donderdag 14 maart 2019

Tips voor Thierry

De verkiezingscampagne is op stoom. Over 5 dagen gaan we stemmen voor de Eerste Kamer. Getrapt via de Provinciale Staten, maar daardoor niet minder.

Het gaat om belangrijke zaken die veel invloed op ons leven en portomonnee gaan hebben.

Als het aan Rutte/Klaver/Jetten ligt gaan we dadelijk met miljarden krom liggen voor een fictieve en niet meetbare "klimaatverbetering". 

Thierry Baudet, samen met zijn Eerste Kamer voorman Henk Otten en zijn tafelheer Hiddema hebben in feiten prijsschieten. 

Niets minder dan een monsterzege, a la Fortuyn in Rotterdam, kan als tevredenstellend beschouwd worden. Een landslide overwinning dus. Die kan. Die moet.

Daarvoor moeten Thierry en co. scherp aan de wind zeilen.

Hij doet het goed tot nu toe. Maar het kan nog beter. Hoe? Daar gaan we:

1. In het reclamespotje meldt Thierry: "We merken allemaal dagelijks de gevolgen van de massa-immigratie"
--> Geen sterke formulering omdat veel mensen het juist niet dagelijks merken en denken dat het hun tijd wel zal uitdienen en tot die tijd stemmen ze voor het hypocriete moreel voor massa-immigratie. Het is de lagere middenklasse en lager die de gevolgen veel meer merken dan de hogere middenklasse en hoger in hun aangename wijkjes, witte scholen en skivakanties in de Alpen. Dit reclamespotje is niet sterk en dus zonde van het geld. Aanpassen of weg ermee.

2. In het radio-spotje over het klimaataccoord: "Gaat u tienduizenden euro's kosten".
--> Prima, maar kan veel beter: "Gaat u tienduizenden euro's kosten. En wanneer uw kinderen op zichzelf gaan wonen, zullen ook die gebukt gaan onder diezelfde kosten, voor een Kafka-achtige temperatuurverbetering van 0,0007 graad. Wilt u dat voor uw kinderen? Etcetera."

Of: "Wil je voor je kinderen een Nederland achterlaten waar geen horizon meer zal zijn, ook niet aan de kust, zonder windmolens met alle bijbehorende audio-visuele schade en een rendement van lik m'n vestje en bijbehorende giga-kosten? En dan hebben we het nog niet eens over de dode vogels en de menselijke invloed op de vissen."

Kortom, hier moet je Jetten en Rutte terugcounteren die ook over "de kindertjes" beginnen

3. EU/Europa
Zeer vaak gebruiken de opponenten Europa waar ze EU bedoelen. "We moeten Europa sterker maken, etcetera". Dit mag niet toegestaan worden. Of een uiteenzetting over Europa dat tot de Oeral loopt en Rusland etcetera dan zin heeft weten we niet, maar mochten de opponenten u in de hoek van Putin-knuffelaar willen drukken, houd dan de lijn Trump aan: "Goede betrekkingen met Rusland zijn positief, niet negatief." en wellicht iets cynischer: "Rusland schenkt geen Toyota's aan terreurgroepen in Syrie zoals Rutte, Rusland vernietigt geen landen zoals Irak, Libië, Syrië, waar de VVD wel aan meewerkt, wat ook de migratie weer stuwt."

4. Klimaat-doemdenkers
Een beetje framen mag. Zet de Jetten/Klaver/Rutte kliek weg als temperatuur-doemdenkers, of temperatuur-pessimisten, temperatuur negativisten. Etcetera.

Eigenlijk zit Thierry Baudet in een enorme "drivers seat" op "poll position". De opponenten als Jetten en Klaver zijn zwakker dan zwak. Zij komen met ideeën die Orwell en Kafka samen niet hadden kunnen voorzien. Dan hebben we nog Rutte, waarvan de geaardheid nog steeds niet vaststaat en die uit een familie lijkt te komen met een duister verleden, en die nu terreurgroepen in Syrie van Toyota's voorziet.  Deze Toyota's worden gefinancierd met geld van Nederlandse mensen die zich zelf geen nieuw Toyota kunnen veroorloven, en die gebruikt worden om in Syrië chaos te veroorzaken zodat er weer meer mensen op drift raken en naar West Europa komen.

Wij kunnen ons geen verkiezingen herinneren waar de opponenten zo zwak waren en hun argumenten zo bizar krom. thierry kan derhalve enkel met een eclatante overwinning tevreden zijn.

88 opmerkingen:

 1. Even terugkomen op die conferentie in Grozny, uiteraard mogelijk gemaakt dankzij Putin en Kadyrov. Die was in 2016 en was door Sunni korangeleerden, waarbij het salafisme als ketterij/ apostasie werd veroordeeld:

  Grozny conferentie

  De wahabistische Saoedis haten dit

  Ooit zal zoiets ook met het christendom moeten gebeuren, want vroeger waren die helemaal niet pro- zionistisch. Of wij dit nog gaan meemaken? Anders gaan ze uiteindelijk de weg op van de vereerders van Zeus of Thor: nog steeds leuk voor musea.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wil je voor je kinderen een Nederland achterlaten waar geen horizon meer zal zijn, ook niet aan de kust, zonder windmolens met alle bijbehorende audio-visuele schade en een rendement van lik m'n vestje en bijbehorende giga-kosten? En dan hebben we het nog niet eens over de dode vogels en de menselijke invloed op de vissen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tips voor Thierry: https://www.visualcapitalist.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Campagne van Ollongren tegen #nepnieuws en voor #mediawijsheid en steun aan #factcheckers is gevaarlijke gekte die uit VS is komen overwaaien. Voormalig CNN-journaliste Sharyl Attkisson: "De bedoeling is een laag aan te brengen tussen u en de waarheid."

  https://twitter.com/beek38/status/1106497896529170432

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Media literacy: We'll tell you who to trust'

   https://www.youtube.com/watch?v=q-8XxmxY9rM

   Verwijderen
 5. Hoe herken je een hersenspoelcampagne in de msm? CNN-journaliste Sharyl Attkisson: "Als alle media hetzelfde verhaal brengen, dezelfde verhaallijn volgen, zich baseren op dezelfde bronnen en zich zelfs in dezelfde bewoordingen uitdrukken."

  https://twitter.com/beek38/status/1106500236829175809

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. How to tell when they try to play you?

   https://www.youtube.com/watch?v=AYDluv8jwfE

   Verwijderen
 6. Nederland moet korte meten maken met het politiek-bestuurlijke kader dat ons land in haar greep heeft en naar de afgrond drijft. Hoe langer die status quo in stand blijft des te groter en onherstelbaarder de schade die dit kartel zal aanrichten. Iedere verkiezing is wat mij betreft een 'do or die' moment en het enige dat de kiezer te doen staat is te stemmen op een partij die gen deel uitmaakt van de heersende kaste. Of die partij zich ter 'linker'- of ter 'rechter'zijde van die kaste bevindt doet wat mij betreft allang niet meer ter zake. We zullen wel zien wat er van komt. Als je huis in de fik staat moet je vluchten. Binnen blijven omdat het buiten misschien regent of stormt is dan gewoon geen optie. Als buikspreekpoppen als Rutte, Jetten of Klaver het enige zijn dat de Nederlandse politiek de kiezer nog te bieden heeft, moet er toch zo langzamerhand een lichtje gaan branden bij het electoraat. Tijd voor een culturele revolutie. 't Is niet anders. Op hoop van zegen maar.  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vandaag wordt gestaakt in het onderwijs. Openstaande vacatures, personeelstekorten, gaten die gestopt moeten worden met onderbevoegd, en onbevoegd personeel, lessen die uitvallen, klassen die naar huis gestuurd worden. Zonder een drastische verbetering van de arbeidsvoorwaarden in het onderwijs zal die situatie de komende jaren alleen maar verslechteren. Bonden en besturensorganisaties in het onderwijs (formeel zijn dat de werkgevers van het onderwijzend personeel) roepen nu eendrachtig om meer geld. Nog meer geld zullen ze bedoelen want in de afgelopen, pakweg, 20 jaar stegen de overheidsuitgaven aan onderwijs van 13 naar 31 miljard per jaar.

