ramadan beschuldigd weet dat ze iets heel onwaarschijnlijks beweert
   Ze zegt:
   "Waarom zou hij maanden doorbrengen met het maken van ingewikkelde plannen om een ​​vrouw met een kruk en spalk te verkrachten terwijl meisjes op hem wachten aan het einde van de colleges? "Ik weet het, het klinkt gek, herkent Christelle. Zelfs ik kan het niet geloven. "

   Verwijderen
  4. @ Jan

   Hij zit nu opgesloten en de rechter moet het nu uitzoeken.
   Wie weet is het een valse aangifte. Dat van die spalk en die kruk zegt niet alles. Verkrachters zijn een tikkeltje gestoord, vergrijpen zich ook aan hoogbejaarde vrouwen. Maar ik had voorzichtiger moeten zijn. Erger me aan de onwaarachtigheid van Groen Links en liet me triggeren door gekke Eddy.

   Verwijderen
  5. OK, apology accepted.

   Ik heb inmiddels ook het Telegraaf artikel geanalyseerd en op mijn blog gezet (onder het andere Vanity Fair artikel).

   In feite is er maar één vrouw die niet anoniem Tariq1 Ramadan beschuldigd: een Tunesisch schrijfster die eerst salafiste was en nu feministe. Heft destijds ook nergens aangifte gedaan. Vind ik een ongeloofwaardige getuige.

   Ook deze Christelle is anoniem en ongeloofwaardig.

   Tegen beschuldigingen van Hacken en verkrachting kun je je nooit verweren. Daarom wordt dit zo vaak gebruikt.

   Tariq Ramadan is 10 maal bekender en knapper dan de oud Quote baas, en die zei: vrouwen bieden zich aan. Ga er maar van uit dat honderden vrouwen zich hebben aangeboden aan Ramadan. Wat doe je dan? Weigeren is wellicht nog gevaarlijker dan met ze naar bed gaan. Sommigen worden even fanatiek als Eddy: totaal irrationeel en volhouden in hun gekheid.
   Wat dacht je van Heleen Mees !

   Verwijderen
 10. De baas van Eddy in paniek. De ontwikkelingen voor Soros zijn desastreus. De natiestaat wint dankzij Putin en Trump.

  Body Language: Trump Soros at Davos
  https://www.youtube.com/watch?v=Wevv7-buNkU

  Het is ook niet verbazingwekkend dat hij verliest, hij is 87 jaar en seniel. Vandaar ook dat ze overal verliezen en dat alles wat ze proberen mislukt. (gelukkig). De malloot denkt dat na 2020 de ontwikkelingen voor hem weer gunstig worden als Trump niet meer op het pluche zit. Hij verwacht zelfs dat Trump eerder van het pluche is verdreven. Ook in Europa gaat het niet goed voor hem. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het 18.00 u Staatsjournaal framed lekker mee met Ollongren:

  https://npo.nl/nos-journaal/03-02-2018/POW_03689378

  ....kunnen ('t zijn uiteindelijk ook maar Staatsvoorliegters en geen echte journalisten) de gewraakte uitspraken van Ollongren niet terugvinden, maar gelukkig is daar Wierd Duk die te hulp schiet:

  https://twitter.com/wierdduk/status/959856749670031360

  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/toespraken/2018/02/02/burgemeester-dales-lezing-door-minister-ollongren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de lezing van Ollongren valt van alles af te dingen, met name over de wijze waarop ze de betekenis van de grondwet voor de Nederlandse identiteit schetst, maar ik denk zelf niet dat ze met haar uitspraken over Baudet de grenzen van het wettelijk toelaatbare heeft overschreden.

   Verwijderen
  2. De link die wierd duk op zijn twitter plaatst gaat heen naar:
   "Helaas, de pagina die of het bestand dat u heeft opgevraagd is niet gevonden."

   Ach ja, we weten allemaal dat Ollongren een "internationalist" is, eigenlijk een bruikbare idioot. Baudet moet natuurlijk gedemoniseerd worden want is een gevaar voor het europese project. Soros is ook als de dood dat het Europese project mislukt zoals we in Davos hebben kunnen vernemen.

   Verwijderen
  3. Het 18.00 u Staatsjournaal framed lekker mee met Ollongren

   =

   Het 18.00 u Staatspropaganda framed lekker mee met Ollongren

   Verwijderen
  4. @ oli

   Heb 'm net nog even gecheckt. Hij doet 't gewoon.

   https://www.rijksoverheid.nl/documenten/toespraken/2018/02/02/burgemeester-dales-lezing-door-minister-ollongren

   Verwijderen
  5. Ja die wel, maar die link van Duk niet. Maakt niet uit.

   Verwijderen
 12. Ik liep vandaag door de mooie polders bij zoetermeer en benthuizen.(wat er nog van over is) Voor hoe lang zullen dat nog landerijen zijn ?. Ik meen gehoord te hebben dat er in die regio nog 200.000 woningen gebouwd moeten worden. Dit allemaal door de enorme toestroom vanuit afrika en de andere delen van de wereld. Om de agenda van die seniele satanist Soros en zijn wallstreet maatjes te bevredigen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Errug heur !
  https://youtu.be/ceS_jkKjIgo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij is leuk! In het begin lastig te verstaan. 2 min:
   I was offended - steve hughes

   Verwijderen
 14. Met het neerschieten van de SU 25 is volgens mij een grens overschreden. uiteraard is er nu al van die terroristen niets meer over. Maar degenen die de manpads geleverd en gefaciliteerd hebben (Erdogan, of een pro- NATO Turkse fractie zoals destijds Davutoglu) zullen nu een keuze moeten maken. Erdogan loopt de kans dat al zijn terroristengroepjes met hun Turkse instructeurs in Idlib geëlimineerd zullen worden. Dat zou het eind van Idlib als de-escalatiezone betekenen, maar goed dat was toch slechts een tijdelijke oplossing. Erdogan zal zijn territoriale ambities wat betreft Idlib moeten opgeven. Hij kan zich nog wat nuttig maken door de YPG Koerden in oost Syrië het leven zuur te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zelf ben ik zeker geen fan van de republicans, maar de democrats hebben aangetoond dat ze zeker zo laaghartig en incapabel zijn.

  De VS zou zeker profiteren van een wat linksere koers, maar dan moet het corrupte establishment van de democrats wel met pensioen, en dienen ze vaarwel te zeggen tegen identity politics.

  Dat zit er nog helemaal niet in, en zo is het geen verrassing dat die aangekondigde landslide in de midterm elections (eind 2018) al vrijwel verdampt is:

  https://www.nytimes.com/2018/02/02/upshot/polls-midterm-election-republicans-democrats.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=first-column-region&region=top-news&WT.nav=top-news

  De democrats hebben voldoende electoraat om een overwinning in de midterm te behalen. Maar zullen ze in de rij gaan staan om te stemmen voor dat totaal corrupte zooitje?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. OOk ik ken mijn mythologie niet. Het verhaal over de verwijdering van het prachtige schilderij van Waterhouse in Manchester (Er is gelukkig heel veel protest tegen gekomen) van Hylas die tot verdrinkingsdood door de waternymfen wordt verleid: er zit nog een staartje aan dit verhaal.

  Waarvan wordt Hylas afgeleid? Hylas had een homosexuele relatie met Heracles! Vreemd dat juist dit schilderij is gecensureerd.

  Een van de commentaren in de guardian:

  [How insightful it was of Orwell when he wrote in 1984 of the Anti-Sex League as an important facet of totalitarianism. It has arrived now, big time, ....]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De feministen hebben in het stof moeten bijten!!!

   http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-42917974

   Verwijderen
  2. Hier is een ander schilderij met het zelfde thema, veel sexueler, zelfde tijdperk, ditmaal door schilderes Henrietta Ray.

   http://vignette2.wikia.nocookie.net/greekmythology/images/b/b0/69bfce90-e41e-4d26-8b99-b04f8b298047.png/revision/latest?cb=20150524034421

   En dit is een beeld van zijn ´lover´, Hercules, uit Pompeii

   http://i.imgur.com/Xu1jiu5.jpg

   Verwijderen
  3. Tenslotte blijkt dat RT ook een item aan dit onderwerp heeft gewijd:

   https://www.rt.com/uk/417555-manchaester-removes-hylas-nymphs-painting/

   Verwijderen
 17. Nieuw onderzoek: bloedwaarden veel langlaufers verdacht
  https://nos.nl/pyeongchang2018/artikel/2215242-nieuw-onderzoek-bloedwaarden-veel-langlaufers-verdacht.html

  Ah....nog veel meer list en bedrog (zoals we allemaal wel weten).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ Rootman.

  Als je tijd hebt moet je meer van Peter Myers gaan lezen.
  Hij is oprecht, uiterst belezen, en heeft veel van wat hij las in summaries op het net gezet.

  Wat denk je van deze summary van de summary:

  convergence.html - Gorbachev followed Andrei Sakharov's ideas about East-West Convergence towards World Government. Convergence was a Zionist/Trotskyist idea. The aim was to seize control of the USSR from the Stalinists, while securing the West for "Marxist" values as enacted in the early Bolshevik period: Gay Rights, Feminism, the abolition of Marriage, cultural revolution, minorities against the majority. In Russia, Putin foiled their plans. In the West, Political Correctness is the new Gulag - brought to America by Trots and other admirers of Early Bolshevism: convergence.html. (02 02 22, updated 18 02 28)

  De hele summary staat hier:
  http://www.mailstar.net/convergence.html

  ( Ik moet toegeven dat ik dit ook nog niet las. Ik wordt van mijn echte werk gehouden door gekken als Eddy. Dat doet ie goed. Moet je toch toegeven.
  Ik weet het: focus, focus , focus.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toktok, de koning van copy/paste...

   ------

   Maar goed, in mijn relatie met een etnisch Russissche Kyrgiza heb ik destijds wel veel gemerkt van die convergence ballast.

   Orwell beschrijft dat inderdaad heel goed met zijn ´junior anti-sex league´ in 1984.

   Weet jij, Jan wat het verschil is tussen ´communisten´ en ´bolsjewisten´? Heeft het met het zuiveren dooe Stalin van de trotskisten te maken?

