maandag 6 december 2021

Omicron, ontstaan uit GedachtenExperiment, by Matt

 

We zijn er trots op dat we ook veel volgers vanuit Vlaanderen hebben, en dat we Matt hebben die ons regelmatig voorziet van zijn cartoons, en ons vaak de primeur gunt.

Matt bevestigde ons eerder dat in België daadwerkelijk de onderdrukkingslap geïntroduceerd wordt voor kinderen vanaf 6 jaar, en dat betekent daar kap ophouden tijdens de les. Dit schreef Matt 3-12-2021:

Helaas wel, die zogenoemde leiders (de "minister" van "volksgezondheid" is niet eens verkozen maar heeft zijn plekje te danken omdat ze, de Belgische PVDA, niemand anders ter beschikking hadden,) denken dat ze de oudjes moeten beschermen door de kinderen te verplichten om gemuilkorfd op school te zitten, en ook nog eens op 1,5m. uit mekaar moeten blijven op de speelplaats.

Maar er staan weer enkele grote demonstraties op de agenda, vorige keer met ruim 75.000 mensen en nu hopelijk een pak meer want die gekken in de regering draaien iedere week een ander draaiboek omdat ze zelf niet eens meer weten wat ze allemaal voor onzin hebben uitgebraakt en nog steeds blijven doen, de ene onzin regel na de ander en dat daarom het volk stilaan begint door te krijgen hoe ze continu voor de gek gehouden worden, ook diegenen die in de spuitval getrapt zijn.

De roep om deze oorlogsmisdadigers aan te pakken wordt steeds luider.

In grote delen van Latijns Amerika is de vernederingskap al wijdverbreid. Bovenstaande foto komt uit Mexico met 7-jarigen, waar net als in Belgie de schaamlap ook voor kinderen in de klas een dwangmaatregel is. Wij hebben Mexico vaak geprezen, vanwege de afwezigheid van QR-code. Maar waar het gaat om de schaamlap voor kinderen op school kunnen wij het niet mooier maken dan het is.

34 opmerkingen:

 1. Dank voor het plaatsen, Blik.
  Hier nog een artikel uit een MSM krant die de hersenspoeling bij het volk moet bespoedigen en de angst verder moet opzwepen:

  Omikron verovert heel Europa: zo is de situatie op ons continent
  Gisteren was er ook weer een grote demonstratie in Brussel tegen de QR code en tegen die verplichting om de kids te muilkorven vanaf 6 jaar, maar de journaals hadden het natuurlijk weer over mogelijke relschoppers uit extreem rechtse hoek die de zaak zouden verstoren. Waar het werkelijk om gaat komt amper aan bod en wordt door het regime totaal genegeerd.
  Viruswaanzin in België gaat een nieuwe politieke partij opzetten om op die manier het beleid 'van binnen uit' proberen te veranderen, mits ze de kiesdrempel halen. Maar dat speelt pas over 2 jaar en tegen die tijd zitten we al vast onder een Chinees regime.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er inmiddels van overtuigd geraakt dat de ENIGE reden dat ze iedereen willen vaccineren, is zodat er geen bijwerkingsvrije controlegroep meer is.

  Ze zijn letterlijk in blinde paniek.

  Zonder ongevaccineerde, kerngezonde wappies kunnen ze hun straf wellicht ontlopen.

  4:54 PM · Dec 5, 2021

  https://twitter.com/patricksavalle/status/1467522892971839493

  Zit wel wat in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kabinet gaat voorlopig niet door met het omstreden 2G-systeem, waarbij alleen nog mensen die gevaccineerd of hersteld zijn toegang hebben tot de delen van de horeca en evenementen. Dat schrijft demissionair minister De Jonge aan de Tweede Kamer.

