vrijdag 14 januari 2022

KafkaLand

We weten nauwelijks waar we moeten beginnen. De Freakshow neemt elke dag weer vormen aan die je de dag ervoor nog niet voor mogelijk gehouden had. Elke dag denk je, dit zal wel het toppunt zijn, om de volgende dag te ontdekken dat het toch weer maffer kan, met de puppets in Den Haag en Hilversum, afgekort, in HilverHaag.

WNL Ochtend-Freakshow

We weten niet hoe het meisje met het uitgestreken gezicht op de foto onder heet, maar WNL raakte in paniek: "Is het land nog wel te besturen?" Want Kaag en Hoekstra lijden aan de symptoomloze variant van het Omricon Verkoudheidsvirus! Je bedenkt dit niet. Kaag en Hoekstra zitten kerngezond thuis omdat ze om de een of andere reden een test gedaan hebben en die bleek positief. De mens zwerft al een paar miljoen jaren over deze planeet, maar sinds 2 jaar dienen compleet gezonde mensen een stok door hun neus te laten boren, dat heet PCR-test, die er helemaal niet voor bedoeld is, maar als die nog een oud deeltje van iets ontdekt en zegt dat je ziek bent, dan ben je dat! Ook als je nergens last van hebt. Dan moet je thuisblijven, want stel je voor dat je andere mensen zou aansteken en die zouden hetzelfde krijgen, symptoomloos en al, als jij! Werkelijk, wie deze spy-op bedacht heeft, diens buik moet er inmiddels afgeschud zijn van het kijken naar mensen in teststraten en demagogen-dames zoals op de foto onder.
     "Hoekstra positief.... Land nog wel bestuurbaar...?"

Op1 Zwamshow

Ja, we hadden vandaag naast WNL in de ochtend ook vanavond nog een zwak momentje en keken heel even de staats-zwamshow Op1. Het leek even of de revolutie gepredikt werd en uit zou komen, maar toen kwam er een wending. Wat was het geval? De burgemeester van Tilburg (Depla/PvdA) en Valkenburg (naam even kwijt) hadden wel begrip voor de onvrede van ondernemers. De Valkenburger gaat daarom morgen, vrijdag, toestaan dat de winkels heeeel even open mogen, uitsluitend als onderdeel van een demonstratie, "echt niet om een grijpstuiver te verdienen" (stel je eens voor zeg, dat zo'n op winstjagende ondernemer een centje zou verdienen, foei, foei, foei! Laat dat maar aan de door Blackrock en Vanguard in bezit-zijnde multinationals over!). Zwein Kockelman vroeg of ze zaterdag dan niet ook, heel stout zou dat zijn, opengaan? Nee, dat ging niet gebeuren, daar zou hij wel voor zorgen. Juist als je goede afspraken maakt, om ze (be)geleid even open te laten gaan, kun je ze ook weer makkelijk afsluiten. Depla vulde aan dat dat in Tilburg met de horeca ook goed werkte: je laat de ondernemers even 1-2 uurtjes uitrazen, en dan weer dicht en blijven ze dicht. Je moet ze zo'n ventielmomentje geven om ze daarna weer potdicht te houden. Werkt prima. De Valkenburgse burgemeester zei ook nog dat het wel goed zat met die "demo": "Die ondernemers gaan ook niks eisen. Ze willen enkel even hun ongenoegen uiten."...

Horeca-mensen wachten nog steeds op Overheid en Persco...

Er kwam ook een horeca-echtpaar aan het woord. Of ze ook (even) open gingen? Omdat ze een nogal grote zaak hebben, met 40 man personeel, hebben zij meer zekerheid nodig: "We wachten daarom eerst even de persconferentie af."

Strategisch onbenul

DIT is het probleem! Het tactisch en strategisch benul van dit type ondernemers is 0,0. Dan zit je aan bij de staats-zwam-show, dan heb je dus een enorm podium en een bepaalde mate van verantwoording naar al je collega's die niet aanzitten, dan kun je, nee dan moet je, natuurlijk ook wel een klein beetje bravoure tonen. Dan zeg je op nationale tv gewoon dat je open gaat morgen of overmorgen, met de tijd erbij en het adres, en moet je dan eens kijken wat er gebeurt. Je hoeft geen Marketing gestudeerd te hebben om te begrijpen wat dat zou doen voor je eigen zaak en voor het moreel van je sector! Maar nee, ze kwamen niet verder dan, "we wachten even de persconferentie af". Die gasten willen je kapot hebben, begrijp dat dan, dodo!

