zaterdag 9 augustus 2014

POROSHENKO VEROORZAAKT EEN RAMP IN LOEGANSK EN DONETSK

ENGLISH VERSION HERE. Ok, Feyenoord speelt 21 augustus thuis tegen Loegansk, Torrez waar de wagon met Nederlandse spulletjes stond dreigt door het Oekraïense leger met de grond gelijk gemaakt te gaan worden, in de Taalstraat bespeekt men het woordgebruik van Joep van het Hek, en ondertussen is er een RAMP gaande in Loegansk, Donetsk en vele andere dorpen en steden in Oost Oekraïene. Poroshenko, de president van het door EU/USA/NATO/IMF gesteunde Oekraïene stuurt zijn regeringstroepen naar dat deel van het land en bombardeert daar alle mogelijke civiele doelen die men kan bedenken. Het heeft niets maar dan ook niets met een "Anti Terroristische Operatie"("ATO") te maken, maar alles met een misdadige Etnic Cleansing operatie. En nogmaals: dit wordt dus door ons, beste Nederlandse landgenoten, mede gedaan namens U, en met Uw zuurverdiende en afgeperste belastingcentjes. En de door u, met uw belastinggeld betaalde Staatsmedia, informeren U hier niet over. Daarom doen wij het en we luiden gelijk de NOODKLOK.

En we staan niet helemaal alleen. De Secretaris Generaal van de VN, Ban Ki-moon is eveneens zeer bezorgd over de situatie in Oost Oekraïene: "Onschuldige burgers zitten gevangen in de gevechten en sterven continue". Hij voegt er aan toe dat het herstellen van vitale infrastructuur, waaronder water, essentieel is om tot het normale leven te kunnen terugkeren". Lees meer HIER. En ook meer algemene achtergronden HIER.

Maar laten we de woorden van Ban Ki-moon even van zijn diplomatieke vernislaagje ontdoen, en in normaal begrijpelijk Nederlands vertellen wat er aan de hand is:

POROSHENKO MET ZIJN OEKRAIENSE LEGER BOMBARDEERT RüCKSICHTLOS HELE STEDEN PLAT NIETS EN NIEMAND ONTZIEND: KINDEREN, VROUWEN, BURGERS, ORTHODOXE KERKEN, SCHOLEN, ZIEKENHUIZEN, ENERGIECENTRALES, WATERVOORZIENING, WOONWIJKEN, VLUCHTBUSSEN, GEESTELIJKEN (zijn er inmiddels ook al 5 van gestorven), GRASSPRIETJES, ALLES GAAT ERAAN. EN NEDERLAND VINDT ER NIKS VAN. HET IMF KAN GEWOON WEER EEN TRANCH OVERMAKEN. RASMUSSEN KAN GEWOON DE VERDERE BANDEN MET POROSHENKO AANHHALEN. DE MEDIA KUNNEN GEWOON WEER 2 DAGEN SPREKEN OVER RUSSISCHE TROPENOPBOUW DIE ER NIET WAS. DE INDIVIDUELE NAVO-LANDEN KUNNEN GEWOON HUN WAPENS BLIJVEN STUREN. NEDERLAND KAN GEWOON ZIJN NACHTKIJKERS BLIJVEN LEVEREN ZODAT DE WOONWIJKEN 'S NACHTS NOG SCHERPER BESCHOTEN KUNNEN WORDEN. POROSHENKO KAN GEWOON VERKLAREN DAT ZIJN LEGER GEEN BURGERDOELEN RAAKT. EN DE NEDERLANDSE MEDIA KUNNEN DAT GEWOON ONBECOMMENTARIEERD DOORPAPEGAAIEN EN OVER GAAN TOT DE ORDE VAN DE DAG. IN HET MIDDEN VAN EUROPA, MADE POSSIBLE BY THE GOBVERNMENT AND THEREFORE THE PEOPLE FROM HOLLAND.