   "Het kabinet constateert dat met de hoogte van de infectiedruk en de aanhoudende druk op de zorg de verwachting is dat er niet op korte termijn ruimte ontstaat om (delen van) sectoren (...) op basis van 2G te kunnen openen", aldus De Jonge. Hierbij speelt ook mee dat het effect van de nieuwe omikronvariant van het coronavirus nog onzeker is.

   https://nos.nl/collectie/13883/artikel/2408421-kabinet-zet-plan-voor-omstreden-2g-systeem-voorlopig-niet-door

   Dat is een wel zeer gekunstelde redenatie om 2G niet door te zetten.

   Als 2G wel zou worden ingevoerd is blijven er nog minder redenen over de toename van de oversterfte in de schoenen van de ongevaccineerden te schuiven.

   Verwijderen
 3. "Kabinet stuurt aan op verlenging lockdown
  Door NIELS RIGTER

  DEN HAAG - De huidige avondlockdown gaat hoogstwaarschijnlijk langer duren dan tot 19 december. Dat valt op te maken uit de planning die het demissionaire kabinet voorstaat."

  verder lezen:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/496738164/kabinet-stuurt-aan-op-verlenging-lockdown

  Die zag je vast niet aankomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik durf wel te voorspellen, dat een avondklok voor de Kerst ook erin zit. In ieder geval tijdens de jaarwisseling. Dat controleert wat makkelijker het vuurwerkverbod.

   Verwijderen
 4. Belangrijk om te weten:

  Het Omicron virus maakt de mensen niet zo erg ziek.

  Met een beetje geluk zijn de ziekenhuizen straks weer leeg, en wat moetn ze dan doen om de paniek op peil te houden? (Misschien nog wat ziekenhuizen en IC's sluiten?

  ----
  Ik ben het niet eens met Patrick Savalle. Er zijn zeer veel mensen wereldwijd die niet gevaccineerd zijn en ook niet zullen worden.

  De drang tot vaccineren is om 'commitment' aan het narrative te veroorzaken: wie zich liet vaccineren, zal daarna het standpunt verdedigen dat dat goed was en nodig was.
  Die zal geneigd zijn bij twijfel de kant van de overheid te kiezen.

  Dat psychologische verschijnsel/mechanisme heet:
  cognitieve dissonantie.
  Je wil de dissonantie ( tegen-gesteldheid) tussen je eigen gedrag en jouw overtuiging, klein houden.

  Laat mensen gedrag A vertonen ( door ze bang te maken bijvoorbeeld), en ze zullen daarna de theorie blijven verdedigen die gedrag A de juiste houding was en dat de theorie achter A de juiste is.
  ( Door hun eenmaal vertoond gedrag kunnen ze bijna niet meer anders. Maar dat gedrag, daar zijn ze 'in geluisd'.)

  Het is moeilijk om eerst een vaccin te nemen en dan later te zeggen dat dat niet nodig was, dat het nergens goed voor was.

  Dat doe je pas als een naast familielid is overleden. Dan ga je die brug wel over.

  Ik denk dus ook dat de overlijdens die door de vaccins komen, niet de bedoeling waren.

  Maar het is maar een moment-opname van mijn opinie op dit moment.
  Ik ga echt niet roepen dat ik dit allemaal zeker weet.
  Het mijn mijn huidige vermoeden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ JV

   Misschien ziet Patrick Savalle het goed, misschien niet. Waarom dat fanatisme om die laatste 15% ook te fekzineren. Mij bekruipt die gedachte ook wel eens dat het well lijkt of het vooral te doen is de controlegroep van een paar miljoen ongevaccineerden zo snel mogelijk weggefekzineerd moeten worden nu de oversterfte duidelijk zichtbaar begint te worden. Al het alleen om het in stand houden van het narratief gaat lijkt de cognitieve dissonantie van de 85% gefekzineerden me ruim voldoende.

   Verwijderen
  2. Maar er zijn zovee landen waar nog niet 20% van de mensen is gevaccineerd. Dat zal ook niet gebeuren.
   Als die landen over 5 jaar duidelijk veel minder zieken en doden hebben dan de zwaar gevaccineerde landen, dan word het toch ook zichtbaar?