TreiterJunta's doorzichtige spelletje, powered by Gekochte Staats-Media

De treiterjunta gaat dus een minimale handreiking doen voor de ondernemers: we "mogen" nu schoenen gaan passen en kopen, "op afspraak". Ohhh, Geliefde Leiders, Vanuit de Grond van Ons Hart, Veel Dank voor dit onbeschijfelijke Geschenk van Vrijheid dat u Ons Gunt! Daartegenover staat dat de mondkapdwang flink uitgebreid gaat worden, en, afgaande op de slaafsheid die wij waarnemen, gaat dit, helaas maar waar, onderdanig opgevolgd worden door het gros van de slaven. En over een paar weken mogen de winkels dan "helemaal open", met als piepklein addertje, "nur für Geimpften", dus met dat piepkleine QR-codetje...

Bij Haarlem begint de Victorie

Of was het bij Alkmaar begint de Victorie, ten tijde van de Spanjaarden? Maar bij Haarlem, daar zijn we trots op, begon wel het verzet. Stevig verzet, dat letterlijk de kop kostte van heel wat verzetshelden, wiens koppen het Spaarne ingerold werden, maar de ban was gebroken door Haarlem, en Alkmaar kon het toen afmaken. En zoals HFC Haarlem voorzitter Henk Hut alweer een paar decennia geleden zei: er is slechts één Haarlemmer Hout, maar wel 150.000 houten Haarlemmers. Kortom, als Haarlemmers in actie komen, dan is er wat aan de hand, en ze komen in actie

Ga Skaten!

Revert heeft geen zin zich failliet te laten maken op orders van Vanguard en Blackrock en houdt zijn skate-winkel, essentieel voor hem en alle skaters, gewoon open. De Blackrock-pion, Burgemester Wienen van Haarlem, probeert hem te dwangsluiten, maar Revert vecht terug. Klasbak. Zoek je met alle gesloten sportclubs een leuke sport die wel kan? Ga skaten, en koop je kwaliteits-gear bij Revert in de Kleine Houtstraat vlak bij de Gedempte Gracht als we het goed hebben in het deel richting Grote Markt.

Poll

We gaan even een poll doen, antwoorden in de comments graag.

Wie is de grootste crimineel?
1. De winkeldief die een spijkerbroek van 100 euro jat.
2. De overvaller die 100 Euro uit de kassa grist.
3. De BOA die een boete van 1000 Euro oplegt.
4. De Burgemeester die opdracht geeft een winkel te sluiten onder mom, "Coyona".

Waar zijn Max en zijn cameravrouw?

Mevrouw Kaag voelde zich bedreigd door Max die voor haar huis een éénmansfakkeltochtje hield. Het is voor mevrouw Kaag veel makkelijker en gezelliger om bij meneer Schwab op de koffie te gaan en met hem van gedachten te wisselen dan met een slachtoffer van haar beleid, of althans, iemand die het voor de slachtoffers opneemt. Volgens de meeste media riep Max "complotleuzen". Max riep NSB naar Kaag toe. De NSB werkte actief samen met de buitenlandse bezetter. Net als de Telegraaf trouwens. Die bezetter sloot, voor zover wij weten, geen winkels over de gehele linie. Kaag lijkt actief samen te werken met het WEF (lees: Blackrock & Vanguard) dat in Nederland geen enkele democratische grond heeft (wel letterlijk: hele straten in Amsterdamen en delen van AEX-multinationals). De regering waar Kaag's partij en zijzelf deel van uit maakt, deelt het ene Berufsverbot na het andere uit. Mensen en bedrijven, de hele maatschappij, gaan daardoor kapot. Zij maakt ze niet eigenhandig kapot. Daar heeft zij, of althans de regering die zij steunt en waar ze nu deel van uit maakt, huurlingen voor (een heel apparaat van Boa's tot deurwaarders en Tasers en gevangenisbewaarders), die acteren op hun orders. Wat had Max beter kunnen roepen? Laat het weten in de comments. 

Jensen...

