donderdag 21 maart 2019

Baudet - Rutte 13 - 12. Hoe nu verder?

UPDATE 16:51 21-3-2019.
12 - 12  --> 13 - 12 !!! Sensationele Winst Forum! Forum groter dan VVD!

Gisteren luisterden we naar de toespraak van Rutte, na de verkiezingen. Technisch knap gesproken. Uit het hoofd. Alles klopte weer. Geen Carolien meer nodig.

Baudet
Toen kwam Baudet aan het woord in Zeist voor zijn aanhang. Hij had er een briefje bij. Het was een waanzinnige speech. Eén waar je warm van wordt. Een aftrap al voor de volgende verkiezingen. Was hij in het slot-debat niet op zijn best. Met deze speech, die door zeer velen gezien zal zijn, de toon gezet voor de volgende verkiezingen.

Xander
Op dit moment wordt de speech door een politiek commentator, de zoon van ook een commentator, ben zijn naam even weg, gemarginaliseerd als een vreemde, een negatieve, en niet zo verbinden als Rutte. Klinklare kletskoek en leugen. Maar ook hier geldt: de staatsmedia is ook al begonnen met de volgende verkiezingen en het spreekt voor zich dat Baudet kan rekenen op hysterie, leugens en achterklap van die kant. Xander van der Wulp was de commentator trouwens.

Kartel
De situatie is dat Rutte en het kartel nog één periode door kunnen gaan alsof er niks aan de hand is. Moet het hele kartel van PvdA tot VVD en D66 en Christenunie als één grote kliek door blijven modderen. Maar aan de horizon doemen voor Rutte vroeg of laat verkiezingen en dan moet hij met de billen bloot en doemt voor hem een pak slaag van jewelste. Rutte zit als het ware nog in de wachtkamer van de tandarts. Kan nog fijn mooi weer spelen. Maar het gat in de kies is daar en in de behandelkamer is het verdovingsmateriaal op.

Gezond blijven
Het gaat verder politiek prijsschieten worden voor FVD. En dan bij de volgende verkiezingen erop en erover. Als Baudet en Otten de boel bij elkaar kunnen houden. Met wat ze tot nu toe gepresteerd hebben, moeten ze daar toe in staat geacht worden. Als ze heel en gezond blijven.

Mens
Een speciaal woord van credits moet gegeven worden aan Harry Mens. Het is voor een niet onaanzienlijk deel aan de makelaar uit de Bollenstreek te danken dat Baudet, net als Fortuyn destijds, de staatsmedia heeft kunnen omzeilen.

Thierry Baudet geeft een dijk van een speech. Een bijzonder moment in de Nederlandse politieke geschiedenis, dat doet denken aan de nacht van Fortuyn na de gemeenteraadsverkiezingen.

98 opmerkingen:

 1. Jesse Klaver rept in zijn overwinningsspeech vol trots dat hij een CO2 belasting heeft voorgesteld voor het milieu. Hahaha. Hele volksstammen vinden dat geweldig.

  Iedereen weet dat milieu de volgende cash cow voor de belastingdienst moet zijn. Er wordt met dat belastinggeld niks voor het milieu gedaan en in plaats daarvan gaan de opbrengsten regelrecht naar de top die bij god niet weten met ze dat geld moeten doen, dood ongelukkig zijn en alleen nog maar meer willen. (corporaties worden netto ontvangers van het klimaat akkoord)

  De onderkant van de samenleving kan door de belastingverhoging niet meer reizen en de prijzen van voedsel gaan verder omhoog.

  Dank u Jesse.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super rechts mannetje die Jesse.

   Verwijderen
  2. De trekpoppen van de zionistische corporatistische bankiers oligarchie Klaver en Jetten staan als kleine demagoogen te betogen dat ze veel belasting willen betalen voor het milieu. Dit in de hoop dat de achterban dat resoneren in de maatschappij zodat er draagvlak voor komt.

   Ben bang dat dit niet gaat lukken. Ze hebben de hulp nodig van de BN'ers als dat al werkt hoor. Baudet wordt de volgende president als hij de komende 2 jaar de laster van het kartel kan pareren die hij en het forum op hun pad zullen tegen komen.

   De spindocters van het kartel zijn al bezig met het opstellen van een strategie tegen FvD.

   Verwijderen
  3. [De spindocters van het kartel zijn al bezig met het opstellen van een strategie tegen FvD.]

   Dat zie je op Joop.nl al. Ik zou werkelijk wel eens willen weten wat men er fascistisch aan Baudet vindt, en dan heb ik het niet zozeer over de redactie. Ik ben het ook niet eens met veel rassentheoriëen die sommige FvD aanhangers koesteren, en het nationalisme (incl. het koloniale verleden) wordt naar mijn smaak ook teveel opgehemeld. Maar ik kan er niet veel meer dan kleine peccadillos in zien. Ikzelf trek wel een rode lijn bij Ayn Rand en de rare beweringen van Ramautarsing.

   Maar de spindokters raken een beetje uitgeput, want hoe lang kan je ´fascist´ blijven roepen, terwijl de ene na de andere draconische maatregel wordt doorgedrukt en vrijheid na vrijheid wordt afgenomen?

   Het probleem dat de klonen Klaver, Jetten, Trudeau, Macron en Guiaidó hebben is tijd en hun stagnerende agenda.

   Ze waren neergezet om als kleine, beetje trendy (aanbieding bij de Action) Bluetooth speakertjes te functioneren.

   Maar zoals iedereen weet: Als je één keer vergeet het apparaatje uit te zetten of op te laden is de lithiumcel voorgoed kapot.

   Deze analogie vervolgend: Door de veel te kleine lading lopen de betere konijntjes deze kunstmatige figuren heel gauw voorbij. Dat leidt tot veel te drastische moves, die nergens goed rekening me houden, en daarom enorme weerstand oproepen.

   Verwijderen
 2. Beste Blik-kers,

  uw geliefde censor stond even met computer-pech langs de weg.

