dinsdag 11 januari 2022

Waar gaan we het vandaag over hebben?

Ik doe maar een voorzetje:

Bordesscene (spoileralert: veel beter dan elke andere bordesscene)


4x meer geluk: 1. Denk minder, voel meer. 2. Frons minder, lach meer. 3. Klaag minder, waardeer meer. 4. Heb minder angst, heb meer lief Rood hart

23 opmerkingen:

 1. Waar gaan we het over hebben?
  Niet over de politiek, want er is blijkbaar niets veranderd in Nederland. Dezelfde trein met WEF bestuurders en 15 miljoen mensen in de wagons denderen in versneld tempo richting 2030.
  Terug naar de basis, Blik, ik hoor je heel weinig vertellen over Rusland, de sabotage van NS2 die hier voor torenhoge energie prijzen zorgt, het MH17 proces waarvan hier een uitstekend artikel
  en de situatie in Kazachstan.
  De wereldpolitiek is de laatste tijd een beetje op de achtergrond verdwenen door corona junks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nooit een leukere bordesscene gezien !

  Opmerkelijk:

  'Samen' is hier niet een slogan, maar een echte leefregel.

  Niks 'als kat en hond' : Samen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En zou "Saba kenzin touw", "omarmen/omhelzen" zijn in het Chinees? :-)

   Verwijderen
  2. Nee,

   dat weet ik toevallig.

   "Saba kenzin touw" betekent: Wees niet bang, Vladimir. Wij gaan jou beschermen als die lelijke Yanks jou iets willen aandoen.

   Verwijderen
 3. De gesprekken tussen Rusland en de NATO verlopen niet zo voorspoedig als gehoopt. Integendeel, het lijkt er op dat ze echt op oorlog aansturen.

  Russia & NATO fail to find common ground – Moscow

  Op die manier zou er wel eens een heel akelige oplossing kunnen komen voor de coronahaox; wij hier in het westen zullen, als we de eerste klappen al overleven, nog jaren last hebben van de radioactieve straling met veel ergere ziektes dan de gifpuit en dat wil al heel wat zeggen.
  We zitten er nu dicht bij want Amerika is volledig failliet, de schuldbergen immens groot want het duurt honderden jaren omdat terug te betalen en een falende economie die, ook mede door corona, op zijn gat ligt. Ze kunnen geen kant meer op dus oorlog is de enige oplossing want ze zijn er nog altijd van overtuigd dat ze van Rusland kunnen winnen. En natuurlijk moet de blamage in Afghanistan weggepoetst worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lol

  Our friend Klaus Schwab’s new book ‘The Great Narrative’ seems to be out. Anyone read it?
  https://www.weforum.org/press/2022/01/klaus-schwab-releases-the-great-narrative-as-sequel-to-the-great-reset

  Some of the ‘reviews’ on Amazon are quite amusing. Not exactly favourable, to put it mildly. I wonder why šŸ¤” 
  https://www.amazon.ca/Great-Narrative-Klaus-Schwab/product-reviews/2940631301

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ter inleiding: Ik citeer de NOS website:

  https://nos.nl/artikel/2412845-onderzoek-duits-misbruiknetwerk-klaar-429-verdachten-twee-nederlanders

  Onderzoek Duits misbruiknetwerk klaar: 429 verdachten, twee Nederlanders

  Bij het Duitse politieonderzoek naar het kindermisbruiknetwerk rond Jƶrg L. zijn in totaal 65 kinderen gered. Ook zijn 429 verdachten geĆÆdentificeerd, onder wie twee Nederlanders. Dat maakte de politie in Keulen bekend op een persconferentie die werd gehouden vanwege het einde van het onderzoek.

  Het misbruiknetwerk kwam eind 2019 aan het licht, toen hoofdverdachte Jƶrg L. werd gearresteerd voor misbruik van zijn toen 2-jarige dochter. In het onderzoek stuitte de politie op enorme hoeveelheden beeldmateriaal van kindermisbruik. Alleen al op L.'s telefoon stonden 130.000 foto's en 12.000 video's.

