woensdag 13 augustus 2014

Nederlandse media zitten voor 100% in de tas van Poroshenko

English summary below. Hattrick vandaag! Op radio 1 tussen 12 en 13:0 uur; op 1 Vandaag om 18:00 uur en op het ons zo geliefde NOS-journaal om 20:00 uur. Drie maal is scheepsrecht. Drie maal Russische Propaganda! Het probleem zijn niet de bommen; het probleem is niet dat er honderd duizende mensen op de vlucht zijn. Het probleem zijn niet de fascisten van Prawi Sector. Het probleem is al helemaal niet dat alle IMF centjes de oorlog in verdwijnen. Smerch, Grad en Tochka raketten op woongebieden? Jasinowataja vandaag weer net zo gebombardeerd als gister en eergisteren, de infrastructuur inmiddels kapot? Vergeet het allemaal. We hebben met één Globaal, hoofd, kernprobleem te maken: It's the Russian Propaganda, Stupid!

Eén Vandaag

Eén Vandaag warmde vandaag een oud kliekje op door met de Amerikaanse nieuwslezeres te komen die een aantal maanden geleden live ontslag nam omdat ze de hand van Putin te sterk vond worden. Kortom een item van een aantal minuten dat het toch wel allemaal propaganda uit Rusland is.

Laat ik mezelf nou eens een compliment geven als niemand ander het doet. Als drie programma's op 1 dag moeten focussen op de "Russische propaganda", dan betekent het wat. Dan betekent het dat ze zelf met de neus op de feiten gedrukt worden, en dat ze die feiten niet meer normaal kunnen brengen, behalve in het kader van, "kijk nou toch eens wat een propaganda", zich daarmee nog belachelijker makend dan ze voorheen al waren.

NOS Journaal, bij monde van Kysia Hekster: "Putin buit vluchtelingen uit voor propagandadoeleinden"


Strekking van Heksters verhaal was dat de vluchtelingen op de Russische tv enkel spreken over Oekraïense bommen als reden van vertrek. "Er is er geen één vluchteling op de Russische tv te zien die het geweld van het Verzet als reden aangeeft", jammert Kysia Hekster. Dan komt er nog een "expert" aan het woord die het verhaal van een objectiviteitssausje voorziet en is het item al weer klaar. Honderdduizende vluchtelingen? Ach, valt wel mee, het echte probleem is Putin's Propaganda! En zelfs dat die mensen daar goed behandeld worden door de Russen: Doet Putin enkel voor de... "Propaganda!"

Nou, dan denk je, kom op Hekster, laat camera en microfoon van de NOS zijn werk dan doen, en spoor jij dan iemand op die het Verzet als reden van vertrek noemt. Wellicht vind je iemand die het zat was om afgeperst te worden (zie onder dadelijk). Maar nee. Zelfs dat krijgt NOS niet voor elkaar. Het is gewoon Propaganda van Putin, en geloof het nou maar als Hekster het zegt.

Evgeniy Levchenko over "Seperatisten": "Auto's worden afgepakt van mensen op straat, en voornamelijk de middenklaase wordt heel erg onderdrukt"

(wij vragen Levchenko met klem, kom met video's of andere info van getuigen, ik neem aan dat deze slachtoffers op Oekraïense media ruimschoots gedocumenteerd zijn, dan kunnen wij het hier in een afzonderlijk artikel brengen)

En nu komen we uit bij Evgeniy Levchenko, ex-vriendje van Victoria Koblenko, die we al eerder betrapt hebben op extreem Oekraïens-nationalistische opvattingen (Koblenko dus). We hebben daarna weinig meer van haar gehoord. Maar Levchenko mocht vandaag wel weer zijn opwachting maken in de hoofdmacht bij radio 1. Levchenko is Poroshenko stemmer (heeft hij ergens gezegd). Er werden ook wel normale dingen gezegd in het radio-gesprek. De nijpende situatie in Lugansk mag inmiddels besproken worden en dat gebeurde dan ook. Echter, een te sterk verband maken met Poroshenko is natuurlijk nog steeds taboe. Op een gegeven moment stelt de presentatie (ik heb de namen van de presentatoren niet terug kunnen vinden) een vraag over Russische propaganda in Oekraïene. De vraag is zo gezocht dat zelfs Levchenko even van zijn a propos raakt. Luister zelf of lees het transcript. De episodes uit het gesprek waar het om gaat zijn vet gedrukt.

