zaterdag 25 december 2021

FREE Assange, FREE Ross, FREE Baybasin, FREE Christmas

Allemaal een goede en vooral vrije Kerst gewenst.

Wij zijn in deze dagen in gedachten ook bij mensen die niet in de buurt zijn, en zelfs niet in de buurt kunnen zijn, simpelweg omdat ze door criminele westerse machtshebbers gevangen worden gehouden.

Julian Assange, gevangen gehouden door de Britten, vanwege het exposen van Amerikaanse oorlogsmisdaden, met name gepleegd in Irak.

Baybasin, wordt al circa 25 jaar vastgehouden door de Nederlandse macht, op basis van bewerkte telefoontaps.


Ross Ulbricht, jonge gast die een handelsplatform maakte op internet, Silk Road, en wordt daarvoor 2x levenslang + 40 jaar, zonder kans op vervroegde vrijlating, opgesloten door de Amerikaanse machtshebbers.


Ondertussen is het in Syrie op veel gebieden vrijer dan in het "vrije" Westen.

Kerst in Syrië
38 opmerkingen:

 1. Silk Road waar je ontraceerbaar in cocaïne kon handelen.
  Ze hadden niet alleen de oprichter Ross Ulbricht levenslang moeten geven maar juist de cocaïne handelaren en de bitcoin ceo's levenslange opsluiting.
  De mens snuift en prikt zichzelf de afgrond in. Maar Blik denkt er blijbaar anders over. Ross Ulbricht's arrestatie en veroordeling onterecht.

  Waarom zet je anders zelf geen cocaïne handel op hier @Blik?
  Kun je ook gezellig voortaan kerst vieren in een cel en samen luchten met andere hardleerse idioten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, en met telefoons worden cocaine deals gesloten, maar dan ga je de baas van de telefoonfirma toch ook niet levenslang opsluiten.

   En ok, al zou hij bewust een drugsplatform opgezet hebben; dan ga je zo'n jonge gast, die dan een non-violent vergrijp zou hebben gepleegd, toch niet LEVENSLANG opsluiten??

   Verwijderen
 2. Baybasin's 2001 arrest was not his first encounter with police. In 1984, he was arrested in London for heroin trafficking and sentenced to 12 years in prison. After serving just three years, Baybasin was sent to Turkey, at which point he was immediately released, raising accusations of corruption in the Turkish government.

  Baybasin freely admitted to being involved in the transport of narcotics but claimed he had done so at the Turkish government's behest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mullah Omar had de heroine teelt tot vrijwel nul teruggebracht op het moment dat de Amerikanen het land binnen vielen, in 2001.

  Enkele jaren later was - onder het toeziend oog van de VS- de heroine productie weer enorm groot.

  ---
  In Arkansas was een vliegveld waar - toen Clinton daar gouverneur was- dagelijk hele vliegtuigen met drugs uit Zuid Amerika landden.

  Clinton was zo aardig om alles te laten gebeuren.

  ---

  Ik keur drugshandel af, maar een overheid die door haar eigen instanties in drugs laat handelen, moet niet een paar individuen die dat ook deden (misschien) voor eeuwig achter slot en grendel steken, om zo de burger de indruk te geven dat de Overheid de drugshandel bestrijd.

  Dat doet ze NIET.

  Dat deed men wel in China met de opium die de Engelsen daar hadden geintroduceerd om China kapot te maken: radicaal verbieden.

  Dat deed Duterte om zijn land er boven op te helpen: radicaal verbieden . Zeer zware straffen.

  Maar de VS doet het niet.

  De joden doen er àlles aan om de zwarte bevolkig te vernietigen.
  Daarom haate Malcolm X de joden en daarom werrd Malcolm vermoord.

