dinsdag 12 maart 2019

Waarom laten Amerikanen kinderen in Syrië doodvriezen?

We werden getriggered door het interview van Jojanneke met Geert Wilders. Daar valt Jojanneke Wilders flink aan. Deden ze dat bij Eenvandaag maar bij alle politici zo. In dat interview spreekt ze op een gegeven moment ergens halverwege over een vluchtelingenkamp. Al googelend menen wij dat het om Al Hol moet gaan. Laat dat nou net in de Noord-Oost hoek van het land liggen, tegen de Iraakse grens. Bij uitstek het gebied onder controle van de Amerikanen en hun vazallen.

De Amerikanen besteden op jaarbasis een slordige 700.000.000.000 USD aan oorlog voeren; dat is 2 Miljard per dag. Maar zorgen voor de slachtoffers van hun tomeloze inzet blijft daarbij een beetje achter... Die slachtoffers laten ze gewoon doodvriezen. Wij hebben op de Russische tv al eerder onthutsende informatie gekregen over erbarmelijke omstandigheden in vluchtelingenkampen in door Amerikanen gecontroleerd gebied.

En dan gebruikt Jojanneke het Amerikaanse wangedrag om Assad dictator te noemen en om terugkeer van zich in Nederland bevindende Syrische mannen naar hun herkomstland tegen te houden.

Het lijkt erop dat je beter in een kamp onder controle van Assad, Jordanie of Libanon kunt zitten dan bij de Amerikanen.
18 opmerkingen:

 1. In Venezuela doen ze dat toch ook. Zeggen dat ze het goed voor hebben met de bevolking en ondertussen de stroomvoorziening saboteren zodat mensen die aan de nierdialyse machines liggen gewoon doodgaan. Los van alle andere ellende wat hierdoor de mensen overkomt.
  Zeggen dat ze het goed voor hebben met de gewone mensen maar ondertussen door hun sancties dezelfde mensen aan de grond van de armoe brengen, enkel om Maduro de schuld te kunnen geven, zodat ze bij zijn vertrek de oliebronnen en alle andere rijkdommen kunnen plunderen.
  Net hetzelfde als wat in Isisrahel gebeurd: ze willen vrede met de Palestijnen maar niet zolang die in het beoogde Isisraelisch gebied zitten. Als dat volledig voorzien is voor de kolonisten dan kunnen we over vrede praten zodat de Palestijnen in, hier en daar, een klein wijkje mogen blijven en geen te grote bek opzetten want dan is het einde verhaal. Je ziet dus waar de Amerikanen hun lesjes van geleerd hebben.
  Als Duitsland eindelijk een "ballen" gaat vertonen en de Amerikanen de deur wijst, net zoals Maduro gedaan heeft, dan zijn we al een heel stuk op weg naar de oplossing: een einde aan die Amerikaanse bezettingen. Met wat dat aan besparingen oplevert kunnen, als voorbeeld, de pensioenen en de laagste uitkeringen voor de komende 50 jaar ruimschoots gedekt worden.
  1 ding stelt mij enigszins gerust: De macht van Amerika is dalende, die grote bek van hun gaat hen steeds meer opbreken en hun leugens worden door steeds meer mensen als leugen gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom heeft Jojanneke Geert Wilders eigenlijk uitgenodigd bij Een Vandaag, de man is amper aan het woord gekomen omdat Jojanneke zich zo zonodig moest laten gelden? Waarom neemt deze halfbakken presentatrice geen notie van berichtgevingen door Vanessa Beeley en Eva Bartlett? Waarom leest zij niet het laatste OVSE rapport?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bevrijding van Idlib is in gang gezet verwacht ik.

   Breaking: Russian Air Force unleashes massive assault across Idlib
   https://www.almasdarnews.com/article/breaking-russian-air-force-unleashes-massive-assault-across-idlib/

   De luchtaanvallen zullen doorgaan totdat de verdedigingslinies voldoende verzwakt zijn. Dan komt de SAA en kornuiten met luchtsteun het tuig over de klink jagen.

   Zou de "internationale gemeenschap" en witte helmen weer de grijs gedraaide chemische wapens tactiek uit de kast halen? Kan de OPCW weer aan het werk.

   Ik verwacht het niet zo eerlijk gezegd. Syrië heeft nu in principe een russische luchtverdediging. Rode lijn overtreden. No fly zone! LOL. Dus ja, het enige nut nu van de chemische wapen hoax is wijzen naar de verschrikkelijke dictator Assad. LOL. Who the fuck cares? De "internationale gemeenschap" is al een tijdje het momentum kwijt in Syrië.

   Verwijderen
 3. jojanneke is een schoolvoorbeeld van een ijdele, sentimentele reporter die mensen woorden in de mond wil leggen. Een paar jaar geleden deed ze dit met de tendentieuze propagandaserie tegen de prostitutie, die talloze gemanipuleerde cijfers en nepgetuigen bevatte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk dat ze eerder een schoolvoorbeeld is van een activist dan een reporter, dat ze het verschil tussen die twee rollen niet respecteert laat zien dat het een amateur is.

   Verwijderen
  2. Ze is nog relatief onervaren, en haar ijdelheid is haar zwakte. Maar ze zou zo maar een trainingsjaar bij de Soros universiteit kunnen krijgen en daarna een soort Jinek kunnen worden.

