dinsdag 5 augustus 2014

Het verzet schakelt 454 man en 118 stuks techniek van het Oekraïense leger uit (28-7 t/m 3-8)ENGLISH SUMMARY BELOW. In de week van 28 juli tot en met 3 augustus 2014 heeft het verzet, volgens hun eigen opgave in bovenstaand overzicht, 454 man uitgeschakeld en 118 stuks techniek.

Het gaat om 357 man van de Oekraïense strijdkrachten, dit is het reguliere Oekraïense leger. De tweede kolom MVD, 33 man, weet ik niet precies; de derde kolom is Prawi Sector en Nazguardia, 20 man.

Wat de techniek betreft gaat het om 44 + 19 pantservoertuigen en 30 tanks en 20 auto's. En 5 Nona's waarvan ik ook niet precies weet wat het zijn.

ENGLISH SUMMARY

The militia in the past week from 28 July till 3 August 2014 have eliminated 454 ukrainian military, among which 20 Nazguardia. Regarding material, the militia eliminated 118 pieces of technique among which are 30 tanks and 44 + 19 armoured vehicles.

3 opmerkingen:

 1. Hoe komt het verzet aan zulke behoorlijke wapens??

  Toch Rusland??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In ieder geval niet zoals bij Oekraïene van het IMF, de EU, de NATO en de VS. Ons Nederlands geld zit in de Oekraïense wapens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die maakt het verzet voornamelijk buit op het leger van Oekraïne. Plus dat men niet moet vergeten (wat wel steeds gebeurt) dat er op het grondgebied van de nieuwe republieken ook kazernes en wapendepots staan daar voornamelijk neergezet gedurende de Sovjet periode. Die hebben zij natuurlijk ook in hun bezit.

  Maar zolang de NOS (en de westerse MSM in het algemeen) aan eenzijdige berichtgeving blijft doen en de bevolking uit het Oosten van Oekraine blijft voorstellen als een stelletje barbaren (ze komen daar nu schoorvoetend ietsje van terug nu de berichten uit het rampgebied anders doen vermoeden) zal niemand dat geloven en zal de westerse wereld (de rest van de wereld ziet het toch echt anders) Rusland de schuld blijven geven.

  BeantwoordenVerwijderen