woensdag 29 december 2021

Waar is de ophef om Israël's terreur-aanval op Latakia, Syrië?

 
De ene terreur-aanval van Israël is nog bloediger dan de ander. Of het nou de hele haven van Beiroet betreft (niet bevestigd dat Israel de dader was, maar het past wel heel mooi in hun plaatje), de continue terreur tegen, en het doodschieten van Palestijnen, of het regelrecht bestoken met terreur-bombardementen van buurlanden. Deze week was Latakia voor de verandering aan de beurt. De haven van Syrië waar de Russen de dienst uitmaken. Het leek tot nu toe veilig te zijn voor Israëlische terreur: niet dus. Ophef? Niet dus.

36 opmerkingen:

 1. Ach jeminee toch.
  Die arme Hezbollah terroristen met hun Iran wapendeal verstoord en in puin gelegd.
  Wat ziet Blik liever dan?
  Dat Hezbollah oneindig Israël kan blijven bestoken met raketten?
  Syrië en Hezbollah roept de hel op zichzelf af door zich als proxy slaaf te laten gebruiken door Iran.

  Rusland kan zich hier maar beter erbuiten houden, want Hezbollah en Iran proberen Rusland ook in het conflict te laten mengen.
  Rusland zit niet te wachten op nog meer onrust aangezien ze al een hoop onrust hebben aan de grens met Oekraïne...…...poort naar West Europa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Israel leidt de wereld naar de ondergang. Ze lopen voor de lemmingen uit: 4e booster.


  Dit zeggen de over zichzelf: https://xevolutie.blogspot.com/2010/12/israel-quotes.html

  ( Niet citeren, want je hgaat jaren de gevangenis in... )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry JV, dit topic gaat niet over boosteren.
  Dit gaat hier over een bombardement van een haven in Syrië wat door Hezbollah wordt gebruikt om Iraanse wapens binnen te smokkelen.
  Zo kan Hezbollah weer lekker raketten afvuren op Israël.
  Vind Hezbollah blijbaar leuk en hopen er zonder kleerscheuren dan ervan af te komen.
  Israël zegt: nu is het weer genoeg met jullie oorlogje spelen in de speeltuin van Syrië en raketten afvuren op Israël.
  Weet je wat: Fuck you Hezbollah. We bomb the shit out off you.
  Dat zal ze weer voor even leren.
  Alhoewel, ik denk dat die islamitische baardapen het nooit zullen leren dat ze niet met Israël moeten liggen te klooien.
  Tja, dan maar bloeden tot ze er dood bij neervallen.
  Niemand komt aan Israël.
  Gevaccineerd of niet gevaccineerd doet hier helemaal niet ter zake. Dat is de boel alleen maar proberen af te leiden.
  Daar is JV weer heel goed in als Israël alles eraan doet om proberen te vermijden dat haatzaaiers Israël van de kaart af willen/proberen vegen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 9. David Ben Gurion (the first Israeli Prime Minister): "If I were an Arab leader, I would never sign an agreement with Israel. It is normal; we have taken their country. It is true God promised it to us, but how could that interest them? Our God is not theirs. There has been Anti - Semitism, the Nazis, Hitler, Auschwitz, but was that their fault ? They see but one thing: we have come and we have stolen their country. Why would they accept that?" Quoted by Nahum Goldmann in Le Paraddoxe Juif (The Jewish Paradox), pp121.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Robin Fransman overleden aan Corona.

  Ik heb zijn intervieuw met DNW nog eens beluisterd: Het blijft een geweldig interview met goede argumenten van Fransman.

  Maar enkele mensen zijn kwetsbaar voor dit virus. Dat mag je niet ontkennen. ( Deed Fransman ook niet: raadde vaccins aan voor de kwetsbaren. Maar achtte zich zelf niet kwetsbaar. Bleek het wel te zijn.
  Hij zei dat ie een vitamine D booster had genomen bij een recente zeilvakantie in Spanje.
  Maar vitamine D neem je langzaam op. En sommigen bijna helemaal niet.
  ( Ik neem al 1 jaar lang elke dag 250 microgram ( pakweg 40 maal de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, elke dag weer.) en zit nog maar op 34 ng/ml. Ik streef naar 50 ng/ml. Pas bij 150 ng/ml kom ik te hoog te zitten. Maar dat ga ik dus nooit halen, dat is zeker.