Jensen liet zich in zijn laatste show negatief uit over Max. Waarom? Duizenden mensen lopen tegenwoordig fakkeltochten, maar in de straat waar het probleem vandaan komt die van Kaag, zou weggebleven moeten worden? Omdat mevrouw Kaag dat niet leuk vindt? Dat kan nooit het argument zijn, want zelf doet ze heel veel wat mensen "niet leuk vinden", en dat is nooit een probleem. Als macron het heeft over we gaan ze het leven zuur maken, verdwijnt macron ook de cel niet in. 

"Niet leuk" een argument?

Wij kennen Max niet goed maar hebben hem wel twee maal mee gemaakt in levende lijve. Waarom komt Jensen trouwens nooit uit zijn ivoren toren? Dan had hij kunnen zien met eigen ogen wat voor een gast Max is. Voor het Gerechtsgebouw in Den Haag tijdens de berechting van Huig Plug maakten wij hem mee. Daar was Max 1 van de circa 100 man die het opnamen voor Huig Plug. Honderd man om Huig Plug te steunen die in de bak zat voor een retweet. 16.999.900 Nederlanders lieten dit voorbij gaan. Ook in Amsterdam op 2 Januari zagen wij hem kort. Als 1 van de circa 30.000 man. Toen zaten 16.970.000 Nederlanders elders.  Wij zagen Max verder op beelden o.a. 's ochtends vroeg bij het onthalen van Huig Plug uit de bak en bij lawaaiprotest bij een persco. Altijd bevlogen, altijd vreedzaam. Maar onze vraag is, wie is er nou gek? Max die het Kafkaëske Nederland ziet en daar iets aan probeert te doen, of die 16 miljoen mensen die dat niet (willen) zien en op de bank blijven zitten? Die "de persconferentie nog even afwachten"... 

Van locked-down naar locked-up...

Ze reppen altijd over "betrokken burgers", maar dan blijkbaar liefst van het type Gretha Tunberg (powered by..?) of Paul Rosemuller. De betrokkenheid van de vreedzame Max wordt niet gewaardeerd en is goed voor de cel. Max die het opnam voor die slappe horeca-ondernemer, boven beschreven, de studenten, de winkeliers, de verdrukten en vertrapten, de slachtoffers van de regering. Voor Plug en Baybasin. Wie neemt het op voor Max? Van de staatsmedia hoeven wee dat niet te verwachten. Zij praten hun lieveling Kaag graag naar de mond, ook als die duizenden slachtoffers maakt. Maar Max, die nooit een vlieg kwaad gedaan heeft, die 0 slachtoffers gemaakt heeft? Die zit gevangen. Max die streed tegen de lockdown zit nu locked-up. En waar is Arjen, mevrouw Kaag?

Als antwoord op
De OMT-modellen zijn inderdaad onbetrouwbaar. De voorlichting over de vaccins is onjuist. Het tegenwerken van goede en goedkope medicatie is schandelijk. Lockdowns zijn desastreus. De QR-pas is einde democratie. Het kan nog een tijdje duren,maar eens krijgt de massa het door.Knipogend gezicht

26 opmerkingen:

 1. Ik ga geen weddenschappen maken over wanneer dit voorbij is, want ik ben al af…

  Maar het geeft mij goede moed om te zien hoe al die wormen van de media, wetenschap en politiek zich in steeds meer bochten moeten wringen om hun beleid te verantwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De enige vraag is what took them so long? En voor velen nog steeds wat takes them so long?

   Verwijderen
 2. Veritas Vos Liberabit # 166. Vrijheid of Slavernij?
  https://hetanderenieuws.nl/veritas-vos-liberabit-166-vrijheid-of-slavernij/

  Amen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi artikel Blik!

  Dit is precies wat de burgemeesters gaan proberen. Via het ventiel wat stoom afblazen om controle te blijven houden over de woede.

  Gewoon niet luisteren ondernemers.
  Waar zijn jullie bij de demo"s, op de sociale media, bij ander protest? Ik heb niet te lijden onder de maatregelen, jullie wel!
  Wat is er met jullie aan de hand?
  Hoge boetes? Aha, ik heb nieuws! Het is juist de bedoeling dat jullie failliet gaan, zodat het WEF de wereld beter kan opbouwen (lees= 1 grote marxistische wereld regering kan opbouwen) We moeten naar een hele andere maatschappij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De coyona flauwekul maakt ook heel veel weer eens duidelijk zoals dat een groot deel van de gezondheidszorg gewoon kwakzalverij is. In deze zag ik net de volgende uitspraak op internet: “Doctors are men who prescribe medicines of which they know little, to cure diseases of which they know less, in human beings of whom they know nothing.”