   Verwijderen
  2. Rootman,

   Ik ken Myers al vele jaren Sprak hem door de telefoon. Ik zet alle nieuwsbrieven die hij stuurt regelmatig op internet ( waar hij vreemd genoeg niet echt enthousiast over is) , maar lèzen van Myers, daar komt het meestal echt niet van.

   Toch is het een ongelooflijke schat aan informatie.
   En wij zitten nu midden in de gender en gay en familie-destructie. Dan is het toch heel byzonder dat je bij Myers kan zien dat dirt soort zaken al decennia geleden aan de orde w3aren en in de planning zaten en bijv. in Hongarije onder Bela Kun al aan de orde waren. Dus wil ik veel meer van Myers gaan bestuderen: hij heeft een overzicht oveer het geheel.

   Jouw vraag: Kan het niet zijn dat communisme de overkoepelende naam is: de Chinezen waren communistisch maar natuurlijk niet bolshevik. In Nederland en Italie had je communisten. Maar natuurlijk geen bolshevikken.

   Een duidelijk onderscheid is dit: Stalin had communisme voor Rusland. Wilde het niet echt exporteren. Rusland was doel 1.
   Maar de Trotskisten zijn veel meer joods, en voor hen is de verovering van de hele wereld het grote doel, middels het communisme. En later: middels de vernietiging van alle bestaande culturen ( door het cultuur marxisme) en dan op die manier de wereld zwak te maken en ze over te nemen.

   De kracht van het jodendom is dat hun religie hen tot gehate personen maakt. En dat ze dus samen klitten: een samenzwering hebben.
   In de apenkolonies kan het Alpha mannetje al worden gedood door twee zwakkere broeders. Als je alle mensen in alle landen tegen elkaar kunt opzetten, zijn het allemaal individuen. Zelfs een heel klein groepje dat samenwerkt is dan de baas. Dàt is de manier waarop het Cultureel marxisme de wereld wil veroveren.
   Daar komen al die postmoderne idiotien vandaan. Dàt is waarom Zwarte Piet plots weg moet.

   Ik wil trouwens minder op Blik gaan schrijven: heb gewoon de tijd niet meer. Het haalt ook niks uit, want behalve jij Rootman, is er niemand die mij leest.


   Verwijderen
  3. Ik heb die vraag over bolsjewisten ook eens aan de saker gesteld, maar ook daar wordt wel eens iets serieus weggecensureerd. Ik ga er dus nu maar van uit dat die naamsverandering inderdaad bij Stalin begon, en dat een deel van de demonisatie van Stalin (zoals het dubbel tellen van Russische en nazi-slachtoffers in die regio) inderdaad vanuit de trotskistisch/ joodse/ neocon komt.

   Dat maakt van Stalin geen heilige, hij was naast overwinnaar op de nazis ook een paranoïde despoot.

   Maar Stalin heeft wel een titanenstrijd moeten voeren, en een deel van zijn wrede zuiveringen waren dus waarschijnlijk veel minder willekeurig dan wat wij hier horen.

   Verwijderen
  4. Er zal ooit een geschiedenis onderzoek naar de hele periode van 1900- 1968 moeten komen door een team van de beste Russische, west Europese, en ook joodse historici moeten komen om de gehele periode van de sovjet revolutie, de Frankfurt schule en alle oorzaken en gevolgen in verschillende versies op te tekenen.

   Zal wel iets voor de 23 e eeuw worden vrees ik.

   Verwijderen
  5. Toktok zal niet mee kunnen doen aan deze discussie, want die is dan al ten hemel gevaren (denkt-ie) :)

   Verwijderen
  6. Jan richt je wat minder op de reageerders hier en denk aan het honderdvoudige aantal lezers! Zou een remedie tegen het getrol gevonden worden, dan wordt dit duizendvoudig. Maar sinds je modereert is dit een veel serieuzere site geworden. Toktok is zo´n outlier dat iedere nieuwe bezoeker zijn kort levende postings als getrol herkent. Met cruelman zou het niet anders zijn wanneer mensen niet elke keer herhaald zouden reageren. Dat maakt die ´mensen´ zelf de ergste trollen, en was het maar mogelijk hen te laten opnemen, te blocken of anderszins (non violent) uit te schakelen!

   Ik bezondig me ook wel eens aan een flauwe opmerking, de toon mag ook wel eens licht zijn, toch? Een enkele ontspoorde discussie is geen probleem, maar het oliedomme treiterende gekibbel kan toch zo in de afvalbak?

   De Saker heeft ook veel opstartproblemen gehad wat betreft moderatie, maar nu wordt hij gezien als expert en autoriteit, ook omdat de commentaren veel bijdragen.

   Wat er op dit blog aan ontbreekt is dat men niet weet hoe te debatteren (dat is te leren), en dan elke keer op de persoonlijke toer gaat.

   Zelf probeer ik naast het geven van meningen en uitleg daarover ook nieuwswaardige onderwerpen aan te dragen.

   Ik kan aluhoedjes onderwerpen niet uitstaan, en reageer daar fel, en hopelijk logisch op. Ik vind het contaminatie, en sta open voor (logische en feitelijke) tegenargumenten.

   Verwijderen
  7. Tip: Bij The Saker geeft de moderator soms een aanwijzing waarom een commentaar of een deel daarvan is verwijderd.

   Zo heb ik daar geleerd dat ik daar onder geen enkele voorwaarde een woord in hoofdletters mag posten.

   Goede moderatie: Zeker! Het heeft mijn schrijfstijl slechts verbeterd.

   De beste moderatie kan zelfs educatie zijn.

   Vriend of vijand, we wonen allen in hetzelfde land. Wanneer ons land debatteertechniek gaat onderwijzen kunnen we ons via de beste educatie tot experts promoveren. Want de dossierkennis hebben we al.

   Verwijderen
  8. Ik ben het zeker niet altijd eens met de commentaren die hier geschreven worden (en het kan niet anders dan dat dit wederzijds zal zijn), maar leer er wel van.

   En de moderatie van Jan (naar de Eddy's van deze wereld) lijkt me vermoeiend, maar is wel nodig.

   Dat ik niet altijd reageer, heeft met tijd te maken (je moest eens weten in welke omstandigheden ik mijn stukjes onder de draad plaats), en om tijd te sparen reageer ik meestal alleen als ik het hartgrondig niet met iets eens ben of zelf iets kwijt wil dat (soms) los van de draad staat.

   Enfin, het volgende essay van Howard Zinn is een trouwe 'vriend' van mij als ik me afvraag waarom ik hier mijn kronkels plaats. Wellicht dat het Jan helpt bij het modereren en bij het beantwoorden van de vraag hoeveel mensen nou iets hebben aan dat wat onder een draad van Blik staat.

   https://www.howardzinn.org/on-getting-along/

   Verwijderen
  9. @Rootman,

   "Vriend of vijand, we wonen allen in hetzelfde land. Wanneer ons land debatteertechniek gaat onderwijzen kunnen we ons via de beste educatie tot experts promoveren. Want de dossierkennis hebben we al."

   Inderdaad, dossierkennis hebben wij al, het is alleen een beetje vervelend dat er in verschillende dossiers wordt gekeken waardoor de mensen die debattechniek gaan studeren (normaliter zijn dat de mensen die de grootste bek hebben en een ander niet uit laten praten) en juist weinig dossierkennis hebben. Want wat versta jij bijvoorbeeld onder:

   "Ik kan aluhoedjes onderwerpen niet uitstaan, en reageer daar fel, en hopelijk logisch op..."

   uit persoonlijke ervaringen in discussies met jou constateer ik dat jij het niet zo nauw neemt met eerdere uitspraken die je hebt gedaan en laten wij het maar ronduit zeggen, jij gewoon zit te liegen. Moeten wij dan met zo'n figuur het debat aangaan alsof wij in een verkiezingsdebat zitten?

   Overigens zien wij wat debattechnieken bij nieuwszenders als FOX doen, de grootste schreeuwer overvleugelt de ander waardoor er van het hele interview geen kloten overblijft.

   Verwijderen
  10. @Rootman,

   "Ik kan aluhoedjes onderwerpen niet uitstaan, en reageer daar fel, en hopelijk logisch op..."

   Overigens is dit nog wel iets om op verder te borduren. Reageer jij "hopelijk logisch op aluhoedjes onderwerpen"? Nee, in het geval van H.R.2977 betreffende chemtrails, reageer jij niet logisch en waarom jij daar niet logisch op reageert of logisch op kan reageren, verneem ik graag van je.

   Verwijderen
  11. @Rootman,
   Wat zei je hoogbegaafde dochter van geoengineering.?

   Verwijderen
  12. @Rootman schreef:

   "Wanneer ons land debatteertechniek gaat onderwijzen kunnen we ons via de beste educatie tot experts promoveren."

   Ik ben benieuwd of @Rootman bekend is met Charlotte Iserbyt's boek "The deliberate dumbing down of America"?

   Verwijderen
  13. Overigens, het Amerikaanse leenstelsel om te studeren hebben wij al geadopteerd!

   Verwijderen
  14. @Joop,
   Plus dat we ook het onderwijs extreem duur hebben gemaakt. Daardoor lenen ze veel geld in omloop en zullen ze hun hele leven kapot werken om het geld terug te betalen wat uit dunne lucht is gemaakt. hahahahahahahaha

   Verwijderen
  15. @oli,

   Je ziet het over de hele linie, geld wordt gecreëert uit schuld, ook diegene die genoodzaakt zijn gebruik te moeten maken van huur-en zorgsubsidies.

   Verwijderen
  16. Joop, jij komt niet met nieuwe argumenten, slechts met die eeuwige HR 2977 (later gewijzigd)

   Het is een totaal flutargument, en ik heb er niks meer over te zeggen.

   Mijn dochters zitten geheel op een lijn met mij (wat heeft dat met aluhoedjesonderwerpen te maken, ge gaat weer op de persoonlijke toer: flutargument

   Dat boek ken ik niet. Is het gratis on line? dan graag een link.

   Tot dan : Weg met de aluhoedjes!

