woensdag 16 maart 2022

Putin: "Ballistische Raketaanval op Donetsk was terreurdaad"

"De maskers van het Westen zijn afgevallen"

Putin was vandaag weer "on fire" in een bevlogen rede.

In DIT fragment praat hij onder andere over de raketaanval op Donetsk eergisteren: "Dat was een terreurdaad"

"Al deze beschietingen vinden de afgelopen dagen plaats, op de pleinen, zoals de Fascisten in hun laatste dagen."

Putin gaat verder, en we kopieëren nu even van het vertaalprogramma, dat best een goede vertaling geeft. Je kunt ook zelf de verslagen van de militie van Novorossiya lezen en met het vertaalknopje rechtsboven in het Nederlands lezen. De hele dag door het laatste nieuws. Dit is de link: https://vk.com/strelkov_info. Putin:

"Ik wil dit voor het eerst zeggen. Helemaal aan het begin van de operatie werden de autoriteiten van Kiev via verschillende kanalen verzocht om, om zinloos bloedvergieten te voorkomen, niet deel te nemen aan vijandelijkheden, maar eenvoudigweg hun troepen terug te trekken uit de Donbass. Ze wilden niet. Nou, het is hun beslissing. Bewustwording van wat er in een reële situatie op aarde gebeurt, zal onvermijdelijk komen. De operatie ontwikkelt zich met succes, in strikte overeenstemming met vooraf goedgekeurde plannen.”

« ⚡Video 4: Poetin sprak de burgers van westerse staten toe.
"Nu proberen ze je voortdurend te beschuldigen van het feit dat al je moeilijkheden het gevolg zijn van de vijandige acties van Rusland, dat je de strijd tegen de mythische Russische dreiging uit je eigen portemonnee moet betalen. Dit alles is een leugen! En de waarheid is dat de huidige problemen waarmee miljoenen mensen in het Westen worden geconfronteerd, het resultaat zijn van vele jaren van activiteit door de heersende elites van hun staten, hun fouten, bijziendheid en ambities. Deze elites denken niet na over hoe ze het leven van hun burgers kunnen verbeteren, ze zijn geobsedeerd door hun egoïstische belangen van superwinsten."

Putin sprak ook over de Centrale Banken die de inflatie aanjagen.

Verder... De VS heeft details bekend gemaakt van hun militaire hulp aan Oekraïne:

Na Slangeneiland, Kraamkliniek, Atoomaanval, nu de Theateraanval

Probleem met al dit fake-nieuws is dat het al bekend is voordat het plaatsvindt. De volgende weten we ook al: Russische Chemische aanval. Punt is echter dat Rusland niet strijdt met Chemische wapens in Oekraïne. Waarom zou het? En deze theater-aanval, die provocatie was al dagenlang bekend dat Azov die wilde uitvoeren:


Als er zoveel false flags nodig zijn, dan lijkt het er haast op dat Rusland daadwerkelijk nauwelijks burgerdoden maakt. 


5 opmerkingen:

 1. Als je nog twijfels hebt over het gedachtegoed dat het Oekraïense regime en de Oekraïense media en westerse media aanhangen.

  Oekraïense TV roept op tot genocide op Russische kinderen – Citeert top nazi Eichmann
  https://www.frontnieuws.com/oekraiense-tv-roept-op-tot-genocide-op-russische-kinderen-citeert-top-nazi-eichmann/

  P.s. Begrijp je ook gelijk de lust die de westerse media hebben om tot oorlog tegen Rusland over te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De russen moeten onmiddellijk die Oekraïense tv zenders uitschakelen.
   Oproepen tot het vermoorden van (Russische) kinderen!

   Ik begrijp het wel. Het is dezelfde ideologie die het WEF heeft. Die duwt een injectie naald met een bio wapen in kinderen.

   Verwijderen
  2. Niet uitschakelen! Goed ondertitelen en vertalen, en in de openbaarheid brengen!

   Ik kan nog steeds RT bekijken via Rumble. Er komt wel steeds meer censuur; The New Atlas site is ook wel verdwenen. Hopelijk houden we wel toegang tot The Saker en Reminicence of the future (Martyanov).

   Verwijderen
 2. Een terreurdaad?

  Waarom noemt ie het geen oorlogsdaad? Dat is het toch?

  Gelukkig krijgen we nog wel gewoon gas van Rusland via de Oekraïne. Voor een hogere prijs omwille van de sancties

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben het hier niet echt over stemmen gehad, de laatste dagen, maar zou ook niet weten uit welke kleurenpalet ik had moeten kiezen. Ik geloof dat dat nog het meest is waar een partij voor staat: Voor een kleur, niet voor inhoud of, God bewaar me, voor de burger. In het ‘beste’ geval staan pilitici er voor zichzelf en zeggen ze iets waar ik als politiek geïnteresseerde hetzelfde over denk en zeg. Maar daar achteraan zeggen ze dan weer iets wat totaal niet in mijn wereldbeeld past. En dat is het dan het beste wat we hebben: slecht werkende uurwerken die toch af en toe de juiste tijd aanwijzen. Egocentrische minkukels, pratende papegaaien die doen alsof ze de heiland of nachtegaaltjes zijn omdat ze af en toe iets zeggen wat een ander al jaren eerder en veel beter zei. En dingen zeggen kan natuurlijk iedereen. Dingen doen… is iets anders.

  Maar klagen over politici heeft geen zin, zoals George Carlin uitlegt:

  https://m.youtube.com/watch?v=07w9K2XR3f0

  BeantwoordenVerwijderen