  Terwijl ze voor de buhne doen alsof ze de zwarten helpen en verdedigen, word hun werk naar China overgeheveld, hun onderwijs vernietigd ( luister naar Candace Owens daarover) en hun gezinnen kapot gemaakt door de steun aan één-ouder gezinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet wel waarom ze Ulbricht een gevaarlijk mannetje vinden:

  Ulbricht alluded to Silk Road on his public LinkedIn page, where he discussed his wish to "use economic theory as a means to abolish the use of coercion and aggression amongst mankind," and claimed, "I am creating an economic simulation to give people a first-hand experience of what it would be like to live in a world without the systemic use of force."[16]

  Nou, daar willen die Big Murdereres (Bank, Food, Pharma) niks van horen natuurlijk. Stel je voor dat zo iemand 'school ' maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu ga ik de hele dag niet meer op Blik kijken, want voor ik het weet ben ik weer een dag kwijt met gelul met iemand die nooit ergens iets van wil begrijpen, en die zich enorm verveelt in de weekends.

   Verwijderen
  2. Dat ze Silk Road opgedoekt hebben vanwege drugs handel in heroïne,cocaïne, xtc, cristal meth en nog meer van die rotzooi noemt JV "gelul".

   Vervolgens probeert hij de overheid weg te zetten dat ze niets doen om drugshandel te bestrijden.
   JV is duidelijk niet geïnformeerd hoe drugshandelaren gepakt worden en dat drugs zoals in de haven van Rotterdam of Antwerpen onderschept wordt.

   Degene wat maar wat dom lult hier is JV zelf door bij iedere gelegenheid hier zijn "jodenkaart" te trekken en proberen zo anderen ook tot jodenhaat over te halen.
   Andere kaarten heeft die pipo JV niet.

   Verwijderen
  3. Silk road zou ideaal geweest zijn om ivermectine te bestellen.

   Ik ben nog steeds geen antivaxxer (28e haal ik de booster- om makkelijk te kunnen reizen- wat ik waarschijnlijk veel moet doen in 2022), maar ben wel veel sceptischer geworden.

   Wat nu in vaccins gebeurt is volgens mij nog slechts experimenteel gerommel, maar gezien de figuren die er achter zitten (toktok, dat zijn niet alleen joden, maar ook tech-nazi's), is er nog een lange weg van perfectioneren te gaan voordat het echt gevaarlijk wordt.

   Rudolf Steiner waarschuwde dat het uiteindelijk een zielsdodend middel wordt. De antroposofen zijn vaak dogmatische 'luddites' geworden die niet zouden misstaan in Staphorst, en 20 jaar of langer geleden klonk deze waarschuwing inderdaad als 19e eeuws gezwets.

   Maar ivermectine blijkt in elk geval bij pfizer een heel goed antigif te zijn; misschien wel ook bij meer geavanceerde toekomstige versies. Dat past uiteraard niet in het straatje van Davos. Misschien moet de extreem opgeschroefde straf (Sackler heeft echt 100 duizenden doden op zijn geweten, maar die (zijn bedrijf) betaalt slechts een boete) in dat licht gezien worden.

   Verwijderen
  4. Succes met de booster Smurf :-) Je mag reizen zonder negatieve test, maar je leven duurt wel jaren korten. Fijne reis toegewenst!

   Verwijderen
  5. Ik zou die booster uitstellen zo laang je hem niet absoluut ndogi hebt voor een reis die je absoluut wil maken.
   Hoe meer prikken je krijgt, hoe minder goed jouw eigen immuunsysteem zal zijn.

   ( Waar was het? Israewl? Mensen met 2 prikken kregen vaker een serieuze Corona re-infectie dan mensen met één prik. Hoorde het bij Martenson, achter de paywall meen ik. )

   Ik verklaar het als volgt:
   Het eigen immuunsysteem is als een matig harnas uit de middeleeuwen: het beschermt hoofd, hart en genitalien. Maar niet tegen een zware hamer die op je hoofd slaat.

   Een prik is eenextra zware helm op je hoofd. Zo zwaar dat een slag op jouw hoofd geen schade doet, maar je moet de rest van jouw lichaam met minder stevig ijzer beschermen, omdat je anders te immobiel wordt: dan kunje niet meer vechten.

   Als je dan een speer in je hartstreek krijgt, kan ie door het harnas heen steken.

   Verwijderen
  6. Bijzondere vergelijking. Uit de Pfizer FDA documenten blijkt geen enkele effectiviteit. Geen data beschikbaar. Wel schadelijke bijwerkingen.

