woensdag 9 maart 2022

Amerikaanse bio-labs in Oekraïne? Blijkbaar "heel normaal" voor Westen

Rusland schijnt de meeste al vernietigd te hebben, de Amerikaanse bio-labs in Oekraïne. Heeft u al één Westerse politicus daar vragen over horen stellen? Wat doen Amerikaanse bio-labs zo ver van hun eigen huis, aan de grens met Rusland? Naast Rusland, stelt China die vragen wel. Daar hoort u hier natuurlijk niks over. Of u twijfelt dat die labs er waren? Nuland heeft het er zelf over, HIER.

Bolsonaro

"Putin is één van de krachtigste leiders op de planeet", zo zei Bolsonaro dinsdag in een ontmoeting met Evangelisten.

"Een paar weken geleden heb ik één van de krachtigste leiders van de wereld gesproken. Hij maakt zich zorgen om het conflict met de buren. We hebben bijna drie uur gepraat. Enkel wij en onze tolken. Over strategische zaken." Aldus het staatshoofd van Brazilië.

Het gesprek vond plaats midden Februari in Moskou ondanks druk van de Amerikanen op Bolsonaro het niet te hebben. Er werd ook gesteld dat de wereld een geheel is met enkel God erboven. Als er iets op 20.000 kilometer gebeurt, heeft dat ook invloed op jouw plek. Het Westen staat steeds meer alleen en in zijn hemd. Rusland, China, Brazilie, India, Mexico, geen enkel van hen voert sancties uit op elkaar. Dit is een aardig blok hoor.

Mexico of Brazilië?

Dachten we een maand geleden dat we nog op de vlucht moesten voor de Corona-dwang, hebben we dit... Als je huis verwarmen een fortuin gaat kosten (en het ligt natuurlijk allemaal enkel en alleen aan de Russen, luister maar naar JOE, HIER...), of onbetaalbaar wordt, dan zijn wederom Braziliï en Mexico opties. Je huis verwarmen hoeft daar sowieso niet, dus dat is het eerste verdiend. Wij zullen vanmiddag melden wat een litertje benzine 95 kost in het land van de Mariachis en de Fiësta's.

Wordt Rusland de morele en economische winnaar dit decennium?

Zolang de Amerikaanse bezettingstroepen niet van ons mooie Europese continent vertrekken, zullen "onze" EU-NATO politici niet onze belangen, maar die van de bezetter dienen. 

Evgeniya, de Russische danslerares

Zij was gisteren te gast bij Op1. We zagen slechts een kort fragment. Ze moest aanhoren hoe de extreem nationalistische Levshenko hartstochtelijk vroeg om wapens, manschappen, no-fly-zone's met Rusland (feitelijk direct in oorlog komen met Rusland), etcetera. De aanwezigen hoorden het allemaal commentaarloos aan. Toen kwam de vraag bij de Russische danslerares terecht, "wat moet er volgens jou gebeuren?", een diepe zucht volgde, en het woord ging alweer snel naar de volgende. Dankjewel! Wij zullen het antwoord geven: Krim en Donbass worden gereguleerd. Westen haalt zijn wapens weer terug. Oekraïne net als Zwitserland, geen lid van EU en geen lid van NATO. Je ziet aan Zwitserland dat je ook zonder die twee organisaties een mooi rijk land kunt worden. En gezamenlijk worden de irreguliere groepen ontwapend. Sancties tegen Rusland worden opgeheven. Amerikaanse troepen verlaten Europa. Visa-vrij reizen EU-Rusland. Northstream 2 gaat rijkelijk stromen. Het Euraziatische continent bloeit in plaats van bloedt. Maar ja, gaan de Amerikanen dit leuk vinden? Wij gaan dadelijk in de kou zitten, en op een houtje bijten "tegen Rusland". Welke politici/media zeggen hier iets van?

Coke, Pepsi, McDonalds, Heineken, verlaten Rusland: wie zal daar mee zitten?

Rusland publiceert Oekraïense documenten die zouden bewijzen dat Oekraïne een aanval plande op Donbass.

Waar is Zelenskiy? Volgens Russische media in Polen.


31 opmerkingen:

 1. https://alethonews.com/2022/03/08/dutch-internet-providers-block-rt-sputnik-media/
  the Netherlands’ Authority for Consumers and Markets (ACM) targeted the said Russian media, as they are on the EU’s sanctions list, which the bloc enacted in response to Moscow’s military offensive in Ukraine.

