zaterdag 23 maart 2019

Hamburger dankzij webcam gered uit de Elbe

We waren laatst in Hamburg en kregen diverse malen via de radio het volgende verhaal tot ons. Ook de oudere man die het telefoontje pleegde kwam in een uitzending. Wat's gebeurd?

Webcam
Een oudere man kan de slaap niet vatten. Hij stoort daarbij zijn wel slaap-willende vrouw, en besluit eruit te gaan. Hij kruipt achter de computer en bekijkt de webcams van de Elbe. Op dat moment ziet hij een man te water gaan. Hij kan niet goed zien of de man de Elbe in springt of er in valt, maar wat maakt dat uit? Hij belt direct met de waterpolitie en die rukken direct uit.

Half uur
Ze vinden de man inderdaad in het water en hij houdt zich vast aan een ponton, maar het lukt hem niet er op eigen kracht uit te komen. Daar helpt de opgetrommelde waterpolitie bij en de man wordt te nauwer nood gered. Een half uur bevond de man (74 jaar) zich in het ijskoude warter. Hij lag gisteren nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. De Duitse media pikken het verhaal goed op. Bild ook.

74-Jarige wordt gered dankzij een attente web-cam kijker. De man bevindt zich nog in kritieke toestand.

177 opmerkingen:

 1. Je moet er niet aan denken wat er met die arme man in die rivier gebeurd was als niemand had gekeken.

  Toch geweldig dat we in een samenleving leven met beveiligingscamera's.

  Nu ik daar zo over denk, kunnen we daar niet meer van hebben?
  Bv in woonhuizen, om te kijken of daar alles wel goed gaat met de inwoners? - Dat zou pas echt een goed idee zijn.

  Zak ook wel de reden zijn dat ze bij Samsung beveiligingscamera's in hun tv's hebben ingebouwd omdat de CIA dat zo graag wilde (Vault 6). Wisten me niet, maar Achteraf gezien helemaal niet zo'n slecht idee van de CIA.

  Waar zouden ze ons nog meer op spioneren? - Voor onze eigen veiligheid, natuurlijk.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vault 6=Vault 7

   En welke idioot gaat 's avonds laat nou naar beelden kijken van de Elbe? - Het is echter niet uitgesloten dat iemand dat doet. Als alle man bijt hond verhalen waar onze media ons zo graag dagelijks op trakteren niet onmogelijk zijn, maar wel uitermate onwaarschijnlijk.

   Verwijderen
  2. En wat doet een man van 74 's avonds laat aan de rand van de Elbe? Is dat iets typisch Duits of moeten we moeten we de media op hun woord geloven dat dit is gebeurd.

   We moeten zo veel geloven. Als het aan de media ligt.

   Verwijderen
  3. Ik meen te weten ( uit Vault 7) dat afluisteren mogelijk is via Samsung tv toestellen,maar ik denk niet dat er camera's in zitten die de ruimte monitoren.

   Verwijderen
  4. Wat een geweldig en inspirerend verhaal! Ik was zeven jaar getrouwd zonder enig kind, daarom begon mijn man vreemd te doen, kwam hij de laatste tijd thuis en besteedde hij geen tijd meer aan mij en hij scheidde van me. Dus ik werd erg verdrietig en verloren in het leven omdat mijn dokter me vertelde dat er geen manier is om zwanger te worden, dit maakt het leven echt ellendig voor me. totdat ik een vriend tegenkwam die mij via het internet over DR ODION vertelde, hoe hij veel vrouwen heeft geholpen met deze soortgelijke problemen die ik doormaak, dus nam ik contact met hem op: (drodion60@yandex.com) en legde hem uit . hij vertelde me wat ik moest geven voordat hij een re-gome spreuk kon uitbrengen om mijn man terug te brengen die ik deed en hij zond een krachtig gebed dat ik halverwege de avond had gezegd terwijl hij de liefdesbetovering uitsprak. Het was een wonder, 24 uur later kwam mijn enige man terug en verontschuldigde me voor alles wat hij gedaan heeft en vertelde me dat hij volledig klaar is om me te ondersteunen in alles wat ik wil, ik noem snel DR ODION en vertelde hem wat op dat moment aan het doorgaan en hij bereidde me ook een kruidengeneesmiddel voor, waarvan hij zei dat het elke ongewenste ziekte of infectie zou genezen die me ervan weerhield me op te vatten en instrueerde me toen hoe ik het moest gebruiken voordat ik met mijn man sprak. Nadat ik deze inheemse kruiden en wortel heb gebruikt, begon ik een paar weken later zwanger te worden, echt waar. Ik was zwanger. Ik heb net op de 1e van deze maand een babyjongen gekregen. Ik beloof de hele wereld op de hoogte te stellen van DR ODION voor het redden van mijn relatie en voor het geven van kinderen die ik vandaag met trots de mijne kan noemen. Voor elke vrouw die het onmogelijk acht, is hier een gelegenheid om te glimlachen en geluk te brengen voor uw familie. Neem contact op met DR ODION via e-mail op: (drodion60@yandex.com). of WhatsApp hem via +2349060503921 Inderdaad, hij is een God gestuurd om verloren geliefden terug te brengen en je geluk te brengen ...

   Verwijderen
 2. @ Willem

  Vroeg me al af. Waarom dit 'feelgood' bericht op Blik. De ironische ondertoon ontging me volledig. Toch weer niet cynisch genoeg geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had het ook niet direct door. Totdat ik het wel door had.
   Leuke opgave van Blik

   Verwijderen
 3. Misschien eerder gemeld op de vorige draad
  (Was ik klaar mee, sorry, maar zo leuk vind ik het nou ook weer niet om te moeten lezen hoe ik word uitgescholden door onze Censor)

  Okee, als zelfs Freek de Jonge zich gaat uitspreken TEGEN de overwinningsspeeech van Baudet, begin ik mij lichtelijk zorgen te maken

  https://nos.nl/artikel/2277254-freek-de-jonge-verstoort-boekenbal-met-oproep-tegen-baudet.html

  Freek de Jonge die ons jarenlang het wijsje: Er zit een Rover in een ver en vreemd land, die de lokale bevolking ranselt en uitmoordt. En die rover is er nu op uit om het kalifaat te stichten in de Jordaan geholpen door een vijfde colonne bruingetinte mensen, die Freek de Jonge vindt Dat 'we een statement moeten maken over de toespraak die Thierry Baudet heeft gehouden.'

  Baudet is... niet iemand op wie ik zou stemmen (maar hij is de enige politicus niet waarop ik niet zou stemmen...). En zijn speech (geen geheim hier) vond ik ook niet goed.

  Freek de Jonge is iemand die volksstammen jaar in jaar uit de oorlogen in het Midden Oosten aan hun oog voorbij hebben laten gaan. Want Freek de Jonge zegt dat die mensen achterlijk zijn: allemaal Untermenschen. Echt waar.

  Hier is Freek in 2002 die in de Volkskrant zegt wie er de oorzaak is van 11 september.

  'Na 11 september was er totaal geen aanspreekpunt, de vooruitstrevende, geïntegreerde moslims kwamen niet uit hun holen en gingen niet met ons in discussie. Ze sporen hun ongeletterde, domme achterban ook niet aan om eens iets te gaan leren en zich te verdiepen in de maatschappij. Dat was de opdracht van 11 september, maar ze hebben zich gênant koest gehouden. De provocaties gelden juist die mensen'

  https://www.volkskrant.nl/archief/freek-de-jonge~a639821/

  Daarna kwam Irak (2003), waar Freek het vandaag de dag het maar liever niet meer over wil hebben, en de rest is geschiedenis. Maar wel Baudet de les (willen) lezen. 16 jaar te laat, Freek! Waar was je met je gedachten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit schreef ik over Freek vorig jaar bij Stan (die daar kennelijk zo van geschrokken was dat hij sindsdien de comments op zijn site op 'uit' heeft gezet en verder ook maar niet meer reageert op kritische lezers van zijn blog). Stan had Freek geïnterviewd op Weltschmerz, dat is dat kanaal waar Jan zo'n adept van is (was?), en wat nu bestuurd wordt door de Israel Lobby (vraag niet wat Jan daarmee bedoelt, want dan wordt Jan boos en ben je een zeur, hopeloos, een trol en wat al niet meer).

   Enfin dit schreef ik

   In de novelle 'het grote medelijden' schreef Hermans:

   'Ressentiment... Wat is daar humoristisch aan? Wat valt daar godverdomme om te lachen?
   Als wij ons niet meer hoeven te schamen voor de sexualiteit, is daarom het ogenblik gekomen dat wij onze ressentimenten met vijgenbladen moeten bedekken?'

   Als ik me besef hoe lang ik me door de wijsjes van De Jonge en Co in slaap heb laten sussen, en me een tiental jaar later besef dat mensen zoals De Jonge meer dan 30 jaar de kans hebben gekregen om een maatschappij een spiegel voor te houden en te waarschuwen voor de 'superieure geesten', dan denk ik niet: 'ha, grappig, het gevoel wat ik nu voel is ressentiment'. Dan ben ik boos, en dan laat ik die boosheid blijken. Moet ik nou bang zijn voor [Stan's] etiket 'griezelige burger met ressentiment?'

   Hermans weer: 'Wat is een superieure geest? Hij die zich niet al te duidelijk uitspreekt, met de mode meedoet en zijn denken en handelen laat afhangen van de omstandigheden.'

   Een superieure geest, dat is De Jonge. Maar De Jonge ziet dat niet. Te druk bezig om anderen een spiegel voor te houden ipv er zelf er eens in te kijken.

   Wat zou De Jonge zien in de spiegel? Weer Hermans: 'Superieure geest is hij die, zonder te liegen, niet de hele waarheid vertelt. Wie als hij geen leeuw kan zijn, er genoegen mee neemt een vos te wezen.'

   Dat is De Jonge ten voeten uit.

   Hee Freek, wie is er de oorzaak van de miljoenen doden in het Midden Oosten? - En hoe sprak jij over de Islam in je shows op het toneel post 2001?

   Je was niet de enige, en wellicht geloofde je wat je zei. Hier is De Jonge in de Volkskrant uit 2002:

   [zie boven]

   https://www.volkskrant.nl/archief/freek-de-jonge~a639821/

   Maw: de Moslims zijn de schuld van 911. Dat vond De Jonge en dat vindt hij nog steeds, hoewel hij ze anno nu liever 'fanatici' noemt ipv Moslim. En dat is links, intellectueel, iemand die de vinger aan de pols van de maatschappij houdt? - Persoonlijlk houd ik dat soort mensen liever ver van mij.

   Verwijderen
  2. De link van Freek de Jonge wordt tweemaal gegeven, maar is onbruikbaar.

   Verwijderen
  3. Misschien interessant om te weten dat Freek al sinds mensenheugnis is gehuwd met een joodse mevrouw.
   (https://nl.wikipedia.org/wiki/Joden)

   In huize De Jonge is heel veel plaats voor moslim-haat, denk ik.

   Verwijderen
  4. Willem,

   Het citaat van Hermans over sexualiteit en vijgebladen begrijp ik niet.
   Maar wat ressentiment is, dat maak je wel duidelijk.

   Dat had Stan goed gezien.

   http://www.betekenis-definitie.nl/Ressentiment

   Verwijderen
 4. The Mueller investigation is complete and this is a simple fact that will never go away: not one single American was charged, indicted or convicted for conspiring with Russia to influence the 2016 election - not even a low-level volunteer. The number is zero.

  14:13 - 22 mrt. 2019

  https://twitter.com/ggreenwald/status/1109201503418490880

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. US discourse has been drowned for 2+ years with conspiratorial, unhinged, but highly inflammatory and unhinged idiocy - playing games with two nuclear-armed powers because of anger over the 2016 election. It's time to stop. Mueller ended his work. We see the public indictments.

   15:57 - 22 mrt. 2019

   https://twitter.com/ggreenwald/status/1109227597555208203

   Verwijderen
  2. The Mueller Report Is In. They Were Wrong. We Were Right.

   "So that’s it, then. A completely unhindered investigation has failed to convict a single American of any kind of conspiracy with the Russian government, and no further indictments are coming. The political/media class which sold rank-and-file Americans on the lie that the Mueller investigation was going to bring down this presidency were liars and frauds, and none of the goalpost-moving that I am sure is already beginning to happen will change that."

   meer lezen op:

   Verwijderen
  3. #MuellerReport Trump was right from the start. See below video ( February 16, 2017) "The false fake reporting" about collusion with Russia made it impossible for him to normalize relations with Russia. In fact this has put us on the brink of nuclear war"

   https://twitter.com/beek38/status/1109402826713772034

   Verwijderen
  4. "De #MSM als gevaar voor de mensheid: Doordat de #MSM voortdurend hebben gesuggereerd dat Trump een trekpop is van Poetin, heeft hij af moeten zien van zijn voornemen de relatie met Rusland te verbeteren en staan we nu aan de rand van de nucleaire afgrond."

   https://twitter.com/beek38/status/1109400784574341121

   Verwijderen
  5. En na deze gigantische en levensgevaarlijke mediahoax blijft alles gewoon zitten waar het zit. Klaar voor de volgende propagandashow en oms, god beter het, te waarschuwen voor nepnieuws. Ook in Nederland waar NRC, Volksrant en Trouw niet verder kwamen dan het overtypen van NYT en de Washington Post en de publieke omroepen, de StaatstTV voorop, geen enkele moeite deden om enige kritische distantie te bewaren met betrekking tot de hetzerige berichten in de Amerikaanse media.

   Verwijderen
  6. R van der Noordaa (die van dat NEPNIEUWS in de Groene Amsterdammer over Russische trollen) weet alvast niet van ophouden.

   'Deze schreef ik eind vorig jaar voor Atlantic Council. Titel Troyan Horses 3. Ik beschrijf Nederlandse politieke partijen die pro-Russisch zijn zoals Forum voor Democratie.'

   Verwijderen
  7. This year, the final edition of the report will analyze the Kremlin's attempts to sow discord in Northern Europe with chapters looking at Denmark, The Netherlands, Norway, and Sweden.

   “Two years ago, the Kremlin attacked the United States through a coordinated influence operation targeting the 2016 presidential elections,” writes Dr. Alina Polyakova in The Kremlin’s Trojan Horses 3.0: Russian Influence in Denmark, The Netherlands, Norway, and Sweden, a new report from the Atlantic Council’s Eurasia Center. Following successful installments on Russian influence in France, Germany, Greece, Italy, Spain, and the United Kingdom, the report examines Russian efforts to establish a political presence in Northern Europe."

   https://twitter.com/ACEurasia/status/1069925846755012608

   Verwijderen

  8. Op deze video zie je het fout gaan: vreedzame protest Toulouse wordt bruut verstoord als opeens een pelotonnetje politie als dwazen wordt losgelaten...

   Het lijkt wel of ze de escalatie zoeken...

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1109508843820761099

   Verwijderen
  9. 17 amerikaanse inlichtingen diensten hadden toch onafhankelijk van elkaar onomstoten bewijs dat Trump had samengezworen met Rusland.

   Ik moet zo lachen om de MSM.

   Verwijderen
  10. Ik vraag me wel af wat Ollongren nu gaat doen.

   Een jaar geleden zag ze een vreselijk gevaarlijke Russische website. Zò gevaarlijk dat ze de link niet wilde geven. Ons volk zou subiet in Putins dodelijke armen verdwijnen.

   Nu heeft 2 jaar onderzoek (hoeveel miljoen $ ?) aangetoond dat Putin het niet nodig vond om de VS 'in te palmen.'

   Zou hij dan wel moeite doen om Nederland te misleiden?
   Hoe geloofwaardig is dat nu nog?

   Verwijderen
 5. On topic.
  Ook ik had niet meteen door dat Blik wellicht twijfelt aan de waarachtigheid van dit 'mirakel', zoals Willem er aan twijfelt.

  Ik bekeek beide filmpjes, en de oude man die de drenkeling had gezien op de camerabeelden, leek me oprecht. Zijn vrouw was trots en eerlijk, en nòg geloofwaardiger.

  Maar is het nu wèl echt gebeurd of niet echt gebeurd?

  Argument waarom het wèl echt is gebeurd:
  = Er is zover ik weet weinig weerstand tegen de plaatsing van CCTV camera's. Vooral in Engeland schijnen er erg veel te staan.
  = Meer cameras plaatsen vereist dus niet om een fake-bericht in scene te zetten over een man die gered werd door een camera.
  = Een fake bericht maken kost geld, en àls het wordt ontdekt sta je als overheid meteen flink in de verdachte hoek.
  = Politie en brandweer zijn met meerdere units uitgerukt zegt Jan Ole Unger, woorvoerder van de brandweer.
  = Alles wijst er op dat het dus echt is gebeurd.

  Argumenten waarom het NIET echt is gebeurd.
  = Wat is de kans dat iemand 's nachts op een webcam kijkt? Heel klein.
  = Ik heb de webcam gevonden: google: webcam blankenese osten. Dan zie je inderdaad een ponton met voldoende verlichting. Het ìs mogelijk om daar een man te zien staan, denk ik. En het is zelfs mogelijk om iemand te zien zwemmen, als hij in het water is gesprongen of gevallen.
  Maar niet lang, want het water oppervlak dat je ziet is klein.
  = Wat is de kans dat iemand 's nachts op een ponton heen en weer loopt.
  = Wat is de kans dat hij dan na meer dan 20 minuten te water raakt ?
  = Wat is de kans dat de toeschouwer - nadat hij weg was gezapt, nog eens op die webcam kijkt en de man nog net in het water ziet zwemmen ..

  Wat denkt U?
  Op dit moment denk ik dat het toch een waar verhaal kan zijn.
  Het oude echtpaar zeilt zes maand per jaar. Oude mensen liggen vaak wakker. Ik kan me voorstellen dat de man op webcams van water-fronts gaat kijken.
  Wat zijn verhaal sterk maakt is dat hij zegt dat de man daar wel 20 minuten heen en weer liep.
  Toen pas is hij verder gezapt.
  Dat lijkt me een geloofwaardig scenario.

