vrijdag 3 december 2021

Tevredenheid Kabelauw in kooi duurt paar generaties

We keken gisteren naar Keuringsdienst van waarde.

Het ging over kweekvis. Gekweekt in aquacultuur. Iedereen kent wel de zalm, die nu meestal aquacultuur is.

De kabeljauw is in verband met zijn populariteit en hoge prijs natuurlijk ook een vis waar men interesse in heeft om te kweken. Maar tot voor kort strandden die pogingen, omdat de kabeljauw zich niet liet kooien. Tot recent een Nederlander zich ermee ging bemoeien en nu lijkt het te lukken. Er gingen een paar generaties Kabeljauw overheen, maar nu eindelijk lijken ze tevreden in hun kooi. Zie fragment, HIER. Ze hebben geen vrijheid en eigenlijk niks meer, maar zijn wel tevreden.... Hun vorm is ook wat veranderd: de kop is kleiner. Die heeft toch geen waarde voor de handelaar, en veel denken is voor de kabeljauw niet meer nodig. Zijn tekening is ook minder geworden. Schutkleur is minder belangrijk geworden voor deze jager. Op de vraag aan het eind van de uitzending aan de kweker of, als hij kabeljauw was, liever in of buiten de kooi zou willen leven, antwoordde de man dat hij waarschijnlijk voor de kooi zou kiezen: meer zekerheid.

Disclaimer:

Iedere overeenkomst die u ziet met mensen of met de huidige situatie, berust op zuiver toeval...

Je wereld als kweekvis wordt wat kleiner, maar daar krijg je een hoop zekerheid en gemak voor terug... zoals het natje en het droogje precies op tijd, en je weet ook precies, als het je economische tijd is, na hoeveel tijd je kop eraf gaat.

48 opmerkingen:

 1. leven in het wild en de vrijheid is ook geen pretje, het is een illusie voor mensen die in het huidige systeem opgesloten zitten, een van de vele dromen om de bevolking tevreden te houden. De onafwendbare slacht is een complottheorie, het allerbelangrijkste is dat we zinloos blijven zwemmen of werken zo hard als we kunnen allemaal in dezelfde richting. het is niet te stoppen, de bedenkers van dit systeem zijn al lang dood en de leerlingen kunnen alleen doen wat ze altijd hebben geleerd. Tegengeluid onderdrukken en de boel in stand houden. Het systeem houdt zichzelf in stand en groeit oncontroleerbaar. Verzet is zinloos.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. arbeit macht frei, deze illusie geeft hoop en is levensverlengend. zonder geloof in een betere toekomst komen mensen in opstand of geven op, dat is levensverkortend en net zoals bij de eerste generaties kabeljauw niet de bedoeling. Na een paar generaties NOS journaal zijn de tralies een fijne bescherming geworden en is men tevreden, daarbuiten is het immers veel erger. Dat wil ook niet zeggen dat het daarbuiten allemaal goed is.
   Laten we proberen het internet open te houden en fora zoals dit in de lucht, dan is er nog ruimte voor een andere mening en hoop op een betere wereld, in ieder geval de illusie.

   Verwijderen
  2. @ Mark r

   Je schrijft: [Laten we proberen het internet open te houden en fora zoals dit in de lucht ]

   Ik hoop dat je vaker hier comments geeft.

   Ik meen dat je de afgelopen jaren al af en toe een comment plaatste.

   Bovenstaande twee comments zijn wel iets te algemeen en te breed voor mij om op in te gaan.

   Het is handiger om per comment één bewering te doen en te onmderbouwen.
   Daar kan dan een reactie op worden gegeven.

   'Blik' is een stamkroeg met een aantal vaste bezoekers ( die soms wel een paar maanden afwezig zin).
   Ik hoop dat je vaker binnen loopt.

   Uit een eerder comment maakte ik op dat je al net zo Israel en jood-kritisch bent als ik (en als Wolf, en wellicht als Sofia).

   Dat is prima, maar het betekent dat Ben af en toe wat incohernte afkeurende opmerkingen naar je zal maken. En dat Eddey de hele dag met modder naar je gooit. Maar dat weet je denk ik al.

   Oligarch wordt actief als Israel of joden onder vuur liggen:
   Dan plaatst ie snel een heleboel berichten over iets anders.