  De politie kreeg duizenden verdachten in beeld. Sommige zouden hun eigen kinderen hebben misbruikt en de beelden daarvan online hebben verspreid. Ook wisselden ze tips uit, bijvoorbeeld over het toedienen van kalmeringsmiddelen aan kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vervolg.

   Dossier naar Nederland
   Na 26 maanden zit het politieonderzoek erop en wordt het onderzoeksteam opgeheven. Van de duizenden verdachten die in beeld waren, zijn er dus 429 geĆÆdentificeerd. De twee Nederlandse verdachten zijn volgens de Duitse politie nog niet gearresteerd. Wel zijn onderzoeksgegevens overgedragen aan de Nederlandse opsporingsdiensten.


   Alleen al het geschreeuw van de kinderen op de video's... niet iedereen kan dat verdragen."
   De politiechef van Keulen over de impact van het onderzoek

   Tien mannen zijn tot nu toe veroordeeld, onder wie de 43-jarige hoofdverdachte. Hij kreeg in oktober 2020 12 jaar cel en tbs. In de deelstaat Noordrijn-Westfalen, waar de meeste verdachten en slachtoffers vandaan komen, zitten zeven verdachten vast in afwachting van hun proces.

   Baby van 3 maanden
   Van de bevrijde slachtoffers waren er 64 in Duitsland en een in Oostenrijk. Het ging vaak om jonge kinderen, onder wie een baby van drie maanden oud. Volgens de politie was het hoofddoel van het onderzoeksteam om de slachtoffers zo snel mogelijk te redden.

   Het onderzoek was voor de betrokken politiemensen psychologisch buitengewoon zwaar, zei de politiechef van Keulen, Uwe Jakob, op de afsluitende persconferentie. "Alleen al het geschreeuw van de kinderen op de video's... niet iedereen kan dat verdragen."

   Van de ongeveer 350 leden van het onderzoeksteam hebben drie zich langdurig ziekgemeld, "vanwege de vreselijke dingen die ze moesten aanzien".

   Verwijderen
  2. In Nederland zijn ook ernstige verdekingen omtrent kindermisbruik.

   Ze worden nooit serieus weersproken.

   Wat men wel doet?

   De klokkeluiders hun huis afnemen:
   Huig Plug moet eenenorm hoge boete betalen, en natuurlijk kan hij dat niet.
   Daarom wordt zijn huis nu geveild.

   Wat heeft Huig Plug misdaan?
   Hij heeft een grap gemaakt. Een grap zoals Youp van 't Hek ze met oudejaar bij tientallen maakt.

   Maar bij Huig wordt dan gedaan alsof het geen grap is, maar een bedreiging. Huig heeft nog ooit een dreigement geuit.


   Het goede nieuws: Na weer een week in de gevangenis is Huig vandaag vrij gelaten.

   Verwijderen
 6. Vertaald uit het Deens: ( Mijn bron: Yolande Vlaskamp /Huig Plug blog)

  Grote Deense krant biedt excuses aan voor 2 jaar kritiekloos verslag geven over de Corona-berichten van de overheid:

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/vi-fejlede/9072013

  De boodschappen van de autoriteiten en politici aan de bevolking in deze historische crisis laten veel te wensen over.

  Volg de Leider

  Door Brian Weichardt, journalist

  Nagenoeg twee jaar lang zijn wij - de pers en het publiek - bijna hypnotisch in beslag genomen door de dagelijkse corona- mededelingen van de autoriteiten.

  We hebben de slingerbewegingen van de geĆÆnfecteerden, gehospitaliseerden en doden met corona gevolgd. En wij hebben de betekenis van de geringste bewegingen van de slinger aan ons laten verklaren door deskundigen, politici en autoriteiten die ons voortdurend waarschuwden voor het sluimerende coronamonster onder ons bed.
  Een monster dat wacht tot we in slaap vallen, zodat het kan toeslaan in het donker van de nacht.

