donderdag 10 maart 2022

Slap acteerwerk rond "Kinderziekenhuis"?

Na de avonturen op Slangeneiland, het spannende Broodje Atoomverhaal, lijkt het dat we nu een nieuwe loot aan de Fake-boom hebben: het onderwerp dat niet mag ontbreken: het kinderziekenhuis. Marioepol. 

Wat anders kun je verwachten als aan het hoofd van het land een acteur staat? Wij hebben het item gisteren zo min mogelijk bekeken op het NOS-journaal of andere media. If it quaks like a Duck, waggles like a Duck and looks like a Duck, most likely, it's a Duck! Bron van deze Foto, HIER. Volgens Lavrov functioneerde het gebouw niet meer in de functie van Kinderziekenhuis.

Waar blijft het interview met deze mevrouw van de brancard, als het echt geweest zou zijn?

BREAKING delen aub.
Nieuws over het kinderziekenhuis/kraamkliniek in Mariupol.

De jonge dame gefotografeerd door fotografen in de ruïnes van de kraamkliniek (https://t.me/ssigny/10127) in Mariupol. Ze bleek een model en een populaire beautyblogger te zijn in Mariupol (https://instagram.com/gixie_beauty). Haar naam is Marianna Podgurskaya. De dame is echt zwanger, maar ze kon niet liggen in de kraamkliniek, die al lang bezet was door neonazi's uit Azov.
Het meisje kreeg dingen in haar handen, opgemaakt en onder de camera's gebracht. De "exclusives" werden toevertrouwd aan de bekende fotograaf Yevgeny Maloletka (https://instagram.com/evgenymaloletka?utm_medium=copy_link), die momenteel nauw samenwerkt met westerse persbureaus en werkt voor The Associated Press. Zijn foto's over de crisis in Oekraïne zijn zelfs op de OVSE-website te vinden (https://www.osce.org/ru/special-monitoring-mission-to-ukraine/413540).

Hetzelfde model speelde in drie afleveringen.

Op 8 maart verscheen een interview (https://lenta.ru/articles/2022/03/08/mariupol/) met een van de medewerkers van de kraamkliniek. Ze zei dat "Azov" al het personeel en alle patiënten daar wegstuurde en het gebouw bezette. Op 5 maart werd vastgelegd (https://ria.ru/20220305/mariupol-1776657552.html) dat militanten van Azov schoten vanuit het grondgebied van hetzelfde kraamkliniek.
We hebben meer dan eens gezien hoe de AZOV nazi's posities in de directe omgeving (https://t.me/ssigny/10051) van civiele infrastructuur uitrusten.


10 opmerkingen:

 1. Nu off topic, maar voor consistency in informatie:

  Op 28 dec mijn booster gehad, de eerste week 'geblust' met 2x een halfje ivermectine (3 + 2 mg).

  Verder geen last, maar: de laatste maand meer vermoeidheid en 'mind fog'. Ook weer een jichtaanval.

  We weten inmiddels dat Pfizer zich wel nestelt in sommige cellen, en dat hetspike protein dus ook nu nog aangemaakt kan worden. Gelukkig heb ik toegang tot Domenicaanse Ivermectine, dus heb ik mijn kostbare mini-voorraadje durven aan te spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Domenicaanse Ivermectine.... misschien moet ik toch weer zoete broodjes gaan bakken met Rootman.

   Mijn Ivermectine die ik in Belgie liet aankomen is óók in beslag genomen !
   Laatste 3 zendingen: in beslag genomen.
   Levering uit Mexico... ook niks meer van gehoord ....

   Dr Campbell vorige week: Twee heel grote onderzoeken naar Ivermectine : het helpt geweldig.
   Met IVM heb je zelfs 44% minder kans om Corona te krijgen.

   Ik heb geen Corona besmetting gehad, maar dat kan dus heel goed komen omdat ik heel lang IVM nam elke week.

   Dominicaanse .... Republiek... ken ik daar iemand ...? ( A friend of an enemy ? )

   Verwijderen
  2. Rootman,
   Doe eens bloed prikken en kijk dan of het normaal vloeibaar is. Is dat het geval heb je waarschijnlijk een placebo gehad, of een batch met inhoud die op termijn pas gaat werken, want die worden ook nogal ingespoten om het dodenaantal niet al te fors te laten stijgen.
   Die ivermectine is een middel dat van te voren ( om symptomen te vermijden), moet worden ingenomen. Eenmaal echt ziek helpt dat niet meer.
   En als je bloed stroperig is regel dan maar alvast je uitvaart.

   Verwijderen
  3. UIPDATE 11 maart : Er is een kink in de kabel.

   Een Miami onderzoek dat óók positief over Ivermectine was, blijkt slecht te zijn gedaan.

   Dan is er nog een RCT ( randomised copntrol trial) gedaan in Maleisië dat weinig nut van IVM toont, als ik het goed heb.

   Dr Been is boos: Miami Ivermectin Study Was Flawed and Withdrawn

   Het fijne van de zaak weet ik niet. Het wqas nu juist zo sterk dat een Amerikaans onderzoek de IVM steunde.

   Verwijderen
  4. Van een placebo krijg je geen jicht en andere pfizer symptomen. De reden dat ik het nam was echter vermoedelijk lichte mast cell activation syndrome: dat is toenemende irritatie zols jeuk en pijngevoeligheid. Dus ook insomnia. Het gevaar is dat dat runaway wordt, want die irritaties activeren de aanmaak van nog meer mast cells. Ik heb het al een maand kunnen reguleren met ibuprofen, maar het dreigt een brandje te worden dat geblust moest worden.

