zondag 27 maart 2022

Dennekamp (Nieuwsuur) gaat Oekraïense Ooorlogsmisdaden onderzoeken

Het is met grote aarzeling dat wij vanmorgen oorlogsmisdaden van het Oekraïense leger hebben getweet, waarbij Russische krijgsgevangenen in de benen worden geschoten. Bedenk je goed of je de beelden wel wilt zien, maar zoja, HIER. Onderstaand plaatsen we de commentaren op de oorlosmisdaden met computervertaling. Het origineel, met ook meer foto's en video's, kun je HIER terugvinden.

In onze tweet hadden we Gert-Jan Dennekamp getagged, zoals dat heet, en hij heeft gereageerd. Hij vindt de beelden "verschrikkelijk", en " ook daar doen we onderzoek naar." Wij hebben geantwoord dat we constateren dat als Oekraïne een hoax de wereld inslingert ("Slangeneiland") NPO, NOS, Nieuwsuur, er als de kippen bij zijn die rond te pompen. Als er keiharde beelden zijn van Oekraïense oorlogsmisdaden, moeten die eerst "onderzocht worden". #Doublestandards. Maar goed, wij laten ons verrassen met waarmee Gert-Jan gaat komen...

Trouwens, als je wilt vergelijken en zien hoe de Russen hun opponenten in krijgsgevangenschap behandelen, kijk dan HIER.

********************************************************

27-03-22. Werkelijk. Video 2+foto: “ Schoten

met Russische krijgsgevangenen  ) Video 1: Militair commissaris Poddubny De klootzakken bespotten de gevangenen. Wij hebben hier als grote groep een video bekeken waarin de klootzakken de gevangenen bespotten. Natuurlijk zal een Russische soldaat nooit zo'n niveau van bestialiteit bereiken. En hij zal zichzelf nooit toestaan ​​zo'n vijand te bespotten, die zonder wapen was achtergelaten. Maar, jongens, er zal geen genade voor jullie zijn in de strijd. Ren nu je het nog kan. We zullen al onze mensen meenemen, zowel de levenden als de doden. En onthoud en onthoud. Na de overwinning
👉🏻

❗

Opmerkingen van militaire correspondenten en militaire experts

✔Voenkor Kots
Ik werd overspoeld met dezelfde video waarin Oekraïense klootzakken voor het eerst de spot dreven met gewonde Russische gevangenen, van wie er één daarbij sterft.
Dan worden er nog een aantal gevangenen binnengebracht en worden hun benen op camera doorgeschoten. Ik zal deze video niet publiceren, niet verzenden. Deze jongens die in de handen van het beest vielen, hebben ouders, denk aan hen. Maar ik zou deze video laten zien aan de strijders die deelnemen aan de SVO.
Ik herinner me dat ik in de bergen van Tsjetsjenië in de regio Vedeno zat. En de commandant van de verkenningscompagnie van het 119e luchtlandingsregiment liet me een vastgelegde videoband zien, waarop de militanten onze jongens onthoofden.
- Vertel je dit zelfs aan je mannen? Ik vroeg hem.
- Elke keer in de UCP-klassen, - antwoordde hij. - Zodat ze hun geur niet verliezen en boos worden.
Er mogen geen illusies zijn over tegen wie we vechten. En je kunt niet naar hun niveau zakken. Maar je moet wraak nemen. Moeilijk en onvermijdelijk. Als je nog steeds geen motivatie had, dan is het hier.

✔Voenkor Astrakhan
Het lijkt mij dat dit in de grootste media moet worden getoond. De Russen zouden geen illusies moeten hebben (er zijn al lang geen illusies in de Donbass) over aardige democratische Oekraïners die een beetje in de esthetiek van het Reich hebben gespeeld. Alles is slecht, en alles is net zo slecht.

