donderdag 10 maart 2022

Queeny Rajkowski (VVD) en Piri (PvdA) geven geen voorbeelden van Nepnieuws

Ze willen maatregelen. Ze klagen over Russisch nepnieuws. Over Russische beïnvloeding via Twitter. Wij hebben Queeny Rajkowski op twitter gevraagd om 3 voorbeelden. Om 2 voorbeelden. Om, dan maar, 1 voorbeeld. Het kwam niet. ON probeert nu hetzelfde bij Piri. Geef dan eens 1! voorbeeld. Piri duikt. Piri loopt weg. Piri geeft geen voorbeeld. Ontluisterende beelden HIER.

Wij zouden hier toch niet te maken hebben met Nepnieuws over Russisch nepnieuws?

7 opmerkingen:

  1. Er is geen censuur in Nederland. Dat is bescherming van de democratie tegen nepnieuws en desinformatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marioepol meldt 3 doden bij beschieting ziekenhuis, Rusland verwerpt kritiek

    "Propaganda, noemt hoogleraar Oorlogsstudies Frans Osinga van de Nederlandse Defensie Academie de Russische opmerkingen. "Dit is onderdeel van de informatieoorlog, maar de beelden van slachtoffers ondermijnen die propaganda onmiddellijk."

    https://nos.nl/collectie/13888/artikel/2420555-marioepol-meldt-3-doden-bij-beschieting-ziekenhuis-rusland-verwerpt-kritiek

    Welke beelden van slachtoffers? Er zijn beelden van gesleep met mensen die op een brancard zijn gelegd. En beelden van ziekenhuisinventaris die kort en klein is geslagen. Vreemd genoeg zijn de muren van de ruimte met de vernielde inventaris nog hagelwit zonder een spoor van explosieschade. Dit moet echt beter drs Clavan, eh Osinga.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De westerse propaganda draait weer op volle toeren:

    Witte Huis: ‘Rusland kan chemische of biologische wapens inzetten’

    Ze weten de zaken weer perfect om te draaien en dus kunnen we binnenkort echt wel een of ander soort chemische wapen aanval verwachten want nu is "bewezen" dat het van Rusland komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gelukkig is de propaganda nog redelijk doorzichtig... Als mensen onder bv onze begeleiding de nieuwsclipjes willen bekijken is er nog veel uit te leggen. Vaak denken ze de dag daarna echter weer hetzelfde als eerst.

    Ik denk wel dat wanneer we communiceren, we altijd vriendelijk en happy moeten blijven (we hebben immers gelijk en onze vrienden zullen uiteindelijk overwinnen!!!!). Toktok heeft bv bij elke reactie recht op een grapje. Laat de feitelijkheid, het inzicht en intelligentie de strijd maar aangaan!!

    Als ze willen.... Vanochtend werd ik nog NSB'er genoemd vanwege mijn verstehen van Putin!
    Rusland is helaas wel gezakt voor het info-examen......

    Of het nu door Greta komt of door blauw-gele kleurenblindheid (mooie vlag overigens!), onze gekozen leiders gaan ons door idiologie en slaafse gehoorzaamheid gedreven ons 100 jaar qua comfort terugzetten: huurders in huis nemen, spaghetti of aardappels, wat bonen met een bouillionblokje als maaltijd in de ene verwarmde kamer. kijken naar staats TV en herhalingen van oude series en films. Weinig verkeer op straat maar wel veel volk op straat en waarschijnlijk veel drugs en drank.

    Gaat het echt zo ver? Maakt niet echt uit.

    Hoe verder het gaat, hoe dieper de tegenreacties gaan reiken...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. "en waarschijnlijk veel drugs en drank."

    Vergeet ook het (online)gokprobleem niet wat er aan zit te komen; hoeveel wordt daar niet in geinvesteerd...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat wordt een enorm probleem dat online gokken. Het kartel ziet het met plezier aan; hoe eerder de bevolking platzak is hoe beter

    BeantwoordenVerwijderen