Canada stuurt ook nog even een Hercules vliegtuig vol met handige hebbedingetjes a raison van usd 4,5 miljoen. Beelden HIER. In de tussentijd stuurt Canada ook nog even twee ijsbrekers de Arctic in en is van plan zijn territorium uit te breiden ten koste van de Arctic. Info, wel in Russisch, HIER. Zoals de New York Times gisteren al kopte: "Als je Putin wilt (ver)slaan, moet je Oekraïene steunen". Dat is wat gaande is.

In Loegansk is zojuist de laatste elektriciteitscentrale vernietigd en zit de stad nu dus geheel zonder stroom en zonder normaal water. Voedselvoorziening is nu ook uitgevallen. Geen brood, geen winkels meer open. Apotheken werken niet meer. De helft van de inwoners is vertrokken, maar de andere helft, dat is nog een kwart miljoen, zitten er nog. In het voorbije etmaal zijn als gevolg van bombardementen zes vreedzame burgers slachtoffer geworden. Een meisje van zes is omgekomen als gevolg van zware verwondingen. BRON. Video, in Russisch HIER. Ik herhaal het maar even:

EEN ZESJARIG MEISJE IS IN EUROPA OMGEKOMEN ALS GEVOLG VAN EEN EU/USA/NATO/IMF GESTEUND RüCKSICHTLOS BOMBARDEMENT VAN HET REGIME VAN PETRO POROSHENKO.

Is het dan alleen maar dood en verderf? Lees het onderstaande verslag van een journalist van "Dag-TV Donetsk" vandaag en zie hoe de mensen uit Donetsk zich niet makkelijk gek laten maken:

"De Oekraïners hebben zojuist een salvo afgevuurd op Donetsk. Rook van de kant van de wijk Koebishevsko. Vanuit Makeevka rookt ook iets. We gingen over de weg uit Mariopel. De blokpost bij de ingang van Donetsk was beschoten met Grad. Gaten, gras brandt. Eén burger is gewond. Toen gingen we Donetsk in. Het eerste wat we zien: een bruiloft. Veel volk was er niet. Maar een limousine en een bruid in een bruidssluier, bruidegom strak in het pak. Alles zoals het hoort." Helaas geen fotos ter ondersteuning van het verhaal.

Zwaar kaliber aanval op Gorlovka, 9 augustus, klein minuutje.

De resultaten van het bombarderen van Gorlovka, 7 augustus 2014

In Italië staan de mensen op in het verzet tegen het fascistische regime in Kiev. Als de video boven niet zichtbaar (dat gebeurt als je geen toestemming geeft alles te tonen) is, klick dan hier (is wel de moeite waard om de Italianen in actie te zien, de italianen die het dus wel aangrijpt wat er met de mensen in Donbass gebeurt): http://www.liveleak.com/view?i=daa_1407514938

Bovenstaande video 18+ toont waar de Italianen tegen protesteren: Dood en verderf in Soegodolsk in de Volksrepubliek Loegansk op 6 augustus 2014. Het dorp bevindt zich dicht bij Krasnodon en viel ten prooi aan de Oekraïense luchtmacht. Omgekomen: totaal 5 mensen, waaronder ouders met een kind. Gewond: vrouwen en ouderen. 23 Gewonden zijn in het ziekenhuis afgeleverd. De jongste is een meisje van zes jaar. De oudste was 94. Alle gewonden met scherven van fragmentatiebommen (verboden te gebruiken in burgergebieden!). Het gaat hier om licht en zwaar gewonden. Op 10:05 "Ik snap niet waarom ze ons als vijand zien, maar ik ben in een tijd van 15 seconden al mijn buren kwijt geraakt. Waar is het geweten van Poroshenko dat hij dit doet? Ik ben zelf van Soegodolsk, ik ben leidinggevende in de mijn, heb onderscheidingen, maar ik snap niet dat men mij als arbeider, probeert te doden". Iemand in de zaal die deze video NL en/of ENG kan / wil ondertitelen?

Dit zijn de aanvallen van het Oekraïense leger van vandaag 9 Augustus op Gorlovka; kijk vanaf 0:16 hoe een zenit raket aanval van het Oekraïense door Nederland gesteunde leger eruit ziet en de resultaten die het oplevert voor de burgerbevolking. Indien de video boven niet zichtbaar is, hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=mVTIJ-8epcU#t=20

De Oekraïeners werken in Donetsk aan de hogere appartementencomplexen. In deze gebouwen woonden vreedzame burgers. Foto's van 7 Augustus 2017.