  PS: 20% van de Multiple Sclerose patienten kun je genezen door zeer hoge doses D te geven ( 300.000 IU's per dag) . Bij hen is de oorzaak dat ze nauwelijks D kunnen opnemen.

  Hier Fransman:
  https://www.youtube.com/watch?v=JWivzDYZUh0&t=884s

  Jammer dat hij zich niet heeft laten checken op zijn vitamine D gehalte. Maar hij kan ook een ander zwak punt hebben gehad, uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kijk eens aan . Blik wat censureert.
  Mensen mogen niet weten dat Hezbollah terroristen raketten en wapens betalen met drugsgeld.
  En JV wat onlangs geleden fel tegen drugssmokkel is reageerde daar niet op.
  Is ook begrijpelijk, want JV is een jodenhater en ziet graag raketten op Israël vallen.
  Ik zal het artikel terugplaatsen zodra ik tijd heb.
  Cencuur zal blik niet helpen en als hij daar mee blijft doorgaan ga ik blik weer voor clown en feiten verzwijger uitmaken iedere dag hier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je de scheldwoorden weg laat mag alles blijven staan, neem ik aan. Er stonden zeer lelijke woorden in, die ik me niet herinner. Ik weet ook niet meer wat je schreef, dus herplaats maar.

   Ik geef antwoord door bekende Israelisch epolitici te citeren.
   Die zijn het niet met Eddy eens.
   Lul je daar maar uit.

   Verwijderen
  2. En of dat ik dat vanavond terugplaats.
   Lul jij je daar maar uit dan

   Verwijderen
  3. Ik schreef:
   Ik geef antwoord door bekende Israelische politici te citeren.
   Die zijn het niet met Eddy eens.

   Lul je daar maar uit.

   Verwijderen
  4. De lucratieve drugshandel van Hezbollah in West-Afrika

   De wereldwijde handel in drugs barst uit haar voegen en genereert astronomische bedragen. In Ivoorkust, een van de draaischijven van cocaïnehandel in West-Afrika, had MO* een vertrouwelijk gesprek met een insider uit de Libanese gemeenschap in Abidjan. Hij schetst een ijzingwekkend beeld van de business. Daarin is een dubieuze glansrol weggelegd voor de sjiitische politiek-religieuze beweging Hezbollah, die met de opbrengsten haar oorlogen financiert.
   Een Antwerpse nachtbraker zou ervan opkijken als hij wist waar mogelijk het geld naartoe gaat dat hij neertelde voor een gram cocaïne: naar de rekening van een soldaat in Syrië aan de zijde van president Assad en Iran. Het klinkt té vergezocht om waar te zijn. Maar toch: cocaïne heeft vele gezichten, en dit is er één van.

   Dit verhaal begint in Abidjan, de economische hoofdstad van Ivoorkust. Het land is de grootste producent van cacao ter wereld en heeft de laatste twee decennia geleden onder bijzonder veel politieke onrust, een brutale rebellie, burgeroorlog en schaamteloze inmenging uit het Westen.

   Het is ook de thuisbasis van een aanzienlijke Libanese gemeenschap. Hun aantal wordt geschat op 100.000 tot zelfs 300.000. Marcory, een stadsdeel in Abidjan waar de meesten van hen leven en werken, wordt “klein Beiroet” genoemd. De toegangspoort tot de wijk is een moskee met vergulde façade, naar verluidt een geschenk van Iran.

   Ons interview met een insider uit de gemeenschap vindt plaats aan de rand van de stad, zo ver mogelijk van Marcory. ‘Noem mij maar meneer X.’ De Libanese man aan tafel is toe aan zijn derde sigaret alvorens hij zijn eerste woorden spreekt. De informatie die hij ons gaat geven, zo zegt hij, kan hem zijn leven kosten. Hij wil volledige anonimiteit en stelt driemaal de vraag hoe we hem die kunnen garanderen. ‘Hoe gaat u ervoor zorgen dat ik dit overleef? U ziet, ik leef onder hen. Ik heb een gezin. Ze kunnen mij gemakkelijk vinden.’