  Ik neem aan dat de persoon die in het water geraakt, zelfmoord wilde plegen, maar niet durfde en dus uit stelde.
  Eenmaal in het water gesprongen was zijn onbedwingbare reactie om te gaan zwemmen en zich te redden. Hij klampte zich vast aan een ponton, maar kon zich niet uit het water hijsen.

  Moraal van mijn verhaal:
  Met goed kijken en logisch redeneren kun je een goede inschatting maken of een bericht waar of fake is. (Hoewel smaken blijven verschillen, natuurlijk.)  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een les voor would be zelfmoordenaars: neem de trein !

   Verwijderen
 6. BINNENKORT OOK IN NEDERLAND:

  'Hij klinkt als Hitler,maar z'n teksten worden geschreven door Poetin'

  CNN analyst claims Trump’s speech sounded like HITLER's, but script was written by... PUTIN?! Published time: 3 Mar, 2019 14:03

  Offering her thoughts on the president’s speech at the 2019 Conservative Action Conference (CPAC), Sam Vinograd told her CNN colleagues that she was horrified that Trump had spoken about “reclaiming our nation’s priceless heritage.”

  For Vinograd, this was clearly a message lifted straight from Mein Kampf.

  Vinograd:

  “His statement makes me sick, on a personal level, preserving your heritage, reclaiming our heritage, that sounds a lot like a certain leader that killed members of my family and about six million other Jews in the 1940s,” she said.

  She went on to lament how Trump had used his CPAC address to “spread misinformation and conspiracy theories."

  "He undermined the credibility of several of our institutions, he sewed divisions, he sewed confusion, he was speaking to his base, but he was also saying things that really looked like Vladimir Putin scripted his speech," Vinograd said.'

  https://www.rt.com/usa/452918-cnn-analyst-trump-hitler-putin/

  'Ondermijnen van onze instituties, tweedracht zaaien, verwarring stichten', meme die binnenkort ook op te tekenen is uit het zure mondje van jokvrouw Ollongren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard leidde het optreden van Vinograd, de 'national security analyst' van CNN tot een shitstorm van reacties op de sociale media.

   Sam, a Senior Advisor at the Biden Institute, says "'preserving our heritage, reclaiming our heritage,' that sounds a lot like" Hitler.

   Joe Biden in 2011: "It's time to fight back! It's time to reclaim our heritage!"

   https://twitter.com/MattWolking/status/1102020824612159488

   En, oh ironie:

   "Vinograd is a former Obama administration official who currently serves as an adviser to the Biden Institute, a think tank named in honor of – yes, you guessed it – Joe Biden."

   https://www.rt.com/usa/452918-cnn-analyst-trump-hitler-putin/

   CV Smantha Vinograd:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Samantha_Vinograd

   zucht...

   Verwijderen
  2. Dawg,
   ik zie de Geschiedenis als een strijd tussen Rijk en Arm, Upper versus Under class, Machtig tegen zwak.

   Tweede axioma: Elk mens, elke groep wil de wereld controleren. Als die mogelijkheid in zicht komt, ontwaakt dat oeroude instinct.

   Derde axioma: Onze usual Suspects zijn slimmer en hebben met hun enorme cohesie de grootste kans om de Wereld te gaan controleren.

   Het verhaal van Samantha Vinograd komt uit deze strijd voort:
   Joden hebben de afgelopen decennia zowat alle instituties over genomen (Democraten, Republikeinen, Am Enterprise Institute en àlle andere denktanks etc. ( Lijkt volledig op de Weimar Republiek)

   Er is maar één manier waarop de autochtonen ( non joden) zich kunnen verenigen: door de mensen te verzamelen om hun gezamenlijke Verleden, toen de joden nog niet de macht hadden. Nog niet alles bepaalden.

   Daarom hebben ze er ook àlles aan gedaan om 'Nationalisme' in een zeer kwaad daglicht te zetten.

   Gelijkheid is het dogma. Alles en iedereen is Gelijk verklaard. Zoals ook in 1917 de Communisten deden. Dan weet je zeker dat na enkele jaren de joden de macht in handen hebben, want ze zijn slimmer, gedrevener, non scrupuleuzer en meer samenzweerderig dan alle anderen.

   Verwijderen
  3. @ Jan

   Trump is bepaald een vriend van Israel. Zijn schoonzoon en z'n dochter zijn joods. Maar er is bij mijn weten geen Amerikaanse president waar de in de media alomtegenwoordige joodse gemeenschap zo venijnig tegen tekeer gegaan is. Hoe zit dan dan?

   Verwijderen
  4. Dawg schreef:

   Trump is bepaald een vriend van Israel. Zijn schoonzoon en z'n dochter zijn joods. Maar er is bij mijn weten geen Amerikaanse president waar de in de media alomtegenwoordige joodse gemeenschap zo venijnig tegen tekeer gegaan is. Hoe zit dan dan?

   Dàt is inderdaad een zeer interessante vraag.

   Ik zou het fantastisch vinden als we die hier zouden oplossen.
   (Rootman, Oligarch , wat denken jullie ? )

   Ik ga mijn eigen ideeen daarover op een rijtje zetten.
   Ik hoop dat anderen ook een verklaring zoeken en hier delen.

   Verwijderen
  5. Hier dan toch maar meteen mijn antwoord:

   Eerst twee aannames:
   Ik ga er van uit dat verkiezings-uitslagen in de VS slechts tot zekere hoogte te frauderen zijn.
   Ik denk dat de eerste keus van de joden was dat Hillary zou winnen.
   ***
   Maar Trump diende zich aan, en omdat hij al lang in de joodse familie zit, werd hij toegelaten.
   Zijn campagne had grote appeal voor fly-over country.
   Àls hij zou winnen, moest dat maar: beter tijdig te weten hoe diep de onvrede is, dan er te laat achter komen.
   ***
   Trump = Adelson. Adelson = Netanyahu. Netanyahu = Israeli world dominance.
   Trump = Kushner = macht over MbS ( Saudi’s)
   Saudi’s zijn een proxy voor Israel in de destructie van de moslim-wereld rondom Israel
   ****
   Trump kon dus veel voor Israel doen als hij toch mocht winnen.
   Maar : Trump had gewonnen met hulp van Fly Over America.
   Trump had Hillary vernederd.
   Trump had de Media voor bedriegers verklaard.
   Trump zou de bestaande Elite verdrijven: drain the swamp.
   Zo is hij aan de macht gekomen. Met behulp van Twitter had ie direct toegang, zonder de MSM nodig te hebben.
   Er is dus een gigantische persoonlijke rancune bij al deze verliezers, onder wie enorm veel joden met grote sympathie voor Israel.
   Ze waren vrij om hun haat op Trump te botvieren, want Trump’s hulp aan Israel zou toch wel door gaan.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Sophia,

   Dit is een nieuwe manier van dominantie: eentje achter de schermen. Zoals de Rothschilds de ware macht achter vele landen waren in de voorbije geschiedenis, zo zal Israel de ware mach achter China willen zijn.En dardoor protectie van China ondervinden.
   p[recies zoals in de voorbije 40 jaar ze de protecite van de VS hadden.
   precies zoals de Hofjuden altijd voor de Koning werkten en door hem werden beschermd. https://en.wikipedia.org/wiki/Court_Jew

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. SDR schrijft: "Die dominantie bestaat al eeuwen. En zodanig achter de schermen dat zelfs jij het niet ziet."

   Ik zie het niet, maar jij wel, dus hoop ik dat je met een paar aanwijzingen duidelijk maakt waar jij aan denkt.

   ==
   Tot het jaar 2000 was je de wereldmacht als je de financiele wereld kon controleren, en een enorme militaire macht had, en een flinke economie.
   Jouw wil was dan wet.

   Maar hoe zal dat zijn als we in de 5G wereld leven waar ook een klein land zonder leger en zonder grote economie elke denkbare chantage kan plegen op veel grotere landen, gewoon omdat ze weten hoe ze dat grote land plat moeten leggen.
   Dàt is de rol die Israel voor zichzelf ziet. Die Macht wensen ze te hebben.

   ****
   Enkele bronnen zeggen dat de joden in China erg veel invloed hebben.
   Ik las laatst een rijtje joodse namen die de communistische Revolutie in China hadden bewerkstelligd. ( Israel Epstein, Sydney Shapiro, jacob Riosenfeld alias generaal Luo, Sidney Rittejnberg en Rewey Alley. )

   Het is denkbaar dat China wel samen mòet werken met de joodse elite. Omdat ze anders ook kapot gemaakt worden ( die Chinezen.)

   Het os zelfs denkbaar dat we nu getuigen zijn van de opzettelijke destructie van Amerika, door de joden. Om China terwille te zijn, en omdat ze weten: de VS is reddeloos verloren. beter snel weg laten zakken dan nog lang aan een dood paard trekken.
   ( Je begrijpt dit is zeer speculatief. Het is gewoon een van de mogelijke scenario's.. )

   Nee, als de VS valt, zal Israel niet vallen. Ze zitten al in China, is dus mijn antwoord op jouw bewering.
   ==
   Tot 1963 werden de joden wel gediscrimineerd in de VS.
   Hun onafgebroken pogingen om de immigratie-deuren open te zetten, mislukten ook steeds. pas in 1964 hadden ze succes.

   In 1966 was de VS nog anti Israel. Frankrijk was de protector van Israel,

   Zo kom ik op 40 jaar , pakweg 50 jaar.

   Verwijderen
  11. Hé, nou heb je jouw reactie verwijderd. Mijn antwoord staat er nog wel...

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 7. Bill Mahler verplaatst de doelpalen

  I don’t need the Mueller report to know Trump is a traitor. I have a TV.

  https://twitter.com/billmaher/status/1109348853193441280
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. “I don’t need a globe to know the earth is flat. I have a map.”

   https://twitter.com/seanmdav/status/1109632732618022918

   Verwijderen
  2. Ik herinner me deze: Toen het grote onderzoek naar de JFK moord, het Warren Report, klaar was zei een journalist tegen Warren:

   "Sir , I read your Report. But afgter reading it, my conclusion is: Oswald did not do it. What will happen if the American people read this ?

   Warren: "The American people don't read."

   De waarheid is in duizenden boeken en op duizenden websites te vinden. Maar zolang de MSM de leugen blijven herhalen, ijskoud, verandert er niks. 'De Waarheid' voor de 99% blijft toch wat ze het vaakst op de MSM horen.

   Frequency bepaalt wat waar is. Frequency is the message.

   Verwijderen
 8. Veel interessante koppen op Russia insider op dit moment.

  ( Ik meen dat RI in het weekend niet werkt: dan blijfy alles zoals het is.)

  Opmerkelijk: de Russische google ( Yandex) gaat samen met hyundai werken aan self driving cars.

  Verder: Ik denk dat de Saker een heel interessant artikel heeft.
  Over national Zionisme.

  Over Tulsi Gabbard is de uitslag nog niet helder. Ik denk dat ze Het Licht heeft gezien, maar als ze ooit president zou worden zal ze ook machteloos staan tegen de Lobby, vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. E. neemt nu stukken over uit de media.
   Hier het artikel op de NOS: https://nos.nl/l/2277300

   Het beste en meest volledige overzicht over Mueller hoorde ik van Stefan Molyneux: ( 35 minuten)
   The Truth About the Mueller Investigation

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Heeft iemand van jullie ooit een dergelijk zwaar, misschien zelfs belastend rapport gezien zonder zwarte balkjes?
   WOB vragen over MH17: vol met zwarte balkjes, en dit is een bij de deur liggend voorbeeld uit duizenden anderen.

   Verwijderen
 10. Hiddema reageert op oa op Freek de Jonge.

  https://www.youtube.com/watch?v=g188Hko8WPg

  Het demoniseren door het establishment is gelijk in de hoogste versnelling gezet. Geen enkel welkom. Precies hetzelfde wat Pim Fortuyn overkwam.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is dat de dood van Pim nog te vers in het geheugen van de mensen ligt en dat ze daardoor wellicht terughoudend zijn om Thierry om te leggen. Maar anders vrees ik voor het ergste.

   BV hier: Thierry is een rascist en vindt dat zwarte mensen een lager IQ hebben. Een vriend van mij dacht echt dat Baudet dat dacht. Hier heb je het bewijs hoe Thierry daar over denkt.

   "Racisitsche" Thierry Baudet belaagd door agressieve journalisten - Forum voor Democratie
   https://www.youtube.com/watch?v=Y0C9rnOzk3I

   Wat een verschrikkelijke bloedzuigers en opinie makers zijn die journalisten.

   Dit interview is het bewijs dat Baudet rascistisch volgens de opinie makertjes.

   Verwijderen
  2. Theo Hiddema, Joost Eerdmans en Hans Wiegel over de overwinning van FVD bij WNL
   https://www.youtube.com/watch?v=zspxD6AKxGk

   Verwijderen
  3. Fascistisch gedrag van Antifa. Mijn maag draait om als ik naar de teksten luister.

   45. "Als je Thierry deaud wil schieten zeg dan Paf"

   https://www.youtube.com/watch?v=XrMTLz4Adu0


   Black life matters schreeuwen ze onder andere ook nog. Er is toch niemand die dat ontkent. Ze hebben toch dezelfde rechten als iedere andere bevolkingsgroep. De moslims hebben dat toch ook. Waar hebben ze het over?

   p.s. En het zijn altijd die domme linkse blanken die die onzin verkondigen.
   Er zijn zo te zien bijna geen moslims of afrikaanse mensen in de antifa demonstratie aanwezig.

   Verwijderen
  4. Dom is wellicht het verkeerde woord. Gehersenspoeld is beter.

   Verwijderen
  5. Merendeels getrained en door agitatoren gehersenspoeld. Overigens is Antifa niet links: Soros zit er achter en die sponsort paeudo-links om echt links uit te hollen.

   Waar is antifa in supportdemonstraties voor Maduro, Ortega, Morales en Assange??? Waar protesteren ze tegen de VS invallen in Syrië en de blokkade van Jemen?

   Verwijderen
  6. @ oli

   Baudet is met z'n Renaissancevloot het mijnenveld van de etnische tegenstellingen binnengevaren. Hij wil de culturele eigenheid van Nederland/Europa behouden, maar die wereld is nu eenmaal de wereld van de blanke cultuur. De overlap is onmiskenbaar. Voor de oppositie van Baudet wordt ht prijsschieten terwijl zijn vloot tussen de mijnen van cultuur eigenheid en ethnische afkomst tracht te laveren. Wierd Duk waarschuwde hem daar al voor.

   Verwijderen
  7. Geen felicitaties voor FvD van Groot Wassink: 'Hij liep verder zonder iets te zeggen'
   https://www.youtube.com/watch?v=5jCR1LgEpSw


   Groenlinks die haar mond vol heeft van verbinden kan nog niet eens de felicitaties uitbrengen aan FvD. Omdat de camera draait feliciteerd hij wel met pijn en moeite FvD. Dit omdat hij anders gezien wordt als de bad guy en in de campangne hebben ze zich altijd als de good guys geprofileerd. Bah, stelletje huichelaars.
   Ik ben ook nog niet vergeten dat ze het NATO bombardement op Libië hebben goed gekeurd. Dit bombardement heeft honderduizenden mensen hebben de dood hierdoor gevonden en miljoenen mensen zijn hierdoor in pure arrenmoede gestort in Afrika en het midden oosten.
   Let wel: Als Libië niet gevallen was, dan was Syrië ook niet gevallen, want gelijk nadat Syrië gevallen was zijn tienduizenden strijders van Libië naar Turkije getransporteerd waardoor het Syrische leger aan de noord flank totaal overlopen werd. Dit was echter nog niet genoeg en is IS gevormd en opgeleid en is in "losgelaten" waardoor ook de oost flank van Syrië moest kapituleren.

   Ik ril van die huichelaars en ik heb pure minachting voor hen.

   Verwijderen
  8. Dit was echter nog niet genoeg en is IS gevormd en opgeleid en die is in de zomer van 2014 "losgelaten" waardoor ook de oost flank van Syrië moest kapituleren.

   Verwijderen
 11. Twee goede Weltschmerzen:

  Depressie maakt nederig, manie overmoedig; Esther van Fenema en Cornelie Egelie - Sprenger

  Bewondering voor Fenema en de mevrouw dioew ordt geinterviewd.
  Ontroerend.

  ***

  Dit is echt een Weltschmerz die je tweemaal moet bekijken: Zeer belangrijk !!

  Waarom zal de economie niet meer aantrekken?; Arno Wellens en Taco Dankers

  Ik ben in één keer een groot fan van Taco Dankers.
  Gaat over demografie. Over onze toekomst. Zeer onthullend.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nieuwsuur van gisteren

  Russische inmenging? her rapport is er, hoe nu verder?

  Wat het precies heeft opgeleverd, is nog onbekend. Maar het Rusland-onderzoek zit erop. Washington verkeert in hoogspanning.

  "Door het rapport is een nietje geslagen en de speciaal aanklager Robert S. Mueller kan zijn bureau na ruim twee jaar onderzoek eindelijk leegruimen. Maar de volgende vraag dient zich alweer aan. En die luidt: wat krijgt Amerika te zien van het rapport en wanneer?"

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2277331-russische-inmenging-het-rapport-is-er-hoe-nu-verder.html

  Staatsomroep spint als een idioot en verspreidt een dikke mist die de onomkoombare conclusie moet verbergen dat ondanks twee jaar onderzoek en bijbehorende mediahysterie niet één Amerikaan kon worden aangeklaagd, laat staan veroordeeld, voor samenzwering met de Russen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De woordvoerder van Mueller heeft al gemeld dat die aanklachten er ook niet gaan komen.

  De vraag over wanneer en wat Amerika te zien gaat krijgen van het Mueller rapport is Amerikaanse mediaspin om de discussie af te leiden van de conclusie dat Russiagate een vette hoax was en af te leiden indringende vragen over hoe het zover het kunnen komen.

