donderdag 17 maart 2022

Het Attack-Theater

Waarom zou Rusland een vol theater met kinderen bombarderen in Marioepol? Het was al lang bekend dat deze false flag er aan zat te komen. Blijkbaar heeft het Westen te weinig materiaal van echte burgerslachtoffers, dat ze ze zelf maar moeten verzinnen. Pijnlijk. Dat er ooit aanvallen komen op scholen of kinderdagverblijven, is niet uitgesloten, maar vraag je dan wel af of ze nog dienst deden als zodanig. DEZE in ieder geval niet meer, zo lijkt het. 

Automatische vertaling, van DIT artikel.

17-03-22. Werkelijk.


⚡Video: ️Boris Rozhin - over de provocatie van de nazi's uit Azov met het opblazen van het Mariupol Drama Theater met gijzelaars."

Stadia van " ⚡theatrale" provocatie in Marioepol. De nazi's van het Azov-regiment vestigden hun hoofdkwartier in het plaatselijke toneeltheater. Burgers worden gebruikt als schild. Ze blazen het theater op om een ​​beeld te creëren voor de westerse media. Dit gebouw is in zekere zin een van de meest herkenbare in Marioepol, een symbool van de stad. Het is categorisch gemeld dat het theater werd verwoest tijdens een luchtaanval door de Russische lucht- en ruimtevaarttroepen. Er wordt geen rekening gehouden met de ontkenningen van het Russische ministerie van Defensie.

✔De westerse media plaatsten de boodschap over de noodtoestand in het topnieuws, natuurlijk geven ze Rusland, meestal, Poetin persoonlijk de schuld. Zonder schaamte zeggen ze dat 1000-1500 mensen, inclusief kinderen, onder het puin werden begraven.

✔De voormalige gouverneur van de regio Donetsk en Rinat Akhmetovs medeplichtige in het bedrijfsleven Sergei Taruta zette zich in voor de informatiecampagne.

✔Eerst meldt hij dat Rusland 1.500 inwoners van Mariupol op brute wijze heeft vermoord, vervolgens stelt hij de planeet tevreden met het nieuws dat de theaterkelders het hebben overleefd (getroffen door een luchtbom, toch?) en dat de mensen die zich daar verbergen naar de oppervlakte komen.

▪Ontkenning in de wereldmedia, denk je dat het zal zijn? Nee. Voor de hele wereld zal dit de "bloederige gruweldaad" van Rusland blijven. De auteurs van de provocatie hoeven geen 1.500 lijken aan het publiek te presenteren. Mensen, zo blijkt, hebben het overleefd en zijn naar huis gegaan. Misschien zullen een paar acteurs met een traan en een moeder vertellen, zeggen ze, het geloof in Bandera en Taruta heeft hen geholpen om onder het puin van het theater uit te komen.

De tijd is gekomen voor precies zulke provocaties van de kant van Oekraïne - grootschalig en bij voorbaat gedoemd tot informatieve steun door de westerse media. Theater in Marioepol is nog maar het begin.”

11 opmerkingen:

 1. Als het verhaal niet meer stand houdt, gaan ze vaag doen.

  Odessa 2-5-2014? Heel onduidelijk allemaal...

  Slangeneiland? Heel onduidelijk...

  Theater? Plots heel onduidelijk...

  Wat een losers. Goede aanvulling Dawg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Martin vond het ook een vreemd verhaal.
  https://www.martinvrijland.nl/category/nieuws-analyses/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als Engel 'gecontroleerde oppositie' zou zijn en juist die gebreken in het beleid bloot legt geeft aan dat diezelfde beleidsmakers er geen benul van hebben waar ze mee bezig zijn, want ze beschikken over hele legers advocaten die alles tot in de puntjes onderzoeken.
  En als ze al eens een klein steekje laten vallen is het niet meer dan logisch dat advocaten van tegenpartijen die niet met oogkleppen naar een zaak kijken er iets uit kunnen halen en alsnog een zaak aanspannen.
  En wat heeft Engel te winnen bij zijn politieke gevangenneming? Hij zit dan een paar dagen in voorarrest en dat lijkt me geen pretje, en bij veroordeling een strafblad aan zijn broek.
  Dus ik betwijfel of het allemaal een toneelstuk is, want op welke gronden gaan hij vrijspraak krijgen, want dat moet er wel komen anders heeft dat toneelspel geen zin en Engel gaat zichzelf echt niet opofferen voor het regime Rutte.
  En krijgt Engel wel een veroordeling aan zijn broek dan moet De Jonge er ook aan geloven, want iedereen is gelijk voor de wet.Hoe krom het recht ook is. Het volk is nu wel wakker gemaakt en nu komen de handtekeningen tegen De Jonge ook boven, dus verdoezelen zit er niet meer in en wil ik wel eens zien hoe hij zich hieruit redt en dat kan alleen met vrijspraak van Engel. En wie controleert die 20.000 handtekeningen tegen Engel? Hoeveel daarvan zijn echt?
  Interessant dilemma. Iemand moet in ieder geval met de billen bloot.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Willem Engel kwam met Corona uit het niets. Hoe kan zoiets? Blik (with all due respect) schrijft al jaren kritische stukjes over van alles (wo Corona) en krijgt best een grote (en belangrijke, als ik dat zo mag zeggen) schare van volgers, maar krijgt lang niet zo veel aandacht als Willem Engel kreeg.

  Het ‘uit het niets komen’ is mijns inziens een teken dat iemand ‘een zetje’ krijgt van een machtig iemand of machtige organisatie aan wie het gelegen dat die persoon wat aandacht krijgt.

