dinsdag 26 maart 2019

Regime Merkel overweegt Injecteer-plicht

Omdat er her en der wat mensen de mazelen krijgen, hetgeen in onze tijd een vrij eenvoudige kinderziekte was, overweegt het bewind Merkel nu iedereen verplicht te gaan volspuiten. Laat dat eens op je inwerken. Verplicht geïnjecteerd worden, of je het wil of niet. Desnoods onder dwang, volgespoten worden. In Duitsland zou het zo maar weer eens realiteit kunnen worden.

35 opmerkingen:

 1. Jammer dat het artikel achter een betaalmuur zit.

  Persoonlijk zou ik wel scholen en kinderdagverblijven het recht geven kinderen zonder up to date vaccinatiebewijzen te weigeren. Dan kunnen antivaxxers hun kind nog steeds naar een alternatieve school brengen. Dat kan ook voor deels gevaccineerde kinderen.

  In de VS is zoiets wettelijk geregeld voor zorgpersoneel, die moeten naast een goedgedragverklaring ook een inentingsbewijs voor Hep B tonen.

  Maar in hoeverre dit bericht waar is; dit soort absolute maatregelen zal slechts de weerstand en de samenzweringstheorieën versterken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Vaccins zijn al redelijk oud, in die zin dat ze al een tijdje bestaan. Voeger hoorde je zelden dat er door een vaccin iets fout was gegaan. Dat zou kunnen komen doordat er toen geen internet was en artsen hun mond wijselijk dichthielden, of dat er minder schadelijk stoffen in die vaccins zaten.
   Dat is volgens mij nu het probleem: als bewaarmiddel word nu aluminium gebruikt en dat blijkt een desastreuze invloed te hebben op het menselijk lichaam in combinatie met andere stoffen. Je moet het zo zien: ik drink een biertje en heb daar geen last van. Ik pak ook soms een aspirientje en heb daar ook geen last van. Doe ik echter een aspirientje in dat biertje zit ik even later op de wc. Dit geldt voor mij, het hoeft niet voor iedereen zo te zijn, waarmee aangetoond wordt hoe individuen kunnen verschillen en er niet zoiets als een perfect vaccin bestaat.
   Uiteraard ben ik fel tegen welke dwang dan ook op het menselijk lichaam. Dit is een grondrecht en je hoort je eigen lichaam te beschermen.
   Als de spuitjes industrie haar verantwoordelijkheid durft te nemen en schadevergoeding betaald aan eventuele slachtoffers van hun vaccin ben ik er voor. Eerder niet.

   Verwijderen
  3. [Waarom? De vaccins worden altijd "verkocht" als zijnde bescherming voor het ingeënte kind. Een niet ingeënt kind kan dus nooit een 'bedreiging' zijn voor een ingeënt kind, andersom wel.]

   De reden is dat babies, zeker als ze borstvoeding krijgen, antistoffen via de moeder krijgen. Zolang die antistoffen nog in de baby aanwezig zijn is het niet mogelijk te vaccineren. Daar is geen duidelijke tijdsschaal voor te geven, en het kan ook om broertjes en zusjes doorgegeven worden. Ik zou persoonlijk slecht slapen als mijn kleinkinderen op deze wijze aan enge ziekten als polio blootgesteld zouden worden. Dit alles speelt nauwelijks bij een vaccinatiegraad van 95 %, maar onder 90 % beginnen epidemiëen op te treden, dat weten we helaas maar al te goed uit de bible belt. Ik zou ze liever op een school hebben waar geen ongevaccineerde kinderen waren.

   Verwijderen
  4. Over welke epidemien op de bible belt heb je het?

   Verwijderen
  5. @Rootman zal dit ongetwijfeld wel weer scharen onder de noemer "complotsites", maar @Rootman kan voor mij zo langzamerhand de pot op.

