dinsdag 25 januari 2022

Wat is er aan de hand met KLM?

"KLM Cargo, cancelt de Woensdagvlucht 26 Januari naar Amsterdam, als gevolg van een gebrek aan piloten omdat er teveel besmet zijn met Covid."

Wat is hier aan de hand?

Geen luchtvaartmaatschappij die zoveel Corona-uitval heeft als KLM.

Wat dit voor logistieke lijnen betekent, behoeft geen toelichting.

Ze zijn bij KLM toch, bijna, allemaal geinjecteerd met die fantastische injectie?

Of gaat het net als met de scholen? Als het broertje van het neefje van het zusje positief test, dan moet iedereen testen en blijven hele klassen thuis? Moeten de piloten zich voor de vlucht onderwerpen aan de Russisch roulette PCR test en blijft de kist aan de grond als er een + plusje uitkomt? Vragen, vragen, vragen. Maar er lijkt, "something rotten in the State of Denmark"....

Ondertussen, terwijl het bij KLM een zooitje is, de Nederlanders betutteld, beknot en gevangen gehouden worden, viert men in Londen de derbij Chelsea-Tottenham in een uitzinnige volle bak. Tja, geen EU, geen EURO, geen ECB, dat scheelt een hoop Coyona-getreiter.

En dan nog dit....

Maar wat is het? (Overhandiging van iets op het Binnenhof)


44 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je bewijs dat die minder uitval hebben dan de KLM?

   Verwijderen
  2. Gaan jullie eht juridisch uitvechten...? Zullen we het erop houden, dat de Atlantische maatschappijen elkaar aardig in evenwicht houden met hun uitval?

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. De aanvoerlijnen van goederen worden verstoord. Dat wordt een enorm probleem. Zie ook de Canadese truckers; Ze moeten het biowapen injecteren om vracht naar en van de de VS te mogen vervoeren als Trudeau zijn zin krijgt.

   De spanningen tussen machtsblokken in de wereld lopen op. Dit zal ook in toenemende mate negatieve invloed hebben op de handelsstromen. Voeg daar nog een financiële crises aan toe en de chaos is compleet.

   Verwijderen
 2. Wat is het dat de chauffeur in zijn handen gesopt krijgt?
  Misschien is hij zijn boterhammen vergeten.
  Om dan meteen te denken dat het een soort van drugdeal gaat is een beetje vergezocht.
  Zo krijg je de gekste complotten in de wereld en dat doet afbreuk aan de echte complotten die op die manier minder geloofwaardig zijn.
  Denk je nu echt dat die brenger van dat pakje niet gezien heeft dat er een lading pers staat die alles filmen en of fotograferen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor 99% zeker drugs Matt.

   https://dissident.one/2022/01/25/27120/
   zie onderaan voor duidelijker beelden:

   Verwijderen
 3. Prof Palmer heeft laten zien dat de vaccins niet tegen een virus kunnen werken zoals ik zondag liet zien.

  Prof Bakhdi legt uit dat de covid injecties geen enkel medisch nut hebben voor de mens. Is al een oude video en hier wel eens vertoond.

  Het immuun systeem heeft 2 verdedigingslinies. De marine en de luchtmacht.
  De luchtmacht zit in je longen (respiratory tract) en in je spijsverteringsstelsel (intestinal tract). Deze herkent de virussen (als virussen bestaan) en andere kwalijke indringers die via je lichaam binnen komen. Ze hebben contact met wat via de buitenwereld binnenkomt.
  De luchtmacht maakt antibodies aan, maar andere dan die de marine aanmaakt.

  De marine zit in lympklieren en in je milt. Zij zenden lymphocyten en antibodies uit in de bloedsomloop, waarvan ze denken dat ze in het bloed aanwezig zijn. Echter ze zullen niet de luchtmacht erbij halen en die zullen dus nooit antibodies aanmaken om de virussen / stoffen die via de injecties binnen krijgt te herkennen/bestrijden. Maw. Het lichaam heeft na een injectie helemaal geen verdedigingslinie opgebouwd in de gebieden waar het virus het lichaam komt binnentreden. De anti lichamen zitten aan de andere kant van de muur en niet waar ze nodig zijn. Geen verdediging opgebouwd.