   Verwijderen
 4. Da Algemeen Dagblad bladen melden een onderzoek van Soros medewerkers AVAAZ:

  Onderzoek: nepnieuws over gele hesjes massaal bekeken

  Nepnieuws rond de gele hesjes-demonstraties in Frankrijk is massaal gedeeld en bekeken. Via Facebookgroepen hadden deze berichten samen een bereik van meer dan honderd miljoen, blijkt uit nieuw onderzoek van actieplatform Avaaz. ‘In heel Europa moeten nu alarmbellen rinkelen'.

  =========


  1) Ik denk niet dat de aantallen te controleren zijn.
  2) De berichten zullen zeker bestaan. Wie heeft ze gemaakt? AVAAZ ? Dat zou een goede tactiek zijn. Vooruit denken.

  3) 100 miljoen vieuws lijkt veel, maar Europa heeft 500 miljoen mensen , en gemiddeld heeft elk persoon 30 maal een bericht over de gele hesjes gezien in de afgelopen maanden .
  De verhouding nep-echt is dus 1 : 150

  Niks aan de hand dus.
  Maar met dit bericht kun je de mensen die zich niet in de zaak willen verdiepen, of die het beu zijn, omdat ze zelf niks kunnen veranderen, een steun in de rug geven als ze die gele hesjes nu negatief willen gaan ervaren. Die behoefte krijg je als je steeds een protest hoort, maar waar je niks aan kan verhelpen: de frustratie wordt op de boodschapper afgereageerd.

  Goede timing van Soros.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.ad.nl/buitenland/onderzoek-nepnieuws-over-gele-hesjes-massaal-bekeken~a6d640d2/

   Goede timing is eigenlijk onzin: dit soort zaken wordt erg goed bestudeerd en uitgevoerd.
   Het is geen feeling (timing) , het is wetenschappeliijk.

   Verwijderen
 5. Off topic.

  Youtube: Het linkse geloof en de rechtse zuil; Sid Lukkassen en Paul Cliteur

  Van Sid Lucassen leer ik altijd veel. Hij is een jonge erudiet.
  Maar toch heeft ie de essentie niet door.  Daarover schreef ik deze reactie:
  Ik vind Sid altijd leerzaam. Maar één ding durft hij niet: de initiators ( of op zijn minst de 'onmisbare enablers' ) van de massa-immigratie bij naam noemen. Bang om zijn carriere volledig te verliezen. Daarmee is hij een gate-keeper geworden voor de lieden die ons de massa-immigratie brachten. Hij helpt hen in hun volgende agenda-punt: het land destabiliseren door de haat tussen de groepen aan te wakkeren. Destabilisering die moet leiden tot een dictatuur. Het volk wil liever een dictator en rust dan een burgeroorlog. Zou Sid er echt blind voor zijn? Ik vrees van wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Facebook Bans Zero Hedge

  https://www.zerohedge.com/news/2019-03-11/facebook-bans-zero-hedge

  BeantwoordenVerwijderen
 7. n #Nieuwsuur werd beweerd dat het CPB *alle* kosten van het klimaatakkoord heeft doorgerekend. Dat is onzin, zelfs op de NOS site staat dat slechts 128 van de 600 maatregelen zijn doorgerekend en het CPB schrijft n.b. zelf dat oa de kosten voor een warmtepomp niet zijn meegeteld

  https://twitter.com/seven__/status/1105957815011758086

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ps NOS zelf: 'Slechts 128 van de 600 maatregelen die in het klimaatakkoord staan zijn door het CPB doorgerekend.' Een investering in een warmtepomp is namelijk niet juridisch verplicht, maar als je niet in de kou wilt zitten zal je toch iets moeten als je wijk van gas los gaat.

   https://twitter.com/seven__/status/1105957815011758086

   Verwijderen
  2. Search op 'warmtepomp' in CPB pdf: 'Alhoewel de benodigde investeringen om de energie- en autolasten te verlagen gepaard gaan met soms hoge kosten, lopen deze niet mee in de berekende inkomenseffecten in deze notitie.' Kortom, oa aanschaf warmtepomp neemt CPB niet eens mee. LOL

   https://twitter.com/seven__/status/1105907083885580288

   Verwijderen
  3. "maar als je niet in de kou wilt zitten zal je toch iets moeten als je wijk van gas los gaat."

   Dan moeten we maar weer bomen kappen en gaan verbranden om warm te blijven. LOL.

   Verwijderen
 8. Ik vraag me af hoe de globalistische voormannetjes Jesse -snotaap- Klaver en Rob -nog grotere snotaap- Jette het gaat doen bij de verkiezingen. Het zou toch raar zijn als deze clowns stemmen trekken voor hun partij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De winst die ze nu halen-- via virtue signalling (het Trudeau-/ Macron-/ Guaidó-effect)-- zal vermoedelijk reeds bij de EU verkiezingen afkalven.

   Onmiddellijk na de provinciale staten zijn er klimaat- en pensioendebatten. Hopelijk doet Baudet zijn huiswerk heel erg goed zodat hij die 2 door de mand kan laten vallen. Hij moet ook zijn rechtse stokpaardjes laten vallen!

   Verwijderen