Nogmaals bovenstaand de beelden uit Perwomaisk, Loegansk, 6 Augustus met onze eigen NL en ENG vertaling. Lees ook dit goed geschreven stuk van Rock solid Politics:

http://rocksolidpolitics.blogspot.nl/2014/08/the-ukrainian-genocide.html?spref=tw

24 opmerkingen:

 1. Nogmaals, de gebeurtenissen tot nu toe;
  De Oekraïense regering onder leiding van de gekozen president Janoekovitsj, wil begin 2014 op wens van de eigen bevolking, toenadering tot Europa en tekent bijna een handelsverdrag. Maar als Poetin hier hoogte van krijgt ontsteekt hij in woede en gebied Janoekovitsj (stroman van het Kremlin) onmiddellijk op het Kremlin en gebiedt hem tegen de wil van het volk de onderhandelingen met de EU af te blazen en onmiddellijk onder dwang een handelsverdrag met Rusland te tekenen.
  De bevolking pikt dit echter niet en begint spontaan vreedzame protesten op het Maidan plein in Kiev. Zij eisen het onmiddellijke vertrek van de regering Janoekovitsj . Die antwoordt met bruut geweld en schiet enkele tientallen betogers dood . Dat is de druppel en de bevolking neemt het recht in eigen hand. Janoekovitsj vlucht met de staart tussen de benen naar Rusland. Putin is niet gediend van "de wraak van het volk" en stuurt Russische FSB-agenten en soldaten richting enkele Oekraïense steden om herrie te schoppen. Zij zouden "het Russisch-Oekraïense volk" vertegenwoordigen. Ze vermoorden veel Oekraieners omdat ze niet voor de "Russische meerderheid" zouden zorgen. Zeer opvallend is echter dat er bij die "demonstraties" steeds maar enkele tientallen gemaskerde mensen te zien zijn.
  Op de Krim loopt de spanning helemaal op, omdat daar in tegenstelling tot de rest van Oekraine WEL een Russische meerderheid woont. Zij willen aansluiting bij Rusland. Rusland antwoordt meteen en neemt met behulp van Russische troepen en veel geweld de Krim in. Ze "legitimeren" deze annexatie via een "showreferendum" waarin men aansluiting wil bij Rusland. De Oekraïense bevolking boycot dit echter omdat zij de uitslag al weten, legaal of niet legaal behaald.
  Vervolgens begint een kleine Russische minderheid in oost Oekraine zich te roeren en eist hulp en annexatie van Rusland . Rusland levert, hoewel niet zichtbaar actief, troepen en wapens die met een schrikbewind in de Oost-Oekraïene dood en verderf zaaien. Ze halen vliegtuigen neer met geavanceerde wapens en bejubelen dit steeds op sociale media. Ook andere wreedheden worden bejubeld via Twitter en dergelijke.
  Maar dan gaat het op 17 juli vreselijk fout. Ze halen per ongeluk een lijnvliegtuig van Malaysia Airlines neer, met bijna 300 onschuldige burgers, voornamelijk Nederlanders. Nadat ze eerst luid jubelend over de sociale media melden alweer een Oekraïense Antonov te hebben neergehaald komt daar snel de schok binnen als het MH17 blijkt te zijn...De BUK-raketinstallatie waarmee het vliegtuig neergehaald is gaat razendsnel naar Rusland en rebellen knoeien met bewijs van het vliegtuig en bezittingen van de slachtoffers, echter gaan wel met respect om met de lichamen zelf. Ze bemoeilijken het werk van de onderzoekers. Deels omdat Rusland weigert zijn invloed uit te oefenen op de rebellen of omdat Rusland wellicht weinig tot geen invloed heeft op de vele pro Russische milities die daar actief zijn.
  Gevolg; wereld boos, Rusland boos maar zij weigeren echter hun invloed uit te oefenen, omdat zij het alsnog de schuld vinden van Oekraine dat zij begonnen zijn met "het conflict". Terwijl het overduidelijk Rusland vanaf dag 1 is die de wens van de Oekraïense bevolking met voeten heeft getreden en de kont tegen de krib heeft gegooid.
  Thans heerst er vooral een economische Koude Oorlog met vele sancties over en weer om zo elkaar te treffen. En er wordt nog door beide kanten met veel geweld gevochten.
  Helaas wordt echter door veel mensen onterecht aangenomen dat Rusland "onterecht" in dit conflict zit. Feiten zeggen echter anders en laten zien in het tijdsverloop dat Rusland niet alleen het kruit, het vat en de lont leverde in dit conflict maar het vervolgens ook doodleuk aanstak. En nu de beschuldigende vinger richting het Westen uit. Totaal geen rekening houdend met de 300 onschuldige slachtoffers van MH17, laat staan dat er condoleances van het Kremlin komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.visionair.nl/ideeen/het-patroon-van-tirannie/