   Verwijderen
 5. Opiumoorlog of thee-oorlog?

  De handel in thee tussen Groot-Brittannië en China leidde in het begin van de 19e eeuw tot de opiumoorlogen. Als handelspartner had China veel te bieden, onder meer zijde, porselein en thee. Het probleem was dat Groot-Brittannië nauwelijks producten had die China interesseerden, op zilver na dan. Als gevolg verhandelde het land grote hoeveelheden zilver. Om die stroom te stoppen, smokkelden de Britten illegaal opium van India naar China. Daar verkochten ze die weer voor zilver, dat vervolgens gebruikt werd om thee mee te kopen. In 1839 betaalden ze alle thee met opium. Miljoenen Chinezen raakten verslaafd. China besloot de handel stop te zetten, wat leidde tot conflicten rond de inbeslagname van het opium en uiteindelijk tot twee opiumoorlogen tussen 1839 en 1860.
  https://eostrace.be/traces/trace-van-thee/transport/opiumoorlog-of-thee-oorlog

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy,

   Ik zag een paar dagen terug uw gedachtes over de achtergrond van Jezus Christus. Gaarne wijs ik u op de volgende linkjes waarin e.e.a. op een bijbels-gefundeerde wijze geanalyseerd wordt.
   Linkjes:
   https://www.youtube.com/watch?v=MCphuicYt0M
   https://www.youtube.com/watch?v=sibcL-CG9_4

   Verwijderen
  2. Ik heb niks met jouw dwaling antisoof.
   Je krijgt mij niet hiermee op jouw dwaalpad. Geschiedenis is duidelijk jouw zwakke kant en jij werkt met jou dwaalleer voor de antichrist.
   Alleen jood Yeshua kan jou op het pad van de goede leer terug brengen.

   Verwijderen
  3. Beste Eddy,
   Mijn bedoeling was zeker niet u te laten dwalen, maar u in te lichten over bepaalde aspecten van de bijbel zelf, en dan het liefst met gesproken tekst en aan de hand van de bijbel zelf, zoals in de filmpjes uit de linkjes.

   Verwijderen
  4. De bijbel is duidelijk uit welke stam Yeshua komt. Jood komt van Judea.
   Yeshua kwam uit Judea.
   Fijne dag nog en laat mij met rust met die dwaalfilmpjes van je waarin gezegd wordt dat Yeshua geen jood was.

   Verwijderen
  5. Eddy,
   U wens ik ook een fijne dag.

   Verwijderen
 6. Boer VanderBilt verovert Amerika

  https://www.youtube.com/watch?v=2UozqjaAnhg&t=281s

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb vertrouwen!

  2022 is het jaar van het grote ontwaken. Dispereert niet. Verzet is overwinning.
  Alhoewel ik nog geen aanwijzingen heb dat de agenda vastloopt, merk ik wel dat 80% geen angst meer heeft. Prikspijt is met overgrote meerderheid verkozen tot woord van het jaar. Dat is het teken dat het Biowapen afgedaan heeft.
  Nu moeten ze snel met de reset komen, wil hun programma voort blijven gaan.
  Zijn ze klaar voor de reset of niet?
  Ik verwacht massale cyber aanvallen. Elektriciteit uitval als in een 3e wereldland. Dit boezemt de schapen weer angst in en maakt hun weer chantabel. De aanval op de mensheid wordt nu voor de meerderheid duidelijk. De meerderheid kijkt de vijand nu recht in zijn gezicht. Hoofden zullen rollen. (iig figuurlijk, mogelijk letterlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorteert Tedros al voor op een tribunaal of heeft hij nog een stukje geweten? Persoonlijk denk ik het 1e.

   DIRECTOR OF WHO: “SOME COUNTRIES ARE USING BOOSTERS TO KILL CHILDREN"
   https://www.bitchute.com/video/F1IHbuwBcz1P/

   Als je 60+ bent, ben je oud en wijs genoeg (ahum als je niet naïef, volgzaam, gedemoraliseerd bent) om te beslissen of je het biowapen neemt. Bij kinderen is dat een ander verhaal.

