woensdag 19 januari 2022

Vandaag Rechtzaak Max "Fakkelman"

Vandaag, woensdag 19-1-20222, 14:30 uur, Den Haag, vindt de rechtzaak plaats van Max, die een fakkeltochtje hield in de straat waar ook Kaag huist. Het kwam op Kaag over als zeer bedreigend. Ze meldde in de Telegraaf, het oud NSB-blad, dat ze zich zelfs banger had gevoeld dan ooit in oorlogsgebied. 

De vraag is natuurlijk of dit meer over Kaag zegt of over de actie van Max. 

Het is duidelijk dat de mensen in het land momenteel door figuren als Kaag meer bedreigd worden, dan dat ze ooit eerder bedreigd werden. En het is niet enkel dreigen, mensen zijn daadwerkelijk hun inkomstenbronnen, hun vrijheden, hun rechten op bijeenkomen al KWIJT, door figuren als Kaag, die daar actief aan meewerkt.

MSM kiezen inmiddels ook kant Max

Kaag met haar hysterische aanval begint steeds meer alleen te staan. Ook Trouw stelt, net als wij eerder, vragen rond de hysterie van Kaag. De politici mogen wel mensen in alle hoeken van hun bestaan aantasten, maar bij hen langskomen zou dan oei, ,oei, oei, zo fout zijn? Zie het artikel in Trouw, HIER. Ook komen er steeds meer fakkeltochten, die allen gezien kunnen worden als steun aan Max. Je zou kunnen zeggen dat Max voorloper was. Inmiddels zijn fakkeltochten door alle straten van Nederland, mainstream geworden. Max moet dus Vrij!

Kaag ontvangt liever instructies van Klaus "The Great Reset" Schwab, dan dat ze met Max praat. Sterker, ze doet zelfs aangifte tegen Max, waardoor die nu in de bak zit.

13 opmerkingen:

 1. Dussss, fakkeloptochten bij alle politici voor de deur, met een paar duizend man/vrouw? Niets schreeuwen, maar zwijgend, doodse stilte. Maar 1 keiharde eis: NIETS naar binnen gooien, want dan hebben ze een punt.

  Ik zag deze week een filmpje op twitter, waarin iemand een verhaaltje vertelde, met op de achtergrond een hooivork met petje erop. Dat is nog een dreigen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor alle duidelijkheid, Max heeft, voor zover wij weten, NIKS gegooid, laat staan naar binnen. Compleet vreedzaam.

   Verwijderen
  2. [NIKS gegooid, laat staan naar binnen.]

   Weet ik, daarom zet ik het er nog eens expliciet erbij. De bedoeling van de tocht van mij is ook vreedzaam bedoeld, alleen een beetje aandacht vragen.

   Verwijderen
 2. https://www.nederlandsegrondrechten.nl/grondrechten/190-artikel-9

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is er met Baudet aan de hand?
  Gisteren en vandaag zich 'ziek gemeld' bij de 2e kamer waar Rutte het vuur aan de schenen gelegd werd door de bijna volledige oppositie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van zijn twitteraccount:

   [Na diverse hoestbuien en andere griepklachten die vanochtend plotseling opkwamen, heb ik me zojuist in overleg met @Vera_Bergkamp
   afgemeld voor het debat over de #regeringsverklaring en ben ik naar huis gegaan om op te knappen. Mijn visie op de kabinetsplannen volgt spoedig!], bron: https://twitter.com/thierrybaudet/status/1483412858532683778?cxt=HHwWhICzgdWIkpYpAAAA

   Ik volg het verder niet (kan het niet aanhoren) maar dit zag ik gister toevallig voorbij komen.

   Verwijderen
  2. [kan het niet aanhoren]

   Van Baudet of de anderen?

   Verwijderen
  3. De anderen uiteraard maar eigenlijk het hele circus. Wat een ongelooflijke armoe! Wat een lichtgewichten (met uitzondering van een paar mensen).

   Verwijderen
  4. Ze hebben toch allemaal voldoende stemmen binnen gehaald om daar te mogen zitten.
   Waar blijven de bewijzen dat de verkiezingen gepikt zijn door o.a.D-uivels)66,6 ?

   Verwijderen
  5. @Matt, hoe bedoel je? Het een (voldoende stemmen binnen gehaald) sluit het ander (lichtgewichten) toch niet uit?


   [Waar blijven de bewijzen dat de verkiezingen gepikt zijn door o.a.D-uivels)66,6 ?]

   Het is al bewezen dat D66 (met name Kaag) door die NPO docu feitelijk een gratis reclamespot heeft gekregen, echter de makers zeggen dat ze de docu eerlijk hebben gemaakt. Maar of dit onder 'pikken' valt, weet ik niet. Maar kijk naar de V.S., vrijwel niemand gelooft daar meer dat Biden de verkiezingen eerlijk gewonnen heeft en toch zit hij er nog omdat de wet simpelweg niet voorziet in deze situatie.

   Verwijderen
  6. Wat ik er mee bedoel, SDR, is dat je ook als lichtgewicht, en dan bedoel ik het niet letterlijk maar geestelijk, ook een vetbetaald baantje kunt krijgen op het blauwe pluche.
   Met liegen, bedriegen en mooie maar valse praatjes kom je blijkbaar een heel eind in de politiek.

   Verwijderen
  7. [dat je ook als lichtgewicht, en dan bedoel ik het niet letterlijk maar geestelijk, ook een vetbetaald baantje kunt krijgen op het blauwe pluche.]

   Als je het zo bedoelt dan ben ik dat met je eens :-) maar tegenwoordig is het wel heel erg. Het lijkt er nu eerder op dat het een voorwaarde is om op de kieslijst te komen.


   [Met liegen, bedriegen en mooie maar valse praatjes kom je blijkbaar een heel eind in de politiek.]

   Dat sowieso.

   Verwijderen
 4. De "rechter" heeft gesproken...
  6 maanden voor Max
  4 maanden voor Eline
  Gruwelregime.

  BeantwoordenVerwijderen