   Verwijderen
 2. Er zal gerechtigheid zijn in het hiernamaals. Iedereen die zich hier aan schuldig maakt (het criminele Oekraiense regime, de EU leiders en de Nederlandse regering) zullen branden in de hel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er is maar 1 crimineel regime, en dat is het maffiaregime van Poetin en zijn maatjes. Zij begaan wreedheden in o.a. Oekraine maar ook Tjetsjenie waar het Sovjet leger in de 2e Wereldoorlog nog bijna lieverdjes tegen zijn. En dat waren al wreedheden die ze toen begingen. En waarom?? Alleen maar om Poetin zijn eigen Sovjet-Rijk te geven...
  Maakt niet uit als daar 300 onschuldige mensen voor geofferd worden, laat staan de vele onschuldige Oekraïense slachtoffers die er al gevallen zijn. We hebben Rusland en vooral Poetin onderschat. Echt een wolf in schaapskleren...eerst vriendelijk zaken doen met landen en ze vervolgens in de rug schieten...letterlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het feit dat ik niet tegengesproken wordt geeft of aan;
  a. dat mijn verhaal het juiste is
  b. deze site totaal niet of nauwelijks gelezen wordt
  c. de plotters zich beginnen te schamen dat ze zo klakkeloos Poetin en RT aan het nablaten zijn...
  Denk een combinatie van alle drie maar goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kun je de volgende vergelijking niet zien van Westerse propaganda nu en de VS/EU/NAVO propaganda om BUITEN de VN om , met leugens "massa vernietigingswapens "" Irak/Hussain aan te vallen ,onze MP Bakellende als schoothondje van Bush mee-blaffen met de VS c.s . Heeft Putin toen lopen piepen of sancties genomen ?

   Verwijderen
  2. Wat goed is voor de kip is goed voor de haan

   Verwijderen
  3. Ehmm...de enige die buiten de VN om dingen "ritselen" en/of resoluties totaal negeren zijn Israel en Rusland!! Goh waarom juist die 2 landen?? Ze hebben gewoon schijt aan de rest van de wereld en doen gewoon hun eigen ding, namelijk landjepik en totaal geen reet geven om welk mensenleven dan ook.
   De VS legt ook wel eens een sanctie naast zich neer, klopt. Maar die willen het tenminste nog ALTIJD via de VN spelen, terecht of onterecht. Dus daar gaat je vergelijking totaal mank Alain. Maar ja wat wil je in Rusland, met een president die maffia ongemoeid laat, de onderwereld de bovenwereld laat regeren en oligarchen of dwingt "vriendjes" met hem te worden en diegenen die dat niet doen vliegen zonder proces de gevangenis in. Is gewoon na te gaan hoor...Keiharde feiten!!