Radio 1 vanmiddag 13 Augustus 2014, tussen 12.00 en 13.00, Evgeniy Levchenko is te gast en doet zijn woordje als Oekraïene expert. Luister mee, HIER.

En we komen er in bij 09.20

Presentatie: "Is konvooi pr-stunt van Rusland?"

Levchenko: "Ik betwijfel of de meeste Russen achter konvooi naar Oekraïene staan; heb met best wel veel vrienden uit Moskou gesproken, die zijn het absoluut niet eens zo'n konvooi naar Oekraïene te sturen. Dus je kan moeilijk zeggen dat 90% die actie steunen.

Presentatie: "Dus maakt die actie deel uit van die PR-stunt bedoel je?"

Levchenko: "Ja, ik denk het wel, maar eh, goed, ik ben absoluut niet tegen zo'n konvooi maar die moet op juiste manier gebracht worden."

Dan wordt de dramatische situatie in Loegansk besproken, doen ze prima: geen water, geen licht, echt slechte situatie. "Europa mag ook wel een konvooi sturen, waarom doet Europa niks?" "Rusland stuurt tenminste nog konvooi maar Europa doet niks"

Levchenko: "En dit is cruciaal voor mensen welke kant ze gaan kiezen."

Presentatie: "Naar welke kant neigt het?"

Levchenko: "Nou in eerste instantie waren ze heel erg voor DNR, de Pro-Russische kant. En op dit moment gaan ze toch wel zien wat de seperatisten eigenlijk doen, alleen maar van mensen dingen afpakken, eigen regels invoeren."

Presentatie: "Hoe is het daar? Met die seperatisten, die maken de dienst uit daar nu. Is het één grote wetteloosheid daar?"

Levchenko:"Steeds minder in principe maar je ziet wel nog steeds dat auto's worden afgepakt van mensen op straat, en voornamelijk de middenklaase wordt heel erg onderdrukt, want die hebben nog steeds geld en zijn blijven werken en hebben geen kans. Mensen met geweren komen langs, zeggen "ok, we weten dat jullie geld hebben, jullie moeten ons steunen en moeten betalen".

Presentatie: "Betalen aan de seperatisten? Een soort beschermingsgeld?"

Levchenko:"Beschermingsgeld, geld voor onafhankelijkheid"

Presentatie: "Tussen aanhalingstekens doen we met onze vingers"

Presentatie: "Nou staat het Oekraïense leger aan de poorten van die steden te morrelen, stel nou dat die steden "bevrijd" worden, laten we het zo maar noemen, door het Oekraïense leger, wat gaat er met die seperatisten gebeuren? Want die hebben behoorlijk huis gehouden, hebben een behoorlijke greep op de stad, kan me voorstellen dat daar ernstige gevoelens van wraak...".

"Ik denk dat zij geen kans hebben om terug naar Rusland te gaan, want Russen zullen hen niet aanvaarden en vanuit Oekraïense kant worden ze simpelweg doodgeschoten."

Presentatie: "Ja?"

Levchenko: "Ja, nou ehh, gepakt en berecht, maar als ik zie hoe het er aan toe gaat, denk ik dat ze weinig kans hebben op overleven. Daarom denk ik dat ze tot het einde blijven staan, ze hebben geprobeerd de Russische kant erbij te betrekken, meer via pers aan te vragen, "help ons", maar ik zie op dit moment niet dat Rusland hele grote stappen neemt om de seperatisten te helpen."

Presentatie: "Maar het is dus een vrij uitzichtloze situatie, als seperatist?"

