dinsdag 21 december 2021

O Nederland (mooi land achter de duinen), let op uw zaak!

Ingezonden bericht van Grandalf van Tast tot Toets

O Nederland, let op uw zaak!

Welke conclusies moeten we uit dit alles nu trekken?
In de eerste plaats blijkt uit onze vaderlandse geschiedenis dat er steeds weer mensen opstaan in onze gebieden, die streven naar een samenleving, die goed is voor iedereen. De patriotten uit de 16e en 17e eeuw drukten dat uit in het adagium dat een volk het recht heeft een overheid te verwerpen die de mensen onderdrukt en een nieuwe overheid te kiezen, die dienstbaar is aan de bevolking. We zien dat verwoord in het Plakkaat van Verlatinghe in 1581 en in de Verklaring van de Rechten van de mens en de burger in 1795. Dat leidde in beide gevallen tot het ontstaan van een Republiek.

Daartegenover staan krachten die afhankelijkheid van autoriteit stimuleren, wat in alle gevallen leidt tot machtsmisbruik van enkelingen. Dit wordt in onze geschiedenis vertegenwoordigd door het geslacht van wat wij noemen ‘Oranje-Nassau’ , hoewel de leden ervan lang niet allemaal gerechtigd blijken te zijn die namen te dragen.

Mijn generatie heeft op school nog geleerd, dat wij de overheid dienen te gehoorzamen ’die God over ons gesteld heeft’. Dit Calvinistische standpunt heeft er onder andere in de Tweede Wereldoorlog toe geleid, dat verhoudingsgewijs maar weinig Nederlanders verzet hebben geboden tegen de Nazi’s.

Ondertussen is ons land verkwanseld en heeft de Staat der Nederlanden zelfs geen eigen soevereiniteit meer, laat staan de burgers ervan. Immers, wij zijn nog steeds een deel van Duitsland en nu zelfs ook een deel van de USA. Ons hele rechts- en politieke systeem heeft geen enkele juridische basis. Dat betekent ook dat we alle besluiten en maatregelen van het kabinet Rutte in de prullenbak kunnen gooien. Bovendien zijn er krachten aan het werk, die voor ons niet zichtbaar zijn en die we kunnen beschouwen als ongrijpbare, onbestuurbare buitenlandse invloeden op onze politiek.
Wat te doen?


Lees het hele uitgebreide boeiende artikel bij de BBC: O Nederland, let op uw zaak!

...terug naar het gemuteerde lekkere biertje voor de Moronic:

O, Omicron achter de duinen
O, Omicron, variant achter de duinen
Tieft lekker op met je lockdown en gezeik
O, Omicron, al die lappen voor die muilen
T'is om te huilen alleen maar lopen door je wijk

En dan nog dit....
Staatsomroep helemaal zuur: Prikspijt is woord van het jaar geworden! Terwijl zij dachten dat het booster had moeten worden... Ze zijn ook zo ver van de maatschappij los gezongen. 


11 opmerkingen:

 1. "Het heeft nooit in enig verkiezingsprogramma gestaan dat het kabinet WEF beleid hier zou implementeren. Er is nooit over gedebatteerd in de Tweede kamer.

  Wanneer gaan we het er eens over hebben?"

  https://dissident.one/2021/12/21/25556/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Merci Eddy,

   hier word ik echt vrolijk van. (Vooral die ouwe mopperaar en zijn vrouw: perfect. )

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Openbaar Ministerie eist levenslang tegen alle verdachten voor neerhalen MH17

  Strafeis die passend is voor dit politieke showproces.

  https://nos.nl/artikel/2410493-openbaar-ministerie-eist-levenslang-tegen-alle-verdachten-voor-neerhalen-mh17

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stel nu dat deze mensen inderdaad die Buk hebben afgeschoten.

   Stel.
   (Er is geen bewijs. Er zijn video's van een CIA asset, Bellingcat, die met filmpjes komt waarop struiken in bloei staan in een maand dat die struiken helemaal nooit bloeien. Oude filmpjes dus. Fake. Al de rest is foutloos gefabriceerd. Die struik was een foutje dat hun plak en knip werk verraadt.