  Hieronder twee tweets van leraar/leraaropleider Hannes Minkema met een aantal prangende vragen over de bestemming van al da geld

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kamerlid @BisschopRoelof beweert dat 80-90% lumpsum besteed wordt aan 'salarissen'. Hoe weet hij dat? En over wiens salarissen heeft hij het dan?

   En hoe is dan de toename vd lumpsum met 140% te verklaren uit 'salarissen' bij een gelijkgebleven leerlingaantal en matige loongroei? (loongroei lag met +/- 60% iets onder de cululatieve inflatie sinds 1997, Dawg)

   https://twitter.com/hminkema/status/1103248800427270144

   Grafiek met overheidsuitgaven onderwijs 1995-2017 afkomstig van CBS:

   https://twitter.com/hminkema/status/1103248800427270144

   Verwijderen
  2. Ik vrees dat mijn formulering "een toename van de lumpsum met 140%" soms verlezen wordt als "een toename met 40%".

   Nee, dames en heren. De lumpsum nam relatief snel toe van bijna 13 tot 31 miljard. Een ruime verdubbeling. Een toename met 140%.

   Die niemand kan uitleggen.

   https://twitter.com/hminkema/status/1103329090726174720

   Verwijderen
  3. Steeds meer geld naar onderwijs dat niet op de werkvloer terechtkwam. Steeds meer geld voor steeds minder (goed) onderwijs.
   Toevallig net in de tijd dat de scholen 'op afstand van het Ministerie van Onderwijs werden geplaatst'. Met daartussen de nieuwe bestuursorganisaties die de zak geld (lumpsum) die de politiek jaarlijks over de schutting wierp 'bedrijfsmatig' zouden gaan besteden. In die besturen de vriendjes uit het banencircuit van de vermolmde politieke partijen die in Nederland aan de touwtjes trekken.

   Verwijderen
 8. De nieuwe slavernij.

  "Het klimaatakkoord gaat lage en middeninkomens raken. Dat is ook weer mooi want dat geeft de mensen een prikkel om méér te gaan werken"

  Dit lelijk aapje uit de mouw van Barbara Baarsma aan het eind van een item in DWDD over,natuurlijk, het klimaat en een CO2 heffing. je kan het haar letterlijk horen zeggen:

  https://www.gids.tv/video/43406/dwdd-gemist-doelen-worden-niet-gehaald-met-klimaatakkoord

  Barbara Baarsma, altijd weer een graag geziene gast in programma's waar ze komt uitleggen dat het goed is voor de "de economie" dat de duimschroeven bij de doorsnee loonslaaf weer wat verder worden aangedraaid.

  Barbara zelf

  ".....is sinds 1 januari 2019 directievoorzitter van Rabobank Amsterdam. Daarvoor was zij directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank en eindverantwoordelijk voor RaboResearch. In die hoedanigheid heeft zij de Rabobank-brede kennisagenda en de inrichting van de kennisorganisatie ontwikkeld.

  Naast haar werk bij de Rabobank is Barbara Baarsma hoogleraar marktwerking en mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam en Kroonlid bij de Sociaal Economische Raad (SER). Ook is zij lid van de Monitoringcommissie Corporate Governance. Verder is Barbara lid van de Jury Nationaal Icoon en de Raad van Advies DNB Academie."

  https://economie.rabobank.com/auteurs/barbara-baarsma/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Barabara hobbyiet ook nog een beetje in de verkiezingscommissie van D'66

   https://d66.nl/partij/partijcommissies/

   Op de twitter van D66 kunnen we lezen:

   "Er worden maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat iedereen kan meedoen! D66 vindt het belangrijk dat de grote vervuilers de zwaarste lasten dragen. Daarom gaat de energiebelasting voor mensen ⬇️. De energiebelasting voor bedrijven gaat juist ⬆️.

   Voor een eelijke verdeling tussen mensen en bedrijven

   -energiebelasting voor mensen omlaag, voor mensen omhoog
   -lagere en middeninkomens worden ontzien
   -betaalbare tweedehands electrische auto's"

   14:09 - 13 mrt. 2019

   https://twitter.com/D66/status/1105939009572925441

   Fakenews waar partijgenoot Ollongren ongetwijfeld hard tegen zal optreden.

   Verwijderen
  2. Toevallig was er van de week een conferentie over geoengeneering in Kenia.

   Civil society reiterates call for a ban on geoengineering

   “The need for further steps towards comprehensive and binding UN governance for these high-risk technologies is more urgent than ever. The transboundary risks and adverse impacts of geoengineering go far beyond the climate change discussion. Deployment of geoengineering, including Solar Radiation Management and Carbon Dioxide Removal, would jeopardize not only ecosystems and livelihoods but also human rights, sustainable development goals, and peace,” says Barbara Unmüßig, President of the Heinrich Böll Foundation. “We call on those countries that have fought for precautionary and effective governance here at UNEA-4 to take the necessary steps towards an international ban on geoengineering.”

   https://www.boell.de/en/2019/03/14/civil-society-reiterates-call-ban-geoengineering

   Laat ik er even de officiële tekst bijpakken van H.R.2977 uit 2001;

   (B) Such terms include exotic weapons systems such as–

   (ii) chemtrails;

   (C) The term “exotic weapons systems” includes weapons
   designed to damage space or natural ecosystems (such as the
   ionosphere and upper atmosphere) or climate, weather, and
   tectonic systems with the purpose of inducing damage or
   destruction upon a target population or region on earth or in
   space.

   https://www.congress.gov/bill/107th-congress/house-bill/2977/text

   Ja, ik weet het, ik ben een “chemtrail drammer”!

   Verwijderen
  3. Het kabinet Rutte III heeft de belastingen stiekem verhoogd
   Prof. mr. Jos Teunissen , 16:45, 12 maart 2019

   "Voor de hogere middeninkomens (36.344 tot 68.507 euro) wordt daardoor de marginale belastingdruk (het percentage dat van extra inkomen afgaat aan belasting) 48,87 procent, dus bijna 12 procent hoger dan het formele tarief. Dat is méér dan in 2013, toen de marginale druk nog gelijk was aan het officiële tarief van 42 procent."

   meer lezen op:

   https://tpo.nl/2019/03/12/het-kabinet-rutte-iii-heeft-de-belastingen-stiekem-verhoogd/

   Je leest het goed: Jan Modaal (+/- 38.000 en door Teunissen al ingedeeld bij de hogere middenkomens), mag als hij, 'geprikkeld'
   door de CO2 heffinkjes van Barbara Baarsma eerst 49% aftikken bij de inkomstenbelasting van iedere € 1.000 die hij weet bij te verdienen. (if/when)

   Deze waanzin moet worden gestopt.