  Ik zie dat Blik bijna alles heeft laten staan, dus daar doe ik ook niks aan.

  Maar vanaf nu ga ik alle scheldpartijen en totaal zinloze herhalingen weghalen.

  Verder: ik las dat twee steunpilaren van Thierry boerenzoons zijn: Hiddema en Otten. Daar ben ik als boerenzoon wel trots op.

  Hoop dat ze het gaan redden. Zal niet mee gaan vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ( U bent uiteraard vrij om uw kritiek op uw geliefde Censor hier te uiten. Ik zal alles laten staan.)

   Verwijderen
  2. @Jan en @Blik: het beste is alles weg te halen wat die zielloze Cruel Eddy hier aan beledigingen plaatst. Je moet zieke psychopaten tegen zichzelf in bescherming nemen, ze kunnen er zelf niets aan doen en zijn waarschijnlijk al onder behandeling in de Mesdag. Eigenlijk moet je zelfs medelijden met die gevoelloze psychopaten hebben, want zij zullen nooit kunnen ervaren wat het echte leven is en inhoud!

   Verwijderen
  3. Ik ben het met The tremor eens dat scheldpartijen en beledigingen verwijderd moeten worden op dit blog.
   Maar ik denk ook dat als er een goede discussie gevoerd wordt zonder schelden en of beledigen dit wel mag blijven staan. Meningen kunnen en mogen ook verschillen. Dat houd de discussie scherp.
   Het is dus aan die 2 schrijvers waar het specifiek hier om gaat hun taalgebruik fatsoenlijk te houden en het over de inhoud te hebben en niet de persoon die iets schrijft de grond in te boren.
   De kunst voor de beheerder is dus om te ziften wat wel en wat niet kan blijven staan.
   Er zitten goede stukjes tussen maar als alles word weggehaald krijgen de trollen gelijk als ze stellen dat hier enkel censuur gepleegd wordt.
   Dus mijn oproep aan kroel en Eddy: HOU HET NETJES!

   Verwijderen
  4. Matt,
   ik ben het met je eens. Maar heel vaak staat er voor de honderderste keer dezelfde bewering. Kan die dan ook weg, ook als er geen belediging in zit?

   Verwijderen
  5. Jan,
   Het gaat er om een discussie levend te houden.
   Als de argumenten op zijn dan is het ook einde verhaal.
   Eindeloos hetzelfde herhalen heeft dus geen zin. Het eerste stukje, waar het mee begon dus, kan blijven staan, maar wat er daarna komt, als dat steeds hetzelfde is kan dus flink worden ingekort. We hebben hier maar al te vaak een welles/nietes spelletje gehad waar niemand wat mee opschiet. Dan kunnen die partijen die daar mee bezig zijn op dat moment er net zo goed zelf de stekker uit trekken.
   Zo word niemand beledigd en kunnen ze de conclusie trekken dat ze het erover eens zijn dat ze het oneens zijn.
   Maar ik herhaal het nog eens, het is de kunst van de moderator om hierin met wijsheid te handelen. Daarom is niet iedereen geschikt om moderator te zijn net zo goed niet iedereen geschikt is om bijvoorbeeld politieman te zijn of wat dan ook. (Vat dit niet te persoonlijk op Jan)

   Verwijderen
  6. Ook nog even een antwoord op kroel:
   ik heb hier een pc stick vol met beledigingen aan mijn persoonlijk adres door jou, dus speel hier niet de vermoorde onschuld dat jij je altijd aan de regels houd.
   Doe je dat wel heb je met mij geen enkel probleem. Ik heb vaak genoeg geprobeerd met jou een normaal gesprek te voeren maar dat heb jij steeds verkloot doordat je dan op de persoonlijke toer gaat als je het niet kunt halen en mij dan zwaar beledigd.
   Geen fantasie maar kan ik keihard bewijzen.
   Dit stukje moet je niet zien als een belediging of schelden maar zijn gewoon feiten, vind je dat niet leuk, jammer dan, maar zoek de oorzaak bij jezelf.

   Verwijderen
  7. Kijk kroel, dit is nu net waar het over gaat: je gaat eindeloos herhalen om juist uit te lokken zodat het verwijderd wordt en jij (denkt) je punt van censuur kunt maken.
   Ieder weldenkend mens ziet nu dat jouw argumenten geen hout snijden en jij zelf grandioos in de fout gaat. Geen enkel forum zal zoiets accepteren en jou eruit flikkeren Dit ligt overduidelijk aan jou kroel en niet aan welke beheerder van dit blog dan ook.


   Cruelman197421 maart 2019 om 17:33

   Censuur is hier op en top aanwezig, maar dat is puur omdat Jan en/of Huib totaal niet tegen kritiek kunnen van wie dan ook. Laat wel zien uit welk hout ze gesneden zijn; GEEN!! Want anders liet je het gewoon staan, maar ze zijn enorm bang voor anders denkende mensen, en dat is ook precies wat er ook mis is met FvD, daar doen ze precies hetzelfde!!! Iedereen arrogant noemen en vals maar zelf zijn ze de arrogantste en valste van allemaal!!! En Huib en Jan kunnen daarin moeiteloos mee!!!

   Deze tekst heb je onder nog 4 reacties geplaatst.

   Zeg nu eerlijk kroel, vind je dat zelf niet kinderachtig?   Verwijderen
  8. Zeker de laatste paar dagen geven me MEER respect voor het werk van de moderator hier. Zelfs de ode aan de VVD van Toktok is blijven staan!

   Maar toktok moet zich wel blijven verantwoorden: Waarom de seculiere VVD en niet de gristelijke CU of SGP? Dus: heb je Jezus niet meer zo hoog zitten, of zo?????? Farizeëers zitten overal, zeg ik maar.

   Verwijderen
 3. Tip.
  Gisteren heerlijk gewerkt met de koptelefoon op: Carol King, life in Hyde Park, 2016.