Levchenko: "Klopt, daarom denk ik dat de situatie nog verder gaat escaleren, en steeds meer vreedzame mensen in de regio Donetsk en Lugansk zullen doodgaan."

Presentatie: ""Ondertussen is er ook nog altijd de propaganda uit Moskou, dat de fascisten en de Rechtse Sector oprukken, die kennen we nog van het Maidanplein, die een Oekraïene zonder Russen willen."

Levchenko: "Dat Oekraïene zonder Russen? Ik begrijp de vraag niet?"

Presentatie: "Nou dat, de mensen daar, geloven die de propaganda uit Moskou?"

Levchenko: "In Oekraïene?"

Presentatie: "Ja, en in die belegerde steden."

Levchenko: "Steeds minder, want ehh, tenminste als ik met mensen spreek, en ik zie wel heel vaak eh, dat eh, drie personen hebben gezegd "ok, wij geloven niet meer zo erg in de Oekraïense , in de Russische propaganda, maar, cruciale moment voor het kantelen van de situatie is Wat gaat de Oekraïense kant nu doen? Wat gaat de Oekraïense regering doen. Wat hebben ze te bieden? En op dit moment zie ik niet dat zij veel te bieden hebben."

Presentatie: "Heeft Europa daar nog invloed op? Denk je als Europa erachter gaat staan dan versneld dat de situatie?"

Levchenko: "Absoluut! Als mensen kans krijgen naar Europese kant te neigen, dan moet Europa veel meer steun bieden, veel meer ook humanitaire hulp bieden. En daar vind ik dat Europa weer tekort schiet."

Presentatie: "Goed, dat was Evgeniy Levchenko over de situatie in Oost Oekraïene op dit moment."Lieve kennis vanuit Makeevka 13-08-2014 22:01 uur: "Ze bombarderen me op mijn hoofd!!!"

Ok, Levchenko mag reppen over zijn contacten uit de Donbass; die niet "meer" in de Russische propaganda geloven. Fijne vrienden. Blijkbaar geloofden ze vroeger wel propaganda. Wij hebben tientallen contacten in de Donbass, en de laatste boodschap was van een kennis, lerares, in de twintig uit Makeevka, de boodschap was de volgende:

Ik geeg verslag vanaf de frontlinie: Ze bombarderen me op mijn hoofd!!!

Передаю сводки с линии фронта: бомбят у меня над головой!!!

Als de gelegenheid ons nog gegeven wordt, zal ik haar nog eens vragen hoe vaak ze al afgeperst is...Onderstaand enige leden van het Azov bataljon onderdeel van het Oekraïense leger (klein minuutje.Hier onderstaand een overzicht nagenoeg zonder commentaar van de laatste maanden in Oekraïene, wel lang, meer dan een uur, maar mooi gemaakt, voor wie tijd heeft.

Onderstaand zeer interessant (wel in het Russisch dus ik vat het hier even samen), commandant Roeslan Onishenko van het infanterie bataljon Shachtersk van het Oekraïense leger. Hij klaagt dat hij met zijn mannen een gebied in gestuurd werd bij Ilowaisk met: 1. te weinig pantser voertuigen; voor honderd man heb je 3 pantsers nodig om achter te schuilen, niet 1. 2. Hij is foutief ingelicht door zijn inlichtingendienst over wat hij op de weg kon verwachten; dat moet toch anders kunnen anno 2014, klaagt hij; hij komt op voor het leven van zijn mannen, waar het lijkt dat het Oekraïense leger bespaart op materieel, ten koste van levens van soldaten. Dit zijn dus opmerkingen uit het Oekraïense kamp die STROKEN met wat wij al eerder brachten van de zijde van het verzet dat de tactiek van de Oekraïeners het best gekarakteriseerd kan worden met één woord: "Vleesmolen"

Onderstaand filmpje klein minuutje, Engels pratende schieters tussen de Zonnebloemen bij het Azov bataljon bij Ilowaisk. Iemand die het Engelse accent herkent?