   Ik heb niet veel met naalden, zijnde een grote held, dus dat bloedprikken laat ik maar zitten. Er is wel degelijk een toenemende berg aanwijzingen dat IVM heel goed helpt bij verdwaalde spike proteins. Door het blokkeren van importines is interactie met de celkern veel minder. Dan kunnen de virale proteinen geen veranderingen in het genoom veroorzaken.

   Ik heb mijn twijfel of het dan echt DNA gaat maken, maar delen van het genoom kunnen afgedekt of juist geactiveerd worden. Dit is het terrein van epigenetica: alle cellen in je lichaam hebben hetzelfde DNA, maar dankzij epigenetica gaan levercellen niet nadenken en hersencellen geen stront uitscheiden. Wie weet kan ivermectine zelfs wat aangerichte schade kan herstellen. Dat zou de anti carcinogene werking kunnen verklaren.

   Ivermectine moet nu persdoonlijk of via kennissen gekocht worden. Het is nu net als naar RT kijken.

   Verwijderen
  5. Geen vriend of vijand! Ik vind echter geagiteerd roepen in de woestijn contraproductief en deel de calimero houding totaal niet.

   Ik geloof veel meer in het zelforganiserend vermogen van systemen, eigenlijk nauwelijks in het bestrijden van fracties.

   Dus kom ik over als lui vanwege gebrek aan activisme? Het zij zo! Maar waar ik geen wezenlijke bedreiging van zie, (of vrijwel geen kans om er wat aan te doen), daar ga ik uiteraard niet voor op de barricaden!

   Verwijderen
 2. Kijk,

  die meneer Blik van ons, dàt is nog eens een oorlogscorrespondent !

  Goed werk, Blik !

  ( Ik ga later natuurlijk nog wel kijken of alles waar is. Zo benik nu eenmaal: asshole van beroep ! )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op Telegram vond ik nog russische tekst onder enige fotos en die vertaalde ik met DeepL;

  Gisteravond heeft de Oekraïense propaganda een enorme ophef gemaakt over een Russische raket die in een kraamkliniek in Mariupol is neergekomen. Iedereen van Johnson tot Arestovich tot Zelensky sprak zich uit. Deze laatste zei dat de aanval op de kraamkliniek een bevestiging was van de genocide van Rusland tegen Oekraïne.

  In feite is de "bomaanslag op de kraamkliniek" een enorme productie. We leggen uit waarom:

  Op de beelden die na de raketinslag in de buurt van de kraamkliniek zijn gemaakt, is geen enkel slachtoffer te zien. Er zijn geen moeders met kinderen of dokters in het ziekenhuis. Alleen de ramen en meubels binnen zijn verbrijzeld en verbogen.

  ▪️8 maart kwam er een interview uit met een van de medewerkers van de kraamkliniek. Ze zei dat Azov al het personeel en de patiënten naar buiten had geschopt en het gebouw had bezet.

  ▪️ Op 5 maart werd geregistreerd dat Azov-strijders vanaf het grondgebied van dezelfde kraamkliniek schoten. Dit werd gemeld in een briefing van het Russische ministerie van Defensie. Herhaaldelijk hebben wij gezien dat militanten stellingen hebben ingenomen in de onmiddellijke nabijheid van civiele infrastructuur.

  ▪️De slachtoffers op de foto zien er onnatuurlijk uit. Je kunt zien dat de foto's in scène zijn gezet. En er zijn niet veel kraamvrouwen in de kraamkliniek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik begrijp dat dit Marioepol is, weaar de Azov lieden flink in het nauw zitten.
   Bekend is dat ze graag burgers bij zich ouden om zo een aanslag te voorkomen.

   Waarom zouden ze dan de artsen en patienten weg gestuurd hebben?

   Inde laatste regel staat: " En er zijn niet veel kraamvrouwen in de kraamkliniek"

   Dat zou best kunnen.

   Er is een groot gat in de tuin.
   Maar ion het gebouw loopt iemand met een camera door alle kamers: Het lijkt alleen maar alsof een groep heel dronken lieden in elke kamer alles overhoop heeft gegooid.
   Ik meen dat alle ruiten heel zijn, maar de bedden liggen omgekeer de op de vloer.
   Daar begrijp ik niet veel van.

   O de foto zie ik maar één patiente.
   Wel een flink aantal soldaten.

   Het kan zijn dat er wel een aanslag was, maar dat de verwondingen heel licht waren.
   Deze vrouw is later er bij gehaald om de foto sessie even keurig te doen.
   Kan ook zijn dat ze echt gewond was, maar het is heel licht zo te zien.

   Dit telegram account is wellicht van Russen die uiteraard proberen alles wat gebeurd is, af te zwakken.

   Aan ons omte kijkenwat geloofwaardig is en wat niet.
   Verwijderen
 4. Verhaal over twee mooie meiden in Mariupol die panti Rusland zijn. Maar in de onderste regels staat: dat de aanslag op het ziekenuiis Fake is.
  Kijk: dat is het soort info dat mij overtuigt.
  ( Als de tekst correct is)
  ========================
  De propagandamedia blijven de meisjes aan het Oekraïense front bewonderen. Sommigen schrijven zelfs dat het "hen aan Israël doet denken" (hoe leuk). Er schijnen Joden in Israël te zijn die zich de nazi-genocide goed herinneren.

  We vonden twee zussen die eerder gespot waren (https://t.me/ssigny/10149) met neonazi "zwarte zon" amuletten.

  Ze zijn ook gezien op nazi-bijeenkomsten met nazi-T-shirts aan. Zij komen ook voor in waaierkleding en met chevrons met rotiferen (een populair nazi-symbool).

  Op haar Instagram maakt een van de zussen zich ook grote zorgen over de nepaanslag op een kraamkliniek in Mariupol. En publiceert "lijkzakken met Russische inzittenden".

  BeantwoordenVerwijderen