  Geweldige swingende muziek van een vrouw van (toen) 74 jaar !!
  ( Op Spotify)

  Wat zouden we zijn zonder onze joodse muzikanten ! ( Dat mag ook wel weer eens gezegd worden: dat de wereld zonder de joodse bijdragen aan de cultuur veel grijzer zou zijn.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tapestry: Live from Hyde Park. Carole King.

   ( Eerste nummer klinkt niet zo goed. Daarna wordt het steeds beter. Ook op youtube, maar dan zijn het losse nummers)

   Verwijderen
 4. Nieuwe prognose: Forum voor Democratie de grootste met 13 zetels
  https://nos.nl/liveblog/2276959-nieuwe-prognose-forum-voor-democratie-de-grootste-met-13-zetels.html

  Uit het niets de grootste!
  Fvd is een MOAB in het nederlandse politieke landschap.
  De heren in de ivoren torentjes hebben het niet zien aankomen, zelfs de perceptie managertjes niet. Wat me trouwens niks verbaasd, omdat ze in hun eigen wereldje leven. Ze hebben de wil van het volk keer op keer genegeerd. Het houdt een keer op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De MOAB (Massive Ordnance Air Blast) is een van de krachtigste conventionele bommen die de strijdkrachten van de Verenigde Staten tot hun beschikki...

   Het wordt boeiend.

   Ik zie wel een gevaar: Baudet heeft nu al een nogal hooghartige stijl.
   Ik hoop dat hij daar niet in doorslaat, want dat kan tegen hem gaan werken.

   Verwijderen
  2. Rob laat er geen gras over groeien. Het verzoek aan de fractievoorzitters van de gekozen politieke partijen in Zuid Holland om vandaag bij elkaar te komen.

   De voorlopige uitslag wijst uit dat Forum voor Democratie de grootste partij van Zuid-Holland is geworden. Daarom nemen wij het initiatief tot verkenning van een nieuw provinciebestuur. #PS2019
   https://twitter.com/Rob_Roos/status/1108685773631602689

   Verwijderen
 5. Indrukwekkende speech van Baudet, maar ik kreeg wel een naar gevoel bij zijn uitspraak: De uil van Minerva spreidt zijn vleugels bij het vallen van de avond, die hij zelfs 2 maal uitsprak. Ik heb het niet zo op die Leidse club, voor mij is hij gecontroleerde oppositie. Politiek = poly-tic.

  Grappige off-topic twitter-video: hoe vervoer je een gestolen ATM-machine?
  Meanwhile In New Jersey...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tremor,
   ik lees dat die uitspraak niets met Leiden te maken heeft (hoewel daar wel Baudets universitaire sporen liggen) want hij was nooit lid van Minerva. Het idee is: Wijsheid komt bij het vallen van de avond. De uil is wijs, en begint dan pas actie te ondernemen.

   Dat iemand een betaal automaat uit de muur kan halen zonder gereedschap lijkt me totaal onmogelijk. Dat gereedschap vervoer je per auto. Waar is zijn gereedschap? Waar is zijn auto.

   Ik geloof niks van dit filmpje.

   Verwijderen
  2. Ha, ha, ik denk dat veel luisteraars bij 'de uil van Minerva' aan die Leidse ballentent gedacht zullen hebben, maar die uil is afkomstig uit werk van Hegel. De uil van Minerva spreidt z'n vleugels betekent zoiets als dat dat de werkelijke betekenis van een gebeurtenis pas komt nadat zo'n gebeurtenis geschiedenis is geworden.

   Verwijderen
  3. @Jan en @Dawg: bedankt voor de uitleg, ik kan nu met een gerust hart een uiltje knappen. De toekomst zal uitwijzen of Baudet echt oprecht is.
   @Dawg: voor de goede orde: ik heb nog gereageerd op jouw comment over de Christchuch video 2 topics terug.

   Verwijderen
  4. @ Tremor

   Merci, heb je reply gelezen.

   Verwijderen
 6. @ Jan
  * Je mag rommel altijd weghalen hoor. Ik was ff onderweg; zit niet de hele dag achter de computer.

  * Ga je volgende keer wel stemmen? Eigenlijk mag je al niet meer meepraten, want je hebt niet gestemd... :-) we zijn nog even mild.

  * Heb jij gezien op hoeveel page-views we de laatste tijd zitten, zoals vandaag bijvoorbeeld, terwijl de dag pas halverwegen is? Je mag het zeggen, is geen geheim.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik,

   George Carlin is het niet met je eens:
   Youtube: George Carlin - Why I Don't Vote

   ( 3 min. heel leuk. Maar je hoeft het niet serieus te nemen natuurlijk)

   "I ... on the other hand.... who did not vote .... who did not even leave the house on election day ...."

   Verwijderen
  2. Ja, leuk.

   Transcript

   https://sheepheads.wordpress.com/2015/12/14/george-carlin-why-voting-is-meaningless-if-you-vote-you-have-no-right-to-complain/

   Brandende vraag: Hoeveel page views?

   Verwijderen
  3. Gemiddeld 1200 tot 1400 pageviews. In de afgelopen week.

   Verwijderen
  4. Ik zie vandaag 14.892 tot nu toe. Weet niet waar ze vandaan komen.

   Verwijderen
  5. Blik,

   ik zie het ook, maar dat klopt niet denk ik.

   Ik zie elke dag zo 1200 tot 1400 views.

   Maar het dag-totaal van vandaag zit nu op 17000
   Maar dat lijkt me een robot te zijn die steeds langs komt.

   Ik vermoed dat Putin je een boost wil geven.

   Verwijderen
 7. Speciaal voor Mark R.:

  "I feel the earth move under my feet. I feel the sky .. tumbeling down... "

  https://www.youtube.com/watch?v=krJq15_94Bw

  BeantwoordenVerwijderen
 8. UPDATE 16:51 21-3-2019.