  Schandelijk staaltje nepnieuws en desinformatie van de STAATSOMROEP.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar mijn bescheiden mening moeten ze er wel mee stoppen want ze zouden er anders wel eens achter kunnen komen dat het hun bloedeigen CIA en NSA, waarschijnlijk in opdracht van de democraten o.l.v. Hitlery, waren die de valse sporen naar Rusland geplaatst hebben via o.a. die Engelse groep.
   En nu weer een hoop vrijgegeven e-mails die de misselijke rol van Hitlery nog eens duidelijker maakt dan ze al was en waar haar foute connecties met Rusland worden aangetoond en dat het straks onmogelijk voor haar is om haar straf te ontlopen.
   Nu moet er hoogdringend voor afleiding gezorgd worden, dus word heel waarschijnlijk de situatie in Venezuela nog wat verder op de spits gedreven, de ruzie met Rusland nog wat aangedikt, de provocaties in de Chinese Zee nog verder opgedreven en misschien dat Italië ook de wind van voor gaat krijgen door haar samenwerking met China.
   Het verleden heeft het vaker getoond: als bepaalde machthebbers het moeilijk krijgen vind er altijd ergens anders een ramp plaats.

   Verwijderen
  2. @ Matt

   "Naar mijn bescheiden mening moeten ze er wel mee stoppen want ze zouden er anders wel eens achter kunnen komen dat het hun bloedeigen CIA en NSA, waarschijnlijk in opdracht van de democraten o.l.v. Hitlery, waren die de valse sporen naar Rusland geplaatst hebben via o.a. die Engelse groep."

   Misschien is dat nu net de reden dat ze niet kunnen stoppen.

   Verwijderen
  3. Dawg,

   Dat is nu net het verschil: moeten en kunnen.
   Moeten: is om de regie te houden en kunnen: heeft te maken met de media en niet bepaald alleen de MSM, alhoewel die ook onder steeds meer vuur komen te liggen.
   Ze (diezelfde MSM) moeten nu even de tijd krijgen om de volgende lastercampagne op te zetten, vandaar mijn stelling dat ze proberen tijd te kopen door af te leiden.

   Verwijderen
 13. Ras en racisme. Baudet en Yernaz Ramautarsing.

  'Racist!' is terecht een scheldwoord.
  Een racist is iemand die iemand van een ander ras minderwaardig vindt en ook zo wil behandelen of reeds behandelt.

  Nu is het wel zo dat verschillende rassen ook verschillend in gedrag en in talent zijn.
  J P Rushton deed onderzoek naar de drie hoofdrassen ( zwart, blank, mongoloide) en vond veel significante verschillen.

  Niet alleen in intelligentie, maar ook in 'braafheid'( law-abidingness), gezins-grootte etc.
  Luister naar Youtube: Race, Evolution and Behavior by John Philippe Rushton

  Deze gedrags-verschillen en verschil in talenten geven natuurlijk veel wrijving tussen de rassen, als ze dicht op elkaar wonen en uit dezelfde economie moeten 'eten'.
  De oplossing is een catch 22: de verschillen ontkennen loopt niet goed af. De verschillen erkennen kan ook afglijden naar racisme.

  Ik zou willen voorstellen: Houd er rekening mee dat mensen elkaar opzoeken ( soort zoekt soort, automatische segregatie), en laat dat gebeuren. Ga de zwakheden van de ene groep niet al te breed uitmeten. Die groep heeft ook weer goede eigenschappen.

  Besteed je tijd en energie om de Elites ter verantwoording te roepen, wie het ook zijn.
  En als die elites de groepen tegen elkaar willen opzetten, exposeer ze dan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie mezelf niet als racist. Kleuren kunnen best wel interessant zijn.
   Wat mij wel stoort is dat mensen, of groepen mensen proberen hun geloof aan mij op te dringen, en dan maakt het niet eens uit welk geloof dat ook is. De katholieken gingen vroeger in het midden oosten tijdens de kruisvaarder tijden hun tegenstanders met het zwaard een kopje kleiner maken.
   De islam predikt gehoorzaamheid aan hun religie, doe je dat niet moet je dood. De vrouw is in dat zelfde geloof minderwaardig aan de man, vandaar die hoofddoek: een andere man mag de schoonheden van zijn vrouw niet zien. De vrouw loopt dan het risico gestenigd te worden.
   Daar heb ik moeite mee.
   De joden zien andere volken die niet jood zijn als gojim.
   Zij beschouwen zich als 'het uitverkoren volk' .Daar heb ik ook moeite mee want waar halen ze het recht vandaan om beter te zijn dan welke andere medemens dan ook.
   Geloof en religie zijn de gevaren in een maatschappij want die veroorzaken veel meer problemen dan een discussie over huidskleur. Een neger is een neger en hijzelf heeft nooit problemen gehad met die benaming totdat de Cu Clux clan er een scheldwoord van maakte en er zelfs dodelijke gevolgen aan vast knoopte. Zo maak je dus racisten. Nu zijn zelfs de negers bang om dit woord te gebruiken.

   Oud grapje:
   Een blanke man: trekt wit weg van woede
   is blauw van de kou
   ziet er geel uit bij een griepje
   wordt rood van schaamte
   wordt groen van jaloezie.
   Zegt de neger: en dan noemen ze mij een kleurling.

   Verwijderen
  2. Matt,
   dat is vreemd.
   In mijn hele leven is het mij nog niet één keer overkomen dat iemand mij probeerde te bekeren.
   Jou schijnt het de hele tijd te gebeuren...

   Verwijderen
  3. Wat je waarschijnlijk bedoelt te zeggen is dit:
   In de afgelopen jaren hebben we moslims naar ons land gehaald, en tot onze verbazing blijken dat moslims te zijn !!

   En daar zijn we dus boos over.

   Het moet niet gekker worden, zou ik zeggen.

   Verwijderen
  4. 'Het geloof' is de grote boosdoener, volgens Matt.

   Maar soms wordt 'Het Geloof' verboden. Zo deden de communisten dat in 1917.
   Dertig jaar later waren 60 miljoen Russen gedood. Door die regering die 'het Geloof'had afgeschaft.
   Nou jij weer, Matt.

   Verwijderen
  5. Matt: "De vrouw is in dat zelfde geloof minderwaardig aan de man, vandaar die hoofddoek."
   Bij ons was de vrouw pakweg 100 jaar geleden ook niet gelijk aan de man. Ze mocht niet stemmen, geen notariele zaken ondertekenen en ze droeg een hoofddoek.
   Wij zijn nu flink opgeschoten. Onze vrouwen lopen met een ring door de neus en schaamlip, en een voetballer op hun borst getekend. Ze protesteren in Me Too acties of kwijnen weg door anorexia.
   Ja, we zijn een flink eind opgeschoten met onze beschaving. .

   Verwijderen

  6. Ik kom met veel verschillende religies in aanraking en ik schroom mij niet om daarmee in discussie te treden. Vorige week nog een lang gesprek gehad met een Afghaanse vluchteling die nogal vast hield aan zijn geloof. Niet dat die me kan bekeren maar hij probeerde het wel. Ook met verstokte kristenen ga ik een discussie niet uit de weg.
   Misschien is jouw wereldbeeld ietwat TE eenzijdig. Je zoekt het altijd bij de joden. Kijk eens verder om je heen, misschien bestaan er ook nog andere mensen met andere ideeën.
   Ergens verwonderd het mij niet dat zoiets jou niet overkomt.

   Verwijderen
  7. Matt is verontwaardigd : " want waar halen ze het recht vandaan"

   Luister eens naar Taco Dankers. Die spreekt daar ook over. Er zal een wereld voor je open gaan.
   De wereld waar jij je druk om maakt is niet zo relevant.
   Taco Dankers kan het je uitleggen.

   Verwijderen
  8. Jan zegt:
   Maar soms wordt 'Het Geloof' verboden. Zo deden de communisten dat in 1917.
   Dertig jaar later waren 60 miljoen Russen gedood. Door die regering die 'het Geloof'had afgeschaft.

   Dat bedoel ik nu juist Jan. Het geloof maakt hele beschavingen kapot. maakt niet uit welk geloof of welke beschaving.

   Verwijderen
  9. Ik kan me niet voorstellen dat een Afghaanse vluchteling je probeerde te bekeren.
   Ik vermoed dat de man zijn geloof verdedigde.
   Dat hij je probeerde over te halen zal zijn manier zijn om je te overtuigen van de goede kant van zijn geloof.
   Ik heb minstens 10 jaar lang met Turkse mensen gewerkt op mijn bedrijf. Nog nooit was er één die me suggereerde om ook moslim te worden.

   NB: Iedereen voelt aan dat in deze relatie de Afghaan de underdog is. Hij komt naar Belgie voor hulp. dat is totaal geen setting waarin proselytisme ook maar enige kans heeft. Elk mens voelt dat aan. Bekeren doe je bij mensen die armer zijn dan jij. En zelfs dan is het heel moeilijk.

   Verwijderen
  10. Jan, aub, niet weer die ellenlange betogen over joden etc. Dan ben ik weg hier.
   Doe dat op jouw blog en als ik het interessant vind ga ik daar misschien wel eens kijken als je hier een link geplaatst hebt.
   Hoe ik over me too denk kun je op mijn cartoon pagina zien.
   Waar heb ik beweerd dat we in een perfecte samenleving leven? Die is er niet, zelfs niet met dat heel dunne laagje 'beschaving' erover heen.
   Over de moslims: inderdaad, wij hebben die hierheen gehaald, voornamelijk om in de mijnen te werken omdat de plaatselijke bevolking zich daar iets te goed voor voelde en om de simpelere reden dat er niet genoeg werkvolk was.
   Gastarbeider betekend gast en van een gast verwacht je
   ook dat die uiteindelijk weer vertrekt. Dat deden ze dus niet omdat het leven hier blijkbaar iets leuker is dan in hun contreien. Nu komen daar ook nog eens de vluchtelingen bij die vluchten omdat wij het nodig vonden om hun land kapot te schieten. Waarom? ja dat weten we ondertussen wel.
   Dit is Blik op NOS journaal en niet xevolutie of hoe jouw ding dan ook mag heten.
   Hou het daarbij.

   Verwijderen
  11. Jan Verheul24 maart 2019 om 18:22

   Matt 18.16
   ???
   Matt24 maart 2019 om 17:16 Geloof en religie zijn de gevaren in een maatschappij want die veroorzaken veel meer problemen dan een discussie over huidskleur.

   Verwijderen
  12. Het is niet zo dat de KuKluxKlan een scheldwoord van het woord neger maakten.
   De KKK haatten de zwarten het meest en pleegden geweld tegen de zwarten.
   Nee, het werkt anders.
   Als het volks-gevoel ( in het Duits klinkt het veel harder..) over een groep negatief is, dan wordt de naam voor die groep metttertijd ook negatief: krijgt negatieve bijklank . ( een negatieve connotatie).
   Dus word er een nieuw woord voor bedacht.
   Nigger was altijd een scheldwoord. Negro was het officiele woord. Toen werd dat 'Black'. Toen werd het 'African American'.

   Gastarbeider werd allochtoon en ook dat woord is nu op de zwarte lijst gezet. Ik ben even kwijt wat je nu moet zeggen. Nederlander van Turkse afkomst?

   Verwijderen
  13. Zucht, laatste reactie want dit gaat me een beetje te snel;
   Of die Afghaan mij probeerde te bekeren? Misschien niet misschien wel. Als ik iemand van mijn standpunt wil overtuigen en hij gaat uiteindelijk met mij mee heb ik hem bekeerd. Zo ontstaan religies. Een of andere gek, die bezeten wordt door een of andere verschijning in zijn droom moet dat verder prediken en in sommige gevallen trappen daar veel mensen in en is weer een religie geboren.
   Jij Jan doet hier niets anders, je wil iedereen bekeren in jouw jodenverhaal. Diegenen die hier niet in meegaan zijn 'dom, onwetend, achterlijk" en dies meer. Kijk hoe je Willem behandeld hebt. Mag je bij mij ook proberen maar daar maak je van mij absoluut geen vriend mee. Integendeel.

   Verwijderen
  14. IK heb in deze draad minder over 'de joden' geschreven dan jij, dus dat argument zuig je uit je duim.

   Verder.
   Ik zal het uit moeten leggen,m want blijkbaar is het niet duidelijk:
   Zodra 'geloof en religie" worden afgeschaft, dan begint de grote moordpartij !!
   Kijk naar Rusland.
   Maar ook in China vielen de meeste doden toen het communisme op zijn hoogtepunt was.
   Dit ondergraaft jouw bewering dat Religie en Geloof heel veel ellende veroorzaken.

   Verwijderen
  15. Slotwoord. ( Want Matt zegt dat dit zijn laatste reactie was. OK)

   Matt reageert op mijn stukje over racisme en rasverschillen.
   Maar niet op een academische manier.
   Wel op een anecdotische manier: wat hij mee maakt en vindt.
   Dat mag best.
   Maar dan maakt hij ook nog allerlei fouten.
   Elke fout heb ik in een kleine aparte reactie bekritiseerd.

   We hebben allebei een uur verloren en niks bij geleerd.
   Het was zo veel beter geweest als Matt naar de tape van Rushton had geluisterd. of naar Taco Dankers.
   Het ziujn geweldige tijden dat je deze info zomaar met één hand kan grijpen, waar je vroeger dure boeken uit Amerika moest bestellen.

   Maar Matt grijpt niks. Matt consumeert de gemakkelijke info en laat het daar bij. Daarom is het voor mij ook zo gemakkelijk om vijf fouten uit zijn reactie te halen: slordigheid, onwetendheid.

   Verwijderen
  16. Mijn laatste opmerking naar Verheul:
   In de grondwet staat onrechtstreeks: https://nl.wikipedia.org/wiki/Scheiding_van_kerk_en_staat

   Sinds wanneer is de religie in Rusland afgeschaft?
   Ik heb me er een klein beetje in verdiept en dit de duidelijkste:
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Religie_in_Rusland
   Wel veel leeswerk want je moet de linken allemaal volgen.

   Verwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  19. Verheul doet zijn uiterste best om dit blog te zuiveren van ieder individu dat het niet met hem eens is.
   Als ik me straks terug trek en geen cartoons meer lever aan dit blog is dat rechtstreeks de schuld van Meneer Verheul.
   Ik teken heel graag voor Blik op NOS journaal, maar ik weiger absoluut om ook maar iets te betekenen voor xevolutie waar dit blog steeds meer op gaat lijken.

   Verwijderen
  20. SDR: "Is het werkelijk nodig zo denigrerend over iemand te schrijven?"

   Denigrerend is toch niet het juiste woord.

   Matt kiest er voor om zich niet te informeren, maar hij wil toch meelullen.

   Tja, dan word je keer op keer op je fouten gewezen.
   Jij doet dat hierboven ook.

   Want hoe het ook zij: of de kerken nu half of helemaal werden kaltgestellt, zeker is dat de Religie geen enkele invloed meer had in het land. 0,0 %. En dan zijn de ideologen aan de macht. Dat zijn altijd fanatici die hun eigen overtuiging nastreven.

   Zoals Bertrand Russell in 1920 met eigen ogen zag:
   "Het bolsjewisme is een gesloten bureaucratische organisatie die tirannie uitoefent, met een spionage en verklikker-systeem dat uitgebreider en vreselijker is dan ten tijde van de Tsaar. De leiders zijn onbeschaamd en gevoelloos en het zijn joden die in Amerika gewoond hebben. Er is geen spoor meer te vinden van vrijheid, niet in gedachte, in spraak en niet in daad.

   M a w: het was een hel op aarde geworden. De matigende invloed van De Kerk was uitgeschakeld.

   Verwijderen
  21. Matt: "Verheul doet zijn uiterste best om dit blog te zuiveren van ieder individu dat het niet met hem eens is."

   Niemand is het met me eens. Zeker niet als ze kritiek van me krijgen.
   Ik wou dat ik eens een keer kritiek kreeg.
   Dat iemand me kon aantonen dat de joden eigenlijk geen invloed hebben gehad op 9/11, op de destructie van Irak, Libië en Syrië. Dat het niet joden zijn die Iran willen aanvallen. Dat het niet joden zijn die de hele Oekraiene verwoest hebben. Dat het niet de joden zijn die de kernoorlog met Rusland tot op de rand opschroeven.
   M a w: Wie kan me aantonen dat zijn leven NIET door de joden wordt bedreigd ?
   Niemand van jullie kan dat.

   Je hebt het in elk geval nog nooit geprobeerd.

   Maar je kan er ook niet mee omgaan, en dus wil je het verdringen.

   Dat is wat mijn posts zo vervelend maakt. Ik toon dat je iets moet doen om te overleven, maar je bent te beroerd om actie te ondernemen.
   ( Met 'je' bedoel ik niet alleen Matt, maar alle schrijvers hier op Blik. )

   Verwijderen
  22. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  23. Ik heb jouw adviezen niet nodig om te overleven.
   Tegen wie moet ik actie ondernemen? Graag naam en toenaam, telefoonnummer en adres.
   Met vage begrippen als joden, zionisten, chazaren of wat dan ook kom je niet ver.
   Strijd tegen de banken? oké doe ik al want ik heb geen schulden bij een bank en doe zo veel mogelijk cash.
   Of moet ik zielig gaan doen omdat die vermaledijde joden denken een wereldorde op te zetten en van mij hun slaaf maken? Nou dan is hun opzet grandioos mislukt want ik ben niemands slaaf. Ik ga nog altijd staan waar ik wil, Ik mag nog steeds mijn mening vrij uiten en naar mijn gevoel leef ik nog steeds in een vrij land. Dat er regels en wetten zijn waar ik me aan moet houden is een andere zaak want met 20 miljoen mensen (Ned. en België samen) moet je regels opstellen anders lopen de zaken helemaal fout.
   Dat er krachten spelen op de achtergrond zal best wel kloppen maar zo machtig zijn ze nu ook weer niet want de tegenstand is wel erg groot en steeds meer plannetjes mislukken.

   Als het allemaal zo een vaart loopt als jij denkt mag jij je afvragen waarom je nog leeft want een dergelijk gevaar voor de zionisten zoals jij had al lang geëlimineerd moeten zijn.

   En Verheul, jij bent de laatste die mij bang kan maken.

   Verwijderen
  24. Om te weten dat de kerk geen invloed had in het communisme heb je alleen een matige algemene ontwikkeling nodig. Dan weet je het al.
   Vraag het morgen aan de slager en de bakker: ze weten het , ook al lezen ze misschien geen engels.