   Verwijderen
  17. @ Joop: Je hebt duidelijk geen idee wat debatteren betekent. Ik geef toe dat mijn benaming ´debattechniek´ teveel associaties oproept met het gekonkel wat we hier voor een verkiezing horen.

   Echt debatteren is het gebruiken van geldige argumenten en logica, niet het gebruiken van drogredenen of op de persoonlijke toer gaan. Het is een kunst die al in de oudheid, renaissance, en tot in de 20e eeuw werd onderwezen. Het is zeer ironisch dat ik het onderwijzen van deze kunst het meest duidelijk heb gezien aan de universiteit van Port-au Prince, Haiti. Daar staan op die heuvel bij het licht van olielampjes studenten te debatteren (volgens de regels der retorica)over de meest uiteenlopende onderwerpen. Maar ook in zuid Europa en waarschijnlijk Rusland is deze kunst nog springlevend.

   Verwijderen
  18. Joop,
   je zou me nog aantonen waar in resolutie HR 2977 staat dat chemtrails bestaan.

   WAAR? WAAR ? WAAR?

   Verwijderen
  19. @Jan,

   Daar heb ik uitgebreid antwoord op gegeven, waar noch @Rootman, noch jij, op gereageerd heeft. Maar misschien zijn jullie bereid om een aantal vragen te beantwoorden:

   1. Om welke reden werd H.R.2977 ingediend?;

   2. Door wie werd de implementatie getorpedeerd?;

   3. Waarom is in H.R.3616 de term "exotic weapons" weggelaten?;

   4. Waarom antwoordt Dennis Kucinich niet op telefonische vragen omtrent vraag 3?

   Als jullie vraag 2 goed hebben beantwoordt, dan zien jullie waarschijnlijk ook de logica in van vraag 3, maar dat blijft afwachten.

   Verwijderen
  20. @Rootman,

   Bij gebrek aan logica in jouw hoofd gebruik jij dus de term "aluhoedjesonderwerpen" maar erger nog bestempel jij mij als een "aluhoedje"

   De eerste indruk van een persoon is altijd de beste en bij jouw allereerste reactie op mij was het al duidelijk met wat voor een persoon ik te maken had en dat er iets mis met jou moest zijn, wat later ook bleek te kloppen. Nu ben ik een persoon die van de directe aanpak houd en als je bij mij eenmaal in de prullenbak terecht komt, kom je daar niet zo snel meer uit.

   Verwijderen
  21. @Rootman,

   "Dat boek ken ik niet. Is het gratis on line? dan graag een link."

   Neem je ook genoegen met een video van 1 uur en 13 minuten of is dit te lang voor je? Overigens nog een min puntje van jou.

   History... Connected: The Deliberate Dumbing Down of America w/ Charlotte Iserbyt

   https://www.youtube.com/watch?v=69HqxE74P5w

   Verwijderen
  22. Door weer met 2977 te komen zet je jezelf een beetje in die hoek. Dan kom je vervolgens weer eens met een raadseltje. HR 3616, dat moet ik zeker eerst gaan opzoeken??? Nee, Joop dat doe ik niet, want VS politici, ook goeie zoals Sanders, Gabbard en Kuchinich hebben gewoon te weinig verstand van chemie, fysica en meteorologie, evenals dat gladde verkopers die hun haren laten groeien geen experts zijn op gebied van immunologie.

   Verwijderen
  23. @Rootman,

   Deze video wil ik je eigenlijk niet aandoen, die duurt 3 uur en 25 minuten, maar het zegt denk ik genoeg over jouw uitspraak hoe jouw dochters en jij op één lijn zitten.


   Charlotte Iserbyt — Full Interview — The Secret History Of Western Education

   https://www.youtube.com/watch?v=hGzVx4onCqw

   Verwijderen
  24. OK Joop, bedankt voor de link en ik ga hem bekijken, Gezien het ijskoude weer, waar ik helemaal niet tegen kan, moet dat de komende dagen lukken.

   [Overigens nog een min puntje van jou.] Joop, je hebt hier met eenvoudige mensen te maken, die zelfs het simpelste raadseltje niet snappen!

   Verwijderen
  25. @Rootman,

   "Door weer met 2977 te komen zet je jezelf een beetje in die hoek."

   Zie het als slechts een voorbeeld.

   "Dan kom je vervolgens weer eens met een raadseltje. HR 3616, dat moet ik zeker eerst gaan opzoeken???"

   Ik mag hier best wel een beetje om glimlachen, toch? Ik dacht dat jij geschreven had dat HR2977 herschreven was?

   Verwijderen
  26. Nou, wij zijn nu 6 uur later en mijn vragen zijn niet beantwoord door @Jan Verheul, noch door @Rootman, wat voor mij een indicatie is dat zij eigenlijk niets over H.R.2977 weten, laat staan over chemtrails. Maar waarom beweren zij dan dat chemtrails niet bestaan? Zijn zij lid van de "club"?

   Verwijderen
  27. Joop liegt alweer.
   Ik heb nooit beweerd dat Chemtrails niet bestaan. Ik ontken dat HR2977 zou bewijzen dat chemtrails bestaan. En ik heb al regelmatig aan Joop gevraagd om aan te wijzen waar ik dat kan lezen in HR2977. Dat kan Joop niet en dat doet Joop niet.
   Eerst beweerde hij daty ie dat al eerder had gedaan en niet nog eens wilde doen.
   Vandaag pakt ie het weer anders aan : in de vorm van een raadsel met vragen.
   Het is simpel Joop: WAAR staat in HR2977 dat chemtrails bestaan?

   Verwijderen
  28. Jan beantwoord nooit de vragen waar hij geen antwoord op kan geven. Het gaat hem niet om de waarheid, maar om zijn eigen gelijk te halen.

   Verwijderen
  29. Het staat er niet, Joop.

   Geef me het letterlijke citaat uit HR2977 , als jij zegt dat het er staat.
   ( Ik weet nu al dat hij weer met een uitvlucht zal komen. Het staat er namelijk NIET in.)

   Verwijderen
  30. Help jij Joop maar, Oligarch: wijs me maar aan waar in HR2277 ik kan lezen dat chemtrails bestaan.

   Jullie beweren zaken die onjuist zijn.
   Als je daar op wordt gewezen ga je afleidinsmanoeuvres uitvoeren: ga je vragen stellen over andere resoluties, of vraag je of jouw opponent het boek van Iserbyt kent. WAT HEEFT DAT TE MAKEN MET HET FEIT DAT JOOP ZEGT DAT HR2977 bewijst dat chemtrails bestaan?

   Verwijderen
  31. @Jan,

   Ik zal het wat simpeler voor je maken, want volgens @Rootman heb ik te maken met eenvoudige mensen die bepaalde dingen niet snappen.

   Naar welke tekst ben jij precies op zoek, @Jan, dat er in H.R.2977 woordelijk staat dat chemtrails bestaan? Dat is ongeveer hetzelfde als dat zionist Netanyahu toegeeft een nazi te zijn. Jij zal toch die vragen moeten beantwoorden om het tot je door te laten dringen dat chemtrails wel degelijk bestaan.

   Verwijderen
  32. @oli,

   Ik denk dat je gelijk hebt. Jan is dom of hij houd zich dom om geen blamage te halen.

   Verwijderen
  33. Maar misschien moet ik het nog eenvoudiger maken voor @Jan?

   Waarom worden in H.R.2977 chemtrails met name genoemd, als chemtrails niet bestaan, misschien heb je daar dan een antwoord op?

   Verwijderen
  34. Even ter verduidelijking voor @Jan, je kan de vraag niet beantwoorden met: "omdat chemtrails niet bestaan", want chemtrails wordt met name genoemd in H.R.2977.

   Verwijderen
  35. ( IK LEG HET VOOR DE DERDE KEER UIT AAN JOOP. IK WEET NU AL DAT HIJ HET NIET ZAL BEGRIJPEN)

   Het is een wet die moet verbieden dat de ruimte wordt geweaponized.
   Als voorbeeld noemt men alle op dat moment denkbare wapens in de ruimte. Ook eventuele wapens gemaakt van buitenaardse zaken, afkomstig van aliens.
   Is door deze wet het bestaan van Aliens bewezen?
   Nee natuurlijk.

   Niemand zal ontkennen dat je chemicalien kan uitspreiden met vliegtuigen. En ik acht het best mogelijk dat het gebeurt.

   MAAR DAT KUN JE NIET UIT DEZE HR2277 CONCLUDEREN.

   ===================
   Lees deze tekst nog maar eens door:
   http://contrailscience.com/kucinich-chemtrails-and-hr-2977/

   The specific act was HR 2977, the “Space Preservation Act of 2001″, the stated goal of which was:

   “To preserve the cooperative, peaceful uses of space for the benefit of all humankind by permanently prohibiting the basing of weapons in space by the United States, and to require the President to take action to adopt and implement a world treaty banning space-based weapons.”

   The initial version of the act is the only one that makes mention of “exotic weapons systems”, listing several technologies that will be familiar to conspiracy theorists:

   (i) electronic, psychotronic, or information weapons;
   (ii) chemtrails;
   (iii) high altitude ultra low frequency weapons systems;
   (iv) plasma, electromagnetic, sonic, or ultrasonic weapons;
   (v) laser weapons systems;
   (vi) strategic, theater, tactical, or extraterrestrial weapons; and
   (vii) chemical, biological, environmental, climate, or tectonic weapons.

   Yes, it even includes “extraterrestrial weapons”, meaning weapons created by aliens (or created from alien technology from crashed flying saucers at Roswell), as well as psychotronic (mind control) weapons. Yet somehow “chemtrails” gets all the attention here.

   Verwijderen
  36. Ai, ai, ai, @Jan, wat ben jij een zielig figuur, als jij neergesabeld word kom je met een link die 180 graden tegen je eigen principes ingaat!

   How low can you go, @Jan Veheul?

   Verwijderen
  37. "Niemand zal ontkennen dat je chemicalien kan uitspreiden met vliegtuigen. En ik acht het best mogelijk dat het gebeurt"

   Hahahahahahahaha.