   Verwijderen
  4. Joop, ik ben het grotendeels met jou eens. Laatst las ik dat er ook vliegas gesproeid wordt via die vliegtuigen omdat het via de geijkte weg veel te duur is om dit op te ruimen (zwaar giftig afval)en ze dus de smoes gebruiken dat dit het zonlicht reflecteert, naast het aluminium en andere rotzooi. Alles om de opwarming tegen te gaan hé. Ik kan helaas dat artikel niet meer vinden.
   Feit is dat sinds Monsanto met gif sproeit en er rotzooi in de lucht verspreid word het aantal chronische zieken (de doden worden hier niet meegeteld want aan een dode is niets meer te verdienen) evenredig gestegen is met het gebruik van die rotzooi ter land en in de lucht. Waarschijnlijk helpen die vergif spuitjes daar ook nog eens aan mee.

   Verwijderen
  5. Dit statement van Kenia is prima! Geo-engineering is net zo slecht als biofuels. En wie weet komen daar de electrische auto´s ook nog bij, maar dat weten we pas over enkele jaren wanneer de lithium en cobalt oorlogen in een hogere versnelling gaan. Ondertussen holt de biodiversiteit achteruit en worden globale ecosystemen gevaarlijk uitgehold oa. door het gebruik van neonicotiniöiden.

   Maar daar is relatief weinig aandacht voor omdat querulante aluhoedjes en useful idiots zoals joop de aandacht proberen af te leiden naar fake issues zoals vaccinaties en chemtrails. Als het moet komen HAAARP en ufo´s ook wel tevoorschijn.

   Verwijderen
  6. Rootman, het zijn juist die "usefull idiots" als jij die in hun leugens trappen en ze zo de gelegenheid bieden om hun gang te laten gaan. Shame on you Rootman!

   Dat er vaccins zijn die dodelijk zijn is voldoende bewezen, kijk even rond en je vind een paar sites die dit aantonen. En hoe gevaarlijk dicht die "complotters" bij de waarheid zitten, hoe meer weerstand hiertegen via de MSM en andere geijkte media.
   En nee ik geloof niet in ufo's, en haarp is ook passe, het bestaat wel, dat kun je niet ontkennen, maar is niet meer actief. Mag ik komen kijken als jij je griepspuit laat plaatsen?

   Verwijderen
  7. Waarom zou ik een griepprik halen? En waarom zou ik altijd totaal tégen of totaal vóór een topic moeten zijn?

   Ik strijd niet tégen of vóór vaccinaties etc. Maar wel tegen de hysterie, de sentimentele propaganda aan beide zijden, en de lobbyisten!

   Daarnaast: Stupidity kills!

   Verwijderen
  8. In jouw strijd tegen lobbyisten heb je aan mij een bondgenoot, Rootman.

   Verwijderen
  9. @Matt,

   "Joop, ik ben het grotendeels met jou eens."

   Welkom bij de "useful idiots", zal ik dan maar zeggen.

   Overigens is het wel grappig om te lezen dat wat er afgelopen week in Kenia is besproken;

   "Deployment of geoengineering, including Solar Radiation Management and Carbon Dioxide Removal, would jeopardize not only ecosystems and livelihoods but also human rights, sustainable development goals, and peace,” says Barbara Unmüßig, President of the Heinrich Böll Foundation."

   exact overeenkomt met wat er in H.R.2977 uit 2001 staat, inclusief de medewerking door het M.I.C.;

   (C) The term “exotic weapons systems” includes weapons
   designed to damage space or natural ecosystems (such as the
   ionosphere and upper atmosphere) or climate, weather, and
   tectonic systems with the purpose of inducing damage or
   destruction upon a target population or region on earth or in
   space.

   Maar de "useful idiot" @Rootman is daar te ziende blind en te horende doof voor.

   Verwijderen
  10. @Matt,

   O ja, op dit moment groot nieuws in de VS, de uitbraak van de mazelen epidemie is veroorzaakt door kinderen die tegen de mazelen zijn gevaccineerd en zelf ziek zijn geworden.

   Verwijderen
  11. Overigens krijg ik de indruk dat men ons wil doen laten geloven dat men nu pas wil starten met geo-engeneering, terwijl men al op z'n minst zo'n 10 jaar bezig zijn.

   Verwijderen
  12. Joop, geo-enginering is vlak na de Vietnam oorlog begonnen toen de Amerikanen in de gaten kregen wat ze met hun gesproei allemaal konden bereiken. Begin jaren 60 kwam dit ter sprake als oorlogsmiddel om die vermaledijde communisten dood te laten vriezen door middel van opzettelijke klimaatwijzigingen. De koude oorlog was volop bezig en alles werd uit de kast gehaald.
   In die periode is trouwens het woord 'complottter' bedacht om zo hun rug vrij te houden.
   Dat de Amerikanen volop oorlogsmisdaden plegen, ja nu nog steeds, blijkt wel hieruit: 'Change your course!': Pompeo threatens ICC over US war crimes probe dus hoe fanatiek Pompeo zijn oorlogscriminele soldaten beschermd tegen eventuele vervolging. Dit 'verdedigen' komt voor mij over als een bekentenis dat die "misdaden wel gepleegd worden maar dat ze ons toch niets kunnen maken".

   Verwijderen
  13. Matt, hij komt nooit met enig mechanisme, doelstelling of kostenplaatje, slechts met die HR2977 en emotionele argumenten! De chemtrailers evenmin, die zijn verdeeld over klimaatbeheersing en een soort chemische warfare. Joop gelooft niet in global warming, maar hij komt ook nooit met enig ander mechanisme.

   Verwijderen
  14. @Matt,

   Een vriendelijk verzoek aan jou, zou jij dit document willen lezen? Het maakt mij niet uit hoe lang je er over doet maar lees het. T.z.t. lees ik wel jouw feedback hierover.

   https://www.activistpost.com/2019/01/chemtrails-exposed-the-deep-state-and-the-new-manhattan-project.html

   Verwijderen
  15. "doelstelling of kostenplaatje"

   Doelstelling en kostenplaatje ben jij @Rootman en als jij dat met jouw linkse politieke correctheid nog niet hebt uitgevogeld, dan heb ik een enorm medelijden met je.

   Verwijderen
  16. Argumenten van @Rootman;

   - ik bezoek alu-hoedjes sites;
   - ik bezoek sites die reclame bevatten.

   Mijn argument;

   @Rootman is niet in staat om relevante informatie die hier door mij wordt ingebracht uit te zitten maar kan wel een abonnement op Netflix nemen om even zolang durende docu's uit te zitten.

   Verwijderen
  17. Netflix waar George Soros een dikke hand in heeft!

   Is @Rootman een trol?

   Verwijderen
  18. Netflix test reclame tijdens series

   Een flinke domper voor trouwe Netflixers: het platform is momenteel reclamespotjes aan het testen tussen de afleveringen van series door. Netflix experimenteert onder een kleine groep abonnees, maar zij zijn not amused over de promovideo's.

   @Rootman is een alu-hoedje!

