zaterdag 8 januari 2022

Te doen met Drama Robert v d Noordaa

Gisteren kwam Robert van der Noordaa, "trollenjager" en scribent van de Groene Amsterdammer en de Volkskrant met groot nieuws: Hij was besmet geraakt op een vlucht vanuit de Canarische Eilanden naar Nederland. Met, jawel, "het Corona-virus".

Hoe dit drama kon gebeuren lezen we in kleuren en geuren, in niet minder dan 10 volle Tweets (waarvoor dank, Robert van der Noordaa!), op zijn Twitter. Ga rustig zitten en geniet :-) :

Als antwoord op
2/x Ik zat vorige week woensdag op een vlucht vanuit Gran Canaria naar Amsterdam. Ik zat in de middenrij. Rechts van mij zaten twee jongens waarvan er 1 flink ziek was, de ander wat minder. Continu hoesten en neus op halen. De rij daar voor zat een vrouw met een kind

Dan denk je dat de arme Robert alles gehad had op die horrorvlucht, maar nee, er komt nog veel meer, kijk hieronder maar:

3/x Die vrouw stikte op een gegeven moment bijna. Die had extreme hoestaanvallen. De 12? jarige jongen naast haar was ook flink ziek en hoestte ook extreem. Ik heb de bemanning gezegd dat ik me niet veilig voel en dat ik over 3 dagen straks ook corona heb

Dan vraag je de crew om het Corona-monster te bevechten, en dan krijg je dit! Ze hadden toch op zijn minst een raampje kunnen openzetten!:

4/x iemand van de crew van ging ff praten met die lui. Dat had nul nut. Het antwoord van die lui was dat ze natuurlijk geen corona hadden. Maar met dit soort symptomen hadden ze helemaal niet mogen vliegen. Je moet daar zelfs verklaringen voor tekenen.

Robert van der Noordaa kan vanachter zijn mondkap op de middenrij, precies analyseren wie ziek is en wie niet. Welke opleiding hij daarvoor heeft afgerond weten we niet, maar het is knap werk. Met name ook de stelligheid is indrukwekkend. Die aso's die gewoon gaan vliegen en hun adem naar de Volkskrantscribent laten walmen... Walgelijk!:5/x Het probleem begint natuurlijk bij de lui die ziek zijn en gewoon gaan vliegen. Die hadden natuurlijk geen zin om een paar dagen te wachten en gaan dan ondanks dat ze ziek zijn gewoon vliegen. Maar dan heb je kennelijk schijt aan de rest van de passagiers.

Robert voelt een kriebeltje in zijn keel. Dat is natuurlijk zwaar en zwaar klxxxxxn. Een normaal mens zou de Jägermeister of de droplikeur pakken om de keel even te smeren, maar niet Robert, die beschermt niet eerst zichzelf maar gelijk de hele natie: Zelftest + Teststraat!!!


6/x Op 1 januari vroeg in de ochtend had ik een kriebel in mijn keel. Meteen zelftest gedaan, ja hoor positief. En de testtraat later op de dag ook positief natuurlijk. Dit is exact wat ik aan boord zei, straks ben ik drie dagen later ziek met corona.

Als je een klein kriebeltje in de keel voelt, is het natuurlijk logisch dat je direct een klacht indient. Hoe hadden die op winst beluste Tui-mensen sowieso het lef om potentiële infectiebronnen rondom ons Robert te placeren: Onverantwoord!!!

7/x Ik heb een uitgebreide klacht ingediend bij Daar heb ik heel duidelijk aangegeven dat ik niet blij ben over de manier hoe er omgegaan is met mijn veiligheid en gezondheid. Dat wordt genegeerd
Afbeelding

Maar de redder van de Natie laat het niet bij een klacht bij Tui. De Coronatestlijn ontvangt alle details van ons Robert over deze absolute horrorvlucht. En inderdaad: Waarom is zijn vrouw niet gebeld?! Met een Jantje van leiden probeert Tui zich er vanaf te maken. Schande!

8/x Bij de coronatestlijn hebben ze alle details over vlucht etc genoteerd en ze zouden actie ondernemen. De claim dat iets zou doen indien ik positief ben is onzin. Dan zouden de mensen in mijn nabijheid gebeld moeten worden. Waarom is mijn vrouw dan niet gebeld?

U dacht dat ons Robert het daarbij zou laten? Mispoes! Hij stuurt weer een bericht naar Tui!

9/x Ik heb vervolgens weer naar een bericht gestuurd dat mijn veiligheid en gezondheid genegeerd is. Daar kwam geen antwoord op, kennelijk is TUI dan niet meer thuis ineens.

Robert had een kriebel in de keel Corona!

10/x Vliegen tijdens corona zal altijd extra risico met zich mee brengen. Maar als zieke passagiers mee neemt en dan mij compleet niet serieus neemt dan vind ik dat knap ernstig. En het resultaat was dat ik idd corona had.

Maar dat Robert een kriebel in de keel had was nog niet het ergste, dat moet nog komen: Ons Robert had bezoek! Van iemand uit de risicogroep! (Uit welke risico-groep is onduidelijk, misschien een 60-Plusser?!). Die kon daardoor natuurlijk niet weg en moest blijven logeren bij Robert. Uitermate complex allemaal!!!

11/x Wat de situatie nog complexer maakte was dat ik bezoek had van iemand die behoort tot de risicogroep. Die liep nog veel meer risico daardoor. Die kon niet weg en moest dagen logeren. Ik heb niemand aangestoken gelukkig, vrouw kinderen en bezoek waren allemaal negatief!!

Robert laat het er niet bij zitten. Heel goed Robert. Stuur je advocaat er maar op af! Dat zal ze leren die schunnigen van Tui. Jou in een vol vakantievliegtuig laten zitten met zoveel mensen om je heen, Walgelijk!

12/x Ik overweeg stappen te ondernemen, ik ga overleggen met mijn advocaat. Kom ik op terug zodra ik daar meer van weet.

Robert kreeg op Twitter ook kritiek te verduren. Dat is natuurlijk vreslijk. Want dan heeft arme Robert buiten zijn schuld om een kriebeltje in de keel gekregen, en dan gaat men ons Robert ook nog eens lopen afzeiken, terwijl hij al zoveel reisjes gecanceld had. Mag de arme Rober dan gewoon eens een lekkere vakantiereis belangrijke zakenreis naar Gran Canaria maken?!
1/2 Nou was het te verwachten dat veel lui gaan huilen dat ik niet moet vliegen. Ik heb bijna alle reizen vorig jaar gecancelt. Desalniettemin moet ik voor mijn werk af en toe reizen. Ik maak daar geen geheim van en tweet regelmatig over die reizen. En ja je neemt extra risico’s
Citeer Tweet
Robert van der Noordaa
@g900ap
·
Draadje. 1/x Ik heb een aantal dagen gewacht maar ik ga nu wat details vertellen over hoe ik besmet werd met dat coronavirus en waarom dit niet nodig was en hoe @TUINederland onverantwoord om gaat met mijn veiligheid en gezondheid.
Deze collectie weergeven
Commentaar van Patrick Savalle, via wie wij ook op de hoogte kwamen van het drama Noordaa, op het draadje van ons Robert:
Dit is goud. Menneke flipt helemaal uit z'n pan over een snotneus en een kuchje. Er moet een landelijk plan komen om dit soort mafklappers weer te integreren in een lockdownvrije maatschappij anders blijven we ze als een soort anker achter ons aan trekken.
Ongelofelijk zuur wat Robert van der Noordaa, de scribent van de Groene Amsterdammer en de Volkskrant is overkomen op zijn vlucht van het vakantieparadijs Gran Canaria naar Amsterdam. Wij wensen Robert een spoedig herstel, succes met de juridische procedures, dat hij er geen trauma's aan overhoudt, en dat hij zo spoedig mogelijk herstelt van die enorme kriebel in zijn keel.

20 opmerkingen:

 1. Veel te veel eer voor zo'n haakneus. Dat soort lui moet je gewoon doodzwijgen. Als niemand erop reageert, kappen ze er vanzelf mee. Of een paar linkjes van de 'buurman' plaatsen is ook goed, dan leren ze het ook af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind zo'n draadje van Maarten Mijwaart veel informatiever, die zet óók bepaalde zaken op een rij, maar dan minder huilie-huilie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Dawg,
  Gisteren een update over de sterfte cijfers in Nederland door het CBS. Oversterfte daalt de laatste weken. In december ruim 4000 stuks oversterfte.
  Hier dit artikel dat er kritiek is dat de reden van oversterfte maar niet onderzocht wordt of niet snel genoeg.
  https://www.ninefornews.nl/duitse-media-nederlandse-overheid-houdt-gegevens-over-oversterfte-achter/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Opvallend veel oversterfte in Nederland: corona, griep of toch uitgestelde zorg?'

   https://nos.nl/artikel/2412232-opvallend-veel-oversterfte-in-nederland-corona-griep-of-toch-uitgestelde-zorg

   Hoe schrijf je over die oorzaken van de oversterfte zonder de olifant in de kamer te noemen? Laat dat maar aan de staatsomroep over.

   Verwijderen
  2. Ach ja, de oversterfte in Nederland was te wijten aan het late "Boosteren". LOL. Laat het inderdaad maar aan de staatszender over.

   Ik ga nog steeds voor een oversterfte van meer dan 5000 in Januari en hard stijgend in Februari. Ik ga wel Boosteren door een duik te nemen in de Noorzee.

   Verwijderen
 4. Spannend hoor. Heeft ie t overleefd?
  Verhaal doet me denken aan die andere fact-fiction schrijver Olaf Koens, die ooit eens een partij schoenen vond in het dorp waar hij woonde nadat die uit een zee container waren gevallen, en welke container nooit dat dorp had kunnen bereiken.

  Maar een kniesoor die daar naar kijkt toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alsof de Duivel er mee speelt

   Laatste nieuws Olaf Koens:


   Olaf Koens
   @obk
   Omicron is een b*tch. Vier keer gevaccineerd en toch kreeg ik (en mijn hele gezin) het in de kerstvakantie. Inmiddels weer negatief, maar goed ziek van geweest. Pas goed op jezelf.

   Verwijderen
  2. Ahh, onze fact-fiction verteller, ons Olaf, duikt weer op :-)

   Verwijderen
 5. Onverwacht stijgt record-inflatie nog verder: is de piek nu echt bereikt?

  Onverwacht is de inflatie toch verder gestegen in Europa. Dat ze zal afnemen is vrijwel zeker, maar hoe snel?

  verder lezen:

  https://www.trouw.nl/economie/onverwacht-stijgt-record-inflatie-nog-verder-is-de-piek-nu-echt-bereikt~b78caf2a/

  Onverwacht....

  Als in 'planmatig' cq. 'doelbewust'.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Arrestaties wegens 'verraad' in Kazachstan; Tokajev bedankt Poetin
  https://nos.nl/artikel/2412312-arrestaties-wegens-verraad-in-kazachstan-tokajev-bedankt-poetin

  Gekleurde revolutie in Kazachstan mislukt.

  Masimov (verlengstuk van de maconnieke Nazarbajev) werd door Tokajev aan de kant gezet. Gelijk kwamen de onlusten in het land.

  Poetin twijfelt tegenwoordig niet langer en grijpt onmiddellijk in bij een gekleurde revolutie. In tegenstelling tot de vorige revoluties in Syrië en de Oekraïne.

  Wat ik al 7 jaar geleden heb geschreven is gebeurd. De sancties tegen Rusland hebben er alleen maar voor gezorgd dat Rusland sterker is geworden. Geen kaas meer?, geen appels meer?, de roebel laten imploderen? We hebben zelf kaas!, we hebben zelf appels!, onze munt is totaal ontkoppelt van het dollar reserve systeem!

  De ironie is dat Europa meer dan ooit Rusland nodig heeft voor een goedkoop alternatief voor energie. (Niet dat de EU zich interesseert voor goedkope energie. Alles moet toch kapot zodat het "beter" kan worden opgebouwd)

  Uiteraard staat China pal achter Poetin omdat Kazachstan grenst aan de noord westelijke provincie Xinjiang. Uiteraard wil China geen Al Qaida opleindingscentrum aan de noordkant van zijn grenzen. Wat gebeurt zou zijn als de revolutie zou slagen.

  p.s Voor de goede orden. Ik ben absoluut geen fan van China, net zo min als ik dat van Israël ben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://sputniknews.com/

   Gelukkig ook geen Covid angstporno meer op de website van Sputnik.
   Ipv de hoax vermeld de nieuwsdienst nu het verzet. Goed bezig.

   Verwijderen
 7. Waar zitten we in? Hoe komen we eruit.

  Robert Malone baseert zich op de visie van Mathias Desmet.
  (Nu kun je trots zijn dat je Belg bent Matt)
  Probleem:
  Mass formation Psychosis.

  Oplossing:
  We moeten blijven doorgaan met doorgeven van acurate gegevens.

  We kunnen het gevaar van het virus veranderen door een ander gevaar wat veel groter is dan het virus

  We kunnen doordringen bij mensen door het beeld te schetsen dat de oplossing een wereldwijde totalitaire oplossing zal zijn

  Totalitairisme is een grotere bedreiging dan dat het virus is! Controle verliezen aan de oligarchen van het WEF/UN is een grotere bedreiging dan Sars Cov 2

  Het probleem is dat onze maatschap ziek is. We moeten deze maatschappij lokkaal weer genezen. Begin lokaal gemeenschappen!

  https://www.youtube.com/watch?v=INHpQL9fgto

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geraldine Kemper deelt foto’s van huidaandoening: ‘Ook zo mag ik er zijn’
  https://www.ad.nl/show/geraldine-kemper-deelt-fotos-van-huidaandoening-ook-zo-mag-ik-er-zijn~a10e831c6/

  Op de foto is nog geen psoriasis te zien.
  Blijkbaar heeft ze het nu wel.
  Prikjes gehad Geraldine?


  Psoriasis flare-up associated with second dose of Pfizer-BioNTech BNT16B2b2 COVID-19 mRNA vaccine
  https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/jdv.17449

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het spike protein dereguleert het immuunsysteem, daardoor kunnen bestaande condities verergeren. Ikzelf heb zelden jicht, en mijn hele familie van moeders kant kampt met psoriasis. Gellukkig mild.

   Deze dingen verergeren altijd in de loop der tijd. Maar inderdaad heb ik van beide aandoening last gehad na de vaccinaties.

   Vitamine D helpt zeker een beetje, maar met ivermectine gaat het heel snel terug naar normaal.

   Verwijderen
  2. Er word nu ook geschreven dat Ivermectine tegen kanker zou helpen.

   Ik denk dat het bij dieren al zo wordt gebruikt.

   Youtube: Ivermectin for Cancer?
   https://youtu.be/oAEhxbGcktQ

   Er is een mevrouw van 69 die al 6 maanden borstkanker heeft en gewoon de standaard hulp weigert en gelooft in Ivermectine.

   Maar ze gebruikt ook een ander middel ( ook uitr de diergeneeskunde denk ik)
   Lees alles over dit middel door te googlen op:
   fenbendazole for cancer

   Dit stofje zorgt dat er geen suikers bij de kankercewllen komen, en dan is het ook gedaan met die kanker.

   Geen idee of dit alles werkt en of het de verstandige aanpak is.
   Wel een idee over de Medische Wereld: ze willen uw geld, niet uw gezondheid. ( de normale arts weet van niks hoor, is te goeder trouw.)

   Verwijderen
  3. Ik heb studies gezien waar Ivermectine resultaten leverde in de strijd tegen kanker.

   Verwijderen
  4. Volgens Judy Mikovitz helpen allen middelen die tegen "Covid 19" helpen ook tegen vaccinatieschade.

   Verwijderen
  5. Ik heb zelf 2 verdachte plekjes (jeukende, groeiende moedervlek, etc.) letterlijk kunnan wegvegen een week na mijn antivaxx ivermectine mini kuurtje.

   Ter preventie neem ik vanaf nu elk jaar een kuurtje... (na de boosters......)

   Ik denk dat een en-en benadering slim is. Dat voorkomt ook slechte publiciteit.

   Verwijderen
 9. Adam Curry: alweer een gesprek van 3 uur op Joe Rogan !!

  Dan heb je het toch wel gemaakt ...

  BeantwoordenVerwijderen