   Twee vragen:
   1) Denk je dat Netanyahu in de video van Tru News zegt: "Wij gaan de wereld controleren"
   2) Zo ja. Denk je dat dat goed zal aflopen?

   Heb je Yossi Gurvitz al gelezen? Ik heb op dit blog er al 10 maal naar verwezen: "When Israel is Mighty."

   Wat Rick Wiles zegt heb ik hier ook al vaker en eerder dan Wiles geschreven: Wij zijn Gazanen.
   Gaza is de traininsplaats.
   Straks gaan ze met ons hetzelfde doen als met Gaza nu.

   Ik weet niet of die voorspelling uit komt. de Chinezen zijn er ook nog. en de Russen.
   Maar dit is wel wat er in Tel Aviv wordt gedacht. Dit is wel hun plan.

   Dus, beste Sophia: Wàt heb jij er al tegen gedaan ?

   Want je denkt toch niet dat we dit kunnen stoppen zonder er iets tegen te doen.


   Verwijderen
  25. Matt schrijft:
   "zo machtig zijn ze nu ook weer niet want de tegenstand is wel erg groot en steeds meer plannetjes mislukken."

   Welke plannetjes zijn dan mislukt?
   De buurlanden van Israel zijn kapotgemaakt, precies zoals het Yinon Plan voorschrijft. Die oorlogen tegen Irak, Libie, Syrië etc zijn dus succesvol.
   Iran is nog onbeslist. Gaat nog gebeuren.

   Is de tegenstand erg groot?
   Netanyahu: " Zes van de 10 grootste bedrijven ter wereld zijn ICT bedrijven en AL die bedrijven hebben heelbelangrijke R&D takken in Israel. "
   "Israel gaat het Internet 'bewaken'. "
   ( preciees zoals ze nu al bijna alle vliegvelden ter wereld bewaken en dus elke kaping kunnen laten gebeuiren die ze wenselijk achten)
   Van elk wereldleider weten ze wat hij denkt,
   Ze luisteren iedereen af.
   Wie heimelijk bedenkingen heeft t a v Israel wordt kapotgemaakt, Kijk hoe ze Jeremy Corbyn aanpakken.

   De tegenstand is niet groot en er mislukken geen plannetjes, beste Matt.

   Verwijderen
  26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  27. De USSR is voor mijn tijd.

   Het eerste, en zowat enige, wat ik me actief van de USSR in mijn leven herinner is een tv opname van Mattias Rust (destijds 18 jaar oud) die met een sportvliegtuigje, halverwege haren tachtig, hartje koude oorlog, de USSR invliegt en land in de buurt van het Rode Plein.

   https://m.youtube.com/watch?v=9TXIGfL2iFw

   Later ben ik me gaan interesseren in de films van Tarkovsky (geregisseerd in de USSR, jaren 60-70). Al zijn films hebben een zeer Christelijke ondertoon en hebben me op een goede manier erg aan het denken gezet over geloof in het algemeen.

   Ik begrijp dat Tarkovsky moeite had met die films voorbij de censors te krijgen in de USSR, maar hij kreeg ze uiteindelijk allen gepubliceerd. Google leert mij dat dit vnl kwam omdat Tarkovsky een exportproduct was (iemand die niet/nauwelijks in de USSR bekeken werd). Of Google gelijk heeft, heb ik niet gecontroleerd.

   Voor wie Tarkovsky niet kent: zijn films zijn zeer de moeite waard om te bekijken, maar laten zich moeilijk uitleggen.

   Een van die films, Stalker, gaat over de vraag of je een kamer durft te betreden waarna je diepste wens werkelijkheid wordt.

   Een andere film, Solaris, over de vraag of je geloof moet omarmen, of dat je geloof moet analyseren met een koele wetenschappelijke blik

   Weer een andere film, Andrei Rublev, over Rusland in de Middeleeuwen, waar het land geteisterd wordt door hongersnood, de pest en waar de hoofdpersoon, Andrei Rublev, schilder van iconen, in een existentiële crisis raakt waarna hij bij een inval van Tartaren in een kerk, een Tartaar heeft vermoord (en hoe geloof zijn existentiële crisis oplost).

   Dit zegt verder niks over het geloof in de toenmalige USSR (waar ik niets van weet), maar wel iets over wat de moeite van het kijken waard is.

   Wat betreft de denigrerende woorden van Jan aan Matt, mij en iedereen die het niet met hem eens is: twee quotes van William Hazlitt schieten me te binnen

   De eerste

   We hate old friends: we hate old books: we hate old opinions; and at last we come to hate ourselves.

   De tweede

   The pleasure of hating, like a poisonous mineral, eats into the heart of religion, and turns it to rankling spleen and bigotry; it makes patriotism an excuse for carrying fire, pestilence, and famine into other lands: it leaves to virtue nothing but the spirit of censoriousness, and a narrow, jealous, inquisitorial watchfulness over the actions and motives of others

   Kort gezegd, ik denk dat Jan meer last heeft van zijn opmerkingen dan degene over wie hij zijn opmerkingen plaatst. Een blokje om doet meestal wonderen. Tot die tijd negeer ik Jan

   Verwijderen
  28. Rublev, schilder van iconen, in een existentiële crisis raakt waarna hij bij een inval van Tartaren in een kerk, een Tartaar heeft vermoord

   Moet zijn

   Rublev, schilder van iconen, in een existentiële crisis raakt NADAT hij bij een inval van Tartaren in een kerk, een Tartaar heeft vermoord

   Verwijderen
  29. En jij leeft nog Verheul, dus ben je in hun ogen niets waard of ze zijn niet machtig genoeg om jou uit te schakelen.

   Iran is onbeslist. Gaat inderdaad nog gebeuren maar dan in die zin dat de Iranezen wel terug schieten. Anders dan ze zich wensen dus.
   Syrië is mislukt vanuit hun standpunt bekeken want Iran heeft nog steeds vrije doorgang tot aan de Syrische grens met Israël, en Assad zit er nog steeds. En als Israël weer een vliegtuig over de grens laat vliegen word het neergehaald.
   Ze roepen nu om het hardst om aandacht omdat er nu wel een serieuze dreiging is tegen het bestaan van Israël.
   En de EU gaat niet mee in het verhaaltje om de Golan hoogte te erkennen. Weer een domper voor Israël.
   Ik sta voor alle duidelijkheid echt niet aan de kant van Israël, maar ik geef hun minder macht als zij zich willen toe-eigenen. Trouwens, niet alle joden zijn slechte mensen. Als bijvoorbeeld die bewakers die jij aanhaalt allemaal die agenda zouden invoeren waarom hebben we dan niet om de haverklap een vliegtuigkaping, wat toch de ideale manier zou zijn om bepaalde tegenstanders op een onverdachte manier uit te schakelen? Misschien zijn de vliegreizen juist veiliger geworden door die strengere controles want bijvoorbeeld de moslim extremisten kijken niet zo nauw op een mensenleven maar mogen of kunnen dus ook niet meer meevliegen. Wanneer was ook al weer de laatste vliegtuigkaping?
   En dan dat afluisteren. Het is duidelijk dat Huawei met zijn G5 techniek zwaar onder vuur ligt juist omdat hun veiligheidssysteem dat ongeveer hetzelfde is als de crypto munten het onmogelijk maakt om af te luisteren. Zelfs voor China, die dit ook toegeven.
   Landen gaan Huawei dus niet verbieden en dat doet Amerika, dus ook Israël heel erg pijn dat ze deze vorm van macht kwijt raken.
   En nu hou ik deze discussie verder voor gezien want ik weet ondertussen dat ik kan 'praten als Brugman' zoals jullie zeggen en ik geen stap verder kom.
   Welterusten.

   Verwijderen
  30. Nog even over geloof en staat: mijn standpunt was toch duidelijk? Staat en geloof/ religie gaan niet samen en horen ook niet samen te gaan.

   Verwijderen
  31. @ SDR,

   Hier yossi Gurvitz: https://xevolutie.blogspot.com/2014/12/427-yossi-gurvitz-when-israel-is-mighty.html

   Ik had hem dus wellicht eind 2014 'ontdekt'.

   Samen met Shahak geeft hij een ontluisterend beeld van de joodse religie.
   ===

   Ik weet dat het communisme door de kapitalisten is gesteund.
   Ik weet dat de joden als aarts-kapitalisten worden gezien,.Als de uitvinders eigenlijk.
   En datzelfde geldt voor het communisme: en joodse uitvinding.

   Israel begon als een streng socialistisch land, bijna communistisch.

   Maar ik ben benieuwd waar jij aan denkt als je zegt: kapitalisme en communisme zijn twee zijden van één munt.

   Verwijderen
  32. Matt schreef: "En jij leeft nog Verheul, dus ben je in hun ogen niets waard of ze zijn niet machtig genoeg om jou uit te schakelen."

   Ja, de Mossad doodt 30 mensen per jaar. Maar voor elk van die 30 geldt dat je ze vòòr hun dood met dat argument kan aanvallen...

   ( Wees gerust, ik ben echt niet belangrijk genoeg voor liquidatie door de Mossad. Maar ik heb dat ook nooit beweerd. Dat is een discussie tactiek van Matt.)

   Verwijderen
  33. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  34. Matt schreef: "mijn standpunt was toch duidelijk? Staat en geloof/ religie gaan niet samen"

   Nee Matt dat schreef je niet.
   Je schreef: 17.16 uur:
   Geloof en religie zijn de gevaren in een maatschappij want die veroorzaken veel meer problemen dan een discussie over huidskleur.

   Waarop mijn antwoord was dat nu juist in landen waar de religie buiten spel was gezet de meeste doden zijn gevallen.

   Verwijderen
  35. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  36. Willem schrijft:

   William Hazlitt schrijft:
   We hate old friends: we hate old books: we hate old opinions; and at last we come to hate ourselves.

   Ik haat niks van dat alles.
   Ik erger me aan opinies die evident onjuist zijn en het maakt me boos dat wij allen te lui en egoistisch zijn om onze wereld een stuk beter te maken.

   Verwijderen
  37. @ SDR,
   Er was helemaal niks aan de hand met Syrië.
   Een normaal land, multi-etnisch, met een evenwichtig bestuur.

   Niet zo gemakkelijk om dat kapot te maken.
   Hoe krijg je de internationale gemeenschap mee?
   Hoe steek je daar het vuurtje aan?
   Hoe krijg je daar die jihadi's naar toe, en laat je hen dat land kapotmaken.
   Hoe zorg je dat de MSM de grotye leugen blijven verkondigen dat Assad een gruwel is en dat je dus beter ISIS-koppensnellers kunt steunen.

   Het is ze allemaal gelukt !
   Het land ligt in puin.
   Natuurlijk hadden ze liever een kalifaat gehad en hadden ze dan dat kalifaat aangespoord om de joden in zee te drijven.
   Dàt zou namelijk een pracghtig alibi zijn geweest om heel Syrië leeg te vegen en bij Israel te voegen.

   Dat is nog niet gelukt.
   Maar Assad zit wel met een kapot land en een brain drain van jewelste en oud zeer tussen de etnische groepen.
   Hij ligt voor een tijd op apegapen.
   Israel hoeft voo rhem niet bang te zijn.
   Nu verklaren ze gewoon dat ze in de Golan olie gaan boren.


   Verwijderen
  38. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  39. SDR,

   deze schrijver van dat boek over de banken, is interessant.

   Hij is vorig jaar overleden. In Zuid Afrika wordt hij erg gewaardeerd.
   Ik beluister een toespraak die werd gedaan bij zijn overlijden: heel interessant.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Goodson

   http://www.christianlibertybooks.co.za/news/message_at_the_funeral_of_stephen_mitford_goodson

   Dank voor de info !

   Verwijderen
  40. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  41. Dit is een omschrijving van het boek op de Zuid Afriikaanse site:

   A History of Central Banking and the Enslavement of Mankind

   The role of money-lenders in history was once aptly termed by many acute observers as the "Hidden Hand." It is the power to create, lend and accumulate interest on "credit," and then re-lend that interest for further interest, in perpetuity, that creates pervasive, worldwide debt, from the individual, to the family, to the entire state. The ability to operate a fraudulent credit and loan system has long been known, and through all the slickness of a snake-oil salesman, the money-lenders - the same types Jesus whipped from the Temple - have persuaded governments that banking is best left to private interests. Many wars, revolutions, depressions, recessions, and other social upheavals, have been directly related to the determination of these money-lenders to retain and extend their power and profits. When any state, individual or idea has threatened their scam they have often responded with wars and revolutions. The cultural and material progress of a civilization will often relate to the degree by which it is free from the influence of debt, and the degradation that results when the money-lenders are permitted to regain power. Hence, Goodson shows that both World Wars, the Napoleonic wars, the American Revolution, the rise and fall of Julius Caesar, the overthrow of Qathafi in Libya and the revolution against Tsar Nicholas, among much else relate to this "Hidden Hand" in history. This is the key to understanding the past, present and future.

   Verwijderen
 14. Gelukkig was er issam zaher al deen de held van aleppo en deir es sor ongelofelijk hoe syrie hier weer boven op gekomen is na een aanval op 5 fronten
  Twee personen zijn / waren persona non grata in europa Shoigu ( de mogelijke volgende president van de russische federatie) en issam jammer genoeg gesneuveld tijdens de gevechten rond deir es sor. Eigenlijk zegt dat voldoende over de EU

  BeantwoordenVerwijderen
 15. STAATSOMROEP BLIJFT SPINNEN EN HAAR EIGEN STRAATJE SCHOONVEGEN

  Mueller-onderzoek is klaar, deze onderzoeken lopen er nog rond Trump
  VANDAAG, 15:34

  "Het onderzoek van Robert Mueller is klaar, maar het is lang niet het enige naar Trump en zijn organisaties. Er lopen nog veel meer onderzoeken van federaal aanklagers, de Senaat, het Huis van Afgevaardigden en de stad en staat New York. Een overzicht in het justitiële woud aan onderzoeken.

  Centraal staat uiteraard het onderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller. Het team van de voormalige FBI-directeur zocht sinds mei 2017 uit hoe Rusland zich mengde in de presidentsverkiezingen. Mueller moest ook antwoord geven op twee andere belangrijke vragen: spande de Trump-campagne samen met de Russische autoriteiten en belemmerde de president de rechtsgang?

  Het onderzoek heeft krap twee jaar geduurd. Dat is kort in vergelijking met andere onderzoeken van speciaal aanklagers, die in het verleden gemiddeld 4,5 jaar nodig hadden. Mueller heeft tot nu toe 34 mensen en drie bedrijven aangeklaagd voor 199 strafbare feiten. Vijf verdachten hebben celstraf gekregen: Trumps voormalige advocaat Michael Cohen, buitenlandadviseur George Papadopoulos, Richard Pinedo, de Nederlandse advocaat Alex van der Zwaan en Trumps voormalige campagnevoorzitter Paul Manafort. Laatstgenoemde kreeg met 7,5 jaar de langste gevangenisstraf.

  Onderwerpen die Mueller belangrijk achtte, maar te ver vond afstaan van zijn eigen onderzoek, gaf hij door aan openbare aanklagers van andere Amerikaanse staten. Dan ging het onder meer over de schending van campagnewetten.

  https://nos.nl/artikel/2277401-mueller-onderzoek-is-klaar-deze-onderzoeken-lopen-er-nog-rond-trump.html

  Zoals bijna altijd zit het NEPNIEUWS van de NOS in wat ze niet vermeld.

  Het Mueller onderzoek was bovendien niet slechts een van vele in een woud van onderzoeken. Mueller had de opdracht om uit te zoeken of de Trump campaign met de Russen had samengespannen om de presidentsverkiezingen te winnen en nadien obstructie had gepleegd bij het onderzoek naar deze veronderstelde collusie. Dit zgn. Russiagate onderzoek heeft twee jaar lang de Amerikaanse politiek gedomineerd. Politici van naam en media anchors spraken er over op een manier alsof Trump al door Mueller schuldig was bevonden en het slechts een kwestie van tijd was voordat Trump door impeachment het veld zou moeten ruimen. In de tussentijd kwamen de MSM met steeds weer nieuwe bombshellhoaxes die de russofobe hysterie opjuinden tot een stemming die zelfs tijdens Koude Oorlog ondenkbaar was. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan kon op een gegeven moment geen verkiezing meer worden gehouden of de Russen hadden er zich weer tegenaan benoemd. Via hacken of met fakenieuws van trollennetwerken.

  De niet te missen conclusie die de STAATSOMROEP maar niet durft op te schrijven is dat Mueller niet tot aanklachten of veroordelingen wegens samenzwering van de Trump campaign met de Russen is gekomen en dat dat ook niet meer gaat gebeuren. Om dat maar zoveel mogelijk af te dekken zet de STAATSOMROEP nu in elk nieuwsbericht dat ze afscheidt hetzelfde lijstje van schmucks dat dankzij Mueller veroordeeld is wegens de in Washington gebruikelijke corruptie en/of wegens liegen tegen de FBI. En herhaalt ze tot in het oneindige de niet bewezen insinuaties die tot het instellen van Mueller leidden.

  Russiagate is een ongekende afgang (weet zo vlug geen beter woord) voor de MSM. Ze hebben zich willens en wetens laten gebruiken voor een soft coup tegen een democratisch gekozen president die het DNC en een deel van de veiligheidsdiensten niet lustten. Dat ze daarmee Russisch roulette speelden met de wereldvrede hebben ze op de koop toe genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Russiagate Is Really Finished

  https://www.moonofalabama.org/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja. En wat gaat het congres nu doen?

   Mueller-rapport: geen bewijs samenspannen Trump-campagne en Rusland

   Speciaal aanklager Mueller heeft er geen bewijs voor gevonden dat het campagneteam van Trump en de Russische autoriteiten hebben samengespannen om de verkiezingen te beïnvloeden. Dat schrijft het Amerikaanse ministerie van Justitie in een brief aan Congresleden.

   https://nos.nl/artikel/2277445-mueller-rapport-geen-bewijs-samenspannen-trump-campagne-en-rusland.html

   Verwijderen
  2. @ J

   Las het net. Hoge woord is er uit.

   Waar zouden Sergey Skripal en z'n dochter toch uithangen (of liggen)?