   Verwijderen
  19. Zo, ik meen genoeg argumenten te hebben aangetoond dat een ADHD mental disorder geen pretje is. Ik hoop dat @Rootman het met mij hierover eens is?

   Verwijderen
  20. Voor de rest adviseer ik de overige reaguurders hier om @Rootman in zijn waarde te laten ter bescherming voor hemzelf.

   Verwijderen
  21. Voor ik mijn nest in duik nog even het volgende @Rootman. Voor mij krijg jij, in al mijn preutsheid, een hele dikke middelvinger in je reet, die ik daarna diep je strot in duw.

   Verwijderen
  22. Tja, je was blijkbaar erg kwaad, omdat je geen enkel zinnig antwoord hebt op de vragen die ik stel bij dat hele fenomeen.

   (Wat heeft netflix of adhd met chemtrails te maken???)

   Verwijderen
  23. Die conferentie in Kenia is belangrijk. Al tientallen jaren komen er van tijd tot tijd futurologen en ingenieurs met plannetjes om bv zwaveldioxide, ijskristalletjes etc. in de hogere atmosfeer te brengen. Of bv kleine spiegeltjes in een lage omloopbaan (zeg daarna maar vaarwel tegen ruimtevaart!). Vaak is een kladje papier al genoeg om te berekenen dat dit onhaalbaar is.

   Maar het principe van geo-ingeneering, haalbaar of niet, is potentieel enorm gevaarlijk. Domme fouten (gestimuleerd door lobbyisten) hebben zo bv het gebruik van palmolie in biodiesel gestimuleerd, iets wat nu pas, na vele jaren wordt teruggedraaid); iets dergelijks zou zo maar met geo-engineering kunnen gebeuren, dus krachtig waarschuwen is belangrijk. Zo zou men ook die beruchte HR2977 dienen op te vatten.

   Vanuit radicale klimaatactivisten is er ook vaak druk, wat moet je als alle ijsberen doodgaan (er zijn er nog nooit zoveel geweest als nu!):

   http://arctic-news.blogspot.com/p/summary.html

   Deze site is berucht om zijn ´curve fitting´: alle trends worden exponentieel doorgetrokken, waardoor we allemaal gekookt worden binnen een generatie. Maar er werken ook goede klimatologen aan mee; het meanderen van de jetstream werd hier bv. al heel vroeg gesignaleerd. Ik denk ook dat het leren winnen van dat methaan heel belangrijk is.

   Het is blijkbaar niet heel moeilijk om jonge pubers op straat te krijgen voor klimaatmaatregelen. Regeringen besteden hun budget echter liever aan oorlogen of sluizen het liever door naar hun vriendjes, de multinationals.

   Het probleem van pessimistische scenarios is dat het hoofdzakelijk diegenen treft die minder economische waarde hebben (en daar zijn er volgens velen toch al te veel van).

   Maw: niemand gaat hier uiteindelijk veel budget voor vrijmaken, ook hier kunnen we als prognose: Cui bono? gebruiken.

   Klimaatactivisme gebezigd door lobbyisten komt evenals -sceptiscisme lobbies uit medium/ korte termijn belangen: de bouw en installatie, elcetrischa auto fabrikanten, lithium mijnbouw etc.

   De chemtrails, hypothetisch als ze zijn, zouden vanuit een dieper, lange termijn geopolitiek niveau gedirigeerd moeten zijn.

   Maar dan moet er wel een rendement in zitten! Ik kan dat niet verzinnen, maar wie weet kan iemand anders hier overtuigen?

   Verwijderen
  24. Nou nou Joop. Lekker geslapen?

   Verwijderen
 9. Als er schulden kunnen (moeten) gemaakt worden is zij er als de kippen bij.
  Tot zover "onafhankelijkheid", er zijn miljarden binnen te halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. AIPAC's Open Secret, Exposed by Ilhan Omar
  https://www.youtube.com/watch?v=6kOtbJ33Y-8

  Amerikaanse volk gaat wakker worden. Geloof me.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn mening.
  The Christchurch shooter ruikt wederom naar een psyop operatie om het vuurtje tussen de moslims en christen op te hitsen, Het is wachten op een antwoord van IS of andere radicale moslims. Hij maakt er geen geheim van dat hij en dat hij een civiele oorlog wil.

  Oplossing:
  Beperken van de vrijheid van meningsuiting
  Beperken van het bezit van wapens bij de bevolking in amerika.

  Beoogd resultaat door de oligarchen: Wereldwijd Marxisme en hungergames maatschappij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zijn erg veel zeer geschifte mensen! Volgens mij is een deel van mensen die suïcidaal zijn in de verkeerde omgeving potentiël in staat tot dit soort acties.

   Het is de vraag in hoeverre er ´handlers´ en methoden zijn om dit een beetje te sturen, vaak gaat het tegenwoordig nog om ´memes´ en copycat acties.

   Origineel denken is voor terroristen blijkbaar bijna onmogelijk gezien de extreem trage ontwikkeling van hun modus operandi: meer dan een generatie waren het alleen bommen, terwijl de nazis al meer dan een generatie bijna alleen shootings en stabbings doen. Dat doen de salafisten pas sinds er getrainde jihadisten zijn teruggekomen.

   Dit fenomeen wijst er op dat het zeer moeilijk is op te treden als handler. Sekteleiders kunnen het wel, tot op zekere hoogte (Manson, Jim Jones, Shoko Ashara, David Koresh, de MEK en de salafistische groepen.) Er zijn ook nog de peudo-cults zoals de neocons en Ayn Randers, die minder direct moorden maar wel op veel grotere schaal. De evangelicals horen misschien ook in deze categorie, omdat ze in een tijdsbestek van enkele generaties culturen de nek om draaien. Intelligenter, maar niet in staat om snel en direct te beïnvloeden.

   Wereldwijd Marxisme: die term behoeft (Veel) nadere uitleg. Het woordje socialisme, communisme en Marxisme wordt op het internet vaak totaal afwijkend gedefinieerd : denk aan toktok, die Putin als ´commie´ wegzet.

   Verwijderen
  2. Interessant om te volgen wat er allemaal nog naar boven komt in deze case.

   Verwijderen
  3. Er wordt weer onmiddelijk geprobeerd om het wapenbezi onder burgers te beperken. Dus dat hebben we al weer juist voorspeld.
   NEW ZEALAND PM VOWS GUN CONTROL AFTER CHRISTCHURCH MOSQUE SHOOTING
   https://www.infowars.com/new-zealand-pm-vows-gun-control-after-christchurch-mosque-shooting/

   Verwijderen
  4. De massa immigratie rethoriek van FvD is wel degelijk levensgevaarlijk.
   Moslimhaat wordt georganiseerd vanuit israel (hersenspoeling wilders) en de tegenreactie ook (bewapening en doorlaten terroristen ISIS) Waarom laten mensen zich zo tegen elkaar uitspelen.
   https://beforeitsnews.com/v3/terrorism/2019/2461637.html
   Migratie doen we al duizenden jaren en hoeft geen probleem te zijn. dat kan door uiroeing autochtonen of assimilatie met de autochtone, de laatste vorm heeft mijn voorkeur.

   Verwijderen
  5. Migratie doen we al duizenden jaren en hoeft geen probleem te zijn. dat kan door uitroeiing autochtonen of assimilatie met de autochtone, de laatste vorm heeft mijn voorkeur

   Ik hoop maar dat je laatste regel een understatement is, Mark.

