maandag 9 januari 2017

Wat de NOS niet toont over op Schiphol beroofde Nederlandse MH17 journalisten

Terwijl stand.nl vandaag, natuurlijk, ging over mogelijke, vermeende, toekomstige, Russische, beïnvloeding van de Nederlandse verkiezingen, met hard-core Russofoben als Kees Verhoeven (D66) en Peter D'Hamecourt (Staats-NOS) is het op de Nederlandse staats tv en radio erg stil rond de inbeslagname van de spullen en beeld- en geluidsmateriaal van Stefan Beck en Michel Spekkers bij hun terugkomst op Schiphol van de MH17 rampplek in de Donbass.

Voor informatie over hen moeten we weer afstemmen op de Russische televisie (Kanaal Vesti) die het verhaal wel hebben! Wedderom een afgang voor de Hollandse immorele zich zelf verrijkende staatstv.

Stefan Beck vertelt hier op de Russische tv hoe zijn spullen (beeldmateriaal, geluidsmateriaal, geheugenkaarten, note-book, telefoon) afgepakt zijn. Ook vertelt hij op het eind dat hij vreest dat de beelden en gezichten van zijn bronnen die hij anonimiteit toegezegd had, bij de SBU, de Oekraiense veiligheidsdienst, terecht komen.



Het dedain kent geen tijd

Hans de Vreij: "Noemen zich journalist, maar zijn dat niet". Beck is natuurkundige. Wat is Hans de Vreij eigenlijk??

Wat wel leuk is van de Vreij. Hij geeft BEck een compliment voor zijn Russisch. Hij vindt dit zelfs "te goed". Beck verklaarde dat met zijn cursussen bij Pimsleur. Wellicht een ideetje voor iedereen die toch al onderhuids aan deze taal dacht... Eerste proeflesje gratis.

1 opmerking:

  1. David Hume was tijdens zijn leven 'historian'
    Spinoza 'lenzenslijper'
    En Schopenhauer was voor het grootste deel van zijn leven 'genegeerd'

    Wat ik daar mee wil zeggen: als vakbroeders je niet binnen het gilde willen opnemen, spreekt dat niet noodzakelijkerwijs tegen je, laat de geschiedenis zien

    Multatuli was... Schrijver (maar wilde staatsman zijn)
    Mandela... Terrorist! (Totdat Apartheid zijn langste tijd in ZA had gehad
    Saddam Hussein... Vriend!

    En wat een 'Hans de Vrij' is, ik denk een gereedschap die een bepaalde toon moet zetten in de handen van een muziekmaker. Vals dat instrumenten daar van kunnen worden! Maar ook zuiver, wat echter niet afhangt van 'Hans de Vrij' maar van degene die de stemming maakt. Zo'n stuk gereedschap staat ook wel bekend onder het woord 'journalist'

    BeantwoordenVerwijderen