zaterdag 22 januari 2022

Overal massale Fakkeltochten door hele land, hier Alkmaar

Als de mensen van Haarlem en Alkmnaar opstaan, dan weet je dat het kantelpunt nadert. Was met de Spanjaarden destijds ook zo. Hoe mooi is het dat er een massale menigte in Alkmaar loopt van en naar het Victoriepark, gisteren vrijdag 21 Januari?

De wereld opent, Rutte blijft treiteren
De fakkeltochten door het hele land nemen hand over hand toe en worden steeds massaler. Rutte en zijn band-leden kunnen enkel de boel helemaal open gooien zonder voorwaarden, zonder betutteling en zonder verdere treitermaatregelen en voorwaarden. Elke dag worden meer mensen wakker. Wij merken het ook in onze eigen omgeving. Mensen die een jaar geleden alles nog voor zoete koek namen en sliepen als een roosje, zijn nu wakkerder wan wie ook. En steeds kwader. Vele regeringen kiezen eieren voor hun geld. Zweden is sowieso al open. Spanje is veel opener dan Nederland. Ierland gaat volgende week helemaal open. Engeland. Florida. Texas. Etcetera.

Stok door de neusjes
De besmettingen zeggen niks. We maken het zelf mee. Dochter van 11 moet thuis blijven omdat er drie klasgenootjes een stok door de neus hebben laten zetten en er positief uitkomt. Dan blijven er 28 kinderen thuis, van wie de meesten zich dan laten testen om 5 dagen eerder weer naar school te mogen: na 5 dagen ipv na 10 dagen. Daar komen dan weer een aantal (valse) positieve tests uit. 
Via chantage en slap gezwam kinderen penetreren en beschadigen, hoe noemen we dat, en wat te doen met de daders? Het is pure kindermishadeling. 

Rutte's zieke systeem
Ondertussen is het onderwijs weer 10 dagen ontregeld, heeft het RIVM de circa 6 positieve testen, terwijl er (nauwelijks) iemand ziek is! Het enige dat ziek is, is het door de kinderloze Rutte en zijn maten georganiseerde systeem van ellende en verderf.

44 opmerkingen:

 1. Mogen we hier de discussie van de vorige draad voort zetten, Blik?

  Sofia schrijft:
  Je begrijpt nog steeds niet dat die NWO er al heel lang is, dat wat ze nu doen geen teken van macht en kracht is maar een teken dat ze de grip aan het verliezen zijn (vandaar dat ze 'zo hard van stapel' liepen), was dat niet zo dan hadden ze die QR en dat digitale geld helemaal niet nodig, ze hebben het eeuwen zonder gedaan.
  ( https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2022/01/vaccin-cowboys-by-matt.html?showComment=1642853630730#c2693317539802968583 )

  Sofia verwijst (aan dawg) ook naar een interview van JornLuka met mevr. Hamaker: De technocratische maatschappij.

  -----
  Ik vind het erg interessant en nuttig om hier te speculeren over de vraag: "Wie trekt er aan de touwtjes in onze wereld ?"

  Ik hoor graag ieders idee daarover.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JV hoopt natuurlijk dat we allemaal nu gaan roepen: de joden

  Het derde rijk van Hitler was mislukt en is niet in staat gebleken om joden van de aardbodem te vegen.
  Misschien dat het komende vierde rijk er in zal slagen.
  Gewoon allemaal achter JV aan lopen en joden verantwoordelijk stellen dat ze overal aan alle touwtjes trekken.
  Een wereld met boze en joden hatende mensen kan misschien wel joden van de aardbodem vegen.
  Sieg Heil JV. (sarcastisch)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toktok, het is geen haat. Haat is nl persoonlijk. Erkennen dat een zichzelf identificerende als uitverkoren volk etnische groep statistisch zwaar oververtegenwoordigd is in posities van macht en invloed is geen haat. De vraag stellen of dat meritocracy of nepotisme is geen haat.

   Wel even eerst het woordenboek raadplegen voordat je antwoordt....

   Verwijderen
  2. Boosterkabouter achter JV aanlopend waagt nog een poging om de jodenhaat van JV onder het tapijt te vegen en doet alsof hij super geleerd is door wat dure woorden in het hok te gooien.
   Ga je volgende prik halen junk kabouter.