  Groeten, Ben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Journalists are men, who know little, about subjects they know less, for bosses they don't want to know at all.

   Vrij naar Ben :-)

   Verwijderen
  2. Inderdaad. Voor de wetenschap zou je ook zo'n oneliner kunnen formuleren. Dat is wat lastiger, maar wel een nog veel ernstigere kwestie.

   Verwijderen
 5. Sitrep.

  In de VS is 14% van de schappen in de wikel leeg.

  Senator John Kennedy zegt dat er ongeveer 8% inflatie is.

  Een oud-onderminister van Buitenlandse Zaken, Evelyn Farkas, schrijft dat de VS beter nu Rusland kan aanvallen.

  Bij De Saker is men het ewr al over eens dat er best oorlog kan komen, en de discussie is : Waar moet Rusland zijn slag topebrengen: in oekraïne, of een Amerikaanse basis in Syrië, of al het radio-verkeer van het Amerikaanse leger onmogelijk maken.

  Chris Martenson toont aan dat de manier waarop de Overheid met ons om gaat, dezelfde 15 kenmerken heeft als bij een persoon die een 'abusive relation' (misdadige relatie) heeft met een echtgenoot /genote.

  Chris Martenson spreekt met schrijver Ron Dreher, die toont dat de VS nu alle kenmerken heeft van een Totalitaire staat. https://youtu.be/WgInH8Iox6g

  De tijden worden wel héél erg interessant ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gelezen, dat Rusland weer contact op gaat nemen met Cuba en Venezuela, om daar installaties te bouwen. Dat zal de amerikanen leren. Dat is in hún achtertuin.

   Verwijderen
  2. Mercouris zei er iets over.
   Op de Russische TV heeft een hoge Piet er opgezinspeeld dat de Russen dan maar hun raketten weer in Zuid Amerika moesten plaatsten.
   Ik meen dat Jake Sullivan ( adviseur van Biden) al geroepen heeft dat dàt natuurlijk niet kan...

   ---
   PS: Op de Saker: lang interview van Max Blumenthal met Pepe Escobar.

   Verwijderen
 6. Toch nog even aan Oligarch en Ben de vraag of ze ècht niemand kennen waar ze een goed woordje voor de mensheid kunnen doen...

  De VS is alleen in naam een ​​‘liberale democratie’.
  Het is slechts een omhulsel.
  In de kern is het een etno-oligarchie.

  Hieronder staat het resultaat van het etno-monopolie van grote technologie, medicijnen, media, deep state en hoerenpolitici.

  Zelfs als we niets kunnen doen aan de Joodse supremacistische macht, laten we het zien voor wat het is, en laten we de staat van de VS zien voor wat het is.
  De VS is een joodse etno-oligarchie, een imperium van leugens.

  dot.com bubble,
  9/11,
  oorlog in Irak,
  financiële ineenstorting in 2008,
  reddingsoperatie voor Wall Street,
  vernietiging van Libië en Syrië, staatsgreep in Oekraïne,
  Covid-manie,
  BLM-rellen,
  vervalste verkiezingen, enz.

  Na dat alles zou je denken dat het eindelijk beter zal worden. Maar nee, de zaken zullen erger worden tenzij de Joodse macht wordt genoemd en bekend wordt gemaakt wat die macht allemaal deed en doet.

  De belangrijkste motiverende factor achter al die rampen was onverzadigbare joodse supremacistische hebzucht en etno-manie. De Joodse macht zal nooit stoppen tenzij het openlijk zo wordt genoemd: de Joodse macht.

  Als Joden zeuren over ‘antisemitisme’, moet erop worden gewezen dat hun gedrag al die ‘antisemitische’ beschuldigingen wel bevestigt.

  Met zoveel leugens is het slechts een kwestie van tijd voordat mensen vragen beginnen te stellen over de Holocaust. Als Joden zo veel en zo brutaal liegen, waar logen ze dan niet over?