  CONSTANTE mentale alertheid heeft zijn tol geƫist van ons allemaal. Dus moeten wij - de pers - ook de balans opmaken van onze eigen inspanningen.
  En we hebben gefaald.

  WIJ ZIJN NIET waakzaam genoeg geweest toen de autoriteiten moesten antwoorden op de vraag wat het eigenlijk betekende dat mensen in het ziekenhuis worden opgenomen MET corona en niet DOOR corona.
  Omdat het een verschil maakt.
  Een groot verschil.
  Om precies te zijn is gebleken dat de officiƫle cijfers 27% hoger liggen dan de werkelijkheid voor het aantal mensen dat in het ziekenhuis ligt, gewoon omdat ze patiƫnten zijn die ook nog Corona hebben.
  Dat weten we nu pas.

  Het is natuurlijk in de eerste plaats de verantwoordelijkheid van de autoriteiten om het publiek correct, nauwkeurig en eerlijk te informeren. De cijfers over het aantal mensen dat ziek is en sterft aan corona, hadden-- om voor de hand liggende redenen, reeds lang geleden moeten worden gepubliceerd, zodat wij een zo duidelijk mogelijk beeld hadden van het monster onder het bed.

  Over het geheel genomen laten de boodschappen van de autoriteiten en politici aan het publiek in deze historische crisis veel te wensen over.

  En dus liegen ze, zoals ze vaker hebben gedaan en waardoor delen van de bevolking hun vertrouwen in hen verloren.

  NOG een voorbeeld: vaccins worden consequent aangeduid als ons "superwapen". En onze ziekenhuizen worden 'superziekenhuizen' genoemd. Toch staan deze superziekenhuizen blijkbaar onder maximale druk, ook al is bijna de hele bevolking gewapend met een superwapen. Zelfs kinderen worden op grote schaal gevaccineerd, wat in onze buurlanden niet is gebeurd.

  IN ANDERE WOORDEN, ER IS hier iets dat het predikaat "super" niet verdient. Of het de vaccins, de ziekenhuizen of een mengeling van alles is, laat zich raden. Maar de manier waarop de machthebbers met het publiek communiceren verdient zeker niet het predikaat 'super'. Integendeel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben precies gedaan wat ze moesten doen. Ze horen niet waakzaam te zijn tegen het baasje.

   Nu het baasje aan het falen is, zijn ze op zoek naar een ander baasje.

   Verwijderen
  2. Het is heel complex, volgens mij.

   Uiteindelijk is er maar Ć©Ć©n baasje... maar wie, Willem?

   Ik denk dat de journalistiek al heel lang wordt 'gezuiverd': de echte krtische lieden ( Van Houcke, Erik vd Beek, Willy van Damme, Willem Middelkoop ) zijn er al heel lang geleden met tegenzin vertrokken. ( Gewoon omdat het voor hen niet leuk meer was)

   De nieuwe generatie weet niks, maar gelooft nog wel dat ze echte journalisten zijn, en dat al die amateurs van die blogs er helemaal naast zitten. ( Zij leven in die 'newsroom' bubbel, waar alle krtici worden uitgelachen en waar kritische theorien door ondeugdelijke debunking worden opzijgeschoven, waarna zij ( de jonge journalisten) er zelf niet over hoeven te lezen en denken.)

   Maar nu ĆØlke bewering van 'de Officielen' ( bij ons het OMT en RIVM en De Jonge) consequent NIET uit is gekomen, nu beginnen die journalisten toch flink te twijfelen.

   Ik hoop dat die twijfel echt is. En dat het niet een 'Mea culpa' is om hun lezers te behouden en dat ze dan later weer onkritisch met dezelfde narrative van TPTB verder gaan.