  It is said that the ACM on Monday sent a list of undesirable media to internet providers,including VodafoneZiggo, KPN, and T-Mobile.


  https://www.goldenfrog.com/blog/nl/vyprvpn/guides/how-to-circumvent-great-firewall

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik meen dat er ook al werd gesproken dat pro Russische bloggers ook misschien zouden worden gehinderd.
   Herinner me niet de formulering)

   Verwijderen
  2. De Golden Frog vpn zetelt in ... Zwitserland, geheel toevallig ook de zetel van het WEF. Zwitserland, dat zijn onafhankelijkheid kortgeleden heeft opgegeven. Dank U.

   Verwijderen
 2. https://www.youtube.com/watch?v=2-UiadUOrfk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij deze video : https://youtu.be/2bLM0Nm_lSE


  heb ik deze korte samenvatting: De VS ( afdeling defensie, Hydra) financierde 30 labs in Oekraien, voor research en monitoren van epidemiën.

  Taken waren onder meer : voor die regio specifieke organismen zoeken die de mens ziek maken en die als wapen bruikbaar te maken zijn.

  Vorig jaar was het budget 11 miljoen $. Ook werden bloedmonsters van slavische mensen naar de VS gestuurd, voor onderzoek.

  Volgens de Russen is in 2007 een varkens-virus meer dodelijk gemaakt in een lab in Georgië, welk lab door het Pantaagon werd gerund. ( Dilyana Gaytandzhieva heeft dat beschreven, JV)

  Op 2-24 heeft het Oekraiense ministerie bevolen alle documenten van all elabs te vernietigen. Ook samples moesten worden vernietigd. Het Pentagon begreep dat als de documenten en samples in handen zouden komen van Rusland, dit het bewijs zou leveren dat ze beig warenmet 'Gain of Function' , met het maken van biologische wapens.

  ============


  Hier Victoria Nuland die zeght dat ze labs hebben om Russen te doden, maar nu bezorgd zijn dat die Russen ze in handen krijgen ....


  https://youtu.be/Y39veTO7kF4

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor dat zegt ze helemaal niet.
   JV heeft een banaan in z’n oren.

   Ze zegt dat Ukraine biological facility labs heeft. Rusland heeft die ook gewoon. Nederland heeft die ook. China heeft die ook. Die hebben ze om onderzoeken te doen hoe virussen zich gedragen.
   Nuland zegt nergens om daar Russen mee te doden. Nuland zegt dat Rusland dat spint om Ukraine zo de zwarte Piet toe te spelen.
   Propaganda dus en nepnieuws de wereld in slingeren. Nuland zegt, Rusland zou waarschijnlijk eerder zelf biologische oorlogvoering doen als ze als ze die laboratoriums in handen krijgen.

   Verwijderen
  2. Wat lezen we in het geheime PNAC rapport (1999) day later uit lekte, op pagina 78:

   And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool.

   En wat ontdekte Dilyana Gaytandzhieva,die onderzoek deed naar die labs: Dat ze alleen mensen van Russische etniciteit in hun onderzoek wilden hebben.
   De bloedmonsters zijn ook vanuit Oekraine naar Amerika gestuurd.

   Hier is de VS bezig om biopapens te ontwikkelen die functioneel zijn op genen of allelen die heel specifiek voor een etniciteit zijn.

   Verwijderen
  3. Kun je even het orgineel document pagina 78 in pdf hier plaatsen?
   Je kunt anders wel vanalles roepen hier JV zoals ik wel van jou gewend ben.
   Graag niet een of ander wikipedia nonsens.

   Verwijderen
  4. [Hier is de VS bezig om biopapens te ontwikkelen die functioneel zijn op genen of allelen die heel specifiek voor een etniciteit zijn.]
   Goed idee. Ik ken wel iemand die dat kan. Even wat dna verzamelen van joden en vragtwaggelsjofeurs en dan gaan met die banaan.

   Verwijderen
  5. Ben jij JV?
   En waarom lult Wolf steeds weer zo dom? Iets met verwarde hersenen te maken bij Wolf?

   Verwijderen
  6. Geen betrouwbaar document door JV geleverd 1 dag later.
   Heeft hij ook niet, want het is er ook niet.
   JV kwaakt als een eend en waggelt als een eend.

   Verwijderen
 4. Prijs litertje "normaal" in Mexico, gewoon nog dezelfde 20 Pesootjes, een eurootje. Het is heerlijk autorijden in Mexico.

  Als je in Nederland gewend bent om voor een geeltje te tanken, rijd je inmiddels van tankstation naar tankstation...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Libië kun je ook mooi en goedkoop touren. Of in Venezuela.
   Veel goedkoper dan in dat tequila land van jou Blik.
   https://nl.globalpetrolprices.com/Libya/gasoline_prices/

   In de States betaal je omgerekend nog geen euro de liter.

