donderdag 28 maart 2019

Waarom schenkt Nederlandse staat Dikke bedragen aan Clinton Fonds?

Waarom geeft Nederland DIKKE bedragen aan de Clinton Foundation? De Postcodeloterij schenkt tientallen miljoenen aan Bill en Hillary's klup. Ook de Nederlandse staat doet een duit in hun zakje. Waarom doet Nederland dat. Storten ze ook aan de Putin Foundation  of de Gorbatsjov Foundation, mochten die bestaan?

Wederom met dank aan Eric van de Beek die als een tandarts met zijn metalen prikstok in alle rotte plekjes van de Nederlandse staat aan het prikken en roeren is, op Twitter onder andere.

14 opmerkingen:

 1. Niet zo'n moeilijke vraag.

  De bestuurders van de Nederlandse staat werken voor het transnationale corporate oligarchen kartel die de gelden gedoneerd aan het fonds, maar wel afkomstig van hardwerkend nederland, gaat toewenden voor de agenda van het kartel. De agenda die rechtstreeks inwerkt tegen de belangen van hardwerkend Nederland. Dat is de ironie. Kijk ze tevreden op de foto staan, de onder chef en de boven chef. Wat hebben we het lekker voor elkaar he. Het volk financiert zijn eigen ondergang. Hahahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze foto is toch van voor de Amerikaanse verkiezingen toen ze er rotsvast van overtuigd waren dat Clinton zou winnen.
  Hebben ze al eens onderzocht waar de miljoenen donaties, dus ook de Nederlandse, die bedoeld waren voor Haïti naar toe zijn gegaan? Er zijn welgeteld 6 nieuwe huizen van dat geld gebouwd. Waar is de rest? (ik denk; opgegaan aan de campagne, maar zoiets is toch streng verboden?)
  Ik neem aan dat en nu geen geld gaat naar de Trump Towers.
  Of onrechtstreeks dan via Rutte om Amerika te plezieren en voor IS die Toyota's te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Miljarden zijn er heen gegaan Matt, geen miljoenen.

   Haïti is 1 van de grootste schandalen in de recente geshiedenis.

   Verwijderen
 3. Helaas is dit zo goed als niet aan te vechten, want Nederland staat nog steeds voor 90 % achter de Clintons en Obama.

  Maar zoiets zou in een TV debat aangeroerd moeten worden, en de geldstromen onderzocht. Dat gebeurt niet want uiteraard zijn er kickbacks (goed doorgesmeerd geld, reisjes en carrièrekansen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk hoef je er geen medelijden mee te hebben want mensen gokken bij die loterij op een flink geldbedrag.
   Wat de loterijhouder met de winsten doet is aan hunzelf.
   Wat de staat doet is een ander verhaal; zij kunnen niet zomaar aan 'goede doelen' geld weggeven als niet duidelijks is wat er met die gelden gebeurd. En een presidentskandidaat geld geven, ook al is het via diens stichting, tijdens diens campagne is sowieso geen zuivere koffie. Dat ziet zelfs een klein kind.

   Verwijderen
 4. Tientallen, wwaarschijnlijk eerder honderden miljoenen, aan buitenlands geld voor aan Amerikaanse presidentskandidaat. Maar dat mag je dus klaarblijkelijk geen 'foreign meddling' in de de Amerinnase democratische verhoudingen noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook dat nog:

   Schenking van Nationale Postcodeloterij aan Clinton Foundation (CF) is illegaal. CF moet een vestiging hebben in Nederland om de gift fiscaal dmv de ANBI- status te verrekenen. CF heeft geen vestiging in Nederland, lees Geefwet: https://bit.ly/2uuV7oi

   https://twitter.com/frans_nijhof/status/1111206289554722822

   Frans Nijhof is oud senior beleidsambtenaar /adviseur Bestuursdienst ministerie.


