maandag 25 maart 2019

Hoe geloofwaardig is Rutte's oproep tot matiging toon?

Wij hadden al eerder opgemerkt dat Rutte, via Asscher, dus enigszins verhult, een keus voor Baudet, gelijkstelde aan een keus voor haat.

Nu komt onze Premier in de Telegraaf met het volgende:

DEN HAAG - Premier Mark Rutte mengt zich hoogstpersoonlijk in de haatcampagne tegen Forum voor Democratie. De minister-president roept op tot verdraagzaamheid en neemt stelling tegen bedreigingen van Forum-leider Thierry Baudet.

Deja Vu
De gebruikelijke media als Trouw en NRC vervallen weer in de alom bekende artikelen en werkwijzen als ten tijde van Fortuyn: verdachtmakingen via columnisten, cartoonisten, gesjeesde academici, etcetera. Een regelrecht deja vu.

Toyota's
De oproep van Rutte tot matiging is dan ook veel beter dan zijn eerdere eens zijn met Asscher dat een stem op Baudet een stem voor haat is, maar hoe geloofwaardig is de Premier nu nog? Diezelfde Premier die CO2 uitstotende Toyota's schonk aan terreurgroepen in Syrië.

Doegin gecharmeerd van Baudet

NRC omschrijft Doegin als adviseur van Putin. Of dat helemaal klopt weten wij niet. Opiniemaker is mogelijk een betere omschrijving. Hoe het ook zij, deze Alexander Doegin heeft het nieuws ook bereik dat Thierry de grootste is, en Doegin en Baudet communiceren met elkaar, althans, dat hebben ze een jaar geleden een keer gedaan, en dat is prima. Baudet communiceert zeer veel. Met Amerikanen, Europeanen, en daaronder dus ook de Rus Doegin.

Afgestapt
Baudet is zelf op Doegin afgestapt toen hij in Nederland was. Dat moeten we meeloper Sven Koopmans, buitenlandspreekbuis van de VVD nog zien doen. Die spreekt voornamelijk met NATO-extremisten. Doegin is gecharmeerd van Baudet. Niet van Koopmans. 

Normaliseren
Wanneer Baudet Premier wordt, kunnen de Nederlands-Russische betrekkingen weer normaliseren. Alleen dat is al een enorm pluspunt van een stem op Thierry.

En dan nog dit...

Commentaar Blik op NOS-journaal: Journalistiek ondermijnt

20 Jaar geleden begon laf  NATO-bombardement op Servie Baudet heeft gewoon gelijk als hij zegt dat de journalistiek de samenleving ondermijnd. Niet alleen rechtstreeks de onze, maar ook Servie dat gisteren herdacht dat 20 jaar geleden de NATO-terreur bombardementen begonnen, Libie, Irak, Syrie, Rusland. Het is "de journalistiek" die de weg baant voor bommen, sancties, vijandschap, JSF's, etcetera. Blik op NOSjournaal voelt zich derhalve niet aangesproken door Baudet, maar vermoedt wel op wie hij doelt: NRC, Volkskrant, De Nieuws BV, NOS-journaal, die de gele hesjes in Frankrijk negeren, etcetera. 

16 opmerkingen:

 1. Briefje van Jan Dijkgraaf aan Lilian Marijnissen en Jesse Klaver betreffende de bedreigingen aan het ades van Thierry Baudet.

  https://www.briefjevanjan.nl/aan-lilian-marijnissen-en-jesse-klaver/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De top van groen links heeft dood en verderf gezaaid in Libië door het steunen van de NATO bombardementen. Ze hebben hiervoor nooit verantwoording hoeven af te leggen. Blijkbaar kunnen ze zeer makkelijk met die gedachte leven dat ze verantwoordelijk zijn voor honderdduizenden doden.

   Verwijderen
 2. DFP-Reportage: NATO bombing in 1999, The "humanitarian Intervention" in Yugoslavia

  https://deutsch.rt.com/programme/der-fehlende-part/86275-nato-bombardierung-1999-humanitare-intervention/

  Vienna: "NATO is the biggest terrorist organization in the world" – Protest 20 years after Yugoslavia bombing

  https://deutsch.rt.com/kurzclips/86308-wien-nato-groesste-terrororganisation-welt/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In 2014 kende Doegin Putin (nog) niet; lijkt dan ook sterk dat hij Putin's adviseur zou zijn; Eric van de Beek brengt deze onzorgvuldigheid/framing van Derix/NRC aan het licht.
  http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-128101577.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is er al een speciale aanklager aangesteld die gaat onderzoeken of Rusland de verkiezingen heeft beïnvloed en is Thierry al verdacht van samenspanning met de Russen. LOL.

