donderdag 14 maart 2019

Amerikanen vallen Koreaanse Ambassade Madrid aan

Bij de NOS of NPO al iets over gehoord? Stel je het omgekeerde geval eens voor? Enfin, wat is er gebeurd?

Een gang van niet minder dan 10 man hebben de Noord Koreaanse ambassade in Madrid aangevallen en de 8 Koreanen 2 uur lang gevangen gehouden en mishandeld. 2 Van de 10 agressoren hebben banden met de CIA. De actie was bijzonder gewelddadig en had niks met normale criminaliteit van doen.

2 opmerkingen:

 1. Dit moet de eerste en de laatste keer zijn bij alle ambassades van landen die op de VS hitlist staan ter wereld dat dit gebeurt.

  Vanaf nu optimale veiligheidsmaatregelen en deze terroristen meteen afknallen! (eentje nog een beetje laten leven voor ondervraging en publiciteit). (Ja die blackwater-typen moeten flink bang gemaakt worden!!!)

  Ik heb er op vakantie in de DR eens een aantal gesproken, als je beleefd bent tijdens hun downtime kan dat best wel (ze kunnen je met één hand afmaken). Ze zijn inderdaad optimaal getrained, en zeer intelligent (binnen hun paygrade). Die paygrade is hoog en ze zijn realistisch en nederig op dit niveau: ze zijn de BESTE radertjes in de machine. Ze verachten de politici, vaak best wel terecht, maar gehoorzamen (op slimme en capabele wijze) hun opdrachtgevers. Dat is uiteraard de DEEP, DEEEEEP State.

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Rootman,

  hier mag je wel iets meer over vertellen.

  Ik zal vraagtekens zetten bij de tekst die je schreef:

  Ik heb er op vakantie in de DR ( Dominicaanse Republiek ?) eens een aantal ( Amerikaanse huursoldaten, van bijv. Blackwater?) gesproken, als je beleefd bent tijdens hun downtime (als ze vrijaf hebben? Elke avond in hetzelfde café ?) kan dat best wel (ze kunnen je met één hand afmaken). Ze zijn inderdaad optimaal getrained, en zeer intelligent (binnen hun paygrade). Die paygrade is hoog ( Hoeveel $$ per jaar? Werken ze per uur of per 'missie'? ) en ze zijn realistisch ( Weten ze dat ze satan's werk doen, of denken ze dat ze Satan bestrijden? ) en nederig op dit niveau: ze zijn de BESTE radertjes in de machine. Ze verachten de politici, vaak best wel terecht, maar gehoorzamen (op slimme en capabele wijze) hun opdrachtgevers. Dat is uiteraard de DEEP, DEEEEEP State. ( Zo deep is het niet als ze gewoon huurling zijn en zich als dusdanig herkenbaar tonen. Blackwater is de firma. ( Naam verandert elk jaar))

  BeantwoordenVerwijderen