Where is Andrei Stenin, foto correspondent, abducted by Ukrainian military forces and kept already for over a week?

ENGLISH SUMMARY

Three times today, Dutch main State media addressed problems in Ukraine as if the problem was "the Russian Propaganda" about it. E.g., not the bombing, the refugees, Poroshenko, or the ballistic missiles on civilian targets are the problem, it's the Russian Propaganda, stupid!

35 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dear Mr Cameron: US and EU politicians had been drumming up the conflict in Ukraine
  http://www.independent.co.uk/voices/comment/dear-mr-cameron-us-and-eu-politicians-had-been-drumming-up-the-conflict-in-ukraine-9664707.html?origin=internalSearch

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Typische complottersredenatie; ze zijn niet voor ons dus zijn ze allemaal tegen ons. Echt waar Blik, ik had beter van je verwacht. Dit is dus gewoon verhaaltjessite KLOL 2, alleen dan over de Oekraïense gebeurtenissen. Je neemt wat verzinsels, soms niet eens waard om te vertalen of slecht vertaald, verzint er een zielig verhaal omheen en hoppa!!Weer een hoop propaganda over Nederland uitgestort....Voor zover je nog enige krediet had, omdat ik hoopte op een zinnig tegengeluid op de MSM, ben je dat nu kwijt. Micha Kat, je meester, is vast trots op je!!! BREAKING!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Typische trol reactie. Eigenlijk is niet de moeite waard om te reageren. SHUT UP!

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Sorry, het was absoluut niet voor jou bedoeld SdR maar voor Anoniem 10:43

   Verwijderen
  5. Hahaha zo zie je maar weer hoe snel ze iets op zichzelf betrekken en in de slachtofferrol kruipen....heerlijk!!! Daarmee heb je bewezen zelf een complottertrol te zijn, waarvoor dank!!

   Verwijderen
 4. Gruwelman, een andere Pro Putin complotdenker, The New York Times, heeft de laatste dagen ook e.e.a. onthult over Oekraine. Vertaal jij die artikelen nu eens, wel foutloos hoor, want jij vind jezelf zo geweldig toch, dat je op anderen kritiek kan hebben?
  Ik heb je gisteren uitgedaagd, Anonieme Gruwelman, maar het blijft doodstil. Door de mand gevallen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whahaha Gekke Gerrit, jij denkt zo slim te zijn he?? Als je alles van hier klakkeloos overneemt blijf je dom!! Maar laat je vooral dom houden...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer zo'n klassiek voorbeeld van stemmingmakerij. Op de voorpagina van de Trouw lees ik: Hij begrijpt de angst voor een Russische interventie wel. "In augustus is het Russische leger op z'n best. De militairen hebben er dan een jaar training op zitten. De oorlog in Georgië begon ook in augustus", zegt Mark Galeotti door de telefoon vanuit de VS. Hij is als hoogleraar verbonden aan New York University en expert op het gebied van de Russische veiligheidsdiensten...

  Voor het gemak vergeten we dan maar even dat de oorlog in Georgië begon met een inval van de president van Georgie in Zuid-Ossetië (of zoals een Amerikaanse diplomaat schrijft: 'a conflict generally seen as instigated by reckless Georgian
  leadership'). M.a.w. Rusland kwam met een reactie, en dus niet omdat de 'militairen er een jaar training op hadden zitten'.

  De meeste Nederlandse media citeerden gisteren Yantsenjoek die het konvooi een cynische daad noemde: “Het niveau van het Russische cynisme kent geen grenzen. Eerst sturen ze tanks, raketten en bandieten die op onze inwoners schieten. En daarna sturen ze water en zout.” Vandaag schrijven de kranten dat Kiev zelf een humanitair konvooi gaat sturen. Over cynisch gesproken... met de ene hand een bommenregen vooral gericht op de burgerbevolking, met de andere een 'humanitair konvooi' (al vermoed ik dat het vooral bij woorden zal blijven).