   Verwijderen
  3. Kanker, prion eiwitten, degeneratie van je dna herstel mechanismen, ADE/auto-immuun ziekten, miniscule bloedpropjes in de longen met als gevolg long en hartproblemen zijn lange termijn verschijnselen van het Biowapen.

   Korte termijn verschijnselen zijn ongewenst, lange termijn verschijnselen zeer gewenst! Eugenics, teveel nutteloze eters op de aardkloot.

   Boosters zullen helpen. Slaven staan in de rij voor de booster. 10x zo potent. Dodelijkheid explodeert net als in Pisrahel.

   Ziekenhuizen / crematoria zullen nooit meer rustig worden de komende 5 jaar.

   Voorspelling Oligarch:
   Voorjaar 2022. Een tekort aan meer dan 1000 ziekenhuis bedden!

   Verwijderen
  4. Voorjaar 2022. Een tekort aan meer dan 1000 ziekenhuis bedden! = Een tekort aan meer dan 1000 IC bedden!

   Verwijderen
  5. [Maar er zijn zovee landen waar nog niet 20% van de mensen is gevaccineerd. Dat zal ook niet gebeuren.]

   Die komen later wel aan de beurt.

   [Als die landen over 5 jaar duidelijk veel minder zieken en doden hebben dan de zwaar gevaccineerde landen, dan word het toch ook zichtbaar?]

   Als de schade aan de volksgezondheid en de ontwrichting van de samenleving hier onomkeerbaar is?

   Verwijderen
  6. Daar waar Oostenrijk een diep zwart gat in gaat, vecht Slovenië zich eruit
   Hoogste rechtbank Slovenië verklaart vaccinatieplicht ongrondwettelijk: ‘Langzaamaan stort het kaartenhuis ineen’
   https://www.ninefornews.nl/hoogste-rechtbank-slovenie-verklaart-vaccinatieplicht-ongrondwettelijk-langzaamaan-stort-het-kaartenhuis-ineen/

   Verwijderen
 5. Die goeie ouwe Midas Dekkers:

  https://www.youtube.com/watch?v=9YGTKPjdU-A

  Het onderwerp zal altijd actueel blijven natuurlijk:

  https://www.youtube.com/watch?v=j7S42NpAGHQ

  ( Ik vind dat Tellegen dat wel goed deed)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Reactie geplaatst bij die Belgen:
   Stel jouw God heeft je opgedragen om over àlle andere volken te heersen. Stel dat je daar al aardig in bent geslaagd, omdat je jezelf geslecteerd hebt op intelligentie en taalvaardigheid. Stel dat je op die manier al heel veel macht hebt over vele volken, omdat je de centrale banken controleert, en de media in handen hebt en Big Corp naar jouw pijpen danst en je de Index fondsen beheert etc etc. Dan zit je nog altijd met het probleempje dat er altijd mensen naar je zullen wijzen: die groep controleert àlles. Wat te doen? Maak iedereen wijs dat IQ niet bestaat en je dus nooit kan zeggen dat een volk erg slimis. En dat er geen rassen zijn. Veel gemakkelijker dan je denkt. Je kunt de mensen àlles wijs maken. Àlles. Zoals Bertrand Russel al zei: "There is no nonsense so arrant that it cannot be made the creed of the vast majority by adequate governmental action".

   Verwijderen
 6. Vaccinatieplicht voor alle bedrijven in New York

  New York voert een vaccinatieplicht in voor al het personeel van de ruim 180.000 bedrijven in de stad. Werknemers moeten voor 27 december volledig gevaccineerd zijn om naar het werk te kunnen.

  De metropool is de eerste Amerikaanse stad die een prikplicht voor de beroepsbevolking invoert. Eerder voerde New York al als eerste stad in de VS een vaccinatieplicht in voor toegang tot horeca, theaters en sportscholen. Ook bestaat er al een verplichting tot vaccinatie voor zorgpersoneel, leraren, politieagenten en brandweerlieden.