   Fully Vaccinated Children Actually Spreading Measles – And the Government Knows It

   http://healthimpactnews.com/2019/fully-vaccinated-children-actually-spreading-measles-and-the-government-knows-it/

   Merck vaccine scientist Dr. Maurice Hilleman admitted presence of SV40, AIDS and cancer viruses in vaccines

   https://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

   Verwijderen
  6. https://duckduckgo.com/?q=cdc+hides+outcome+from+autismvaccinations&ia=web

   Verwijderen
  7. POLIO!!! HPV!!!

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Bijbelgordel#Vaccinatie

   Verwijderen
  8. KLIMAAT!!!

   UN IPCC Scientist Blows Whistle on Lies About Climate, Sea Level

   https://www.thenewamerican.com/tech/environment/item/31472-un-ipcc-scientist-blows-whistle-on-un-climate-lies

   Verwijderen
  9. Het verhaal in Healthimpactnews is geheel consistent met mijn uitleg van 13:20. Maar ´vaccinatiekunde´ is een vrij jonge wetenschap, al was Pasteur er al mee begonnen. Pas nu komen er 2e en 3e generatie nakomelingen van gevaccineerden, die krijgen behoorlijk andere exposures, door andere antilichamen (niet tegen wild-type maar verzwakte type) tijdens zwangerschap en lactatie. Dan kan het gebeuren dat een verzwakt virus soms ziekte kan veroorzaken. Er moet dan wat gesleuteld worden aan het vaccin. Dit zijn letterlijk kinderziektes van de vaccinatiewetenschap.

   Naturalnews: Deze walgelijke site lepelt echt elke fout die er ooit in de geschiedenis is gemaakt in de ontwikkeling van vaccins op om het als gangbare praktijk te presenteren.

   Dit soort fouten worden gemaakt door te ver gaande specialisatie in een team: men wil virus kweken en testen. Om het commercieel te produceren moet men het in kippeneieren kunnen kweken, maar in de researchfase worden aapjes, ratten, etc. gebruikt. In een tijd toen men nog niet eens van het bestaan van retro- en endo-virussen wist zijn de produkten van die vele experimenten bij succes doorgegaan naar verdere fasen, soms leidend tot productie.

   Bij terugblik een domme fout om niet te denken aan de mogelijkheid dat het vaccin deze slechte elementen uit de verschillende diersoorten zou kunnen oppikken. Maar die elementen waren destijds nog niet eens bekend!

   Maar deze dr. Hilleman (Joods?) was overduidelijk een integere, zeer intelligente wetenschapper met klokkenluidersvisie.

   Naturalnews zou zich moeten schamen om zijn deskundig en onafhankelijk oordeel voor hun domme agenda te misbruiken!

   Verwijderen
  10. Zoals ik dus schreef;

   "maar @Rootman kan voor mij zo langzamerhand de pot op."

   Verwijderen
  11. Paar vraagjes aan Rootman"
   In mijn stukje hierboven haal ik al aan dat de vaccin industrie haar verantwoordelijkheid NIET opneemt en de belastingbetaler laat opdraaien voor eventuele miskleunen die ze maken.
   Waarom nemen ze hun verantwoordelijkheid niet als ze toch zo zeker zijn van de veiligheid van hun product?
   En hoe verklaar je het enorm aantal toegenomen ziektes die juist door die vaccins verdwenen hadden moeten zijn?
   Kan het niet zo zijn dat het verdienmodel ( 40 miljard omzet) hoog boven de gezondheid staat?
   Roundup was toch ook veilig, maar nu komen er 9300 rechtszaken tegen Monsanto/ Bayer als gevolg van 2 reeds gewonnen zaken.
   Als dit soort zaken, kinderen met autisme afwijkingen, handicaps enz. uitkomen hoeft Big Pharma zich geen zorgen te maken want ze hebben er voor gezorgd dat zijzelf niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.(net als bij softenon, is nog nooit iemand daarover veroordeeld)

   Vertrouw jij dan nog big Pharma?