   Verwijderen
 4. Uit https://www.counterpunch.org/2017/01/13/why-ridiculous-official-propaganda-still-works/ (CJ Hopkins)

  The primary aim of official propaganda is to generate an “official narrative” that can be mindlessly repeated by the ruling classes and those who support and identify with them. This official narrative does not have to make sense, or to stand up to any sort of serious scrutiny. Its factualness is not the point. The point is to draw a Maginot line, a defensive ideological boundary, between “the truth” as defined by the ruling classes and any other “truth” that contradicts their narrative.

  Kort gezegd: we mogen ons wel suf piekeren over 'de vraag' (die al dan niet een vraag is) of we al dan niet verdraagzaam moeten zijn naar Baudet, die leider is van de partij van haat (en ons afvragen of die partij werkelijk de partij van haat is)...

  Waar we niet over mogen nadenken is of Rutte, Baudet, etc etc, andere kanten zijn van dezelfde munt.

  Ik weet dat je adept bent van Baudet Blik. Ik ben geen adept van Baudet. Zo lang de kritiek/lof op Baudet maar inhoudelijk blijft lijkt me het geen enkel probleem dat we van mening verschillen. Met Baudet is er een kans op normalisatie met Rusland en dat is goed (hoewel ik de kans van slagen niet hoog acht), met de lijn die Rutte volgt is dat uitgesloten.

  Maar dat zegt niet alles over Baudet. Wat ik bv ook zou willen weten is waarom Baudet wel extra budget voor defensie wil als hij tegen 'imperialistische' oorlogen is?

  En waarom zegt Baudet niet: al het geld wat naar NAVO gaat, gaat vanaf nu naar de landen die in puin zijn geschoten door NAVO?

  En waarom is Baudet gewoon niet tegen alle oorlogen en schaffen we 'defensie' niet af?

  - Onbespreekbaar, voor of je nou voor of tegen Baudet bent, of je nou Jan Dijkshoorn heet, Marijnissen, Rutte, de Jonge, of Thieme. Dat jij er Rusland uitpakt, Blik hoort bij je Blog's core issues. Dat is prima.

  Maar waarom hoor ik die vredesstichtichters als Dijkshoorn, Thieme, de Jonge nooit over onze participatie in oorlog? Of hoor ik ze wanneer ze over oorlog praten oorlog goedpraten (als in Kosovo was genocide, daar moesten we wel ingrijpen [terwijl de genocide kaart die daar gespeeld was, racak, een synthetisch event was, en het moorden in Kosovo pas begon nadat NAVO Servie ging bombarderen; zie https://chomsky.info/200005__/). Over non-issues kunnen ze als de beste praten en is geen probleem welke stelling je daar ook inneemt om de reden zoals Hopkins in bovenstaande quote en essay toelicht.

  Baudet haatdragend? En critici op Baudet onverdraagzaam?

  Laat Rutte eerst eens naar zijn eigen handelingen kijken alvorens hij een ander de maat neemt. Dijkshoorn en co idem dito. Een pot nat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De grootste media hoax na WMD's in 2003. De russische inmenging in de amerikaanse politiek.

  Paul Joseph Watson.

  The Truth About 'Russian Collusion'
  https://www.youtube.com/watch?v=3vi04iC2fB8

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoax of All Hoaxes: RPI's Daniel McAdams on the Death of Russiagate

  There was collusion in the 2016 election, RPI's Daniel McAdams tells RT International. It was collusion between Hillary Clinton, US intelligence agencies, John Brennan, James Clapper, James Comey, and even "former" foreign intelligence agents like Christopher Steele. Is this actual collusion going to be punished now that the "Russia collusion" is shown to be the lie that it always has been?

  http://ronpaulinstitute.org/archives/peace-and-prosperity/2019/march/25/hoax-of-all-hoaxes-rpis-daniel-mcadams-on-the-death-of-russiagate/

  video (+/- 8 min.) met commentaar Daniel McAdams

  BeantwoordenVerwijderen
 7. http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2019/march/25/mueller-report-decimates-russiagate-hoax-whats-next/