  12 - 12 --> 13 - 12 !!! Sensationele Winst Forum! Forum groter dan VVD!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Correct, Sybrand van Haersma Buma is het klimaat gedram van Jesse Klaver ook een beetje zat aan het worden en ik hoorde hem gisteren ook iets zeggen over gedoogpartners waar hij het niet zo in zag zitten.

   Verwijderen
  2. Mijn mening als buitenstaander: Baudet heeft het goed gedaan.
   Waarom?
   Omdat het doorsnee publiek de leugens en bedriegerijen van de huidige regering zat zijn. Hoeveel VVD ministers hebben hun mooie blauwe zitje moeten inruilen voor een harde achterbank? Rutte heeft zo duidelijk laten zien waar zijn prioriteiten liggen en dat is duidelijk niet bij de doorsnee bevolking: BTW verhogen, dividend regeling ging net niet door, maar andere belasting voor het volk met gemak wel, maar is wel duidelijk wat Rutte wilde, veel belastinggeld naar onnodige en zelfs gevaarlijke zaken zoals witte Toyota 's naar bepaalde "vriendschapsrelaties" enz. en grote delen van het eigen volk in grote armoe laten.
   Wat kunnen deze murw geslagen mensen anders doen dan alternatief te stemmen?
   Hoe Baudet het er gaat afbrengen is afwachten. Toen Rutte als 'broekje' begon had hij ook veel winden mee.
   Pim Fortyuin heeft de kans niet gehad om te tonen of hij wel dan niet een goede regeringsleider zou zijn.
   Wordt dit ook het lot van Baudet?

   Verwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SDR; je tovert een glimlach op mijn gezicht.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Baudet moet trouwens wel opletten vanaf nu. Hij zal dag in dag uit belachelijk worden gemaakt.

   Verwijderen
  4. @ oli

   En Poetin. Dertien zetels. Daar moeten Poetin en z'n trollenleger wel de hand in hebben gehad.

   Verwijderen
  5. @Dawg, tja, deze overweldigende overwinning kwam waarschijnlijk zo onverwachts dat de spindokters niet aan het werk zijn gezet tot nu toe. Hahahaha.

   Verwijderen
 11. "Als docent - vanuit een machtspositie - een deel van je (potentiële) studenten wegzetten als mensen die niet deugen en dat bij een vak als rechtsfilosofie waarbij je in de collegezaal toch een open sfeer zou moeten creëren waarin iedereen vrij kan denken."

  https://twitter.com/demo_demo_nl/status/1108686489301499909

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je FvD stemt deug je gewoon niet

   https://twitter.com/NandaOudejans/status/1108680124826824705

   Dit soort weldenkenden levert Fvd Misschien nog wel het meeste stemmen. Ga zp door Nanda.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ze gaat er prat op dat ze cum laude is afgestudeerd in de filosofie. Het zegt veel over het niveau van de nederlandse intellectueel en wat er tegenwoordig van onze universiteiten komt. Maar goed, we weten hoe ons onderwijs indoctrineert.

   Verwijderen
  4. @ oli

   Gratis (bijna) onderwijs, maar bij haar dus zelfs voor niks.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. ‘Identiteitspolitiek Baudet gevaarlijk’

  AMSTERDAM - Een dag na de overwinning van Forum voor Democratie bij de Provinciale Statenverkiezingen maakt verslaggever Wierd Duk de balans op. Wie is de Forum-stemmer, hoe gevaarlijk is de identiteitspolitiek die Baudet bedrijft en hoe gaat deze beweging zich verder ontwikkelen? Dat en meer in de nieuwe podcast.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3329672/identiteitspolitiek-baudet-gevaarlijk?utm_source=twitter&utm_medium=referral&utm_campaign=twitterfeed

  podcast +/- 30 min.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De overwinning van Forum voor Democratie is verre van historisch. Het was 17 jaar geleden van hetzelfde laken een pak.

  https://www.youtube.com/watch?v=0MgIv_mQp28

  Roderick Veelo vergelijkt.

  https://www.rtlz.nl/opinie/column/4649651/forum-voor-democratie-wint-het-van-de-schijnheiligheid

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De toespraak van Baudet, dan toch maar opgezocht

  https://www.welingelichtekringen.nl/politiek/902663/over-de-uil-onbenul-rutte-en-de-komende-strijd-de-tekst-van-de-speech-van-thierry-baudet.html

  Tja. Genoeg goede dingen: anti-kartel, anti-baantjesjagers, anti bureaucratie in de gezondheidszorg en onderwijs

  Eentje neutraal: 'klimaathekserij' (ik vind dat we wat voorzichtiger met onze fossiele brandstoffen mogen omspringen onafhankelijk van of er al dan niet klimaatverandering is door fossiele brandstoffen; scheelt in elk geval een hoop oorlog in het Midden Oosten)

  Genoeg slechte dingen: meer veiligheid (mag wat kosten), politiek afrekenen op een persoon ipv op bedrijven (Rutte bepaalt het beleid niet, dat doen zijn spindokters, die weer aangestuurd worden door de bedrijven, zie ook: dividend belasting), wel praten over het immigratie 'probleem', niet praten over wat dat 'probleem' heeft veroorzaakt (oorlog om grondstoffen in het Midden Oosten en Afrika), een rotsvast vertrouwen in de natie Staat, wat zonder verdere definitie zo een dictatuur kan worden

  En dan nog een hoop goed klinkende onzin, bv het tromgeroffel over de goede mensen van FvD wil ik wel geloven, maar waarom het zeggen? - Goede wijn behoeft geen krans.

  Al met al een vertoning waarbij de high heels (rechts) gestreden hebben tegen de low heels (links) en waarbij een partij heeft gewonnen met aan zijn ene schoen een low heel, en aan de andere schoen een high heel.

  Stemt mij weinig hoopvol...

  Maar de hoop in daadkrachtige politici heb ik al lang geleden opgegeven. Dus gewonnen heb ik wellicht niets, maar veel verloren heb ik ook niet.