   Verwijderen
  3. [Ga je volgende prik halen junk kabouter]

   Ik moet gelijk aan de spotprent van Matt denken :-)

   Ben je vandaag ook in Brussel Matt?

   Jammer genoeg ben ik er vandaag niet bij in Brussel. Moet wat werkzaamheden in het huis verrichten. Van de week wel weer met een paar lichtjestochten meelopen.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @SDR, dan heb jij Rootman nog niet echt door. Rootman is een jodenhater. Het zelfs nog triester gesteld met hem. Hij is ook een christenhater en van de Heer Jezus moet hij al helemaal niks hebben.
   Hij ontkent het bestaan van Jezus vroeger en noemt de bijbel een sprookjesboek. Rootman toont daarmee typisch gedrag van de misleiden die de mens probeert weg te houden bij Jezus/Yeshua de jood en de vader YAHWE/GOD.
   Rootman werkt voor de leugenaar genaamd antichrist/satan.
   Maar jij bent het eens met Rootman.
   Oké SDR. Dat laat zien voor wie jij staat.

   Verwijderen
 3. Ga morgen naar de demo in Brussel. Verwacht geen wonderen van die of andere demo's. Wel zie ik de demonstraties als een uiting van verbondenheid met iedereen die, waar ook ter wereld, besloten heeft z'n poot stijf te houden. Niet toe te geven aan de plandemie van de angst, priktatuur, de Orwelliaans tirannie die onze bestuurlijke elite over ons aan het uitrollen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij gaan ook met z'n 4-en, autootje vol. Vrijdag ook al geweest bij herrie-demo bij 2e slaapkamer. Was gezellig, niet heel erg druk, plaatsje stond vol. Wel veel herrie...

   Verwijderen
 4. Perfect: Gesprek tussen Chris Martensen en Brett Weionstein:

  Wie heeft dit allemal bedacht? Wie zijn 'Ze'?

  Weinstein: Hoe verder een land bij Fauci vandaan ligt, hoe beter het metCorona is omgegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. The Ronettes

  Zo'n video maakt me toch weer mooi 60jaar jonger !

  https://youtu.be/IgWVis3_wPM

  ( How old are you? 18, 17. )  Phil Spector: "Where do you guys live?
  Ronnie: We live up in Spanish Harlem
  ......

  Phil was like a little jewish guy in college, you know. .... very ambitious, ready to make that dollar.. which I love.. He had a lot of guts, which I like
  https://youtu.be/lZH1Nqeacv4?t=81

  Charlton Heston, Edward G Robinson, Ava Garder .. in de dicotheek: https://youtu.be/gHxdaM4zR8k

  Ronnie en Phil: https://youtu.be/7qTpUnckvqE

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Phil was ook een seriemoordenaar.

   Verwijderen
  2. Nee, geen serie-moordenaar.
   Hij was eerst vrijgesproken : hung jury.
   Daarna schuldig bevonden en de rest van zijn leven in de gevangenis ( 2009-2021)

   Zijn collega Jack Nitzsche had ook een 'kwade dronk' en Ike Turner was ook al geen al te brave borst.
   Ik ga Spector dus niet vrij pleiten: de sfeer in de groep was niet best.

   Maar mijn god: Wat een bovenaardse muziek !

   Verwijderen
 6. JV heeft nog geen studie gedaan naar de oorsprong van de mRNA technologie.

  Jammer. Naar eigen zeggen is hij op zoek naar de waarheid.
  Heb mijn twijfels of hij daar wel echt naar op zoek is.

  Nogmaals JV. Waar is de technologie van de mRNA ontwikkeld. Wie is de initiator?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. At your service, Oligarch.

   Ik gebruik de Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Messenger_RNA

   Ik begrijp dat het rond 1960 is ontdekt door Zuid Afrikaanse, Franse en Engelse wetenschappers.

   Pas veel later zijn de toepassingen van de groind gekomen: 1990 en 2010 : https://en.wikipedia.org/wiki/Messenger_RNA#Applications

   Een stukje hieruit:
   Overcoming these challenges, mRNA as a therapeutic was first put forward in 1989 "after the development of a broadly applicable in vitro transfection technique."[40] In the 1990s, mRNA vaccines for personalized cancer have been developed, relying on non-nucleoside modified mRNA. mRNA based therapies continue to be investigated as a method of treatment or therapy for both cancer as well as auto-immune, metabolic, and respiratory inflammatory diseases. Gene editing therapies such as CRISPR may also benefit from using mRNA to induce cells to make the desired Cas protein.[41]

   Since the 2010s, RNA vaccines and other RNA therapeutics have been considered to be "a new class of drugs."[42] The first mRNA-based vaccines received restricted authorization and were rolled out across the world during the COVID-19 pandemic by Pfizer–BioNTech COVID-19 vaccine and Moderna, for example.[43][44]
   --------------

   Maar ik neem aan dat je dit niet bedeolt.