  Corona is voorbij, dus wat moeten ze nog met Engel?

  Als laatste optreden: een arrestatie om ons het gevoel te geven: ‘pas op met wat je zegt, als je niet als Engel wilt eindigen’. Een Assange-je, of een Snowden-tje maar dan slechter geacteerd. Het zal Engel weinig boeien. Job well done!

  En well done is het, want wat heeft Engel ons meer gebracht dan dat wat we allang wisten? En wat heeft viruswaarheid gebracht in het bekorten van de hoax. Ik zeg: niks.

  Maw: gecontroleerde oppositie, zijn mijn gedachten hierover

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Het zal Engel weinig boeien. Job well done!"
  Dat bedoel je dus letterlijk? Ik denk eerder dat die boeien veel minder leuk zijn als je ze eenmaal echt om hebt.
  En of en hoe je bekend wil worden ligt echt aan de persoon zelf. Als je een anti establishment blog hebt zoals dit hier, kun je beter niet al te opdringerig op de voorgrond treden want dan ben je vroeg of later ook doelwit.
  Ik denk dat Engel, die toch al wat bekendheid had als dansleraar zijn kansen met beide handen gegrepen heeft zonder over de gevolgen te hebben nagedacht.
  Hoeveel "BN-ers" zijn er niet die bekend zijn geworden door iets onbenulligs op Tv?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als de arrestatie niet in scène is gezet,
  Dan is het in de boeien slaan van Engel heel erg.

  Maar ik neem die arrestatie met een grote korrel zout.

  Viruswaarheid heeft nooit echt hoog bij mij in het vaandel gestaan. Het waren geen schapen daar (in de vorm van dat ze weinig wol hadden), maar de vele woorden leverden niks op.

  Dacht ik.

  Want zoals Martin Vrijland uitlegt heeft Engel met viruswaarheid de jurisprudentie omtrent de spoedwet bespoedigd. Zie https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/willem-engel-gearresteerd-setup-om-nieuwe-jurisprudentie-te-helpen-realiseren-beelden/

  Wat vreselijk onfortuinlijk is natuurlijk.
  Tenzij het allemaal vooropgezet spel is.

  Wellicht paranoia.

  De insteek: ‘wat onfortuinlijk allemaal’, doet mij vermoeden dat al die verhaaltjes over Engel, Assange, Snowden, en andere rising stars die een diepe val maken, vooropgezet zijn of vind ik in ieder geval verdacht genoeg om niet meteen mijn empathie aan de zondebok (of Judasgeit) te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt me geen nep arrestatie. Het regime is Engel helemaal zat met al die lastige rechtszaken die hij ze aanspant. Nu ook weer over het demonstratie recht. Bekijk het interview met Jeroen Pols
  https://hetanderenieuws.nl/juridisch-weekjournaal-jeroen-pols-en-willem-engel/
  Het regime had blijkbaar helemaal geen verweer en de rechter dacht. Ja, hoe kan ik nu in het voordeel van het regime spreken als ik geen onderbouwd verweer heb gehoord.

  Net als Huig Plug. Het regime is hem zat. Hij moet kappen of we gaan hem kapot maken. Hij zal voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Familie Engel is flink genaaid door de overheid
  Al de pandjes moeten in bezit komen van de woningbouw corporaties.
  Goede middenklasse is de vijand van het oude geld.

  Overheid ondermijnt de rechtstaat al jaren zélf. Uitgebreide talkshow over het 'RIEC'.
  https://www.youtube.com/watch?v=-GafhDDKjN0&t=137s

  Denk je nu echt dat de familie Engel gecontroleerde oppositie is?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Natuurlijk hebben ze alle rechtszaken verloren! Al die rechters zijn aangesteld door de overheid en de koning. Waarschijnlijk behoort het overgrote van de rechters nog tot de vrijmetselarij.

  Sowieso wint de overheid 80% van zijn rechtszaken tegenover de burger en nu we sinds Covid 1984 in het nieuwe normaal leven win je er geen 1 meer. En als je er 1 wint passen ze de wet aan of weten ze een andere rechter het besluit weer terug te draaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heeft die Vrijland ooit wat gedaan tegen het regime?

  Hij doopt zijn pen in azijn en noemt iedereen gecontroleerde oppositie. Iedereen is gecontroleerde oppositie behalve hij zelf natuurlijk.
  Die Canadese truckers noemde hij Trucker hoax. Waren die duizenden truckers en Tamara Lich en Chris Barber gecontroleerde oppositie?
  Die zijn ook opgepakt. Ook fake?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vond niks vreemds aan de arrestatie. Natuurlijk weet de politie waar hij is. Ze volgen hem en als ze hij uit het stemhokje komt pakken ze hem op. Wat is daar vreemd aan?
  Als ze hem om 6 uur 's morgens van zijn bed lichten staat zijn vriendin ook te filmen. Dat kan het regime helemaal niet maken voor helemaal niks.


  {Ja, maar ze krijgen pas echt een kans om via jurisprudentie een nieuwe juridische realiteit te scheppen wanneer er een zaak wordt aangespannen.}
  Dat betekent dat je geen rechtszaak meer tegen het regime kan aanspannen en dan is er dus ook geen rechtsstaat meer. Lood om oud ijzer.

  Links om of rechts om Dawg. De rechtsstaat is een term uit het verleden. Bestaat niet meer sinds Covid 1984.

  BeantwoordenVerwijderen