   Highway 10

   We zijn aanbeland bij het laatste hoofdstuk van ons langdurig onderzoek naar de drugstrafiek op Highway 10, de cocaïneroute doorheen West-Afrika, van Zuid-Amerika naar Europa. ‘10’, omdat ze langs de tiende breedtegraad tussen de Zuid-Amerikaanse en West-Afrikaanse havens loopt.

   Verwijderen
  5. Abidjan verscheen recent pas op de radar van onderzoekers naar drugstrafiek. Een gedetailleerd onderzoek van het Italiaanse onderzoeksjournalistieke collectief IRPI, dat zich specialiseert in transcontinentale maffiapraktijken, traceerde een lading cocaïne van Calabria naar Abidjan via Antwerpen. Een andere lading, van zes ton cocaïne op weg van Zuid-Amerika naar Abidjan, werd eind maart door de Franse marine onderschept, op basis van informatie van de Nederlandse politie.

   De VN-Veiligheidsraad luidde eind 2018 al de alarmbel: drugs dreigen het Afrikaanse continent te destabiliseren. Ze zorgen niet alleen voor een verslavingsgolf en een gezondheidscrisis, maar politieke bewegingen en rebellen zien er bovendien een dankbare bron van inkomsten in. En waar drugs binnensijpelen, stromen wapens mee binnen.

   Tussen haakjes: de VN hielden in 2018 een eenmalige vergadering over drugs in West-Afrika, en die werd voorgezeten door Ivoorkust. Dat voorzitterschap was volgens critici van het regime het toppunt van ironie en hypocrisie. De ruggengraat van het veiligheidsapparaat van Ivoriaans president Alassane Ouattara bestaat namelijk uit ex-rebellenleiders die zich tijdens de opstand verrijkten met de smokkel in drugs, wapens en personen.
   Laundromat

   In Abidjan tekenen de ‘Ndrangetha en Camorra, Italiaanse maffiaclans, present, maar onze informant vertelt ons over een belangrijke, onmisbare derde speler: ‘70% van de drugstrafiek in Abidjan is in Libanese handen’. Hij vertelt in detail hoe voornamelijk het geldtransport en witwassen gemonopoliseerd worden door de Libanese gemeenschap, meer bepaald de sjiitische politieke en religieuze beweging Hezbollah.

   ‘Stel: ik ben een Libanese handelaar in Ivoorkust en ik verdien geld met de import en export van wapens en drugs. Ik word voor mijn diensten betaald in cash, omdat het geld niet te traceren mag zijn. Een deel van het geld moet betaald worden aan de opdrachtgevers in Libanon, van waaruit de grote operaties bestuurd worden. Het internationale banksysteem gebruiken is te riskant. Dan zal ik iemand hier in cash geld betalen, en die persoon geeft de opdracht aan iemand in Libanon om hetzelfde bedrag aan de juiste persoon te betalen.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Onze getuige spreekt van drie personen in Abidjan die deze operaties uitvoeren. ‘Ze hebben 10 werknemers en vragen 5% betaling. Die 5% wordt geïnvesteerd in supermarkten, restaurants, grote braakliggende terreinen, het zetten van nieuwe gebouwen.

   De meeste appartementsgebouwen in Marcory zijn gebouwd met dat geld. Tien jaar geleden was er niets op die plek. Nu staan er wolkenkrabbers. In tegenstelling tot Europa is hier geen enkele controle op de oorsprong van het geld waarmee je nieuwe gebouwen bouwt of koopt.’

   Vervolgens gaat het witwassysteem een tweede fase in, die in de wereld van de internationale misdaadbestrijding de laundromat of wasserette genoemd wordt. ‘De appartementen zijn zogezegd verhuurd, maar de officiële bewoners zijn vaak kinderen, onder de 18 jaar. Elke maand wordt het equivalent van het huurgeld op de bank gezet, en zo wordt misdaadgeld het formele economische systeem binnengebracht.
   Een deel van het geld moet dan nog teruggebracht worden naar Libanon. ‘Zij die het geldtransport regelen, benaderen arme, werkloze Libanese jongeren van amper 20 jaar oud. Ze stellen hen een reis naar Libanon voor en geven hen een koffer mee. Ze mogen niet weten wat erin zit en krijgen daarvoor 20.000 dollar. Hun familie zal 100.000 dollar krijgen. De luchthavenautoriteiten worden vervolgens ingelicht over welke mannen ze moeten laten passeren.’