   Jij hebt ontdekt dat de Rothschilds een mes gebruiken om iemand te vermoorden, en nou hebben de Rothschilds volgens jou het mes zlf uitgevonden, om ons allen te doden.

   Zeg maar waar ik moet lezen om door jouw visie overtuigd te worden.

   Verwijderen
  2. Jij mag eruit halen wat je wilt JV.

   Ik haal dit eruit. Om bij het (gecontroleerde) wikipedia te blijven

   BioNTech in 2008, and Moderna in 2010, were founded to develop mRNA biotechnologies.[32][33] The US research agency DARPA launched at this time the biotechnology research program ADEPT to develop emerging technologies for the US military.[34][35] The agency recognized the potential of nucleic acid technology for defense against pandemics and began to invest in the field.[34] DARPA grants were seen as a vote of confidence that in turn encouraged other government agencies and private investors to invest in mRNA technology.[35] DARPA awarded at the time a $25 million grant to Moderna.[36]

   Ik haal hier uit dat Moderna en Biontech zijn opgericht om mRNA te ontwikkelen voor DARPA. (staat niet letterlijk zo, maar moet naar mijn mening verdraaid worden om de waarheid te verhullen).

   Ah DARPA had ook recht op inkomsten uit de patenten. Mmmm..
   https://healthpolicy-watch.news/pharma-watchdog-requests-further-inquiries-into-modernas-us-patents/

   BOMBSHELL: DARPA was secretly developing the mRNA vaccine years ago through Moderna, and they seek permanent control over your body and bloodline
   https://militarytech.news/2021-08-17-darpa-secretly-developing-mrna-vaccine-years-ago-through-moderna.html

   DARPA ontwikkeld wapens.
   Hoop dat je begrijpt waarom ik de injectie (wat in de MSM een vaccin genoemd wordt) een Biowapen noem.

   Verwijderen
  3. Het begon met deze herhaalde oproep van Oligarch:
   ------------------------
   oligarch23 januari 2022 om 09:30
   JV heeft nog geen studie gedaan naar de oorsprong van de mRNA technologie.

   Jammer. Naar eigen zeggen is hij op zoek naar de waarheid.
   Heb mijn twijfels of hij daar wel echt naar op zoek is.

   Nogmaals JV. Waar is de technologie van de mRNA ontwikkeld. Wie is de initiator?
   ------------------------------------------

   Het ging du som de oorsprong van mRNA.

   Die ligt in de jaren 60.
   En verder in 1990 en 2010.

   Dat nieuw ontdekkingen later worden gebruikt voor de militaire doeleinden: vertel mij wat. Mijn blog staat er vol mee

   Het gaat ook vaak omgekeerd: dat militaire research leidt tot uitvindingen die in het geone leven heel veel gebruikt worden, Bijvoorbeeld: het internet.
   https://en.wikipedia.org/wiki/ARPANET

   Oligarch: je bent een onverbeterlijk Conspiracy gekkie.
   Dat betekent: Jouw wereldbeeld is je heilig.

   En er hoeft maar een blad van een boom te dwarrelen en jij ziet al meteen wie daar achter zit.

   Word wakker, Oligarch. Je steunt de verkeerde lieden.
   Je bent een nuttige idioot voor de lieden die zichzelf gefokt hebben en dus een onmenselijke mysogenetische component hebben.

   En je kunt niet redeneren. Begin eens met de 'verzamelingen-leer'. Of logica voor pre-school kinderen.
   ( Zelfde niveau als Matt: Als de joden niet on mijn tuin zitten, dan heb ik geen schade van hen. Zelfs een pre-scholer kun je al uitleggen dat dit niet klopt. )

   Verwijderen
  4. De essentie dat de huidige mrna vaccins zijn ontwikkeld in opdracht van DARPA is nog steeds niet tot JV doorgedrongen ;-(
   De man is onverbeterlijk.