✔Boris Rozhin
Uiteindelijk komen alle wreedheden die zijn begaan door de Oekraïense nazi's, bedreigingen en volledig verlies van menselijk uiterlijk niet voort uit hun kracht, maar uit de angst voor vergelding. Net als de Duitse nazi's vrezen de Oekraïense nazi's vergelding voor hun misdaden, die ze heel goed kennen. Het is gewoon dat de straffeloosheid voor deze misdaden is verdwenen.
De krijgsmacht heeft tot taak deze vergelding te borgen in het kader van de gestelde militair-politieke taken. Natuurlijk hoef je niet af te dalen naar het dierlijke niveau, het leger heeft veel beschaafde manieren om een ​​groot aantal mensen te doden die zichzelf in de kleuren van het nazisme schilderden.

✔Voenkor Kitten
Wat betreft de video van Russische gevangenen die in de benen worden geschoten door de Ukronazi's. Ik zal deze shots niet geven. En ik vind dat ze in principe niet mogen worden gegeven. Dit is erger dan barbaarsheid en erger dan de middeleeuwen. En het gepraat dat iemand deze frames uit een gesloten Oekraïense chat heeft gesleept, is twijfelachtig. Het is waarschijnlijker dat dit een gerichte vulling is, die volgens de vijand angst en paniek zou moeten verdrijven. Het is duidelijk dat dit niet zal gebeuren, maar het kan niet worden gegeven, althans niet omdat elke Russische soldaat die op video wordt vastgelegd familieleden heeft. Ze hoeven het niet echt te zien.
Nu over de semantische kant van het probleem. Wat er met de Russische gevangenen wordt gedaan, is een doelbewuste terugkeer naar de gruweldaden van de Joegoslavische oorlogen. In dit geval cosplayen de Ukronazi's ijverig en met plezier de Ustashe en Kosovaren. En het is zeker geen "performer's kurtosis". De Oekraïense kant gaat bewust voor het gedwongen aanzetten tot wederzijdse haat. De berekening is heel eenvoudig: de Russen provoceren tot dezelfde acties en dezelfde video's met betrekking tot Oekraïense gevangenen, om ze vervolgens in hun propaganda te gebruiken. Het zal niet gebeuren. Maar die beulen wiens gezichten op video zijn vastgelegd, zullen zeker worden geïdentificeerd. Ze hebben niet lang te lopen op deze aarde, dat is zeker.