  Sorry als ik hier de pret van 'de overwinning' verstoor. Maar een tegengeluid leek mij wel op zijn plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jouw tegengeluid hoort hier. Dank.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Willem schrijft:
   praten over het immigratie 'probleem', niet praten over wat dat 'probleem' heeft veroorzaakt (oorlog om grondstoffen in het Midden Oosten en Afrika)

   Zou dat kloppen?
   Wesley Clark: Meteen na 9/11 pleegden de Neocons een Coup. een policy Coup.

   Wat willen de Neocons? Wel, ze schreven 'A Clean Break' voor Netanyahu.
   Daarin lezen we dat Irak en Iran kapot moeten.

   Zijn Neocons olie-boeren? Welnee. Definitie van een neocon:
   ( Papa Bush tegen zijn zoon) : "in één woord? Israel."

   Hier de rabbi Rabbi David Bar-Hayim :
   Op min 1 tot min 6 : de Europeanen zien hun eigen l;and en cultuur verloren gaan, door immigratie. En ze verwijten dat de joden. En ze hebben gelijk. https://www.youtube.com/watch?v=9-tvGcZ1Snk

   Ik heb het zeker al 5 maal uitgelegd aan Willem.

   Hij komt steeds weer met zijn eigen ongeloofwaardige verhaal.
   ( De olie-boeren waren erg tegen de inval in Irak ! )

   Hopeloos. Of een trol. In elk geval totaal niet op zoek naar de waarheid. Van mij uit: geen dank aan Willem voor zijn bijdragen. Het schiet niet op.
   Waarheid zoeken betekent dat je nieuwe informatie over neemt.
   Anders kun je net zo goed je hele leven blijven geloven wat je het eerst gehoord hebt.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Baudet zegt:

   1) Immigratie is een probleem.
   2) De oorzaak: de regime changes in het MO. Wij hebben die Regime Changes mede veroorzaakt. Daar moeten we mee ophouden.

   ---

   Willem zegt: Baudet moet zeggen waaròm we die Regime Changes mede veroorzaken. En de reden is: dat we olie willen.

   --

   Ik zeg: al 5 maal eerder heb ik Willem uitgelegd dat :

   1. Oliebedrijven haten de oorlogen aldaar.

   2. het zijn geen Regime Changes. Het is doelbewuste vernietiging van die landen. Liefst ontvolking, zodat Eretz Israel van de Nijl tot de Eufraat kan uitgroeien, zoals de Zionisten willen.

   Colonel Steele ging naar Irak om de Shia de fijne kneepjes van het martelen te leren. Ze moesten de Sunni martelen. Kortom: de Yanks hebben er àl;les aan gedaan om daar een burgeroorlog te creëeren. Dat doe je niet als je olie wil.

   3. Irak is een hell-hole. ISIS zijn duivels.
   Maar er zijn tientallen joodse pundits die ondanks dat een jaar geleden nog steeds ijverden om ISIS te steunen bij het verdrijven van Assad.
   Syrië moets en zou een hell hole worden.

   Hoe blind moet je zijn om dan nog te denken: het gaat om de olie.

   Dat is met blindheid alleen niet te bereiken. Dan wìl je de waarheid niet zien. Dan heb je een andere agenda.

   Verwijderen
  6. Yep, zoals dit. Spanningen in het Midden-Oosten verzekerd, tot in lengte van jaren.

   Trump: Tijd dat VS Golanhoogten als grondgebied van Israël erkent

   https://www.nu.nl/buitenland/5803773/trump-tijd-dat-vs-golanhoogten-als-grondgebied-van-israel-erkent.html

   Verwijderen
  7. Overigens wordt het dan ook tijd dat Trump de Krim als grondgebied van Rusland gaat erkennen.

   Verwijderen
  8. Ik denk dat je Baudet moet zien in de trend van Trump, Orban, Conte en Bolsonaro. Het is het antwoord tegen de globalisering.

   Verwijderen
  9. Ik weet eigenlijk helemaal niet hoe Baudet tegenover Israël staat?

   Verwijderen
  10. @Jan, ik ben het met je eens hoor. Afgezien dat shell en BP mooie licenties kregen na 2003 in Irak is (ik moet bijna was zeggen :-))
   de agenda vele en vele malen groter dan alleen controle over de grondstoffen in het midden oosten.

   Verwijderen
  11. De kandidaat Baudet is pro Assad.

   Iig Assad is het betere alternatief dan de terroristen die gesteund worden door het fascistische kartel.

   Verwijderen
  12. Goede vraag, Joop.
   Dat is voor mij de lakmoesproef.
   Trump heeft die proef niet doorstaan.
   Als Thierry plots een Israel fan blijkt, dan heeft Tremor gelijk: dan is het de zoveelste controlled opposition.

   Maar het is waarschijnlijker dat hij oprecht is. Wat niet wil zeggen dat hij bestand is tegen de Israel Lobby. Want die zal hij zeker gaan ervaren als ie meer macht krijgt.

   ( Zie mijn reactie hier onder: alles wat Thierry zegt past in 'afkeer van de post-modernistische waarden-vrije samenleving'. Thierry zal toch ook wel weten dat die voort komen uit de Frankfurter Schule, ofwel de ususal suspects die graag alles afbreken.

   Verwijderen
  13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  14. @Jan,

   Misschien enigszins beantwoord?

   Plaaggeest Thierry Baudet wint CIDI-debat over Israël: “Het probleem in het Midden-Oosten is onoplosbaar”

   https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/plaaggeest-thierry-baudet-wint-cidi-debat-over-israel-het-probleem-in-het-midden-oosten-is-onoplosbaar/

   Verwijderen
  15. @Jan, pro Israel is iets anders dan zionistische corparatistische wereld dominantie. Je weet dat Soros en Netanyahu geen vrienden zijn.
   Maar hier heb je vanaf min 9 het antwoord van Baudet. De kandidaat Baudet is 100% spot on. Heel moedig!

   https://www.facebook.com/CIDInieuws/videos/1766129530079466/

   Verwijderen
  16. Baudet wil gelukkig de relaties met Rusland normaliseren.