   Uitroeiing is geen probleem?

   Ik heb nog een aardig nieuwtje voor je: Als de huidige trend zich voort zet, zal de helft van de geboortes over 80 jaar in Afrika plaats vinden.
   Vrijwel alle giga steden zullen in Afrika zijn.
   Denk je dat die Afrikanen daar blijven?

   Er staat uitroeiing op het menu voor jouw kinderen en kleinkinderen, Mark. Gelukkig maar dat JIJ het geen probleem vindt.
   https://www.visualcapitalist.com/   Verwijderen
  6. Ik vind immigratie geen probleem, maar dit is een opgezette invasie. Een proces dat nodig is om uiteindelijk de corporate 1 wereldorde te realiseren. Rassen en religie oorlogen zullen ontstaan. Die kunnen rustig decennia duren. In het proces zullen midden klasse en naties ten ondergaan. Waarop de oligarchie een oplossing heeft voor de problemen. nl. door hun gecontroleerde (marxistische) dicatuur.

   Verwijderen
 12. Hoe incompetent kun je zijn!

  Door antivaxx boeken te willen verbieden krijg je alle aluhoedjes ter wereld de gordijnen in!!! De CU staatssecretaris denkt vanuit zijn gristelijk perspectief zeer eendimensionaal in termen van toestaan en verbieden, en is waarschijnlijk zelf nauwelijks het stadium van antivaxxer ontstegen.

  Een zwarte dag voor epidemiologen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit is niet echt mijn 'ding', maar op een regenachtige zaterdag wellicht een aanrader

  Hoe de Deep State van GB (het heeft een naam Integrity Initiative) infiltreert in organisaties, weblogs, en individuen om gedachten en handelingen te saboteren.

  https://disobedientmedia.com/2019/03/how-brexit-and-integrity-initiative-exposed-britains-foreign-policy-plans-for-europe/

  Allemaal linkjes in het stuk zelf die je verder leiden voor de geïnteresseerde

  Stukje (wat we al wisten, maar voor wie wil kan in de documenten van Integrity Initiative de confirmatie van hun gedachten zien)

  'Great Britain has for many years sought to use immigration as a way to culturally bolster a country that British elites view as being in decline. This is partially a response to unsustainable birth rates that create incentive to use immigration not only as an immediate fix, but also one for the long term since newcomers are more likely to have larger families than their European counterparts. Another reason is that according to Integrity Initiative leaks, the British government seems to believe that Islamic immigrants can be shown the importance of support for NATO. Currently the UK’s population has a considerable amount of euroskeptics who are opposed to organizations such as the European Union and NATO. The alliance is one of many transatlantic and trans-European projects which have come under fire amid a surge in public support for policies such as Brexit.'

  Vraag is: waarom wil Integrity Initiative zo graag saboteren. Wat is haar uiteindelijke doel?

  Saboteren om het saboteren om daarmee macht te behouden?

  Want het doel van de machthebber is om macht te behouden (Orwell)?

  Mijn conclusie: machthebbers kunnen niks maken, alleen breken. Middeleeuwse tijden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. En als ik dan toch linkjes aan het delen ben, raad ik ook deze aan om te lezen

  http://www.medialens.org/index.php/current-alert-sp-298539227/cogitations-archive/882-the-sixth-filter.html

  De media wordt geleid door

  A) een paar steenrijke bedrijven

  B) advertenties

  C) overheidsinstellingen ('experts') die de overheid nooit zullen afvallen

  D) schrijvers die anti-media artikelen bestrijden met 'FLAK'

  E) een allesoverheersend idee dat er gevaar van buiten heerst

  Met maar een doel: de lezer van zichzelf te vervreemden (zich alleen maar te laten interesseren die nooit op hem of haarzelf van toepassing zijn en waar wij niks tegen kunnen doen, anders dan geloven in een machtige Leviathan die voor ons, ons werk doet en onze veiligheid en toekomst garandeert)

  OK. Genoeg huiswerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is nooit sterk als een wetenschappelijk argument waarde krijgt door het tegenargument te verbieden

  https://www.nu.nl/gezondheid/5793660/kabinet-wil-dat-bolcom-boeken-die-tegen-vaccinatie-pleiten-gaat-weren.html

  Je kan er natuurlijk wel eindeloos over vaccinaties praten zonder de 'echte onderwerpen' te bespreken. Want onzin kent geen begin, en is eindeloos. Laat dat nou net de bedoeling zijn. En vaccinaties is weer eens wat anders dan Sinterklaas of 'geslacht' (ook onderwerpen waar je eindeloos over kunt praten zonder enige kern te raken).

  De kans dat je sterft aan armoede en eenzaamheid is nog altijd vele maken groter dan dat dat je sterft aan mazelen, of aan een allergische reactie van een vaccinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Joop @ Matt.

  Joop gaf een link aan Matt en vroeg hem dat te lezen. https://www.activistpost.com/2019/01/chemtrails-exposed-the-deep-state-and-the-new-manhattan-project.html

  Ik heb dat lange artikel gescand. Dan zie ik dat de term 'vlieg-as' steeds terug komt.
  Dàt zou in die chemtrails worden verspreid: de rotzooi die in de filters zit op steenkolencentrales.

  Maar in een pdf dat ik op het internet vind lees ik wat er in vliegas zit, en dat dit normaal wordt verwerkt in beton en wegen.
  Het zit daar vast in en kan weinig kwaad, begrijp ik.
  Het gaat over pakweg 1 miljoen ton per jaar, in Nederland.
  Het lijkt me veel goedkoper om dat in wegen te stoppen, dan per vliegtuig uit te strooien.

  http://www.chemischefeitelijkheden.nl/Uploads/Magazines/h028.pdf  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lang artikel!

   Het langste deel gaat over operation paperclip, met een enorme whoiswho. Het praat over spinoffs via de CIA.

   Uiteraard hebben die spinoffs, waaronder DARPA, met hun vrijwel onbeperkte budget heus wel gehobbied met aerosols. Chemische en biowarfare, maar ook tijdelijke weersverandering voor een veldslag.

   Zoals ik eerder aangaf zijn er gretige ingenieurs en futurologen bezig met plannetjes over geoengeneering, ongetwijfeld sommigen ook in dienst van DARPA etc.

   Maar het kamp van Joop moet eens een keer een beslissing nemen: is er nu wel global warming of niet? En wat denkt de deep state hier dan over? Indien niet, dan vervalt het hele klimaatargument, en moet men met een andere reden (+ motivatie) komen. Als chemtrails iedereen tot makke schapen maakt, wat doen wij, zonder mondkapjes, dan hier op dit blog?

   Wat betreft vliegas, let op de naam! Als je het niet af filtert vliegt het letterlijk de atmosfeer in: gratis! Waarom het dan afvangen en vervolgens weer met vliegtuigen uitstrooien? Het gaat om vele duizenden tonnen per schoorsteen en het grootste deel bestaat uit doodgewone componenten zoals silicium- aluminium- en ijzeroxiden.

   Verwijderen
  2. Rootman:
   Wat betreft vliegas, let op de naam! Als je het niet af filtert vliegt het letterlijk de atmosfeer in: gratis! Waarom het dan afvangen en vervolgens weer met vliegtuigen uitstrooien?

