woensdag 30 maart 2022

Tilt Gert Jan Dennekamp Oekr-Oorlogsmisdaden over speech Zelenskiy heen?

Tilt Gert Jan Dennekamp Oekr-Oorlogsmisdaden over speech Zelenskiy heen?

Of sterker...

Laat hij het er helemaal bij zitten, in het kader, past niet in het plaatje?

Morgen spreekt Zelenskiy, via een video-verbinding in de Haagse Tweede Slaapkamer.

Het lijkt erop dat de gruwelijke oorlogsmisdaden van Zelenskiy's Nazi's, het martelen en door de benen schieten van weerloze Russische krijgsgevangenen, van Dennekamp in zijn "Nieuwsuur" geen aandacht gaat krijgen. Dennekamp is ook erg druk en kan niet overal aandacht aan besteden, wij begrijpen het wel... Thierry Baudet bedankt trouwens hartelijk voor de eer om er morgen bij te zitten. Hij gaat wat anders doen, en heeft dat in een helder statement kraakhelder uitgelegd.

Wisten jullie trouwens dat Dennekamp ons ook nog vroeg hoe wij wisten dat "Slangeneiland" een hoax was? Wij vroegen hem daarop of hij dacht dat het geen hoax was. Hij heeft nooit meer geantwoord.

Wat is Nederland toch een klein land

Nederland heeft gisteren 17 Russische diplomaten uit gezet. Rusland reageert verbolgen en constateert dat Nederland volledig op het spoor zit van het vernielen van de laatste restjes relatie. Het sturen van dodelijk wapens naar Oekraïne is natuurlijk al zeer zeer fout; daarbij loopt Nederland voorop in het roepen om meer meer santies tegen Rusland. De Amerikanen en the FED keken en zagen dat het goed zat. Rusland bevechten tot de laatste Oekrsner en de laatste euro-cent. Goed voor de Dollar. 

Wat gebeurt 1 April?

1 April is de dag dat voor Russisch gas in Roebels betaald dient te worden. De Duitsers doen alsof ze niet begrijpen hoe dat moet. We gaan het zien wat er gebeurt. We leven in interessante tijden.

Lavrov in China

Ontspannen zat Lavrov erbij, met zijn Chinese collega Van I. laatstgenoemde stelde dat de sancties tegen Rusland onacceptabel zijn. BAM!

Terwijl de EU, als "minions" en op bevel van haar runners  zichzelf aan het vernietigen is en dronken wordt van sancties tegen Rusland, ondertussen in China: Lavrov ontmoet in China niet enkel China; hier schudt hij de hand van zijn pakistaanse ambtsgenoot. Pakistan wordt/werd beschouwd als bondgenoot van de VS.

Cynisme Zelenskiy kent geen tijd

Op de ene dag in de Knesset waarschuwen dat Rusland (Joodse) burgerdoelen gaat aanvallen, de volgende dag oorlogstuig verzamelen bij de Synagoge in Uman (speciale plaats waar jaarlijks veel Israïliten verzamelen). Dat bedenk je niet? Nee, maar Volodymir Zelenski doet het. Zal de Fascistische kreet, die we hier niet zullen herhalen, morgen in de Kamer klinken?

Uman, Oekraïne, Oekraïense troepen verzamelen zich rond een Synagoge...

Verschuilen in burgerflats

Daarom hebben de troepen van Zelenskiy liever dat de burgerbevolking blijft zitten; kunnen ze zich mooi achter verschuilen. Zie het plaatje in de beelden HIER.

Overweldigende golf getuigenverklaringen terreur Zelenskiy's troepen

Katja Polozova geeft haar relaas: "Azov en Praviy Sector ("Rechtse Sector"), ik heb het persoonlijk gezien, opdat de hele wereld het weet, probeerde ons te doden. Vanaf Azofstal schoten ze op de woonwijken. Ze hebben alles volledig verwoest. Volledig. Dit herstellen is "ne-realno". Ne re al no ! Het zijn fascisten. 

Mislukte vluchtpoging Komandant en buitenlandse huurlingen

Twee helicopter pogingen zijn ondernomen om een belangrijke Oekr-commandant en belangrijke buitenlandse huurlingen te evacueren uit Marioepol, Azovstal. De eerste helicopter werd vernietigd, de tweede maakte onverrichte zaken rechtsomkeerd.

Strubbelingen bij journalisten in Istanbul

Oekraïense journaliste probeert Russische delegatie uit de tent te lokken met "doden in Mariupol, wat zegt u daarop?". Vraagt een Russische journalist aan haar, "en heeft u iets te zeggen over het martelen door Oekraïne van Russische krijgsgevangenen?" Dan vindt de journaliste in kwestie het niet meer leuk.