  Tot nu toe heeft 89 procent van de volwassen bevolking van New York minstens één prik gehad.

  https://nos.nl/liveblog/2408399-new-york-voert-vaccinatieplicht-in-21-053-nieuwe-positieve-tests-gemeld

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. {Barbaars}

   Vind je? We staan net aan het begin van de massa sterfte.

   Blijkbaar is 90% de norm waarop 2G wordt ingevoerd. Laten we hopen dat ze dat percentage nooit in Nederland zullen halen.

   Verwijderen
 7. Ben mijn oude correspondentie richting de media weer eens aan het doornemen. Een treurige bezigheid…

  Dit schreef ik eind september 2020 richting de Volkskrant

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. In december/februari 2019-2020 werd bij een veertigtal opgenomen patiënten, waarvan een aantal kort daarvoor een dierenmarkt in de stad Wuhan (China) hadden bezocht, Covid19 gediagnosticeerd: een ziekte van de luchtwegen die wordt vastgesteld door middel van het al dan niet aanwezig zijn van een stukje RNA dat duidt op een coronavirus en ook aanwezig is in vleermuizen [1,2]. Van de in totaal 41 besmette patiënten overleden er 9 (22%). Op basis van deze bevindingen werd de stad Wuhan (11 miljoen inwoners) afgesloten van de buitenwereld: gevreesd werd voor een wereldwijde uitbraak van Covid19 waarbij IC’s de toestroom van patiënten niet meer aan zouden kunnen en dat velen aan de ziekte zouden overlijden.
   Een half jaar na deze eerste bevindingen is een samenvatting op zijn plaats.

   1. Hoe dodelijk is het virus dat leidt tot Covid19?

   Niet dodelijker dan het griepvirus. Ja, er gaan mensen dood aan griep. In 2018 waren dat er ongeveer 9.000 in Nederland. Voor Covid19 zijn dat er thans iets meer dan 6.000 in Nederland

   2. Kunnen IC’s de toestroom van patiënten met ernstige Covid19 infectie aan?

   Ja, dat kunnen ze. In totaal waren er 1400 patiënten met Covid19 opgenomen op de IC in Nederland (begin april), terwijl er toen plaats was voor 2400 patiënten met Covid19 om op de IC beademd te worden. Inmiddels zijn de meeste mensen met Covid19 van de IC ontslagen en sinds half juni is er in Nederland nauwelijks nog een opname met Covid19 op de IC geregistreerd

   3. Waarom neemt het aantal positief geteste Covid19 patiënten in Nederland nog steeds toe?

   Omdat er steeds meer mensen worden getest op Covid19. Het percentage positieven op het totaal aantal positief geteste personen ligt echter al maanden op ongeveer 1% (terwijl dat percentage op de piek van de epidemie [eind maart] rond de 30% lag). Het percentage van 1% zou een gevolg kunnen zijn van nog aanwezig virus, alsook een gevolg van een fout positieve uitslag (fout positief=de test zegt dat iemand Covid19 heeft, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is)

   4. In hoeverre hebben ‘de maatregelen’ geholpen in het stoppen van het verspreiden van het virus?

   Niemand die het weet. Het aantal opgenomen patiënten met Covid19 is weliswaar afgenomen sinds de ‘lockdown’ begin maart werd ingevoerd (waarna de maatregelen langzaam werden versoepeld), maar of dat komt door de lockdown of doordat het virus dat Covid19 veroorzaakt een seizoensgebonden ziekte is, is iets dat niet uit elkaar gehaald kan worden.

   5. Waarom is het zo moeilijk om een vaccin te maken?

   Omdat voor een vaccin een inactief virus nodig is dat ingespoten kan worden waarna de gevaccineerde persoon antilichamen tegen dat ingespoten virus kan ontwikkelen. Maar het virus dat leidt tot Covid19 is tot op heden niet geïsoleerd. Alles wat we van dat virus weten, is dat stukje RNA dat geassocieerd is met coronavirussen in mensen en vleermuizen. Of dat stukje RNA Covid19 veroorzaakt is niet bekend.

