donderdag 16 december 2021

Is Mexico een goede Covid1984 Uitwijkhaven?

Wolf plaatste enkele kritische kanttekeningen bij Mexico als vluchthaven voor de Covid1984 heisa. Hij kwam met deze 45 durende video, HIER. En inderdaad, Mexico is zeker niet geheel vrij van de NWO-puppetmasters. Maar uit de door hem zelf aangereikte video halen wij juist eerder een positief beeld dan een negatief. 

Het is op Covid1984 gebied waarschijnlijk één van de minst slechte gebieden op dit moment. Maar minpunten zijn er zeker, zoals wij die zelf ook al eerder communiceerden: kinderen vanaf 6 jaar de hele dag met schaamlap op in de klas zitten. Dat is erger dan hier. Als je geen schoolgaande kinderen hebt, wordt het beeld veel positiever. Alles open, geen lockdown, sociale en nachtleven gaat gewoon door, geen entry-voorwaarden, etcetera. Het is daarom niet voor niets dat Jeanette steeds meer Nederlanders helpt die ons kikkerland willen verlaten om hun geluk in Mexico te zoeken.

Ja, er zijn pogingen iets van een QR-code in te voeren, en als die slagen is dat natuurlijk niet best, maar in tegenstelling tot in NL en DLD zijn ze in Mexico tot nu toe nagenoeg allemaal gestrand omdat mensen er daar gewoon niet aan meedoen.

Het verschil is ook heel mooi zichtbaar als de Joodse vriend van Jan Verheul, Fransisco, hieronder op 4:40 op twee Duitse dames stuit. Fransisco heeft vele van dit type small-talk gesprekken gevoerd, maar het zijn enkel deze twee dames, uit onze regionen, die zo extreem erin staan (ongevaccineerden hebben het aan zichzelf te danken als ze uitgesloten worden...)... 

5 opmerkingen:

  1. [Het is op Covid1984 gebied waarschijnlijk één van de minst slechte gebieden op dit moment.]

    Met de nadruk op de laatste 2 woorden. Het zal een kwestie van tijd zijn en dan gaat ook Mexico voor de bijl, al zal dat wel eens 1 of 2 jaar kunnen duren.

    Zoals het er nu naar uitziet, ben je in Florida (US) nog het beste af, met Ron de Santis als gouverneur. Maar wat is de uitslag van de volgende verkiezingen? Weet jij het?

    Zojuist vernomen, dat NL gaat voor 1G ...

    BeantwoordenVerwijderen