woensdag 13 augustus 2014

"Strelkov niet gewond ondanks eerdere geruchten hieromtrent"

BIJ NADERE INFO WORDT DEZE PAGINA GE-UPDATE.

Onderstaande Tweet van Gleb Bazov haalt het verhaal ook onderuit. We gaan het verhaal van Strelkov's verwonding langzaam naar het rijk der fabelen sturen.

Gleb Bazov ‏@gbazov · 8 min. #ALL - Berezin also confirms that Igor #Strelkov has not been wounded. He is perfectly fine. DO NOT BELIEVE #KURGINYAN DISINFORMATION!

UPDATE 18:17 "Info dat Strelkov gewond is slaat nergens op", alsus Vladislav Brig, politieke afdeling DNR. BRON: http://news.mail.ru/politics/19190369/?frommail=1Volgens pers-bureau Itar Tass is Igor Strelkov zwaar gewond geraakt. Strelkov is de Minister van Defensie van DNR (Volksrepubliek Donetsk).

"Igor Strelkov is zwaar gewond. Dit heeft een bron gemeld uit de leiding van Noworossiya. De toestand van de Minister van Defensie is zwaar", aldus het bericht.

Er is nog geen bevestiging van het bericht uit andere bronnen. Vive-premier DNR Andrei Poergin kon het bericht bevestigen nog ontkennen. Wel merkte hij op dat volgens zijn gegevens, Strelkov zich de laatste tijd bevond in gebieden waar intensieve gevechten plaatsvinden.

"Ik heb geen exacte informatie. Maar het zou goed waar kunnen zijn. Volgens mij was hij niet in Donetsk, maar in het gebied van Shachtersk, Torez en Snezhnoe. In dat gebied woedt een intensieve strijd.", zie de Vice-premier per telefoon.

Strelkov was benoemd tot Minister van Defensie en Veiligheid van de Volksrepubliek Donetsk op 15 mei. In juni zetten de VS hem op de sanctie lijst.

BRON: ITAR-TASS http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1378586

24 opmerkingen:

 1. Het bericht is (door een bron die ik vertrouw) tegengesproken. Je had beter gewacht met dit te brengen totdat er 100% zekerheid is dat het waar is in plaats van nu een soort sensatieverhaal naar buiten te brengen.

  Een welgemeend advies: breng het nieuws minder sensationeel, je begint op de Telegraaf te lijken wat kopregels betreft :-). Daardoor word je minder of totaal niet serieus genomen terwijl het nieuws wat je brengt wel belangrijk is. Juist omdat "de andere kant van het verhaal", de kant van de separatisten, totaal onderbelicht blijft in de westerse MSM. Echter de manier waarop je het brengt, schiet m.i. zijn doel voorbij en dat is jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie dat je inmiddels het bericht hebt aangepast :-).

   Verwijderen
 2. Had ook niet anders verwacht van een Micha Kat-adept!! Die zegt de Telegraaf te haten maar werkt met dezelfde chocoladeletters en sensatietechnieken.
  Iemand net 1vandaag gezien waarin de Russische media (terecht) te kijk word gezet?? Neemt niet weg dat je ook voor westerse propaganda uit moet kijken, iets wat ik ook terdege doe. Maar daarom neem ik dus deze hele site niet serieus vanwege de pro-Russische toon. Neemt niet weg dat ik zo af en toe reageer, juist om het IQ van de gemiddelde mens die hier reageert omhoog te halen. Ja dat klinkt arrogant en ja ik bedoel het goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb 1Vandaag niet gezien maar gaat dit over het ontslag wat een journaliste van RT on air heeft genomen?

   Zo ja, dan heb ik nog een interessante link voor je over een journaliste die bij CNN heeft gewerkt.

   Verder vind ik het een beetje vreemd dat je een site niet serieus neemt vanwege de pro Russische toon. Wat is daar mis mee? De westerse media hebben een overduidelijke pro westerse toon. Het grootste probleem wat ik met de NOS heb, is dat men het nieuws niet neutraal brengt om de bevolking te informeren (iets wat ik van een door de staat gefinancierde omroep wel verwacht) maar (als een goede door de staat gefinancierde omroep, als je begrijpt wat ik bedoel) zeer eenzijdig, al doen ze het subtieler dan bijvoorbeeld de Telegraaf waardoor het ook (veel) moeilijker te herkennen is. Ik heb liever een blog als dit of de Telegraaf dan weet ik tenminste dat ik "gekleurd" nieuws lees dan een omroep als de NOS die pro westers is maar pretendeert neutraal nieuws te brengen.