   Maar de autoriteiten zien die praktijk niet altijd door de vingers. Hachem Ahmad, een Franse burger van 20 met Libanees paspoort, werd op 31 mei 2019 gearresteerd op de luchthaven van Abidjan. In zijn koffer trof de politie 4,5 miljoen euro cash geld aan. Ahmad was op weg naar de Libanese hoofdstad Beiroet.

   De ambassade van de Verenigde Staten feliciteerden de Ivoriaanse autoriteiten voor de actie. Volgens de Amerikanen was de arrestatie namelijk een direct gevolg van een training van de luchthavenautoriteiten door de VS, in het kader van hun Anti-Terrorism Assistance Program. Niet meer dan een show, volgens onze informant: ‘Na enkele maanden komen ze steeds vrij. De rechter maakt deel uit van het complot.’

   Onze bronnen in Abidjan bevestigen dat Hachem Ahmad na enkele maanden inderdaad alweer op vrije voeten was.

   Verwijderen
  8. En nog meer als je de link opent.
   Ik laat die JV maar gewoon lullen. Het is allemaal maar Israël haat gelul.
   Hezbollah netwerk moet gewoon vernietigd worden klaar!
   En dat gebeurd ook. JV kan lullen tot hij een ons weegt.
   Zou JV in Israël hebben gezeten of bij het Hezbollah netwerk hebben gezeten piepte hij nu wel effekes anders.
   Hier in Nederland kan hij onopgemerkt zijn Jodenhaat op internet uitkotsen.
   Is niet boeiend, zolang hij zich maar niet vergrijpt aan ook maar 1 jood.
   Lul ze nog JV en de mazzel met de hartelijke groeten van mij en de Israëlische regering uit Tel Aviv.
   Nu kan hij mij niet betrappen op scheldwoorden en onbeleefdheid. Hahahahahahahaha

   Verwijderen
  9. Mondje spoelen dwarsligger. We mogen niet andere reageerders beledigen.
   Dat is de reden dat een eerdere reactie door blogbeheerder werd verwijderd.
   Dus als blogbeheerder zo netjes en sportief is, zal die nu jouw reactie verwijderen.
   Zo niet, dan mag ik jouw ook beledigen en uitschelden.
   Ik heb al een paar leuke voor jouw op de plank liggen hier.

   Verwijderen
  10. Jij mag mij gerust beledigen en uitschelden hoor, knul.
   Ben jij trouwens een jood of een jodenknecht?

   Verwijderen
  11. JV is fel tegen drugshandel.
   Drugs maakt meer kapot dan lief is.
   Helemaal toppie van jou JV. Goed standpunt.
   Nu nog even toegeven dat drugshandel van Hezbollah niet goed is.
   En toegeven dat het niet goed is dat Hezbollah meent ongestraft de erkende staat Israël te bestoken met raketten.
   Dat Israël containers met van Iran afkomstige wapens uitschakelt.
   Raketten wat Hezbollah niet heeft kunnen immers ook niet afgevuurd worden.
   Als Hezbollah in Syrië nu eens voorgoed stopt met het bestoken van Israël, dan zul je zien dat Israël ook niet Syrië bestookt.
   Als Hezbollah niet drugs smokkelt en afzet op de markt komt die troep ook niet bij mensen in handen om het te gebruiken en vervolgens eraan verslaafd raken.
   Jij bent toch boer JV?
   Misschien kun je eens onderhandelen met Hezbollah of ze niet willen handelen in spruiten van jouw land.
   Is dat niet een beter idee?
   Spruiten exporteren naar Syrië met Hezbollah als tussenpersoon.

   Verwijderen
  12. Dwarsligger schrijft:
   Ben jij trouwens een jood of een jodenknecht?

   Geen van beiden dwarsligger.
   Maar euh, wat ben jij? Een paraciet of een kankergezwel?

   Verwijderen
  13. Ik ben tegen drugs en tegen criminelen.

   En daarom een actief criticus van de joodse samenzweerders.
   Dan word je door hen voor 'anti-semiet' uitgemaakt, wat natuurlijk niet juist is (veel van mijn helden zijn joods) , maar wat zo sterk is geassocieerd met 'Auschwitz en Gaskamers' dat het een dodelijk Label is dat op je voorhoofd wordt geplakt (Omdat de Gewone Lemming (GL) niks weet en alles gelooft wat de Joodse Samenzwering hem inpepert.)

