donderdag 30 december 2021

Diederik Gommers - Covid is peanuts (Official Video) (#BaudetHeeftGelijk)

Wij zeiden het al vanaf het begin: Corona is een lekker biertje. Smaakt ook goed met een bakje peanuts erbij! Goed idee van Diederik!

"Jong zijn en geen revolutionair zijn, is een contradictie, zelfs biologisch", Salvador Allende. En, we zijn toch allemaal jong (at heart)?

7 opmerkingen:

 1. CORONA VIRUSSEN BESTAAN NIET: het is en blijft dat lekkere biertje 😎

  @Blik: wij wisten al vanaf dag 1, dat het hele Corona, Covid-19, Sars-cov2 circus 1 groot bedrog is. Langzamerhand komt de waarheid steeds meer boven drijven. Het is en blijft de p(l)andemie van de besmettingsleugen via testbedrog met de RT-PCR. Die geeft tenslotte alleen maar aan, of je afwijkend genetisch materiaal in je lichaam hebt, maar niet specifiek welk materiaal. Dit betekent, dat als de test goed zou zijn al die geïnjecteerden positief zouden moeten testen. Logisch toch! In de praktijk is dat slechts gedeeltelijk zichtbaar, want na de booster testen er wel veel meer positief.
  Om de uitvinder er maar weer eens bij te halen: RT-PCR is geen test, maar een proces dat zeker niets zegt over besmetting en/of ziekte. Dus ook al die corona, alpha, delta, omicron, etc. cijfers zijn leugens.

  Dat wij nu de zwaarste lockdown om ons oren krijgen heeft, volgens mij, te maken met de lage inspuitgraad. Ik schat het zelf nog steeds op 50-50. In mijn omgeving is bijna niemand geïnjecteerd met die troep. Ik kom ook veel prikspijters tegen, die de booster zeker niet gaan halen.

  Paul Craig Roberts heeft hier overigens ook weer een goed artikel aan gewijd: CDC Admits that the Covid Pandemic Was the Product of an Inappropriate Test

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Noord-Ierse dame verklaart de dreigende ineenstorting van het financiële stelsel: Lockdowns DO work

   Verwijderen
  2. Juist.
   Huidige systeem niet langer houdbaar.
   Gecontroleerde implosie.
   Build back better (better voor de too big to jail).
   Hoe het weer wordt opgebouwd? zie de plannen van het WEF/UN/too big to jail.

   Verwijderen
 2. Het zou wel prettig zijn als Diederikske eens een tijdje z'n bek houdt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2021/12/waar-is-de-ophef-om-israels-terreur.html?showComment=1640935791643#c7635499186904323635

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Over de algemene strekking van dit blog (dat Corona niet bestaat) heb ik mijn mening vaak genoeg beschreven.

  Ik zal het niet opnieuw doen.
  Nou héél kort dan:
  Jammer dat jullie niet de nuance kunnen aanbrengen.
  (Iets dat Gommers ook nooit eerder deed, en nu wel. Die nuance misbruiken jullie nu.)

  Het is niet zo moeilijk:

  - Virus is man made. Wellicht was het een aanval van de Neocons op China.

  - In het Westen overgenomen door een coalitie van Big Pharma en Schwabianen en misantropen ("minder minder minder" mensen).

  - Wel degelijk dodelijk voor enkele oude zwakke mensen.

  - Maatregelen totaal overspannen en schadelijk. Zoals ik op 18 februari 2020 (toen wist Rutte nog niet wat Corona betekende) schreef: we hebben een mobiele isolatie nodig. (Ik bedoelde: het leven en werk moet door gaan, maar wel veel aandacht voor het niet elkaar besmetten.
  En verschillende aanpak voor jongeren en ouderen boven 60 jaar)

  Over de PCR test: Ik heb er 5 gehad en werd nooit positief getest.

  Hij doet wel zijn werk, maar je moet niet meer dan 20 cycles doen. Boven dat aantal komen er veel positieven die niet meer besmettelijk zijn. Bij 35 tot 45 cycles testen mensen positief die zelfs nooit een virus hebben gehad. Dat is dus misbruik van de PCR tests. Ja, dat heeft volop plaatsgevonden. Maar de test zelf is bruikbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. La Schouten (word minister van sociale flauweklul, meen ik) bedankt Klaus Schwab en prijst 'Wageningen' de hemel in.

  https://youtu.be/XiQ-1iyM1po

  Mijn reaktie:
  Carola, ik vind de WUR ver achter lopen. Ons voedsel is ongezond geworden. Het mist belangrijke stoffen. Ze zijn er uit geselecteerd. Dat is in Wageningen nog niet doorgedrongen. Big Food , Big Pharma en Big Medicine worden rijk, en wij worden patient. Maar goed, dat past wel in de agenda van het WEF. Dat moet ik toegeven.

  BeantwoordenVerwijderen