   Dus: "Stel"

   Kiev bombardeerde zijn eigen bevolking.
   Geen enkele regering mag dat doen.
   Daarvoor heeft de VN het R2P protocol: Een buurland die dat ziet gebeuren, heeft de Responsability to Protect ( R2P) de burgers van hun buurland.

   Dus eigenlijk had Putin zelf die bommenwerpers moeten neerhalen.
   Dat was zijn morele plicht volgens R2P.
   (Frankrijk ging wel naar Libië en gooide daar bommen, maar Putin mag natuurlijk nog niet wijzen naar Oekraïene, dus die optie had Putin niet)

   Dus : Stel
   Stel dat Putin die BUK liet gaan naar Donbas. Dan mochten die Donbassers zich verdedigen tegen de bommenwerpers van Kiev.

   Volkomen legaal volgens oorlogsrecht.

   Dat ze per ongeluk een passagiers vliegtuig neer haalden?
   We weten we niet wiens schuld dat was.
   Kan Kiev zijn, Israel, de VS.

   Maar kan ook stommiteit van de Donbassers zijn. Maar dan is het dus echt een vergissing, want het neerhalen van een westers vliegtuig deed hun zaak geen goed. Het neerhalen van een Kiev-bommenwerper zou hun zaak goed doen en hun bevolking veiligheid opleveren en dàt was uiteraard hun doel. Àls ze die BUK zouden hebben afgeschoten.

   Verwijderen
  2. Exact. Plus dat het fascisten-regime in Kiev al bezig was zich te verschuilen achter passagiersvliegtuigen met hun dodelijke bommenwerpers. Elena, vrouw van Motorola, waarschuwde al een maad tevoren voor het drama dat aanstaande was. Blik heeft dat gepubliceerd. Bij Blik was iedereen al geinformeerd voordat het gebeurde.

   Verwijderen
 5. Vaccinatiegraad fors lager dan eerder vermeld. Dit blijkt uit een rapport van de Britse regering

  De vaccinatiegraad in Engeland is 62,2 procent en niet 89 procent. Ook in Amerika kloppen de cijfers niet. Dit legt een bom onder alle conclusies over covidopnames en covid-doden.
  .............
  Uit een rapport van de UK Health Security Agency valt nu namelijk op te maken dat er niet 5 miljoen maar minstens 15,3 miljoen mensen in Engeland zijn die geen enkele injectie kregen toegediend. Als kinderen worden meegerekend, gaat het zelfs om 23,5 miljoen mensen.4 De totale bevolking van Engeland bestaat uit ongeveer 56 miljoen mensen, van wie 47,8 miljoen ouder dan 12 jaar.
  ......................
  In de inleiding van een officieel rapport van de Britse gezondheidsautoriteiten staat nu vermeld dat de totale vaccinopname vanaf 12 december 2021 in Engeland voor de eerste injectie 67,9 procent is. Voor de tweede injectie is dit 62,2 procent. Daarnaast heeft 31,4 procent inmiddels de “oppepprik” gekregen. Dit betekent dat er slechts 29,7 miljoen Engelsen zijn die twee injecties hebben gekregen. Van de bevolking is dus in werkelijkheid 62,2 procent “volledig gevaccineerd”.5
  ................
  Het betekent dat 63 procent van de covidopnames werd veroorzaakt door de gevaccineerde bevolking. Dit percentage sluit naadloos aan bij de aan het licht gekomen werkelijke vaccinatiegraad van 62,2 procent. Het betekent dat injecties geen enkel effect hebben op de druk op de zorg.
  .............
  Het ziet er minder positief uit voor de gevaccineerde Engelse bevolking wanneer het gaat om sterfgevallen. Van 16 augustus tot 5 december waren er namelijk 3,1 duizend covid-doden onder ongevaccineerden, terwijl er 12,1 duizend covid-doden waren onder de gevaccineerde bevolking. Dit betekent dat 80 procent van de covidsterfte was gevaccineerd

  https://danielvdtuin.substack.com/p/vaccinatiegraad?r=1mefr&utm_campaign=post&utm_medium=email

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat had ik vorig jaar al gezegd op dit blog. De cijfers kloppen niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat wordt de volgende variant: Omega?