  Mar. 25 - The two-plus year great hoax has come to an end. Trump is not Putin's puppet, as the vast majority of the mainstream media and Democrats have claimed. There was no "collusion" with Russia. So after so much wasted time and money, where do US/Russia relations stand and where should they be heading? What does it mean for the Venezuela regime change operation? Tune in to today's Liberty Report:

  http://ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2019/march/25/mueller-report-decimates-russiagate-hoax-whats-next/

  video (=/- 20 min) met Ron Paul met commentaar op de beeindiging va de Mueller probe

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kranteberichtje uit 1952

  Duitse autoriteiten rollen een geheime terreurorganisatie van voormalige nazi's / SS-ers op. De organisatie had o.a. een lijst opgemaakt waarop 80 leidende Duitse sociaal democraten stonden die afgemaakt moesten worden. De leden van de terreurorganisatie werden aanvankelijk gearresteerd, maar later weer losgelaten: z bleek op initiatief van de VS opgericht en gefinancierd.

  vandaag de dag hebben we te maken met sturmabteilingen van de AFA. Waar komen die eigenlijk vandaag en wie stuurt ze aan?

  "Anti-fascisten / #AFA die kwakend door NL lopen tegen het fascisme. Hun toppers zijn ingehuurde acteurs, de rest onwetende meelopers. De USA ziet de EU gewoon als hun gebied en doen waar zij zin in hebben "

  https://twitter.com/RogowskiBubba/status/1110234798335893504

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Duitse autoriteiten rollen een geheime terreurorganisatie van voormalige nazi's / SS-ers op. De organisatie had o.a. een lijst opgemaakt waarop 80 leidende Duitse sociaal democraten stonden die afgemaakt moesten worden. De leden van de terreurorganisatie werden aanvankelijk gearresteerd, maar later weer losgelaten: z bleek op initiatief van de VS opgericht en gefinancierd."

   Wat toevallig dat de CIA tijdens de Oekraïense Oranje revolutie in 2004 (ik zie nu dat Google de zoekopdracht naar de voormalige Sociaal-Nationalistische Partij van Oekraïne heeft verwijderd) deze partij opdroeg haar naam te veranderen in Svoboda, om geen oude sentimenten in Europa en de VS op te roepen.

   Verwijderen
 9. Ukrainian side involved in MH17 flight disaster over Donbass, former SBU officer says

  http://tass.com/world/1050324

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Censuur. Update.

  == Video's van E. Michael Jones worden verwijderd of zijn lastig toegankelijk. Jones is erudiet Chriosten en criticus van joodse 'zaken'.

  == George van Hout's maakte een voorstelling over het 9/11 complot. En zette die op youtube: Kom Plot. Die is van youtube verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Elke week een keer bekijken, en er dan 5 minuten over fantaseren wat de logische implicaties zijn.
   https://youtu.be/pHdrUu5OMfc

   Verwijderen
  2. Netanyahu heeft gelijk: Israel is de nieuwe wereldmacht. Met cybertech kan je elk land lam leggen. Wie de landen hun cyber-defence levert (en dat doet Israel) blijft als enige over die in staat is om zo'n land lam te leggen.
   Het begon lang geleden met Amcord: het bedrijf dat àlle telefoon-rekeningen verzond in de VS. Zo wist Amcord wie met wie in contact staat. Belangrijk als iemand president wil worden. Amcord was een Israelisch bedrijf. Twintig jaar geleden begon Israel overal de luchthavens te beveiligen: zo konden ze vliegtuig-terreur faciliteren. Terreur ( bloed en puin) is de enige manier waarop je 'de massa' totaal van gedachte kan doen veranderen. Van pro naar contra kan krijgen in korte tijd. Denk aan de Lusitania. Israel heeft altijd al gespecialiseerd in het controleren van de wereld. Voor òns bestwil, uiteraard! Tikkun Olam!

   Verwijderen
 11. Klein stukje over Ron Unz ( uit een 1999 tijdschrijft) :

  In second grade, Unz was tested as having a 214 IQ at a time when, as one of his former teachers recalls, the Guinness Book of World Records listed 200 as the highest on record. Programs for gifted kids followed. Unz eschewed girls, cars, and sports in favor of math and debate competitions. At 17, he won the prestigious national Westinghouse Science Talent Search for a paper on black holes.

  At Harvard (which he attended thanks to scholarships and aid), Unz double-majored in theoretical physics and ancient history while indulging his growing interest in policy over dinner debates with friends.

  BeantwoordenVerwijderen