   Ik zeg niet dat iedere wetenschapper een boef is, maar ze hebben een directie die uiteindelijk het beleid van een bedrijf bepaald en als je dit niet goed vind kan je oprotten. Bij Monsanto dachten ze ook dat ze goed werk deden om de mensheid van de hongerdood te redden. De werkelijkheid was wel ietsjes anders.

   Verwijderen
  12. Wil je nog een Duits biertje?

   Verwijderen
  13. "Naturalnews: Deze walgelijke site lepelt echt elke fout die er ooit in de geschiedenis is gemaakt in de ontwikkeling van vaccins op om het als gangbare praktijk te presenteren."

   Yep, daarom stopt het CDC de uitkomsten van onderzoeken die zijn gedaan omtrent de relatie vaccinatie ---> autisme diep in haar laatjes.

   Dat is net zoiets als de onderste steen van Rutte.

   "Naturalnews zou zich moeten schamen om zijn deskundig en onafhankelijk oordeel voor hun domme agenda te misbruiken!"

   Ik denk eerder dat jij je moet gaan schamen met je constante gelieg.

   Verwijderen
 2. Ik kwam gisteren dit zeer indrukwekkende lied tegen, van een genre waar ik normaliter niet vaak naar luister. Het gaat over politici (neocons?):

  William Elliott Whitmore

  Dat er nog zulke muziek in de VS gemaakt wordt!!! Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijktip

  Requiem For The American Dream

  By Noam Chomsky

  Watch

  Noam Chomsky describes the systems that have led to financial inequality, and the current concentration of wealth and power.

  Chomsky argues there are 10 principles which lead to the concentration of wealth and power:

  Reduce Democracy
  Shape Ideology
  Redesign the Economy
  Shift the Burden
  Attack Solidarity
  Run the Regulators
  Engineer Elections
  Keep the Rabble in Line
  Manufacture Consent
  Marginalize the Population

  http://www.informationclearinghouse.info/51339-c.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. THOUGHT FOR THE DAY!

   "Fascism is capitalism in decay!" -- Vladimir Lenin

   Verwijderen
  2. Luistertip:

   Varoufakis klapt uit de school.

   Een zeer slimme professor /econoom die plotseling in depolitiek terecht komt. Hij ziet daar hoe het echt werkt, en klapt indit gesprek met Chomsky uit de school !

   https://soundcloud.com/nypl/yanis-varoufakis-and-noam-chomsky-on-money-and-the-sickest-joke-in-the-history-of-humankind

   Ik heb zeker niet alles goed begrepen, maar er zitten opmerkelijke zaken in:

   In de comment sectie van mijn laatste blog heb ik wat aantekeningen gemaakt. Sophia heeft daar op gereageerd.
   https://xevolutie.blogspot.com/2019/03/923-over-de-joden-en-de-staat-benjamin.html?showComment=1553758582730#c5333822342161581590

   Verwijderen
 4. Het gaat de pillen fabrikanten alleen maar om geld, niet
  om gezonde mensen.


  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar dit is op dit moment veel gevaarlijker:
  US President Donald Trump has warned that Russia must get out of Venezuela.
  Zelf bezetten ze Syrië, Afghanistan en eigenlijk al die 150 landen waar ze een basis hebben, maar owee als Rusland een bevriende natie uit de door Amerika veroorzaakte brand wil helpen.
  De hemisfeer van Amerika, jaja, die vind Rusland ook bij de Baltische staten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Statistieken over mazelen in Duitsland kun je uitgebreid vinden op internet. Duckduck dat maar even. Daar zie je dat er elke 5 jaar ongeveer een piek is. En die vind plaats in de vroege lente of late najaar. Dus helemaal niet raar dat er nu even meer gevallen zijn van mazelen. Ook zie je dat de er steeds minder mazelen gevallen zijn in Duitsland in de loop der jaren. De vaccinatiegraad van nieuwe scholieren is gestegen de afgelopen jaren in de meeste gebieden van Duitsland. In ons landje vind je niet zo makkelijk de werkelijke cijfers, vreemd eigenlijk. Maar ik denk niet dat we ons zorgen moeten maken om dit soort kinderziektes. En vaccinaties verplichten, gaat er nooit doorheen komen. Want er komt dan genoeg opstand. Kijk maar naar Italië.