   Goed gezien!
   Maar ik moet wel zeggen: door het over de hele aarde te verspreiden heb je veel meer effect dan als je het alleen boven de Ruhr laat vervliegen.

   Eigen idee:
   Op de oceaan ( zwart) is de warmte-opname veel groter dan op land ( lichter van kleur).

   Als ik chemie zou uitstrooien: alleen boven zee, en nooit boven land. Geeft te veel weerstand, en daar komt via de schoorsteen toch al voldoende vliegas in de lucht.

   Verwijderen
  3. NB: Maarten van Rossem zegt ergens: 'Het heeft geen nut om te kijken wat iemand in zijn jeugd heeft gezegd of geschreven. Dat heeft weinig betekenis voor wat hij later doet. En zeker geen bewijskracht.'

   Rossem overdrijft, maar ik zou zeggen: Àlles is al ooit bedacht en geprobeerd.
   Bio-warfare, besmettelijke ziekten ontwerpen die alleen één etnische groep treffen, ideëen om de wereldbevolking kleiner te maken, etc etc.

   Als je één van die plannen of experimenten vindt, is dat helemaal geen bewijs dat dit (nog) wordt gebruikt.

   Denk aan zenuwgas dat in WO1 werd gebruikt. Is daarna niet meer zo gebruikt. Wel hebben de Yanks kwaadaardig spul in Vietnam gebruikt, en aan Saddam geleverd. Maar nooit meer met de directe dodelijkheid van zenuwgas.

   Verwijderen
  4. @ Matt,
   ja, we weten allemaal dat dat is gebruikt. Maar in WO1 werd het massaal gebruikt. In Vietnam werd Agent Orange gebruikt. In Irak depleted uranium. Etc. Dat zijn allemaal heel erg vieze bio wapens. Maar niet zo direct dodend als zenuwgas.
   Ik noemde Saddams gebruik er van, en je hebt gelijk: dat werkte heel direct. Maar de schaal was erg klein, dus schreef ik: "Niet meer zo gebruikt" als in WO 1.

   Verwijderen
  5. Is uranium een bio wapen? Ik denk het niet. En agent orange? Dat wel meen ik. Of is dit 'gif'?

   Verwijderen
  6. Trouwens, Matt,

   wel fijn voor jou dat je hier even op deze onbelangrijke slak zout kon strooien, niet?
   Is het niet zinvoller als je de discussie over 'vliegas' even met Rootman of met mij voort zet?

   Verwijderen
  7. Wat kun je toch kinderlijk om de hoek komen Verheul, als een discussie niet meteen in jouw straatje past. Anders ben je er als de kippen bij om iemand ter verantwoording te roepen als die jouw mening niet deelt en dus "achterlijk en dom" is.
   Mij verwijt je bijvoorbeeld dat ik soms op E. reageer(de), maar als het jou zo uitkomt reageer jij er meer op dan ik.(als het maar over joden gaat)
   Dus Verheul, nee ik discuteer niet meer met jou.

   Verwijderen
  8. DU is ballistisch uiteraard een top-idee. De toxiciteit, dat is van later zorg... Zo denken ze toch???

   Verwijderen
 17. Matt schreef gisteren rond 17 uur:

  Laatst las ik dat er ook vliegas gesproeid wordt via die vliegtuigen omdat het via de geijkte weg veel te duur is om dit op te ruimen (zwaar giftig afval)en ze dus de smoes gebruiken dat dit het zonlicht reflecteert, naast het aluminium en andere rotzooi.

  Ook in het lange artikel van Joop lees ik dat vliegas een flinke rol speelt in de chemtrails.

  Rootman en ik brengen daar van alles tegen in.
  Dan ben ik benieuwd waar wij fout zitten. Want eerlijk gezegd: ik heb me nog nauwelijks verdiept in de chemtrails. En als ik dan al snel denk dat ik het ontzenuwd heb, weet ik ook wel dat ik vermoedelijk allerlei zaken over het hoofd zie.

  Dus: wàt is jullie argument?
  Waarom gaat dat vliegas in de vliegtuigen en wordt het uit gestrooid ?

  NB: Het overgrote deel van het gewicht bestaat uit stoffen die ook in zeeklei zitten. Dure grap dus om dat per vliegtuig uit te gaan strooien. ( Als je bedenkt dat we grofweg 1 miljoen ton per jaar produceren /produceerden in Nederland...)
  Of heeft men al die echt giftige stoffen uit de vliegas gehaald, en strooit men die uit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier een link over hoer giftig vliegas wel niet is
   Zeer giftig vliegas

   Als het al met vliegtuigen word meegevoerd kan dat verklaren waarom er in gebieden ver weg van een oven of betoncentrale er toch vliegas word gevonden, En die kost? Wat maakt dat nu uit voor die gekke Amerikanen die miljarden "zoek" maken om hun vuile spelletjes te spelen. En ze gaan echt niet aan de grote klok hangen wat ze allemaal uitvreten.
   Ik heb hier al eerder de link geplaatst waarin te zien was hoe effectief die speciale vliegtuigen zijn uitgerust om te sproeien. In de link over Pompeo hierboven door mij geplaatst kun je opmaken dat de Amerikanen zich oppermachtig voelen en ze over de hele wereld misdaden kunnen plegen en ze er niet voor gestraft kunnen worden.
   Rootman vraagt waarom we niet met een masker rondlopen.
   Vraag aan Rootman: verklaar jij dan het enorm toegenomen aantal ziektes de laatste pakweg 50 jaar. En kom niet af dat het de coca cola is want die is al 100 jaar oud en op wat dikke mensen na zie je er niet veel van. De gouden regel is nog altijd: TE veel van iets is niet goed (behalve dan het oude grapje "tevreden".
   Wat is de agenda? goede vraag want ik stel me voor dat, als zij (de vriendjes van verheul) de aarde willen vernietigen, ze er zelf ook aan gaan. In hun zeer moderne grotten kunnen ze misschien overleven, maar het blijven grotten.
   Dat big pharma een flinke duit in het zakje stopt is vrijwel zeker. Mooi voorbeeld is Bayer met hun 'Monsanto troep'. Aan de ene kant de mensen vergiftigen door landbouwgif aan de boeren op te dringen en aan de andere kant een pilletje (aspirine uitgevonden door Bayer) verkopen aan diezelfde mensen die daar koppijn van krijgen. Dubbele kassa!
   En ons overheersen? daar zijn ze al 2500 jaar mee bezig (sinds Caesar) en het heeft tot nu toe niet echt geholpen want de opstanden groeien nog steeds.

   Verwijderen
  2. Matt,
   dank je voor het antwoord.

   Ik heb de blog van Toine van Bergen gelezen.

   Hij noemt deze argumenten:
   - vliegas is erg giftig.
   - Lucas Reijnders zegt dat.
   - Collusie is samenzwering tussen overheid en bedrijfgsleven.
   - Zelfs de provincie Gelderland mag niet weten hoeveel gif er in beton zit.

   De link naar de AD werkt niet meer. Maar op internet vond ik de gerechtelijke uitspraak: https://www.raadvanstate.nl/@86437/201102730-1-a4/

   Ik bekritiseer elk punt:

   1) Van Bergen is een free lance journalist met enkele blogs. Geen deskundige. Hij zegt nergens welk gif er in zit.

