zondag 23 januari 2022

Volksopstand Brussel Vakkundig Verstoord

Wat gebeurt er rond 50 seconden op onderstaande video? De staatsbetaalde relschoppers arresteren een niet-staatsbetaalde aansluiter bij de rel?


Het is zo doorzichtig allemaal. Een massale volksopstand van wellicht 100.000+ mensen uit heel Europa bij elkaar om het fascistische QR- en ander Coyonabeleid aan te klagen en te stoppen, wordt door een handjevol in het zwart geklede (ANTIFA?), deels zelfs met rode armbanden gemarkeerde staatsgestuurde relschoppers verstoord. We hebben dit ook gezien met Amsterdam 2 januari. Zijn de machtshebbers bang? Grijpen ze daarom naar dit soort geweldsmiddelen? 

We horen ook graag de commentaren van Dawg en Wolf die erbij zijn / waren.

Wat wordt de volgende interessante demo, los van Rotterdam zondag 6 februari?

11 opmerkingen:

 1. Heel kort, mot nog werken.

  Om 12.00 u in Brussel aangekomen. Vrijwel meteen aangeschoven in de stoet die op weg ging naar het Jubelpark. Afgezien van een rotje hier en een rookbommetje daar zonder incidenten in dat park aangekomen. Daar tot een uurtje of 3 naar toespraken geluisterd. Wij gingen om een uur of 3 weer op weg naar huis en al die tijd was er sprake van een uiterst kalme en rustige sfeer. Er zal ongetwijfeld de nodige oproerpolitie aanwezig zijn geweest, maar die was buiten het zicht van de demonstranten in de straten parallel aan de marsroute van de demo opgesteld. Gedurende de tijd dat wij in het Jubelpark aanwezig waren niks gemerkt van enig agressiviteit van de deelnemers aan de demo. Tijdens de terugrit hoorden we tot onze verbazing dat er clashes waren uitgebroken.

  Moeilijk in te schatten hoeveel demostarnten er vandaag naar Brussel waren afgereist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een goed overzicht krijg je van DEZE SITE

  Ik was er zelf niet. Met wie ik had afgesproken haakte op het laatste moment af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van de twitter van Annelies Strik die ook aanwezig was op de demo in Brussel

  "Ik heb wat video’s gemaakt, maar mij is duidelijk dat hier (betaalde?) relschoppers actief zijn, ik zag zelfs een aantal Antifa vlaggen. Weer een escalatiepoging van provocateurs. Ik ben op veilige afstand nu. Uploaden lukt nog steeds niet.'

  https://twitter.com/annstrikje/status/1485251981879001089

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Helaas ontsieren de relschoppers van Antifa deze geweldige en vreedzame demonstratie vandaag in Brussel! Pouting faceFace with symbols over mouth"

  https://twitter.com/Kees71234/status/1485243129309585410

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Dit zijn de relschoppers HLN. Dat zijn als ik me niet vergis leden van Antifa en niet de doorsnee betoger daar. Zetten jullie dit even recht?"

  https://twitter.com/WSnoeckx/status/1485249966717255680

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Belgische Romeo's in 't 'uniform' van Antifa. Laten nog een rode badge zien aan hun collega's van de oproerpolitie, maar worden aanvankelijk niet herkend en gepeppersprayed voordat ze door de linies weg kunnen vluchten.

  https://twitter.com/MBU1801/status/1485301181698166785

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De brave MSM pikten de grootschalige demo in Brussel pas op toen er rellende Antifa's in beeld waren te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allereerst een verslag(je) over de herrie-demo bij de 2e slaapkamer op vrijdag j.l. toen wij aankwamen was de demo net bezig. Alle demonstranten op een kluitje en de politie er om heen. Bij de toegangen blokken beton, wij liepen in groepjes van 2 erdoor. Sloten niet aan bij de demo, maar bleven op afstand toekijken. Video gemaakt van -bij elkaar- 10 minuten. Vreselijke pestherrie en spreekkoren, veel 'leugens' gehoord.
  Veel bruine aso's bij de politie. Tokkies achter een maskertje.

  Op een moment kwam een ex-militair aan: mocht er niet door. Veel praten, maar bleef op afstand.
  Na 1/2 uur ging politie moeilijk doen. Blijven staan. Discussie. Uiteindelijk was de demo afgelopen en weer terug naar huis. Geen ongeregeldheden.

  Brussel: Na een voorspoedige reis en auto's parkeren aangeschoven in de stoet. Indrukwekkend. Afspraken gemaakt, in geval iemand 'losraakte' van de club. Langzaam meegeschoven in de optocht. Was wel fijn voor Wolf, die loopt niet meer zo hard. Heel veel verschillende nationaliteiten gehoord en gesproken, voor zover dat te doen was natuurlijk. Van heel jong tot heel oud. In geen velden of wegen politie te zien. Wij hoorden van een cameraman, dat die wel in de buurt was in de zijstraten.
  Midden op de weg een camera: bleek Amaai.tv te zijn op YT, live. 1 Telefoon ingeschakeld: klopt. Gelijk maar aan gelaten voor het geval er rotzooi komt, kunnen we meekijken. 1 keer een oranje rookbom gezien.

  Bij het park aangekomen vielen alle telefoons uit. Helikopter (met jammer) was -waarschijnlijk- de oorzaak. Of gewoon geen bereik meer, wie zal het zeggen.
  Toespraken waren voor mij onverstaanbaar, dus uitrusten op een bankje, broodje gegeten en dan maar weer op huis aan.

  Thuisgekomen alle kanalen van msm afgelopen: alleen maar Antifa-rellen en zielige politie. (Fragment rtlz waarin politieman een tunnel inloopt en van bovenaf een dranghek op het hoofd krijgt gegooid. Gewoon een moordaanslag). msm=nepnieuws! Komen ook voor het TRIBUNAAL.

  Demonstreren op deze manier smaakt naar meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank Wolf en Dawg. Goed dat de strijdlust er alleen maar beter op wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "Leden van #AntifaTuig proberen de massabetoging te kapen en deze in de verkeerde richting te sturen om rellen uit te lokken. Wanneer ze daarop aangesproken worden door stewards van de organisatie, vallen ze de stewards aan. Ook de maker van deze beelden kreeg klappen van Antifa."

  https://twitter.com/WijnenTonnie/status/1485373343767445512

  Kijk en oordeel zelf.

  BeantwoordenVerwijderen