✔Andrey Medvedev
Ze schrijven in een persoonlijk: je hebt deze opnamen gezien en ze sturen een video op van hoe het Oekraïense leger gevangenen martelt. Onze gevangenen worden door hun benen geschoten. Ik zal niet publiceren. Wie wil vinden.
Ik heb maar één vraag: verbaast iets je? Dacht je echt dat de staatsmedia je al die jaren verhalen vertellen over de wreedheid van de strijdkrachten van Oekraïne in de Donbass?
Dacht je dat we, zoals ze zeiden, "een propagandaverhaal uitwerkten"?
Toen in onze complotten of in de studio's van grote programma's, inwoners van Donbass of milities vertelden hoe de strijdkrachten van Oekraïne gevangengenomen burgers of strijders van de republieken martelen, dacht u dan dat dit allemaal voor een rood woord was? Wat is er echt niet?
Dat wil zeggen, de verschrikkelijke beschietingen van Donetsk en Loehansk, vredige buurten, waren geen bewijs van de felle wreedheid van de strijdkrachten van Oekraïne? Of dacht u toen we zeiden dat Bandera's nazi-ideologie met alle gevolgen van dien in Oekraïne wordt geïmplanteerd, ook dat deze staatspropaganda verhalen vergiftigde?
Bandera is precies dat. Wie geen Oekraïener is, is geen persoon. En als het geen persoon is, dan kun je alles met hem doen. En je kunt alles doen, want "Oekraïne heeft een snor nodig." Dat is, boven moraliteit, God, geloof. Bandera is een quasi-religie, een demonische sekte. En deze haat voor alles wat niet-Oekraïens is, wordt van school af aan gelegd. En de straten van Bannera en Shukhevych zijn de legalisatie van Bandera - executies, Babi Yar, het bloedbad van Volyn, de Lvov-pogrom, verbrande Russische en Wit-Russische dorpen. We hebben het hier echter al vaker over gehad.
En dus heb ik weer een vraag: had je echt iets anders van ze verwacht?
En daarom zou het in de Donbass, die de strijdkrachten van Oekraïne van plan waren aan te vallen, hetzelfde zijn als in de video die vandaag op Telegram wordt bekeken. Nog erger. Alles zou worden afgeslacht en vernietigd.
Dus juist om dit alles te voorkomen is NWO begonnen.
Er is u al lang verteld dat we in oorlog zijn met de nazi's. De strijdkrachten van Oekraïne zijn grotendeels verzadigd met deze ideeën. En het nazi-uitschot zal volledig moeten worden opgeruimd.
Maar we hebben het er ook over gehad. En vergelijk hoe het Russische leger gevangenen behandelt. Hier is het antwoord voor eens en voor altijd aan jullie allemaal, aan welke kant de Waarheid is.
Wees dus niet verbaasd over de wreedheden. Er zijn nazi's. Een operatie om ze niet meer te maken. Nergens. Dit is u vaak verteld door mijn collega's, de militaire correspondenten van Vesti, de gastheren "
Begrijp, eindelijk, al: velen zijn gewend om minachtend te beweren dat, zeggen ze, er maar één propaganda op deze tv van je is. Echt?
Dus al 8 jaar zeggen we dat er vanuit Oekraïne een anti-Russisch nazi-project wordt gevormd. De video is slechts een van de duizenden bewijzen hiervan.
Ik hoop dat de bevelhebbers van het Russische leger de video aan hun ondergeschikten zullen laten zien. Om te begrijpen voor wie ze vechten en waarvoor.

✔Kanaal "Bulba Thrones"
Oekraïners schieten op camera Russische soldaten in de benen. Velen zullen hierna niet lang meer leven en zullen binnen enkele minuten sterven. Een van de soldaten geeft zijn ziel rechtstreeks aan de camera. Bekijk de video tot het einde, met geluid.
Maar de volkomen krankzinnige media en ideologische steun van de "speciale operatie" zullen blijven herhalen met de volharding van een gek "zo zijn we niet", "dit zijn de methoden van de nazi's", "we zullen ons hier niet toe verlagen" en andere shit.
In het algemeen heb ik me altijd afgevraagd of de oorlog met Oekraïne zou plaatsvinden onder het merk van de Russische lente of de bevrijding van het broederlijke Oekraïense volk - maar ik had nooit gedacht dat de Russische ideologen die waren vertrokken het bevel zouden geven om de strijdkrachten te sparen van Oekraïne. Wat niet alleen leidde tot het tot stilstand komen van de campagne, maar ook tot duizenden van onze doden en gevangenen.
De vijand is tot oorlog gekomen, wij vertegenwoordigen een kribbe.
Ik heb de Russische bevelhebbers niets te bieden, behalve de autoriteiten met pacifistische bevelen de deur uit te sturen en Syrische voorhamers aan te pakken.
En laat lagere rangen, personeelsvideo's zien van Oekraïense martelingen en executies van ons. Vele malen totdat het komt. Geef je niet over, neem gevangenen alleen voor vergelding oog om oog. En je moet begrijpen dat er tientallen keren meer van dergelijke video's bij de onze zijn dan er openbaar beschikbaar zijn.
Over het algemeen is deze oorlog een complete ineenstorting van vriendschap, ondanks alle inspanningen van multinationale ideologen. Het niveau van wederzijdse haat van de partijen is vele malen hoger dan de conflicten van de laatste decennia. Iets soortgelijks gebeurde alleen op de Balkan.
Iedereen die naar aanleiding van deze video geen honderd keer sterkere wraak wil nemen op de vijand, maar hulpeloos kraait over de “Conventie van Genève”, heeft al lang elke wil om te leven verloren.”