   Dus: Tegen groepen ( Hezbollah?) die in drugs handelen.

   En tegen joodse criminelen:

   https://www.villagevoice.com/1998/05/26/the-most-dangerous-mobster-in-the-world/

   Verwijderen
  14. Beter alles legaliseren.

   Als het al waar is: De sackler familie handelde in fentanyl, de CIA in heroine. Als het verhaal waar zou zijn diet Hezbollah tenminste iets nuttigs met dat geld!

   Verwijderen
  15. Heb je nog niet mijn vraag beantwoord JV.
   Spruiten voor Syrië zodat Hezbollah stopt met raketten afvuren op Israël.
   Dwarsligger kan ook al niet lezen zie ik en bij Rootman is de booster al maar zijn bovenkamer geschoten als je zijn domme reactie ziet.

   Verwijderen
  16. E schrijft: [Heb je nog niet mijn vraag beantwoord JV.]

   Ik denk dat hij deze twee bedoelt:
   1) Nu nog even toegeven dat drugshandel van Hezbollah niet goed is.
   2) En toegeven dat het niet goed is dat Hezbollah meent ongestraft de erkende staat Israël te bestoken met raketten.

   1) Als je tegen drugs en drugshandel bent, dan ben je tegen Hezbollah dat drugs verhandelt. Dat ben ik dus.

   2) Ik herinner me dat het destijds al 12 jaar duurde dat die 'raketten' op Sderrot werden afgevuurd. Duizenden.
   Dat klinkt heel indrukwekkend, als je niks weet.
   Tot ik een foto va die 'raketten' zag: er lagen 10 raketten op een europallet, en je moest goed kijken om ze te kunnen zien.

   Er waren 9 doden gevallen in 12 jaar 'raket-aanvallen' van Hezbollah.

   9 doden ! in 12 jaar !
   12 jaar x 12 maanden = 144 maanden gratis anti-publiciteit in alle westerse media. En de kostrpijs is even hoog als het aantal doden dsat Israel al 70 jaar land ELKE maand onder de Palestijnenen veroorzaakt.

   De factor is dus 144.
   Meestal is Israel wat bescheidener: dan word elke Joodse dode met slechts 100 Palestijnse doden gewroken.

   Verwijderen
  17. Ja vindt je het gek?
   Die van de Hezbollah gebruiken onschuldige burgers als menselijk schild. Zelfs kinderen gebruiken ze.
   Bij het IDF zie je alleen volwassen en opgeleide militairen.

   Verwijderen
  18. Tegen een raket-inslag kun je natuurlijk niet 'kinderen voorop sturen'.

   Burgers als menselijk schild gebruiken zou kunnen, maar als je weet dat er burgers zijn, mag je het middel van een raket-aansl;ag niet genruiken.

   Israel doet dat wel, en bewust. Zie (*)

   Het resultaat: Sinds 2000: 39 dode Israeli's door Palestijnse raketten.
   Maar: ca 4000 dode Palestijnen door Israelische bommen.

   https://ifamericansknew.org/stat/rockets.html


   (*) 11. "We have to kill all the Palestinians unless they are resigned to live here as slaves." Chairman Heilbrun of the Committee for the Re-election of General Shlomo Lahat, the mayor of Tel Aviv, October 1983.


   Verwijderen
  19. In Israël hebben ze goede schuilkelders ontworpen voor burgers.
   Ze worden op tijd gewaarschuwd met luchtalarm. Het Israelische luchtruim wordt goed bewaakt. Hezbollah slaat munitie op daar waar burgers vlakbij leven. Is allemaal doordacht van die gestoorde lui, want zo hopen ze niet aangevallen te worden.
   Slechte keus van Hezbollah, Israël vernietigd jullie munitie en dat burgers daar bij omkomen is eigen dikke schuld van Hezbollah.

   Verwijderen
  20. Hier zie je de rakettten liggen: op minuut 3.37

   https://vimeo.com/527860109#_=_

   Daar hoef je niet voor naar een schuilkelder.

   Een bril op je neus is voldoende om elke schade te verhinderen.