   Verwijderen
  2. DR. JOHN COLEMAN 1993: AT LEAST 4 BILLION ‘USELESS EATERS’ TO BE CULLED (REUPLOAD)
   https://www.bitchute.com/video/Ca7QTjo0NUkk/

   Bevolking gaat terug naar 1 miljard mensen als het aan die satanische oligarchen ligt. 500 miljoen van hen zullen bestaan uit Chinezen en Japanse rassen die gewend zijn om te gehoorzamen. Het westen wordt keihard geraakt en gedecimeerd.

   Conspirators' Hierarchy: The Story of the Committee of 300 Paperback – May 13, 2016
   https://www.amazon.com/gp/product/0922356572/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=haf065-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=0922356572&linkId=9243bf72da61a0546fa46f1986f45935

   Maw. We hebben geen keuze. We mogen geen centimeter toegeven aan hun plannen.

   Verwijderen
 8. BOM!! Boosterprik oorzaak van kolossale uitbreiding kankergevallen

  U hoeft zich niet langer meer af te vragen waarom er zo’n haast is om de hele wereldbevolking te injecteren.

  Als namelijk iedereen druk met zichzelf en zijn kwalen is, terwijl kanker, AIDS en hartfalen om zich heenslaan, de samenleving onder je ogen in elkaar stort en is de missie van de daders geslaagd. Wat we nu weer tegenkomen tart ieders voorstellingsvermogen. Hoeveel meer hard bewijs is er nog nodig voordat de mensen massaal hun plicht gaan doen?

  Kanker verspreidt zich als een EXPLOSIE binnen ENKELE DAGEN na de boosterinjectie.


  Lees het hele artikel bij de BBC: BOM!! Boosterprik oorzaak van kolossale uitbreiding kankergevallen

  COVID Vaccine Holiday Music Video:
  New From MediaBear, this COVID Holiday Song actually displays many truths about the COVID-19 666 Beast Vaccines in a comedic and entertaining way
  Watch & listen the video: Rona The Red Spike Protein

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grandalf,
   Klopt het dat ik de link naar het BBC artikel niet zie?

   Verwijderen
  2. @Oligarch: met Firefox en Brave zie ik de link gewoon staan. Hier nogmaals ongehyperd: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/12/26/bom-boosterprik-oorzaak-van-kolossale-uitbreiding-kankergevallen/

   Verwijderen
  3. Pfff nu snap ik het pas BBC is Binnenlandse Bataafse Courant. Hahaha.

   Ik dacht de BBC British Broadcasting Corporation. Mijn naïeve broer heeft een afspraak gemaakt voor de booster. Mogelijk met een artikel uit de MSM kan ik zijn gedachte veranderen.
   Had waarschijnlijk toch niet uitgemaakt. Hij is te gedemoraliseerd. Alleen een harde klap in zijn gezicht door de militaire politie doet hem ontwaken. Tot die tijd is Ignorance Strength.

   Verwijderen
  4. @Oligarch: bijna goed, het is de Binnenlandsche Bataafsche Courant 😁

   Misschien iets voor je broer om mee te beginnen en een kijktip voor allemaal:

   Thesis en Anti-These van de Axiologie
   Het "huis" dat de mensheid is, is nu uiteindelijk tegen zichzelf verdeeld, en is klaar om te vallen, en zij die menen dat zij van deze onvermijdelijke realiteit zijn afgeschermd, zijn verbijsterd door de aanfluiting waarin hun leven is geherstructureerd.

   Boeiende video met de magische duur van 33:33 geplaatst op 21(3)-12(3)-21(3) Thesis and Anti-Thesis of Axiology

   Verwijderen
  5. De boosters worden sinds de zomer gegeven (israel). Gezien de datum van het onderzoek (september) zouden ze nu met bosjes zijn omgevallen: 6 miljoen inwoners zijn geboosterd (or dubble boostered). Ik wil best wel zinnige kritiek vernemen, ben zelf ook sceptisch over wat ik morgen in mijn arm krijg! Maar dit soort overtrokken verhalen, zonder concrete cijfers, zonder degelijke statistische analyse helpt niet: het is angstzaaien, en stoot af wanneer dat aan het licht komt. Dan wordt het resultaat sectarisch denken. Gaat op dezelfde hoop als die''scheermesjes'' (graphene). Die hele these: ''na de prik ga je over een paar jaar dood'' (niemand kan dat nu nog weten!!!) is sabotage van wel gegronde kritiek. Onbedoeld sta je dus naast Gates, Tedros en Fauci!