Laatste Nieuws: Rusland arresteert 60 diversanten in eigen land

Ze zouden onder commando staan van de Oekraïense geheime dienst en zijn in 23 regio's gearresteerd.

29-03-22. Notitie van een journalist. BRON.

“ ⚡Papa, in welke stad ben je nu?”: Mijn jongste dochter belt me, en als antwoord heb ik haar niets te zeggen.

Omdat ik in een stad ben die niet bestaat.

Meestal zeggen ze: "Ik kan niet geloven dat hier vroeger een vredig leven was", maar ik geloof het.
Ik zie hoe kinderen zich 's morgens in deze straat haasten naar school, hoe in deze winkel een jong stel een kroonluchter kiest voor hun nieuwe appartement, en in de tempel bidden mensen, elk over iets heel belangrijks.
En dit maakt me vreselijk verdrietig.
Het is verbazingwekkend hoe miljoenen mensen hun hele leven iets kunnen creëren, en dit alles zal in één moment in as veranderen.
En de kinderen rennen niet meer naar school, en de kroonluchter die het jonge verliefde stel leuk vond, blijft aan het kapotte raam hangen.
De kerkklokken zijn stil en de parochianen zijn er niet meer, maar ik geloof dat hun gebeden verhoord zullen worden.
Marioepol 28 maart 2022".


8 opmerkingen:

 1. De Staatsomroep kan er niet meer omheen. Er wordt nog een beetje warm en koud geblazen, maar

  "Video van mogelijke Oekraïense oorlogsmisdaden, dit weten we er nu over"

  https://nos.nl/artikel/2423235-video-van-mogelijke-oekraiense-oorlogsmisdaden-dit-weten-we-er-nu-over

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Biden heeft al gezegd dat ze voor regime change in Rusland gaan. Zet je schrap voor lang en meeslepend conflict. Het is ernst verwacht ik. Man man man. Door wat een ongelofelijke clowns worden wij bestuurt! Alleen maar omdat een stelletje oligarchen wil dat Poetin vertrekt en ze de russische grondstoffen en invloed in Rusland voor zichzelf hebben.
  Gaat niet werken maffe Oligarchen!

  De EU wil niet en/of ze weten niet hoe ze de gas (en olie) transacties in Roebels moeten afwikkelen. Wat een 1 april grap als Duitsland / EU per 1 april zonder Russisch gas komt te zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Rusland: hoop op creatieve roebeloplossing EU

   De Russische onderminister van Buitenlandse Zaken Riabkov hoopt dat Europese landen "een creatieve manier" vinden om Russisch gas toch in roebels te betalen. Eerder op de dag zei het Kremlin dat de overstap voor gasbetalingen op roebels niet direct in zou gaan, maar geleidelijk wordt ingevoerd."

   https://nos.nl/liveblog/2423167-rutte-sancties-niet-automatisch-geschrapt-bij-vredesakkoord-rusland-komt-terug-van-roebeleis

   Russen lijken wat gas terug te nemen.

   Verwijderen
  2. [Biden heeft al gezegd dat ze voor regime change in Rusland gaan.]
   Dan ben je niet goed geïnformeerd: Toen sleepy joe dat uitkraamde, wisten: Pentagon, Witte Huis en de CIA niet hoe snel ze dat wilden ontkrachten. Daar zitten ze helemaal niet op te wachten.

   Verwijderen
 3. Dat zou een beste 1 april grap zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. “Events like this happen once a century”: Sergey Glazyev on the breakdown of epochs and changing ways of life
  Is it possible to stabilize the ruble in three days and why don’t the Ukrainian”zombies” give up?
  “After failing to weaken China head-on through a trade war, the Americans shifted the main blow to Russia, which they see as a weak link in the global geopolitics and economy. The Anglo-Saxons are trying to implement their eternal Russophobic ideas to destroy our country, and at the same time to weaken China, because the strategic alliance of the Russian Federation and the PRC is too tough for the United States. They don’t have the economic or military power to destroy us together, not separately,” says Sergey Glazyev, an academician of the Russian Academy of Sciences and former adviser to the Russian President.
  https://canadianpatriot.org/2022/03/30/events-like-this-happen-once-a-century-sergey-glazyev-on-the-breakdown-of-epochs-and-changing-ways-of-life/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great job for publishing such a nice article. Your article isn’t only useful but it is additionally really informative.
  스포츠토토 토토 룰렛사이트탑 토토사이트

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Everyone an extremely breathtaking chance to read from this blog really good articles and reviews. 파칭코사이트인포

  BeantwoordenVerwijderen