maandag 27 december 2021

Dr Sucharit Bhakdi over "doorbraak-infecties"

Dokter Sucharit Bhakdi legt uit dat een prik in de spiermassa je nooit kan beschermen tegen een luchtwegaandoening. Onmogelijk. 

Tevens gaat hij in op het fenomeen "doorbraak-infecties" of in het Duits, "Impf-durchbrüchen". Het is volgens Bhakdi de grootst mogelijke onzin die je kunt bedenken.

Vooral jongeren met een goed imuunsysteem en goede spieren lopen risico met het nemen van de injecties. Duizenden jonge mensen lijden aan myocarditis als gevolg van de injectie(s). De dokters die het spul inspuiten bij jongeren zouden de bak in moeten. #Tribunaal. Om over de politici nog maar te zwijgen.

Bhakdi noemt oog de oogartsen, want die zouden de gevolgen van de bloedklonters moeten kunnen zien in de ogen, met name in de retina (netvlies). Is er een dokter in de zaal die hier meer van af weet?

Bekijk de 10 minuutjes, HIER.10 opmerkingen:

 1. Het gaat me boven de pet. Maar als Bhakdi zegt dat het vaccin niet werkt in de keel en dus de besmetting niet stopt: dat kan kloppen.
  Daarom worden de gevaccineerden wel besmet.
  Maar mogelijk dat het vaccin verder op in het lichaam wel werkt: ik geloof toch wel dat de gevaccineerden minder ernstig ziek worden.

  Wat de ogen betreft: Ik meen dat dr Seheult ook oogarts is. Lijkt me dat die dit wqel zou hebben gesignaleerd.

  Wat betreft vaccins voor kinderen: Net als iedereen vind ik dat crimineel.

  Dit was opgenomen in november.
  In december zegt Bhakdi dat er veel kanker is ontstaan door de vaccins. Ook andere artsen zeggen dat.

  Ik weet het niet. Maar ik denk wel dat het algemene immuun systeem af neemt als je vaccins neemt. En kanker groeit (beter) als je het met je immuunsysteem niet kan vernietigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Blik: ik had vannacht al een link gegeven naar die video, met een soort transcript van Mike Yeadon, die ik als aanvulling hier nog even herhaal:

  BERICHT MET HOGE PRIORITEIT VAN DR MIKE YEADON:

  Mijn goede vriend Dr. Sucharit Bhakdi, met wie wij en anderen een reeks open brieven aan het Europees Geneesmiddelenbureau schreven, is volkomen radeloos.

  Luister goed.

  Hij en zijn collega, een patholoog, hebben bevestigd dat zelfs bij mensen die zijn overleden na vaccinatie tegen covid19 en waarbij hun overlijden niet werd toegeschreven aan de nadelige effecten van vaccinatie, in bijna alle gevallen DOOD stierf als gevolg van vaccinatie.

  Het aantal doden door deze vaccins is al veel erger dan we dachten.

  Maar het is wat ze zojuist hebben ontdekt dat veel erger is.
  We wisten van bloedstolsels die spike-eiwit tot expressie brachten.

  We waren op de hoogte van een auto-immuunaanval op de eigen weefsels die spike-eiwitten tot expressie brachten waarop onze killer-lymfocyten werden geprimed, zoals myocarditis.

  Maar wat nieuw is, is de onthulling dat lymfekliercellen ook worden binnengevallen door de op genen gebaseerde middelen en HEN markeren voor automatische vernietiging.

  Wanneer je dat deel van het immuunsysteem vernietigt, dat we losjes "immuunbewaking" noemen, exploderen alle soorten vervelende, latente infecties, door virussen en ook bacteriën, ongecontroleerd.

  Honderden miljoenen mensen zullen sterven aan ongebreidelde tuberculose, Epstein Barr-virus, toxoplasmose enz enz.

  EN bovendien stopt de dagelijkse accidentele productie van kankercellen, die normaal snel worden verwijderd door immuunsurveillance, voordat ze zich kunnen delen.

  Raad eens wat er daarna gebeurt?
  Het kan me niet schelen waar je hebt gezeten tijdens deze belachelijke "pandemie".
  Of je er nu mee instemt, wetende dat het een overdreven reactie was. Of zelfs in onwetendheid.

  Ik zeg het je nu: ALS JE DIT PERSOONLIJK HEBT GEKEKEN OM TERUG TE KIJKEN OM EEN FILM TE KIJKEN, IN PLAATS VAN WAT MENSEN DIE JE KENT TE KIJKEN EN HEN TE VERTELLEN, IS HET EINDE VAN DE MENSHEID EEN GEDEELDE LAST MET DE DAADWERKERS.

  Zet dit alsjeblieft op elk platform.
  Overspoel de 'factcheckers'.