   Verwijderen
  6. Ga maar snel je boostertje halen angsthaas @Rootmsm: 6 miljoen op nog geen 10, jaja, daar is het getal weer...welterusten moronic 😛
   Vraag anders vast je superbooster en ultrabooster, dan krijg je een tosti-ijzer als je nog leeft 😛

   Verwijderen
 9. Twee wetenschappers worden bij De Nieuw Wereld geinterviewd,vandaag.

  Hun bewijs: Er is flinke oversterfte, en die is werkelijk in verband te brengen met de vaccinaties.
  Ze keken hoeveel mensen stierven binnen een beperkt aantal dagen ( ik meen 10 dagen) na de prik. En de oversterfte ( was het 1000 mensen per week?) is met heel grote zekerheid een gevolg van de prik.

  Oversterfte en vaccinaties: wat zeggen de data? Een gesprek met Ronald Meester en Wouter Aukema

  https://www.youtube.com/watch?v=KaJr1lkrroc

  ----

  Is het hek van de dam bij mensen met kanker in remissie, zoals Grandalf zegt?

  Ja, ook dr Bridle spreekt er over:

  Op minuut 1. : https://www.bitchute.com/video/7XXmStI8VINb/?list=notifications&randomize=false

  Te lezen bij 3B: https://xevolutie.blogspot.com/2021/11/1188-gedood-door-het-covid-vaccin.html


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De mensen die snel dood gaan zijn de gelukkigen.

   Naast kanker, onvruchtbaarheid en auto-immuun ziekten veroorzaken de spike eiwitten ook prions. Kan binnen enkele weken verschijnselen veroorzaken, maar het kan ook jaren duren.
   https://stevekirsch.substack.com/p/proof-covid-vaccines-cause-prion

   Hier wat de FDA zelf (onbedoeld) heeft onthuld over de bijwerkingen van de injecties zoals zo vaak hier al vertoond.
   https://www.bitchute.com/video/25Vr958RrkeC/

   Daar staat kanker nog niet eens bij.

   Verwijderen
  2. Zoals ik al eerder gemeld heb. De injecties verlagen je killer T cells. Van dichtbij meegemaakt met aangetrouwde familie wiens markers omhoog vlogen na de "prikjes"

   DR. RYAN COLE REPORTS A ‘20X INCREASE’ OF CANCER IN VAXXED PATIENTS
   https://www.bitchute.com/video/KNlHgt78cqT9/

   en ook specifieke die regulerend werken zoals verstoring van TLR4
   https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1

   Het TLR4 gen bij mensen codeert de Toll-like receptor 4.[1][2] Het detecteert lipopolysacchariden op de buitenmembraan van gram-negatieve bacteriën en is belangrijk voor het activeren van het aangeboren immuunsysteem.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/TLR4
   Door de beïnvloeding van TLR4 wordt je immuunsysteem niet goed meer geactiveerd begrijp ik eruit.

   TLR7 has been shown to play a significant role in the pathogenesis of autoimmune disorders such as lupus as well as in the regulation of antiviral immunity
   https://en.wikipedia.org/wiki/TLR7
   Ah TLR7 wordt slecht geactiveerd. Dat verklaart de autoimmuun ziekten omdat TLR7 een rol heeft om de indringer te herkennen.

   TLR8 is an endosomal receptor that recognizes single stranded RNA (ssRNA), and can recognize ssRNA viruses such as Influenza, Sendai, and Coxsackie B viruses
   https://en.wikipedia.org/wiki/TLR8

   Verwijderen
  3. Je moet volgens mij vermijden dat eiwitprodukten van het virus of het vaccin in de celkern komen. Of dat gevaar ook bij omicron bestaat weten we pas in april (als er dan een significant, en delta vergelijkbaar aantal long covid gevallen blijken te bestaan.