6 opmerkingen:

 1. Duitsland bereidt gedwongen vaccinaties voor – € 25.000 boete of 5 jaar gevangenisstraf voor weigeraars
  https://dissident.one/2022/03/26/29818/

  Maatregelen zijn in de ijskast gezet. Maar komen op termijn met een boemerang terug. Als boetes en gevangenisstraffen niet helpen. Dan maar met geweld die naald in de schouder.
  SDG doel 3 Verplichte vaccinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Een ieder die opzettelijk een […] handeling verricht en daardoor een […] met name genoemde ziekte, een […] met name genoemde ziekteverwekker […] verspreidt, wordt gestraft met een gevangenisstraf van ten hoogste vijf jaar of met een geldboete.” […]"

   Dan komen diegenen die de spuiten ontwerpen, maken en plaatsen er wel erg goedkoop mee weg als je kijkt naar hoeveel mensen ze nu al hebben ingespoten met spul dat veel besmettelijker is dan waarvoor het zou moeten beschermen.
   Maar ik betwijfel of een dergelijke wet er wel door komt want tegen die tijd zijn de cijfers van de doden door de spuit schrikbarend hoog gestegen en kunnen ze die niet langer verbergen en zullen er veel mensen zijn die weigeren om zelfmoord te plegen ter eer en glorie van een zwijn als Swap.
   1 ding weet ik zeker, diegene die mij onder dwang die spuit zet gaat met mij mee naar de eeuwige jachtvelden.

   Verwijderen
  2. Hoe braver je mee werkt aan de agenda, hoe meer je leeft onder hun terreur.
   De haat die ze hebben tegen de mensheid kent geen grenzen.

   Als je denkt. Ha, ik heb het biowapen niet genomen. Ik ga niet dood en blijf lekker achter mijn toetsenbordje zitten. Denk nogmaals. We krijgen een:
   Voedsel crisis.
   Een valuta crisis.
   Een grondstoffen crisis.
   Een productie crisis
   Een vluchtelingen crisis
   Een gezondheid crisis.
   Een cyber aanval crisis.
   Etc.

   Verwijderen
 2. Wat een smeerlapperij.
  De vriendjes van Rutte en co deinzen nergens voor terug.
  Ook hier in België zijn het allemaal "goede Oekraïners" die vechten tegen die o zo slechte Russen. Zelfs de NVA (grootste partij in België) zegt dat ze 'zich toch wel vergist hebben in Poetin' om toch maar met het heersende narratief te kunnen meedraaien, net zoals ze met "corona" deden.
  Stelletje lafaards, niet meer en niet minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals bijna altijd om zaken die er toe doen. Als de MSM zegt dat de muziek van links komt, loop dan maar naar rechts om naar de muziek te luisteren.
  Het Russische leger wint en blijft winnen.

  Propaganda verandert de oorlog niet – Oekraïne verliest nog steeds
  https://www.frontnieuws.com/propaganda-verandert-de-oorlog-niet-oekraine-verliest-nog-steeds/

  Ze vechten deze oorlog om te winnen. Niet zoals de globalisten om hem te verliezen. Daarom is voorzichtigheid met burgerdoden geboden. Bovendien, hoe langer deze oorlog duurt, des te meer pijn doet het de globalisten.

  Het is het begin van het einde van de US dollar en de Euro.

  https://www.reddit.com/r/Wallstreetsilver/comments/tpvzk4/putin_speech_declared_the_end_of_us_dollar/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrachtverkeer tijdelijk stilgelegd: NEE vraagt ​​om opheldering over het gebrek aan elektriciteit bij DB Netz
  https://www.eurailpress.de/nachrichten/betrieb-services/detail/news/gueterverkehr-zeitweise-eingestellt-nee-fordert-aufklaerung-zum-strommangel-bei-db-netz.html

  Ik bedoel maar. Stroom tekorten als er even iets fout gaat. Dat krijg je als je door (satanische) oligarchen geregeerd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen