dinsdag 4 januari 2022

16 januari 2022 - Herdenking van de KOFFIESLAG - Amsterdam

16 januari 2022 Nederland in Verzet - Herdenking van de KOFFIESLAG - Amsterdam

Delen? Graag!

16 januari 2022 keert Nederland in Verzet terug naar waar het in 2021 begon, op het Museumplein. Demonstreren werd verboden, dus werd er koffie gedronken. Deze nieuwe vorm van protest werd hardhandig en met buitenproportioneel geweld door de politie in opdracht van Vemke Valsema de kop in gedrukt. Althans, dat had men gehoopt. Wij zijn niet te stoppen!

Na een slachtveld van bijna 3 maanden ging het roer om. 9 maanden lang werd bijna alles door heel Nederland gefaciliteerd. Op 16 januari a.s. staan wij stil bij de koffieslag die tot op de dag van vandaag mensen doet opkijken en ontwaken. Op 16 januari a.s. denken wij aan de mensen die klappen opliepen, boetes opliepen, vast hebben gezeten en beschadigd in welke vorm dan ook...16 januari zal anders lopen dan andere dagen.
Startpunt 1 is het Olympisch Stadion. Daar vertrekt men om 13.00u onder leiding van o.a. Frank Ruesink (VoorVijheidNu), Willem Engel (VirusWaarheid) Anna Zeven (Lijst 30), Mordechai Krispijn (Army of Love) en Bianca Wagt richting het Museumplein.
Startpunt 2 is op het Westerpark. Daar vertrekt men om 13.00u onder leiding van o.a. Laurens Lindeman (De Parallelle Samenleving), Rick Kuitems (LNN Media) en Skip van Fallade (Vrouwen Voor Vrijheid) richting het Museumplein.
Startpunt 3 is op het Oosterpark. Daar vertrekt men om 13.00u onder leiding van o.a. Michel Reijinga (Nederland in Verzet), Suzanne de Grijs (Hart voor Vrijheid), Bryan Roy en Martina Groenveld richting het Museumplein.
Om 14.00u komt Nederland samen op het Museumplein - Amsterdam.
Om 15.00u vertrekt men weer voor een korte gezamenlijke mars.
Om 16.00u is men weer terug op het Museumplein en starten er speeches.
Om 17.00u neemt men de koffieslag en een zware maar indrukwekkende dag mee naar huis.

16 opmerkingen:

 1. Goed gesprek op Weltschmerz tussen Max Von Kreyfeld en Arno Wellens:

  https://cafeweltschmerz.nl/videos/politiegeweld-was-pure-uitlokking-max-von-kreyvelt-en-arno-wellens/

  Om kwart voor 1 zei de politie dat alle mensen richting Van Baerlestraat moesten gaan.

  Het Westerpark was: in de Van Baerlestraat rechts af.

  De mensen sloegen massaal rechtsaf, ook omdat alle andere uitgangen dicht waren of dicht leken te zijn.

  Ze stuitten op agenten en ME ers.
  De Veteranen hebben een belangrijke dempende rol gespeeld: naar de p[olitie toe, maar ook naar de demonstranten toe: ga niet gooien met de stenen die hier liggen.

  De ME ramde er als gekken op los, voor enige momenten.

  Max en Arno zijn er zeker van dat de overheid in feite de confrontatie zocht.
  Door de mensen weg te sturen, en in een politie-fuik te laten lopen, en ze dan aan te vallen.
  In theorie was er de mogelijkheid om linksaf te gaan op de Van Baerlestraat ( zegt Arno) , maar dat is wel een 'verboden rijrichting' en de politie had alleen gezegd: Maak jhet Museumplein leeg en ga naar de van Baerlestraat. ( Een politiecordon drukte de mensen ook weg van hetMuseumplein.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. aanvullend:

   [Max en Arno zijn er zeker van dat de overheid in feite de confrontatie zocht.]