   Verwijderen
  17. SDR schreef 'Een overwinningsspeech is bedoeld voor de achterban van een partij waarbij aangenomen wordt dat die mensen weten waarop ze gestemd hebben.'

   Dus dan spreekt Baudet met dubbele tong begrijp ik.

   En neemt neemt niet weg dat er veel zaken in zijn overwinningsspeeech staan waarvan mijn haren recht overeind gaan staan.

   En de aanname die gemaakt wordt, hoe redelijk die misschien ook lijkt, zou ik niet maken. Een politicus due alles zegt, maar waarbij je heel goed moet luisteren naar wat hij zegt, is , leert mijn ervaring een nietszeggende politicus. Daarvan gaan er 13 in een dozijn.

   Verwijderen
  18. Jan schrijft dat ik hopeloos ben of een trol. Jan bedoelt daarmee dat ik iemand ben die niet in zijn verhaal meegaat. En iedereen die niet in Jan's verhaal meegaat is volgens Jan een Trol of hopeloos. Tja Jan, daar wordt je wereld erg klein van: iedereen die niet in jouw verhaal meegaat hopeloos of als trol beschouwen. Maar als dat is wat je wilt, dan zal ik vanaf nu je op een zelfde manier behandelen als 'Eddy', namelijk door je totaal te negeren en verre van me te houden. Ik heb wel wat beters te doen dan jou te willen uitleggen dat je spoken ziet en je je veel te veel laat beïnvloeden door verhalen zonder die kritisch te beschouwen.

   Want wat goed voelt, moet wel goed zijn. Evenals dat wat slecht voelt, wel slecht moet zijn. Verder dan dat kan je niet denken. Kan jij niks aan doen, maar zonde van mijn tijd om daar verder aan te besteden.

   Dag Jan.

   Verwijderen
  19. Willem,
   jij was de enige ( op dit blog, en in Nederland) die bleef beweren dat Khashoggi wellicht nog leefde.

   Toen er niemand 'met je verhaal mee ging' heb je van boosheid dit blog verlaten.

   Hier deelt vrijwel niemand mijn visie over de joodse super-invloed, maar ik neem niet boos afscheid. Ik zeg ook niet dat ze trollen zijn. Ik blijf mijn argumenten aanvoeren.

   Van jou beweer ik dat (trol) wel, omdat je blijft geloven in één oorzaak voor de MO regime changes: de jacht naar olie.

   Zoals Oligarch zegt: er is een veelheid aan motieven.

   Ja, maar er is maar één doorslaggevend motief. De rest zin belangen die altijd bestaan, altijd sluimeren, maar irreëel waren, tot de Neocons de inval door konden drukken.

   WIE hebben de Regime Changes bedacht? Wie hebben ze beschreven? WIE hebben de defintieve inval in Irak mogelijk gemaakt? Wie hebben hem in de westerse media OK verklaard?

   De Neocons. De mensen die je in één woord kan typeren: 'Israel'.

   Je hoeft het niet met me eens te worden, maar als ik het vier maal heb uitgelegd, zou je op zijn minst je stokpaardje ( olie ! ) binnensmonds kunnen prevelen, en niet opschrijven als Het Evangelie. Zoals je er ook beter aan doet om 'Khashoggi leeft' binnensmonds te mompelen.
   In de grote wereld ben je alleen maar tot last met zulke extreme standpunten, die je, en dat is uiteraard essentieel, nergens onderbouwt.

   Verwijderen
  20. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  22. @ SDR,

   Willem is een zeur.
   Een zeur kan altijd wel iets negatiefs vinden.

   In wezen zegt Willem niet meer dan ( wat ik altijd met één woord samenvat) "Zakkenvullers !"

   Het is allemaal nutteloos, volgens Willem.
   Hij weet het allemaal beter.
   Of : de spreker heeft dit niet genoemd en dat niet genoemd.
   (Wie volledig wil zijn moet dag en nacht blijven spreken, en nooit meer ophouden.)

   De speech was goed en keihard.
   En soms laat hij vrijheid voor interpretatie.
   Dat mag eigenlijk niet, maar geeft meer mensen de kans om hun eigen woorden daar te lezen. Hun eigen prioriteiten in te vullen.

   Wat je niet mag doen in een toespraak: liegen.
   Of liegen by omission.

   Dat heeft Baudet niet gedaan.

   Verwijderen
  23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  24. Inderdaad, Willem draaft door. Nu duidelijk zichtbaar is geworden waarom het Raadgevend Referendum is verdwenen (twee uitslagen die het politieke establishment het beeld gaven dat het volk iets anders wil dan de politiek, waarmee duidelijk is aangegeven dat het huidige politieke establishment er niet zit voor ons, burgers, maar aangestuurd door de EU, Bilderberg, Club van Rome, CFR etc.). Was D66, vóór Rob Jetten, zo bezig met het klimaat, of is dat pas de partij binnengeslopen met het aantreden ván Rob Jetten? Waarmee dus de volgende agenda in zijn geheel is blootgelegd.

   Het kan niet zo zijn dat de ene helft van de wetenschappers het poolijs zien smelten en de andere helft het poolijs zien aangroeien, dan liegt één van de twee kampen. Daarnaast is mij opgevallen dat niet één van de klimaatpolitici de claim van Thierry Baudet heeft tegengesproken dat het klimaat slechts met 0.00007 graden opwarmt en daar moeten dan honderden miljarden ingestoken worden?

   Verwijderen
  25. Dit artikel sluit hier aardig bij aan.

