donderdag 30 december 2021

Halsema: "Mensen mogen demonstreren, hoef je niet te vragen"

Zaterdag 1 Januari, Zandvoort, 14:00 uur, NieuwjaarsBoosterDuik
Zondag 2 januari, Amsterdam Museumplein, 12:00 uur, heerlijk wandelen en uitwaaien.

"Het demonstratierecht is gegeven, je mag demonstreren, dat hoef je niet eens (aan) te vragen.... Als je het niet gemeld hebt, mag je nog steeds demonstreren. Mensen mogen demonstreren, en dat is zeker in een periode dat de overheid zich enorm veel macht toe-eigent noodzakelijk... Demonstreren is voor heel veel mensen een laatste verdedigingslinie."Ondetussen....

Zegt Gommers plots hele zinnige dingen over de Coyona-hysterie. Covid is peanuts. Eindelijk, want deze vrouw in Engeland, zegt al veel langer hele zinnige dingen, geen speld tussen te krijgen: "Nu veel meer begrafenissen, dan op "de top van de pandemie"", "Mensen gaan dood aan de (bij)werkingen van het bio-wapen: Myocarditis, beroertes, hartaanvallen. En dan moeten de kankerdoden nog komen."

1 opmerking:

  1. Die vrouw zegt hele rake woorden Blik.

    Vorige week zondag zat ik met een maat in de auto naar Adam en we kwamen 3 ambulances tegen tijdens de heenrit. Wij grappen over die spotprent in gezond verstand over de coach die het over zijn 11 tal had. Ons 8 tal, ik bedoel ons 7 tal is topfit. (cynisch bedoeld) Amateur voetbal op zondag.

    Ze heeft het niet over auto immuun ziekte. Dat is ook een heel groot probleem de komende tijd!

    BeantwoordenVerwijderen