  PROF. SUCHARIT BHAKDI: THE VACCINES DON'T WORK & THE FEAR IS THEY WILL CAUSE A MASSIVE ATTACK
  https://www.bitchute.com/video/4fkamyP2FBtl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto van "KLM met Betrouwbaar" Blik. Waar is de tijd gebleven dat we trots konden zijn op onze nationale luchtvaartmaatschappij?
  "KLM Onbetrouwbaar" is het nu.
  ================================================================
  De chauffeur die het pakketje krijgt toegestopt is van de blauwe BMW die daar staat. Hier vond ik een ander filmpje waar Kuipers waarschijnlijk uit de blauwe BMW is gekomen. Merk op dat Kuipers hier zeer goed geluimd lijkt. Alsof hij op een roze wolk leeft zoals na cocaïne gebruik gebruikelijk.

  Kuipers: ‘Het is gelijk een rollercoaster’
  https://www.youtube.com/watch?v=Foz-gJs3MSc

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles loopt op wielen in Canada en duizenden Canadese en honderden Amerikaanse truckers komen vanuit alle hoeken samen om naar Ottawa te rijden.
  Al die chauffeurs doen het niet alleen voor zichzelf maar voor de toekomst voor hun. Voor de volgende generatie dus. Dit wordt zeer gewaardeerd door hun mede landgenoten. De waardering gaat zo ver dat er volop finaciële steun is voor al die protesterende chauffeurs. Inmiddels al US$ 4 miljoen.
  Die chauffeurs kunnen die staking op deze manier langer dan 1 week volhouden omdat ze hun truck goed bevoorraden met voedsel,drinken en brandstof. Ze kunnen eten bereiden aan hun truck als dat nodig is. Er is ook veel hulp van mensen die het truckers convoy volgen in pick-up truck en zo eventueel het tekort aan voedsel uit te delen ter plaatse.
  Er heerst een grote saamhorigheid als het gaat om de afschaffing van de vaccinatie plicht/drang en de daarmee gekoppelde QR samenleving/controlestaat.

  Op dit moment is er geen verplichting in Nederland voor chauffeurs.
  Pinokkio is dus gewaarschuwd, want gaat Nederland die plicht ook invoeren dan kan pinokkio er rekening mee houden dat alle toegangswegen richting den Haag vast komen te staan met stakende chauffeurs tot de plicht weer afgeschaft wordt.

  De Canadese chauffeurs stellen nog zwaardere eisen.
  Trudeau moet z'n biezen pakken en het hele parlement moet aftreden.

  Anyway…. Canada laat zien hoe het moet om wakker te worden.

  Inspirational Tribute to Canadian Truckers | Truck Convoy 2022

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Klaus Schwab in 2017 at Harvard: "What we are very proud of, is that we penetrate the global cabinets of countries with our WEF Young Global Leaders."

  https://twitter.com/megami_shiawase/status/1485747441588600832

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rutte en Kaag zijn Schwab's bitch. Zeg ik niet, zegt hij zelf. De TK kijk, op 1 fractie na, angstvallig de andere kant op. Bizar. Begrijp wel waarom die kamer gaat stijgeren bij het woord 'tribunaal'.

   Verwijderen
  2. Meneer Klaus S. wordt straks ook gepenetreerd, maar dat zal hij vast niet fijn vinden, laat staan er trots op zijn.

   Verwijderen
  3. "Meneer Klaus S. wordt straks ook gepenetreerd"

   Hahahaha. Ik verwacht dat Rutte bereid is dat te doen.

   Verwijderen
 7. This song is going out to all the truckers who are standing up for our freedoms. Words are written and song by Sandy Lambert. Go truckers go💪💪

  Wanneer kunnen we een motiverend protest lied verwachten van Guus Meeuwis,René Froger, Frans Bauer of een andere BN volkszanger(es)?
  Of zijn we al te ver verdeeld hier in dit kleine kustlandje aan de Noordzee?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Optimistisch als altijd:

  PAUL CRAIG ROBERTS: IT MAY WELL BE THE END OF THE WORLD

  https://www.bitchute.com/video/k3RgG4KqgoEV/

  NB: Kees van der Pijl gaf vandaag ook een interview aan Geopolitics and Empire, maar het staat nu nog niet op bitchute. Wel al op spotiify.