   Nooit mee gemaakt dat ze probeeerden Israel of 'de joden' te verdedigen.
   Logisch natuurlijk.
   Een religie die functioneert als een samenzwering om àlle andere mensen van deze aarde te doden (langzaam, maar het proces is zichtbaar), die valt niet te verdedigen.
   Zolang de kabeljauwen elke dag braver worden gaat alles goed voor hen.


   Verwijderen
  3. Ach ja, de oppositie beschuldigt elkaar van nep zijn en onbetrouwbaar en zo kan de bankiers elite in samenwerking met alle organisaties die ze controleren (zoals bv het vaticaan) in lockstep hun agenda uitrollen.

   Verwijderen
  4. @Jan Verheul. De reacties van smurf-icoontje vond ik wel waardevol, zo te zien is die weggepest. Het klopt dat ik al langer reageer want kritisch berichten over de leugens van ons staatsjournaal zijn echt nodig.

   Over Israel, joden en Zionisten, omdat je daar graag over schrijft. Het is een feit dat de anglo-zionistische kapitalisten de boel in het westen controleren, daarover is geen discussie nodig. Dat wordt wel geprobeerd als afleiding en geeft munitie voor juridische censuur.
   De joodse religie aanhangen is een vrije keuze, weliswaar dom maar niet slechter dan bv. hindoeïsme. Op basis van afkomst meer rechten claimen is racisme en een militaire apartheidsstaat creëren is fascisme. ergo Zionisten zijn Neonazi's. deze opmerking is verboden bij wet, bv: https://keesjemaduraatje.blogspot.com/2014/08/palestina-activist-simon-vrouwe-wordt.html
   dat risico is er zeker voor dit blog.
   Maar ook joden en zionisten zijn slecht een pion in de machtsstrijd van de elite, ze weten niet beter in deze orwelliaanse wereld.

   Verwijderen
  5. @ Mark r

   Rootman is druk met andere zaken denk ik. Ik zal hem eens bellen.

   1. Je constateert dat [ de anglo-zionistische kapitalisten de boel in het westen controleren ]

   2. Maar verderop zeg je: [Maar ook joden en zionisten zijn slecht een pion in de machtsstrijd van de elite ]

   In jouw tweede citaat ligt de werkelijke, doorslaggevende invloed dus niet bij joodse mensen.

   Daar heb ik een andere mening over.

   Volgens mij is controle over
   a) Het Geld, en over
   b) De Media

   de meest cruiciale controle.

   Als je dat controleert, krijg je de politici, en Big Corp en die 300 Families àltijd mee. Wat moeten ze anders?

   Als een politicus of een koning of een president of een land of een Big Corporation (Big Tech , Big Food) leider tegen de joodse dominantie in wil gaan, dan kunnen ze hem op twee manieren wurgen: financieel en publicitair.

   (En als dat niet lukt dan zijn er nog honderd manieren: even op je gaan leunen (belasting-controle), een honey trap, een valse aanklacht (Assange), iemand uitlokken tot het doen van incorrecte uitspraken (bijv. het filmpje waar Mel Gibson klaagt over de joodse macht) Etc Etc.

   Elke kabeljauw die in het net begint te bijten zal het meemaken.

   De joodse religie is het perfecte middel gebleken tot nu toe:

   het zorgt voor een hoog IQ. Het verbiedt ras-vermening, zodat dat IQ binnen de eigen groep blijft. Het stelt zware sancties op verlaten van de groep. (In de VS is dat alles verwaterd. Maar wat er voor terug kwam: macht over het sterkste land ter wereld. De verwatering was nodig, de vermening, de brede acceptatie.)

   Het geloof leert hen: Wij hebben de enige ware God. Alle anderen geloven in onzin. Onze God wil, ja eist ! van ons dat we de wereld controleren (alle volken moeten voor ons buigen). Wie dat weigert mag van God worden gedood. (Amalek, zie Deuteronomium) .. wat zeg ik: mòet worden gedood. Dus pas als de goyim uitgeroeid zijn, is er de betere wereld: Tikkun Olam: maak de wereld beter.

   Veel van die joodse slogans ( Exceptioneel, wereld verbeteren, white mans burden etc) worden ook door de Amerikaanse politici als 'alibi' gebruikt om ander landen kapot te bombarderen.