   Verwijderen
  4. Cruelman, je bent gewoon niet interessant genoeg.

   http://www.nu.nl/weekend/3842004/internettrollen-publieke-opinie-proberen-beinvloeden.html

   Je doet niet meer mee.
   https://www.youtube.com/results?search_query=je+doet+niet+meer+mee

   Verwijderen
  5. Laat ik nou net denken dat jullie Poetintrollen zijn die hun loon van het Kremlin krijgen...nee natuurlijk niet!! Jullie zijn gewoon niet al te slim door alleen Russische linkjes te bekijken en niet open te staan voor ALLE media overal ter WERELD! Daar waar ik dat wel doe, en dan zie je ook dat het Oekraïense leger zeker niet heilig is...maar ze hebben het recht zich te verdedigen tegen een agressor die Rusland heet. Of zijn jullie Tjetsjenie en zo vergeten?? Ach wacht...dat is niet interessant toch?? Maar het laat juist de expansiedrift zien van meneer Poetin...en zijn keiharde hand!! Hij kent geen dialoog, alleen wapengekletter!! Daar waar ook de EU/VS de dialoog en diplomatie opzoeken trekt poetin alle troepen samen bij de grens...goh....hoe verassend...

   Verwijderen
 6. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/vladimir-putin/11023577/Fresh-evidence-of-how-the-West-lured-Ukraine-into-its-orbit.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Verruiming van de Blik:

  http://www.globalresearch.ca/official-public-discourse-in-america-censorship-and-orwellian-double-think-publicity-of-the-unspeakable/5394971

  BeantwoordenVerwijderen
 8. http://www.globalresearch.ca/washington-threatens-the-world/5395348

  BeantwoordenVerwijderen
 9. http://www.globalresearch.ca/obamas-war-against-russia-backfires/5395336

  BeantwoordenVerwijderen
 10. http://consortiumnews.com/2014/07/29/obama-should-release-ukraine-evidence/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, complotsites tot en met. Dacht check het toch even na, want je wil toch even kijken of je alles wel goed hebt gecheckt. En jawel, enorme sprookjessites van het type Icke, Jones en Kat....
   Leuk geprobeerd Anoniem...

   Verwijderen
  2. Hahahahaha jij bent niet wijs! Global Research en Consortiumnews een complotsite! Robert Parry (van Consortiumnews) is een onderzoeksjournalist, geen complotdenker zoals de idioot Jones of (nog erger) Martin Vrijland.

   Verwijderen
  3. Ik woon inmiddels 7 jaar in Moskou waarvan de laatste 4,5 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik heb de nodige Russische vrienden die de regering tav gezondheidszorg, infrastruktuur, wetsystemen, pensioenvoorziening e.d. kritisch volgen en dit openlijk durven te bespreken in banya (Russische sauna) en restaurants waar ik met ze verblijf. Net als we in Nederland onze regering kritisch kunnen volgen. In al die jaren is er geen 1 hierdoor (of vrienden van vrienden) in de problemen gekomen. Ja dingen moeten en kunnen hier nog beter en mits Rusland niet kapot gemaakt wordt door US/EU politici gaat dat ook gebeuren. Tav de situatie in de Ukraine staan al de Russen die ik ken, en die dus best kritisch zijn tav de snelheid waarmee zaken hier verbeteren (maar inderdaad 70 jaar communisme, daarvoor honderden jaren Tsarendom en in 1998 was Rusland onder de weggeef politiek van Jeltsin en de oligarchen schurken nog failliet, maakt zaken verklaarbaar) staan tav Ukraine politiek allemaal achter Poetin! Om de onzin die Cruelman1974 allemaal schrijft te weerleggen lees en bekijk aub de volgende links: http://thenewsdoctors.com/the-empires-meddling-in-ukraine/
   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/08/reporter-in-der-ost-ukraine-es-ist-eine-kulturschande-fuer-europa-was-sich-hier-abspielt/
   Een maand geleden emotionele en waarheidsgetrouwe oproep in Bundesrat: https://www.youtube.com/watch?v=lIi4a7ri-dc&feature=youtu.be&t=5m24s
   Zeer goede site met ook vele links wie of wat er achter het drama met de MH17 zouden kunnen zitten: http://www.russiaotherpointsofview.com/2014/08/r.html#more

   Verwijderen
  4. Het is inderdaad ongelooflijk dat er zoveel leeghoofden als Cruelman bestaan
   zijn nickname zegt wat mij betreft al genoeg over zijn stuitende domheid.
   En alles wat de propagandistische media ons wil doen geloven.
   Kranten koop ik niet meer, Mijn TV abonnement heb ik opgezegd en ik ga zelf spitten op het internet, daar valt wel genoeg info te halen.
   Dank voor de linkjes, ga ze zeker even bekijken.
   Vr. groet