   Het is ook best mogelijk dat het dichtbij de zon heel erg heet is.

   Verwijderen
  38. Chemtrails bestaan en ze mogen niet 60 km boven het aardoppervlak worden uitgestrooid.

   Verwijderen
 19. Leestip via twitteraar 'Niemands Knegt'

  In de reeks interviews en artikelen door Eric van de Beek op Novini over de Russische media en de verslaggeving van Nederlandse media over Rusland dit keer een interview met Marie-Thérèse ter Haar.

  "Marie-Thérèse ter Haar is de grande dame van de Nederlands-Russische betrekkingen. Sinds begin jaren tachtig, toen Rusland nog onderdeel uitmaakte van de Sovjet-Unie, zet ze zich in voor een beter wederzijds begrip tussen de landen. Als tolk-vertaalster en koppelaarster begeleidt zij multinationals als Shell, ABN Amro, Rabobank, Philips, Campina en Grolsch op de Russische markt. In Moskou, waar zij een deel van het jaar woont, en ook in Sint-Petersburg, maakt zij studenten aan de universiteit wegwijs in de Nederlandse taal en cultuur. In haar vrije tijd speelt zij viool in het Moskou Symfonieorkest en zet ze zich in voor de Rotary Club Moskou."

  verder lezen op:

  http://www.novini.nl/demonisering-poetin-is-zeer-gevaarlijk/

  Mooi interview.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het vreemde is dat ik nergens lees dat zij zegt dat het demoniseren van Poetin gevaarlijk is. Hoe komt die persoon bij die kop vraag ik me dan af.
   Tsja ik denk inderdaad dat je Poetin beter met je kan hebben, dan tegen je. De wallstreet oligarchie is Turkije, Egypte en Qatar al kwijt geraakt aan Poetin. De oligarchie die Poetin demoniseert verliest big time.

   p.s. We hebben in Davos kunnen zien hoe wanhopig en seniel Soros is. LOL

   Verwijderen
  2. "Jij citeert in jouw boek met instemming Henry Kissinger die zich kritisch uitlaat over de ‘demonisering’ van Poetin. Zelf noem je die demonisering ‘een zeer gevaarlijke zaak’. Waarom?"

   De interviewer verwijst klaarbljkelijk naar een uitspraak in het boek van Mevr ter Haar.

   Verwijderen
  3. Overigens heeft Kissinger in 1974 ook een rapport geschreven over de explosieve bevolkingsgroei in Afrika en hoe dit een gevaar vormt voor de Amerikaanse nationale veiligheid!

   Iemand?

   Verwijderen
  4. Even een geintje.

   Zijn de Amerikanen bang om als slaaf naar Afrika te worden gedeporteerd?

   Verwijderen
  5. Nee daar zijn ze niet bang voor Joop. Dat komt niet eens in hun hoofd op.

   Door het demonisteren van Poetin is in Rusland een anti westers sentiment ontstaan.
   Voor zover ik weet is er in Nederland altijd een anti Rusland sentiment geweest. Mijn vriendin vroeg me waarom de nederlanders zo negatief over Russen dachten. Dat was in 2006.

   Sjonge jonge ze bood die man 300 euro aan om hem om te kopen LOL. Hahahaha. Ik had erbij willen zijn.

   Verwijderen
  6. Statistieken doortrekken naar de toekomst geeft vaak alarmerende vergezichten. Dan zouden we in 10 generaties op elkaars hoofden staan. De bevolkingstoename in het westen en Azië is al sterk teruggelopen, dat zal ook in Afrika gebeuren, naarmate China daar meer economische invloed krijgt (en de oude koloniale machten minder).

   Verwijderen
 20. Diezelfde Niemands Knegt vat overigens de reactie van de MSM op de publicatie van het FISA memo mooi samen met de volgende regels:

  "Overheidsdienst (FBI) manipuleert i.o.v. van de ene partij gegevens zodat geheime rechtbank het groene licht kan geven om in de verkiezingsstrijd de andere partij af te luisteren…

  En onze MSM spint het zo dat het net lijkt of de afgeluisterde partij de overheidsdienst aanvalt…"

  03:10 - 4 feb. 2018

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/960108321310113793

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe zo iets gaat wordt uitstekend geillustreerd door een artikel van ene Bas de Hond in Trouw.

   'Memo laat vooral zien hoe hard het spel in Washington gespeeld wordt'

   https://www.trouw.nl/home/memo-laat-vooral-zien-hoe-hard-het-spel-in-washington-gespeeld-wordt~af0b7d8f/

   Nergens, maar dan ook nergens, lees je ook maar enige feitelijk informatie over de inhoud van 'Het Memo', het is alleen maar spin en negatieve framing aan het adres van commissie voorzitter Nunes.

   De NRC is doet het allemaal wat minder opzichtig en schrijft zelfs:

   "Volgens het document was inlichtingendienst FBI vooringenomen toen het begon aan het onderzoek naar de Russische invloed op de Amerikaanse verkiezingen. De memo stelt dat het zogenoemde Steele-dossier, gefinancierd door de Democratische partij en Hillary Clintons campagne, een “essentiële rol” speelde in de totstandkoming van het FBI-onderzoek.

   Ook worden hoge functionarissen ervan beschuldigd hun “macht te hebben misbruikt” om toestemming te krijgen om Carter Page, de voormalig buitenlandadviseur van Trump, af te luisteren."

   https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/02/trump-openbaart-omstreden-memo-fbi-a1590849

   Wat de NRC niet schrijft, en daarom bedrijft ze ook misleidende berichtgeving, is waar die bevooroordeelde berichtgeving toe leidde.

   Wat zeggen bijvoorbeeld de eerste alinea's van het memo:

   1)"The dossier compiled by Christopher Steele (Steele dossier) on behalf of the Democratic National Committee (DNC) e]and the Hillary Clinton Campaign formed a essential part of the carter page FISA application. Steele was a longtime FBI source who was paid $ 160.0000 by the DNC and the Clinton campaign via the law firm Perkins Coie and the research firm GPS Fusion to obtain derogatory information on Donald Trump ties to Russia.

   a) Neither the initial application in october 2016, nor any of the renewals (FISA warrant moet om de 90 dagen opnieuw aangevraagd worden, Dawg) disclose or reference the role of the DNC, Clinton Campaign or any party / campaign in funding Steele's efforts even though the political origines were then known to senior Doj and FBI officials."

   https://www.axios.com/read-nunes-memo-fbi-doj-fisa-mueller-7fb8bcb7-1f18-4294-aa95-628d2f67bcdf.html

   De eerste twee alinea's laten zien dat er niet alleen sprake van vooringenomenheid bij FBI en DoJ, maar van regelrechte misleiding van het FISA Court bij de aanvraag van de warrant.

   Affijn, lees het memo zelf, luister en kijk hoe de Nederlandse MSM de kwestie verslaan en trek je conclusies.

   Verwijderen
  2. Voor het publiceren van de Memo kopte de The New York Times: 'The Republican Plot Against the F.B.I.' … herkent u de Orwelliaanse omkering?

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/960226500250398721

   https://www.nytimes.com/2018/02/01/opinion/nunes-memo-fbi-trump.html?smid=tw-share

   De NTY gaat all out.....

   Verwijderen
  3. Voor het publiceren van de Memo kopte de The New York Times: 'The Republican Plot Against the F.B.I.' … herkent u de Orwelliaanse omkering?

   Nou nou waar haal je het lef vandaan.
   Inderdaad Dawg, ik kan er om lachen, maar jammer dat het zo super ernstig is. Trump heeft gelijk IT IS A DISGRACE. IT IS AN ENORMOUS DISGRACE.

   De MSM weet van geen ophouden, hoe meer bewijs op tafel komt dat het Trump samenzweringsverhaal met de russen uit de duim gezogen is, hoe harder ze gaan liegen.

   Verwijderen
  4. Ze zijn gvd al een jaar bezig (dag in dag uit) om Trump te betichten van samenzwering met de Russen. Nul komma nul bewijs. 1 jaar lang, dag in dag uit. IT IS A DISGRACE!

   Wat moet Trump een stabiele en psychisch zeer sterke persoon zijn als je dag in dag uit leugenachtige betichtingen en sarcasme moet slikken van een stelletje bloedhonden presstitutes.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @ Oli

   Schilderij met 'softporno-nimfen' terug in Manchester Art Gallery

   https://nos.nl/artikel/2215400-schilderij-met-softporno-nimfen-terug-in-manchester-art-gallery.html

   'Softporno nymfen'. Nu nog tussen aanhalingstekens. Dictatuur begint altijd met het aanpakken van de 'onaangepasten', in kunstkringen meestal ruim voorhanden.

   'De tijdelijke verwijdering was bedoeld om een discussie over seksualiteit in de schilderkunst los te maken.'

   Oh nee, deze actie heeft niks met moraal of ethiek te maken. 't Gaat om macht. De macht om te bepalen wat je zegt, hoe je je uit, wat je denkt.

   Ollongren, de Google 400, de gelijkgeschakelde media. 't Zijn vruchten van dezelfde boom.

   Verwijderen
  7. Gelukkig dat de verontwaardiging ervoor gezorgd heeft dat het doek is teruggehangen.

   Ja ze zijn goedbezig. Er mogen ook geen pitspoezen meer bij de formule 1. De ronde missen bij wielrennen zullen ook wel afgeschaft worden. We gaan van het over sexualiseren tot het onder sexualiseren. We gaan volgen hoe dit verder verloopt.
   Voorlopig zijn ze in de westerse wereld nog behoorlijk succesvol in wat we mogen zeggen en wat niet. Ik merk wel dat ze nu op het punt staan om te ver te gaan en dat de mensen er een beetje maling aan gaan krijgen.....Ik denk dan aan blank mag je niet meer zeggen. Je moet wit zeggen. Dit vind de nederlander te ver gaan.

   Verwijderen
  8. Wit of zwart:
   Geef mij maar 50 tinten grijs!

   Verwijderen
  9. I rather think in color! Die rare feministische curator heeft mij wel geholpen een schat aan fantastische schilderkunst te ontdekken.