  https://de.statista.com/statistik/daten/studie/39269/umfrage/faelle-von-masern/

  Linkje is mooi begin als je wat Duitse statistieken wil zien over mazelen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het allemaal zo veilig zou zijn dan heeft een site als deze: Vaccin Vrij niet eens bestaan, maar deze site groeit juist fel. Ra ra.
   Ze mogen niet eens meedoen in een debat over vaccins, tja, dan kun je nog moeilijk spreken van een debat als er maar 1 menig gehoord wordt en die mening is natuurlijk juist die van big pharma.

   Verwijderen
  2. Vaccin vrij: Met een totale wereldomzet van ca 500 miljard is 50 miljard relatief klein bier.

   Daarnaast moet wel naar de effectiviteit gekeken worden: veel farma praktijken, met name dat van de patentlobbyisten en de schandelijke mark-ups is verwerpelijk, evenals het verdoezelen van schadelijke effecten, zoals de opioid epidemie in de VS.

   Maar de meeste effecten zijn toch ook nuttig, denk aan antibiotica, hartmedicijnen, en bijna alles wat de levensverwachting of kwaliteit kan doen stijgen.

   Hetzelfde geldt voor vaccins: ik haal zelf ook geen griepprik, maar wel mijn shots als ik ooit weer eens naar een tropisch land ga. Ebola lijkt inmiddels ook veel minder een bedreiging (als we geen cobalt-oorlogen gaan voeren).

   Dus mijn commentaar op het artikel: van die 50 miljard is alles boven 50 % mark-up, het lobbygeld en duistere praktijken verwerpelijk, en ook een deel niet of minder effectief (griepprikken bv.) Waarschijnlijk niet veel andetrs dan in de hele sector.

   MAW: het artikel is geen sterk argument.

   Overigens moet duidelijk zijn dat ik niet big pharma verdedig, ik ben voor vrij radicale wijziging van het patentrecht, wat de angel van de gretigheid en woeker uit deze hele sector zou halen, en daarmee de verleiding tot slechtdoenerij.

   Verwijderen
  3. Rootman,

   kun je deze zin heel kort uitleggen:
   "ik ben voor vrij radicale wijziging van het patentrecht, wat de angel van de gretigheid en woeker uit deze hele sector zou halen,"

   Verwijderen
 7. Erik vd Beek schrijft een brief aan NPO chef Shula Rijkman

  Twee fragmenten:

  "Recent voorbeeld: De complottheorie over de geheime verstandhouding tussen Trump en Poetin. Drie jaar lang hebben journalisten, ook die van het NOS Journaal en Nieuwsuur, deze theorie serieus genomen. Inclusief het gerucht dat de Russen over een video zouden beschikken van Trump die plasseks had bedreven met prostituees in een Moskouse hotelkamer. Uit het onderzoek van Mueller is onlangs gebleken dat er geen enkel bewijs is gevonden voor deze aantijging. Kunt u zich voorstellen dat veel mensen in het land hier boos over zijn? Dat ze zich bedrogen voelen? Immers: waar waren drie jaar lang de tegengeluiden? Waarom werden er geen mensen aan het woord gelaten die met kracht van argumenten konden uitleggen dat er geen enkele aanleiding was om Trump te verdenken, en dat het van meet af aan een boze opzet was van de Democraten om Trump ten val te brengen?"
  .......
  "Hoe kan het dat mensen die pro deo schrijven voor de alternatieve media vaak beter geïnformeerd zijn, of in elk geval een meer kritische houding aannemen dan journalisten van de NPO die voor hun werk betaald worden?"