  Toeval bestaat niet in het "Corona is gewoon een lekker biertje" verhaal. Dat er nog steeds mensen zijn die geloven in die virus troep en niet door hebben dat het stralingsziektes zijn... Nu dus weer Omicron, ofwel de Moronic-variant, die veroorzaakt Oncomir, dat in verband wordt gebracht met kanker:

  An oncomir (also oncomiR) is a microRNA (miRNA) that is associated with cancer. MicroRNAs are short RNA molecules about 22 nucleotides in length. Essentially, miRNAs specifically target certain messenger RNAs (mRNAs) to prevent them from coding for a specific protein. The dysregulation of certain microRNAs (oncomirs) has been associated with specific cancer forming (oncogenic) events. Many different oncomirs have been identified in numerous types of human cancers.
  Oncomirs are associated with carcinogenesis, malignant transformation, and metastasis. Some oncomir genes are oncogenes, in that overexpression of the gene leads to cancerous growth. Other oncomir genes are tumor suppressors in a normal cell, so that underexpression of the gene leads to cancerous growth.

  Bron: Wikipedia: Oncomir

  We hebben tot nu toe dus Corona, Delta en Omicron voorbij zien komen en laten dat nou toevallig allemaal eilanden zijn bij Antartica op de Yellow Brick Road: Coronation Island, Delta Island, Omnicron Islands, die toevallig allemaal in het verlengde van Rothshield Island liggen, wordt Omega de volgende?

  Vernietiging van het immuunsysteem
  Bloedbank Sanquin begint met steeds grotere problemen te kampen, zeker na de introductie van de boosterprik die moet worden genomen, omdat de eerste twee prikken waardeloze blindgangers blijken te zijn en je niet “beschermen” tegen welk “virus” dan ook. Dus voor een goed verstaander: “Omdat de eerste twee prikjes niet werken, krijgt u een derde prikje van…. hetzelfde!”

  Maar als artsen dat in een vroeg stadium beweren, worden ze afgedaan als complotidioten en incasseren een BERUFSVERBOT. Nee, nee niet zoals in de dertiger jaren van de vorige eeuw, dat was HÉÉL wat anderSS…. Niet te vergelijken, zeker niet als dat € 25.000 per dag kost als u het wél denkt!

  Luister toch maar even naar wat de directeur Hans Zaaijer van de Bloedbank erover heeft te zeggen. Het kan nu nog….


  Lees verder en kijk vooral de video bij de BBC: BEWIJS!! VERNIETIGING VAN IMMUUNSYSTEEM DOOR VACCINS – Nieuwsuur zegt het, dus moet het wel zo zijn….

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De angstporno gaat onverminderd verder, ondanks hier in België sterk dalende cijfers.
  De omikrongolf wordt er een van ongekende hoogte
  Zit achter de betaalmuur, maar de kop zegt al genoeg.
  We gaan hier niet een strenge lockdown krijgen, maar de horeca gaat om 23u dicht (dan begint het hier normaal pas) en bezoek wordt beperkt en zwaar aanbevolen om eerst zelf te testen voor je op bezoek gaat.
  Die WEF knakkers, die wij hier ook hebben, (DeCroo is ook een schoothond, net als Kaag en Prutte) kronkelen zich in alle mogelijke bochten om toch maar een 'verhaal' te kunnen vertellen, ook al ligt het waarheidspercentage diep onder nul.
  Grandalf, die leugenaars brengen het nog zover dat straks iedereen hun bloed kan drinken. (voor de niet zo slimmeriken: figuurlijk dan)

  BeantwoordenVerwijderen