  Ook twitteren Godfroid en Koens een foto waarbij, naar ik vermoed, de colonne met witte vrachtwagens net een colonne militairen voertuigen passeert, met het bijschrift: 'It's not just white aid lorries that are heading down the highway towards Rostov: military vehicles, too.'

  Nog even voor alle complottheorie-haters... Dit lees ik op de site van de Oekraïense regering: 'On Friday, Ukraine faced the threat of direct armed invasion of its territory. Under the guise of the so-called peacekeepers regular armed forces of Russia, not armed mercenaries, were going to cross our border. The Ukrainian President managed to stop direct invasion after the involvement of the world leaders and the reaction of the Operation Headquarters.'

  Tja, er is altijd baas boven baas...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik geef het op...tegen zoveel domheid kan ik niet op. Gelukkig worden jullie toch niet serieus genomen, dus hoef ik me er niet voor te schamen als ik zeg dat ik hier gereageerd heb....Echt laatste boodschap dus van Gruwelman zoals iemand me hier noemt. Fijn dat ze hier kritiek ook echt serieus nemen...maar hier zijn het Poetinlovers die graag door hem in de reet worden genomen en lekker een blok beton voor hun kop hebben....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit laatste antwoord geeft dus duidelijk jouw mentaliteit weer. Ook bewijs je dat je niet met bewijzen kan komen, iets wat je anderen zo graag verwijt. Je stopt er dus weer een keer mee Griezelman? Nu ook niet meer anoniem of onder een ander pseudoniem reageren he? Vertel je opdrachtgevers maar dat je door de mand gevallen bent. Mogelijk hebben ze nog een ander Judas baantje voor je

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach ik kom regelmatig terug om jou te pesten domme Gerritje. Gewoon omdat het kan in het vrije Nederland. Had ik in Rusland niet kunnen doen. En jouw IQ van -67 verraad al het domme antwoord (typisch complottergedrag) dat je denkt dat ik betaald wordt. Nee lieve Gerrit, ik doe het gratis, en werk alleen voor mezelf. En aangezien jij de grote Judas bent door geen medeleven te betuigen met de slachtoffers van MH17 en alleen maar aan de foto van grote Leider Poetin ligt te lebberen heb ik geen medelijden met je...dus ik kom nog regelmatig terug, gewoon om jullie te pesten. Hier in NL hebben we tenminste VRIJ internet, in Rusland wordt elke letter gecontroleerd.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Nee jullie zijn geloofwaardig wil je me vertellen....Leugenachtig Poetin verheerlijkend volk. Geen haar beter als "het verzet" wat gewoon Russische huurlingen zijn aangevuld met Russische soldaten en wat al moordend,verkrachtend en stelend ronddwaalt in Oost-Oekraine. Klotevolk wat maar niet wil snappen dat je autonomie politiek afdwingt en niet met geweld. Maar wie schoot er als eerste?? Jawel, de separatisten!! Zij namen met geweld de gemeentehuizen in en executeerden iedereen die hun in de weg liep....en o wee als je zegt dat dat niet waar is...maar dat zal wel weer want Poetin is toch zo'n held!!! Laffe kindermoordenaar, dat is het!!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @Gruwelmannetje 1974

   "Nee jullie zijn geloofwaardig wil je me vertellen..."

   Ja, wij zijn geloofwaardig omdat wij onderstaand interview met een Canadese OVSE waarnemer WEL durven te vertonen en de media in Nederland niet. Het is héél erg triest voor jou dat je Oekraïense vriendjes het nodig vonden een burgervliegtuig te moeten neerschieten en dat jij die waarheid niet kan verkroppen. Kijk, jij kan vol blijven houden dat MH17 door de Russen/separatisten is neergehaald en dat wij allemaal leugenaars zijn maar dat houdt dan ook in dat de OVSE leugenaars zijn.
   Bulletholes en gunfire is iets anders dan een service to air missile en deze OVSE waarnemer stond er met zijn neus bovenop, toen de wrakstukken nog smeulden. Ik vraag mij zelf alleen af waarom dit niet door de Nederlandse media is bericht? Heb jij enig idee? Zou die OVSE waarnemer een complotter zijn? Zou die een vriendje van Poetin zijn? Dat jij je door de Nederlandse media wijs laat maken dat rood, paars is en 2+2 5 is, die frustratie hoef je niet bij ons neer te leggen maar daar waar die thuishoort.