   2) Lucas Reijnders zegt voornamelijk: radon is giftig en veroorzaakt kanker. Vliegas versterkt de werking van radon.

   3) Ja, collusie bestaat en is kwalijk. Maar het is niet aangetoond dat hier collusie is. Tussen wie en wie?

   4) Nou, de rechter heeft het anders aangepakt. Die zegt: Ja, als
   vliegas bij Mebin binnen komt is het afval. Maar als het buiten gaat is het geen afval. En daarom hoeft Mebin niet haar recept vrij te geven.

   Ik vraag me nog steeds af: hoe giftig is vliegas als het niet in de lucht zit, maar in beton.
   Dat iemand ziek zou worden als de beton-bouwsels worden afgebroken: OK. Maar dan moet men de nodige veiligheid betrachten. Elke sloop is gevaarlijk en duur. Altijd.

   Ik ben wel benieuwd wat die Vliegasunie doet behalve de zaak zeven en daarna als fijner poeder verkopen. Haalt ze ook zware metalen er uit?
   https://www.vliegasunie.nl/

   De site staat vol van 'Duurzaamheid!"
   Ik vertrouw die lui ook niet.
   Heb zelf ooit een rechtszaak gewonnen: ik bracht afval van biologische mais-planten op mijn land.
   De politie zei: U dumpt afval.
   Mijn verweer was: Zo is de landbouw ontstaan: door plantenresten en mest aan te brengen als voeding.
   Wetgever eist dat ik mijn afval naar de compostering in Moerdijk breng. Maar als ik terug koop hebben ze slechts twee soorten: licht verontreinigd, en -zover-de- wet- toestaat-verontreinigd.

   Mijn stelling was: "Ik denk dat compost wordt gebruikt om van zware metalen af te komen: de wetgever zegt dat ik een beetje op mijn land mag gooien. Dat beetje voegen ze dan toe aan mijn mais-afval ! "

   Uiteraard heb ik die zaak gewonnen ! Stond in alle boerenbladen. Lang geleden.

   Verwijderen
  3. Ik herhaal nog eens de pdf uit 1996:

   http://www.chemischefeitelijkheden.nl/Uploads/Magazines/h028.pdf

   Daar lees ik ook dit:
   Ook wordt de mogelijkheid bestudeerd om uit vliegas metaal te winnen. Met name lijkt de winning van elementen als aluminium, ijzer,
   titaan, germanium, gallium en beryllium interessant.

   Verder:

   De milieuhygiënische aspecten van poederkoolvliegas zijn uitgebreid
   onderzocht. Bij verwerking van (droge) vliegas kan er stof in de
   lucht komen. De stofbelasting dient beneden de MAC-waarde van
   10 mg/m3 te blijven. Uit onderzoek is gebleken dat poederkoolvliegas geen mutagene activiteit vertoont en naar verwachting geen carcinogene activiteit zal vertonen. Er zijn verder geen indicaties dat
   vliegas bindweefselgroei in de longen (silicose) veroorzaakt (2).

   JV:
   Het zou me niet verbazen als er intussen metalen uit worden gehaald.

   Verwijderen
  4. Hopelijk worden uit afgevangen vliegas zeldzame metalen gewonnen! Anders gaat het allemaal naar de fundamenten en decoraties van mijn nieuwe huisje! Uiteraard daarna verguld...

   Goed dat het afgevangen wordt, maar dit spul heeft waarde! Veel te zonde om het voor een vaag project met enorme kosten te verspillen!

   Nou jij weer toktok2...!

   Verwijderen
  5. Kiwa geeft richtlijnen voor vliegas etc: https://www.kiwa.nl/upload/extra/Productinfo_1703_-_Vliegasunie.pdf

   Verwijderen
 18. @Rootman stelde ook nog dat ik niet geloof in Global Warming. Ook daar zit @Rootman naast. Ik geloof best dat de aarde opwarmt door een natuurlijk proces, dat doet het tenslotte al 4,5 miljard jaar.

  Dan heb ik hier nog een leuk videootje voor useful idiot @Rootman.

  Sjoemelt het KNMI met temperatuurdata? … Het zal toch niet waar zijn!?

  https://www.climategate.nl/2019/03/klimaat-en-gesjoemel-met-temperatuurdata-het-zal-toch-niet-waar-zijn/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het niet eens met de stelling dat de aarde opwarmt. Tenminste niet zo snel als voorspeld maar eerder op lange termijn zal afkoelen simpel omdat onze zon niet het eeuwig leven heeft en ook afkoelt. Daarnaast verwijderd de aarde zich met een paar centimeter per jaar van de zon af, dus dat is ook afkoeling.
   Nu is dit natuurlijk allemaal lange termijn denken.
   waar ik het wel mee eens ben is dat het klimaat veranderd, in die zin dat waar het nu warm is het straks koud zal zijn en vice versa. Hierdoor veranderd ook de straalstroom en dat zorgt er weer voor dat het nu regent en sneeuwt waar het dat nog niet eerder gedaan heeft, terwijl anders natte gebieden nu smakken om water.
   In hoeverre daar de mens invloed op heeft is de grote vraag. Feit is DAT ze sproeien, ze geven het zelf toe! Of het helpt? Misschien. Werkte haarp? ook misschien, maar het valt wel op dat toen ze daarmee aan het experimenteren waren er wel degelijk klimaat veranderingen optraden. (California). Het enige wat hun weerhoud is de enorme stroomcapaciteit die hiervoor nodig is.

   Verwijderen
  2. Overigens schijnt Gerrit Hiemstra een adviesbureautje te hebben hoe je met Global Warming en de stijgende zeespiegel om moet gaan. Voor dat advies moet je wel betalen natuurlijk en Hiemstra heeft er ook niets aan als kouder i.p.v. warmer wordt en de zeespiegel niet gaat stijgen. Hiemstra heeft ook toegegeven dat hij soms weleens een graadje liegt. Naar boven natuurlijk, nooit naar beneden, anders kan hij zijn adviesbureautje wel sluiten.

   Debunking the Climate Consensus

   https://www.youtube.com/watch?v=uma-w6caJhY

   Verwijderen
  3. Joop,
   je moet ophouden om anderen uit te schelden.
   Ik lees jouw posts vaak niet, maar nu zie ik dit weer staan: useful idiot @Rootman

   Hou er mee op of ik ga de post waarin gescholden wordt, verwijderen.
   Geldt trouwens voor iedereen.

   Verwijderen
  4. [Ik ben het niet eens met de stelling dat de aarde opwarmt. Tenminste niet zo snel als voorspeld maar eerder op lange termijn zal afkoelen simpel omdat onze zon niet het eeuwig leven heeft en ook afkoelt. Daarnaast verwijderd de aarde zich met een paar centimeter per jaar van de zon af, dus dat is ook afkoeling.
   Nu is dit natuurlijk allemaal lange termijn denken.]


   Dit is uiteraard weer draaien, want als ik het over global warming heb bedoel ik de door mensen veroorzaakte component.

   Ga praten over cycli wanneer je het begrijpt, je zou onderweg mogelijk wat meer wiskunde moeten leren...

   Over data dienen we een zeer nuchtere en feitelijke discussie te voeren! Met keiharde, uitstekend gefundeerde argumenten!

   De data aanvechten zou pas mogen met de meest keiharde bewijzen!