   Verwijderen
  2. Als je een bepaalde kandidaat financieel steunt doe je rechtstreeks je bemoeien met die kandidaat.
   Als een privé persoon of bedrijf dat doet is het, binnen bepaalde normen wettelijk.
   Als een regering dat doet is het een ander verhaal.
   Nederland zou dus Clinton gesteund hebben, maar als het over 150 Russische pro Trump fake_book gebruikers gaat is het huis te klein. De Amerikaanse media valt nu grandioos door de mand. Wanneer volgt de Nederlandse.

   Verwijderen
 5. Dr Kevin Barrett maakt hier korte metten mee:

  Eigenlijk moet je je schamen als je jouw geld verdient aan de menselijke zwakheden. Gokken is een menselijke zwakheid. Berust op adrenaline die vrij komt bij het nemen van een risico, en de kick die je krijgt àls je prijs hebt maakt het extra verslavend.

  Sheldon Adelson is er zeer rijk mee geworden,en nu heeft ie eigenlijk de Amerikaanse politici in zijn macht.Hij voorziet ze namelijk van geld, en als dank moeten ze dan pro Israel politiek voeren.

  Als je àlle mensen haat, behalve jouw eigen groepje, dan is het natuurlijk geen probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Foto en titel doen vermoeden da we Sharon Dijksma aan de Clinton foundation hebben geschonken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bill zag Sharon en dacht: "Zou mijn reputatie zóó slecht zijn in Nederland? " ( Ik neem aan dat de foto nog vóór het me-too! tijdperk is genomen).

   Verwijderen
 7. Off topic.

  Weltschmerz: De copyright-sloopkogel aangenomen in het Europarlement. Rico Brouwer en Brenno de Winter

  Mijn reactie:
  Het is niet zo moeilijk. "It's all about the Benjamins, baby." Amazon en Youtube censureren, maar alleen critici van de joodse narrative. Gaza is een test-ground voor fysieke onderdrukking. Snowdon leerde ons dat àlle ruwe data van de NSA direct naar Tel Aviv gaan. Netanyahu is zo opgewonden en voelt zich al zo zeker van zijn zaak dat hij op CyberTech 2019 in Israel duidelijk maakte dat Israel de wereld zal controleren. De opdracht van G-d is zo goed als uitgevoerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Larchmonter 445 vatte het in een reactie op een Saker artikel als volgt samen:


   You see in many nations now the leadership is Jewish/Khazarian Liberal.

   Similarly, you see most big states in the USA are led by Jews. California’s descent over the last forty years has been led by Jews from the Federal officers, to State, to county, to cities.

   And if the leaders are not Jews, they are Zionists.

   We see over the last six months the perfect laboratory to observe the phenomenon Saker describes. Syria’s victory over terrorism is now held hostage to Zion. Bibi has Trump by the balls while Jared politically sodomizes the billionaire with sweet words.

   US will keep troops “close to Israel” in Syria. Words spoken by Trump, not his generals.

   Syria will never get a cent from the nations that helped destroy it.
   The ICC is trying to make a war crimes and crimes against humanity case against Assad.
   The US is crafting Israeli-Cyprus-Greece gas pipeline to Europe.

   It goes on and on. Weapons for Israel, US basing in Israel, sanction and military threats against anyone Bibi points is a “threat to Israel”.

   Whatever Bibi wants, Bibi gets.

   And he can threaten anyone not just Assad, Iran, Hezbollah, but Russia, too. His last trip to Moscow was to harangue Putin to allow IDF attacks anywhere, any time. His past trips he went away with his tail between his legs. Of late, Bibi knows he has the US and NATO as his proxy armed force. He’s wild with his own terrorism, slaughtering children and girls helping fallen Palestinian protestors.

   We have never seen such a rabid, raw Zionism, shameless and powerful because they control the US Senate, Congress, WH, NSC and Intel agencies.

   Nothing is too far-fetched.

   Verwijderen
  2. The old devils are at it again! (William Elliot Whitmore)

   Verwijderen