   Toen de joden nog geen macht hadden pleitten ze voor persvrijheid en voor socialisme en communisme.
   Ze hebben zo de persvrijheid gebruikt om onze cultuur te ondermijnen, onze samenhang te veranderen in burgeroorlog.
   Ze hebben de arbeider gebruikt om de Adel en Elite van vroeger een kopje kleiner te maken. Nu zijn ze zelf de Elite, de baas, en word de persvrijheid afgeschaft, en er is in de VS geen viezer woord dan 'socialisme'. Ayn Rand is de heilige. Greed is Good is het motto. Zoals Oprah Winfrey het volk voor hield: Als jij een zwarte sloeber bent die op een straathoek hangt, dan is dat jòuw schuld: je had hard moeten werken, dan was je nu ook chirurg geweest.
   Oprah werd groot gemaakt omdat haar leugens het volk wijs moesten maken dat al die joden zo rijk waren omdat zij wèl hard hadden gewerkt. ( IQ bestaat immers niet.... Welnee: alle meensen zijn gelijk.)

   Tot zover. Ik loop maanden achter met mijn werk, dus kan niet te veel reageren.

   Verwijderen
  6. Rootman kan 1 maal per week op blogspot posten.
   De rest wordt geblokkeerd. Het gaat goed met hem, maar zijn driewielige auto ( Api) is vaak stuk, en de rit naar Spanje met dat karretje is voorlopig nog niet gelukt.
   Ik heb hem uitgenodigd om nog eens langs te komen, misschien wel met Wolf. Net als vorig jaar. En als er nog meer mensen willen komen: kan best.

   Verwijderen
 2. Matt, kom er maar in: In Belgie vanaf 6 jaar mondkapplicht voor kinderen, en dat betekent kap ophouden tijdens de les, klopt dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas wel, die zogenoemde leiders (de "minister" van "volksgezondheid" is niet eens verkozen maar heeft zijn plekje te danken omdat ze, de Belgische PVDA, niemand anders te beschikking hadden,) denken dat ze de oudjes moeten beschermen door de kinderen te verplichten om gemuilkorfd op school te zitten, en ook nog eens op 1,5m. uit mekaar moeten blijven op de speelplaats.
   Maar er staan weer enkele grote demonstraties op de agenda, vorige keer met ruim 75.000 mensen en nu hopelijk een pak meer want die gekken in de regering draaien iedere week een ander draaiboek omdat ze zelf niet eens meer weten wat ze allemaal voor onzin hebben uitgebraakt en nog steeds blijven doen, de ene onzin regel na de ander en dat daarom het volk stilaan begint door te krijgen hoe ze continu voor de gek gehouden worden, ook diegenen die in de spuitval getrapt zijn.
   De roep om deze oorlogsmisdadigers aan te pakken wordt steeds luider.

   Verwijderen
 3. Onzin maakt inert, als Nirvana’s Teen Spirit (whatever nevermind). En ligt het aan mij of zie ik overal een soort van metaalmoeheid ontstaan in alles. Schappen leeg, wachtrijen, niemand te bereiken, lege straten. Gebeurt er nog wel wat? De ziekenhuizen hebben het druk met onzin… en zelfs onze politici vallen stil. De regels worden krankzinniger met de dag, maar ik heb niet het idee dat er nog boa’s zijn (of niet zoals voorheen) die strikt kijken of de regels worden nageleefd.

  Het leven wordt duurder, pleziertjes kun je op je buik schrijven en het enige wat we doen, of kunnen doen, is wandelen in een protestmars.

  Deze oorlog is er een die van traagheid uit elkaar valt.

  Of het is ‘all quiet on the western front’

  Merkwaardig…

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij draaien de raderen juist op topsnelheid:
   Nooit ging het zo snel met de ontwikkelingen.

   Zoveel vragen:

   WAT gebeurt er?

   HOE gaat het verder?

   WIE gaat er winnen?

   Verwijderen
 4. Uit het blog:
  [Er gingen een paar generaties Kabeljauw overheen, maar nu eindelijk lijken ze tevreden in hun kooi.]

  Ik heb geen idee hoe de voortplanting van kabeljauw gebeurt.
  Gebeurt dqat in die kooi, tussen die kabeljauwen?
  Of haalt men de jonge visjes van elders?

  Als het in de kooi gebeurt, kun je selectie uitvoeren.
  Bijv. door stroom te laten lopen binnen in het gaaswerk van de kooi: de kabeljauw die de neiging heeft op de draad te bijten, dood zichzelf en plant zich niet voort.
  De neiging tot uitbreken word zo steeds minder in de populatie.

  Op zulke simpele manier werden onze media in de afgelopen 30 jaar gezuiverd van kritische journalisten: mensen als Eric v d Beek, Stan van Houcke, Willy van Damme, dat waren natuurlijk allemaal mensen die in het gaas beten. En dat overleef je dan niet, danword je eruit gegooid.


  Je zie het elke keer als er weer 'Gras gemaaid' word in Gaza: dan zijn er altijd wel enkele jonge journalisten die niet echt begrijpen hoe de hazen lopen ( Wat je wel en niet kan zeggen/ wie de baas is) , en die dan kritisch op Israel schrijven: steevast worden ze ontslagen of in elk geval is het gedaan met hun carrieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bevestigd: dr. Andreas Noack stierf in Karinthië, Oostenrijk
  https://report24.news/bestaetigt-dr-andreas-noack-verstarb-in-kaernten-oesterreich/

  Voor mij een teken dat de Noack gelijk heeft en dat grafeenoxide bloedklonters veroorzaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bloggers hier die de Joden als groep de schuld voor het kwaad op deze aarde geven zijn hokjesdenkers.
  Als de agenda 2030 verder uitgerold wordt, zullen ze zich voelen als de Joden in de jaren 30 in Nazi Duitsland. Boeren zullen hun boerderij kwijt raken en in een smart city moeten leven.

  Wat mij betreft worden we geregeerd door Marxisten.
  Ze willen alles controleren. Alles moet 1 vorming worden (one world, man moet vrouw worden, vrouw moet man worden, huizen na de 1e wereldoorlog zijn 1 vormig geworden. De menselijkheid moet weg. Het spirituele moet vervangen worden door wetenschap etc etc.
  Marx, Lenin en Trotsky zijn allemaal gefinancierd door de wallstreet Marxisten met vaak een Joodse naam, achtergrond. Ze hangen allang niet meer het Joodse geloof aan. Soros geeft dat gewoon toe. Het zijn niets ontziende duivel aanbidders die alleen uit zijn op nog meer controle en macht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het joodse geloof is wel het meest ultieme 'Hokjesdenken' dat er bestaat.

   Het is niet zo zeer een religie, want dan denk je toch aan een hiernamaals en een hemel en beloning voor wie goed geleefd heeft.

   Dat zijn zaken die de joodse religie nauwelijks bepreekt.

   Het gaat er om dat je jouw solidariteit aan de groep bewijst door elke dag de rituelen te respecteren. Dat je een clan vormt. Dat je deel van de joodse samenzwering bent. Dat je samen 'De wereld beter maakt' in opdracht van de ene ware God. En ja: als je dan hongersnood kan veroorzaken door te lullen over stikstof etc, dan is dat een mooie manier om de armoedzaaiers op te ruimen: de hele rijken zullen nooit honger krijgen. En die armen kan je wijs maken dat het allemaal per ongeluk zo gelopen is.

   Hun geloof zegt hen dat ze de goyim mogen bestelen en niet hoeven te redden, zolang het maar niet ontdekt word door de goyim. ( Lees Israel Shahak)
   Maar natuurlijk wordt een deel van dat bedrog altijd ontdekt, en daarom werden ze overal waar ze woonden onsympathiek gevonden, en soms erg gehaat. Die haat was ook broodnodig om de groep een grote cohesie te geven en te zorgen dat ze niet zouden huwen met shiksa.
   -- tot zover 'hokjesgeest' ---

   De joodse religie beloont jongens die slim zijn en de zaak goed kunnen bedriegen.
   By way of deception is altijd de modus operandi.
   De Yeshiva school is een test wie het best God voor de gek kan houden.
   Talentvolle yeshiva studenten krijgen een rijke dochter
   (zo hoort het binnen die samenzwering/godsdienst.)

   Het aannemen van de visie van een autoriteit is dus in de toplaag niet zo evident. (Vandaar al die self hating jews, mijn helden.)

   In het algemeen zul je zien dat beide partijen (democraten en liberalen) worden gedominewerd door joodse lieden.
   In veel landen is dit zo.

   Dat er veel joden zijn in hoge posities (Soros) die zeggen niet religieus meer te zijn, dat zegt helemaal niks. Dat doet de joodse zaak geen schade. De self hating jews ( Shahak, Atzmon, Henry Makow, Nathanael Kapner, Max Blumenthal?, etc etc) doen ook nauwelijks schade: 99% van de mensen weten niet eens dat die self hating jews bestaan, laat staan dat ze weten wat ze zeggen.

   En voor de 1% die wel weet dat de joden de zaak ferm in handen hebben zijn die self hating jews een 'ontsnappings-route': Niet àlle joden zijn uit op onze ondergang. Rotte appels heb je overal.

   Want iedereen die nu leeft is tot op het bot geïmpregneerd met beelden van wandelende skeletten in Auschwitz, en met de mantra dat kritiek op de joden alleen onder zeer slechte mensen voorkomt.
   Dus als je wèl ziet dat de vernietiging van Libië, Irak,. Syrië etc etc alleen maar voor joods belang gebeurde, dan is het wel prettig als je een alibi krijgt aangereikt 'de joden' niet de schuld te hoeven geven, want je wil natuurlijk niet hetzelfde denken als de mensen die Auschwitz veroorzaakten..

   Zelfs de self hating jews dienen op die manier de sasmenzwering.

   Verwijderen
  2. En daarom vermoorden ze zichzelf met het biowapen.

   Verwijderen
  3. Behalve de Marxisten die de wereld willen onderdrukken, de toplaag waar Soros ook toebehoort. Die nemen het Biowapen niet.

   Verwijderen
  4. De zwarte (jezuïeten) paus (niet Joods) speelt ook een mega belangrijke rol in het wereldwijde marxistische complot.

   Verwijderen
  5. Wéér een bewijs dat de zwarten de VS kapot moeten slaan, en dat dit het doel van Oligarch's vrienden is:

   https://www.youtube.com/watch?v=J8HcukWuw_Y

   Slachtoffers: blank, zwart. Winnaars:
   de lieden die straks ( met een ongelukkige gelaatsuitdrukking) gaan zeggen:

   We moeten complete surveillance hebben om het land te redden.
   We moeten cash geld afschaffen.
   We moeten ruime bevoegdheid hebben om iedereen voor jaren op te sluiten. Rechtszaken worden eeuwig uitgesteld.

   ( Het bedroefde gezicht zal niet joods zijn, maar wel een joodse marionet.)

   Verwijderen
  6. Ik neem aan dat Frits Barend de kwade genius is.

   Verwijderen
  7. Frits heeft geen enkel idee van het grote geheel.

   Frits is een radertje, geprogrammeerd door zijn genen (de epigenetische manifestaties daarvan), zijn opvoeding, de tijdgeest, de kansen die er lagen.
   Hij vervult zijn rol in het geheel.

   En hij gelooft uiteraard in het slachtofferschap van zijn volk.

   Dus ziet hij het 'daderschap' als iets dat 'toevallige joden ' als Soros plegen, maar dat je absoluut nooit aan het hele volk kan toeschrijven.

   Je zal de 'Fritsen' de kost moeten geven die de Corona verdeeldheid onder het volk opjagen, gewoon door één van de extremere standpuntnen steeds te benadrukken. ( Zoals ene Oligarh. Ken je die?)

   Weten ze wat ze doen? Ik denk het niet.
   Nuttige idioten dus?
   Nee, want 'nut' impliceert dat er iemand beter van wordt.
   Ook de joden zullen er uiteindelijk aan ten onder gaan ( als wij er al niet meer zijn).
   Het is een bug in hun DNA.

   (Oogkleppen om de waarheid niet te zien. Hubris als er succes is. Behoefte tot destructie als ze macht hebben. Ik herken wel veel in het verhaal over massa-psychose van Matthias Desmet: zie Cjhris Martensen.)

   Dat krijg je als je op onnatuurlijke wijze gaat zelf-selecteren.

   Het maakt de meselijke misere er niet minder om: zonder het te weten werken Frits cs. driftig mee aan de preparatie van massamoord.

   Aan ons allen de taak om het te voorkomen.
   Dat moet wel te doen zijn.
   Maar dan moet er wel gewerkt worden.
   Mensen als Oligarch houden alles tegen door steeds afleidende zaken op te werpen.

   Verwijderen
  8. Hij wordt wel door jou gedemoniseerd beste hokjes denker.

   Verwijderen
  9. Hokjes denker ben je JV en een heks. In heel veel opzichten lijk jij op een Jood. Ik verdenk jou er van dat je een zelf hatende Jood bent.

   Verwijderen
  10. Niet de Marxisten. Het zijn de Trotskisten. Die zitten in rechts, centrum EN links. Links bv antifa en internationale Socialisten, centrum bv D66 en de meeste groenen, rechts de neolibs en neocons.

   In die zin is het overbodig om naar joodse afkomst te kijken, al kan het zeker nooit kwaad de antecedenten van alle spelers te onderzoeken. We willen geen racisten zijn.

   En lobbyisten, media en bankiers zijn, ongeacht afkomst, altijd uiterst suspect.

   Verwijderen
  11. @ Oligarch 22.31

   Oligarch vind dat ik hem als een demon afschilder,en hij vind zichzelf dus helemaal geen demon.

   Maar ik vind hem wel degelijk een demon: Kijk naar de verselijke massamoorden die jouw neefjes altijd en overal weer plegen.

   (nooit zelf bloed aan de handen,altijd indirect: volken in oorlog brengen, middels rechtspraak,middels wetswizigingen, middels massa-immigratie, middels dodelijke theoriën zoals het marxisme en communisme, etc etc.)

   En jij, Oligarch, hebt er nooit één kwaad woord over geschreven.
   En als het edaar over gaat, begin je hier berichten te plaatsen die als afleidingsmanoevre dienen.

   Jij bent een demon, want mede verantwoordelijk voor al dat bloed.
   Jij zit in hetzelfde hok als al die andere demonen.

   Er is niks mis met 'hokjesdenken' zolang de proposities in overeenstemming zijn met de ware toedracht.

   Verwijderen
  12. @ Oligarch 22.33
   Oligarch stopt mij in een hokje: ik ben een heks.

   Prima. Leg maar uit waarom dat zo is.
   Alleen roepen dat ik boosaardiog ben noem ik 'schelden'.
   En 'schelden' is altijd een teken dat de opponent geen argumenten heeft, want als hij die had zou hij die wel gebruiken.
   ------

   Oligarch schrijft:

   [In heel veel opzichten lijk jij op een Jood. Ik verdenk jou er van dat je een zelf hatende Jood bent.]

   1) Leg me uit in welke opzichten ik op een jood lijk.

   2) Àls ik een jood zou zijn, dan was ik nog niet zelf hatend. Ik haat zeker niet alle joden. Ik ben zelfs heel gelukkig met al het prachtigs dat onze joodse vrienden gemaakt hebben: dan denk ik vooral aan de muziek uit mijn jeugd. En films.
   ( Als je ouder word zie je de destructieve en decadente aspecten er van, maar dat is een andere discussie. De muziek blijft fantastisch.)

   Maar ik haat inderaad joodse gekken zoals de Neocons, die ons misschien wel in WO 3 zullen brengen in de komende maanden. Ze gaan het in elk geval proberen. ( Lees de Saker , en lees A. Lieven:https://xevolutie.blogspot.com/2021/12/1196-zullen-de-neocons-er-in-slagen-een.html )

   Ik zie niet in wat er mis is met haat jegens lieden die de mensheid willen uitroeien. Leg me dat eens uit, beste Oligarch.

   Verwijderen
 7. @ JV, waarom nemen de Joden het Biowapen en waarom als eerste?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Israel loopt voorop met vaccineren.

   Elke pro-vaxxer geeft Israel als voorbeeld.

   "Als het hoog ontwikkelde land met al die slimme mensen het zelf ook doen, dan moet het wel de juiste oplossing zijn." is de voor de hand liggende boodschap die er van uit gaat.

   Uiteraard tonen de Israelische onderzoekers dan ook als eerste de zwakheden van de vaccins, maar komen die ook in de MSM opzo'n manier dat ze twijfel aan de vaccins veroorzaken?

   Ik denk het niet. Wij alternatieven weten er van. De MSM nauwelijks.

   Maar ik denk dat de vaccins niet als eerste doel hebben om veel mensen te doden of te beschadigen.
   Ze beschadigen wel degelijk, want anders kun je niet verklaren dat de oversterfte nu veel hoger is dan 1 jaar geleden.

   Maar ik denk dat het allemaal vooral begonnen is om de grenzen van 'normaal' te verschuiven. Om minder vrijheid normaal te gaan vinden. En vooral: om elk mens een barcode in zijn nek te geven, zodat hij volledig controleerbaar is.

   Samen met de afschaffing van cash geld is dan elk mens een gevangene van zijn regering geworden.

   Hier een 16 min docu die dit toont:

   https://youtu.be/1AWe0IZkTTk

   Verwijderen
  2. Iedereen die het Biowapen genomen heeft gaat dood. Dus al die Joden die ingespoten zijn (op wat celebrities na die de placebo kregen) zijn er tussen nu en over 5 jaar niet meer.

   Verwijderen
  3. @ Oligarch.

   Misschien word het tijd om eens een weddenschap af te sluiten.

