donderdag 31 maart 2022

Inwoners Mariupol woest op Zelensky

Acteur Zelensky heeft zojuist zijn showtje weer opgevoerd voor het gewillige Tweede Slaapkamer publiek. Hij beschuldigt Rusland precies van de dingen die hij zelf doet. Kijk naar deze reportage van Patrick Lancaster vanuit de puinhopen van Marioepol. Het zijn de Oekraïners die verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van de verwoestingen. BAM! Staande ovatie!


Lees over de verdere terreurdaden van Zeleskiy bij Sonja van den Ende, die wij zojuist op Twitter hebben ontdekt. Zij zit momenteel gewoon in de Donbass en schrijft DIT artikel over de aanvallen op burgers in Gorlovka. En voor deze terreur geeft de Tweede Slaapkamer een staande ovatie. Het zijn vreemde tijden.

En dan nog dit...

Cynisme Zelensky kent geen maat. Hier gebruiken Oekraïense militairen een ziekenauto met rood kruis voor militair transport...

19 opmerkingen:

 1. Ik kijk alles van Lancaster.
  Maar eigenlijk is de film van Bonanza Media beter:

  https://www.youtube.com/watch?v=wu2tXG2Yo-g&t=1196s

  Burnt alive in Odessa.

  Het is alleen jammer dat er tekst leesbaar is op het scherm die veel te snel verdwijnt ( Ik lees langzaam).

  Kent iemand een persoon die dit kan verbeteren, en dan NL tekst er in kan monteren?
  ( Ik ga er van uit dat de Bonanza mensen akkoord zullen gaan. )

  De video is zo goeed omdat hij geen mm ruimte over laat om te kunnen denken: maar misschien is het niet echt: je ziet en hoort namelijk hoe de Oekriners met opzet de mensen in brand steken. Het is huun doel.
  ERn de mensen die uit de ramen springen en hun benen gebroken hebben, worden toch nog met knuppels in elkaar geslagen: geen mm ruimte voor een alternatieve interpretatie.


  En meteen ook duidelijk waarom Krim en Donbass echt niet bij Kiev willen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om Odessa onder de aandacht te houden; die mensen mogen niet voor niets gestorven zijn. Recht zal zegevieren.

   Verwijderen
 2. [Het zijn vreemde tijden.]

  Waarom zo genuanceerd, Blik? Het is het absolute minpunt in de geschiedenis van Nederland. Deze kamer is volkomen de weg kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens de saker was het Oekraïense leger 600.000 man sterk.

  De Russen zijn nu bezig met een tang beweging van noord naar zuid om de Oekraïense troepen in te sluiten en te vernietigen.
  Dat zal wel weer een hoop jamie jamie snik snik verhalen opleveren in de NWO propaganda.
  Een leger waar de fascisten 8 jaar aan hebben gewerkt om op te bouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De MSM is boos dat Biden zijn mond voorbij gepraat heeft dat het altijd om regime change in Rusland ging. LOL. Net alsof Poetin dat niet allang wist.

   Verwijderen
 4. Rutte: geen energieboycot Rusland op korte termijn

  Nederland streeft ernaar om zo snel mogelijk niet meer afhankelijk te zijn van Russisch gas, maar dat zal niet lukken op korte termijn. Dat heeft premier Rutte gezegd in reactie op de speech van de Oekraïense president Zelensky in de Tweede Kamer. Zelensky riep ons land daarin op om een energieboycot tegen Rusland in te stellen. "Zodat jullie geen miljarden aan de oorlog betalen."

  Rutte zei in reactie daarop dat het Nederlandse sanctiepakket tegen Rusland "nu al ongekend" is. "Maar het is ook belangrijk dat we onze mensen kunnen blijven verwarmen en dat onze basisindustrieën blijven draaien. Ik zie het als een oproep om de afhankelijkheid van Russisch gas af te bouwen en dat doen we. Maar we moeten wel alle belangen meewegen."

  Zelensky sprak Rutte persoonlijk aan op een EU-lidmaatschap voor zijn land, maar de premier blijft erbij dat er geen sprake kan zijn van een versnelde toetreding. Hij noemde de toespraak van Zelensky "indrukwekkend".

  https://nos.nl/liveblog/2423299-poetin-houdt-vast-aan-roebeleis-frankrijk-en-duitsland-dreigen-gasafname-te-stoppen

  En hoe gaan we dat gas betalen, 'vriend' Mark?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gas moet betaald worden in Roebels.

   Dat is definitief. ( Via een Russische bank, waar in euro kan worden betaald, en dan wordt het daar gewisseld in roebel... als ik het goed begrijp.)

   Mercouris: Er is een goede kans dat de roebel een hard curr4ency wordt. Een munt waar andere landen ook mee gasan betalen aan elkaar.
   In 100 jaar niet gebeurd.

   Andrew Anglin op Unz: Wat nu gebeurt is groter dan 811.

   Verwijderen
 5. "Tweede Kamer prijst speech Zelensky

  De Tweede Kamer reageert met respect op de redevoering van president Zelensky. VVD-Kamerlid Kamminga sprak van een indrukwekkende en indringende speech, PvdA-leider Ploumen zei dat Zelensky "ons met elk woord heeft weten te raken" en CDA-Kamerlid Mulder noemde de redevoering een historisch moment.