   Postmodern klimaatbeleid

   https://www.climategate.nl/2019/03/postmodern-klimaatbeleid/

   Verwijderen
  26. Een gammel artikeltje! Van de helft klopt niks! Ik ben geen voorstander van ´klimaatmaatregelen´, maar deze onzin zou me bijna een Klaver aanhanger maken! (Niet echt, want ik doe mijn eigen huiswerk...)

   Verwijderen
  27. "Van de helft klopt niks!"

   Wat klopt er niet?

   "(Niet echt, want ik doe mijn eigen huiswerk...)"

   Dan is er iets mis met je huiswerk! En dat kan ook niet anders, want ik zie @Rootman geen instrumentarium aan allerlei niet gekalibreerde meettoestellen in zijn bezit hebben. Dus, jij moet je gegevens toch ergens vandaan halen en waar kan jij die anders vandaan halen dan bij de pseudo-wetenschappers.

   Overigens. er is voor vrouwelijke D66 en Groen Links kiezers een nieuwe term bedacht, waarbij ik mij zo kan voorstellen dat jij je daar prima op je gemak voelt;

   "Klimatorissen"

   Voor de mannelijke helft is nog geen term bedacht maar die zal ongetwijfeld nog gaan komen.

   Verwijderen
 15. Ik heb de speech van Baudet gelezen, en ik vind het heel inspirerend en ambitieus.

  Ik zou wel eens willen weten wat hij van de Frankfurter Schule denkt.

  Hun navolgers, de post-modernisten, die moet hij haten, want hij haat de degeneratie en het uiteenvallen van onze cultuur.

  Well done, Thierry.
  Ik heb nooit zo op je gelet, maar ik wens je het allerbeste.

  ( Zijn speech heb ik op mijn blog gezet.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zijn promotor is Paul Cliteur. Zet je dat niet aan het denken?

   Wat er zo goed is aan de speech wordt ook niet anders door je toegelicht dan dat hij de cultuur bijeen wil houden. Oke, prima. Hoe gaat hij dat doen?

   Niks geleerd van de hope and change toespraken van Obama? Waar ging die eigenlijk over en wat is er mee bereikt?

   Het idee dat wat goed voelt, goed moet zijn, is nogal een gevaarlijke manier van denken.

   Maar ik herhaal mezelf.


   Verwijderen
  2. Als je cultuur verdwijnt, en je volk verdwijnt is het bijna onmogelijk om dat te herstellen.
   Dus zegt Willem: dom van Baudet dat hij het probeert.

   Ik zeg: inspirerend van Baudet. Laat ons redden wat er te redden valt.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 16. Baudet zegt:

  Soms duurt het een tijd voor je door hebt wat er gebeurt.
  De gtebeurtenissen van de laatste 40 jaar zijn heel mooi afgeschilderd: vooruitgang, inclusiviteit,hulp aan de armen van elders, een heerlijke mix van mensen zoals we nu in de keuken ook veel meer smaken hebben dan aardappelen vlees en groenten.

  Maar na 40 jaar zien we wat er is gebeurd: Onze cultuur is verdwenen ( He you motherfucker bitch in plaats van Für Elise) . Een cultuur van kickboxers en tatoeages.
  Onze steden zijn gekleurd en dat zal leiden tot onderlinge strijd.
  Onze media liegen bij hetleven etc. etc.

  Na 40 jaar wordt de werkelijkheid zichtbaar. Zoals de uil van Minerva pas als de dag verstreken is,tot actie over gaat, zo is nu na 40 jaar de kennis vergaard en moeten we met een aanpak beginnen.

  ****
  Dat is mijn interpretatie van Baudets 'Uil van Minerva.'

  De Grote Media willen ons deze interpretatie niet geven uiteraard.
  Ze snappen er met opzet niks van:

  *****

  Trouw: https://www.trouw.nl/democratie/de-uil-van-minerva-en-de-boreale-wereld-wat-zei-baudet-nou-eigenlijk-~ac79ea83/

  ‘De uil van Minerva begint pas bij het aanbreken van de avondschemering haar vlucht’. Daarmee bedoelde Hegel dat men pas echt inzichtelijke kennis van een gebeurtenis kan krijgen als die al is afgelopen.

  Welke gebeurtenis Baudet precies bedoelt, zegt hij er niet bij. Vermoedelijk was het een ingewikkelde manier om te vertellen dat de stembussen woensdagavond gesloten waren en de uitslagen dus binnenkwamen, door Baudet geframed als de uitgevlogen ‘uil van Minerva’, ofwel de als zodanig door hem ervaren ‘wijsheid van het volk’.

  ******
  NRC:
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/03/21/de-uil-van-minerva-spreidt-zijn-vleugels-bij-t-vallen-van-de-avond-a3954103

  „Het was meer een spreekbeurt dan een politieke speech”, zegt Frits Boterman, emeritus hoogleraar moderne Duitse geschiedenis. De uilenmetafoor kon hij niet helemaal plaatsen: de uil van Minerva is het symbool van wijsheid, dus volgens Hegel komt de wijsheid pas achteraf. „Maar die zou je toch eerder moeten hebben als je politiek actief bent.”

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik het goed begrijp is de media al bezig om alles wat Baudet doet in een kwaad daglicht te zetten.

   Verwijderen
 17. Oligarch schrijft:

  oligarch 21 maart 2019 om 23:34
  Ik denk dat je Baudet moet zien in de trend van Trump, Orban, Conte en Bolsonaro. Het is het antwoord tegen de globalisering.
  *******

  Ja, en dan denk ik aan de twee nadelen van Globalisering voor de rijkere landen:
  - gedwongen open grenzen
  - bedrijven die naar goedkope landen gaan waardoor de eigen mensen overbodig worden en dus steeds armer.

  Ik zie dit toch als een belang van de Elite: zelf rijk worden, en de bevolking de schade laten nemen.
  En de massa-immigratie is wel een bonus voor de joodse agenda.

  Maar wat dan wel vreemd is: Trump, Orban en Bolsonaro zijn wèl goede vrienden van Israel / Netanyahu.

  Maar NIET van de Neocons...

