zaterdag 11 december 2021

Zijn listige Genée en Zwamsnor nog wel geloofwaardig?

Zwamsnor van VI inside kwam Remy Bojaski de maat nemen. Hoe kon Bojaski, als vechter, en geen arts, zich de avond ervoor bij Beau nou uitlaten over het injecteren van kinderen? Aldus zwamsnor. Om vervolgens zelf, als oud-voetballer (een hele smerige trouwens, één van de vuilste spelers die het betaald voetbal ooit gekend heeft) te gaan oreren, dat de kinderen maar een 1/3 hoeveelheid krijgen, dat het bestudeerd is en dat er proeven genomen zijn. Kortom, zwamsnor insinueert HIER dat deze injectie helemaal toppie is. Maar, laten we eens stap voor stap ingaan op het gezwam van het orakel uit het Oosten:

1. 1/3 portie van gif blijft nog steeds 100% gif.

2. Het is bestudeerd? Ja, zo kennen we er ook nog wel een paar; zoiets als "dermatologisch getest". Hoe kan het nou uit en te na bestudeerd zijn als de ziekte pas vorig jaar ontstaan is en de injectie pas kortgeleden ontwikkeld is. En wie heeft het dan bestudeerd? De ontwikkelaar zelf? Het aan de leiband van Pharma-lopende RIVM? Wat zegt dat dan?

3. "Proeven genomen". Wanneer dan? Op wie? De proef is nu gewoon in één keer op de hele wereldbevolking. Weet je nog, zwamsnor, dat het vaccin de uitweg zou zijn uit de (gecreëerde) crisis? En waar zitten we nu in Nederland met 85% Vax-graad? Locked down. GeQRd. Gemondkapt. Horeca kapot. Stadions leeg. En steeds meer stervende jonge mensen die kortgeleden de injecties genomen hebben. Dus misschien moet zwamsnor iets minder naar de "gekwalificeerde" experts luisteren, en met iets minder dedain over Remy Bojaski praten als die zegt "blijf van de kinderen af". Softanon en het Mexicaanse griep-vaccin waren ooit ook helemaal toppie, totdat ze dat niet meer waren...

Genée

Wilfred Genée krijgt in het fragment boven ook tussen neus en lippen, dit lijkt niet gescript, de vraag of HIJ gevaccineerd is. Listige Genée laat heel kalmpjes weten twee keer geïnjecteerd te zijn. Maar wanneer en waarmee?  Hoe geloofwaardig zijn Genée en zwamsnor nog?9 opmerkingen:

 1. Derksen is aan het genieten. Wat een macht heeft die man met zijn podium waar het al lang niet meer over voetbal gaat.

  Gezellig ook aan tafel, begrijp ik, als mensen daar gebracht worden om te worden geslacht, en je als presentator moet uitkijken wat je zegt om niet zelf op diezelfde slachtbank te eindigen!

  Geniet er van zo lang het duurt, zou ik zeggen, want het duurt nooit lang.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of het is nog een tikje wanstaltiger dan wat hier boven. Want iit wat ik dacht op te merken uit het fragment is dat Derksen niet praat met Remy Bojaski, maar dat Derksen praat over Remy Bojaski.

   Praten over andere mensen ipv praten met andere mensen is een ranzigheid van jewelste.

   Geen wonder dat ik nooit naar dat programma kijk.

   Verwijderen
 2. Mensen als Derksen en Maarten van Rossem zijn vooral entertainers.
  Ze maken de mensen aan het lachen.
  Daarom zijn ze heel bruikbaar voor de TV-makers.

  Als bijkomend voordeel hebben ze dat ze tegendraads zijn: ze gaan vaak tegen de communis opinio in. Ze durven te shockeren.
  Dat is extra 'interessant' voor de tv bazen. Goed voor de kijkcijfers.