   Ze noemen daar ook een mogelijk motief voor: de demonstratie een gewelddadig verloop geven zodat toekomstige demonstraties (nog) makkelijker verboden kunnen worden. Vandaar ook die bakstenen lanfgs de route.

   Verwijderen
 2. Over die agenten met 'Police' op hun uniform:

  Dit zijn geen Nederlandse agenten. Dit zijn leden van European Gendarmerie Force ofwel Eurogendforce. Zij hebben onbeperkte bevoegdheden en zijn niet voor de rechter te slepen…….

  ( Uit een rectie op Weltschmerz. JV)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wellicht is dit de oplossing? Of allemaal een verfbom meenemen. Ikzelf zat eerder te denken aan een spuitfles met ***r, maar dat zal wel al te heftig zijn.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. En zo is de cirkel rond, Sofia !

   Deze Popovic is een leerling van Gene Sharp, de man die voor de CIA de Color Revolutions bedacht.

   De VS heeft in vele landen de regeringen verdreven doro jonge mensen rte leren hoe ze een kleuren revolutie moeten beginnen.

   De man waar jij naar linkt, mvernietigde Yugoslavië om het daarna in handen van Wall Street en het MIC te gevern: hier een Ted talk van deze verrader:
   https://www.youtube.com/watch?v=Z3Cd-oEvEog

   ( William Engdahl heeft dit alles ook benoemd in een video: Canvas, Otpor)

   Ik geloof best dat AnnStrikje het goed bedoelt, maar er zijn mij veel te veel aanwijzingen dat onze Leiders al 2 jaar lang bij ELKE beslissing lijken aan te sturen op het uiteenvallen van ons land ( van het hele Wersten)

   Ik denk dat we dat niet moeten willlen, want dan is de dictatuur van de Usual Suspects totasal onvermijdelijk. Maak dan je borst maar nat. Dan ben je er geweest.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Ik heb een reactie geplaatst onder de TED talk:

   This man works for Wall Street and for the American Empire. ( He may not know it though).
   He explains the books of Gene Sharp, all roughly called: How to start a Revolution.
   Look on youtube: Does the USA Sponsor Revolutions?
   It was the tactic used by the US to destroy Iraq, Lybia, Syria, Ukraïne and Yugoslavia from within.
   All these countries were destroyed and this was the goal of the Neocons, the real power brokers in the USA according to general Wesley Clark, who ran for president in 2004 and almost in 2008.
   The population in these countries lost their homes thanks to young misled kids like this mister Srda Popovic. Young muslims were misled in the same way by the same people: they studied in these Western-financed madrassa's where they learned that all these modern leaders like Nasser, Saddam, Ghadaffi and Assad were damaging the original Islam, so these modern leaders had to be driven out. They all lost, the young and the old, but not the foreign people who set it all up.

   Verwijderen
  7. @ SDR 23.09. Je hebt gelijk. Fout van mij, maar in feite het zelfde verschijnsel: Washington (Tel Aviv?) destabilieert zijn opponenten door verdeeldheid te stimuleren.

   @ Sofia 23.12.
   Voor mij is een belangrijk criterium: hoe comfortabel en 'rijk' (menselijk gezien) is het leven voor de 99%, en waar leidt huidig beleid naar toe.

   Dan zie ik toch vooral de laatste 2 jaar steeds besluiten die alleen maar naar een negatieve toekomst leiden: een mogelijk Early treatment van Covid is verzwegen, Off label medicijnen verboden, Economie zwaar beschadigd, vrijheden afgenomen.

   Dat alles was niet zo in de voorgaande decennia.
   In de jaren 60 ging alles juist de goede kant op.
   Vanaf de jaren 90 nam alleen de rijkdom van de 1% toe, maar de 99% kreeg er veel speeltjes bij: computer, telefoon, internet.

   Je schrijft:
   [Wat mensen ook maar niet begrijpen, is dat die dictatuur er al minstens een eeuw een feit is. Probleem (voor hun) is dat hun ketenen (de financiele wereld) op springen staan. Zoals ik al heel vaak hier geschreven heb: de beste gevangenis is een gevangenis waar de gevangenen niet beseffen dat ze gevangen zitten. Helaas voor TPTB heeft die situatie zijn langste tijd gehad.]

   Een gevangenis die je niet bemerkt en waar je vrij kan reizen en drie vakanties per jaar kan hebben voelt ook niet echt als een gevangenis. De meesten willen graag zo leven. Ik ook.

   Rijke mensen heb je altijd, en iemand moet de zaken regelen.

   Maar nu gaat het echt de verkeerde kant op: ze maken alles klaar om straks ook 'kwaadschiks' ons de baas te zijn.

   En die vrijheden en vliegvakanties die zijn al weg, vrees ik.

   Misschien waren die vliegvakanties niet houdbaar (milieu) en ook minder leuk dan je dacht: meer locale connecties (je buren kennen) geven de mens meer voldoening wellicht, en kosten het milieu niks.

   Een dictatuur hoeft ook geen probleem te zijn, als degenen die aan de macht staan het goed met hun familie voor hebben, en als ze het hele land als familie zien. (Zie mijn blog over Putin 1203). Maar hier trekken de 'Vijandige Elites' aan de touwtjes , de mensen met goy-haat. Zie mijn blog 1205.

   Dàt is het ècht slechte nieuws.

   Verwijderen
 3. Wat een goed plan. Lopen vanaf 3 plekken. Dan moet het regime veel meer regimetroepen inzetten!

  Op dit moment zijn er massa demonstraties gaande overal in Duitsland en Oostenrijk. Heb het idee dat de ontwakening aan het komen is. Licht in donkere tijden :-)

  https://twitter.com/kees71234

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi initiatief vanuit Limburg!
  Protestmarsen in alle steden. Boemmmm, daar heeft het regime niet van terug.

  Vredige en rustige protestmarsen in vier Limburgse plaatsen: ‘sfeer is gezellig met lampjes en fakkels’
  https://www.limburger.nl/cnt/dmf20220105_96640199

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Weltschmerz stond een reactie met eenzelfde idee:

   Als er een Grote demonstratie is in Amsterdam, dan kun je in elke provincie-hoofdstad ook een 'lokale' demonstratie houden.

   Dat verlaagt de drempel (reistijd gedoe van parkeren etc) enorm.
   En er is dan onvoldoende politie macht om opveral tegelijk te zijn.

   Neem wel een voorbeeld aan de tactiek van de Baerlestraat: Als er geweld dreigt/ingrijpen dreigt: iedereen de handen in de lucht om te bewijzen dat je vredelievend demonstreert.

   Verwijderen
 5. Geweldig interessant gesprek: Joe Rogan met Robert Malone.

  Volgens de info is er aan Omikron nog nooit iemand overleden.

  Maar volgens artsen die Malone bellen liggen er nu nog volop mensen met Delta in de ziekenhuizen.

  De US overheid heeft beslotenm om in de ziekenhuizen geen monoclonale antibodies meer toe te staan voor gebruik, 'Want dat is niet nodig voor Omikron, en dan geeft dat alleen maar nadelige gevolgen als je het toch gebruikt."

  Maar: die 'Mono-Anti bodies' heb je wel nodig om de levensd te redden van mensen met Delta in hun lijf, in de IC's.

  Het lijkt er wel op alsof men die (Delta-) doden nodig heeft, om een argument te behouden om strenge maatregelen te kunnen uitvaardigen.....

  https://open.spotify.com/episode/3SCsueX2bZdbEzRtKOCEyT?si=4reEnVrCTwWjdineSpTg5A&utm_source=native-share-menu

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij welk startpunt vangen we aan? 2 of 3?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Video die laat zien hoe leugenachtig de Amerikanen zijn: Zoek op Youtube: ( Dank aan Wolf)

  WMD LIES - Bush Cheney Rumsfeld etc. - THE ULTIMATE CLIP

  BeantwoordenVerwijderen