   Anders kun je wel elke Guru die opduikt gaan volgen!!!

   Verwijderen
  5. Rootman,

   hiermee wil ik aangeven dat de hele discussie over 'global warming' etc. volkomen zinloos is.
   Nog nooit is een gesprek over "het weer" zinvol geweest.
   Voorspellen werkt niet en achteraf is het altijd mooi l*llen.
   Daarom kom ik met extreem uitersten die wel kloppen maar niet terzake doen. Wat heb je aan wiskunde als je moet gokken want dat is het. NIEMAND kan voorspellen hoe het weer er in de toekomst zal uitzien, ongeacht hoeveel moeite de mens ook zal doen om dit te veranderen/wijzigen, en die eventuele resultaten zijn ook niet voorspelbaar.
   Je kunt hierover van gedachten wisselen en leuke gesprekjes voeren, onder het genot van een lekker bakje groene thee, maar het oplossen zal niet gebeuren, niet door mij en ook niet door jou.
   Als dit hele gedoe dient als afleidingsmaneuver om duistere zaken in het donker te houden dan kun je wel stellen dat ze daarin volledig geslaagd zijn.

   Verwijderen
  6. Merendeels mee eens. Maar wanneer grove onjuistheden, afkomstig van lobbyisten neergezet worden is het wel degelijk zinvol om dat te melden.

   Verwijderen
  7. Dat ben ik ook met jou eens Rootman, mensen vals voorlichten is foute boel, maar daar hebben we gelukkig sites als deze voor. Niet om in een thee kransje te zitten maar om de foute zaken te melden en mensen aan het denken te zetten zodat ze zelf op onderzoek uitgaan en hun eigen conclusies trekken.

   Trouwens mijn nieuwe cartoon is uit, over hoe ik denk over Amerika en wat hun toekomst daar is.

   Verwijderen
  8. @Jan Verheul,

   Goed idee, Jan, maar begin dan eerst bij @Rootman, want van hem heb ik de term "useful idiot" geleend. In het vervolg zal ik @Rootman "De kleuter in eikeltjespyjama." noemen.

   En laten wij eerlijk zijn, het is toch @Rootman die een geestelijk gebrek heeft, wat weer overduidelijk blijkt uit zijn kleuterreactie; "(Wat heeft netflix of adhd met chemtrails te maken???)".

   Het eerste feit "Netflix" heeft te maken met George Soros (dat had ik er ook bijgeschreven) waarmee het volgende feit "adhd" bewezen is en als laatste feit "chemtrails", want @Rootman is kennelijk wel in staat om docu's op Netflix te bekijken maar niet twee relevante docu's over chemtrails (ook dat had ik er bijgeschreven).

   Maar hoe zou jouw reactie zijn als er achter de chemtrails een joods complot zou zitten (wat niet eens ondenkbaar is)?

   Verwijderen
  9. Joop,
   de wereld zit vol met useful idiots, maar elkaar op dit blog zo noemen, dat moeten we niet gaan doen.
   En als Rootman jou wèl useful idiot heeft genoemd, dan geldt deze 'laatste waarschuwing' :-) ook voor hem.

   Verwijderen
  10. @Jan Verheul,

   "de wereld zit vol met useful idiots"

   Schaar jij jezelf daar ook onder of zijn het alleen 'anderen'? Want dat is ook weer zoiets, uit bovenstaande quote kan ik ook destilleren dat jij daar, in bedekte termen, mij, iemand anders hier op dit blog of hen die via grondmonsters hebben gemeten dat de hoeveelheid aluminium (neurotoxin) in de grond 18.000x hoger is dan normaal, mee bedoeld. Maar kennelijk schijnt het hier zo te moeten werken dat @Rootman eerst ontkend dat chemtrails bestaan, dan toegeeft dat chemtrails bestaan, dan weer ontkend dat chemtrails bestaan, om tenslotte te besluiten dat chemtrails wel bestaan maar dat het op zo'n kleine schaal wordt toegepast dat het geen kwaad kan.

   De discussie ging er in allereerste instantie om of chemtrails bestaan of niet en het antwoord daarop is dus, ja. Geen knipperlicht reacties waarvan @Rootman zich denkt te moeten bedienen, die bij mij inderdaad irritatie oproepen.

   Verwijderen
  11. Het wordt een beetje ijl-zwammen , Joop.

   Als ik de zin na twee keer lezen niet begrijp, laat ik het maar zo...

   Verwijderen
  12. Misschien moet je de zin drie keer lezen?

   Ik doe maar een voorstel. Echt, ik wil je op alle mogelijke manieren helpen om je uit deze ijlzwam toestand te halen.

   Verwijderen
 19. In Frankrijk gaar het nu weer helemaal de foute kant op. Macron zijn "tegemoetkomingen "via inspraak is al weer afgelopen en hebben blijkbaar volgens dat kleine dictatortje geen resultaat geboekt dus stuurt hij gemaskerde valse "gele hesjes" tussen de normale, geweldloze betogers in om de zaken op de spits te drijven met extreem geweld.
  Valse gele hesjes
  Dit is 1 nieuwsbron, maar dit verhaal is op meerdere site te lezen in een soms ietwat andere versie zoals deze
  Yellow Vests & police clash in Paris as Macron’s ‘great debate’ ends

  Hoe gaat dit eindigen????

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het manifest van de Moskee Terrorist:

  https://katana17.wordpress.com/2019/03/15/the-great-replacement-manifesto-of-new-zealand-mosque-shooter-mar-2019/

  Op deze site ( anti-semitische site) zijn flink wat goede comments te lezen:
  https://www.darkmoon.me/2019/christchurch-massacre-white-nationalist-gunman-kills-dozens-of-muslims-in-new-zealand-mosques/

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Censuur. Sitrep maart 2019.

  Verdwenen van het net: balder.com (1)
  Verdwenen van Amazon: 2 boeken van Kevin MacDonald. (2)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Opmerkelijk:
  Een joodse geleerde, Abarbanel, beschreef 500 jaar geleden al dat ze Israel zouden heroveren, en dat ze een oorlog tussen moslims en Christenen zouden ontketenen.
  De vader van Netanyahu schreef een boek over deze Abarbanel.

  The endgame of a certain Jewish elite’s effort to hypnotize the world into submission became apparent by around 1500, when the messianic-yet-worldly Zionism of Isaac Abarbanel drew the blueprint for the creation of the state of Israel more than four centuries later—and the apocalyptic war between Muslims and Christians it would instigate. To understand the significance of Abarbanel, we must remember that Jewish messianic thought has always awaited the coming of the Messiah, viewed as a king and warlord who will lead the Jews to a military triumph over all other tribes (the goyim) and institute 1000 years of pax Judaica. (Obviously this involves a severe rejection of the Christian and Muslim doctrine that Jesus was the Messiah.)

  Abarbanel was a key figure in the heretical, Satanic turn in Jewish millenarianism: The transition between traditional orthodoxy, which held that God alone would institute the messianic age without human help, to the Zionist doctrine that Jews should “force God’s hand” by taking over Jerusalem, and the world, themselves—even if the price involved kabbalistic black magic, devious conspiracies, big lies, mass murder, weaponized usury, and other abominations.

  https://www.amazon.com/Don-Isaac-Abravanel-Statesman-Philosopher/dp/0801484855

  BeantwoordenVerwijderen