   Verwijderen
  3. @D,

   Het viel mij wel op dat het NOS journaal iets anders berichtte dan haar online pagina. Waarschijnlijk kijken er nog steeds veel mensen naar de tv dan op internet. Het is één grote leugenfabriek.

   Verwijderen
 17. Ik heb me nooit zo in Baudet verdiept. Ik had wel al een enorm ontzag voor hem om dat hij 1 van de initiatiefnemers voor het oekraïne referendum was.

  Nu lees ik dat hij is gepromoveerd op het boek de aanval op de natiestaat. Precies in mijn straatje dus. Hahaha

  https://www.bol.com/nl/f/aanval-op-de-natiestaat/9200000000032959/

  De grootste nachtmerrie van Soros en kornuiten pakt de macht in Nederland.

  Hahaha. Oligarch is in zijn nopjes. Lekker oranje kijken nu. Het NEDERLANDS eftal. Nu nog spelen in rood wit blauw ipv in Oranje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai ai, Oligarch Nederland bij de pauze 2-0 achter en België 2-0 voor

   Verwijderen
  2. Kan gebeuren. Duitsland speelde goed.

   Verwijderen


 18. Twelve French Churches Attacked, Vandalized in One Week

  A dozen Catholic churches have been desecrated across France over the period of one week in an egregious case of anti-Christian vandalism.
  ............
  Reports indicate that 80 percent of the desecration of places of worship in France concerns Christian churches and in the year 2018 this meant the profanation of an average of two Christian churches per day in France, even though these actions rarely make the headlines.

  In 2018, the Ministry of the Interior recorded 541 anti-Semitic acts, 100 anti-Muslim acts, and 1063 anti-Christian acts.

  https://www.breitbart.com/faith/2019/03/20/twelve-french-churches-attacked-vandalized-in-one-week/

  Twaalf kerken is geen nieuws als het gemiddelde op twee kerken per dag licht. Dat klinkt misschien cynisch, maar zo is het niet bedoeld. Waarom komt dit nieuws nu naar buiten? Zijn er al eens daders s opgepakt of veroordeeld? Zeg, Macron... weet jij hier misschien meer van. Deze laatste zin klinkt cynisch en is helaas ook zo bedoeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. NB:

  Op dit moment zendt TRU NEWS een live stream uit van de AIPAC conferentie.

  Ze waren zelf erg verbaassd dat ze welkom waren.

  https://www.youtube.com/watch?v=CFRrPPZxf-A

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Censuur.

  Weer twee gevallen van censuur:
  1) De 2 uur durende show van Geroge van Houts over 9/11 is vanyoutube gehaald. ( KomPlot)

  2) Een toespraak van Alan Sabrosky ( joods) werd live onderbroken toen hij vertelde dat de Holocaust wegens technische en logistieke feiten onmogelijk kan hebben plaatsgevonden.

  Hier de fantastische blog daarover: http://www.unz.com/kbarrett/alan-israel-did-9-11-sabrosky-most-censored-man-in-america/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opmerkelijk aspect van het Tarrant ( Christchurch aanslag) manifest:

   The 73-page document reads like it was written by someone who is trying very hard to pretend to be a White Nationalist… But there is one glaring inconsistency. If you ever visit places on the internet frequented and owned by White Nationalists, such as 4chan, 8chan, Daily Stormer, or Gab, one immediate, indubitable fact hits you in the face: These people hate Jews. More than anyone else, White Nationalists hate Jews and are not afraid of expressing it with thousands of different memes…. What is bizarre about Tarrant’s alleged manifesto is that he says a great deal about this (Jewish) plot. He rails against immigration, fertility rates, and “White genocide.” But he doesn’t mention who the supposed plotters are. Why? Why is Tarrant following the White Nationalist script to the letter but doesn’t mention Jews once in the entire 73 pages?

   Verwijderen
 21. ben hier om te getuigen naar wat deze grote spreukgieter voor mij heeft gedaan. Ik geloof nooit in spellen met betovering, totdat ik in de verleiding kwam om het te proberen. Ik en mijn man hebben veel problemen gehad met samenleven, hij zal me niet altijd gelukkig maken omdat hij verliefd is geworden op een andere dame buiten ons huwelijk. Ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn man deze vrouw verlaat, maar hoe meer ik tegen hem praat. hoe meer hij me verdrietig maakt, dus mijn huwelijk viel in een scheiding omdat hij me geen aandacht schenkt. Dus met al deze pijn en angst besloot ik contact op te nemen met deze spreukgieter om te zien of dingen weer tussen mij en mijn man kunnen trainen. deze betovering DR PEACE vertelde me dat mijn man echt in een grote puinhoop zit, dat hij een charmante magie is geweest, dus hij vertelde me dat hij alles weer zoals gewoonlijk zou doen. hij ging verder en gooide de spreuk voor mij, na 3 dagen wierp hij de betovering op mijn man hij veranderde volledig hij kwam mijn excuses aanbieden en zei hoe hij me behandelde dat hij niet wist wat hij aan het doen was, ik en mijn man zijn weer bij elkaar Ik dank DR DRUI echt voor het terugbrengen van mijn man, ik wil dat iedereen contact met hem opneemt voor degenen die problemen hebben in verband met het huwelijk en relatieproblemen, hij zal het voor je oplossen. Het e-mailadres is hier: doctorpeacetemple@gmail.com
  en zijn WhatsApp: +2348059073851

  1) Als je je ex terug wilt.
  (2) liefdesgames
  (3) U wilt op kantoor gepromoveerd worden.
  (4) U wilt dat vrouwen / mannen achter u aan rennen.
  (5) Als u een kind wilt.
  (6) Je wilt rijk zijn of een loterij winnen.
  (7) U wilt uw echtgenote eeuwig binden om de jouwe te zijn.
  (8) Als u financiële ondersteuning nodig heeft.
  (9) Als u uw partner niet kunt ontmoeten.
  (10) als u uw scheiding wilt stoppen.
  (11) als u uzelf wilt scheiden van uw echtgenoot.
  (12) als u uw vragen wilt hebben.
  (13) Zwangerschapsspeeltijden om aan de baby te denken
  (14) Garantie U wint verontrustende rechtszaken en echtscheidingen ongeacht de scène
  (15) Annuleer uw huwelijk of relatie van het uiteenvallen.
  opnieuw is het e-mailadres doctorpeacetemple@gmail.com. neem onmiddellijk contact met hem op
  WhatsApp: +2348059073851

  Wat je ook wilt, je krijgt het van Dr. PEACE. Neem gewoon contact met hem op en leg hem uit wat je probleem is en wordt opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. LOTTO, loterij, jackpot. Hallo, al mijn kijkers! Ik ben heel blij dat ik deze geweldige getuigenissen heb mogen delen. Het beste dat ooit in mijn leven is gebeurd, is hoe ik de jackpot van de euro miljoen mega-jackpot win. Ik ben een man die gelooft dat ik op een dag de loterij zal winnen. eindelijk kwamen mijn dromen door toen ik DR ISIKOLO e-mailde. en vertelde hem dat ik de lotnummers nodig heb. Ik heb zoveel geld uitgegeven aan een ticket om er zeker van te zijn dat ik win. Maar ik heb nooit geweten dat winnen zo makkelijk was tot de dag dat ik online de betoverde caster tegenkwam, waar zoveel mensen over spraken dat hij erg goed is in het spellen van loterijen, dus ik besluit het eens te proberen. Ik nam contact op met deze geweldige dokter en hij deed een spreuk en hij gaf me de winnende lotnummers. Maar geloof me toen de trekkingen uit waren, was ik een van de winnaars. Ik heb 300.000 euro gewonnen. DR ISIKOLO echt jij bent de beste, met deze geweldige Dr kun je miljoenen geld winnen door de loterij. Ik ben zo blij deze geweldige man nu te ontmoeten, ik zal je voor altijd dankbaar zijn Dr. E-mail hem voor uw eigen winnende lotnummers via isikolosolutionhome@gmail.com of WhatsApp hem op +2348133261196 Met vriendelijke groet

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik huilde en snikte dag en nacht, tot het zo erg werd dat ik het niet meer kon verdragen. en ik stak mijn hand uit naar mensen die kunnen helpen, ik accepteerde het echte werk, en dat is Dr. Ilekhojie. ik gaf het bijna op om mijn ex-echtgenoot terug te krijgen en weer een tevreden familie te hebben .. ik had het hele lot geprobeerd dat ik kende, en met spreuken, zegeningen en buitengewone magische krachten gedaan, en onmiddellijk na 2 dagen kwam mijn ex-echtgenoot terug voor mij en hij was berouwvol voor alles wat hij heeft gedaan. En nu is mijn leven in balans en ben ik weer gelukkig. Hij leverde een geweldige service en ik denk niet dat mensen bekend waren met de Dr Ilekhojie-tempel en zijn magische krachten. Jij bent de ruwe diamant. Dank je Dr Ilekhojie Je bent getalenteerd en je geeft jezelf zo vrijuit af zoals je me hebt aangedaan. Bedankt voor het weven van je magische liefdespreuken voor mij. Mijn man is terug naar mij zoals het was toen we elkaar voor het eerst ontmoetten uit de diepten van mijn ziel! ik ben nu enorm gelukkig. Dank u en God zegene u, mijnheer. nu is mijn man terug naar mij binnen 48 uur, zoals je hebt gezegd..om ... ik ben volledig beloond. Dankjewe veel, veel waardering Hier is Doc Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hallo, ik ben Nina Eugen. Na jarenlang in relatie te zijn geweest met mijn man, brak hij het uit met mij. Ik deed alles binnen mijn bereik om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem had, ik smeekte hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een spreukgieter genaamd DR ISIKOLO die me zou kunnen helpen een spreuk uit te lokken om hem terug te brengen, ik had geen keus dan om het te proberen. Ik verstuurde de spreukgieter en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles binnen twee dagen in orde zou zijn. Hij wierp de betovering en verrassend op de tweede dag, mijn man belde me. Ik was zo verbaasd dat ik de oproep beantwoordde en het enige wat hij zei was dat hij zoveel medelijden had met alles wat er gebeurd was. Hij wilde dat ik naar hem terugkeerde. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem, dat was hoe we weer gelukkig samen zijn gaan leven. De email van de spell casters is: isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of in een andere zaak. 1) Love Spells 2) Lost Love Spells 3) Scheiding Spells 4) Marriage Spells 5) Binding Spell. 6) Break-up spreuken 7) Verban een overleden minnaar 8.) Je wilt gepromoot worden in je kantoor / Loterij spell 9) wil je geliefde bevredigen Neem contact op met deze geweldige man als je problemen hebt voor een duurzame oplossing via isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Alle dank gaat uit naar DR ISIKOLO voor het weer samenbrengen van mij en mijn man, het begon allemaal toen ik mijn moeder 10-jarig jubileum vierde, en op die noodlottige avond belde ik mijn man om te weten waar hij was en later na het feest. een beetje ver weg. ik zag mijn man binnenlopen met een dame ik keek weg en ging hem begroeten en deed alsof er niets gebeurde, later in de kamer terwijl we op het punt stonden te slapen vroeg ik mijn man wie die dame voor hem was, plotseling riep hij naar mij dat ik zou hem nooit moeten vragen hoe hij zijn leven leidde, maar ik stond erop om te weten, hij verliet onmiddellijk het bed en ging weg en sindsdien heb ik hem nooit meer gezien, hij vertelde me dat het voorbij was, maar al mijn pijn stopte toen ik hem ontmoette ISIKOLO op het net, die me vertelde dat hij een liefdesbetovering op hem zou uiten, en binnen 48 uur zal mijn man bij me terugkomen en naar mij terugkeren, en dat deed hij ook, en in 48 uur kwam mijn man smekend om mij en nu wordt geluk en harmonie terug naar mijn thuis gebracht ... neem vandaag contact met hem op via zijn e-mail; isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een geweldig en inspirerend verhaal! Ik was zeven jaar getrouwd zonder enig kind, daarom begon mijn man vreemd te doen, kwam hij de laatste tijd thuis en besteedde hij geen tijd meer aan mij en hij scheidde van me. Dus ik werd erg verdrietig en verloren in het leven omdat mijn dokter me vertelde dat er geen manier is om zwanger te worden, dit maakt het leven echt ellendig voor me. totdat ik een vriend tegenkwam die mij via het internet over DR ODION vertelde, hoe hij veel vrouwen heeft geholpen met deze soortgelijke problemen die ik doormaak, dus nam ik contact met hem op: (drodion60@yandex.com) en legde hem uit . hij vertelde me wat ik moest geven voordat hij een re-gome spreuk kon uitbrengen om mijn man terug te brengen die ik deed en hij zond een krachtig gebed dat ik halverwege de avond had gezegd terwijl hij de liefdesbetovering uitsprak. Het was een wonder, 24 uur later kwam mijn enige man terug en verontschuldigde me voor alles wat hij gedaan heeft en vertelde me dat hij volledig klaar is om me te ondersteunen in alles wat ik wil, ik noem snel DR ODION en vertelde hem wat op dat moment aan het doorgaan en hij bereidde me ook een kruidengeneesmiddel voor, waarvan hij zei dat het elke ongewenste ziekte of infectie zou genezen die me ervan weerhield me op te vatten en instrueerde me toen hoe ik het moest gebruiken voordat ik met mijn man sprak. Nadat ik deze inheemse kruiden en wortel heb gebruikt, begon ik een paar weken later zwanger te worden, echt waar. Ik was zwanger. Ik heb net op de 1e van deze maand een babyjongen gekregen. Ik beloof de hele wereld op de hoogte te stellen van DR ODION voor het redden van mijn relatie en voor het geven van kinderen die ik vandaag met trots de mijne kan noemen. Voor elke vrouw die het onmogelijk acht, is hier een gelegenheid om te glimlachen en geluk te brengen voor uw familie. Neem contact op met DR ODION via e-mail op: (drodion60@yandex.com). of WhatsApp hem via +2349060503921 Inderdaad, hij is een God gestuurd om verloren geliefden terug te brengen en je geluk te brengen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een geweldig en inspirerend verhaal! Ik was zeven jaar getrouwd zonder enig kind, daarom begon mijn man vreemd te doen, kwam hij de laatste tijd thuis en besteedde hij geen tijd meer aan mij en hij scheidde van me. Dus ik werd erg verdrietig en verloren in het leven omdat mijn dokter me vertelde dat er geen manier is om zwanger te worden, dit maakt het leven echt ellendig voor me. totdat ik een vriend tegenkwam die mij via het internet over DR ODION vertelde, hoe hij veel vrouwen heeft geholpen met deze soortgelijke problemen die ik doormaak, dus nam ik contact met hem op: (drodion60@yandex.com) en legde hem uit . hij vertelde me wat ik moest geven voordat hij een re-gome spreuk kon uitbrengen om mijn man terug te brengen die ik deed en hij zond een krachtig gebed dat ik halverwege de avond had gezegd terwijl hij de liefdesbetovering uitsprak. Het was een wonder, 24 uur later kwam mijn enige man terug en verontschuldigde me voor alles wat hij gedaan heeft en vertelde me dat hij volledig klaar is om me te ondersteunen in alles wat ik wil, ik noem snel DR ODION en vertelde hem wat op dat moment aan het doorgaan en hij bereidde me ook een kruidengeneesmiddel voor, waarvan hij zei dat het elke ongewenste ziekte of infectie zou genezen die me ervan weerhield me op te vatten en instrueerde me toen hoe ik het moest gebruiken voordat ik met mijn man sprak. Nadat ik deze inheemse kruiden en wortel heb gebruikt, begon ik een paar weken later zwanger te worden, echt waar. Ik was zwanger. Ik heb net op de 1e van deze maand een babyjongen gekregen. Ik beloof de hele wereld op de hoogte te stellen van DR ODION voor het redden van mijn relatie en voor het geven van kinderen die ik vandaag met trots de mijne kan noemen. Voor elke vrouw die het onmogelijk acht, is hier een gelegenheid om te glimlachen en geluk te brengen voor uw familie. Neem contact op met DR ODION via e-mail op: (drodion60@yandex.com). of WhatsApp hem via +2349060503921 Inderdaad, hij is een God gestuurd om verloren geliefden terug te brengen en je geluk te brengen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. DR ISIKOLO wierp een loterij betovering voor me en ik won 850.000 euro. Lees mijn bespreking en neem nu contact met hem op voor je eigen loterijwinnende nummers. Het is een hele moeilijke situatie om de loterij te spelen en nooit gewonnen te hebben, of blijven winnen met een laag fonds tot 500, ik ben het slachtoffer geworden van zo'n moeilijk leven, het grootste fonds dat ik ooit heb gewonnen was 350, en ik heb gespeeld de loterij al bijna 8 jaar, dingen veranderen plotseling van het moment dat ik online een geheim tegenkwam, een getuigenis van een voodoo-arts die mensen in elk type lotnummers helpt, ik was niet snel overtuigd, maar ik besloot om het te proberen, nu ik ben een trotse loterijwinnaar met de hulp van DR ISIKOLO, ik won 8500.000 euro en ik maak dit bekend aan iedereen die de hele dag heeft geprobeerd de loterij te winnen, geloof me dat dit de enige manier is om te winnen de loterij, dit is het echte geheim waar we allemaal naar op zoek waren, je kunt Dr Isikolo contacteren via zijn Email> isikolosolutionhome@gmail.com of Whatsapp hem op +2348133261196

