dinsdag 31 januari 2017

EU-kuffel Poroshenko doodt 69-jarige vrouw Donetsk

Mark Rutte met de eigen bevolking bombarderende Poroshenko in een innige, van Rutte's zijde dubbele, handdruk.

De media gaat in 2017 in sneltreinvaart haar eigen irrelevantie tegemoet. De hysterie tegen Trump in zijn eerste week staat in schril contrast met de stilte rondom echte geweldsmisdaden. Je mag de muur op de grens met Mexico een slecht idee vinden. Het is geen daad van geweld.

Schutting

Als u een schutting bouwt tussen u en uw buurman is dat nog geen geweld, als u dat op uw eigen terrein doet. Het bannen van reizigers uit bepaalde landen? Ieder land bepaalt uiteindelijk wie het toelaat. Dat kan via individuele visa of door hele landen uit te bannen. Niet fijn, als het je betreft maar het is geen geweld en het is het recht van een souverein land; net zo goed als dat de lezer van dit artikel zelf bepaalt wie zijn huis wel of niet binnen laat.

Nederland faciliterend...

Daarom is het zo vreemd dat van DWDD tot Jinek hier enorm van uit hun dak gaan en zo stil blijven bij echt geweld. De VS die zelf 9/11 orkestreren, de inval in Libie of Irak, het steunen van Al Nusra en IS bij de destabilisatie van Syrie, Odessa, Lugansk, en de onophoudelijke bombardementen van Poroshenko op burgerdoelen? De Hollandse staatsmedia vinden deze geweldsmisdrijven ogenschijnlijk helemaal niet zo interessant in vergelijking met de geweldloze maatregelen van Trump. Vreemd. Of misschien ook niet zo vreemd. De Nederlandse staat werkt vaak faciliterend bij deze veelal door de VS geleide misdaden. Dat de immorele staatsmedia dan ook een handje helpen is verklaarbaar.Robert van de Roer steeds prominenter aanwezig

Robert van de Roer is de rijzende ster bij de staatsomroepen. Er gaat geen dag voorbij of de NATO-havik verschijnt wel ergens op radio of tv. Hij voert de russofobie tot het kookpunt op en hij beschrijft oorloghitser McCain (!) als degene van wie hij hoopt dat hij Trump in toom houdt!

Poroshenko bombardeert als een dolle burgerdoelen Donbass

In Rusland wordt de opgelaaide bombardeerdrift van Poroshenko verklaard als zijnde een schreeuw om aandacht, om de internationale focus op zich gericht te krijgen en de sancties tegen Rusland in tact te houden. Wat de redenen ook precies mogen zijn, dit weekend heeft een 69-jarige vrouw in Donetsk het leven gelaten als gevolg van de bombardeerdrift van het leger van de EU-knuffelpresident Poroshenko.

Betalen...

De zoon van de omgekomen vrouw meent dat Poroshenko de prijs ooit gaat betalen voor zijn oorlogshandelingen. Vandaag hebben de staatsmedia pas besloten het oplaaiende geweld als nieuws op te pikken. Ze houden het allemaal lekker vaag en gaan er zeker niet te diep op in. Een reportage zoals onderstaand van Patrick Lancaster zul je bij de NOS niet zien. Past absoluut niet in het EU-associatie met Oekraine plaatje en krijgt u daar dus niet te zien.Wat een enorme draai om de oren geeft Trump hier op twitter aan de oorloghitsende McCain en vrindje. En hij heeft gelijk. McCain is altijd daar (Oekraine, Syrie) om een agressor te stimuleren tot meer agressie. Trump wijst hem terecht zijn plaats. Maar in Nederland mag Robert van de Roer zich de staats mediapartner van de oorloghitsers noemen.

8 opmerkingen:

 1. Ik denk dat Nederlandse media ziet hoe Trump de Amerikaanse media alle hoeken van de ring laat zien en bang wordt. Hun tijd is over.