   Verwijderen
  2. Tja, vooral de dame die zo "spontaan" haar ontslag indiende was hilarisch. Degene die dat "spontane" een beetje heeft gevolgd weet ook dat deze dame allang verzekerd was van een baantje bij een westerse nieuwszender. Man, dat verhaal is maanden geleden al debunked. Je zou kunnen zeggen dat het een stunt van de westerse media is geweest om RT en Poetin te kijk te zetten. Dat is dan, helaas voor adepten zoals jij, niet gelukt. Ook jij behoort tot die groep van mensen die graag ergens bij willen horen en dat moet dan het liefst een hele grote groep zijn anders val ik buiten de boot. Van mij mag je buiten je schoenen lopen, maar als het regent blijven mij voeten wel droog.

   Verwijderen
  3. Let je even op Gruwelman en anderen. Vast weer zo'n pro russische blogger of toch niet???

   Dear Mr. President Putin,

   Please accept our apologies on behalf of a great many people here in the Netherlands for our Government and our Media. The facts concerning MH17 are twisted to defame you and your country. We are powerless onlookers, as we witness how the Western Nations, led by the United States, accuse Russia of crimes they commit themselves more than anybody else. We reject the double standards that are used for Russia and the West. In our societies, sufficient evidence is required for a conviction. The way you and your Nation are convicted for ‘crimes’ without evidence, is ruthless and despicable. You have saved us from a conflict in Syria that could have escalated into a World War. The mass killing of innocent Syrian civilians through gassing by ‘Al-Qaeda’ terrorists, trained and armed by the US and paid for by Saudi Arabia, was blamed on Assad. In doing so, the West hoped public opinion would turn against Assad, paving the way for an attack on Syria. Not long after this, Western forces have built up, trained and armed an ‘opposition’ in the Ukraine, to prepare a coup against the legitimate Government in Kiev. The putschists taking over were quickly recognized by Western Governments. They were provided with loans from our tax money to prop their new Government up. The people of the Crimea did not agree with this and showed this with peaceful demonstrations. Anonymous snipers and violence by Ukrainian troops turned these demonstrations into demands for independence from Kiev. Whether you support these separatist movements is immaterial, considering the blatant Imperialism of the West.Russia is wrongly accused, without evidence or investigation, of delivering the weapons systems that allegedly brought down MH17. For this reason Western Governments claim they have a right to economically pressure Russia.

   We, awake citizens of the West, who see the lies and machinations of our Governments, wish to offer you our apologies for what is done in our name. It’s unfortunately true, that our media have lost all independence and are just mouthpieces for the Powers that Be. Because of this, Western people tend to have a warped view of reality and are unable to hold their politicians to account. Our hopes are focused on your wisdom. We want Peace. We see that Western Governments do not serve the people but are working towards a New World Order. The destruction of sovereign nations and the killing of millions of innocent people is, seemingly, a price worth paying for them, to achieve this goal. We, the people of the Netherlands, want Peace and Justice, also for and with Russia.
   We hope to make clear that the Dutch Government speaks for itself only. We pray our efforts will help to diffuse the rising tensions between our Nations.

   Sincerely, Professor Cees Hamelink

   Verwijderen
  4. "Je zou kunnen zeggen dat het een stunt van de westerse media is geweest om RT en Poetin te kijk te zetten. Dat is dan, helaas voor adepten zoals jij, niet gelukt. Ook jij behoort tot die groep van mensen die graag ergens bij willen horen en dat moet dan het liefst een hele grote groep zijn anders val ik buiten de boot."

   Ik neem aan dat dit stukje gericht is aan anoniem 18.51? :-)

   Ik heb 1Vandaag niet gezien maar als het item alleen gegaan is over het "spontane" ontslag van die journaliste op RT en niet over de subtiele (en vaak minder subtiele) censuur en druk die op journalisten van bijvoorbeeld CNN wordt gelegd om een gewenst resultaat te krijgen dan is het een voorbeeld van wat ik bedoel met "eenzijdige berichtgeving". De indruk wordt zo gewekt dat RT een gecontroleerde staatszender is terwijl (en dit is belangrijk) DIT IN HET WESTEN NIET GEBEURT. En dat laatste is pertinent onwaar. Daar hoef je geen complotdenker voor te zijn. Iedereen met een beetje verstand van pers en/of politiek bijvoorbeeld weet exact hoe het spel gespeeld wordt.

