zaterdag 2 augustus 2014

Noodkreet uit Donbass (En de VS steken $ 19 mio in NazGuardia)

ENGLISH SUMMARY BELOW. Terwijl de gruwelijkheden van het Oekraïense militaire apparaat onmetelijk zijn, waarin de Nazguardia de meest medogenloze is, hebben de VS zojuist besloten deze zelfde Nazguardia te steunen met $ 19 miljoen. De EU (WIJ dus (alhoewel Timmermans de nabestaanden van MH17 anders wil doen geloven) doen ook mee en exporteren stilletjes wapens naar het regime (HIER). Met dank aan Kramatorsk, onderstaande video en transscript Ukraine Crisis: Death and destruction continues in Eastern Ukraine

"Bijna anderhalf uur menselijk leed... niet prettig om naar te kijken, maar wel goed om van op de hoogte te zijn..."En voor het niet aandurft om te kijken, wat ik me kan voorstellen een belangrijke oproep van iemand uit de video. Terug te vinden bij 1.12.54

'Genocide in Donbass, wie zorgt ervoor dat het stopt? Wie zal aangesproken worden op wat er gebeurt in Donbass? Wij zijn het Oekraïense volk, wij zijn de Oekraïne. Wij eisen dat de oorlog tegen het Oekraïense volk, tegen Oekraïense kinderen gestopt wordt. Kinderen. Wie zijn die kinderen? Zijn zij al separatisten en terroristen als ze 10 maanden oud zijn? Hoe lang nog wilt u vechten? Hoe lang blijft u onze kinderen vermoorden? Mannen, ik richt mij tot u. Mensen van de Europese Unie, ik richt me tot u. Hoe lang nog blijft u doorgaan met het vermoorden van onze kinderen? Jullie hebben met de Oekraïne een EU Associatieverdrag gesloten, zien jullie niet wat er gebeurt, zijn jullie blind? Of betekent de dood van 41 kinderen niets voor jullie, kan het jullie niet schelen? Waarom zenden jullie geen missie? Waarom gaan jullie niet zelf naar Donbass om te zien wat daar gebeurt? Niet via leugenachtige zenders, maar in werkelijkheid. Hier is een brochure waarin precies verteld wordt wat er gebeurt, hoeveel mensen er zijn omgekomen. Het bevat foto’s, foto’s die overeenkomen met de informatie. Ik zal jullie de foto’s voor de camera laten zien, zodat jullie kunnen zien wat voor foto’s het zijn. Hier, kijk maar, dit is Europa. Is dit mogelijk in Europa of niet? Zijn zulke verschrikkingen mogelijk in Europa? Eerst was het in Servië, in Joegoslavië, en nu is het in de Oekraïne, mijn dierbare land. In Donbass, in de Oekraïne gebeuren dit soort dingen nu. Waar Oekraïense steden en dorpen gebombardeerd worden. Is dit mogelijk in de Oekraïne in 2014? Wat moeten we hiermee? Hoe moeten we leven in een land als dit gebeurt? Bijna 4000 doden, 41 kinderen, ik herhaal. Misschien zal iemand dit zien, die uit het raam kijkt? Ze komen niet naar buiten, ze willen geen officiële boodschap in ontvangst nemen. We kunnen jullie niet bereiken, tv-zenders horen ons niet, ze geven ons niet de mogelijkheid om ons uit te spreken, ze tonen niet de waarheid. Ik richt me niet alleen tot Europa, maar ook tot Amerika en alle andere landen. Zie wat er gebeurt in de Oekraïne. In ons eigen land, dat een associatieverdrag heeft getekend met Europa. Is het normaal in Europa om kinderen te vermoorden? Is dit een normaal Europees leven, als vrouwen hun benen verliezen bij een zogenaamde ontploffing van de airconditioning? 12 mensen kwamen om en 8 vrouwen in Loegansk. Odessa, is dat democratie? Is dit vrijheid van meningsuiting? En als het jullie kinderen waren, geachte kameraden Europeanen, wat, als het jullie kinderen waren? Wat zouden jullie doen als jullie baby van 10 maanden oud werd vermoord? Alleen maar ondat hij in Donbass woont. Wat zou er gebeuren? Beste Europeanen, jullie moeten dit stoppen samen met ons. Jullie zouden allen rond de onderhandelingstafel moeten gaan zitten, echt alle partijen van dit conflict en zien wat er van komt. Niet door oorlog moet voortgezet worden, maar het staakt-het-vuren.'NATO-gesteunde Oekraïense troepen bij Sebaltseve, aan de Russische grens, 1-8-2014.

ENGLISH SUMMARY

The humanitarian catastrophe is already undescribable. 41 Children alone have been killed already so far. This is Europe today, but, the people of Donbass stand alone: "We cannot reach you, tv channels (especially the Dutch, Blikop) don't hear us, they do not give us a voice, they do not show the reality. I address not only to Europe, but to the USA and the world. Look what happens to our country. Is it normal in europe to kill children?"

In the meantime the US have decided on a support package of $ 19 millon for the Natsguardia. Video with English subtitles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten