maandag 17 januari 2022

Leuke Demo, maar wat Nu?

Ja, het was een leuke demo; het was best een grote demo; wellicht kun je zelfs spreken over een MEGA-demo. Sfeer was zoals altijd goed. Politie, Romeo's, ME en andere regime-eenheden gedroegen zich redelijk, en opkomst was mooi. 60.000 man? Maar dan ga je naar huis, wil je nog zoals altijd voor vertrek effe een frietje doen bij die friet-boutique daar ten zuiden van het Museumplein: "Mondkapje?", "Ik graag geen mondkapje." "Baas, ik heb er hier één zonder mondkapje, kan niet hè? Nee, kan niet", "Nou, dan niet, doeii"

Deze keer geen grote foto-reportage, enkel deze twee kiekjes. Kijk voor meer beelden bij de voortreffelijke Pieter.

Wat Nu?

Vraag na zo'n dag blijft: Wat nu? Want dit is echt niet verkeerd hoor, dat demonstreren, en voor de onderlinge verbinding, prima. Moet ook zeker doorgaan. Maar de rollercoaster zal er niet van onder de indruk zijn, en die rolt verder. Max zit ondertussen nog vast, in Alphen, als we het goed begrepen hebben. De camera-vrouw Eline zit vast in Den Haag.

Vast:

Max

Eline

Micha Kat

Wouter Raatgever

Knevel

Laat in de comments svp weten wat volgens jou is wat "er nu moet gebeuren".

Ondertussen....

Booster
Weer iemand na de demo tegengekomen (man, circa 40 jaar, technisch, 1 jong kind): "Ik ga die booster deze week nemen. Niet voor mezelf, maar voor mijn oma. Kinderen heb ik toch al." Ik heb het hem ontraden, maar geloof niet dat ik veel indruk maakte.

Prikspijt
Op de demo nog een dame uit Latijns Amerika tegen gekomen: "Ik had 1 prik genomen, nu nog last van, leven flink in de problemen nu." Ik heb haar Ivermectine aangeraden om zelf te onderzoeken. Weet niet zeker of dat zou kunnen helpen. Iemand?

Ontwrichting
En dan vandaag, basisschoolklas, derde leerling "besmet" (positieve test) omdat het broertje van het zusje van het neefje ook positief was... Hele klas in "quarantaine", maar als je woensdag naar de GGD gaat, mag je vrijdag al weer naar school... Nou dat is weer 20-25 kids naar de teststraat voor de bekende neus-penetratie, met waarschijnlijk weer 2-3 (false) positives. Zo hou je de "besmettingen" wel op peil...


8 opmerkingen:

 1. Wat nu:

  Dissent vanuit de medische zorg zelf.

  En dan niet zo lafjes als Marcel Levi dat doet (we moeten nu stoppen met angstzaaien, …) maar zoals dat in Israël wordt gedaan door deze prof

  https://swprs.org/professor-ehud-qimron-ministry-of-health-its-time-to-admit-failure/

  Bovenal: je niet laten afleiden door voice gate…

  BeantwoordenVerwijderen
 2. misschien is kijken of er sprake is van belangenverstrengeling,politiek,big pharma? Waarom kan het elders wel,Denemarken,journaal. En een halfjaar geleden zei de voorzitter van de WHO nog positief geteste mensen zonder symptomen zijn niet besmettelijk??
  Laat iedereen in zijn waarde.Maar nee, als vaccinweigeraar wordt je het leven zuur gemaakt,en zelfs pakken ze je kinderen af onder het mom van verwaarlozing......zelfs als ze om gezondheidsredenen niet gevaccineerd zouden kunnen worden,mijn dochter heeft 3 weken in het ziekenhuis doorgebracht als gevolg van vaccinatie,heb zelfs een verklaring van een dokter maar..... Ik ben al 2,5 jaar mijn 2 Nl kinderen kwijt,door melding vanuit Nl,naar Fr,weggesleurd in Fr inval van gendarmes die dreigden de deur te forceren,omdat mijn zoon ziek werd in Nl,en de aandoening volgens de sociaal werkster een complottheorie zou zijn.
  Mag ze sinds december vorig jaar 20min elk per maand weer spreken in het Nederlands. zag ze voor het laatst juli vorig jaar mijn zoon is genezen,ik hield ze beide in mijn armen, mijn zoon zei ik wil niet leven zonder mijn vader en moeder.Psychische mishandeling.Ben teruggegaan naar Frankrijk in 2019,vroeg vervoer naar een andere school vanwege zijn aandoening,stond niet op het lijstje kon niet volgens de sociaal werkster.In Frankrijk is prof Raoult het land uitgezet,bestempeld als kwakzalver door onze Hugo???Zo meerdere wetenschappers,hun titel kwijt maar geloof je een dokter of een politicus?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een verhaal, Neeltje. Met heel veel info. Ik begrijp o.a. dat jouw dochter, tegen de wil in van de ouder, geinjecteerd is. In Frankrijk. Dat is ernstig.

   Verwijderen
  2. In welk land hebben ze je zoon het biowapen gegeven Neeltje?

   Verwijderen
 3. Samen voor Nederland: 6 februari, Rotterdam – Heel Nederland staat op!
  https://hetanderenieuws.nl/samen-voor-nederland-6-februari-rotterdam-heel-nederland-staat-op/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat nu?

  Door blijven gaan met exposen en uitspreken. Blijven wandelen op woensdagavond bij jou in de buurt.
  Blijven uitspreken op aanhoudende, overtuigende en liefdevolle manier met argumenten.

  Ik ben van mening dat als wij met 500.000 a 1 miljoen blijven springen dat de rest op een gegeven moment gaat mee springen.

  BeantwoordenVerwijderen