  Bron: https://www.unz.com/audio/kbarrett_joel-hirschhorn-on-real-covid-vaccine-collateral-death-toll-praise-the-lord-and-pass-the-ivermectin-and-more/#comment-5113423
  ========

  Alleen al de vijf rijkste Amerikaanse Joden-Larry Ellison, Larry Page, Sergey Brin, Mark Zuckerberg, en Michael Bloomberg- bezitten nu meer dan een half biljoen dollar. We moeten hier even bij stilstaan: vijf individuele mannen, vijf Joden, bezitten samen meer dan 500 miljard dollar. Als we dan de totale rijkdom van de ongeveer zes miljoen Amerikaanse joden in ogenschouw nemen, komen we vrij gemakkelijk op 50 biljoen dollar, of meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 500 miljard voor de vijf rijksten? Ik vind het weinig. Sterker, het klopt volgens mij niet. Dan zijn het niet de vijf rijksten.

   Verwijderen
  2. Dan zijn het puppets, net als Gates en Tesla-man.

   Verwijderen
  3. Dit zijn wel echt Amerikanen, en bekende Amerikanen. En joods.

   Warren Buffet en Bill Gates worden niet als joods gezien.
   De Rothschild familie zijn wel joods, maar wereldburgers.

   De Walmart familie is wel joods en heeft alleen al pakweg 150 miljard (ik kan er 50 miljard naast zitten), maar is verdeeld over enige familieleden.

   De Sacklers staan er niet bij. De Monsanto-bezitters staan er niet bij.

   Een goed schrijver kan niet alle details vermelden, want dan word het onleesbaar. Dalton is een goed schrijver:

   Hij noemt vijf bekende en heel invloedrijke joden en zegt dat ze 500 miljard bezitten.

   Wat betekent dat?
   Als ze elk jaar 1 % van hun vermogen besteden aan 'Media Propaganda wereldwijd', dan is dat 5 miljard.

   Dat is ruim voldoende om alle Media die er toe doen, volledig 'kosher' te laten worden. ('Worden', want de selectie gaat langzaam, zodat het niet te veel in het oog loopt.)

   Wij leven nu in een koshere wereld: Hun Kabuki spel is wat wij ( de 99%, de goedgekeurde politici, de goedgekeurde wetenschappers, de goedgekeurde pundits) samen als 'De Werkelijkheid' zien.

   Maar nu is die werkelijkheid toch effe anders dan 'De Kabuki' elke dag beweert.

   Ze hebben even hun Walter Lippmann vergeten, want die zei:
   ( Ik zal vet drukken waar het om gaat)

   Al in 1922 stelde de meest vooraanstaande publicist van de VS in de twintigste eeuw, Walter Lippmann, in zijn standaardwerk Public Opinion dat:

   Public Opinions must be organized FOR the press if they are to be sound, not BY the press...
   Without some form of censorship, propaganda in the strict sense of the word is impossible.
   In order to conduct propaganda there must be some barrier between the public and the event. Access to the real environment must be limited, before anyone can create a pseudo-environment that he thinks is wise or desirable.

   We zitten er nu te dicht op: we zien zelf dat het Kabuki niet de echte waarheid is.
   Als je leugens over Ghadaffi of Putin of Assad schrijft, kan niemand zien dat het leugens zijn.
   Maar nu wel.

   Het listige van de zaak is: Het wàs een vreselijk dodelijke toestand voor oudjes met comorbiditeiten. Voor dikke en gekleurde mensen zonder vitamine D. En voor een paar mensen met een verborgen genetisch gebrek. Er vielden dus echt doden. Die hadden ze ook heel hard nodig. Daarom: geen woord over vitamine D. Etc etc.

   Verwijderen
 7. Als Buffet en Gates en Musk zich kritisch zouden uitlaten over de joden, dan waren ze er geweest.

  Denk aan wat er gebeurde met Mel Gibson en met Marlon Brando.

  Brando en Gibson kun je niet weg schrijven, wel styraffen. Maar een ondernemer wel. En die kun je met speculatie kapot maken.

  Een wetenschapper kun je makkelijk laten verdwijnen: Je neemt zijn professoraat af als dat nog kan. Je geeft zijn boeken niet uit. Of hgeeft ze uit en laat ze dood vallen ( totaal onbeproken laten, niet herdrukken). Of je gaat ze met pek en veren behandelen.

