woensdag 19 januari 2022

Vandaag Rechtzaak Max "Fakkelman"

Vandaag, woensdag 19-1-20222, 14:30 uur, Den Haag, vindt de rechtzaak plaats van Max, die een fakkeltochtje hield in de straat waar ook Kaag huist. Het kwam op Kaag over als zeer bedreigend. Ze meldde in de Telegraaf, het oud NSB-blad, dat ze zich zelfs banger had gevoeld dan ooit in oorlogsgebied. 

De vraag is natuurlijk of dit meer over Kaag zegt of over de actie van Max. 

Het is duidelijk dat de mensen in het land momenteel door figuren als Kaag meer bedreigd worden, dan dat ze ooit eerder bedreigd werden. En het is niet enkel dreigen, mensen zijn daadwerkelijk hun inkomstenbronnen, hun vrijheden, hun rechten op bijeenkomen al KWIJT, door figuren als Kaag, die daar actief aan meewerkt.

MSM kiezen inmiddels ook kant Max

Kaag met haar hysterische aanval begint steeds meer alleen te staan. Ook Trouw stelt, net als wij eerder, vragen rond de hysterie van Kaag. De politici mogen wel mensen in alle hoeken van hun bestaan aantasten, maar bij hen langskomen zou dan oei, ,oei, oei, zo fout zijn? Zie het artikel in Trouw, HIER. Ook komen er steeds meer fakkeltochten, die allen gezien kunnen worden als steun aan Max. Je zou kunnen zeggen dat Max voorloper was. Inmiddels zijn fakkeltochten door alle straten van Nederland, mainstream geworden. Max moet dus Vrij!

Kaag ontvangt liever instructies van Klaus "The Great Reset" Schwab, dan dat ze met Max praat. Sterker, ze doet zelfs aangifte tegen Max, waardoor die nu in de bak zit.

13 opmerkingen:

 1. Dussss, fakkeloptochten bij alle politici voor de deur, met een paar duizend man/vrouw? Niets schreeuwen, maar zwijgend, doodse stilte. Maar 1 keiharde eis: NIETS naar binnen gooien, want dan hebben ze een punt.

  Ik zag deze week een filmpje op twitter, waarin iemand een verhaaltje vertelde, met op de achtergrond een hooivork met petje erop. Dat is nog een dreigen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor alle duidelijkheid, Max heeft, voor zover wij weten, NIKS gegooid, laat staan naar binnen. Compleet vreedzaam.

   Verwijderen
  2. [NIKS gegooid, laat staan naar binnen.]

   Weet ik, daarom zet ik het er nog eens expliciet erbij. De bedoeling van de tocht van mij is ook vreedzaam bedoeld, alleen een beetje aandacht vragen.

   Verwijderen
 2. https://www.nederlandsegrondrechten.nl/grondrechten/190-artikel-9

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is er met Baudet aan de hand?
  Gisteren en vandaag zich 'ziek gemeld' bij de 2e kamer waar Rutte het vuur aan de schenen gelegd werd door de bijna volledige oppositie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. [kan het niet aanhoren]

   Van Baudet of de anderen?

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Ze hebben toch allemaal voldoende stemmen binnen gehaald om daar te mogen zitten.
   Waar blijven de bewijzen dat de verkiezingen gepikt zijn door o.a.D-uivels)66,6 ?

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Wat ik er mee bedoel, SDR, is dat je ook als lichtgewicht, en dan bedoel ik het niet letterlijk maar geestelijk, ook een vetbetaald baantje kunt krijgen op het blauwe pluche.
   Met liegen, bedriegen en mooie maar valse praatjes kom je blijkbaar een heel eind in de politiek.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 4. De "rechter" heeft gesproken...
  6 maanden voor Max
  4 maanden voor Eline
  Gruwelregime.

  BeantwoordenVerwijderen