   Verwijderen
  5. @SDR,

   "Ik neem aan dat dit stukje gericht is aan anoniem 18.51?"

   Ja, die was voor Anoniem1851 bedoeld. Wij geven hen wel een nummer op tijdstip van binnenkomst. Op de eerste plaats schijnen zij dit te willen (om als nummer door het leven te gaan) voor ons is het de enige manier er een onderscheid in te kunnen maken.

   "Ik heb 1Vandaag niet gezien maar als het item alleen gegaan is over het "spontane" ontslag van die journaliste op RT en niet over de subtiele (en vaak minder subtiele) censuur en druk die op journalisten van bijvoorbeeld CNN wordt gelegd om een gewenst resultaat te krijgen dan is het een voorbeeld van wat ik bedoel met "eenzijdige berichtgeving"."

   Ik volg Één Vandaag iedere dag, al was het alleen maar om te "filteren" of vergelijkingsmateriaal te hebben. Het voorbeeld van deze journaliste (een gebeurtenis van maanden geleden en allang uitgekauwd) was weer een poging tot "Rusland/Poetin bashing".

   De eerlijkheid dient mij wel te zeggen dat, ook de presentatrice van Één Vandaag, waarschuwde voor de westerse berichtgeving. En dat doen wij dus ook.

   Verwijderen
 3. SDR, ik blijf het nieuws lekker brengen zoals ik het doe. Dat jij je nu aansluit bij de kritiek van de anderen hier, prima. Ik heb van de 113 gepubliceerde artikelen niet de indruk dat ik er met één naast zit. Breng het nieuws vaak weken voordat andere media hier in Nederland het brengen, en vaak een dag eerder dan de Russische media. Denk bijvoorbeeld aan het artikel hioer over Catastrofe Lugansk. Ja, hier met dit artikel was ik snel en misschien te snel, maar het feit alleen al dat het de ronde deed, was nieuws. Ik heb het met voorbehouden gebracht, en gelukkig maar. Het bleek niet zo te zijn; ik heb speciaal mijn afspraken afgezegd om er bij te blijven in verband met de gevoeligheid van het nieuws en om het dus direct bij te werken.

  "Breng het nieuws wat minder sensationeel". SDR, ik kan per dag wel 20 artikelen schrijven als ik de tijd had; het nieuws IS sensationeel. Dat de massamedia het willen wegbaggetaliseren is hun zaak. Je gaat je nu in het kamp scharen die de toon aanvalt. Wil jij het anders een paar dagen van me over nemen? Mag, serieus. En waar is Kramatorsk eigenlijk? En serieus genomen worden? Wie moet mij serieus nemen? Denk je dat KvdB of Bureau Buitenland mij ooit gaan uitnodigen? Vanavond krijgen we Wierd Duck bij Knevel. Als je gaat zien hoe serieus die genomen gaat worden vanavond, dan begrijp je dat ik daar niet naar hoef te en neit wil streven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe wat je zelf wilt, het was een welgemeend advies.

   Met serieus genomen worden, bedoel ik, dat ik aanneem dat je wilt dat dit een groot, veel gelezen blog wordt wat mensen kan bereiken als serieuze tegenhanger van de NOS zonder in de hoek van mensen als Vrijland geduwd te worden. Als dit niet je doel is, ook goed, het is jouw blog. Dan heb ik de doelstelling verkeerd begrepen.

   Verwijderen
  2. Blik, we staan aan dezelfde kant. We vallen je niet aan, maar luister naar ons (als ik die zou hebben) goedbedoeld advies. Mogelijk heeft Stop- gelijk, ik weet het niet, mogelijk is jouw manier het beste. Luister en leer van elkaar maar voel je niet aangevallen. Dat is mijn welgemeend advies. Jouw blog is o zo broodnodig.

   Verwijderen
  3. Laat Blik gewoon zijn gang gaan zoals hij denkt dat het goed is. Begint het gezeik hier nu ook al hoe het allemaal beter kan en/of moet? Ik heb er geen enkel probleem mee. Go for it, Blik!