   Verwijderen
  21. Ach ouwe knar, ik kan jou tig van videobeelden sturen waar het Hezbollah raketten regent boven Israëlisch grondgebied. De Iron dome haalt de meeste uit de lucht.
   Maar ik stuur je geen beelden ouwe knar en luie krent. Bij jou zijn feiten altijd zinloos.
   Zak weg in in jouw eigen leugens.

   Verwijderen
 7. De Saker denkt dat het niet strategische doelen waren en dat het bedoeld was om een beetje narcistisch rte brullen, met name voor eigen publiek.

  http://thesaker.is/revisiting-the-basics-about-the-current-balance-of-military-power/

  In het grotere geheel vindt er nu op 5 fronten escalatie plaats, vermoedelijk goed gecoordineerd in het geheim. Het is in niemands belang dat er een heus conflict uitbreekt (dat is WW3!). Het westen (''zone A''), of bepaalde fracties daarvan proberen te provoceren.
  Gelukkig weet men in ''zone B'' het kruit droog te houden totdat er werkelijk rode lijnen worden overschreden worden. Hopelijk kunnen er dan krachtige signalen op alle 5 fronten worden afgegeven en zo toch nog een terminale escalatie vermeden worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ghislaine Maxwell is SCHULDIG bevonden.

  Ghislaine Maxwell Convicted Of Deep State Child Sex Trafficking: Alex Jones Responds
  https://banned.video/watch?id=61ccfeda72f00d428b042043

  Oligarch/Blikkers was/waren een complotdenker door te beweren dat pedofilie in de hoogste regionen van de maatschappij plaatsvond.
  Nu niet meer!

  Blijf pushen FVD, blijf pushen Huig, blijf pushen Bikkers en anderen. Ook hier in Nederland moeten koppen rollen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je zit er een beetje naast, Oligarch.

   Van Epstein wordt geroepen dat hij pedofilie promootte.
   Dat is kul.

   Hij bracht belangrijke mannen in contact met heel jonge meisjes, maar niet met kinderen beneden de 15 jaar.

   De meisjes kwamen vrijwillig, hoewel misschien niet altijd geheel volledig op de hoogte van wat er ging gebeuren ( ging dan van kwaad tot erger) . Meisjes werden niet gevangen gehouden, zover ik weet. Niet echt onder druk gezet, als ik me goed herinner.

   Maar kregen later wel spijt van wat ze gedaan hadden. Of waren beschadigd door wat ze gedaan hadden. ( Zoals veel rokers latewr ook spijt hebben.)

   Maar de essentie wil Oligarch verbloemen: Dit was een belangrijk onderdeel van de Joodse Slaven Houderij.
   Zo worden onze politici gechanteerd en gedwongen tot standpunten die go3ed zijn voor Israel en slecht voor ons.

   Dàt is de essentie.

   NB: Papa Maxwell was een fascinerende duizendpoot:
   https://www.unz.com/wwebb/meet-ghislaine-daddys-girl/

   Zijn dochters werken allemaal als spion voor Israel. 9 Eeen van hen met een computer programma , Pagagus, meen ik.
   En Ghislaine door zaken voor Epstein te regelen.
   Mogelijk was ze zijn 'handler'.

   Het is wel aan de getuigenissen van die jonge meiden te danken, en aan enkele lokale rechters, dat Epstein voor de bijl ging. ( Pas bij de tweede keer. De eerste keer had ie nog een stevig 'Dak' dat hem beschermde, en mocht ie overdag uit de gevangenis.)

   Verwijderen
 9. Appels met peren vergelijken.
  Zo kan ik ook alles op een hoop gooien.
  Lekker makkelijk, maar bewijzen aanvoeren?
  Ho maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En weer is er een MH17-achtig vliegtuig misbruikt bij de aanval, waardoor defensie niets kon doen. Dat truckje hebben ze van de Oekraïners geleerd en de Russen betaalde de vorige keer de prijs voor het wel inzetten van de luchtverdediging.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel simpel.
  Als de Russen de Hezbollah terroristen en Iraanse wapenleverancier niet aanpakt, doet Israël het gewoon zelf.
  Ja wat nou Putin? Sta daar niet zo stom te kijken.
  Israël gaat gewoon door en laat zich niet bedreigen door islamitische jodenhaters.

  BeantwoordenVerwijderen