  D66-woordvoerder Sjoerdsma zei dat de woorden van de president nog lang zullen nagalmen. Kamerleden vragen het kabinet meer te doen om de bezittingen en tegoeden van Russen in Nederland te bevriezen."

  https://nos.nl/liveblog/2423299-poetin-houdt-vast-aan-roebeleis-frankrijk-en-duitsland-dreigen-gasafname-te-stoppen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De tweede kamer is een niet het probleem, de regering ook niet, de Grondwet is het probleem.

  Wanneer we kijken naar het hoe en waarom van de macht die de kamers en de regering aan zichzelf geven, dan komen we uit bij een fout in de Grondwet zelf.
  Artikel 120 maakt het onmogelijk voor de burger om zich te verzetten tegen ongrondwettelijke wetten, maatregelen en overeenkomsten met andere landen.
  Wij hebben géén Constitutioneel Hof.
  ( Een constitutioneel of grondwettelijk hof is een centraal rechtscollege dat uitspraken doet over de grondwettelijkheid van de wetten of andere wetskrachtige normen en verdragen. )

  Dus wij kunnen ons niet verzetten tegen eventueel onrechtvaardige wetten of verdragen. En dat wéten ze! Er is geen controleur van de regering. ( Ja, de 'pers' denkt te moeten controleren maken ze de mensen wijs, hahaha )
  Daarom is men van de kamer en regering zo ontzettend arrogant, denk ik.

  Maar, voor mensen van goede wil: geen woorden maar daden. Aan gepraat hebben we niets. We kunnen jeremiëren tot we een ons wegen. De Grondwet zou in ere hersteld moeten worden. Net zoals in andere landen in Europa zouden we minstens ook een Constitutioneel hof moeten hebben.

  Dus wat zo een Kamer zegt dat maakt niet uit. Het gaat om het goed- of afkeuren van wetten die de regering voorstelt. Om het stemgedrag dus. Maar omdat zij niet gecorrigeerd kunnen worden door een rechter, zijn wij vogelvrij. ;( We kunnen ons niet verzetten dus. En dat komt door die Grondwet zelf, die in '53 veranderd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mercouris heeft net uit bronnen gehoord dat Russisch gas toch per 01 april in Roebels afgerekend moet worden.
  https://www.youtube.com/watch?v=FTgGZBGUjTk&t=88s

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alex Christoforou, óók de moeite waard om te volgen.

   https://youtu.be/TjTUve4ZnH4

   (zorry voor de "Z" in de link, kon niet anders)

   Verwijderen
  2. Preciez. EU politici liegen weer. Ze kunnen het gaz gewoon met euro'z blijven betalen.

   Verwijderen
 8. "Minister Jetten: wij gaan niet betalen in roebels

  "Wij gaan niet betalen in roebels, want onderdeel van de sancties is geen zaken doen met Russische banken. Dat blijft zo", zegt een woordvoerder namens minister Jetten voor Klimaat en energie.

  "Marktpartijen kopen het gas in, dus is het allereerst aan hen. Maar wij zeggen als Nederland ook dat marktpartijen die gas kopen zich aan de sancties moeten houden. Dus dat betekent geen zaken doen in roebels." Daarnaast staan er volgens de woordvoerder in de contracten ook valuta vastgesteld, "dus daar moet Rusland zich aan houden".

  https://nos.nl/liveblog/2423299-ruim-21-000-oekrainers-opgevangen-in-nederland-jetten-wij-betalen-niet-in-roebels

  Het zal onze bestuurlijke elite een rotzorg zijn of de gaskraan wordt dichtgedraaid. Zij werken nu eenmaal niet voor Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Totdat het Duitse bedrijfsleven en Duitse burgers gaan opstaan.

   Dan is het bye bye Schultz.

   Wat een misrekening weer van de NWO.

   Verwijderen
  2. @Oli

   Laten we daar dan maar op hopen. Ben echt pislink. We worden geregeerd door imbeciele criminelen/criminele imbecielen.

   Verwijderen
  3. @Dawg
   Ik ben net zo link als jij. Nu is het menens in de wereld. Tijd van het compromis is voorbij. De wapens spreken.

   Verwijderen
  4. Kuipers stuurt aan op opnieuw ‘ingrijpen’ vanwege corona, worden we weer een lockdown ingerommeld?
   https://www.ninefornews.nl/kuipers-stuurt-aan-op-opnieuw-ingrijpen-vanwege-corona-worden-we-weer-een-lockdown-ingerommeld/

   De vraag stellen is hem beantwoorden. Waarom denk je dat al die landen bindende afspraken hebben gemaakt met de WHO om precies te doen wat de WHO wil als die weer een pandemie uitroept.

   De uiterst betrouwbare clown Tedros roept weer een pandemie uit.

   Allemaal weer ophokplicht. Totdat het regime zegt dat je weer uit je huis mag.

   Verwijderen
 9. https://twitter.com/letsrebelagain/status/1509559588407812096/photo/1

  Roebelkoers is terug op pre-invasie niveau.

  BeantwoordenVerwijderen