   Verwijderen
  4. Mee eens, They Knew. Laat dit het einde aan deze discussie zijn. Blik levert uitmuntend werk!

   Verwijderen
  5. Mooi, net als Kat zijn volgelingen gaat ook hier het lont in het kruitvat. Wie heeft de meeste waarheid in pacht?? Heerlijk dit, de complotters vechten elkaar de tent uit....daarom gaat het ook altijd fout met die plottersites. Ene wil meer de "waarheid' als de ander of de een wil meer met de eer gaan strijken als de ander. Heerlijk dit!!

   Verwijderen
  6. Als ik geweten had dat een welgemeend advies zulke vreemde reacties zou veroorzaken, had ik het nooit gegeven.

   @anoniem nummer 12.52, ik ben geen complotdenker. Ik heb (omdat ze hier genoemd werden in de reacties) een kijkje genomen op de site van Vrijland en gegoogled op Micha Kat en volgens mij zijn beiden redelijk de weg kwijt. Er zit een groot verschil tussen vraagtekens zetten bij de officiële versie van het uit de lucht halen van MH17 (wat ik doe en wat voor zover ik kan nagaan dit blog doet) en wat de idioot van een Vrijland beweert, namelijk dat er helemaal geen mensen zijn omgekomen. Los van de idiotie van die beweringen, vind ik het ook stuitend ten opzichte van de nabestaanden, want ja, die zijn er echt, een familielid van mij kent mensen die in dat vliegtuig zaten. Mocht dit blog die kant uitgaan dan stop ik met hier reageren.

   Verwijderen
 4. Brief met excuses aan president Poetin
  https://petities.nl/petitie/excuses-aan-president-putin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @SdR Ik zie hier anders op de site ook nergens medeleven met de nabestaanden, iets wat mij gelijk opviel. Ze scharen zich echt letterlijk achter Poetin, dus ook geen condoleances richting nabestaanden enz...de reden dat ik hier toch gereageerd heb?? Dacht dat enige nuance wel kon hier, maar je wordt meteen neergesabeld als je een beetje kritiek hebt, dat heb jij nu ook gemerkt. Dat is inherent aan complottersites. Je mag kritiek hebben maar niet op hun en hun berichten. Doe je dat wel krijg je een scheldkanonnade of wordt je belachelijk gemaakt. Jij hebt het ook al mogen ervaren. Excuses?? Kennen ze niet even als condoleances aan de nabestaanden....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ anoniem nummer 13.34. Ik heb me ook achter Putin geschaard om mij moverende redenen. Ik heb ook nergens een condoleance richting de nabestaanden achtergelaten, waarom zou ik, ik kende niemand op die vlucht (persoonlijk heb ik nogal moeite met mensen die "rouwen" om personen die ze nooit gekend hebben). Ik ben er zeker van dat noch Rusland noch de separatisten achter het neerhalen van MH17 zitten. Ben ik dan een complotdenker? Omdat ik de officiële versie niet accepteer? Omdat ik geen condoleances achterlaat voor mensen die ik niet ken? Dat is toch een rare conclusie?

   Ik ben wel met je eens dat een beetje opbouwende kritiek (het was echt welgemeend advies) een heel rare reactie opleverde.

   De reaguurders die zeggen tegen complottersites te zijn, doen overigens precies hetzelfde: ze maken belachelijk wat Blik hier schrijft, doen het af als verzinsels en schelden harder dan ik Blik in de artikelen of zijn reacties heb zien doen. Bovendien lijkt het erop dat er door sommige reaguurders een of andere vete wordt uitgevochten waarbij dan weer opvalt dat de tegenstanders van complottersites wel heel erg goed op de hoogte zijn van hoe die werken, wat natuurlijk ook weer vreemd is.