   Verwijderen
 7. Goed nieuws:

  1. Op dit moment is er alleen nog Omicron in Nederland.

  2. De voorspellingen van het RIVM zijn zeker niet uitgekomen: Er zijn veel en veel minder ziekenhuis-opnames dan verwacht, zelfs de laagste verwachting ( aantal opnames) bij de strengste maatregelen, wordt ttottal niet gehaald.

  Alles te zien in de eerste 2 minuten bij dr Campbell:

  https://www.youtube.com/watch?v=TrVGymR-jFU&t=119s

  ===========

  Dr Been: De ernst van Omicron is veel minder dan Delta.
  ( Ingewikkeld verhaal. https://www.youtube.com/watch?v=tuMkGCMNVCs )

  ====
  In de Amerikaanse Senqaat werd Fauci gegrild.
  Ik heb de inleidig gehoord door senator Murray en als je haar beluistert denk je dat het eind van de wereld nabij is :
  https://www.youtube.com/watch?v=l1PdyPYRkoI&t=329s


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ken je het verhaal van de Engelse variant? Ken je het verhaal van Sars cov2. Ken je het verhaal dat Groenland in 2013 volledig ijsvrij zou zijn?
   Nooit komt 1 van hun modellen uit! Waarom niet?
   Omdat het verzonnen problemen zijn bedoeld om beleidsmaatregelen door te drukken en zodoende een agenda uit te voeren.

   =============================================================
   Dat hele verhaal van een virus moet een rookgordijn opwerpen en dient er voor dat er een QR maatschappij kan worden ingevoerd. Samenkomen mag niet meer. We moeten alleen staan met de Rockefeller foundation met al haar stakeholders (waaronder de overheid) die ons hele leven gaat bepalen (=lees verarmen in de ruimste zin van het woord)

   Verwijderen
 8. Huig Plug vanochtend om 8 uur vrij gelaten. Om half 9 alweer zijn eerste verhaal opgenomen: https://youtu.be/3Zsa-zvXdYA

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarom zat hij eigenlijk vast? Hij rende weg voor Rutte en was minimaal 50 m van hem vandaan.

   Verwijderen
  2. Hij zit vast omdat hij de zaken die bij zijn vorige vonnis werden geeeist, niet uitvoerde:
   Hij heeft oude video's niet verwijderd, geei rectificaties geplaatst, en toch weer nieuwe tweets geplaatst die verboden waren in dat vorige vonnis.

   Hier de brief: https://twitter.com/plughuig/status/1481248161628925961?s=21

   Ik heb een beetje de idruk dat Huig het expres zo hoog laat oplopen: hij wil niet dat het dood bloedt.

   Verwijderen
 9. EMA en WHO melden dat vaccinaties niets, nakkes en nada helpen in de strijd tegen de onzichtbare vijand. De boogie man waardoor we al 2 jaar in een "noodsituatie" zitten.

  Iets wat wij al lang wisten via Bahkdi en anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Volgens WNL komen de winkeliers nu overal in opstand.

  Een aantal burgemeesters werkt mee aan de opstand.

  Wierd Duk ( hier verkleed als Julain Assange) geeft zijn mening.

  Goed item om eens te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=jVNmvnUwXkY

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Uit voetnoot 20 op mijn laatste blog: 1215

  Alleen al de vijf rijkste Amerikaanse Joden-Larry Ellison, Larry Page, Sergey Brin, Mark Zuckerberg, en Michael Bloomberg- bezitten nu meer dan een half biljoen dollar. We moeten hier even bij stilstaan: vijf individuele mannen, vijf Joden, bezitten samen meer dan 500 miljard dollar. Als we dan de totale rijkdom van de ongeveer zes miljoen Amerikaanse joden in ogenschouw nemen, komen we vrij gemakkelijk op 50 biljoen dollar, of meer.

  BeantwoordenVerwijderen