  Ron Unz kwam er achter dat de allerbeste Historici van de VS een heel genuanceerd beeld van WO2 schreven, kort na 1945.

  Maar al die super bekende historici zijn weggepoetst: zoals op foto's met Stalin lege plekken zijn ontstaan.
  Hier kun je Onz beluisteren ( 40 min) of lezen:
  https://www.unz.com/runz/american-pravda-our-great-purge-of-the-1940s/

  En de historici die de Koshere versie schreven, die zijn groot gemaakt.
  Zij schrijven het Kabuki scenario.
  Zij tonen ons de wereld (zoals ie dus NIET is).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stel je nu eens voor dat een witte mijnheer de zaak groots bedrogen had.
   Of een moslim.

   Hij zou onophoudelijk, jaren lang worden afgemaakt...

   https://youtu.be/bpmJDivRGIw

   Verwijderen
  2. Deze vuideo moeten ze maar niet aan de Spetznaz soldaten laten zien, want dan denken die dat ze al gewonnen hebben. Dat is altijd onverstandig.... of zou dat nu juist de Amerikaanse tactiek zijn?

   https://youtu.be/GMy_1fXPGWk?t=50

   Verwijderen
  3. [de Spetznaz soldaten]

   Ha, die lachen de ballen uit de broek.

   Verwijderen
 8. Waar is dawg als hje hem nodig hebt?

  Wie kan dit verklaren?

  Why New York’s Billionaires’ Row Is Half Empty
  https://youtu.be/Wehsz38P74g

  BeantwoordenVerwijderen
 9. https://t.me/jolandavlaskamp/1372

  Ik weet niet of dit zichtbaar is voor mensen die geen Telegramm hebben.

  In DL moeten babies of kinderen van 1 jaar drie maal per week een Covid test doen: met de stok in de neus. Zeer traumatisch.

  Je ziet dat de moederr of verpleegster het er ook niet makkelijk mee heeft, maar ze zet door: Het is in haar ogen wellicht heel belangrijk.

  Ja, mensen zijn nu eenmaal onvoorstelbaar stom. Niet persé kwaad willend. Integendeel. Als ze geloven dat het goed is voor ons allen, zullen ze graag mensen doden. Of babies traumatiseren. keer op keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. KAFKA LAND...

  https://www.bndestem.nl/show/meerdere-namen-genoemd-na-seksueel-grensoverschrijdend-gedrag-bekentenis-jeroen-rietbergen~aafd649b/

  1) Marco Borsato

  2) Nu Jewroen Rietberger. Wie ? De partner van Linda de Mol. Aha !

  3) Mijn voorspelling: straks ook Ali B....

  'Roddelpraat' (Jan Roos en Dennis Schouten) hebben volgens mij het 'Borsato gate' veroorzaakt.

  En ik zag dat ze ook vorige week over Ali B nogal vrijpostige verhalen hadden. Zou me niet verbazen als Ali ook bij The Voice over de schreef is gegaan.

  Nogelijk dat hier wat meer in wordt verteld dan in de NL kranten: https://www.hln.be/tv/rtl-legt-the-voice-of-holland-stil-na-beschuldigingen-grensoverschrijdend-gedrag-bandleider-bekent-en-stapt-op~aebd23e8/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ali B. is geen jood, dus die vertrouw ik wel, die anderen niet. Toen ik nog jong was (tijdje geleden al) deed de meme de ronde, dat als je veel wilde ne*qen, je óf pooier óf muzikant moest worden. Maar als je geen jood was, had je als muzikant geen schijn van kans...

   Verwijderen
  2. correctie: muzikant moet zijn: niet-joodse muzikant.

   Verwijderen
  3. Jan Roos tweet over Linda de Mol

   https://twitter.com/LavieJanRoos/status/1482426379039817734

   Leukste reactie:

   "Pijnlijk, maar toch leuk."

   Verwijderen
 11. Nu het covid narratief in duigen valt is een oorlog met Rusland een uitgelezen mogelijkheid om de aandacht af te wenden van Covidhoax en nog meer vrijheden af te pakken en te gebruiken als zondebok voor de onafwendbare crisis in het monetaire systeem en crisis in de reële economie.

  BeantwoordenVerwijderen