  Hier behoeft het wereldbeeld van Jan Verheul enige updates :-)

  Wie is Conte ook al weer?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De Conte die oli bedoelt zal wel de huidige premier van Italie zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Universitair docent op non-actief na opmerking over Baudet

  https://nos.nl/artikel/2277151-universitair-docent-op-non-actief-na-opmerking-over-baudet.html

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Op de overwinningspeech van Baudet volgde de voorspelbare lawine van virtue signaling in MSM en op de social media. Voorspelbaar omdat Baudet in zijn hernieuwde oproep tot een culturele renaissance van Europa zo onbeschaafd was om niet te buigen voor de multiculturele dogma's van de globalisten. En voor wie dat doet staat een legertje van zelf benoemde bewakers van de toegestane mening onmiddellijk klaar voor de onvermijdelijke (karakter)moord. Vanwege die lastige overlap van cultuur en ethische afkomst.

  Ter relativering en als eerbetoon aan een zwarte man die realist genoeg was om te weten waar hij vandaan kwam en idealist genoeg om te weigeren z'n medemens te vermoorden ende moed bezat om te zeggen waar hij voor stond.

  Muhammad Ali - Racial Integration

  https://www.youtube.com/watch?v=HqiWFLsgVi4

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De Golan.

  Volgens MoA is die nu plots in een tweet aan Netanyahu gegeven, opdat N. de verkiezingen zal winnen.

  TruNews heeft onderzoek gedaan en zegt dat er behoorlijk veel olie onder de Golan blijkt te zitten. Er is een oliebedrijf dat daar alleenrecht heeft, en grote namen zitten in een comittee van aanbeveling: Cheney, Rupert Murdoch, etc etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. RICK WILES

  Mag ik Rick Wiles bij U introduceren.
  Hij is de anchor van Tru News, een soort RT dat elke dag een nieuw-gesprek uit zendt van een uur of langer.

  Ze zijn erg christelijk en ze durven over de joden te spreken.

  Rick Wiles heeft 30- jaar lang geprobeerd de wereld te analyseren, en zijn conclusie is: Israel zal de wereld gaan controleren.

  In vijf minuten legt hij dat uit: in een soort epiloog.
  Begin te luisteren op 1.29 uur.

  https://www.youtube.com/watch?v=frkJRTIOceM

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier een compilatie van beelden met Netanyahu,
   waar die uit legt aan zijn landgenoten dat Israel binnen enkele jaren een heel machtig land zal zijn in de wereld, omdat macht schuilt in

   Big Data,
   Artificial Intelligence en
   Connectyivity.

   Drie technieken waar Israel al decennia lang zichzelf in specialiseert. ( Talpiot, unit 8200 etc. )

   https://youtu.be/awCwuJjZCTU

   Verwijderen
 23. Je bent pas serieus als je doet wat je belooft. De belofte van fvd is een weg naar democratie. Knelpunt nr.1 is daar het bedrijfsleven. Ik ben benieuwd waar dat staat in het fvd verkiezingsprogramma en wat het plan van aanpak is.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. “Mueller – The name that ended all mainstream media credibility.”

  Special Councel Mueller overhandigde afgelopen vrijdag zijn eindverslag aan procureur-generaal Barr van het Amerikaanse Ministerie van Justitie
  De belangrijkste conclusies zullen in de loop van dit weekend naar buiten worden gebracht, maar nu al is bekend dat geen nieuwe aanklachten meer zullen volgen in het kader van Mueller's onderzoek.
  Daarmee lijkt het er op Russiagate als de voorspelde nachtkaars aam het uitdoven is.

  US media suffers panic attack after Mueller fails to deliver on much-anticipated Trump indictment

  http://theduran.com/us-media-suffers-panic-attack-after-mueller-fails-to-deliver-on-much-anticipated-trump-indictment/

  Lees hier hoe onze eigen Staatsomroep de beeindiging van de Mueller probe op een bedriegelijk wijze tracht tracht te spinnen. Alle naar aanleiding van de probe aangeklaagde / veroordeelde (wegens belastingfraude en procesfouten) personen worden nog eens gepresenteerd, maar de conclusie dat Mueller met geen enkel bewijs komt van collusie tussen Trump en de Russen (en daar ging al die hysterie uiteindelijk over) blijft onvermeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. linkje:

   In het vizier van Robert Mueller
   https://player.slices.co/stories/-LU6JnyTyEVIw9PfG4zV

   Verwijderen
 25. Vandaag Acte IXX van de Gele hesjes. Niemands Knegt doet weer verslag op z'n twitter.

  https://twitter.com/NiemandsKnegt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Demonstraties in het kader van Acte19 VERBODEN in Marseille, Nice en Metz… leger wordt ingezet in Parijs…

   Demonstratierecht in de EU staat zwaar onder druk...

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1109043811915915264

   Verwijderen
  2. De uiterst doorzichtige truc van de Franse machthebbers, Black Blocs tijdens Acte18 ongestoord hun spoor van vernielingen laten aanrichten in Parijs om zo Gilets Jaunes in een kwaad daglicht te stellen, heeft de weg geëffend tot dit soort draconische maatregelen…

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1109047017135853571

   Verwijderen
  3. Duidelijker kan het een-tweetje eigenlijk niet geïllustreerd worden…

   'French Govt Failed to Stop Black Bloc Anarchists from Turning Yellow Vest Rally Violent, PM Admits'

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1109055698535624704

   Verwijderen
 26. Vandaag overal grootst uitgemeten: I.S. is verslagen. Bij een kort overzicht over het ontstaan van I.S. werden beelden getoond van die "helden" die in splinternieuwe Toyota jeeps rondreden waarbij vermeld werd dat I.S. beschikte over "duistere bronnen" waar ze hun gelden vandaan haalden.
  Dat 1 van die bronnen uit deze contreien komt werd natuurlijk wijselijk verzwegen.

  BeantwoordenVerwijderen