   Verwijderen
  2. 6. Waarom helpen mondkapjes niet?

   Om de simpele reden dat het virus zo klein is (zelfs niet tot nauwelijks op een elektronenmicroscoop te zien) dat de ‘poriën’ in zelfs de meest medische mondkapjes het virus kunnen doorlaten. Om je slaapkamer te beschermen tegen prikmuggen door voor de ramen horren gemaakt van kippengaas te spannen, is even effectief als het willen voorkomen van Covid19 infectie door het dragen van een mondkapje.

   7. Komt er een ‘second wave’?

   Dat hangt er vanaf hoe foutgevoelig de test is die het coronavirus dat tot Covid19 leidt aantoont. Als er naast dat stukje RNA ook andere elementen zijn die de Sars-CoV-2 PCR test positief laten uitslaan (als bv gewone verkoudheidsvirussen of griepvirus), komt die second wave er geheid. Als de test specifiek gericht is op Covid19, dan kan het zijn dat de ziekte is uitgedoofd op het moment dat het nieuwe griepseizoen weer de kop opsteekt (de spreekwoordelijke maanden met de R in de maand). Maar het kan ook zijn dat het virus dan nog steeds aanwezig is. Niemand die het weet.

   8. Stel er komt een second wave, is dat erg?

   Niet als de second wave gelijk is aan de first wave, die immers niet anders was dan wat je kan verwachten van een gemiddelde griepgolf. En ja, griep kan een nare ziekte zijn, mogelijk dodelijk. Reden waarom je als je verkouden bent niet in aanraking moet willen komen met kwetsbare ouderen en mensen met een gestoord immuunsysteem. En ook reden om als je verkouden bent thuis te blijven om zo niet andere mensen te kunnen besmetten. Meer maatregelen zijn niet nodig.

   9. Waarom alle heisa?

   Dat is de 10 miljard eurovraag (de toegezegde staatsteun die personen en bedrijven krijgen om het hoofd boven water te houden ten gevolge van de maatregelen). Feit is dat een virus waarvan we niet weten of het bestaat (want het is niet geïsoleerd), dat niet meer doden heeft veroorzaakt dan je verwacht ten gevolge van een normale griep, waarvan we niet weten of de ‘lockdown’ maatregelen verspreiding heeft voorkomen, waarvan de verspreiding zeker niet tot stand kan worden gebracht ten gevolge van het dragen van een mondmasker, en waarvan het zaakje aan het rollen is gebracht door een 40-tig tal patiënten uit China (op een totale wereldbevolking van bijna 8 miljard) nu de wereld al een half jaar in een betoverde toestand houdt.

   Wordt het niet tijd om de veronderstelling dat hier sprake is van een uniek nieuw virus, we de veronderstelling aanpassen en dat we kijken naar een virus waar we altijd naar kijken als de R in de maand zit? Want wat is een nieuw virus dat niet aangetoond kan worden, dat niet meer doden veroorzaakt dan een ‘normaal’ verkoudheidsvirus (als
   griep), waarvan niet aangetoond kan worden dat verspreiding gestopt wordt door maatregelen als 1.5 meter afstand houden, en waarvan de ziekte het meest virulent is vlak voor het begin van de lente; wat maakt zo’n virus anders dan alle andere verkoudheidsvirussen die de mensheid ooit heeft gekend?