   Maar Blik, als het jou te duur is hier om te tanken, maak je fiets toch gewoon in orde man.
   Is ook nog eens gezonder voor je.
   Win win………

   Verwijderen
  2. Ja, ik zag vanmiddag een topprijs: €2,60 bij tankstation E**o (mag geen reclame maken) aan de A12 tussen Zoetermeer en Duh Haag. Het varieert tussen €2,32 en €2,49. De laatste prijs is een psychologische grens, die aan de A12 maar in 1 keer is 'genomen'. (Er stond geen hond aan de pomp daar) 'Da's logisch', zou Cruyff zeggen.

   Verwijderen
 5. I hoor dat Putin word voorgedragen voor de Nobelprijs voor Medicijnen:

  Het lukte hem de Corona epidemie in één dag op te lossen:
  in de nacht van 24 februari veredween Covid in eén nacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een uur geleden een wat gemene post geplaatst:


  Johan Vermeulen
  0 seconden geleden
  Amerika valt 1 landje Oekraïne binnen en de hel breekt lost.

  Die Russen vielen Yugoslavië, Irak, Libië , Syrië en Yemen binnen, en niemand was boos.

  Geen sanctie gezien. Wie heeft een verklaring?

  ====

  Na1 uur: vier duimen en 3 reacties..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moet je voor de afwisseling eens op de
  flightradar24 kijken en dan valt het op dat het hele gebied boven Oekraïne zonder vliegtuigen zit.
  klik op een vliegtuig en je ziet info over dat vliegtuig.
  Vanmiddag heb ik 1 uurtje een Amerikaans legertoestel gevolgd dat constant rondjes draaide op de grens met polen en Oekraïne. Vlakbij bleef ook een Amerikaans tanktoestel rondjes draaien.
  Een ander Amerikaans vliegtuig vloog ook op die lijn zonder vluchtgegevens te hebben opgegeven. Blijkbaar mogen die dat.
  Dit was ten tijde dat MH17 uit de lucht werd gehaald wel even anders, nu vliegt iedereen er ruim omheen. Toen hoefde dat blijkbaar niet, met 200 doden en sancties tegen Rusland als gevolg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [dat constant rondjes draaide ... ook een Amerikaans tanktoestel rondjes draaien.]

   Da's goed voor de CO2 score, net zoals het nu weer overschakelen op kolen, om geen schoon Russisch gas te gebruiken. Kolen zijn de meeste vervuilers, maar dat telt nu even niet, want Brussel heeft gezegd, dat ...

   Verwijderen
 8. Op dit moment vliegt LAGR140 als tankvliegtuig weer haar rondjes boven Polen vlakbij de grens.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jouw oplossing is mijn oplossing Blik.

  Maar je weet dat de machten (net als in 1984) altijd in altijd durende oorlog zijn. Jouw scenario past niet in hun plaatsen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan me nog 500.000 kindertjes in Irak herinneren, die het waard waren, volgens een of andere kut-jodin. Dus wat zeurt Zelensky nou.

  [Hij roept andermaal op tot het instellen van een no-flyzone, iets wat de NAVO tot nu toe niet van plan was.]

  Ik hoop, dat ze dat doen, maar dat doen die laffe, joodse amerikaanse honden niet. In een rechtstreekse confrontatie zou blijken, dat het allemaal Bill Bluffers zijn. Ze worden dan achter elkaar uit de lucht geknald.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kut-jodin is toegestaan, volgens een kut-jood, de bekende arts, cocaïne snuivende en hoerenlopende amsterdamse pvda politicus, die ongestraft mocht spreken van kut-marokkanen. Iets met kaatsen en bal verwachten. Ik doe dat niet expres, met 1 's'.

  Even terugkomen op de kindertjes, die er niet waren. Het 'ziekenhuis' was al een week geleden ontruimd en werd gebruikt als schuilplaats voor de Nazi's, die bovendien luchtafweergeschut op het dak hadden geplaatst. Dat is met een voltreffer van de Russische troepen verwijderd. Dat verteld de npo je niet.

  [Ukraine says 67 children killed since start of Russian invasion]
  Dat zijn er 67 te veel, maar een schijntje van de eerder genoemde half miljoen.

  Hier een plaatje, ik zie totaal geen mensen of kindertjes onder het puin. [Casualty status so far unknown.] Je moet vooral NIET in de propaganda trappen, Dawg.

  Onderaan de 1e link staat nog een waar commentaar:
  [John Cronin 23:11

  ' Russia-Ukraine Live Updates: Children's Hospital in Mariupol Said Bombed by Russian Forces '
  Such dreadful scenes in Ukraine must make uncomfortable viewing for Israelis when they recall images of similar destruction visited upon Gaza and places elsewhere in the Middle East.
  But what can be done to make all these panoramas of carnage and desolation fade into the dim and distant past, each of them becoming just blurred memories far down the infinite corridor of time, dwindling towards oblivion?
  www.laxiankey.com -- “We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.” –
  Albert Einstein ]
  En dat staat in een Israëlische krant. Maar dat mag je zeker ook niet zeggen, want sielag Israël.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog een smerig bericht: De oorlog maakt het nóg moeilijker voor de Syriërs: Zij importeren graan uit Oekraïne, wat nu niet meer kan.