   Verwijderen
  5. Wat een kul The Nice. Ja in de sauna kan je best onderling wat kritische noten plaatsen bij de politiek, niet gehinderd door een FSB die meeluistert. Zo gauw je het wat openlijker gaat doen heb je een probleem. Dus jij bent onzin aan het verkopen. En natuurlijk staan ze achter Poetin, ik zou waarschijnlijk ook wil ik mijn leven zeker zijn achter een dictator gaan staan. Ik kijk wel uit, als de FSB mij in het vizier krijgt heb ik een vet probleem.
   En uhhh...US/EU politici die RU kapot maken?? Nee hoor, ze zijn juist veel te lief geweest. Ze kopen gas en olie bij het leven van de oligarchen en de staat, zonder vragen te stellen over de mensenrechten en zo....tot nu!! Dus je verkoopt lulkoek hier!! Men heeft Poetin al die jaren onderschat!! Pas nu men zijn ware gezicht ziet heeft men zoiets van oeps...dit hadden we eerder moeten zien. Tja, die goeie en trouwe zakenpartner had een duivelse kant die men maar niet wilde zien. En jij bent ook nog blind zie ik...toevallig zeker geen homo?? Of andersdenkend?? Of andere religie of politiek aanhangend?? Anders piepte je wel anders. En er verandert niks in Rusland, sterker nog, steeds meer neemt de maffia het "normale' leven over...de onderwereld wordt de bovenwereld enz...waarom denk je dat zelfs de Italiaanse maffia nog bang is voor de Russische?? Omdat zij geen waarde hechten aan mensenlevens!! Werk je niet met hun mee, prima, wordt je gedood en met een beetje pech nooit meer teruggevonden.
   En je links?? Ach, alternatieve media....als ik meteen 9/11 zie, Albert Pike enz dan sla ik het lezen over....allemaal theorieën die niet bewezen kunnen worden en bangmakerij van de bovenste plank. Dus ga vooral dat geloven Nice, en maak je zelf lekker bang, maar de enige die op dit moment op oorlog aanstuurt is toch echt meneer Poetin en niemand anders.

   Verwijderen
  6. In de eerste link wordt de eerste 30 minuten gesproken over het ontstaan en de gevolgen vd coup ondersteund door de EU en de VS. Wat hadden die daar bij een interne aangelegenheid vd Ukraine op dat moment te zoekken om zich bezig te houden met wie er wel en niet in de regering mochten plaatsnemen (Victoria Nuland: F.ck de EU toen bleek dat die wel Klitschko in de regering wilde hebben en de VS niet). Maar wat er daarna in ieder geval had moeten gebeuren was een plan van aanpak mbt de etnische Russische minderheden. Dit is nooit gebeurd, sterker nog de VS/EU lieten toe dat de nazisten in de regering zich zelfs uitlieten over het verdrijven en zelfs genocide vd Russische bevolking. Rusland liet dit eerder in Zuid-Ossetie en Abchazie ook niet over zijn kant gaan toen Saakashvilli daar Russische burgers begon te vermoorden. Hoe snel verstomde de kritiek in het Westen toen bleek dat Rusland daar gewoon Russische burgers beschermde?. Lees en bekijk vooral de links niet en blijf blaten op basis van de koppen uit de Telegraaf. Een voorbeeld zal ik daarbij nog geven hoe gekleurd de Westerse main stream media omgaat tov Rusland. De bomaanslag tijdens de marathon in Boston. Toen de media het vage gerucht oppikten dat er Russen voor verantwoordelijk waren stond het meteen bovenaan alle internet pagina's. Toen bleek dat het 2 Tsetjeense broers waren, waar Rusland Amerika nota bene voor gewaarschuwd had, was dat te lezen op pagina 2. En nee ik ben geen homo, maar op 2 minuten lopen van mij woont een Ned. homo, die heeft een Russiche vriend en gaat iedere weekeinde naar 1 vd vele gay bars in Moskou. Op de Russische televisie is 1 vd 3 zangers artiesten e.d. gay. Wat de ingestelde wet beoogd is anti-propaganda naar minderjarige kinderen. Dat is heel iets anders dan dat je geen gay mag zijn! (dat betekent overigens niet dat ik het met deze wet eens ben....). Dit was mijn laatste reactie aan jou, ik heb een business met daarin 20 geweldige en hartwerkende Russen draaiende te houden!