  Leuk: Kees wordt KIES van der Pijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik schreef al eerder:
  Er is ook veel hulp van mensen die het truckers convoy volgen in pick-up truck en zo eventueel het tekort aan voedsel uit te delen ter plaatse.
  Er heerst een grote saamhorigheid als het gaat om de afschaffing van de vaccinatie plicht/drang en de daarmee gekoppelde QR samenleving/controlestaat.

  Saamhorigheid doe je zo...………………..

  Supporters Prepare Food for Canadian Trucker Freedom Convoy Sing “O Canada”

  BeantwoordenVerwijderen
 10. BEST VIDEO I'VE EVER SEEN!!! "MANDATE FREEDOM" CANADA!!! 40,000 TRUCKERS!!!


  Waar zijn jullie NPO??????????
  Dit is wereldnieuws op dit moment.
  Je gaat toch zeker niet nu naar een persconferentie zitten te kijken waar een stel acrobaten wat bij elkaar staan te liegen weer?

  Dit convoy is 1000 malen mooier om naar te kijken en 1000000000 maal meer waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar is Blik? Dit is by far de grootste opstand tegen een regime wat ik tot nu toe gezien heb. Het Canadese volk is opgestaan! Die zingende vrouwen ook bij het klaar maken van de maaltijden. Dit is echt hoor!

   Verwijderen
 11. GEZELLIG

  “Zo, alleen nog even m’n ongevaccineerde vrienden afbellen, QR app updaten, extra mondmaskers kopen, handgelletje, plaats reserveren, even QRcode scannen, bewust social distancen, wachten op drankje, timer aan tot 22u en vooral….

  Lekker onbezorgd genieten”

  https://mobile.twitter.com/petervlemmix/status/1485684484548739082?cxt=HHwWlICy3dmKm54pAAAA

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben Peter Vlemmix


  Head of media bij Ongehoord Nederland. 15 jaar geleden begonnen met docu's maken, en werken als editor, producer en interviewer. In 2019 zijn we gestart met ON!. Vanaf 2022 te zien én horen op de NPO.
  https://petervlemmix.com/

  Ik vind dat ongehoord Petertje, dat uitgerekend jij een afkeer hebt van ongevaccineerde mensen.

  Ja dat is Peter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals Jensen al zei. Iedereen die op de Nederlandse media iets begint wat niet in het straatje van de elite past wordt er uit gewerkt of gefêteerd en verleid om tot de club te behoren zodat ze uiteindelijk ieder tegengeluid om zeep hebben geholpen of controle over hebben gekregen.

   Denk maar dat hij er goed op vooruit is gegaan (op kosten van de belastingbetaler)

   Verwijderen
 13. "Hevige cyberoorlog dreigt rondom Oekraïne, met gevolgen voor Nederland

  De toenemende spanning tussen Oekraïne en Rusland zou zich ook wel eens kunnen vertalen in een ongekende cyberoorlog. Deskundigen waarschuwen dat Europa daar misschien wel banger voor moet zijn dan voor een grootschalige grondoorlog."
  .........
  Volgens cyber-expert Ronald Prins is het zeer waarschijnlijk dat hackers zullen proberen Oekraïense wapensystemen uit te schakelen en het militaire apparaat onmachtig maken. "Dat kan zijn een commandolijn, wie kan vertellen wie waarheen moet. Maar de communicatie helemaal kapot maken kan ook.
  ...........
  Bob Deen, Oost-Europa-deskundige van Instituut Clingendael, waarschuwde zondag in Nieuwsuur: "Meer dan een grootschalige grondoorlog in Oekraïne moeten we als Europa bang zijn voor verdergaande destabilisatie en een zware cyberaanval in Oekraïne en ook de rest van Europa. Daarmee kunnen ze ons echt raken."

  verder lezen:

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2414530-hevige-cyberoorlog-dreigt-rondom-oekraine-met-gevolgen-voor-nederland

  Langzaam wordt ie in de week gelegd: een massale cyberaanval. Door de Russen natuurlijk. Wie anders, nietwaar. Waarna de aap uit de mouw komt: een verplichte digitale identiteit voor iedereen die van het internet gebruik wil maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @SDR