  Alsjeblieft, doe het nu.

  Red onze beschaving terwijl er onschuldigen zijn om te redden, VOORAL onze kinderen en kleinkinderen.

  Hartelijk dank,

  Dr. Mike Yeadon

  https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/

  Directe link: Dr Sucharit Bhakdi: Organs Of Dead Vaccinated Proves Auto Immune Attack - 22/12/2021

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was iets te snel, want dit is een andere video van Sucharit Bhakdi, dus toch ook een mooie aanvulling

   Verwijderen
 3. Zij deden het voor een ander

  "Het zal moeilijk worden om het gehypnotiseerde deel van de bevolking ervan te overtuigen dat er iets goed mis is in ons land.
  Ook al liggen de buren aan beide kanten dood in hun woning, dan nog zullen ze ontkennen dat dit iets met het vaccin te maken heeft.

  Alles wat je leest in de mainstream media is erop gericht om hetgeen men coronavaccins noemt in een positief daglicht te stellen.
  Als er een stel mensen probeert voor te dringen om een boosterprik te halen zodat ze kunnen gaan skiën in Oostenrijk, dan wordt dit uitgelegd als een teken dat er veel animo is voor de boosterprik.
  Als er de afgelopen week enkele mensen minder extra zijn doodgegaan dan de week daarvoor dan wordt in geuren en kleuren gezegd dat de oversterfte minder is dan de week ervoor. Alles om maar niet de feiten onder ogen te zien.

  Dit zijn de feiten:
  In de derde week van december (week 50, 13 tot en met 19 december 2021) overleden naar schatting 4 100 mensen. Dat zijn er ruim 950 meer dan verwacht.
  De sterfte is verhoogd onder alle leeftijdsgroepen, en zowel onder Wlz-zorggebruikers als onder de overige bevolking. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.

  Sinds begin augustus (week 31) ligt de sterfte boven de verwachte sterfte en ook bijna elke week buiten het interval van gewoonlijke fluctuaties, zodat er sprake was van oversterfte.
  Vanaf de zomer is een er een permanente oversterfte die tot op de dag van vandaag voortduurt."

  Lees het artikel verder bij Niburu: Zij deden het voor een ander
  -------------

  Ook bij mij op de werkvloer zie je de gevolgen van de booster, waar in 2 weken tijd 5 bewoners zijn overleden van de 100 en er liggen er ook nog een paar op apegapen. Komende woensdag ga ik afscheid nemen van Rob, die een week na de booster van ons is heengegaan met de diagnose Coyona 😛 Sowieso hebben we oversterfte na iedere spuit, maar nu gaat het wel erg hard.
  Vorige week was ik 's avonds nog aanwezig, toen er om 21u een overleden bewoner werd opgehaald. We maken dan altijd een eregalerij voor de overledene. Tijdens het wachten viel het ons op, dat er ruimte was voor 2 personen in de auto. Na afloop nog even gevraagd hoe dat zat en ze moesten nog iemand ophalen. Ze hebben het vreselijk druk en volgens haar komt dat door de vaccins, dat kan bijna niet anders voegde ze nog toe. Ze heeft natuurlijk gelijk en ik voorspelde dit al een jaar geleden.
  It's beginning to look a lot like...genocide. Spacebusters Merry Crimbo: It's beginning to look a lot like...
  -------------

  Afsluitend nog een knappe rap die wel wat aandacht mag hebben. Ik kon mij wel vinden in het 1ste commentaar onder de video:
  Ik ben geen fan van dit soort muziek, maar ik zeg heel eerlijk. Dit is een meesterwerk en duidelijke boodschap. Serieus Kudos!

  Mastah D - Word Wakker (prod. by Tymo)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, mijn booster gehad. Als ik symptomen krijg neem ik IVM.

  Bloedstolsels in je oog zou je zelf zien: na 10 minuten zou er een stukje netvlies afsterven, wat een blind vlekje geeft.

  Bij mijn moeders verpleeghuis zijn er ook enkele gevaccineerde en geboosterde doden gevallen. Tja, en Niburu (!!!) komt met een (dus anecdotisch) verhaaltje. Dit soort verhaaltjes doen meer schade dan goed, want wappie...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blik, je kunt nu ook je booster halen kerel.
  Het zijn wel andere ingrediënten dan die wat de smurf met trots genomen heeft. 🤪
  Proost alvast 🍺

  https://untappd.com/b/booster-craft-beer-booster-sweet/3031109/photos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Smurf heeft net ook enkele blikjes genoten.. Proost!

   Verwijderen
  2. Ik zou me ook bezatten als ik wist dat mijn dagen geteld zouden zijn. Proost Smurf.

   Verwijderen