   Degenen die ´professionele´ commentaren op deze actie hebben geleverd hebben geen bal verstand van deze stroming. Het wordt ´Victoriaanse´ kunst genoemd.

   Juist. Kunst uit de tijd van de impressionisten zoals van Gogh. Prachtige werken, een revolutionaire stroming, zeer beroemd geworden als voorloper van latere mainstream Kunst en ´kunst´.

   De pré rafaelieten zijn uit dezelfde tijd, maar die zijn vrijwel vergeten, en worden door ´kenners´ als koektrommelkunst vergeten.

   De pré rafaelieten waren OOK een revolutionaire stroming, en verzetten zich tegen het te formele, decoratieve aspect in de schilderkunst wat er sinds de renaissance was ingekropen.

   De stroming had de volgende idealen (Volgens mij GAAT het hierom in de beeldende kunst!!!:

   - to have genuine ideas to express.

   - to study Nature attentively, so as to know how to express them.

   - to sympathise with what is direct and serious and heartfelt in previous art, to the exclusion of what is conventional and self-parading and learned by rote.

   - most indispensable of all, to produce thoroughly good pictures and statues.

   Wat ons oordeel ernstig vertroebelt is dat wij slachtoffer zijn van een vrijwel totale breuk met ons culturele erfgoed, zelfs erger dan in de middeleeuwen, waar Klassieke Mythologie een essentieel deel van uitmaakt, te wijten aan de Frankfurter Schule met hun post-moderne cultuurdestructie.

   Om deze prachtige kunst te kunnen interpreteren is een basiskennis vereist die elke museumbezoeker 100 jaar geleden zomaar meenam. Ik heb de afgelopen dagen veel moeten lezen om zelfs maar een beetje op de hoogte te zijn. Laten we ook in Europa ons aangorden voor de strijd voor behoud van ons erfgoed: onze culture wars gaan wel over meer dan daar in dumboland! Educatie, studie en ontwikkeling zijn onze wapens!

   Verwijderen
  10. Hier hoort uiteraard een link bij:

   https://nl.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=pre%20raphaelite%20art&eq=pre%20raph&etslf=NaN&term_meta[]=pre%7Cautocomplete%7Cundefined&term_meta[]=raphaelite%7Cautocomplete%7Cundefined&term_meta[]=art%7Cautocomplete%7Cundefined

   De revolutionaire stroming die doodgelopen is. Een van de latere schilders uit deze periode moest 50 jaar later text en uitleg geven bij zijn werken omdat niemand het nog begreep!

   Ik denk dat Jesus Helguera, ietsje later, Mexico, best bij deze categorie gerekend kan worden. Het zou zomaar kunnen dat op zeker moment de Europese cultuur dit weer oppikt en er nmee verder gaat om de hele donkere periode van het post-modernisme te vergeten.

   Verwijderen
 21. Bookmark This: Over 400 Links Google Doesn’t Want You To Visit
  http://www.govtslaves.com/2017-08-29-bookmark-this-over-400-links-google-doesnt-want-you-to-visit.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik staat niet op de lijst! Schande, haha.

   Verwijderen
  2. Er staan er wel een stuk of 100 bij die ik bij mijn favorieten heb staan. Foute boel!

   Verwijderen
  3. Blik staat wel op de nederlandse lijst, anders zou ik hier niet zijn. :-)

   Verwijderen
 22. Lekkere mc Chicken! Eet smakelijk, het ziet er helemaal niet uit als kip! LOL

  Nanotechnology In McDonald's Food; Under The Microscope:Mike Adams
  https://www.youtube.com/watch?v=odJfiB8ab5A

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Verdere escalatie in Syrië, Israël dreigt Libanon met oorlog?

  Turkije tegen de Koerden, Iran dreigt Verenigde Staten, Israël tegenover Libanon en Hezbollah

  https://www.geotrendlines.nl/escalatie-syrie-israel-dreigt-libanon-oorlog/

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Poetin’s nuttige naïeveling...

  https://twitter.com/swsjoerdsma/status/957266459805343744

  was getekend: Baudet's nuttige idioot Sjoerd Sjoerdsma

  naar aanleiding van Baudets tweet:

  "Ik weet niet of dat verhaal van Nederlandse AIVD-hackers waar is of niet; maar het is hoe dan ook een heel RAAR verhaal dat aan alle kanten rammelt. En het blijft me verbazen dat onze “kwaliteitsjournalistiek” geen kritische vragen meer stelt als de conclusies bevallen."

  Met een Sjoertsma in de Kamer is de groei van Baudet's aanhang voorlopig weer verzekerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. 'Onderbroekenlol' bij Voetbal Inside

  https://www.youtube.com/watch?v=XhhItV06-18

  En jawel, daar is ie:

  Regeringspartij(!) D66 eist excuses van Renate van der Gijp & co. van Voetbal Inside

  “We steunen geen oproep tot censuur of een verbod op het programma”, stelt een woordvoerder van parlementariër Sjoerd Sjoerdsma. “Maar de makers van het programma en RTL moeten wel worden aangesproken op hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zolang homo op scholen nog steeds het meest gebruikte scheldwoord is, is het misplaatst en smakeloos om LHBT in zo’n goed bekeken programma op deze manier door het slijk te halen.”

  verder lezen op:

  http://politiek.tpo.nl/2018/02/05/regeringspartij-d66-eist-excuses-renate-gijp-co-voetbal-inside/

  Wij steunen geen censuur, MAAR........

  Nogmaals, dit gaat allemaal niet om ethiek of moraal of discussie daarover, over het beschermen van 'kwetsbare groepen in de samenleving'. Dit gaat om de macht. De macht over wat je zegt en wat je denkt.

  Met wat simpele onderbroekenlol werd de onverdraagzaamheid uit de kuch..linksliberale hoek feilloos geprovoceerd. Perfecte satire.


  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dreigt Adam Schiff met een andere "Oklahoma City bombing"? Wat is dat toch met die lui dat wanneer er iets onverkwikkelijks naar buiten wordt gebracht er met een false flag wordt gedreigd?

  Adam Schiff hints that FISA Memo may lead to Oklahoma City style bombing

  http://theduran.com/adam-schiff-hints-that-fisa-memo-may-lead-to-oklahoma-city-style-bombing-video/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoor het er niet in, maar alles is mogelijk. Wat voor mij veel meer verklaart zijn zijn banden met Ukraiense nazi´s:

   http://theduran.com/adam-schiffs-collusion-with-oligarch-ukrainian-arms-dealer-exposed/

   Verwijderen
 27. De link naar Geen Stijl werkt niet.

  BNNVARA past kop aan na kritiek EU-nepnieuwsbestrijders

  https://nos.nl/artikel/2215481-bnnvara-past-kop-aan-na-kritiek-eu-nepnieuwsbestrijders.html

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Omdat het elle keer wordt teruggeplaatst toch een korte toelichting: Osenlaw is een advokatenkantoor in NY met, zoals daar gebruikelijk, meest steenrijke joodse advokaten. Serieus nemen voor eigen risico....

  De Rand corp is een extremistisch neolib/ neocon spreekbuis.

  Serieus nemen voor eigen risico....

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Delen van Udo Ulfkotte's boek 'gekochte journalisten' zijn in het Engels samengevat door een commenter bij OffG

  https://off-guardian.org/2018/02/03/bought-journalists-a-summary-of-chapter-1-of-udo-ulfkottes-suppressed-book/

  Stukjes

  1. Dat journalisten heulen met machthebbers en machtige partijen (omdat ze daar zelf beter van worden), is bedrijfscultuur

  Looking back, says UU, “I was myself an actor, corrupt, manipulative, spreading disinformation.” He too enjoyed special rebates, free accommodation in 5-star hotels, chummy trips with leading politicians; he too, with the support of his employers, was appointed to positions in foundations, and gave talks to organisations close to the secret services. He too, as a journalist with FAZ, was bought to provide positive reports. He let it happen. His employers expected no less.

  2. Over hoe de prijzen in medialand verdeeld worden, en hoe je als lezer de prijswinnende journalisten dient te beoordelen (omgekocht!)

  Is it any different, UU asks, when media figures receive a prize, often with thousands of Euros attached? No! Such prizes are awarded by media businesses to ‘badge’ journalists. Media figures who deliver average products in a politically reliable way as courtiers to the elites are nominated, as a thank-you. It’s the purest deception on the consumer. Media businesses boast about their employees’ awards, even though most have been financed and judged by those same businesses.

  3. Journalisten gedragen zich niet als hoernalisten, maar als sletten als het om samenwerken met 'inlichtingendiensten', aldus de inlichtingendiensten en UU

  UU says he had no idea at that time of the contempt with which the secret services spoke of journalists: ‘cheaper than a good whore, all for a few hundred a month,’ as Philip Graham of the Washington Post quoted a CIA agent. UU says he never received payment for such activity, he along with the many colleagues in a similar situation simply felt great working for the secret agencies.

  4. Maar dat journalisten, aldus inlichtingendiensten en UU, sletten zijn, vind ik te sterk gezegd. De slet van inlichtingendiensten is het media bedrijf (die graag sensationele verhalen wil slijten=goed voor de oplage), de slaaf is de journalist

  On his many foreign trips, says UU, he was provided with ‘background reading’ by the BND. Although the accuracy of the information could not be checked, his editors encouraged him to spread it, with the attribution ‘according to intelligence circles’. Refusal, it was made clear to him, could lead to dismissal

  5. De media liegt niet alleen naar de lezer toe, maar ook naar de adverteerder toe

  Advertising clients pay horrendous prices for space in newspapers – and are cheated, UU asserts. Prices are related to circulation; but figures are manipulated. Advertisers are charged for copy that never appears. The story stays buried, as every media business is in on the game

  6. Over de balk en de splinter (hypocrisie)

  In all the many media organisations where he worked, UU says, the view was that only others are corrupt. Hopefully, younger journalists will now be alert to the ethical risks.

  Ik help het met UU hopen, maar verwacht het niet. Wat blijft er over van het beroep journalist als je er alle leuke extraatjes, zoals praten met de macht, en presentjes voor 'mooie' praatjes voor moet opgeven?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. UU zal het niet meer meemaken, die is vorig jaar gehartaanvald.

