maandag 25 augustus 2014

Tatjana verliest been, Natasha haar dochter

Tatjana, maandag 25 Augustus 2014, ziekenhuis van Lugansk. Heeft vorige week haar been verloren bij een Oekraïens regerings bombardement.

Tatjana, Monday 25 August, Lugansk hospital. Lost her leg last week due to Ukraine shelling.Natasha gaat vrijdag 22 augustus 2014 met haar dochter naar het uitgiftepunt van humanitaire hulp. Op dat moment valt er een bom van de Oekraïense regering. Ze raakt gewond. Haar 7-jarige dochtertje Marina verliest in eerste instantie een been en raakt in coma.

NL + ENG subtitles. Please click your preference and enlarge screen.

Natasha gets hurt Friday 22 August. When she and her daughter arrive for humanitarian aid, Ukrainian bombshelling hits her and her daughter.

All footage from Graham Phillips.

8 opmerkingen:

 1. Vandaag bericht RT ook over de bommen op de kerk in Kirovsk, waar wij het 2 dagen geleden al over hadden en in Nederland gewoon nooit gebracht zal worden... http://rt.com/news/182800-ukraine-donestk-church-crisis/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. RT (Poetin's nieuwskanaal) is ook zoooooooo retebetrouwbaar....NOT!! Propaganda tot en met...hij valt ook "per ongeluk" met zijn leger Oekraine binnen...iets zegt mij dat dat zeker niet de eerste keer is, en deze soldaten gepakt zijn, daar waar er meer al de grens over zijn gegaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En weer vraagt een Oekraïense soldaat via de tv om hulp, bij Ilowaisk. "We zijn omsingeld", "We hebben artilerie nodig", "We zijn hier vijf eenheden van 30 man" http://112.ua/video/boycy-dobrovolcheskih-batalonov-v-ilovayske-poka-ne-dozhdalis-podkrepleniya-boec-donbassa.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. NOS (Rutte's nieuwskanaal) is ook zoooooooo retebetrouwbaar. 77 vragen over het neerschieten van MH17 zouden op uiterlijk 25 augustus 2014 worden beantwoord....NOT!! Misschien zijn ze wel beantwoord maar heeft Rutte tegen zijn nieuwskanaal gezegd; "Publiceer er maar niets over". Wat is het verschil met Poetin? Tja en de VS zijn zo'n beetje over de hele wereld de grenzen overgestoken voor het brengen van democratie maar daar zit je niet mee. Eigenlijk zal ik je op moeten pakken en je los moeten laten in het, door de VS, 'bevrijde' Irak of Libië, daar kan je het door de VS gebrachte democratie proeven maar dan niet terugkomen kruipen en huilie, huilie doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De VS deed het tenminste nog met de bedoeling democratie te brengen. Poetin doet het met de bedoeling zijn heerschappij (lees dictatorschap) te brengen en alle vrijheden van burgers af te nemen!! Dat er milities zijn in Syrie, Irak en Libie die helaas erger zijn als de beloofde democratie kan de VS weinig aan doen. Want ehh, wat wil je nou?? Dat ze er nog zouden zijn is het niet goed, dat ze weg zijn is niet goed, maar ja, de VS haten is mode dus jullie doen er maar blind aan mee. Hier kan je tenminste nog alles zeggen en denken, probeer dat maar eens in Rusland te doen. Heb je openlijk kritiek op Poetin heb je een verdomd probleem....maar dat schuiven jullie allemaal onder het tapijt want dat is zo'n lieve man die Poetin. Hij wil alleen a la Hitler style weer een groot Russisch Rijk met alle mogelijke middelen!! Hoeveel doden dat ook moge kosten...en zo'n man verdedigen jullie met hand en tand, om te kotsen gewoon!! Want ik heb nergens in Oekraine VS/NAVO/EU tanks en vliegtuigen gezien....maar wel Russische!! En gewoon toegegeven door liegebeest Poetin!! Dus tja....maar hou je lekker dom, kijk blind en doof rustig RT door en laat je vooral niet informeren door de westerse media...hier mag en kan je namelijk alles zeggen, in Rusland kom je niet veel verder als Poetin heilig verklaren....Kritische journalisten vinden namelijk vaak onder verdachte omstandigheden de dood.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dan heb jij een hele rare kijk op wat democratie inhoud. Maar ja, waarschijnlijk ben jij nog een "Rooky" in korte broek die nog niet zoveel van de wereld weet. In het Project for the New American Century staat het allemaal beschreven, de VS streeft naar een wereldhegemonie oftewel een New World Order. Daarbij zullen vele conflicten moeten worden uitgevochten. Dit zal een lang proces zijn, behoudens zich er een catastrofaal en/of katalyserend gebeurtenis zal voordoen zoals een New Pearl Harbor. Dat was 9/11, toen is het gezeik begonnen en zijn er ook van jou rechten en vrijheden afgenomen. Maar dat weet jij natuurlijk niet, jij hebt je er nooit in verdiept, je was nog te jong om met grote mensen mee te praten. Ik heb je de vorige keer al betrapt op liegen en nu doe je het weer. Kennelijk ben je hardleers en maakt het je niet uit dat jij je hier belachelijk maakt op dit blog. Mij maakt het ook niet uit, ik blijf je toch wel voor lul zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enige die je glashard voor lul zet ben jezelf met je aluhoedjesgezever wat geen hond serieus neemt. Denk je echt bijvoorbeeld dat zo'n "alternatieve leider" als Micha Kat 1000 man op de been krijgt om de NWO te bestrijden?? Nope...mag blij zijn als er een kip en een hond op komen dagen....en dat noemt zich wakkeren...whahahahahaha!!!

   Verwijderen
 7. Och ja...NWO...echte aluhoedjes lulkoek wat nergens bewezen is. 9/11...tuurlijk, het kon niet anders. Jezus wat een mafkezen zitten hier. Heulen zelf met de ECHTE neo-nazi's maar ze herkennen ze niet, geblindeerd door de EU/VS/NAVO haat!! De waarheid herkennen ze niet meer, ze lullen om de waarheid heen en liegen brengen ze als de waarheid...gaat goed jongens, jullie zijn niet meer te redden!!

  BeantwoordenVerwijderen