   Geen idee, maar je kan zo'n digitaal rijbewijs natuurlijk net zo gemakkelijk intrekken als uitdelen. Handig tegen vervelende bloggers enzo.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Internet stekker eruit trekken en weer met postduiven gaan werken.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Wat ik er mee wil zeggen is dat vroeger, als oudste voorbeeld kan ik de 'marathonloper' aanhalen men ook al op de hoogte was van wat er zich afspeelde aan de andere kant van het imperium, en dan nog niet zolang geleden, bijvoorbeeld tijdens WW2, men ook met mekaar kon communiceren zonder internet. In WW2 wist men ook alles van achter 'de andere linies' van mekaar. Of het nu spionnen waren van vlees en bloed of Pc virussen, veel verschil zat er niet in, misschien enkel het tijdverloop; wat nu in seconden gaat ging toen in uren.
   Nu zijn we te zeer verwend maar ook kwetsbaarder.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. @SDR

   [@Dawg, uiteraard. Maar hoe gaan ze dat verkopen in het kader van het voorkomen van een cyberaanval?]

   Angst. Na een verlammende cyberaanval kan alles op een hoop worden geveegd: 'desinformatie', 'kinderporno', 'hatespeech', 'hacking'. Dan moet het maar eens afgelopen zijn met de betrekkelijke anonimiteit op het internet.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. @SDR

   Ik weet het nu zeker; de wereld is een gekkenhuis, gerund door criminelen. Alles is mogelijk.

   Verwijderen
  11. @Dawg
   Ze hebben velen opties. Hun doelen zijn ons duidelijk. Daar laat het WEF geen twijfel over bestaan. Alle getriggerde events moeten tot die doelen leiden.
   Heb wel het idee dat ze nu een beetje de regie aan het verliezen zijn. De introductie van de QR code loopt niet lekker. Die truckers in Canada was niet verwacht denk ik. Vaccinatie uitrol stokt.
   Rest hen nog andere middelen die de mensen in angst houden. Cyber aanvallen is er 1 van.

   Verwijderen
  12. Zoals in Brussel afgelopen zondag met die helikopter die er blijkbaar voor zorgde dat alle mobiele telefoons het niet meer deden om te voorkomen dat er teveel filmpjes online werden gezet. Dus ook een manier om het volk onder de duim te houden.
   Als het gehele internet plat ligt breekt er algemene paniek uit. Maar hoe gaan de handhavers zelf dan met mekaar communiceren?
   Hebben die eigen aparte draadloze netwerken en zo ja, waar zijn die masten en kunnen die ook platgelegd worden?
   Dus de vraag is wie er beter van wordt als alles en dan bedoel ik ook alles plat ligt?

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 14. Belastingdienst worstelt met verouderde systemen, en dat maakt btw-verlaging ingewikkeld

  https://nos.nl/artikel/2414528-belastingdienst-worstelt-met-verouderde-systemen-en-dat-maakt-btw-verlaging-ingewikkeld

  Apart, software die alleen probleemloos met BTW verhogingen omgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha. Hoe verzinnen ze het. Schapen zullen het wel weer geloven. Blaat, blaat.

   Verwijderen
 15. https://twitter.com/i/status/1462568007927046147

  "Kijk! @ArnoWellens legt hier glashelder uit dat #Rutte persoonlijk verantwoordelijk is voor het snel erdoorheen drukken van de #QRcode in #Europa. Hij is in de #EU de voortrekker op dit dossier. Ondertussen beweert hij thuis in NL dat hij in #Brussel zijn huid duur zal verkopen."

  https://twitter.com/Percolator_HNJ/status/1462568007927046147

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Des te sneller komt het Tribunaal.

   Verwijderen
  3. Klaus, Rutte en de EUSSR kunnen de QR code in hun reet schuiven.

   Goed werk van Arno dat hij Rutte ontmaskerd.

   Verwijderen
 16. Er zit ook nog een Nederlander in de Donbass, tjoepje van alweer een tijdje geleden. Kijk op zijn kanaal voor versere waren.
  Heeft niets met een tribunaal te maken, maar dat komt er wel.

  BeantwoordenVerwijderen