dinsdag 7 december 2021

Belarus straks enige plek in Europa met * Restaurants?

We schrijven 2026. We hebben net de 9de lockdown achter de rug. De laatste restaurants zijn failliet gegaan. Ze dachten met 1,5 m, QR-codes, 2, 3 en 4 G het tij te kunnen keren, maar ze zijn er allemaal ingetrapt. Hun onroerend goed is inmiddels ook geconfiskeerd. Alleen McDonalds en Burger King zijn nog overgebleven. Voor een "Café de Paris" moet je niet naar Parijs maar naar Minsk. En voor andere culinaire hoogstandjes ook. De culinaire cultuur in West Europa van Dublin tot Warschau, is verdwenen. Enkel Belarus staat nog kaarsrecht overeind.

Een Chauteaubriand is, we spreken nog steeds over 2026, een kasteeltje in Frankrijk. Dat het ooit een mooi stuk vlees was, weten nog slechts weinigen.


Woensdag 26 Mei 2026 vertrekt er weer een bus richting Minsk voor een culinair weekend in de hoofdstad van het vrije land, Belarus. Ook Café de Paris zal worden aangedaan (zie foto). Van elke familie die mee wil moet er één lid in Nederland achterblijven om te garanderen dat het gezin terug komt. Zorg bij het boeken dat uw social credit saldo op peil is. Mensen die de afgelopen 2 jaar al een keer in Minsk geweest zijn, zijn helaas nog niet aan de beurt. Die moeten vanaf nu nog 6 jaar wachten. Opstap is om 14:00 uur op het Museumplein in Amsterdam, maar zorgt u ervoor 3 uur van te voren aanwezig te zijn, voor uw chip, uw test, uw extra boosterprik, en het gesprek met de social-credit- en gedachtencontroleur. Fijne reis! :-)


3 opmerkingen:

  1. Misschien dan toch een lichtpuntje:

    Polen’s Neurenberg 2.0 Project is gelanceerd “Rechtbanken zijn zodanig geïnfiltreerd door de andere kant dat we een heel nieuw rechtssysteem zullen moeten opzetten”

    Nu maar hopen dat "onze" dictators een beetje zenuwachtig gaan worden en, om zoveel mogelijk gezichtsverlies te voorkomen, alle maatregels stapsgewijs, natuurlijk met de grootste mogelijke onzin smoezen, volledig afschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen