maandag 20 december 2021

GGD geeft toe: "Het is bangmakerij om de Booster te promoten"

Niet dat wij verbaasd zijn. Integendeel. Maar het is prettig dat er ook bij de GGD nog mensen werken die niet om de hete brei heendraaien en gewoon zeggen zoals zij denken dat het zit, ook als dat afwijkt van de regimelijn. HIER het gesprek met een medewerker van een GGD in Noord Nederland.

Een booster... maar waarvoor of waartegen eigenlijk? Behalve voor het groene vinkje dan...

7 opmerkingen:

 1. Vrachtwagen vol met corona biertjes omgekieperd. Je verzint het niet.
  Voor het filmpje hebben ze een heel kratje Corona op de vangrails gezet.

  https://nos.nl/index.php/artikel/2410109-vrachtwagen-met-bierflesjes-kantelt-op-a2-bij-geleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Eddy,
   Als jij een ongeval als dat zou meemaken, laat het me dan weten dan kom ik je helpen met opruimen.
   Een lekker biertje gaat er altijd in bij mij.

   Verwijderen
  2. Hoop dat het ongeval symbolisch is dat de Corona verhaallijn crashed.
   Die opruimers hebben een paar lekkere biertje naar huis mee kunnen nemen.

   Verwijderen
 3. Complot feit.
  Harlekijnen team in den Haag moeten een belangrijke kracht zijn voor de grote reset. Wie nu nog durft te zeggen dat de great reset een complot theorie is stekeblind.

  Naast Sigrid Kaag werkt minister Wopke Hoekstra met het WEF aan de Great Reset: “your contribution to the work of the Great Reset will be especially critical” en “your participation becomes a major force in shaping the Great Reset.” Kom in verzet. Word lid. #GreatReset #WEF #FVD
  https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1472898141523435531?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1472898141523435531%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fbrief-laat-zien-minister-hoekstra-cda-werkt-met-world-economic-forum-aan-great-reset%2F

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er was zo'n clubje machtige mensen die vinden dat er een mensenplaag op aarde is.

  BABYMOORD REGIME: C-19 vaccinschade overzicht onthult dat 82% van de gevaccineerde zwangere vrouwen in het eerste of tweede trimester een spontane abortus ondergaat
  https://www.frontnieuws.com/babymoord-regime-c-19-vaccinschade-overzicht-onthult-dat-82-van-de-gevaccineerde-zwangere-vrouwen-in-het-eerste-of-tweede-trimester-een-spontane-abortus-ondergaat/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O Nederland, let op uw zaak!

  Welke conclusies moeten we uit dit alles nu trekken?
  In de eerste plaats blijkt uit onze vaderlandse geschiedenis dat er steeds weer mensen opstaan in onze gebieden, die streven naar een samenleving, die goed is voor iedereen. De patriotten uit de 16e en 17e eeuw drukten dat uit in het adagium dat een volk het recht heeft een overheid te verwerpen die de mensen onderdrukt en een nieuwe overheid te kiezen, die dienstbaar is aan de bevolking. We zien dat verwoord in het Plakkaat van Verlatinghe in 1581 en in de Verklaring van de Rechten van de mens en de burger in 1795. Dat leidde in beide gevallen tot het ontstaan van een Republiek.

  Daartegenover staan krachten die afhankelijkheid van autoriteit stimuleren, wat in alle gevallen leidt tot machtsmisbruik van enkelingen. Dit wordt in onze geschiedenis vertegenwoordigd door het geslacht van wat wij noemen ‘Oranje-Nassau’ , hoewel de leden ervan lang niet allemaal gerechtigd blijken te zijn die namen te dragen.

  Mijn generatie heeft op school nog geleerd, dat wij de overheid dienen te gehoorzamen ’die God over ons gesteld heeft’. Dit Calvinistische standpunt heeft er onder andere in de Tweede Wereldoorlog toe geleid, dat verhoudingsgewijs maar weinig Nederlanders verzet hebben geboden tegen de Nazi’s.

  Ondertussen is ons land verkwanseld en heeft de Staat der Nederlanden zelfs geen eigen soevereiniteit meer, laat staan de burgers ervan. Immers, wij zijn nog steeds een deel van Duitsland en nu zelfs ook een deel van de USA. Ons hele rechts- en politieke systeem heeft geen enkele juridische basis. Dat betekent ook dat we alle besluiten en maatregelen van het kabinet Rutte in de prullenbak kunnen gooien. Bovendien zijn er krachten aan het werk, die voor ons niet zichtbaar zijn en die we kunnen beschouwen als ongrijpbare, onbestuurbare buitenlandse invloeden op onze politiek.
  Wat te doen?


  Lees het hele uitgebreide boeiende artikel bij de BBC: O Nederland, let op uw zaak!

  ...terug naar het gemuteerde lekkere biertje voor de Moronic:

  O, Omicron achter de duinen
  O, Omicron, variant achter de duinen
  Tieft lekker op met je lockdown en gezeik
  O, Omicron, al die lappen voor die muilen
  T'is om te huilen alleen maar lopen door je wijk

  BeantwoordenVerwijderen