woensdag 5 januari 2022

Jongeren zijn het Zat, za 14:00 uur Dam, Amsterdam

Jongeren zouden zat moeten zijn van levensgeluk, lange nachten in de kroeg, gelardeerd met een klein biertje. Maar helaas, ze kunnen niet zat zijn, maar ze zijn het wel zat. Da's heel wat anders. Ze mogen niet eens colleges in levende lijve volgen... Coyona! Sporten? Verboten. Reizen? Lastig. Etcetera, etcetera. Langzaam begint er bij de jongeren wat verzet zich te ontwikkelen, en het protest a.s. zaterdag op de Dam is daar het prille bewijs van.

Blik zou zeggen, moet je toch nog wat shoppen, of voor wat anders in Amsterdam zijn? Doe dat dan zaterdag, en combineer het met een bezoek aan de Dam rond 14:00 uur. We hebben uit betrouwbare bron vernomen, dat de meeste winkels, open en blood, of iets meer verdekt, gewoon allemaal toegankelijk zijn in Amsterdam. Steun die winkeliers, en de jongeren.


En dit was Capelle aan den IJssel vanavond. Eén van de vele lichtjestochten kris kras door het hele land. Toppers. "NOS, RTL, SBS, NRC, AD, Telegraaf, Trouw, we zijn jullie leugens zat." Ohh, wat zakken de betaalde/gekochte media steeds verder door het ijs. Op naar de 0 abonnee's. Ook Schoonhoven ging los voor de Vrijheid, zie beelden, HIER. Met dank aan Donna van der Horst.

2 opmerkingen:

 1. Huib Plug is vanochtend weer opgepakt !

  Op Telegramm kun je een filmpje zie, op het account van Jolanda Vlaskamp.
  Geen idee wat de aanklacht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Huig Plug staat al op het AD:

  https://www.ad.nl/binnenland/bekende-demonstrant-huig-plug-zoekt-rutte-op-ondanks-contactverbod-opgepakt-bij-binnenhof~a6355bff/?cb=908043f52902501589cafde070c5b6a4&auth_rd=1

  BeantwoordenVerwijderen