   Verwijderen
 6. Dit komt, beste SdR, omdat ze wel beweren maar vervolgens vergeten te bewijzen. Wijs je ze daarop ontsteken ze in woede en vragen ze zich af waar iemand het lef vandaan haalt om kritiek te leveren. Dat is bij de complotsites zo en ook bij deze site. Ze doen totaal niet aan zelfkritiek. Ze pennen leuke Russische tekstjes over maar even nagaan of het klopt, ho maar!! Precies zo bij die complotsites.
  En wat je condoleances betreft; je hoeft geen mensen te kennen. Veel mensen deden het uit een gevoel van solidariteit. Ook wereldleiders. Wel toevallig dat een Poetin zoiets niet doet, terwijl de rest van de wereld het wel doet. Ja dat kan je speculeren noemen, maar het zegt genoeg over Poetin zijn medemenselijkheid. Ongeacht wie de dader is heb je even het fatsoen om op te brengen om bij een land wat zoveel slachtoffers kent je condoleances over te brengen.
  Maar goed, noem mij een complotter, noem mij een trol, ik noem mij vooral MENS. Meer als wat ik vele personen hier kan noemen die onheus mensen bejegenen als ze wat kritiek leveren. Het is echt van de zotte dat je geen kritiek mag leveren, dan ben je dus net zo erg als geliefde dictator Poetin die media en internet ook aan banden legt.
  Wat betreft in een ander antwoord dat je stelt dat de NSA het hier ook doet; klopt, op trefwoorden. Daar wordt nu elke mail compleet doorgelezen!! Dus niet op trefwoorden maar compleet!! Wel ietsje anders. En hier wordt je er niet voor opgepakt, maar eerst onderzocht. In Rusland beland je meteen in de gevangenis. Dat zijn dus grote verschillen, maar als je het er niet mee eens bent feel free om te emigreren naar Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ anoniem nummer 15.15

   "Dit komt, beste SdR, omdat ze wel beweren maar vervolgens vergeten te bewijzen"

   Net als de V.S. beste anoniem of heb jij de bewijzen van de V.S. dat Rusland (waar men na 4 dagen schreeuwen van terugkwam) of de separatisten (na 4 dagen schreeuwen kwam de V.S. niet verder dan "we weten het niet zeker") achter het neerhalen van MH17 zitten, gezien? Ik niet ze beweren dus veel (net zoals met de WMD in Irak) maar vergeten te bewijzen. Een gevalletje de pot verwijt de ketel dus in dit geval.


   "Wijs je ze daarop ontsteken ze in woede en vragen ze zich af waar iemand het lef vandaan haalt om kritiek te leveren"

   Zoals ik al schreef (ik verval in herhaling) dat doen mensen die tegen de complotsites zeggen te zijn ook. Het schelden komt meestal van die kant, zie de binnenkomst van Cruelman.


   "Ze pennen leuke Russische tekstjes over maar even nagaan of het klopt, ho maar!!"

   Wat staat er op dit blog wat niet juist is? Ik ben het alleen tegengekomen bij het bericht over Strelkov waar ik Blik ook direct op gewezen heb (zie eerste bericht). Maar dat is 1 geval. Bij de MSM zie ik het (helaas) inmiddels dagelijks. Veel beweringen, veel sturing in de gewenste richting door interviewers (zie "interview" op Radio1 met Levchenko) en nagaan of het klopt, ho maar!


   "Veel mensen deden het uit een gevoel van solidariteit"

   Net zoals Blik dit blog BLIJKBAAR (ik zet dit er even bij want ik weet niet exact wat zijn doelstelling is) heeft opgezet uit een gevoel van solidariteit met de mensen in Oost Oekraïne. Als er niets mis is met condoleances achterlaten voor mensen die je niet kent dan is er ook niets mis met een blog opzetten uit solidariteit met mensen die je wel kent (Blik geeft regelmatig aan mensen in het gebied te kennen).


   "Wel toevallig dat een Poetin zoiets niet doet, terwijl de rest van de wereld het wel doet"

   Hier baseer je je toch echt op je Putin haat en niet op de feiten. Putin heeft op 18 juli (iets wat zelfs op NOS TT heeft gestaan) zijn condoleances aan Rutte overgebracht. Voor jouw informatie doe ik er een link van een Engelse MSM site bij http://www.skynews.com.au/news/world/europe/2014/07/18/putin-expresses-condolences-to-dutch-pm.html. Kritiek hebben, is prima maar baseer je dan wel op de feiten. Je mag van mij Rusland en Putin haten zoveel je wilt maar een statement zoals ik die deels gequoted heb, maakt je niet geloofwaardiger.


   "Wat betreft in een ander antwoord dat je stelt dat de NSA het hier ook doet; klopt, op trefwoorden. Daar wordt nu elke mail compleet doorgelezen!! Dus niet op trefwoorden maar compleet!!"