   http://www.cbc.ca/news/world/malaysia-airlines-mh17-michael-bociurkiw-talks-about-being-first-at-the-crash-site-1.2721007

   Op onderstaande link staat ook nog een prachtige foto van een gedeelte van de cockpit vol met bulletholes, zowel inschot als uitschot gaten, wat inhoudt dat jouw Oekraïense vriendjes niet één maar twee jagers hebben ingezet om 197 van je landgenoten te vermoorden en wat kan jij er als tegenbewijs tegenoverstellen? Helemaal.....niets!

   http://www.globalresearch.ca/german-pilot-speaks-out-shocking-analysis-of-the-shooting-down-of-malaysian-mh17/5394111

   Verwijderen
  6. Dat is al door meerdere onafhankelijke wapenexperts, en zoek zelf maar op waar, in elk geval in veel media, afgedaan als onzin. Het zijn normale gaten die ontstaan bij een ontploffing van een BUK-raket die vlak bij het vliegtuig is ontploft. Want dat er 1 is afgeschoten dat is klip en klaar, zeggen zelfs de Russen. Maar die geloven jullie dan ook ineens niet meer toch?? Maar ehhh...puzzeltje....als er een SU25 is geweest volgens jullie die eigenlijk niet eens zo hoog kan komen maar ach, kleinigheidje....EN er is een BUK afgeschoten, waar de Russen dus zeggen dat het Oekraïense leger dit heeft gedaan....dan had er een SU25 op de grond moeten liggen en niet MH17, want de straaljager produceert meer warmte dan een Boeing 777 en een BUK gaat op het heetste doel af....spin that my "friends". Maar zal jullie ongetwijfeld gaan lukken want meesterliegers en bedriegers zoals meneer Poetin zelf zijn jullie ook dus zal vast een verhaaltje komen van ach, de BUK miste net de straaljager en ging toen op het volgende doel af of weet ik het....
   Ach jullie complotters hebben het alleen over westerse media als het in jullie "plan en verhaal" past. Maar past het er niet in dan is het "propaganda". Slim joh, maar niet heus En 1 OVSE man die kritisch is....dan betekent het dus 1 van de vele tientallen die er hebben rondgelopen...goh...overtuig me pas als er 40 dezelfde mening als die 1e gaan hebben....ook weer typisch complottergedrag dus. Als er 1 met je meelult uitvergroten en zo de rest belachelijk proberen te maken. Te doorzichtig They. Nogmaals ik geloof het pas als er een meerderheid gaat zeggen dat er mitrailleurs zijn gebruikt en er een vliegtuig is gezien. En het blijft maar bij die ene dus....

   Verwijderen
  7. Nee, zo werkt dat niet. Als jij bewijs hebt van het tegendeel dan kan je dat hier plaatsen. Ik ga niet het werk voor jou doen. Kom je niet met bewijs, dan heb je geen bewijs.

   "Maar ehhh...puzzeltje....als er een SU25 is geweest volgens jullie die eigenlijk niet eens zo hoog kan komen maar ach, kleinigheidje....EN er is een BUK afgeschoten, waar de Russen dus zeggen dat het Oekraïense leger dit heeft gedaan....dan had er een SU25 op de grond moeten liggen en niet MH17, want de straaljager produceert meer warmte dan een Boeing 777 en een BUK gaat op het heetste doel af....spin that my "friends"."