  De volledige brief van vd Beek en het (bleke nietszeggende) antwoord
  door Rijkman.

  https://twitter.com/beek38/status/1110845546028322817

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Complimentern aan Eric van de Beek.

   Waarom zijn wij niet op dat idee gekomen om de Media aan te schrijven?

   Verwijderen
 8. Geen reactie van @trbrtc van Bellingcat over zijn connectie met Brits min. van BuZa en Britse trollenfabriek #IntegrityInitiative . Mogelijk wil hij wel iets zeggen tegen @gerardusjanssen ? Die interviewde hem vorig jaar uitgebreid voor @vrij_nederland

  https://twitter.com/beek38/status/1110897383624359937

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In deze draad is inmiddels een reactie van Christiaan Tribert te lezen.

   https://twitter.com/beek38/status/1111039387733774337

   Verwijderen
 9. Eliot Higgins verklaarde in januari dat Bellingcat geen contact heeft gehad met of geld ontvangen heeft van Britse min. van BuZa en Britse trollenfabriek #IntegrityInitiative . Dit lijkt niet te kloppen. Cyberguerilla lekte deze week deze pdf: https://www.pdf-archive.com/2019/03/22/zinc-networktechnical-responsefinal/ … …

  LET OP: als je op die laatste link klink komt er helaas een berg malware mee. Alleen doen als je een goede en geupdate virusscanner gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hierom moeten we niet van het gas af!

  Veel van het methaanijs ligt onder de Siberische tundra en de ondiepe ijszee ten noorden ervan, wat in de ijstijden vanwege de zeespiegeldaling ook tundra was. Tundrabodem is bevroren veenachtige bodem, met zeer veel organisch materiaal. Het dooit nu van bovenaf door opwarming, en van onderaf door aardwarmte. Het bevroren deel is methaanijs, eronder zit gasvormig methaan, afgesloten door het ijs als een deksel. Als het vrijkomt is het een sterk broeikasgas, en het oxideert binnen enkele jaren zowiezo tot CO2, zonder dat die energie nuttig gebruikt wordt.

  Dit gas kan via North Stream en Turk Stream naar Europa geleid worden, en dan hebben we voor meer dan 100 jaar een schone energiebron die, indien niet benut, tòch tot CO2 productie leidt plus nog een veel sterker broeikasgas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit lijkt me een belangrijke posting.

   Ik ben wel verbaasd dat er ijs zit onder een zee. Hoe lang zit dat ijs daar dan al?
   En al die tijd tussen de aardwarmte en de oceaan die ook boven nul is...

   Verwijderen
 11. Inmiddels is bekend geworden waar onze vaste gast E. zijn zelfvertrouwen vandaan haalt:
  http://www.unz.com/jthompson/folie-a-deux/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Rootman
  Link gezien; laatste polio op bible belt in jaren '90; bijna 20 jaar terug; op de bible belt. Zou jij, wonende in de Randstad dan nu je kind en jezelf (opfris-prikje) inspuiten tegen polio?
  ps: niks meegekregen van polio in jaren '90, maar kan het toen gemist hebben; jaren '70 herinner ik me wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Polio was bijna uitgeroeid! Slechts in Afghanistan en Nigeria (Taliban en Boko haram) kwamen nog enkele gevallen voor. De VS hebben tijdens vaccinaties in Afghanistan bloed afgenomen om via verwantschapsanalyse van DNA Bin Laden etc. op te sporen. Dit is uitgelekt/ ontmaskerd, en heeft gezien de internationale contacten van terroristen op diverse plaatsen tot lokale fatwas geleid. Sindsdien is polio weer aan het toenemen.

   In 2016 is polio weer in Europa teruggekeerd:

   https://www.iamat.org/country/ukraine/risk/polio

   (oorlog, corruptie, niet gekoelde vaccins, antivaxx beweging)

   Het risico is dus sinds de 90´s weggeweest, maar komt dichterbij!

   Verwijderen