   Referenties
   1. Huang C, Wang Y, Li X, et al. Clinical features of patients infected
   with 2019 novel coronavirus in Wuhan, China [published correction appears in Lancet. 2020 Jan 30;:]. Lancet. 2020;395(10223):497-506. doi:10.1016/S0140-6736(20)30183-5.
   2. Tan W, Zhao X, Ma X et al. A novel coronavirus genome identified in a cluster of pneumonia cases — Wuhan, China
   2019−2020. http://weekly.chinacdc.cn/en/article/id/a3907201- f64f-4154-a19e-4253b453d10c

   Verwijderen

  3. Het treurige: iemand bij de redactie moet hebben gedacht: DIT GAAN WE NIET PLAATSEN. Duizenden vaccin doden verder…

   Dit bericht heb ik later doorgestuurd naar Medisch Contact. Ook daar werd het geweigerd, ditmaal met toelichting. Ze vonden het niet opportuun en met vriendelijke groet. DUIZENDEN VACCIN DODEN VERDER.

   Maar goed, dat van die vaccin doden moet eerst onderzocht worden alvorens we tot conclusies kunnen komen. Nu werst ‘boosteren’

   DUIZENDEN BOOSTER DODEN VERDER.

   Madeleine Stowe had gelijk in een 12 monkeys scene over Cassandra die ik opmerkelijk genoeg niet terug kan vinden op YouTube..

   Verwijderen
 8. Ze willen om Huig Plug om zijn huis en bezittingen veilen?
  FreeHuigPlug #26 Bericht van Huig Plug voor alle instanties die zijn huis willen veilen 18-11-2021
  https://www.youtube.com/watch?v=lNwlmAuU0F0

  WTF is going on?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. https://twitter.com/i/broadcasts/1dRKZlpQXmwJB

  Luister alsjeblieft naar deze man (uit Oostenrijk, Dawg), je weet echt niet wat je hoort. Het is meer dan een waarschuwing.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1467515074806001665

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://twitter.com/i/broadcasts/1OwxWzgLrvVJQ

   Update van twee uur terug:

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1467600596572286981

   Verwijderen
  2. Alle details over de wet tegen vaccinatie-tegenstanders: Tot een jaar gevangenisstraf

   https://exxpress.at/alle-details-zum-gesetz-gegen-impfgegner-bis-zu-einem-jahr-beugehaft/

   Voor moord, doodslag, verkrachting en miskandeling zit je gratis, maar wie bedankt voor vaccinatie moet de kosten van detentie vervolgens zelf betalen.

   Verwijderen
  3. In een EU land dwingt de staat je nu tot een medisch experiment. Op straffe van onbetaalbare boetes en gevang. Het feit dat Rutte & co dat niet publiekelijk veroordelen, zegt voldoende over de plannen hier.

   12:27 AM · Dec 6, 2021

   https://twitter.com/petervlemmix/status/1467636704559484936

   Verwijderen
  4. Net als in Australië heeft Oostenrijk een heel lage biowapen graad.

   Covid: Austria introduces lockdown for unvaccinated
   https://www.bbc.com/news/world-europe-59283128

   1 van de laagste van Europa. Daarom die keiharde dwang.
   Nederlandse schapen gaan gedwee naar de slachtbank. Daarom hier wat minder harde maatregelen tot nu toe.

   Verwijderen
  5. Je maag draait om bij het lezen van het nieuws wat het regime in Oostenrijk gaat implementeren Dawg.

   Wat is wijsheid? Snel de EU verlaten of hier proberen het beleid te keren? Het is wereldwijd en als we het hier niet stoppen komt het daar ook of het komt daar sowieso ook.

   Alleen kritiek op het beleid is al een boete van 2000 euro. Per 01 feb verplichte vaccinatie voor het werk.
   Man man man wat gaan ze hard. Dit is Blitzkrieg in de beste betekenis van het woord.
   Wordt Wenen Stalingrad of komt die er pas in Austin Texas.
   Ze nemen een enorm risico bij een bevolking waarvan meer dan 30% het Biowapen niet genomen heeft.

   Verwijderen
  6. @ oli

   Karel van Wolferen sprak bij de presentatie van de meest recente 'Gezond Verstand' over een 'existentiele strijd'.

   Verwijderen
  7. Oligarch: [
   Man man man wat gaan ze hard. Dit is Blitzkrieg in de beste betekenis van het woord.]

   Ik ben het nu eens wel met je eens, Oligarch !

   Hier een stukje tekst van Solzhenitsyn:

   "En hoe we later in de kampen verteerd werden door spijt, denkend:
   Hoe zou het geweest zijn als iedere veiligheidsagent, als hij 's nachts op pad ging om een arrestatie te verrichten, onzeker was geweest of hij levend zou terugkeren en afscheid had moeten nemen van zijn familie?
   Of als in perioden van massa-arrestaties, zoals bijvoorbeeld in Leningrad, toen een kwart van de stad werd gearresteerd, de mensen niet gewoon in hun holen waren blijven zitten, verbleekt van angst bij elke klap op de deur beneden en bij elke stap op de trap, maar hadden begrepen dat ze niets meer te verliezen hadden en moedig in de hal beneden een hinderlaag hadden opgezet van een half dozijn mensen met bijlen, hamers, poken, of wat er verder maar voor handen was?
   De Staat zou heel snel een tekort aan officieren en vervoer hebben gekregen en, ondanks alle dorst van Stalin, zou de vervloekte machine tot stilstand zijn gekomen!
   Als...als...
   We waardeerden onze vrijheid niet genoeg.
   En vooral - we hadden geen besef van de echte situatie....
   We verdienden gewoon alles wat er daarna gebeurde."
   -----------

   Een land kan nooit 30% van zijn bevolkig in de gevangenis stoppen.
   De overwinning is dus een kwestie van solidariteit. En dioe moet je in kleine kring 'uitvoeren'. Spreek je bekenden er op aan.

   Solshenitsyn en zijn maten hadden veel spijt. Maar ze waren te laat.
   (Nu denk ik wel dat die Oostenrijkse regering dit dreigement niet zal uitvoeren, maar tijdig laten merken dat er niks van in komt is dan wel nodig.)

   Verwijderen
  8. Mooi als we op 1 lijn komen JV.
   In deze tijden zullen we meer moeten richten op wat we samen gemeen hebben ipv richten waarop we verschillen.
   Verbinding, solidariteit, standvastigheid en onkreukbaarheid zijn karaktertrekken die we nodig zullen hebben om (op zijn minst) de maatregelen terug te kunnen draaien.

   30% van onkreukbare, mentaal en fysiek voorbereide krijgers van niet gevaccineerde mensen zal hun maatregelen doen falen.

   Verwijderen
 10. Be psychologically, mentally, spiritually prepared

  Dr. Tenpenny Issues Stark Warning To Mentally & Spiritually Prepare For Millions Of Dead Kids [VIDEO]
  https://www.redvoicemedia.com/2021/12/dr-tenpenny-issues-stark-warning-to-mentally-spiritually-prepare-for-millions-of-dead-kids-video/?utm_medium=ppt&utm_source=pushnotification

  P.s Judy Mikovits is positiever en die zegt dat Ivermectine, Ozontherapie, HCQ en hele lage dosis serumin je weer kunnen laten genezen van de covid shots.
  UV licht en je lever kunnen grafeen oxide afbreken lees ik hier en daar.

  Een goede therapie tegen de shots (als het werkt) zal de bevolking niet gegeven cq verteld worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahahahahahaha, Dachten ze vrij te zijn door het Biowapen te nemen die sukkels. Nu zijn ze weer ongevaccineerd LMAO Hahahaha. Nu weer ongevaccineerd. Biowapen macht frei. Sicherlich!

  Oostenrijk tot 275.000 “volledig gevaccineerd” vanaf vandaag weer “niet gevaccineerd”
  https://report24.news/oesterreich-bis-275-000-vollstaendig-geimpfte-ab-heute-wieder-ungeimpft/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Inflationary pressure keeps rising in #Germany. German import prices grew by 21.7% YoY, post the biggest annual rise since 1980. #inflation

  https://twitter.com/Schuldensuehner/status/1464153950182068226

  Kunnen we er nog wel bij hebben.

  BeantwoordenVerwijderen