   Een SU-25 kan voor een bepaalde periode deze hoogte wel bereiken, ligt aan de uitrusting van het toestel. En de raket van een BUK-systeem zoekt niet het toestel op wat de meeste hitte produceert maar de grootte van het toestel. Je moet wat beter je huiswerk maken.

   "En 1 OVSE man die kritisch is....dan betekent het dus 1 van de vele tientallen die er hebben rondgelopen...goh...overtuig me pas als er 40 dezelfde mening als die 1e gaan hebben...."

   Er hoeven er geen 40 te lopen, één foto van een doorzeefde cockpit met bulletholes volstaat.

   En jij bent nog steeds niet in staat bewijs te overleggen van het tegendeel. Jij bent dus degene die uit zijn nek kletst.

   Verwijderen
  8. En het lulkoek uitbraken begint...je grote held Poetin doet hetzelfde, heeft een toespraak op de Krim (hoe durft hij, op geannexeerd land!!) gehouden om vrede te prediken. Tuurlijk Vladje, je gaat al het mogelijke doen om vrede te krijgen. Dat betekent dus of;
   a. je bent door je steenrijke vriendjes teruggefloten en die zeggen of je laat je separatistjes vallen of wij laten je vallen met je sancties en nemen de macht.
   b. Hij neemt ook Oost-Oekraine met veel geweld en doden in en stort zich zo in een burgeroorlog wat hem toch wel de kop gaat kosten ( economisch of politiek)
   c Hij drijft het veel te ver door en valt ook maar meteen de Baltische staten binnen (iets waar meneer al lang op aast) onder het mom dat alle Russen ter wereld zijn bescherming kunnen vragen. Je kan wel raden wat dit gaat worden....NAVO zal er niet vrolijk van worden...
   d Hij meent het zowaar en roept zijn soldaten terug....dus hij neemt zijn verlies en vraagt onmiddellijke verlichting van de sancties.

   Als hij slim is doet hij d....maar vrees eerder dat het b of c wordt, zijn honger naar macht kennende...Tsaar Poetin zal en moet zijn groot Russisch rijk krijgen of hij sterft al proberende....

   Verwijderen
  9. ''Hij drijft het veel te ver door en valt ook maar meteen de Baltische staten binnen''.
   Geweldig Griezelman, vooral doorgaan met jezelf belachelijk te maken. Hebben we tussen alle ellende door toch nog iets te lachen. Je zei dat je (voor de zoveelste keer) terug zou komen om mij te pesten, nou, ik hoop dat je nog veel schrijft, kunnen wij nog veel lachen. Trouwens, waar blijven nou die namen van al die Russen die meevechten? Oeps!

   Verwijderen
  10. @Gruwelmannetje 1974

   O, ga je nu ineens weer van onderwerp veranderen. Hoezo, ben je het bewijs wat ik moest zoeken verloren? Vindt jij jezelf nou geen zielenpoot? Hier op dit blog de grote meneer uit proberen te hangen maar als je vraagt om de bewijzen waarover je zegt te beschikken te tonen, dan kan die dat niet. Dan doe je, wat mij betreft, niet meer mee. Ik wil met jou best een discussie voeren maar dan moet je wel met iets komen en geen lulverhalen op gaan lopen hangen die je vannacht in een "natte" droom gedroomd hebt. Geen bewijs, dan moet je je mond houden.

   Verwijderen
  11. @Gruwelmannetje 1974

   Of kan je misschien geen linkjes kopiëren, dat kan kan natuurlijk ook? Heb je niet iemand in de buurt die het je even voor kan doen?

   Hahaha!