   De NSA zoekt alleen op trefwoorden?? Uit welk decennium haal jij je informatie? Er is onlangs in de V.S. enorme ophef geweest omdat de NSA complete mails, sms-jes, app-jes leest, kopieert en opslaat, inclusief al dan niet pikante foto's die mensen (stom) elkaar toesturen. En dat gaat om GEWONE burgers. De NSA heeft dit inmiddels onder grote druk toegegeven.


   "Wel ietsje anders"

   Nee dus, exact hetzelfde.


   "En hier wordt je er niet voor opgepakt, maar eerst onderzocht. In Rusland beland je meteen in de gevangenis."

   In Nederland nog niet, in de V.S. inmiddels wel. Maar dat zal volgens jou ook wel niet waar zijn.


   "Dat zijn dus grote verschillen, maar als je het er niet mee eens bent feel free om te emigreren naar Rusland."

   Ben je soms Cruelman die vergeten is in te loggen? Die gaf dat "advies" ook al aan iemand. Maar goed. Vreemd advies. Dus als ik het niet eens ben met jouw uitleg van de zaken moet ik maar naar Rusland emigreren?

   Verwijderen
  2. Je gaat in je domheid weer eens een stap te ver Gruwel, Putin heeft tijden de ministerraad de ministers verzocht op te staan en een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers die in het vliegtuig zaten. Ik weet niet of het op de NOS is geweest, in ieder geval wel op de Britse TV.

   Verwijderen
 7. Nee ik ben Cruelman niet. Maar je zwakke antwoorden geven precies aan waarom ik hier ga ophouden met reageren. Daar waar ik de antwoorden in het midden zoek, ga jij en anderen hier blind op Poetin af met zijn propaganda. Als je jezelf een rad voor je ogen wilt laten draaien doe dat lekker. Je bekijkt het nieuws maar van 1 zijde. En waarom ik dat denk?? Je geeft aan je achter Poetin te scharen, je gelooft dat nazi-verhaal van oekraine (wat dus meerdere malen debunked is) , je denkt dat ik Poetin haat (wat ik niet doe, maar vertrouwen doe ik hem allerminst na de Krim-inname) enz...Poetin is een arrogante klootzak die de Sovjet Unie met alle GEWELD weer wil herstellen. Als je dit ontkent en niet ziet ben je net zo blind als vele wereldleiders. Hij staat ook al onvriendelijk bij de Baltische staten op de deur te kloppen. Niet om ff te informeren hoe het gaat, maar ff ruzie stoken om ze vervolgens, net als de Krim (en ik denk de rest van Oekraine) met geweld in te lijven voor zijn superstaat!!
  Maar ik merk hier al te veel vijandelijkheid tegenover de VS,EU en de Westerse wereld in het algemeen. Prima, maar donder dan op en maak geen gebruik meer van de vrijheden hier als je Poetin en Rusland zo geweldig vind. Lijkt me simpel toch?? Als je het zo haat om een Westerse Nederlander te zijn dan lever je paspoort in en ga in Moskou wonen en het Russische leger in.
  Iedereen met een beetje verstand ziet namelijk de niet al te vriendelijke bedoelingen van Poetin. En die gene die zich achter hem scharen zie ik gelijk als de Oost-Oekraïense terroristen die iedereen afslachten op een Hamas-stijl, dus lekker het oekraiense leger beschieten vanaf kerken, scholen en woonhuizen. En later zielig gaan doen dat er zoveel doden zijn, terwijl je ze zelf veroorzaakt hebt met deze laffe manier van vechten. Of het in hinderlagen lokken van soldaten en ze dan vrolijk Nazi's noemen terwijl daar geen bewijs voor is...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "En die gene die zich achter hem scharen zie ik gelijk als de Oost-Oekraïense terroristen die iedereen afslachten op een Hamas-stijl,"

   Dank voor deze verklaring. Ik weet nu waar jij werkelijk staat. En houdt, net als Cruelman, inderdaad maar op met reageren (al zul je dat net als Cruelman wel niet doen) want je valt in herhaling.

   Verwijderen
  2. Dat bedoel ik dus met geen kritiek mogen geven; jij en anderen mogen ongestoord blaten dat Rusland ok is en dat ze heiligen zijn maar als je een keer negatief over ze praat moet je je mond houden. Dat heet; TUNNELVISIE!!! En hypocrisie niet te vergeten. Goh, echt open site dit, NOT!!

   Verwijderen