   Verwijderen
  2. Joop liegt alweer: Ulfkotte stierf na een lange ziekte. Iedereen wist dat het zou gebeuren. Toen in Nieuwspoort de Nederlandse vertaling werd gepresenteerd, kon hij al niet meer komen. Is hier besproken. Joop moet dat weten.

   Verwijderen
  3. Willem Willem schreef:

   "Ik help het met UU hopen..."

   Snap je het weer eens een keer niet, @Verheul? Als jouw bekrompen hersentjes het niet kunnen bevatten, bemoei je dan met je eigen zaken, op je eigen miserabele blog!

   Verwijderen
  4. Woorden hebben hun betekenis.

   Als iemand vermoord wordt ( de Mossad deed het 2700 keer in de laatste 70 jaar) en het moet lijken op een zelfmoord dan gebruiken we daarvoor de zinsbouw als deze:
   "Hij is gezelfmoord" in plaats van : Hij pleegde zelfmoord.

   Als iemand een echte hartaanval krijgt ( niet geïnduceerd door een moordenaar) dan zeggen we: Hij stierf door een hartaanval.

   Als je schrijft: "Hij is gehartaanvald" dan beweer je dat de hartaanval door ingrijpen van een moordenaar is opgewekt.

   Dat was met Ulfkotte niet het geval.

   Sterker nog: ik meen me te herinneren dat hij zijn bekentenis pas deed toen hij wist dat hij niet lang meer te leven had.

   Verwijderen
  5. Zal ik daar ik daar eens een wat uitgebreider verhaaltje van maken, @Verheul? Dan zeg ik dat Udo Ulfkotte is "gehartaanvald" door zijn eigen regering, die gifgas had geleverd aan Saddam Hoessein wat gebruikt werd tijdens de Irak/Iran oorlog en waar Udo Ulfkotte middenin zat. Dáár heeft Udo Ulfkotte zijn gezondheidsproblemen opgedaan.

   Nu begin ik weer met een raadseltje, ken jij een Nederlander die veroordeeld is voor het leveren van ingrediënten voor gifgas aan Saddam Hoessein? En dit behelst dus dezelfde periode!

   Verwijderen
  6. IS ER IEMAND DIE MIJ KAN UITLEGGEN WAT JOOP HIERBOVEN SCHRIJFT?
   Is Ulfkotte vermoord door zijn regering omdat hij anders zou schrijven over het door duitsland geleverde gifgas?
   Of: heeft Ulfkoptte daar al over geschreven, en is hij uit wraak vermoord?
   Of: is zijn dood door hartaanval een heel laat gevolg van het inademen van gifgas, uit duitsland afkomstig?

   Dan schrijft Joop over Frans van Anraad. Wat dat er mee te maken heeft, weet ik niet.
   Dat het in dezelfde periode is gebeurd?
   Er zijn toen miljoenen zaken gebeurd.

   Kortom: de reacties van Joop zijn weer eens ver onder de maat.
   Ik laat hem alle hoeken van de kamer zien, maar hij blijft terug roepen dat ie het beter weet.
   Het ga je goed Joop. Tabé.
   Ga maar iemand anders z'n tijd verdoen.

   Verwijderen
  7. @Jan,

   "Of: heeft Ulfkoptte daar al over geschreven, en is hij uit wraak vermoord?
   Of: is zijn dood door hartaanval een heel laat gevolg van het inademen van gifgas, uit duitsland afkomstig?"

   Als wij het hier nu bij houden, want ja, Udo Ulfkotte heeft dit besproken in zijn boek "Gekochte Journalisten"!

   "Dan schrijft Joop over Frans van Anraad. Wat dat er mee te maken heeft, weet ik niet."

   Dat verbaast mij in het geheel niet! Heeft @Jan Verheul in de MEANstream media gelezen dat Duitsland gifgas aan Saddam Hoessein heeft geleverd en zou het kunnen dat Frans van Anraad is geslachtofferd voor Duitsland?

   Hebben wij nu te maken met een @Jan Verheul die toegeeft niet verder te kunnen denken dan zijn neus lang is?

   Verwijderen
  8. Zeg maar op welke pagina in de Nederlandse vertaling ik kan lezen wat jij wil beweren, Joop.
   "... UU heeft dit besproken in zijn boek" is me niet helder genoeg.
   Waar? Wat?
   Dat ie ziek is geworden van de gifgassen en daar aan zal sterven?

   Tweede bewering, zelfde vraag: Op welke pagina kan ik lezen
   dat Frans van Anraad als decoy functioneert voor het door DL geleverde gas?

   Ik ga er mee stoppen, Joop.
   Jij bent verslaafd aan volledig nutteloze en tijdrovende discussies, maar IK ervaar het als tijdverlies.

   Verwijderen
  9. @Jan Verheul,

   Jammer, dan eindigt dit op dezelfde manier als jouw bijdragen bij Willy van Damme, waarvan jij zei dat hij er te lang over deed om te antwoorden. Ook dat was weer een leugen van jou omdat Willy van Damme niet meeging in jouw wilde fantasieën over de joden!

   Ik heb het gezegd en ik herhaal het weer, jij bent een ongelooflijke LUL, @Verheul!

   Verwijderen
  10. @Jan Verheul,

   Overigens, lijkt het jou niet verstandiger om hetzelfde te doen als bij Willy van Damme, je geheel terugtrekken van dit blog en je alleen wijden aan jezelf?

   Verwijderen
  11. @Jan Verheul,

   Zoals je ziet weet ik iets meer van jou dan dat jou lief is.

   Verwijderen
 30. Retweet op Blik

  Kennisgeving van de Russische Ambassade over majoor Roman Filippov, de omgekomen piloot van de SU25 die afgelopen weekend boven Syrie werd neergeschoten.

  https://twitter.com/EmbassyofRussia/status/960447660590321664

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hieronder beelden van wat de laatste momenten van majoor Roman Filippov geweest zouden moeten zijn.

   "The last battle of the Russian Su-25 pilot. Pilot was shooting at the militants who surrounded him and blew himself up with a grenade in order to avoid captivity by militants."

   https://twitter.com/miladvisor/status/960205292951744512?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F

   Dat Russische piloten granaten meenemen in de cockpit van hun toestellen om niet levend gevangen genomen te worden zegt wel iets over hen, hun tegenstanders en het soort oorlog dat in Syrie wordt gevoerd.

   Verwijderen
 31. De Russen zijn blijkbaar 19 jaar geleden heel actief geweest in Oosterhout, of het hele verhaal dat de Russen achter de DDOS aanvallen zouden zitten klopt voor geen meter.
  https://www.volkskrant.nl/tech/18-jarige-jongen-opgepakt-in-verband-met-ddos-aanvallen-op-belastingdienst~a4566981/

  BeantwoordenVerwijderen
 32. DE CENSUUR IS BEGONNEN! 1984 IS HIER.

  Op de facebook van Eric van de Beek lees ik een bericht van NOVINI:

  Als je niks meer van Novini verneemt, dan komt dat niet doordat we niks meer zouden publiceren of zo, maar - zoals we eerder al waarschuwden - doordat Facebook de handrem er op heeft gegooid voor onwelgevallige pagina's, waardoor het met veel werk, in een tijd van jaren, vrijwel zonder financiële middelen opgebouwde bereik van Novini nu drastisch teruggedrongen is. Als je op de hoogte wilt blijven, zul je de pagina van Novini zelf geregeld op moeten zoeken. En graag onze berichten op de pagina en overal waar je ze tegenkomt liken en delen, dat helpt om tenminste iets van het bereik terug te krijgen.


  Op de facebook van Sonja van den Ende lees ik:

  Dear friends. DO NOT LIKE this post. Leave me a little gif or a quick "hi".Some people wonder why their news feed seems so different lately: we only see publications from the same 25 people over and over again. We only see 10% at all. Yes, Facebook has a new algorithm! Therefore, I ask you, could you do me a quick favor? If you read this post, leave me a little gif or a quick "hi", DO NOT LIKE, leave a comment, then more friends will be posted in my newsfeed. Otherwise Facebook chooses who I see and I do not need facebook to choose my friends! Feel free to copy and paste this message on your wall so you can have more interaction with your friends too! Thank you for your attention."

  =============

  Zelf heb ik wel facebook, maar gebruik het alleen om bij anderen te lezen. Ik weet niet precies wat deze mensen ervaren en bedoelen. Maar dat facebook hun lezers weg houdt, dat is me duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn.
   Ik heb geen fake-boek, geen linkeding of twitter.
   Als ik iets wil vinden ga ik naar alternatieve linkenpagina's zoals :

   http://www.mainstreammedia.nl/

   https://hoezithetnuecht.nl/nieuws

   En op die sites, die op die lijsten staan, vind je weer enorm veel linken.
   Ben je wel ff zoet mee.

   Verwijderen
  2. Je bent een beetje eigenwijs, Matt.

   Hoe jij aan jouw nieuws komt is jouw zaak.
   En hoe anderen dat doen is hun zaak.
   Maar een deel van de mensen krijgt het via Facebook binnen blijkbaar. Novini profiteert daarvan: op die manier kan ze heel veel mensen bereiken. ( Zoals ik van sommigen een email ontvang als ze weer een nieuw artikel hebben geplaatst)

   Dat jij heel tevreden bent over jouw manier van doen (je schrijft zelf dat het tijdrovend is) wil niet zeggen dat anderen niet gehandicapt zijn als hùn manier wordt geblokkeerd door de Censuristen.

   Verwijderen
  3. Verheul, met jou ga ik GEEN ENKELE discussie nog aan.

   Verwijderen
  4. Lijkt me heel verstandig, Matt.

   Verwijderen
  5. @Jan Verheul,

   Bezit jij nog enig zelfrespect of verhuur jij jezelf inderdaad voor hoer om je gelijk te halen? Het heeft niet alleen de schijn, het is 100% bewezen!