   Verwijderen
 7. Dawg en Wolf, succes / veel plezier in Brussel.

  Vergeet niet ook een lekker "bolleke" daar te drinken.

  En we zien het verslag graag tegemoet!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dr Michael Palmer verteld waarom de mRNA technology niet werkt en verteld waarom deze technolgie giftig is en dat dit al jaren bekend is

  Als ondersteuning voor mijn post heb ik zijn slides uitgetikt. Het beste is uiteraard zelf bekijken.

  Als de mRNA in een (katonisch) lipide omhulsel de cel binnen dringt zijn de gevolgen dat de cel de spike proteïne produceert.
  Het gevolg daarvan is weer dat het lichaam deze eigen geïnfecteerde (zieke) cel aanvalt door T cellen en deze cel dood.
  Daarnaast beschadigt de spike proteïne de cel en delen van die cel die in het vatenstelsel terecht komen veroorzaken klontering van bloedplaatjes en later bloedpropjes. Bovendien worden er anti stoffen aangemaakt voor het spike eiwit.

  Gevolgen van het bindringen van (katonische) lipide nano deeltjes waar de mRNA in zit:

  .Lymfocieten vallen alle organen aan. Voornamelijk de longen, hart en lever
  .Beschadiging van je bloedbanen leidt tot bloedpropjes
  .De aanval van je afweer; meestal in je vaatstelsel cellen, maar ook in ander soort cellen
  .Buitensporig stimulering van het afweersysteem leidt tot autoimmuun ziekten
  .Het immuunsysteem blijft het eigen lichaam aanvallen. Het verliest daardoor de capaciteit om ziekteverwekkers aan te vallen waar het juist voor bedoeld is

  Wat de wetenschap vanuit het verleden wist over de mRNA technologie:

  .In de aanloop naar Covid overleefde niemand de klinische testen
  .De vaccines doen meer kwaad dan goed.
  .Moderna heeft m rna technology uitgeprobeerd als behandelmethoden voor organismen die niet goed enzymen kunnen aanmaken.
  .Kationische lipide vergiftiging bij het aanleveren van een gen werd er niet door opgelost.

  Uitleg wat er gebeurt als een lipid nano deeltje de cel binnen dringt:

  .Kationische lipides zijn nodig om de celmembraan te doorbreken. Dit doorbreekt ook de barriere van de mitochondria.
  .De beschadigde mitochondriën produceren slechtere vormen van zuurstof die hoogst reactief zijn. Reactieve zuurstof componenten (vrije radicalen vermoed ik)
  .Deze hoogst reactieve zuurstof componenten beschadigen het DNA
  .Beschadigd DNA veroorzaakt kanker.
  .Als je DNA beschadiging een kritiek punt overschrijdt ga je dood.
  .Iedere toediening van meer lipide vergiftiging cumuleert op basis van de vorige toedieningen en draagt bij dat je tot die limiet gaat waarbij je sterft aan DNA schade
  (DNA schade door straling (4G/5G/andere straling) moet je daar ook bij optellen-mening Oligarch)

  Vanaf minuut 27 verteld waarom de mRNA methode een methode is om gedoemd te mislukken:

  Het lichaam vernietigd de cellen die zijn geïnfecteerd met het mRNA vaccin.
  .De volgende lading met mRNA wordt niet herkend en gestopt door antilichamen en dringt weer de cellen van je lichaam binnen
  .De antilichamen die in je lichaam zitten zijn getraind voor 1 indringer.
  .Bij een natuurlijke indringer produceert je lichaaan anti stoffen voor een palet van varianten van de indringer.

  Deze technology werkt niet tegen virussen (als ze al bestaan). Deze technology werkt op geen enkele manier voor welk doel je het ook gebruikt!
  En DARPA / Big Farma weet dit al jaren!
  https://www.bitchute.com/video/dXbpGCF2NSEm/
  https://uwaterloo.ca/chemistry/people-profiles/michael-palmer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Oligarch voor deze heldere uitleg wat tevens een goede waarschuwing is voor wie nog steeds in twijfel is of “vertrouwen” heeft in de leugens van ons OMT en virologen.

   Ondertussen in Canada.
   https://www.ninefornews.nl/truckers-reizen-massaal-af-naar-canadese-parlement-het-is-tijd-om-wakker-te-worden-het-is-tijd-voor-actie/

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Graag gedaan Eddy.

