donderdag 28 maart 2019

Reactie NPO-bazin Shula Rijxman leidt tot irritatie

De Reactie van NPO-bazin Shula Rijxman op de heldere brief van Eric van de Beek heeft onder brede lagen van de bevolking tot grote irritatie geleid. Een bloemlezing:Die Shula heeft blijkbaar dit Zwartboek NOS Journaal niet gelezen, of wil dit niet lezen.
Ja ze moeten inderdaad scherp blijven om hun leugentjes onder de mat te houden en zorgen dat ze niet betrapt worden.


De propaganda bazin* rept met geen woord over de argumenten die Eric aanlevert. Zoals het 2 jaar lang eenzijdig volhouden-absoluut geen nuance of tegengeluid door iemand in de corporate en staatsnieuws-dat Trump samen had gespannen en zelfs gechanteerd werd door Poetin. Terwijl van minuut 1 van het presidentschap van Trump al duidelijk was dat Trump absoluut niet Poetin's bitch was.

"onafhankelijk, betrouwbaar en pluriform" Is om te lachen. Ze zal de brief met een glimlach rond haar mond hebben geschreven. Heb ik hem even mooi afgescheept.  * woord aangepast door moderatorJan Verheul28 maart 2019 om 17:02
Shula schrijft: "Ook een aantal pagina’s van je site bekeken."

Nee mevrouw,m dat is niet de site van Eric v d Beek.
Dat is de enige geopolitieke site in Nederland die wèl 'wederhoor' doet.

Shula: De Nos is: "onafhankelijk, betrouwbaar en pluriform." Drie woorden, drie leugens.

Shula:
Het NOS Nieuws is niet alleen het meest gebruikte nieuwsmerk in Nederland, maar wordt ook het meest vertrouwd. Dit is een van de uitkomsten van de jaarlijkse ‘Mediamonitor’ van het Commissariaat voor de Media.

Dank je de koekoek. Het NOS nieuws bestaat 70 jaar, en de concurrenten zijn verdeeld en niet ouder dan 30 jaar. Traditie en 'time slot' is waardoor het bekend is.
Als je heel consistent de één zwart maakt en de ander ophemelt, zal 90% van de massa tevreden zijn over het nieuws. Ze zijn namelijk niet bezig met zelf waarheid zoeken.
Wat Shula beweert kan ik trouwens nergens vinden op de site: https://www.mediamonitor.nl/

Shula: " redacties ....zorgvuldig hun werk doen"
O ja? Wanneer hebben ze iemand aan het woord gelaten die precies kon uitleggen of de Krim nu was geannexeerd of heeft aan gesloten ? ( Vraag het Kissinger, Bolkestein, prof Reinhard Merkel, mevrouw Krone-Schmalz. Dan heb je goed onderbouwde argumenten die ùw pro-oorlog-hetze-verhaal ( 1000 maal herhaald) ontkrachten.

Of wat dacht je van het Kertsj incident? Consequent de dader als slachtoffer genoemd !!

Shula: "worden eventuele fouten publiekelijk gecommuniceerd."

Daar hebben we het over: Dat doet U NIET.

WNL? Hofbar ? Dat is schijn-oppositie, want over onbelangrijke zaken.

Mevrouw Rijksman is joods.
Nu zijn joodse mensen enorm over-vertegenwoordigd in de Media, zoals U weet.
Ik stel dus voor, om wat evenwicht in de zaak te brengen: laat ons eens een jaar of 5 een moslim-baas bij de NOS benoemen. En dan weer 10 jaar een allochtoon. 

Het is een concensus bubble. Die mensen bevestigen elkaar, en dit soort meningen/ feitenbronnen zijn intellectueel en sociaal te bedreigend. Er is slechts op micro niveau het verlangen tot waarheidsvinding Het zijn niet zo zeer de feiten als wel het niveau van oordeel en begrip die bewaakt worden.

In actiefilms zou men zeggen: this is above my pay grade...

"Hoe kan het dat mensen die pro deo schrijven voor de alternatieve media vaak beter geïnformeerd zijn, of in elk geval een meer kritische houding aannemen dan journalisten van de NPO die voor hun werk betaald worden?"

“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.”

1 opmerking:

  1. Wat nou zo leuk is: ik ging even kijken of Matt de neus niet een beetje te klein had gemaakt, dus : google afbeeldingen
    En verdomd: de cartoon van Matt staat er al tussen !

    BeantwoordenVerwijderen