zondag 19 december 2021

Zelfs Gordon helemaal klaar met Regime Rutte

Als zelfs Gordon, toch lang het gezicht van "de liberalen", zijn handen aftrekt van Rutte en co. dan is er wellicht toch wel wat aan de hand voor de "Geliefde Leiders". Bartjes in het bastion Rutte en co.


Winterslaap
Het feit dat heel Nederland op zaterdag voor de lockdown en masse de winkels induikt, betekent dat geen hond het discourse van "de zorgelijke" Coyona-varianten nog gelooft. Waarom moet iedereen met dwangmaatregelen in Winterslaap gebracht worden als het zo'n gevaarlijk killervirus zou zijn? Blik zou de eerste zijn om thuis te gaan zitten als dat zo zou zijn. Zou geen dwangmaatregel voor nodig zijn. Maar niemand gelooft het, en dus moesten er nieuwe dwangmaatregelen komen.

Marketing
De theorie dat virussen over te brengen zijn via contact is trouwens ook nog een hele discutabele. Martin Vrijland wijst daar continue op, zoals hij ook terecht op de marketing, reclame en manipulatie wijst, rond de Coyona hysterie.

Gordon
Gordon praat over Dubai waar het leven wel normaal doorgaat. Wij hebben natuurlijk onze eigen stokpaardjes. Onderstaand vrij Cancun van vrij recent. Wat nou Omricon? Doe effe normaal. Laat mensen hun eigen leven leiden. Terwijl Nederland zich laat op- en afsluiten, gaat Mexico doorrrrrr! Kijk met name de party-time van circa minuut 16:00.

En dan nog dit...

Hoe zit het nou? De eerste twee injecties, die zouden enkel hun werk gedaan hebben in de zomer, als griep sowieso geen issue zijn. Nu het griepseizoen is aangebroken, zijn de injecties uitgewerkt. Dan is er sinds begin December een zogenaamde Omricon variant en daar zou je dan zo'n zelfde derde prik voor moeten nemen. Want die derde, die booster genoemd wordt, zou exact hetzelfde zijn als de eerste twee. Maar dan ga je dus een derde prik nemen van een goedje dat de eerste twee keer al nauwelijks werkte en dan zou deze wel moeten werken tegen notabene een nieuwe variant? "We leven in interessante tijden..."

Verkijk je er ook niet op hoeveel ambtenaren tabak hebben van dit treiterbeleid.

7 opmerkingen:

 1. Negeer die Heukeroth aub.
  Hij is voorstander van iedereen verplicht inspuiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk ook wel dat ze, d.m.v. deze lockdown, draagvlak willen creeëren voor 2G.
  Vaxxplicht verwacht ik niet aangezien iedereen die hieraan, onder dwang, toegeeft, de volgende dag een claim bij de overheid kan indienen wegens al dan niet terechte gezondheidsschade.
  Producenten zijn niet verantwoordelijk, de staat wel.
  Uiteindelijk gaat het natuurlijk om een digitale identiteit voor iedere EU inwoner, waar o.a. de Covid QR Code ook onderdeel van is.

  Ik denk niet de akties van nu averechts gaan werken voor ze.
  Het volk is bang, zwak en gemakzuchtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onderschat nooit het volk.
  Met name op de werkvloer.
  Op de werkvloer heerst al veel langer een wantrouwen naar de overheid.
  En nu geconstateerd is dat vaccineren niet tot de gewenste oplossing heeft geleid is dat wantrouwen alleen maar toegenomen.
  Natuurlijk zal de overheid met cijfers na buiten treden dat de vaccinatie campagne tot succes heeft geleid, want ze zitten al te diep in hun leugens die ze nooit zullen toegeven.
  De realiteit is dat vaccineren heeft geleid tot nog meer afbraak van het menselijke vaccinvrije imuunsysteem en dat mensen zichzelf nu nog sneller ziek gaan voelen. Ook omdat mensen ongezond eten en te weinig bewegen in de buitenlucht bij ieder soort weer.
  Zoveel mogelijk thuis blijven zou moeten zijn....zoveel mogelijk naar buiten.

  BeantwoordenVerwijderen