  Omdat ze allebei heel slim zijn, hebben ze ook vaker gelijk dan veel andere 'talking heads', die alleen maar keurig binnen de 'Kleine Overton Window' blijven.
  Van Rossem en Derksen gaan iets verder: laat ons zeggen dat ze een 'Grote Overton Window' hanteren.
  Over de joden zul je ze nooit een verkeerd woord horen zeggen (Dat valt zelfs buiten de Grote Overton. Maar over vrouwen wel. (Dat valt buiten de kleine Overton, maar binnen de Grote Overton Window.)

  Maar van Rossem is de allerlaatste man ter wereld die nog gelooft dat JFK door alleen Lee Harvey Oswald is vermoord. Niemand gelooft dat nog.
  Zijn 911 standpunt is al even non-informed.

  En natuurlijk weet Derksen niks van de hele vaccinatie discussie. Hij kiest intuïtief gewoon voor wat hem het beste lijkt.

  Vraag hem om het boek van Robert Kennedy te lezen en daarna 'onderuit te halen'. Dan staat hij volledig met de mond voltanden.

  Kortom: entertainer. Geen tijd of irritatie aan besteden.

  ( Maar ik begrijp de woede van Blik uiteraard heel goed: deze entertainers lokken alle lemmingen mee naar de afgrond.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is Blik dan woedend?
  Ik kan het niet concluderen uit zijn artikel.
  Confronteerd hij Derksen met zijn leugen?
  Ja.
  Degene die woedend is dat is Derksen zelf.
  Maar dat is Derksen z’n probleem.
  Gebruikt JV Blik’s artikel weer als springplank om de jodenhaat weer in gang te brengen?
  Ja.
  JV heeft het over lemmingen.
  Ook weer zoiets achterlijks om medemensen zo te benoemen.
  Wie denkt hij dat hij zelf is? Superieur?
  Maar goed, JV is maar een niemand wat graag superieur doet . Een charlatan waar je ook een lemming ( om ook maar eens zijn woordenkeus te gebruiken) voor moet zijn om met hem mee te gaan en hem te geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga ergens anders liggern klooien.

   Je verveelt je.

   Lees Deuteronomium. Het is zondag.

   Verwijderen
  2. https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2021/12/vrijdag-ff-ontspannen.html?showComment=1639206067317#c7132624777642058797

   Verwijderen
 4. Ga jij maar ergens liggen te klooien.
  Bij jouw spruiten of iets dergelijks.
  Je bent vervelend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Willem, ik heb het artikel iets aangepast. Blijkbaar was het jou ontgaan, en dat is prima (hoe minder zwamshows kijken, hoe beter), dat Bojaski de avond ervoor bij Beau een heel helder standpunt ingenomen had. Niet vaccineren, en blijf van de kinderen af. Dat was een krachtig signaal dat bij Beau ook niet heel erg aangevallen werd. Dat moest zwamsnor blijkbaar de avond daarna op zich nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb nooit zo veel met de Golden Earring gehad.

  Wel bewondering voor d elange en stabioele carriere van iemand als Barry Hay.

  Opmerkelijk:
  Barry Andrew Hay
  Geboren Faizabad, India, 16 augustus 1948, zoon van een Schotse kolonel en een Nederlands-Joodse moeder

  Ok. Ik had niet veel anders vewrwacht. Geen probleem. Heel veel van mijn favoriete muzikanten zijn ook joopds, dus waarom Hay niet.

  Dan, even verderop:

  Festivals zijn een kolfje naar onze hand. Je komt binnen, zet de tent op stelten en je gaat weer weg met een zak vol geld. De essentie van rock-’n-roll.

  Slip of the tongue? Of gewoon heel eerlijk?

  https://www.bndestem.nl/show/barry-hay-vindt-spike-ideale-schoonzoon-sommige-van-bella-s-gasten-heb-ik-echt-wel-kunnen-wurgen~ac2319aa/

  BeantwoordenVerwijderen