   Verwijderen
  12. Whahaha...They, ik moet zo lachen om je. Nergens vraag je mij om bewijzen, en ik heb alles teruggelezen. Daarnaast kom jij maar met de lijst van alle Oekraïense oorlogsmisdadigers die jij zo goed kent, want jij beweert tenslotte dat dat fascisten zijn enz...allang debunked en zo maar heej, jij verdedigt liever moordenaars van 300 onschuldige mensen in een vliegtuig. Prima wat jij wilt...jij zegt dat ze niks doen en wie beweert moet bewijzen...Enigste wat ik constant zeg is dat er 2 zijden vechten dus ook bij beide oorlogsmisdaden worden gepleegd...maar die ontkenning bij jou en je "verzetsvriendjes" is misselijkmakend. Liever moordenaars van 300 onschuldige mensen verdedigen dan een leger wat zijn land verdedigt tegen Russische agressors. Kan je ooit trots op zijn...ik verraadde destijds mijn land en heulde met terroristen!! Ja hoor...echt iets om trots op te zijn!!

   Verwijderen
  13. Jullie lezen die stukken hier niet eens toch?? Als je namelijk ziet dat Blik met droge ogen beweert dat die journaal lezeres "maanden" geleden al ontslag nam, zal het ook wel "maanden" geleden zijn dat MH17 neerstortte. Aan de hand van de berichtgeving daarover nam ze ontslag. Beetje erg slechte info geven Blik, maar ben het gewend van Poetin's propaganda-agenten. Slechte desinformatie geven en goedgelovig volk rond je heen verzamelen die geen fuck geven om vrijheid, mensenlevens enz...zie dit blog maar weer.

   Verwijderen
  14. @Anoniempje Twaalfhonderd Zesendertig

   Zucht....wij hebben het over Liz Wahl die op 4 maart 2014 ontslag nam n.a.v. de gebeurtenissen op de Krim. En op 4 maart 2014 was er nog geen sprake van een incident met vlucht MH17. Zijn al je collega's zo slim als jij?

   Verwijderen
  15. Daarna heeft er nog een presentatrice ontslag genomen, live en wel. Dat zal niet gebeuren als ome Poetin eerlijk is toch?? Maar droom lekker verder..heel interessant stuk trouwens op nujij. Over hoe dom en verknipt de Rusland-lovers zijn. Die zijn door al hun vrijheden die ze hier in het westen genieten helemaal van het padje af gegleden en gaan nu Rusland, ISIS, Noord Korea en andere landen omhelzen als vrienden....heel interessant. Zie hier heel veel van die mafketels.

   Verwijderen
  16. @Anoniempje Vijftienhonderd Drie en Vijftig

   Ja, maar wij hadden het over Liz Wahl en die nam op 4 maart 2014 ontslag. Maanden voor MH17, dus, aan de berichtgeving van Blik mankeert niets. Er mankeert wel iets aan jouw "begrijpend lezen vermogen" maar daar moet jezelf maar iets aan doen.

   Enuuhhh.....alleen mafketels bezoeken nujij en daar zijn er ook een hoop van.

   Verwijderen
  17. Alleen mafketels gaan achter Poetin staan en schrijven serieus over een niet bestaand "verzet" op een shitblog zoals dit...WAT NOU VERZET?? Het zijn terroristen die aangestuurd worden uit Moskou, dus ze bezetten Oekraïense gebieden met wapens die moderner zijn als mijn en jouw mobieltje...maar heej...das vrij normaal natuurlijk. Ach kan hier wel mijn gal spuwen tegen terroristenlovers maar tegen landverraders hoeft maar 1 mond te spuwen...die van het volk, en die laten dit kutblog enorm links liggen!! Heel verstandig!!

   Verwijderen
 9. ... eindelijk! Oligofreen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het accent van het engels gesproken aan het einde van het filmpje ("Fuck, they're shooting back") is Amerikaans. Kan het verder niet direct specificeren, afgezien van dat het niet expliciet zuiderlijk klinkt. Ik zou gokken West coast of Midwest.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ok, dank 14:17; Maar dat gesprek in het begin, die twee spreken ook Engels; ik vind die ene veel op een NL-accent lijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Blikop NOSjournaal: ik zal nog een keer luisteren. De tweede stem komt op mij over als een Oost-Europeaan die Engels praat, de eerste stem kan ik steeds net niet goed genoeg horen. Ik ga nog even luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen