zaterdag 8 januari 2022

Gommers legt hete aardappel neer bij Rutte: "Kabinet beslist"

De ratten verlaten het schip en Gommers is begonnen zijn straatje schoon te vegen, vanavond bij Op 1, de staats-zwamshow waar we per ongeluk heel even langs kwamen. Het volk wordt wakker. Het verzet groeit. Zijn ze bang voor de Tribunalen?

Zwamverhaal

De presentatrice vroeg hem tot wel 3 keer: "Hoe kan het nou dat Belgie open is en hier de strotten van de winkeliers dichtgeknepen blijven?" (we parafraseren een beetje, maar daar kwam het wel op neer). Gommers begon 3 keer met een vaag zwamverhaal over weken geleden, over Engeland, maar antwoord op de vraag kwam er geen één keer. Kan ook niet, want uit te leggen is het niet meer. Wat vooral opviel is dat hij telkens benadrukte dat het OMT slechts een medisch advies geven en het aan het Kabinet is om het hele plaatje te beoordelen. Hij ging zelfs zo ver dat hij stelde dat het misschien goed zou zijn als het kabinet wat minder naar hun "medische" advies zou luisteren.

DE HETE AARDAPPEL PROBEERT GOMMERS ALVAST VOOR TE SORTEREN BIJ RUTTE OP ZIJN BORD!

Ziet Gommers het Tribunaal al komen?

En komt Gommers er dan op deze manier mee weg? Een dokter, met zijn "medisch advies" moet toch in essentie ook rekening houden met andere omstandigheden? Die kan toch niet zeggen, "het zou goed zijn dat je je winkel sluit, want dan maak je minder kans om verkoudheid/griep te krijgen". Daar gaat hij niet mee weg komen voor het tribunaal. En Rutte natuurlijk al helemaal niet.

Boef kreeg 20 mille door het Regime toegestopt

Ook bij Beau, waar we even langs kwamen, werd de roep om te stoppen met de lockdown steeds luider. Zijn het voorbereidende schermutselingen om ons 2G in te luizen, of broeit er daadwerkelijk iets? Ondertussen had Jensen vandaag weer een puile uitzending waarbij hij de topper Boef besprak die publiekelijk spijt betuigde dat hij voor geld (20.000 EURO!!!) het staats discourse verkondigde betreffende Coyona. Hij gaat die 20 mille aan een goed doel schenken. Topper!

Topper Novak Djokovic versus Fascistisch Australië

Wie ook een topper is, en door Jensen besproken, is Djokovic, die nu opgesloten zit in Melbourne. Maandag dient zijn zaak, en we gaan het zien hoe dat afloopt. Dinsdag krijgen we weer een Regime-oekaze vanuit Den Haag. Wie gaat er naar het lawaaiprotest die avond?

Gommers begint terugtrekkende bewegingen te maken, "Het kabinet beslist, niet wij. Wij gaan enkel over het medische. Misschien moet het kabinet wat minder naar ons luisteren." Gommers legt de hete aardappel af bij Rutte. In het licht van de mogelijke tribunalen, hoeveel hete aardappelen kan Mark Rutte hebben?

Alkmaar 7-1-2022. Verzet groeit.

7 opmerkingen:

 1. De tribunale schijnt hun niet lekker in de oren te klinken. Ben benieuwd wanneer ze Karel van Wolferen gaan beschuldigen voor het aanzetten tot haat cq geweld. Mooie spotprent op de voorpagina.

  Iets anders. Zag dit filmpje over appelazijn en de voordelen daarvan. Heb het voor mezelf opgeschreven. Ik denk ik deel het even.

  Voordelen van appelazijn:
  .Helpt je verteringssysteem

  .Appelazijn wordt omgezet in een korte ketting vet zuurmoleculen dat zorgt voor brandstof en dat je lichaam basis maakt.
  .Minder snel honger
  .Stabiliseert je insuline systeem en dat helpt
  .Je minder gevoelig voor insuline spikes
  . helpt je darmflora
  .hoge bloeddruk
  .hartziekten
  .andere gevolgen van metabolische syndrome
  https://www.youtube.com/watch?v=lVAriHjHQhQ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hun = hen = de (horror)clowns van de Rockefeller foundation.

   Verwijderen
  2. Dank, nuttige tip.

   Reken maar, dat er heel veel wordt gescand op Internet op het woord: "Tribunaal". Ik zie het ook op steeds meer websites. Een mooie vorm van psych.oorlogvoering tegen het Regime.

   Verwijderen
 2. Gommers heeft er de pee in dat het felbegeerde baantje van minister voor volksgezondheid naar Kuipers is gegaan. Nu doet ie een al een tijdje een huilie huilie (zoals: covid is peanuts), net zoals Marcel Levi een huilie huilie deed in het Parool over de hele lockdown (https://www.ninefornews.nl/oud-ziekenhuisbaas-vernietigend-die-hele-lockdown-werkt-niet/).

  Wat mij verbaast, is dat er überhaupt nog mensen naar al deze idioten luisteren. Maar misschien is ook dat niet waar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Luisteren volgens mij nog massaal naar deze idioten.

   Gehoorzaamheid is enorm. Ook de perso's van het regime wordt door de helft van de bevolking gepruimd. De ontwakening is begonnen. Moet nog heel veel gebeuren.

   Gommers zwaait af als OMT lid per 01 feb. Maar dat is al heel lang bekend. Het is gissen naar zijn werkelijke redenen om uitspraken te doen die het regime niet graag wil horen.

   Verwijderen
  2. "Het is gissen naar zijn werkelijke redenen om uitspraken te doen die het regime niet graag wil horen."

   Gewetensbezwaren?

   Het zijn niet allemaal psychopaten.

   Verwijderen
 3. Massavorming - uitgelegd in 6 minuten, door Professor Mattias Desmet
  https://www.youtube.com/watch?v=Q5MJxAu-aEg


  Gebrek aan:
  1. sociale band
  2. zin-geving
  3. veel vrij zwevende angst en psychisch ongenoegen
  4. veel vrij zwevende frustratie en agressie.

  Als dan in de media:
  5) een object van angst wordt aangewezen.
  6) een strategie wordt gegeven om dat opbject te bestrijden

  DAN kan een Massa Vorming ontstaan.
  Er ontstaat een nieuwe sociale band tussen die angstige mensen. Er is ineens weer een doel in het leven.

  Mensen gaan van sociaal geïsoleerd naar sociaal verbonden. Die nieuwe voordelen wil men niet kwijt, ook al blijkt de oorzxaak van de Massa Vorming een fout.

  Het mee doen met de massa (mondkapje) wordt een soort ritueel, een bewijs dat je er bij hoort.

  Dus denk niet: nu weten wee wel dat de maatregelen absurd zijn, dus het zal wel ophouden.

  Maar dat gebeurt iet.

  NB: Het is slechts 15 of 20 % van het volk dat aan deze Massa Vorming onderhevig is.
  ===========================

  Robert Malone sprak er uitgebreid over op Joe Rogan.

  Ook Peter McCullough.

  En nou mag Kim Iversen het uitleggen op The Hill:

  https://www.youtube.com/watch?v=wZ7xKo5218c

  BeantwoordenVerwijderen