   Ivermectine werkt op dit mechanisme. Ik ben een artemisia fan, maar dat deed absoluut niks tegen long-pfizer bij mij. Vitamine D ook niet echt.

   Verwijderen
  4. Vitamine D heeft een paar weken nodig voo rhet omgezet is tot een hormoon , en dan pas kan het werken.
   Je moet het dus lang vaan tevoren nemen. Of intra-veneus het tweede stadium of derde stadium in spuiten. Dan werkt het snel.

   Verwijderen
 10. Over 60% of Unvaccinated Americans Have No Plans of Ever Getting Covid Shot, Poll Finds
  https://www.infowars.com/posts/over-60-of-unvaccinated-americans-have-no-plans-of-ever-getting-covid-shot-poll-finds/

  60% van ongeveer 30% is 18% van de bevolking die NOOIT een injectie gaan halen. Dat zullen ongeveer 60 miljoen Amerikanen zijn. Die gaan ze er niet onder krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. BERICHT MET HOGE PRIORITEIT VAN DR MIKE YEADON:

  Mijn goede vriend Dr. Sucharit Bhakdi, met wie wij en anderen een reeks open brieven aan het Europees Geneesmiddelenbureau schreven, is volkomen radeloos.

  Luister goed.

  Hij en zijn collega, een patholoog, hebben bevestigd dat zelfs bij mensen die zijn overleden na vaccinatie tegen covid19 en waarbij hun overlijden niet werd toegeschreven aan de nadelige effecten van vaccinatie, in bijna alle gevallen DOOD stierf als gevolg van vaccinatie.

  Het aantal doden door deze vaccins is al veel erger dan we dachten.

  Maar het is wat ze zojuist hebben ontdekt dat veel erger is.
  We wisten van bloedstolsels die spike-eiwit tot expressie brachten.

  We waren op de hoogte van een auto-immuunaanval op de eigen weefsels die spike-eiwitten tot expressie brachten waarop onze killer-lymfocyten werden geprimed, zoals myocarditis.

  Maar wat nieuw is, is de onthulling dat lymfekliercellen ook worden binnengevallen door de op genen gebaseerde middelen en HEN markeren voor automatische vernietiging.

  Wanneer je dat deel van het immuunsysteem vernietigt, dat we losjes "immuunbewaking" noemen, exploderen alle soorten vervelende, latente infecties, door virussen en ook bacteriën, ongecontroleerd.

  Honderden miljoenen mensen zullen sterven aan ongebreidelde tuberculose, Epstein Barr-virus, toxoplasmose enz enz.

  EN bovendien stopt de dagelijkse accidentele productie van kankercellen, die normaal snel worden verwijderd door immuunsurveillance, voordat ze zich kunnen delen.

  Raad eens wat er daarna gebeurt?
  Het kan me niet schelen waar je hebt gezeten tijdens deze belachelijke "pandemie".
  Of je er nu mee instemt, wetende dat het een overdreven reactie was. Of zelfs in onwetendheid.

  Ik zeg het je nu: ALS JE DIT PERSOONLIJK HEBT GEKEKEN OM TERUG TE KIJKEN OM EEN FILM TE KIJKEN, IN PLAATS VAN WAT MENSEN DIE JE KENT TE KIJKEN EN HEN TE VERTELLEN, IS HET EINDE VAN DE MENSHEID EEN GEDEELDE LAST MET DE DAADWERKERS.

  Zet dit alsjeblieft op elk platform.
  Overspoel de 'factcheckers'.

  Alsjeblieft, doe het nu.

  Red onze beschaving terwijl er onschuldigen zijn om te redden, VOORAL onze kinderen en kleinkinderen.

  Hartelijk dank,

  Dr. Mike Yeadon

  https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/

  Directe link: Dr Sucharit Bhakdi: Organs Of Dead Vaccinated Proves Auto Immune Attack - 22/12/2021

  BeantwoordenVerwijderen