  De waarheid is: dat de Amerikanen nog steeds Syrië bezet houden en regelmatig de oogsten platbranden/vernietigen. Syrië kan zelfvoorzienend zijn m.b.t. graan behoefte.

  Even los van de dagelijkse bombardementen, die een klein, vooral democratisch landje aan de Middellandse Zee uitvoert.

  Maar ik zal je gerust stellen: Ik zal het woord kut-jood niet meer schrijven, beloofd.!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kortom: het kindertjesverhaal van Irak, met die boze soldaten die de kindertjes op de grond gooiden, omdat ze de couveuses zelf nodig hadden, (voor die 500.000) wordt weer herhaald. Het Westen's laatste troefkaart is gespeeld, maar bleek niet voldoende, behalve voor de slapende schapen. Bloed & puin. Goh, wat erg.

  HET IS OORLOG, dan krijg je dat. Zé kan het elk moment stoppen: Houd je je aan je eerder gemaakte afspraken...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. In belegerde steden, zijn er altijd meerdere kinderziekenhuizen. Dat is een ijzeren wet en gelukkig maar, want zo weten wij dat Nederlandse steden nooit belegerd zullen worden (want hebben niet meer dan 1 kinderziekenhuis per stad)

  Openstaande vraag is: wanneer bombarderen ze het laatste kinderziekenhuis en (wanneer dat gebeurd is), wanneer sterft de laatste kinderarts in de belegerde stad.

  Een ander waar je op kunt wachten is een chemische aanval, huis waarbij de hond of kat ternauwernood ontsnapt, kinderen in ambulances, witte helmen.

  Geen wonder dat ze het war theater noemen..

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Daar schaar ik de biplane overigens ook onder (theater)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Biplane is biolab.

  Wat mij meer bezighoudt, is dit:


  Zo lang de Shell Pernis olieraffinaderij blijft bestaan, zie ik niet dat de stijgende brandstofprijzen ‘een gevolg zijn’ van een strenge Poetin. Dit artikel legt eea uit (maar je moet wel begrijpend kunnen lezen): https://nos.nl/collectie/13888/artikel/2419908-shell-koopt-tegen-spotprijs-russische-olie-we-willen-er-op-termijn-mee-stoppen

  Oa: ‘Er geldt internationaal geen ban op olie en gas uit Rusland’

  En (Orwelliaans): we stoppen met het kopen van Russische olie, door er mee door te gaan

  Zie: ‘"We zijn ook gestopt met de meeste activiteiten rond Russische olie", schrijft het bedrijf in een reactie. "Maar we blijven het kopen voor sommige van onze raffinaderijen en chemische fabrieken om er zeker van te zijn dat we brandstoffen en producten kunnen maken die consumenten en bedrijven iedere dag gebruiken."

  Ik begrijp de volharding in Oost vs West, en wat Poetin nu doet vanwege ‘afspraken’ niet. Het komt mij over als een wat luguber sprookje wat ons verteld wordt voor het naar bed gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Too big to fail anti mensheid cq satanisch bedrijf verdwijnt uit Rusland.

  Gezondheidsslag: McDonald’s weg uit Rusland.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/03/09/gezondheidsslag-mcdonalds-weg-uit-rusland/#more-86127


  Het gaat de Russen voor de wind. Olie/Nickel prijzen etc etc door het dak en daarbij verdwijnt er ook nog eens een vergif verkoper.

  Hollywood nep formule 1 weg uit Rusland. Geen geld meer voor (brood en spelen) Europese voetbal clubs. Onafhankelijk worden van Wallstreet powered SWIFT systeem etc etc.

  Klinkklare overwinning voor Rusland!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Konvooi Go fund me organisator 18 dagen in de cel voor het aanmoedigen van een demonstratie. Het woord "Het vrije westen" kan (zeker in Canada) vergoed de prullenbak in.

  For “inciting mischief”. Really? Really. According to prosecutors, she had told truckers to “hold the line” and that meant keep protesting. And that, apparently, is illegal in both Vladimir Putin’s Russia and Justin Trudeau’s Canada.

  https://www.rebelnews.com/tamara_lich_was_jailed_as_a_political_prisoner_in_canada_for_18_days

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Over volgende false flag gesproken: mogelijk in Kharkov iets met chemicalieëen, amoniak. Het kan maar gezegd zijn; hopelijk is het niks.

  BeantwoordenVerwijderen