   Verwijderen
  6. Joop,
   Dit blog verzand steeds meer in een "joden" blog omdat een bepaald figuur hier zijn stempel hier steeds harder op wil drukken.
   Daar heb ik geen zin in en ben ik eerder geneigd om dit blog vaarwel te zeggen. Dat betweterige heb ik niet nodig.
   En als dit ook 'heel verstandig' is dan moet Blik zich maar eens afvragen waarom een bepaald figuur hier steeds meer vijanden op dit blog krijgt en er amper nog door de oude garde gereageerd word en er geen of nauwelijks nieuwe gezichten bijkomen.

   Verwijderen
  7. @Matt,

   Ik ben het met je eens, ook ik zit met de gedachte dit blog vaarwel te zeggen door de persoon @Jan Verheul die op alle mogelijke manieren, bewezen leugens incluis, zijn gelijk probeert te halen en ons weg probeert te zetten als een stelletje nitwits. Dan moet @Blik maar beslissen wat hij wil.

   Verwijderen
  8. Jan Verheul5 februari 2018 om 22:00

   Woorden hebben hun betekenis.

   -----------------------------------------------------

   Wat hierboven staat schreef @Jan Verheul gisterenavond om 22.00 uur, en als ik @Jan Verheul goed begrijp dan hebben woorden een betekenis, dus, als het woord "chemtrails" in H.R.2977 staat dan moet dat woord een betekenis hebben, anders bestond dat woord niet, toch? Sterker nog, het woord "chemtrails" wordt nog verder gedefinieerd. Het woord "chemtrails" wordt o.a. gebruikt voor de beschadiging dan wel vernietiging van eco-systemen, klimaatverandering, weersverandering and last but not least beschadiging dan wel vernietiging van bepaalde populaties. Dat staat allemaal beschreven in H.R.2977 en @Jan Verheul is niet in staat, of is er te dom voor, om dat te lezen, hij kan het niet vinden.

   Waar een woord als "chemtrails" al niet goed voor kan zijn!

   Dag, @Jan Verheul!

   Verwijderen
  9. En mocht @Jan Verheul zo flauw zijn om te schrijven dat het woord "chemtrails" niet valt onder de categorie zoals hierboven beschreven maar onder de categorie "exotic weapons", dan nog heeft @Jan Verheul iets uit te leggen, als volgens hem woorden een betekenis hebben. Chemtrails betekent in ieder geval niet dat wij de tuin aan het sproeien zijn!

   Verwijderen
  10. Het is inderdaad te ongedefinieerd.

   Het kunnen zeer ineffectieve stoffen zijn om volgens Joop niet bestaande global warming te maskeren, Of een minstens zo ineffectieve stof om mensen te zombificeren, tot en met het sproeien van zenuwgas, virussen en bacteriën of zelfs radioactieve stoffen, en niet te vergeten pesticiden.

   Je moet ruim kijken als je zo´n wetsvoorstel indient, dus waarom niet ook hormonen, nanotech en aliens toevoegen? Eeen middagje brainstormen doet wonderen.

   Je wil een wetsvoorstel wat alle mogelijke, plausibele en (nu?) nog onmogelijke onderwerpen bevat.

   En dat doe je dan samen met meest goedwillende mensen op hobbyscience niveau en enkele experts in een vaag verwant veld.

   En dan verontwaardigd zijn als mensen die een beetje meer ondergrond hebben dit geen geldig bewijs doch slechts een vrij zwakke aanwijzing vinden?

   Verwijderen
  11. @Rootman,

   Zou jij je misschien gewoon bij de vraag kunnen houden of chemtrails bestaan of niet, waar jij overigens niet verder op behoeft te antwoorden omdat jij al toegegeven hebt dat ze bestaan.

   Verwijderen
  12. O ja joh? Waar staat dat dan? Je hebt keus uit 7 secties, onder welke sectie staat wat jij beweert?

   Verwijderen
  13. @ Joop, ik heb me destijds door een van jouw youtubes geworsteld, en daaruit moest ik wel concluderen dat er minstens één vliegtuig voor was omgebouwd. Dus ja chemtrails zijn bestaanbaar, en wie weet wordt er zelfs nu af en toe een experimentje mee gedaan.Zoiets noemt men anecdotisch bewijs.

   So what? Dat is toch echt wat heel anders dan dat zoiets een probleem zou zijn. Die guru´s van jou verliezen elke keer het perspectief, waarschijnlijk omdat ze gezakt zijn voor hun statistiek tentamens.

   Verder blijf ik er bij dat HR´s (House Resolutions) uit de VS het papier niet waard zijn waarop ze geschreven zijn, ook niet als het door een leuke afgevaardigde wordt ingediend. Jan geeft misschien soms joden teveel autoriteit; jij doet hetzelfde met politici, juristen en gladde kwakzalvers.

   Verwijderen
  14. Jan, soms vind ik dat je in je persoonlijke posts teveel op mensen inhakt. Je inzicht is groot, maar dat sluit niet andere inzichten uit. En je zult toch moeten leven met het grootste taboe om de olifant in de kamer niet te noemen. Veschillende mensen gaan verschillend om met dat taboe.

   Daar kunnen goede redenen voor zijn, waar ieder voor zichzelf over moet oordelen.

   In mijn omgeving bestaan er zeer sterke taboes over 9-11 en MH-17 om naar alternatieve verklaringen te zoeken. Zelf sta ik daar zeker voor open, maar neem er weinig kennis van, zodat ik vanuit een meer gemiddeld neutrale positie VEEL meer kan beargumenteren. In mijn geval klinkt daardoor mijn stem duidelijker en luider.

   Als ik een duidelijker geluid wil laten horen citeer ik meestal: dan kan ik zeggen wat ik wil maar toch mijn positie behouden.

   Zo belangrijk blijft het niet: binnen een jaar of 2 zijn wij allen de mond gesnoerd vrees ik.

   Verwijderen
  15. [Het is een simpel ja of nee.]

   Nietwaar, dat bepaal jij helemaal niet, het gaat om de mate van relevantie.

   Verwijderen
  16. @Rootman,

   Zeg knul, blijf jij aan de gang? De vraag was of chemtrails ja dan wel nee bestaan en jij hebt daarop "JA" geantwoord en dan is het voor mij einde discussie.

   Verwijderen
 33. Het verraad aan het Nederlandse volk door de VVD:

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/oekraine-wil-lid-worden-van-de-eu-wij-zijn-een-aanwinst-voor-europa

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @ Jan

  De censuur is zeker begonnen. Brutaal en vrijwel onverhuld. Wereldwijd en dus op hoog niveau gecoordineerd. Je kon het zien aankomen, maar toch is het moeilijk om nu niet verrast te zijn over de snelheid waarmee de censuur om zich heen grijpt. Een gevoel van ongeloof overheerst waar een diepe verontrusting beter op z'n plaats zou zijn, want iedere dictatuur of oorlogstoestand begint altijd met censuur. Vanwaar die haast?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb al gedacht dat we heel veel video's van youtube moeten copieren en hopen dat er een nieuwe youtube zal komen, gehost in een ander land ( Rusland/ China) waar de dan toch op een of andere manier toegang toe hebt.

   Een site van heel geinformeerde antisemieten is niet meer in de lucht . Is al een week onbereikbaar. Ik heb nog nergens gelezen wat de reden is. https://www.darkmoon.me/

   Hier nog wat re-posts van haar: http://www.theoccidentalobserver.net/author/lashadarkmoon/

   Is er al één moslim-bashing site verdwenen? QED.

   Verwijderen
  2. @ Jan

   Je zit onwrikbaar vast in je anti-joodse denkraam. Het belemmert je waarneming, vertroebelt je denkvermogen.

   Een voorbeeld. Baudet schijnt enige tijd geleden iets gezegd te hebben over immigratie en 'homeopatische verdunning' van de Nederlandse bevolking. Als hem een racistische instelling aangewreven moet worden is die uitspraak het Zwitserse zakmes dat bij alle gelegenheden van pas komt en van stal wordt gehaald.

   Eveneens enige tijd geleden hield een politicus een pleidooi voor raciale vermenging van de Europese bevolking. Hij zei onder meer dat afgrenzing van Europa tot incest en degeneratie zou leiden. Die politicus was Wolfgang Schauble, de misschien wel machtigste politicus van het zonder twijfel machtigste land in de EU, Duitsland. De krant waar hij zijn pleidooi voor massaimmigratie uit islamitische landen deed was de invloedrijke Die Zeit. De ophef die de uitspraken van Schauble teweegbrachten was nihil.

   http://www.zeit.de/politik/deutschland/2016-06/wolfgang-schaeuble-aussenpolitik-wandel-afrika-arabische-welt?wt_zmc=sm.ext.zonaudev.twitter.ref.zeitde.share.link.x

   Van de MSM en politiek heeft de islam helemaal niks te vrezen. Moslims zijn een bruikbaar instrument voor hun apocalyptische agenda.

   Maar ik had een vraag voor je: vanwaar die haast?


   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Mag ik hieruit opmaken dat ook jij vind dat @Jan Verheul lijdt aan een vorm van tunnelvisie?

   Verwijderen
  4. @ Joop

   Ja, net als jij en ik.

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Dan denk ik toch dat jij het verkeerd ziet, mijn tunnel heeft wat meerdere uitgangen.

   Verwijderen
  6. Dawg,
   als ik tijd heb lees ik af en toe wat van Peter Myers.
   Is erg interessant. Dan besef je dat wij maar heel weinig weten. http://www.mailstar.net/download.html

   Maar ook voor Myers speelt de relatie tussen joden en niet-joden in de wereld een grote rol.
   Zij beïnvloeden heel erg veel. Volgens Disraeli hebben ze de hand in àlle revoluties. In de 19e eeuw werden talloze boeken over 'Het joodse vraagstuk' geschreven.

   Nu weet niemand meer wat dat zou kunnen zijn.
   Ra ra hoe kan dat?
   Hebben de joden plots minder invloed dan in de 19e eeuw?
   Of domineren ze de media zodanig dat ze zich onzichtbaaar kunnnen maken ( Konden maken ?)

   Ik zit niet in een anti-joods denkraam. Ik bespreek de joden kritisch. En dat is al heel wat, want de meesten durven hen zelfs niet te bespreken. Jordan Peterson, William Engdahl, etc etc: ze nomen het J woord zelden.