   Goed om die patriotten bezig te zien in Canada!

   Verwijderen
 10. Organisator en initiatiefnemer van deze demonstratie Tom Meert
  “We zijn geen coronasceptici”
  “We zijn geen antivaxxers”
  “ We zijn op zich niet tegen cojona maatregelen”

  Ja wat nou Mr Meert?
  Wat Meert probeert te bereiken is om de aandacht proberen te vestigen op hoe ondemocratisch de maatregelen tot stand zijn gekomen en wellicht blijven komen.

  De beste weerstand tegen het big farma maffiakartel is door te zeggen fuck you big farma. You can stick your poisonvaccin up your ass. You can stick your 2G up your ass.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. https://www.hln.be/binnenland/brussel-zet-zich-schrap-voor-coronabetoging-met-mogelijk-100-000-deelnemers~ac5788e1/

  Er komen ook antivaxxers.
  Daar moet Tommy niks van hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De vrienden van Oligarch en Eddy laten er geen gras over groeien.

  In Rusland kostte het van 1917 tot 1989 voor het land volledig leeg gezogen en kapot was. 70 jaar.

  Als we 1964 nemen als het moment dat de joden de VS ovcer namen ( OImmigration Act, die de massa-immigratie mogelijk maakte), dan gaan ze dat rekort van 70 jaar met gemak breken:

  Kijk in elk geval de eerst e 5 minuten:
  Tucker: We’re watching civilization collapse in real time

  https://youtu.be/DREmnsungVM


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn vrienden zijn het niet. Ik probeer de oligarchie onder leiding van de Rockefeller foundation juist te exposen.
   Dus ik weet niet waar je het over hebt.

   Verwijderen
 13. Trucker STRIKE - Convoy of commie doom

  Wat kan Trudeau hier tegen doen?
  Al die duizenden truckers arresteren?
  hahahahahahaha

  De eisen die de truckers gaan stellen zullen hard aankomen bij Trudeau.
  Deze kan de vaccine mandate intrekken of toekijken hoe Canada naar de klote gaat.
  Aftreden is het beste wat Trudeau kan doen voor het vrije Canada

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Freedom convoy, truckers!

  Nog een paar dagen komen ze aan in de hoofdstad Ottawa alwaar ze ze de stad compleet vastzetten. Woordvoerders van deze protest convoy zullen een gesprek afdwingen bij het parlement.

  BeantwoordenVerwijderen

 15. Ihkv, we zijn nooit te oud om te leren, kwam ik dit filmpje van Willie Soon tegen waarin helder wordt uitgelegd waarom climate change, net als covid, een ‘scam’ is en dat we simpelweg niet kunnen vertrouwen op de modellenbouwers die op basis van ASSUME (acroniem voor: to make an ass out of you and me) de meest krankzinnige theorieën de wereld in slingeren en die niet tegengesproken mogen worden (want dan valt het kaartenhuis in elkaar). In Wille Soon’s woorden, Zie:

  https://m.youtube.com/watch?v=QEEN5pb7oAo&t=900s

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik zal nooit meer op deze man reageren, omdat hij simpelweg niet op zoek is naar de waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Boris tells it all.

  BORIS JOHNSON - CONFIRMS NANOTECH IN COVID VACCIN!
  https://www.bitchute.com/video/vIhdCWIqsh76/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. 'It's a slap in the face': Adele fans flying into Vegas lash out at singer for postponing Caesar's Palace residency 24 HOURS before first show after paying up to $30K a ticket: Star blames COVID outbreak and event 'might not go ahead until APRIL'
  https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10424965/Adele-sobs-POSTPONES-Las-Vegas-residency-COVID-cases-crew-members.html


  The team had implemented intense COVID protocols!!!!!!!!!!!!!!

  The production required ticket-holders to show proof of COVID vaccination, and also display a negative-COVID test within 48 hours of the show.

  Het wordt niet hard uitgesproken, maar ik verwacht eerder dat de bandleden verplichte "prikjes" hebben moeten nemen (zie de intense covid maatregelen) en dat ze daardoor niet in staat zijn om te spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. LIVE Chaos Erupts: Massive Anti-COVID Tyranny March Reportedly Upstaged By ANTIFA
  https://www.youtube.com/watch?v=sjfDkHonXHg

  BeantwoordenVerwijderen