   Verwijderen
  7. Ach The Nice, jij laat je heerlijk een oorlog inlokken...DOOR RUSSISCHE PROPAGANDA!! Denk schreeuw het effe, dan hoor je het ook...
   Dat nazi-gebeuren in de regering is allang gedebunked, in verschillende media!! Maar ja, als je alleen maar RT kijkt en Russische media leest en bekijkt is dat moeilijk toch?? Maar Rusland maakte dat er gauw van om zo de haat te vergroten, staven met bewijzen hoefde niet. Ze verzonnen het gewoon.
   Iedereen die een beetje verstand heeft en nuchter kijkt naar Rusland ziet de expansiedrift van Poetin. Hij moet oppassen en dat weet hij, maar overal waar hij maar relletje kan starten die hem de broodnodige onrust kunnen bezorgen waarna hij "om Russen te beschermen" die landen kan aanvallen en annexeren komt hem dat goed uit. Dus de Krim, nu Oost-Oekraine. Het is zo logisch, maar jij en andere goedgelovigen hier moeten er weer een Westers EU/VS complot om heenbreien zonder keiharde bewijzen. Dat terwijl de bewijzen voor Russische inmenging er legio zijn, zelfs van Russische media zelf!!
   Maar laat je lekker in slaap sussen door RT en maar geloven dat nazi's de dienst uitmaken in Kiev. Lachwekkend gewoon!! Propaganda van de bovenste plank en nogmaals nooit gestaafd met bewijs. Nou ja, 4% van de gekozen volksvertegenwoordigers behoorde tot een neo-nazi groepering, kan ik niet meteen uithalen dat heel Oekraine nazi is hoor...maar de Russen kunnen dat, bewijs?? Hoeft toch niet??
   Das ook het laatste wat ik jou te zeggen heb want je bent al gebrainwashed door de FSB volgens mij....

   Verwijderen
 11. Ahh Speedbird...wacht effe...sockpuppets?? Denk het wel want het geeft elkaar zo netjes complimentjes voor de (complotters)linkjes en hetzelfde taalgebruik. Valt niet op...
  En aha, weer 1 die zichzelf dom houd...geen radio, geen tv, geen kranten....alleen internet. Laat je nou eens van alle kanten informeren en niet alleen RT internet bekijken. Valt me altijd op, ze beschuldigen hun critici dat die niet genoeg lezen, maar als puntje bij paaltje komt kijken zij alleen Russische linkjes, en ons dan beschuldigen van tunnelvisie...geweldig!!! Ik kijk tenminste alles, laat me door iedereen (ook door RT en andere Russische media) informeren en maak daaruit een weloverwogen mening, die meestal ergens in het midden ligt. En ga uiteraard op internet kijken voor bevestiging. En wat blijkt?? Vaak blijken de westerse media ondersteunt door andere media (zoals AL Jazeera, Chinese media, Indische media, dus eigenlijk bijna allemaal tegenstanders van het westen) en bij Russische berichten alleen...ehhh...geen bewijs zeg maar, of het moet het nablaten zijn van andere Russische media. Maar Westerse media worden dus ondersteund met bewijs,foto's en andere verslagen door bijv. Al Jazeera en Chinese media...Goh...wie zou ik nou eerder geloven??
  Blijf vooral lekker in de propaganda geloven lieve mensen, maar je maakt jezelf uiterst dom en niet onbevooroordeeld in dit conflict. Er worden aan beide zijden oorlogsmisdaden gepleegd, maar als jullie alleen de Oekraïense gaan melden zegt dat ook genoeg. Tunnelvisie bij het leven dus....

  BeantwoordenVerwijderen