   Fantastisch dat Charles Bausman nu de Olifant in de Kamer heeft genoemd en dat er over gesproken wordt.

   Je verhaal over Baudet kan ik niet plaatsen.

   Het verhaal van Schauble heb ik op mijn eigen website vermeld: http://xevolutie.blogspot.nl/2017/12/676-coudenhove-kalergie-schauble-peter.html

   De MSM en de politiek spreken niet met één stem.
   En als het plan zich ontrolt via dialectische methode (Immigratie OK > immigranten bashen ) dan heb je altijd op hetzelfde moment woordvoerders van beide stromingen: mensen die geleerd hebben om de voordelen van immigratie te verkondigen ('omdat we allemaal gelijk zijn', 'omdat je anders discrimineert' of 'omdat we vers bloed nodig hebben') en mensen die het lont aansteken en de broodnodige destructie van hun eigen land op gang brengen (We zullen worden overwonnen door de Islam, ze gaan de Sharia hier invoeren, al onze dochters lopen gevaar).

   Door te wijzen op één stem ( Schauble, Peter Sutherland) toon je niet aan dat de MSM de moslims beschermen. Wààr zijn de analyses van 911 die David Ray Griffin gaf? Waar zijn de onderzoeken van Trevor Aaronson ? Waar is het verhaal van Vanessa Beeley in de MSM? Al die verhalen pleiten de moslims vrij, maar ik zie ze nergens in de Media.

   De vraag in je laatste zin kan ik niet plaatsen. Op welke haast doel je?

   Verwijderen
  7. Je verhaal over Baudet kan ik niet plaatsen.

   Ik zet de uitspraken van Baudet en die van Schauble tegenover elkaar. Als Baudet zich uitspreekt voor het behoud van de eigenheid van de Europese cultuur dan wordt dat onmiddelijk geframed als racisme, doet Schauble zijn bizarre uitspraken dan blijft het angstwekkend stil.

   "De MSM en de politiek spreken niet met één stem."

   Laten het daar voorlopig maar op houden, want de islam in Europa hoe en de media daar over schrijven; dat is zo'n weids thema dat ik daar mijn gedachten daarover niet in een paar regels kwijt kan.

   "De vraag in je laatste zin kan ik niet plaatsen. Op welke haast doel je?"

   De ijver en de urge die overheden het laatst jaar aan de dag hebben gelegd om de burgers onder censuur te brengen.
   Alles lijkt in een stroomversnelling te zijn gekomen. Waarom Waarom nu?

   Verwijderen
  8. De reactie op Baudet en Schauble wilde je vergelijken. Is me nu duidelijk. Dank.

   Misschien ben je het wel met me eens over de grote range aan meningen over Islam, want je schrijft: "dat is zo'n weids thema dat ik daar mijn gedachten daarover niet in een paar regels kwijt kan".
   ===

   Ja, die stroomversnelling, dat het hard gaat, ben ik met je eens. Opvallend hard.
   Altijd gedacht dat het de komende 20 jaar nog wel veilig zou zijn. ( met mijn 66 jaar zou dat voldoende zijn). Nu denk ik dat niet meer.

   Mijn voorspelling: Een false flag die dient als alibi voor de VS om Rusland nucleair en definitief uit te schakelen. Maar Putin verwacht dit, en zal direct na de False Flag toeslaan: nucleair.(Of wijzelf daar aan zullen sterven hangt er van af hoe hoeveel bommen er zullen worden gegooid)
   Dit kan volgende maand gebeuren, maar ook over 3 jaar.

   Waarom ik dit denk? Niet omdat Amerikaanse red necks tot zoiets in staat zijn. Russen zouden zoiets ook nooit doen.
   Maar omdat die Crazies in the basement ( zoals papa Bush de neocons noemde) gek zijn en uiterst fanatiek, en ze zien hun schip zinken: onherroepelijk gaat de VS naar de bodem.
   En zij gaan mee, want in China en Rusland en India zijn hun kansen om undercover de macht over te nemen ( zoals in de USSR en de VS wel lukte) nihil.

   Verwijderen
 35. TIP:
  De verdwijning van de rechtstaat; Arno Wellens en Sven Hulleman

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Snel kijken, want dit soort info zal zeker van youtube worden verwijderd:

  Review: Photographic evidence vs the holocaust ( 26 min)

  Ernst Zundel met John Clive Ball (geoloog en luchtfoto deskundige, canada) .

  Deskundige analyseerde luchtfoto's van Auschwitz.

  Hij zegt dat er allerlei zaken op zijn getekend, maar dat er fouten zijn gemaakt, en dat de foto's dus verraden dat er is bijgetekend.
  Soms de luiken op de gaskamer vergeten.
  Soms is het hek niet af.
  Soms tekent men een rij wachtende mensen voor de gaskamer, maar dan staan er ineens mensen op het dak, omdat de tekenaar niet weet dat het een L vormig gebouw is.

  In Treblinka zouden buiten 800.000 mensen zijn begraven. Maar volgens Ball kunnen daar maximaal 20.000 mensen worden begraven.

  Opm: Het kamp Treblinka was van buiten af geheel zichtbaar vanuit dorpen er omheen.
  Op de foto's is niks te zien van 13 gaskamers of plaatsenwaar enorme hoeveelheden mensen zouden zijn verbrand.
  Na de oorlogen is veel hout gestolen door de dorpelingen rond het kamp.
  min 15: "Er is absoluut geen evidence van betonnen funderingen, spoorlijn door het kamp of al die andere zaken"

  Dan over:
  Baby Jar: 30.000 menssn zijn daar geexecuteerd, later opgegraven en verbrand.
  Bij Kiev.
  foto van sept 26, 1943. Een week nadat die 30.000 mensen zouden zijn opgegraven.
  Er is helemaal geen enkel evidence van sporen, wegen of iets anders.
  Melnick street zie je gewoon lopen.
  Niks geen sporen van brandstof toevoer om de lijken te verbranden. Spoorbielzen zouden zijn gebruikt. Niks te zien.
  Er is geen conveyor , geen storage plaats.

  Op de 4 Auschwitz foto's zie je ook geen spoor van rook.

  Zundel: Het lijkt er op dat er geen moorden waren, geen opgravingen en geen verbrandingen in Baby Jar...
  Ball: Ik zeg alleen: uit de foto's valt niks af te leiden.

  Min 22: Op de IG Farben foto zie je wel een gigantische kolen hoop liggen. 100m x 50 m.

  Je hebt ca 450 kg hout nodig om 1 lichaam te verbranden!

  De installatie zoals bij IG Farben is wat je echt nodig hebt om zoveel mensen te verbranden. Conveyor belts etc.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil nog even toevoegen:dit is voor mij helemaal geen bewijs dat er geen gaskamers waren. Het is een klein deel van de enorme hoeveelheid informatie die de hele zaak op losse schroeven stelt. Onzeker maakt.
   Het vormt een tegenwicht tegen al die mensen die beweren dat ze bewijzen in handen hebben en dan met zaken komen die even overtuigend zijn als wat deze man vertelt. ( Maar nooit overtuigender dan wat John Ball vertelt).

   Verwijderen
 37. Hartverwarmend. Stimuleren: no talk, only work.
  YT: Why is India so filthy? | The Ugly Indian | TEDxBangalore

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ha Eddy....Mr Petros hoe vergaat u ?

  Net zo wanhopig als uw baas George Soros.....

  Wat een lijk is die Soros geworden he....Hij kan bijna niet meer uit zijn woorden komen en hij is helemaal gefixeerd met Oekraïne. LOL. Hij gaat snel zijn buddies David Rockefeller en Zbig Brzezinski achterna. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik maak me absoluut geen zorgen om Jan. Die is nog gedrevener in het verwijderen van jou dan George Soros in het verwijderen van Poetin....

  En dat laatste gebeurt niet meer in het leven van zombie Soros. Die is binnenkort de (uitlaat)pijp uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. De bussen van George staan binnenkort in de uitverkoop met jou erbij stinkende limburgse stierenstront. Voor jou geen werk meer!. Ik heb volop werk en mijn bankrekening groeit met de dag.

  p.s.Trollen werkt alleen maar averechts. Ik heb Blik gezegd om terughoudend te zijn met verwijderen. De website groeit en bloeit. Jij niet. Jij verdort, samen met het zinkende schip Soros één wereld dictatorschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. WMD all over again. Hoer liegt UNSC voor:

  https://www.youtube.com/watch?v=K8hy3vmP3_8

  Five Reasons To Be Absolutely Certain That The Establishment Is Lying About Syria

  https://steemit.com/syria/@caitlinjohnstone/five-reasons-to-be-absolutely-certain-that-the-establishment-is-lying-about-syria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze walgelijke skank svp niet associeren met het nobele beroep van sexwerkster!

   Verwijderen
 42. weer een meesterzet van Putin en Assad. Het lijkt er op dat Erdogan opnieuw dubbel spel heeft gespeeld door manpads aan al nusra te leveren. Die worden nu vernietigd door Russische bommen; hoe succesvol blijkt maar weer eens door het nu reeds opstijgende gejammer over arme burgerslachtoffers en ziekenhuizen. De naam witte helmen wordt niet meer gebruikt, daar zitten blijkbaar nu al te veel associaties van leugens en bedrog aan vast.

  Tillerson komt naar Ankara. Maar Moskou zal zeker ook ook van zich laten horen daar (zware waarschuwing en voorleggen strategisch plan), en het wordt kiezen voor Erdogan.

  Een groot convooi YPG strijders spoedt zich naar Idlib, want Assad laat hun door. Zo is de VS zijn boots on the ground kwijt in oost Syrië, Turkije en de YPG verzwakken elkaar en waarschijnlijk raken de terroristen, ook die gesteund door Turkije zwaar uitgedund.

  http://thesaker.is/syrian-war-report-february-6-2018-ypg-sends-large-force-to-combat-turkish-army-in-afrin/

  http://www.moonofalabama.org/2018/02/syria-the-turkish-attack-on-afrin-is-intended-to-split-the-us-kurdish-alliance.html#more

  BeantwoordenVerwijderen