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Dit is de website die ik over dokter Ilekhojie heb gelezen en contact met hem opgenomen om me te helpen mijn ex-vriendje terug te krijgen om met me te trouwen in de maand mei van dit jaar en ik ben hier teruggekomen om over hem te posten. Dokter Ilekhojie helpt u uw probleem op te lossen, ongeacht waar u doorheen gaat. Posten over een spell speller is heel vreemd voor mij omdat ik nooit heb geloofd dat ik zal kunnen zeggen dat ik werd geholpen door een spell caster om mijn ex-vriendje terug te brengen naar mij na 3 jaar geen contact. Ik las over dokter Ilekhojie van andere websites en nam contact met hem op om me te helpen en in minder dan 48 uur belde mijn ex-vriendje me en ik was blij dat hij contact met me wilde opnemen. We hebben elkaar vrijdag ontmoet en hij stelde me voor ... Het was de mooiste ring. Alstublieft, iedereen hier, neem contact op met arts Ilekhojie om uw probleem voor u op te lossen en u gelukkig te maken met uw relatie die u kwetst. Liefde is het beste gevoel ooit ervaren. E-mail hem op gethelp05@gmail.com of rechtstreeks op Whats App hem +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik ben teruggekeerd met mijn ex-vriendje met de hulp van Dr. AJAYI, de beste online spell speller en ik raad Dr. AJAYI ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. Ik wil getuigen van hoe ik mijn vriend terug kreeg nadat hij uit elkaar ging, we zijn al 4 jaar samen, onlangs ontdekte ik dat mijn vriend een affaire had met een ander meisje, toen ik hem confronteerde, leidde dit tot ruzie en hij eindelijk uit elkaar gegaan, ik probeerde alles wat ik kon om hem terug te krijgen, maar het mocht allemaal niet baten totdat ik een bericht in een relatieforum zag over een spell spell caster die mensen helpt hun verloren liefde terug te krijgen via Love spell, in eerste instantie betwijfelde ik het maar besloot om het eens te proberen, toen ik via zijn e-mail contact opnam met deze spell caster en hij me vertelde wat ik moest doen en ik deed het, toen deed hij een liefdespreuk voor mij. 48 uur later belde mijn vriend me echt en vertelde me dat hij me zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij me veroorzaakte. Vanaf die dag was onze relatie nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij Dr. AJAYI. Hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat dr. AJAYI echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: Drajayi1990@gmail.com Je kunt zijn Whatsapp OF viber-nummer schrijven: + 2347084887094, BEDANKT aan Dr. AJAYI

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mijn vriend verliet me voor een ander meisje. Ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Ik werd erg bezorgd en had hulp nodig. terwijl ik op internet aan het browsen was, kwam ik een specifieke getuigenis tegen over deze goede DR EDO-hulp om ex snel terug te krijgen en een scheiding of scheiding te stoppen enzovoort, dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (liefde-spreuk) voor mij. 28 uur later kwam mijn vriend terug naar me huilend en smeekend om mijn vergeving. Vandaag ben ik zo blij en ik wil deze geweldige spreukspeler aanbevelen aan iedereen die echt een dringende oplossing voor zijn of haar verbroken relaties en huwelijk nodig heeft, e-mail hem op: edolovespelltemple@gmail.com. Neem gewoon contact op met de geweldige "DR EDO". Neem bij problemen contact met hem op en ik garandeer je dat hij je zal helpen. huil niet meer - neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Bedankt DR EDO voor het redden van mijn verbroken relaties en bracht mijn vriendje terug naar mij! ”Email hem op: edolovespelltemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of hem toevoegen op WhatsApp: +2348159452497

  BeantwoordenVerwijderen
 32. HOE KRIJG IK MIJN EX-ECHTER TERUG MET DE HULP VAN DR. Ilekhojie ....... Mijn naam is Muna Vassel, uit Canada, ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte en effectieve online spell caster is die krachtig en echt, Zijn naam is Dr. Ilekhojie, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die mij verliet te herenigen. Toen ik contact opnam met Dr. Ilekhojie, sprak hij een liefdesbetovering voor mij uit, en mijn man die zei dat hij niets te doen heeft weer bij me, belde me en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij jullie allemaal te laten weten dat deze spellcaster de kracht heeft om een verbroken relatie te herstellen en ze terug te brengen. omdat ik nu heel blij ben met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en zijn hulp nodig heeft, kan dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp aanbieden, zoals het oplossen van echtscheidingszaken, rechtszaken, doodsbreuk, spirituele bescherming. Dank u! contact e-mail: gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een vreugde is mijn man hier bij mij allemaal dankzij DR Ayoola voor het helpen van mij, ik en mijn man waren 2 jaar en 7 maanden gescheiden, ik probeer alles om hem terug te krijgen en ik zag het niet totdat ik een getuigenis las over DR Ayoola online en ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn probleem en hij beloofde me dat mijn man terug zal komen als ik doe wat hij me zegt te doen en ik zei ja en ik deed het na 48 uur kwam mijn man mij zoeken en vraag me om dankzij jullie terug naar huis te komen DR AYOOLA ik leef nu gelukkig met mijn man als je hulp nodig hebt om je ex of man of vrouw vandaag contact met hem op te nemen en ik beloof je dat je hier krijgt wat je wilt is e-mail (drayoolasolutionhome@gmail.com) voeg hem ook toe op Whatsapp: +31684065675. of zijn website https://drayoolasolutionhome.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik heb besloten dat ik de hele dag op internet ga doorbrengen om er zeker van te zijn dat veel mensen dit kunnen lezen, mijn getuigenis over Dr.Ilekhojie die een krachtige spreukster is. Nadat mijn man me in de steek had gelaten, was ik zo eenzaam dat ik diezelfde dag besloot om via het net te gaan voor een paar relatietips. Ik wist niet dat dit de routekaart was die de terugkeer van mijn man zou verzekeren. Na het lezen van veel tips over hoe ik mijn relatie op een betere manier kon herstellen, ontdekte ik dat Dr. Ilehojie veel aanbevelingen heeft dan andere spell casters, dus hiermee besloot ik dat Dr. Ilehojie de juiste persoon was voor de baan, en ik nam contact met hem op via zijn gegevens die ik op internet zag en ik was zo blij dat ik ervoor koos om met Dr. Ilehojie te werken omdat zijn werk 100% perfect was en de betovering bracht mijn man bij mij terug met snelle verlichting kunt u ook contact met hem opnemen voor hulp nu email. (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / cal +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Mijn naam is Carina Raymond uit Canada, ik wil hier mijn ware levensverhaal delen, omwille van mensen die lijden aan hetzelfde probleem als het mijne toen. Ik was 9 jaar kinderloos na het huwelijk, mijn man verliet me omdat ik hem geen kind kon geven. hij ging uit met een andere dame, maar ik hou nog steeds zoveel van mijn man. Ik zocht overal hulp, totdat ik een soortgelijke opmerking op internet zag die werd gedeeld door een vrouw die mensen vroeg om contact op te nemen met Dr. Elumelu voor enige vorm van spirituele en fysieke hulp. dus nam ik snel contact met hem op. Dr. Elumelu vertelde me dat mijn problemen voorbij waren, dus nadat ik al het offer had gebracht, kreeg ik een telefoontje van mijn man met de vraag hem te vergeven, ik accepteerde snel zijn excuses, ik ben ook blij om te zeggen dat ik zwanger ben. Dr. Elumelu bracht mijn man terug met zijn magische krachten en gaf me wat kruiden om mijn baarmoeder schoon te maken voor snelle vruchtbaarheid, ik zeg dit omdat ik hem al vertelde dat ik zijn naam zal delen op radio en internet, zodat mensen weten over zijn goede werk, voor diegenen die hem voor mij willen bedanken of voor diegenen die een oplossing voor hun problemen nodig hebben, moet u contact met hem opnemen via e-mail: drelumeluspelltemple@gmail.com of whats app +27736117700

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Goedendag iedereen,
  Mijn naam is Elumelu, de Grote Okaikulo! zoon van Jabulani Luan, uit
  Botshabelo Historical Village, Mpumalanga, Zuid-Afrika. Ik ben geboren in een zeer krachtige en spirituele familie waar ik de kracht had om fysieke en spirituele uitdagingen in mensenlevens op te lossen, ik wilde dit nooit doen omdat ik dacht dat het fetisj was.
  Een man nodigde me uit voor spiritueel werk in Canada en de man voor wie ik werkte vertelde me dat hij op het internet oplichterij heeft gehad voordat iemand hem naar mij heeft verwezen. Hij vroeg me ook om een korte notitie over mezelf te schrijven en deze op internet te plaatsen zodat mensen die mijn hulp nodig hebben, contact met mij kunnen opnemen. Dus als je daar bent en je fysiek of spiritueel hulp nodig hebt, neem dan contact met me op via WhatsApp + 27736117700 of e-mail: drelumeluspelltemple@gmail.com voor een dringende oplossing voor elk type uitdaging, zowel fysiek als spiritueel. Dank u en moge God u daarbij zegenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Mijn man verliet me 3 maanden geleden voor een andere vrouw en sindsdien is mijn leven vervuld van pijn, verdriet en een gebroken hart omdat hij mijn eerste liefde was met wie ik mijn hele leven heb doorgebracht. Een paar dagen geleden ontmoette ik een vriend van mij, ze vertelde me dat ze een paar getuigenissen had gezien van een spell-caster genaamd Dr. Ilekhojie dat hij binnen een paar dagen een geliefde terug kan brengen, ik lach het uit en zei dat ik niet geïnteresseerd ben, maar vanwege de liefde die mijn vriend voor mij had, ze raadpleegde namens mij de grote betoveringster en tot mijn grote verbazing belde mijn man me na 28 uur voor de eerste keer na drie maanden dat hij me mist en dat het hem zo spijt voor alles wat hij liet me doorgaan. Hij kwam terug naar mij en nu zijn we gelukkig samen. Ik kan het nog steeds niet geloven, omdat het hoogst ongelooflijk is. Dank u Dr. Ilekhojie voor het terugbrengen van mijn man en ook aan mijn lieve vriend die namens mij voorbede heeft gedaan, voor iedereen die de hulp van deze geweldige spell-caster hier nodig heeft, is contact e-mailadres: {gethelp05@gmail.com} of schrijf naar hem rechtstreeks op zijn whatsapp-nummer {+2348147400259}

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Het leven is soms mysterieus, vooral wanneer je geliefde je voor iemand anders achterliet alsof je niet goed genoeg bent, vanwege het emotionele trauma begon het na te denken over mijn werk omdat mijn baas talloze keren klaagde dat ik te laat kwam op mijn werk en niet efficiënt en punctueel was zoals ik vroeger was. Mijn ex en ik hebben nu meer dan 7 jaar een relatie. het meest akelige deel is dat we op dezelfde plek werken, dus ik zie hem de hele tijd. Ik zou het niet verdragen om te zien dat mijn ex van iemand anders hield, ik reikte naar Dr. Ilekhojie om hem bij mij terug te brengen en het andere meisje te laten verdwijnen. Dr. Ilekhojie is een zeer krachtige man die kan helpen. Mijn baas op het werk merkte dat ik en mijn partner weer bij elkaar zijn sinds ik ben overgestapt op de gebruikelijke happy me. Het is duidelijk dat er iets goeds is gebeurd. Mijn baas, dr. Ilekhojies, verzoeningsspreuk om haar gescheiden echtgenoot drie dagen later terug te laten komen. Red je huwelijk vandaag met de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojies.

  Dit is zijn mijn contactpersoon:
  WhatsApp hem: (+2348147400259)
  E-mail mij op: (gethelp05@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hallo, ik wil mijn geweldige ervaring delen met de grootste spell-cast dr. Ilekhojie. Mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden waardoor hij een echtscheiding kreeg, huilde en werd ik ziek toen ik online op zoek was naar liefdesquotes, ik zag mensen praten over Dr. Ilekhojie en zijn geweldige werk wiens zaak vergelijkbaar met de mijne lieten ze zijn contactgegevens achter.Ik nam contact met hem op en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij na 24 uur de scheiding zal annuleren en bij me terug zal komen nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verrassing de volgende dag dat het avond was mijn man knielde neer en smeekte me hem terug te accepteren. Nogmaals bedankt Dr. Ilekhojie, je bent inderdaad een zegen voor mij. neem contact op met Dr Ilekhojie via zijn e-mailadres: (gethelp05@gmail.com) of Viber en whatsapp-nummer + 2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hallo, ik ben Silva Ginsburg en ik woon in Singapore. Ik ben hier om mijn eigen kijk op de wereld te delen over hoe ik werd geholpen door Dr. Ilekhojie met zijn krachtige spreuken voor het terugbrengen van mijn vriend die de afgelopen 2 en een half jaar verwaarloosd en uit elkaar is gegaan. Ik kan niet veel zeggen omdat ik op dit moment echt niet weet hoe ik mezelf moet uiten, want ik ben overweldigd, maar ik wil dr. Ilekhojie echt waarderen en bedanken voor zijn eerlijkheid en genadig werk in mijn leven. Ontzettend bedankt. Iedereen die dit leest en zijn service nodig heeft, kan contact met hem opnemen via zijn WhatsApp-nummer op +2348147400259 of via e-mail op: gethelp05@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik kan niet vergeten hoe dr. Ilekhojie me hielp om mijn huwelijk terug te herstellen na 2 maanden scheiden met mijn vrouw uit ruzie en ze vertrok en kwam nooit meer bij me terug, ik heb zoveel gedaan om haar terug te krijgen, maar niets werkte niet totdat ik zag een opmerking online toen iemand getuigde hoe dr. Ilekhojie haar hielp haar man terug te herstellen en zo nam ik contact met hem op via zijn e-mail en na het schrijven van mijn probleem verzekerde hij me dat hij me zou helpen om terug te gaan met mijn vrouw in 36 uur, nadat hij de verzoeningsspreuk had uitgesproken, kwam mijn vrouw terug naar huis en smeekte ze dat het haar speet dat ze wegging. Ik ben terug met mijn vrouw en we zijn allebei gelukkig en leven weer samen. Ik weet dat er veel mensen zijn die hun liefde terug willen krijgen, neem contact op met Dr. Ilekhojie, want hij is het perfecte antwoord op uw probleem, neem contact op met zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) of zijn Viber en Whatsapp +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Een paar weken geleden zag ik een opmerking over Dr.Azaka Solution Temple, iemand die vertelde hoe hij haar heeft geholpen in zijn relatie.Ik nam ook contact met hem op omdat ik in mijn relatie met hetzelfde probleem werd geconfronteerd, vandaag kan ik Dr.Azaka Solution moedig aanbevelen. Tempel voor iemand die ook wordt geconfronteerd met het verbreken van zijn of haar relatie om vandaag contact met hem op te nemen voor hulp omdat hij me heeft geholpen mijn relatie weer normaal te maken, hier zijn de contactgegevens: Azakaspelltemple4@gmail.com of whatsapp hem +1(315)316-1521, dank u meneer God zegene u.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Mijn financiën maakten het vorige week uit. Ik was zo verdrietig dat ik helemaal veranderd was, ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief en gestrest dat ik bang was dat ik ging om in het ziekenhuis te belanden vanwege alle stress en depressie, tot ik op een dag online zoek naar liefdetips, omdat ik heel veel van hem hou en om hem geef en ik wil gewoon dat we weer als koppel samen zijn en ik wil dat we voor altijd blijven toen vond ik een krachtige spreukster genaamd Dr. Ilekhojie die zoveel relatieproblemen oploste dat hij me vertelde dat mijn verloofde tussen 24 uur na een verzoeningsspreuk bij me terug zou komen. Ik geloof het nooit totdat mijn financiën me belden en zeiden dat hij wilde dat we terug zouden komen om voor altijd gelukkig samen te leven. Ik ben zo blij nu dat dr. Ilekhojie mijn geld bij me terugbracht. Heel erg bedankt Dr. Ilekhojie. Hij kan u ook helpen hem te e-mailen op (gethelp05@gmail.com) hem toevoegen op Viber en whatsapp (+2348147400259)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Mijn naam is Olivera, ik woon 2 jaar zonder mijn man aan mijn zijde, hij reisde naar Griekenland en wilde nooit meer terugkomen om te zeggen dat hij daar een minnaar had gevonden, dit was lastig omdat dat anders is dan hij, hij heeft me achtergelaten met drie kinderen en ik moet ze allemaal alleen redden, ik heb meerdere keren met hem gesmeekt om terug naar huis te komen, maar hij weigert, ik verloor het contact met 5 maanden toen ik een advertentie zag over een spell-caster genaamd Dr. Ajayi, ik las dat hij heeft geholpen veel gezinnen hebben weer vrede en liefde in hun huis en hebben geholpen bij het genezen van verschillende soorten ziekten, ik nam zijn e-mail en nam contact met hem op, ik legde uit waar ik mee te maken kreeg in mijn huwelijk en hoe mijn man op zakenreis was en niet 't wil niet terug naar huis, hij heeft me laten begrijpen dat mijn man niet zijn normale zelf is, dat hij gehypnotiseerd is door de vrouw met wie hij daar in Griekenland is, daarom verandert zijn gedrag. Hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat er dingen moesten gebeuren zodat ik mijn man terug kon krijgen, ik volgde al zijn instructies op, na ongeveer een week van de spreuk op een dinsdagavond hoorde ik een klop op mijn deur. Toen ik opende, was het verrassend genoeg mijn man, zijn ogen waren vol tranen en ik omhels hem en verwelkom hem thuis. We hebben een geweldig leven nu, ik wil de dienst van een spell caster, ik raad je aan om contact op te nemen met Dr. Ajayi, hij is een betrouwbare en krachtige man.

  E-mail: drajayi1990@gmail.com
  Viber / WhatsApp-nummer: + 2347084887094

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte online spell caster is die krachtig en oprecht is. Zijn naam is Dr. Ilekhojie. Hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die mij verliet te herenigen. Toen ik contact opnam met Dr. Ilekhojie, wierp hij een verzoeningsspreuk voor mij, en mijn man die zei dat hij niets meer met mij te maken heeft, belde me opnieuw en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. vandaag ben ik blij jullie allemaal te laten weten dat deze spellcaster de kracht heeft om een verbroken relatie terug te herstellen. omdat ik nu blij ben met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp bieden, zoals, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, spirituele bescherming en nog veel meer. Je kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail (gethelp05@gmail.com) of hem toevoegen op Tel / Whatsapp / Vibver: +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 46. KRIJG EINDELIJK MIJN AFGELOPEN ECHTGENOOT TERUG MET HULP VAN KRACHTIGE GEGOTEN CASTER NADAT HIJ MET ME IS AFGESCHAFT

  Mijn man liet me diepbedroefd achter, dit maakte me ziek en mijn probleem werd erg moeilijk en het zorgde ervoor dat ik het bijna opgaf, maar na de liefdesbetovering van Dr. Ilekhojie werd mijn relatie onmiddellijk hersteld, ik was blij dat de uitkomst fantastisch en effectief was, alleen 36 uur nadat Dr. Ilekhojie het allemaal begon, kreeg ik onmiddellijk resultaat, mijn man was terug met veel liefde en oprechtheid. Nooit in mijn leven had ik gedacht dat dit zo snel zou werken. Mijn man verzoende zich met mij en hij begon zich totaal anders te gedragen, hij laat me elke dag liefde zien, ik voel me weer gelukkig en als nooit tevoren. Stuur hem alsjeblieft een e-mail als je hulp nodig hebt bij alle soorten relatieproblemen, je partner moet hem nu terug bereiken via e-mail: (gethelp05@gmail.com) en Tel / whatsapp / Viber: +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 47. BENT U ENIGE SOORT MOEILIJKHEID IN HET LEVEN EN WILT U EEN DUURZAME OPLOSSING? CONTACT DR AJAYI HIJ IS EEN KRACHTIGE SPELL CASTER OP Viber of WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

  Mijn man was van plan om van me te scheiden en zei dat hij moe was van onze vakbond.Ik was verrast omdat dit plotseling kwam en mijn instinct vertelde me dat er iets mis ging, ik ontdekte later dat mijn man een vrouw buiten had, ik vroeg hem daarnaar , hij werd heel boos en zei dat hij daarom wil dat we gaan scheiden, hij verliet het huis voor 6 maanden toen ik het contact zag van dr. Ajayi, de spreukster, een vrouw legde uit met wie ze zwanger kon worden en een eigen kind kon krijgen met een kruidengeneesmiddel na 9 jaar huwelijk, ik nam zijn contact en legde mijn situatie met mijn man aan hem uit, hij vertelde me dat mijn man is gemanipuleerd door duistere kracht, hij vertelde me wat dingen te doen en een betovering voor mij uit te spreken, na zeven dagen van de betovering kwam mijn man thuis en scheurde het scheidingspapier, we leven nu gelukkig allemaal dankzij Dr. Ajayi. Schaam je niet voor je problemen, zoek hulp en laat het oplossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ik zal voor altijd dank verschuldigd zijn aan de grote dokter Ilekhojie voor het repareren van mijn gebroken huwelijk nadat mijn vrouw me 4 maanden had verlaten. Ik geloofde nooit in spreuken totdat mijn goede vriend me aan hem voorstelde. In het begin was ik sceptisch over hem omdat ik veel hoorde over valse spell-casters, maar ik zette mijn twijfels achter me omdat ik wanhopig was om mijn vrouw terug te krijgen en ik deed wat hij me had opgedragen. Nu is mijn vrouw terug binnen 48 uur nadat ze contact met hem heeft opgenomen. Ik leef weer gelukkig met mijn vrouw na 6 maanden scheiden en ik zal niet rusten voordat hij over de hele wereld bekend is. Hij is ook gespecialiseerd in ziektespreuken. Maak nu verbinding met dokter Ilekhojie, zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) en Tel / whatsapp / Viber: +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik verloor mijn liefde aan iemand anders. Ik was verdrietig en wilde hem heel graag terug. Ik heb dr. Ilekhojie in het verleden gebeld om lezingen en wat begeleiding te krijgen en ik dacht dat hij degene zou zijn die me zou helpen. Zijn verzoeningsspreuk bracht mijn vriend bij me terug. Hij vergat de andere vrouw volledig en kwam opener en liefdevoller dan ooit bij me terug. Maak nu verbinding met dokter Ilekhojie, zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) en Tel / whatsapp / Viber: 2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Na jaren met mijn man getrouwd te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt. Ik deed alles wat binnen mijn bereik lag om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik
  wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem had, ik smeekte hem met alles, ik deed beloftes maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om liever contact op te nemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te halen, ik had geen andere keus dan het te proberen. Ik heb de dokter Ilekhojie een bericht gestuurd en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn. Hij sprak de spreuk uit en verrassend genoeg belde mijn man me op de tweede dag.

  Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige wat hij zei was dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, dat was hoe we weer gelukkig samen gingen leven. De e-mail van de spell casters is (gethelp05@gmail.com) Je kunt hem een ​​e-mail sturen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of in een andere zaak.

  1) Liefdes spreuken
  2) Verzoeningspreuken
  3) Echtscheiding
  4) Huwelijksspreuken
  5) Bindende spreuk.
  6) Breakup spreuken

  Hier is zijn contactpersoon Bel / WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Met zoveel in mijn hart ben ik hier om mezelf uit te drukken over hoe Dr. Ilekhojie mijn huwelijk van echtscheiding heeft gered. Ikzelf en mijn man hadden een misverstand en het verscheurde ons huwelijk in die mate dat mijn man een scheiding zocht. Dus ik heb geen andere keus dan naar internet te gaan om een oplossing voor mijn probleem te zoeken. Daar kwam ik de details van Dr. Ilekhojie tegen en over hoe hij veel mensen heeft geholpen door hun relatie te herstellen. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie en in minder dan 48 uur annuleerde mijn man de scheidingspapieren. Nu leven ik en mijn man samen in vrede en harmonie, allemaal dankzij Dr. Ilekhojie voor het redden van mijn huwelijk voor het uiteenvallen. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan. E-mail: (gethelp05@gmail.com) of Tel / Whasapp / Viber 2348147400259 Bedankt! Dr Ilekhojie

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ik heb nooit geweten dat ik ooit dit getuigenis zou schrijven, maar mijn hart is zo vol vreugde dat ik besloot het te delen. Ik ben advocaat en woon in Vilnius en ben 30 jaar oud. Ik ben met mijn vriend aan het daten sinds ik 20 jaar oud was, onze relatie is altijd geweldig geweest. Mijn ouders hielden echt van hem en ze blijven hopen dat we ooit gaan trouwen, omdat onze relatie zo lang duurt. Onlangs begon ik op te merken dat wanneer ik de kwestie van het huwelijk ter sprake breng, hij gewoon oplaait en zegt dat hij er niet klaar voor is, ondanks het feit dat we 10 jaar samen zijn, had mijn vriend een zeer goed betaalde baan, dus geld was niet ' t het probleem, en hij was 35 jaar oud. Als ik hem vraag waarom hij niet wil trouwen, zal hij blijven zeggen dat hij er nu niet klaar voor is, dat als ik iemand vind die klaar is, ik met hem moet trouwen, zijn woorden maakten me kapot, ik was dagenlang in tranen thuis. Op een dag kwam ik dr. Ajayi tegen, en ik vertelde hem mijn probleem, hij vertelde me dat iemand een vloek had uitgesproken over mijn vriend om niet met me te trouwen. Dr. Ajayi vertelde me wat ik zou doen, hij zei dat hij wat spreuken zou doen en na een paar dagen zal ik verrast zijn. Ik heb alle noodzakelijke dingen gedaan die hij van mij had gevraagd. Enkele dagen later, tot mijn grootste verrassing, stelde mijn vriend me voor op een verrassingsfeestje, de volgende dag deden we een hofbruiloft met alleen onze ouders en vrienden aanwezig, ik was zo vol tranen en mijn hart was zo blij. Met dank aan Dr. Ajayi. Ik raad dr Ajayi aan voor elke soort spreuk die je maar wilt, neem contact op met zijn Viber- of WhatsApp-nummer: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 53. DR ISIKOLO is gewoon de beste spreukmaker en helper. Mijn naam is Loreta Emilio. Uit respect voor jou en je spreuken moet ik dit getuigenis aan iedereen kenbaar maken. Ik ben naar andere spell casters geweest zonder enig resultaat te zien. Ik wou dat ik eerder naar je toe was gekomen, ik kreeg het beste van jou. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere spell casters om hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Isikolo. Nadat de Love Spell voorbij was, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem. Zijn spreuken hebben wonderen verricht en mijn man is vol liefde terug. Het is een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest vergeven, ik was echt stomverbaasd en geschokt toen mijn man neerknielde en smeekte om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik kom echt woorden tekort en ben blij, je bent een God verzonden naar mij en mijn hele familie. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt Dr. Isikolo Aan iedereen die op zoek is naar een echte spell-caster, moet contact opnemen met DR ISIKOLO op isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. BESTE LOVE SPELL CASTER OM JE EX MINNAAR, ECHTGENOOT, VROUW, VRIENDIN OF VRIENDIN TERUG TE KRIJGEN. VOEG HEM TOE OP WHATSAPP: + 44-7907-629903
  Ik ben vandaag erg blij met mijn gezin. Mijn naam is Lotte Max. Ik ben 34 jaar oud. Mijn man heeft me nu ruim 1 jaar verlaten en ik hou zo veel van hem, ik ben sindsdien op zoek naar een manier om hem terug te krijgen. ik heb veel opties geprobeerd, maar hij kwam niet terug, totdat ik een vriend ontmoette die me naar PRIESTER WIJSHEID dreef, een krachtige spreukmaker, die me hielp mijn man na 2 dagen terug te brengen. Ik en mijn man leven vandaag gelukkig samen, die man is geweldig, je kunt contact met hem opnemen via e-mail zionsolutioncentre@gmail.com ... Nu zal ik serieuze personen die in dit soort problemen verkeren adviseren om nu contact met hem op te nemen voor een snelle oplossing zonder stress .. Hij is er altijd om je te helpen, nu noem ik hem mijn vader. neem nu contact met hem op hij is altijd online of e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com of whatsApp-nummer + 44-7907-629903

  BeantwoordenVerwijderen

 55. Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld dat mijn ex-man terug is nadat hij mij en onze 3 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Ik was zo blij om Dr Ilekhojie te ontmoeten, hoe hij veel mensen hielp om Lover terug te brengen, dus ik neem contact met hem op om mij ook te helpen. zo hielp dr. Ilekhojie me om mijn man terug te brengen .. Een grote dank aan Dr. Ilekhojie, want ik had nooit gedacht dat mijn ex-man zo snel bij me terug zou komen met je betovering. Jij bent de beste en de beste ter wereld. als je hier bent en je hebt je ex-minnaar terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met deze machtige spreukengever. Dank je! E-mail: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp of Viber: (2348147400259)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Dit getuigenis van DR ISIKOLO Spirituele hulp voor mij zal over het hele internet bekend worden gemaakt om zijn naam aan mensen te publiceren en anderen met relatieproblemen door hem te laten helpen. Vertrouwen is de sleutel tot een succesvolle spreuk. Mijn naam is Amy Dylan en ik kom uit Boekarest, Roemenië. Ik ben begonnen met het schrijven van deze getuigenis op woensdag 29 juli 2020 en ik heb de datum hier doelbewust gezet, zodat ik me herinner dat het net binnen 2 dagen nadat ik contact had opgenomen met DR ISIKOLO Spiritual dat mijn lang verloren relatie met mijn ex-vrouw eindelijk voorbij was. Ik maakte opnieuw contact met mijn ex-vrouw op 28 juli nadat ik op 26 juli contact had opgenomen met DR ISIKOLO via zijn e-mail zionsolutioncentre@gmail.com en binnen 2 dagen kwam mijn ex-vrouw bij me terug nadat ik meer dan 8 jaar van haar gescheiden was geweest. Het was een wonder, want ik had nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn. Ik ben nog steeds verbaasd dat terwijl ik dit getuigenis schrijf, ze nog steeds in ons echtelijke bed slaapt. Ik ben inderdaad blij meneer. Dank u voor uw hulp en ik bid dat andere geweldige mensen ook een prachtig getuigenis over u geven. Neem contact op met DR ISIKOLO Spiritual om uw relatie te redden. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Mijn leven is vol geluk omdat DR ISIKOLO me gelukkig maakt. Mijn naam is Roxana Anda, wat mij is overkomen is niet wat ik alleen voor mezelf kan houden, maar ook om de wereld te vertellen, zodat degenen die een probleem hebben met hun relatie of huwelijk hun geliefden terug zullen krijgen en weer gelukkig zijn. Ik en mijn geliefde hadden een aantal ernstige problemen die leidden tot onze breuk, want daarna is mijn leven nooit meer hetzelfde geweest, ik heb alle methoden geprobeerd om hem terug te krijgen. maar ze waren gewoon verspilling van moeite en tijdverspilling. Maar op een dag tijdens mijn zoektocht op internet, kwam ik iemand tegen die getuigde over DR ISIKOLO. Ik neem contact met hem op en leg hem mijn probleem uit. Tot nu toe ben ik nog steeds erg verrast hoe hij mijn geliefde binnen 48 uur terug kon brengen. Met dit geweldige dat in mijn leven gebeurde, besloot ik de hele wereld te vertellen over deze geweldige man genaamd DR ISIKOLO. Voor degenen die iets nodig hadden, vertelde hij me dat er in zijn tempel niets onmogelijk is. Ik geloof hem zo erg. Vrienden of iemand die mijn getuigenis leest, als je hulp nodig hebt om je ex-minnaar / ex-man terug te brengen of als je je baby wilt hebben, neem dan alstublieft contact met hem op via e-mail; E-mail hem op isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196 .. En ik beloof je dat je geliefde zeker bij je terug zal komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Mijn naam is Alfreed siang, ik ben hier om mijn dokter te bedanken DR genade die me hielp mijn penis te vergroten. Ik heb nog nooit een gelukkige relatie gehad in mijn leven vanwege mijn onvermogen om goed te presteren vanwege mijn kleine penis, vanwege tot frustratie ging ik online op zoek naar een oplossing voor het beëindigen van mijn hachelijke situatie en toen kwam ik getuigenis tegen over hoe DR genade hen heeft geholpen, dus ik nam contact met hem op en hij beloofde me te helpen met penisvergroting, ik twijfelde eerst maar ik gaf hem een proef en hij stuurde me het product dat ik volgens zijn recept gebruikte en in minder dan een week zag ik veranderingen in mijn penis en deze groeide tot de maat die ik wilde en sindsdien ben ik nu een gelukkige man en klaagt geen enkele dame weer over mijn penis. als je ook de diensten van mijn dokter nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail. drharrymercy@gmail.com of zijn whataspp is +2348141659546

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Powerful Love Spell Caster - Haal je ex-vrouw / echtgenoot nu snel terug Door Dr.mercy..Mijn naam is Howard uit NJ Usa, ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte online spell-caster is die krachtig en oprecht is, zijn naam is Dr Mercy hij hielp me onlangs mijn relatie te herenigen met mijn vrouw die me verliet, Toen ik contact opnam met Dr Mercy, sprak hij een dringende liefdesbetovering uit voor mij, en mijn vrouw die zei dat ze niets meer met me te maken heeft belde me en begon me te smeken om terug te komen. ze is nu terug met zoveel liefde en zorg. vandaag ben ik blij jullie allemaal te kunnen laten weten dat deze spreukenmaker de bevoegdheden heeft om een ​​gebroken huwelijk / relatie terug te herstellen. want ik ben nu blij met mijn vrouw. aan iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr Mercy ook elke vorm van hulp bieden, zoals genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, dringende liefdesbetovering, spirituele bescherming en nog veel meer. U kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail drharrymercy@gmail.com voor meer info, whatsapp / bel ... + 2348141659546

  BeantwoordenVerwijderen
 60. STAAT U VOOR ENIGE MOEILIJKHEDEN IN HET LEVEN EN WILT U EEN BLIJVENDE OPLOSSING CONTACTEER DR. AJAYI HIJ IS EEN KRACHTIGE SPELLETJES OP Viber of WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

  Mijn man was van plan van me te scheiden en zei dat hij moe was van onze verbintenis ik was verrast omdat dit plotseling kwam en mijn instinct vertelde me dat er iets mis ging, ik ontdekte later dat mijn man buiten een vrouw heeft, ik vroeg hem daarnaar , hij werd echt boos en zei dat hij daarom wil dat we scheiden, hij ging 6 maanden van huis weg toen ik het contact zag van dr. Ajayi de spreukenmaker een vrouw legde uit met wie ze zwanger kon worden en zelf een kind kon krijgen een kruidengeneesmiddel na 9 jaar huwelijk, ik nam zijn contactpersoon en legde hem mijn situatie met mijn man uit, hij vertelde me dat mijn man werd gemanipuleerd door duistere kracht, hij vertelde me wat dingen te doen en een spreuk voor me uit te voeren, na zeven Dagen van de betovering kwam mijn man thuis en scheurde de scheidingspapieren, we leven nu gelukkig dankzij dr. Ajayi. Schaam je niet voor je problemen, zoek hulp en laat het oplossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ik las enkele getuigenissen van Dr. JOE over hoe hij veel mensen hielp hun geliefden terug te brengen in 2 dagen met een liefdesbetovering. Ik had problemen met mijn vriend, dus besloot ik contact met hem op te nemen omdat ik zo veel van mijn vriend hou. hij verliet het huis en zei dat hij niet meer zonder reden geïnteresseerd was in de relatie, ik was in shock. Ik heb contact opgenomen met dr. Ajayi en hij vertelden me dat mijn vriend binnen drie dagen bij me terug zou komen, dr. JOE maakte een liefdesbetovering en dit deed mijn vriendje opengaan om te zien hoeveel we van elkaar houden en hij kwam terug naar huis. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik het gelukkigste meisje op aarde. mijn vriend en ik leiden een gelukkig leven en onze liefde is nu sterker dan voordat we uit elkaar gingen. Allemaal dankzij dr. JOE voor het buitensporige werk dat hij voor me deed, me hielpen om terug te komen bij mijn vriend. als je een relatieprobleem hebt en een snelle oplossing wilt, neem dan contact op met Dr JOE op e-mail: e-mail: zionsolutioncentre@gmail.com of whatsApp-nummer + 44-7907-629903

  BeantwoordenVerwijderen
 62. DIT IS GEEN GRAP. VERTROUW GEWELDIGE DR. ISIKOLO. Mijn naam is Senna Rayan. Geweldig DR ISIKOLO is echt krachtig en weet hoe hij zijn werk perfect moet doen. Als hij er niet was geweest, kon ik me niet voorstellen wat er zou zijn gebeurd. Mijn ex kreeg altijd ruzie met me en mishandelde me altijd. Hij begon vreemd en grappig te doen en liet me zonder reden voor een ander meisje achter. Ik dacht dat alle hoop verdwenen was. Ik zocht hulp op internet en kwam bij Great isikolosolutionhome@gmail.com. Ik zag zoveel getuigenissen over hem. Ik was opgetogen en ik nam contact met hem op via zijn e-mail en vertelde hem wat er aan de hand was. Hij lachte en verzekerde me te kalmeren dat hij me zou helpen en dat mijn ex terug zal komen smekend. Hij deed zijn werk en betoverde voor mij en binnen 2 dagen kwam mijn ex zich verontschuldigen, precies zoals hij me had verteld. Tegenwoordig wonen we allebei samen en zijn we zelfs nog meer verliefd dan vroeger voordat hij vertrok. Neem contact op met de grote DR ISIKOLO voor uw eigen hulp. U kunt hem bereiken op e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com U kunt hem ook WhatsApp/Viber op +2348133261196.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Hoe kan ik dit aan de wereld uitleggen dat er een man is genaamd DR ISIKOLO die me heeft geholpen mijn ex-geliefde terug te brengen en mijn baarmoeder te herstellen. toen alle hoop was verloren. Ik en mijn geliefde zijn de afgelopen 5 jaar getrouwd en hebben geen kind gehad, we leefden gelukkig. tot op een dag dat we een misverstand hadden omdat ik geen kind voor hem kon krijgen, dus besloot hij voor mij te leven voor een andere vrouw, ik was zo verdrietig en gefrustreerd en ik kon niet eens verder eten tot ik op een dag doorbladerde internet waar ik een dame met de naam Sandra zag getuigen over de toverspreider van de oproep DR ISIKOLO die haar hielp haar man terug naar huis te brengen, dus ik besloot een poging te wagen om contact op te nemen met de spreukenmaker DR ISIKOLO, dus leg ik al mijn problemen uit aan DR ISIKOLO en hij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij me zou helpen mijn probleem op te lossen, dat mijn geliefde terug naar huis zal komen, tot mijn grootste verrassing in slechts 48 uur begon mijn man me te bellen en om vergeving te smeken het was nu inderdaad een wonder we zijn weer terug als man en vrouw, een week nadat mijn baarmoeder was hersteld en op dit moment ben ik een maand voorbij, al mijn dank gaat uit naar DR ISIKOLO, maak je geen zorgen meer want DR ISIKOLO is hier om jullie allemaal te helpen, ik zal je een plezier doen ik laat zijn Whatsapp vallen +2348133261196 of e-mail isikolosolutionhome@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ik heb veel te zeggen, maar geen tijd, want ik las over iedereen die mijn verhaal had kunnen schrijven. Heel dankbaar om hier te zijn. Toen mijn man wegging, had ik zin om te sterven. toen we vorige week reden en hij geeft me een schouderklopje. we zijn al heel lang niet zo gelukkig geweest, hij was betoverd door een meisje dat hij ontmoette tijdens een zakenreis naar Bolivia en hij behandelde mijzelf en onze dochter op een wrede manier ons verlaten zonder enige financiële bron ik neem het hem niet kwalijk, want hij was niet bij zijn volle verstand, allemaal dankzij Dr. Ajayi die hielp een spreuk uit te voeren om hem bij ons terug te krijgen, als je het moeilijk hebt omdat je het gedrag van je echtgenoot in je huwelijk niet meer begrijpt of als je gaat scheiden en nodig hebt je ex-man of vrouw terug of je maakt moeilijke tijden door in je relatie en hebt een snelle oplossing nodig, je kunt dr. Ajayi bereiken op zijn e-mail Drajayi1990@gmail.com OF Whatsapp / Viber +2347084887094. Ik beloof dat je hier terug zult komen om hem ook te bedanken

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Na een jaar van een gebroken huwelijk liet mijn geliefde me achter met één kind, ik had zin om er een einde aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat ze ons met niets achterliet, ik was al die tijd emotioneel down. Dank aan een spreukmaker genaamd DR ISIKOLO die ik online ontmoette en die mijn geliefde binnen 2 dagen bij mij terugbracht, zoals hij me verzekerde. ik leerde zijn werk kennen Op een trouwe dag dat ik op internet aan het browsen was. Ik kwam verschillende getuigenissen tegen over DR ISIKOLO. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-minnaar terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelt, kanker geneest en andere ziekten en ik ben een deel van degenen die een oplossing van hem hebben gekregen. u kunt hem bereiken op zijn e-mail: e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of whatsApp-nummer +2348133261196.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Ik wil een getuigenis delen over deze Afrikaanse spreuk-caster naam Dr Sacre, ik ben dokter Noah uit Canade ik werk in een van de hopital hier in Nederland heeft een dokter, ik hou nooit van Afrikaanse mensen ik heb altijd het gevoel dat ze slecht zijn en dat kunnen ze oplichters, maar onlangs maakte mijn geliefde het uit met mij, ik hou zo veel van haar dat ik alles kan doen om haar terug te krijgen, ik smeek haar om haar te bellen maar ze wilde me nooit meer zien, een paar dagen later vond ik het prima dat ze met haar aan het daten was ex-minnaar terug, toen we aan het daten waren, klaagde ze dat ik een kleine penis heb en dat ik haar seksueel niet kan verzadigen dat ze niet met me kan trouwen, en ik weet wat de bijwerking is als je een operatie uitvoert penisvergroting, ik was op een dag in de war ik was op zoek naar een oplossing ik ging niet naar mijn werk, toen kwam ik in contact met dr.Sacre op een getuigenis van een vrouw hoe hij haar hielp haar minnaar terug te brengen, maar hij kwam uit Afrika, maar ik heb geen andere keus dan het te proberen mijn geluk, nadat hij me vertelde dat ik wat items moest halen voor het gebed dat ik deed, vertelde hij me mijn liefde eh zal binnen 24 uur terug zijn, hij vertelde dat ik weer een probleem had, ik vertelde hem over mijn penis hij vertelde me ook dat hij wat natuurlijke kruiden voor me zou bereiden dat we me zouden helpen om mijn penis te vergroten en het heeft geen bijwerking, mijn minnaar kwam terug heeft hij het beloofd, hij stuurde me het medicijn na 3 dagen ik ontvang het en het werkt heel goed en beter dan operatievergroting, en nu weet ik dat niet alle Afrikanen slecht zijn, als je Dr. Sacre nodig hebt, neem dan contact met hem op WhatsApp-nummer + 2349076034359 of e-mail Sacretempleofpower@gmail.com hij is de beste die ik ken die je kan helpen

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Kom uit de Verenigde Staten, ben een verpleegster, dit verhaal van mijn liefdesleven. Ik ben 4 jaar getrouwd en in het vijfde jaar van mijn huwelijk moest een andere vrouw mijn geliefde van mij afnemen en mijn man verliet mij en de kinderen en we hebben 2 jaar geleden totdat ik een post ontmoette waar deze man Dr. Ilekhojie die iemand heeft geholpen en ik besloot hem een poging te wagen om me te helpen mijn man terug naar huis te brengen en geloof me, ik stuur gewoon mijn foto naar hem en die van mijn man en na 48 uur zoals hij me vertelde, zag ik een auto reed het huis binnen en zie, het was mijn man en hij is naar mij en de kinderen gekomen en daarom ben ik blij om ieder van jullie te laten lijken op een ontmoeting met deze man en je geliefde terug te hebben.

  E-mail: gethelp05@gmail.com
  Whatsapp / Viber: + 2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 68. heb je de hulp nodig van een spreukenmaker voor iets dat je leven dwarszit? Dr. Ajayi, de spreukgever van de macht, is de juiste man voor jou, hij is de reden waarom mijn leven vol vreugde is. Ik ben 5 jaar getrouwd geweest, maar mijn man zei dat hij wilde scheiden, dus nam ik contact op met Dr. Ajayi toen ik zijn nummer online zag. Ik vertelde hem mijn probleem en hij maakte me duidelijk dat mijn man niet zichzelf is dat een dame zijn gedrag manipuleert omdat ze wil dat we gaan scheiden, de machtige spreukenmaker Dr. echtscheiding en sindsdien leiden we een welvarend leven. Als je een soortgelijk probleem met mij hebt of iets anders waarvoor je hulp nodig hebt. neem contact op met de spreukgever op Whatsapp of Viber: +2347084887094

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Mijn naam is Amber Luke. En ik woon in de VS, ohio, ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe zo ongelooflijk is. Ik had 2 jaar geleden een probleem met mijn ex-man, wat leidde tot onze breuk. Ik was mezelf niet meer, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van me me vertelde over een spreukenmaker die haar ook bij hetzelfde probleem hielp, zijn naam is Dr. Ilekhojie. Ik e-mail de spreukmaker en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er gebeurde, belde mijn man me minder dan twee dagen op en vertelde me dat hij bij me terug zou komen, ik was zo blij dat ik hem terug had. Het meest interessante deel van het verhaal is dat ik zwanger ben. Dank aan dr. Ilekhojie voor het redden van mijn huwelijk en ook voor het redden van dat van anderen. Zet je goede werk voort, dr.Ilekhojies, neem contact op met gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Hallo, dit is een echte getuigenis van dr. Ilekhojie die me hielp mijn verloofde terug te brengen, die mij en de kinderen 9 maanden heeft verlaten. Ik had alle hoop verloren dat mijn verloofde weer thuis zou komen. als je het moeilijk hebt in je huwelijk of relatie, of je ex wilt terug, neem dan contact op met dr.Ilekhojie via Whatsapp / Viber op (2348147400259) of e-mail (gethelp05@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Na twee jaar gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen. Ik had het gevoel dat mijn leven op het punt stond te eindigen, ik pleegde bijna zelfmoord, ik was emotioneel heel lang down. Dankzij een spreukmaker genaamd Dr Ilekhojie, die ik online heb ontmoet. Op een trouwe dag, terwijl ik door het internet aan het browsen was, kwam ik veel getuigenissen tegen over deze specifieke spreukenmaker. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-minnaar terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelde, kanker genas en andere ziekten, sommigen getuigden dat hij een spreuk kan uitspreken om de scheiding te stoppen, enzovoort. ik kom ook een bepaalde getuigenis tegen, het ging over een vrouw genaamd Sonia, ze getuigde over hoe hij haar ex-minnaar in minder dan 2 dagen terugbracht, en aan het einde van haar getuigenis liet ze het e-mailadres van dr. Ilekhojis vallen. Nadat ik deze allemaal had gelezen, besloot ik het eens te proberen. Ik nam via e-mail contact met hem op en legde hem mijn probleem uit. In slechts 48 uur kwam mijn man bij mij terug. We hebben onze problemen opgelost en we zijn nog gelukkiger dan voorheen. Dr Ilekhojie is echt een begaafd man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is ... Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte spreukmaker om al je problemen voor je op te lossen, neem dan contact op met Dr Ilekhojie via Whatsapp / Viber op (2348147400259) of e-mail (gethelp05@gmail.com)t

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ik heb een belofte gedaan om mijn getuigenis over de hele wereld te vertellen zodra mijn man bij mij terugkwam en mijn man kwam precies zoals DR ISIKOLO me vertelde toen hij me hielp. Ik heb de juiste keuze gemaakt om contact op te nemen met DR ISIKOLO, de geweldige spreukmaker die je kan helpen bij het oplossen van je problemen. Mijn man heeft me verlaten om te lijden en ik heb nooit geloofd dat hij weer bij me terug zou komen, maar toen ik contact opnam met DR ISIKOLO, verzekerde hij me dat mijn man terug zou komen. hij gaf me een lijst met items die ik kon kopen, maar ik kon ze niet krijgen in mijn land en dus stuurde ik hem het geld en hij kocht de items en bereidde de perfecte liefdesbetovering voor. Mijn man rende binnen 48 uur naar me terug en smeekte om vergeving. DIT IS ZO ECHT EN ECHT. Ik was zo verrast dat de spreuk werkte, precies zoals hij me vertelde. Dit is zo verbazingwekkend en ik wil dat je het gelooft omdat DR ISIKOLO zo echt is en ik verzoek je dringend om nu contact met hem op te nemen via zijn e-mail, zodat hij je ook kan helpen zoals hij mij heeft geholpen. e-mail is isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen sta jij op aarde?
  Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt? DR WALE is de juiste man voor de baan, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en geaccepteerd door de goden als hun spreekbuis op aarde, DR WALE help me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 14 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van DR WALE is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met DR WALE, de spreukgever als je met levensproblemen wordt geconfronteerd en je een snelle oplossing nodig hebt. WhatsApp / Viber: 2349015141346 of e-mail: drwalespellhome@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Dit is de website die ik heb gelezen over DR ISIKOLO en contact met hem heb opgenomen om me te helpen mijn ex-vriendje terug te krijgen om met me te trouwen in de maand augustus van dit jaar en ik ben hier teruggekomen om over hem te posten. Dokter Isikolo zal u helpen uw probleem op te lossen, wat u ook doormaakt. Mijn naam is Anna Oscar. Het posten over een spreukenmaker vind ik heel vreemd, omdat ik nooit had gedacht dat ik zou kunnen zeggen dat ik door een spreukgever werd geholpen om mijn ex-vriendje terug te brengen, zelfs toen hij me verliet vanwege ontrouw en constant misbruik en we vochten hoofdelijk en na 6 maanden geen contact. Ik las over dokter Paul van andere websites en nam contact met hem op om me te helpen en binnen 48 uur belde mijn ex-vriend me op en ik was blij dat hij contact met me wilde opnemen. We ontmoetten elkaar dezelfde maand en hij stelde me voor. Het was de mooiste ring. Alsjeblieft iedereen hier, neem contact op met DR ISIKOLO om je probleem voor je op te lossen en je gelukkig te maken met je relatie die je pijn doet. Liefde is het beste gevoel dat ooit is ervaren.
  E-mail hem op isikolosolutionhome@gmail.com
  Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196
  Website: https://isikololovetemple.com

  BeantwoordenVerwijderen
 75. BEDANKT Dr. Isikolo VOOR HET HERSTELLEN VAN MIJN GELUK EN MIJN FAMILIE SAMEN. WHATSAPP/VIBER + 2348133261196.
  Hallo, ik ben Rosa Antoine. Nadat ik jarenlang in een vakbond met mijn man getrouwd ben geweest, was hij beledigend en vernietigde hij de liefde die we deelden en verliet hij mij. Ik heb al het mogelijke gedaan om bij hem terug te komen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug omdat ik van hem hield. dus legde ik mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om contact op te nemen met een spreukmaker die haar hielp een spreuk uit te spreken die haar zwanger maakte en haar man terugbracht. Ik had geen andere keuze dan het te proberen. Ik stuurde de spell-caster genaamd Dr Isikolo op whatsapp een bericht en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles in orde zal komen. Hij vertelde me alles wat ik nodig had en dus sprak hij de betovering voor me uit en verrassend genoeg belde mijn man me na 48 uur verontschuldigend voor alles dat als een enorme en overweldigende vreugde kwam. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en hij zei alleen dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, dat was hoe we weer gelukkig samen gingen leven. dus iedereen die hulp nodig heeft bij welk soort problemen dan ook, kan ook contact opnemen met deze echte en zeer echte spell-caster op isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196, neem vandaag nog contact op met deze geweldige man en laat je problemen 100% oplossen.
  Website: https://isikololovetemple.com

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Ik heb altijd beloofd u aan te bevelen bij de mensen die misschien ook uw hulp nodig hebben, omdat het vinden van uw e-mail het beste was dat mij ooit is overkomen, dokter Ilekhojie, u bent de meest attente en medelevende man die ik heb gekend. Ik was zo somber na bijna vijf jaar liefdeloos te zijn geweest. Ik vroeg om een liefdesbetovering voor hereniging en verbazingwekkend genoeg werkte het. Ik leef gelukkig met de liefste man die er is en dat is waar ik voor heb gebeden. Dank u Dr. Ilekhojie zou niet genoeg zijn, gezien wat u voor mij hebt gedaan, dus besloot ik dit getuigenis van uw handwerk met de hele wereld te delen om te weten wat uw goede werk voor mij is. U kunt contact opnemen met deze man voor eventuele relatieproblemen en hij zal u ook helpen, via zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com of bel / whatsApp hem op +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Heb je echt de magie van liefde nodig om je ex-geliefde terug te brengen of met je huwelijk te trouwen? chubygreat@gmail.com voor een snelle 48-uurs oplossing. Een jaar en zes maanden geleden had ik een probleem met mijn man, we waren gescheiden. Toen hij het uitmaakte, was ik in de war en wist ik niet wat ik moest doen om hem terug te krijgen, ik voelde me zo leeg van binnen. Tot ik chubygreat op internet tegenkwam over hoe hij veel mensen hielp bij het oplossen van verschillende problemen daar. Ik stuurde hem een ​​e-mail en vertelde hem mijn probleem en deed wat hij me vroeg om me te helpen, verkortte het lange verhaal kort voordat ik het wist, in minder dan 48 UUR belde mijn man me en kwam bij me terug en hij vertelde het me hij had spijt van wat er tussen ons aan de hand was. Ten slotte schrijf ik dit getuigenis om u te bedanken en mijn diepe dankbaarheid uit te drukken aan Chubygreat voor het houden van uw woorden en uw beloften dat u hem in slechts 24 uur na uw krachtige spreuken en het gebruik van uw begaafde en grote krachten bij mij terugbracht. om hem terug te brengen. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je hem een ​​e-mail sturen naar: chubygreat@gmail.com Je kunt hem ook WhatsApp sturen naar +2348165965904

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Heeft u penisvergroting nodig met natuurlijke kruidengeneeskunde zonder enige bijwerking en werkt zeer goed, Dr. Sacre kruidengeneeskunde heeft me geholpen mijn penis te vergroten en ook mijn snelle ejaculatie te genezen, Mijn vrouw geniet van me als we seks hebben, ze houdt van en stopt ermee klagen over ons seksuele leven
  CONTACT VAN DR SACRE INDIEN U HULP NODIG HEBT
  Bel of WhatsApp nummer: +2349076034359
  E-mailadres: doctorsacrehealing@gmail.com
  Dr Sacre-product wordt wereldwijd geleverd als je het nodig hebt, neem contact met hem op, hij zal je helpen

  Meneer Benjamin

  BeantwoordenVerwijderen