   Jij en ik hebben allebei geen vaccin genomen.
   Dus met wat geluk zijn we er nog over 5 jaar.

   Ik stel voor: Ik geef jou 1000 euro als in de komende 5 jaar 50% van de nederlanders sterft. ( 85% kreeg het vaccin, dus volgens jou moet 85 % sterven. Ik gun je wat marge.)

   Jij geeft mij 1000 euro als minder dan 50% sterft.

   We kunnen het geld nu bij een notaris in bewaring geven.

   Als je echt helemaal zeker bent en voor 10.000 europ wil wedden, doe ik ook mee.

   ( Anderen die het volledig met Oligarch eens zijn? Ook voor U boed ik een lucratieve weddenschap aan.)

   Als je hier niet op in gaat, toon je zelf aan dat je maar wat roept, dat je maar wat aandacht aan het afleiden bent.

   Dat we je dus nooit meer serieus hoeven te nemen, omdat jij jezelf totaal niet serieus neemt.

   Verwijderen
  4. Waarom leidt ik af als ik geen weddenschap aan ga?
   Bovendien is die 1000 euro over 5 jaar toch niks meer waard en heb ik geen enkele zin om met jou te ontmoeten.

   Verwijderen
  5. oligarch5 december 2021 om 12:53
   Waarom leidt ik af als ik geen weddenschap aan ga?
   >> Omdat dan blijkt dat je niet meent wat je zegt.
   Je roept zomaar wat.

   Jij roept dat ovcer 5 jaar iederen dood is die het vaccin kreeg.
   Ik beweer dat nog niet eens de helft dood zal zijn van wat jij beweert. Dikke mik voor jpou, om even flink wat geld binnen te halen.

   Maar je doet het NIET ! Dus je LOOG !
   En waar kan dat liegen toe dienen?

   Om hier de zaak in verwarring te brengen.

   ====

   Bovendien is die 1000 euro over 5 jaar toch niks meer waard
   OK dan 10.000.

   en heb ik geen enkele zin om met jou te ontmoeten.
   OK, geen ontmoeting. Mij best. Notaris doet het werk.

   Verwijderen
 8. Alweer een juweeltje van columnist Jan B. Hommel, die voorlopig weer even zijn twitter-account kwijt is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal gesproken ligt op het zeefbeen de voorhoofdskwab, maar bij mensen als Keulemans ligt die samen met de andere hersenkwabben en de kleine hersenen op de eerste verdieping van het verder lege pand: het tentorium cerebelli.

   Verwijderen
  2. Mondkapjes ?
   De derde link onder het artikel van Jan B Hommel komt van het Cato Instituut:

   The Cato Institute is an American libertarian think tank headquartered in Washington, D.C. It was founded in 1977 by Ed Crane, Murray Rothbard, and Charles Koch, chairman of the board and chief executive officer of Koch Industries. Cato was established to have a focus on public advocacy, media exposure and societal influence.

   Een studie van dat Cato institute over mondkapjes zegt:


   Of sixteen quantitative meta‐​analyses, eight were equivocal or critical as to whether evidence supports a public recommendation of masks, and the remaining eight supported a public mask intervention on limited evidence primarily on the basis of the precautionary principle.

   Verwijderen
  3. Ik zou geen neocon think tank als bron uitzoeken....

   Verwijderen
  4. Ik weet niet goed hoe de Neocons zich verhouden tot de Koch brothers en tot de Libertarians.

   In elk geval lijken het me lieden die voor de individeule vrijheid pleiten.
   En hun onderzoek wijst toch naar: mogelijk wel positief nut van mondkapjes.

   Verwijderen
 9. Tien minuten per dag Russell Brand leert je meer over de wqereld dan de hele avond NPO.

  En je kan nog lachen ook :
  https://www.youtube.com/watch?v=mtInxE9XStY&t=329s

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2) RECEIVED THROUGH 28-FEB-2021
  chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/viewer.html?pdfurl=https%3A%2F%2Fphmpt.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F11%2F5.3.6-postmarketing-experience.pdf&clen=1007157&chunk=true

  Hier het vertrouwelijke document van Pfizer. Dat 55 jaar geheim had moeten blijven. De rechtbank en Public Health and Medical Professionals for Transparency zijn helden dat dit naar buiten is gekomen.
  In 3 maanden tijd heeft Pfizer de volgende data verzameld en tot haar beschikking (blz 7)
  42,086 personen met bijwerkingen van het Biowapen.
  1223 dood!
  11361 niet hersteld!
  9400 niet bekend!

  Ze geven ook toe dat ze geen bewijs hebben dat de injectie werkt!

  Intussen weten we dat de injectie Sarscov2 niet immuniseert en dat het niet voorkomt dat je Sarscov2 overdraagt. Maw de injectie is totaaaaaal nutteloos en alleen maar nadelig.

  P.s. Ik speel het spel mee dat er een Sarscov2 virus bestaat. Ik betwijfel dat ten zeerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. We worden weer eens voor de zoveelste keer op dwaalspoor gezet door niemand minder dan iemand die zich als 'allesweter' hier profileerd.
  Het is de JV die weer aanstuurd (afleiding)richting joden.
  Net zoals Hitler vroeger(ook aangestuurd door de jezuïten order) ook via dit soort smerige trucjes propaganda voert en tegen joodse scheenbenen aanschopt.
  JV is boos en denkt dat joden JV op een listige manier proberen te vermoorden.
  JV heeft ernstig last van demonen.
  JV verdraait geschiedenis en vermijd iedere discussie die leid naar de jezuïten en Rome die de werkelijke vernietigers en verwarringzaaiers waren en nog steeds zijn.
  JV heeft het er vaak over dat het de joden zijn wat Amerika van binnenuit kapot gemaakt hebben en nu nog steeds kapot aan het maken zijn.

  Dat is absoluut niet waar. Want om de geschiedenis van Amerika te gaan onderzoeken moet je terug gaan naar de native Amerikanen. Dat waren de indianen stammen.

  Wat had de jezuïten order te zoeken op dit continent?
  En waarom moest die indianen cultuur kapot gemaakt worden?
  Van Jeruzalem,joden of wie dan ook uit het midden oosten was vroeger op dat continent helemaal geen sprake van.

  The Native American Holy Man who did not surrender all to the Jesuits

  Black Elk

  Er is maar 1 persoon genaamd oligarch op dit blog die enigszins iets van geschiedenis begrijpt en door heeft hoe het gewiekste jezuïten plot in elkaar zit.
  De jezuïten order heeft niks met het geloof in God of Jezus/Yeshua van Nazareth te maken. Jezus/Yeshua zou als hij nu op aarde was nooit en te nimmer mensen indoctrineren om een middel in je lijf te laten spuiten terwijl je gezond bent en helder van Geest.Omdat Jezus/Yeshua zelf geïnspireerd was door de Heilige Geest.(Holy spirit)
  De Native's geloofde ook in de Holy spirit maar niet in de zwarte jurk dragers.
  Shame on you Rome!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Morgen nog eens over lezenenproberen te begrijpen wat je hier nu wil zeggen.

   Zwarte Eland !

   Zal toch niet de Zwarte Heiland zijn ?

   Hoe wasa hetopok weer? O ja; Ignatius van Loyola stichtte de Jezuiten orde, samen met 4 conversos.

   En was er niet ergens een geheime clausule in die orde? Ik ben de details vergeten.

   In elk geval: Ik zag vanmiddag Vladimir Vladimirovich nog en die zei: "Ik weet nog niet of er oorlog komt in de Oekraïne. De Zwarte Paus denkt er nog over na."|

   Verwijderen
 12. Dit is nu zo’n typische JV opmerking als hij geen uitweg meer vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De jezuïeten zal ik je zeggen JV schreven die zogenaamde geheime clausule ( klinkt spannender dat het is) om joden er voor proberen te laten opdraaien.
  Helaas ben jij te dom om dit te begrijpen en ook jij bent in de jezuïeten leugen getrapt.
  Je bent officieel een nuttige idioot voor de jezuïeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het heeft niet zo veel nut om een geheime clausule te schrijven waarin je iemand als schuldige aan wijst,en die clausule dan eeuwen geheim te houden.
   Bovendien , als je de joden de schuld wil geven, waarom ga je dan bij een organisatie die ( stiekem, in werkelijkheid) door joden is gesticht?
   Waarom volg je dan geheime richtlijnen om de joden te bevoordelen?
   ( Ik heb die geheime richtlijnen nu niet bij de hand, maar had ze wel ooit hier)

   Verwijderen
  2. Hier is het boek van Pinay te beluisterenm:

   https://www.youtube.com/watch?v=2okn5poo4iM&list=PLLqtdSEwrpUwB23DuAjXBQ3Z6siYxG21N

   Verwijderen