  Ik denk wel dat de Nederlandse media nog niet zo is verslagen als hun overzeese vrienden. Hun belangrijkste wapen is vijanden 'racist', 'nazi' en 'erger dan Hitler' te noemen. De Amerikaanse media probeerde dat tegen Trump en het werkte niet! Maar de Nederlandse media doet hetzelfde met Wilders en dat lijkt (vooralsnog) te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ons CNN equivalent ,EU juichaapje Ostendorf,krijgt echter weinig voor elkaar bij Geert.
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/02/hoe_denk_je_dat_ard_van_der_steur_zich_voelt.html

   Verwijderen
 2. Volledig in strijd met het 'Minsk Akkoord'.
  Kiev denkt dat ze nu nog snel wat gebied kunnen veroveren op de rebellen voor de steun van de VS wegvalt.

  https://www.rt.com/news/375892-kiev-advance-rebels-position/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is gewoon plan B :
   We ( de boven ons gestelden )moeten en zullen de Russen uit de tent lokken, en de Russen zullen stoiseins de klape opvangen , er wordt al over 100 a 200 doden aan de Kant van de oekrainers gesproken , maar desalniettemin gaan ze door met de hoop dat de Russen terugslaan ! Dat zal niet gebeuren ! De Russen zijn expert in gewechten in stedelijk gebied , Stalingrad , Berlin , Grosnie en last but not least Aleppo ,gewoon de vijand laten binnenkomen hem het gevoel geven dat ze winnen en dan keihard terugslaan.
   Zie moskouw met napoleon , Stalingrad met hitler , Grosnie met de proxies van de CIA en aleppo met Al Qaida.
   Poroschenko en zijn baasjes zijn nu aan de beurt!
   The house the house is on fire 🎶en de rest kan je zelf invullen

   Verwijderen
  2. Oekraïne denkt dat ze nu wat meer lef kunnen tonen omdat nu ook Duitsland een hoop tanks en materieel, met bijbehorende troepen rechtstreeks naar de Russische grens stuurt. In Kiev denken ze dat ze wel de steun van de NAVO zullen krijgen als de door hun uitgelokte strijd in hun nadeel beslecht zou worden en Rusland weer als boeman kan afgeschilderd worden. Dan is de NAVO er als de kippen bij om het aspirant 'lid van de NAVO in de nabije toekomst' te steunen, niet?.
   Zolang Putin het hoofd koel houd zal hun plan niet werken.

   Verwijderen
 3. Paul had deze link al eerder geplaatst:
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-31/biotech-stocks-slide-trump-slams-astronomical-prices-tells-drug-ceos-get-prices-down

  Je ziet hioer Trump aan een ronde tafel met alle grote pharma bedrijven.
  Hij zegt kort wat hij vindt dat er moet gebeuren:
  Goedkopere medicijnen, veel minder bureaucratie bij de topelating van medicijnen, weer in de VS gaan produceren. Als tegen prestatie gaan de taxes omlaag.
  De CEO's stellen zich voor en lijken allemaal heel ingenomen met de plannen en lijken respect te hebben voor Trump ( wederzijds, trouwens, dat is de sfeer).
  Kortom: hier worden zaken gedaan, heb ik de indruk.

  Van Putin is een gelijksoortig filmpje bekend. Hij bezoekt een bedrijf dat er de kantjes van af koopt en waar de bazen het er van nemen. Putin roept ze bij zich aan tafel, en laat ze ter plekke documenten ondertekenen: Op minuut 40: https://www.youtube.com/watch?v=LjNjIbEBXnc

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Jan Gaaf filmpje was dat idd van Putin ,zocht hem nog ,was hem kwijt die scene op 38 minuten.Dus dank.
  https://youtu.be/LjNjIbEBXnc?t=2287

  Moest ik aan denken toen ik Trump gisteren zag met die farmaboys.Had ook wel iets Godfather IV achtigs...Don(ald)Corleone die de onderknuppels laat zien wie de baas is.
  Vond ze eerlijk gezegd wel onderdanig doen tegenover Trump.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Paul,

   Bij Putin gaat her er heel wat grimmiger aan toe. In de jaren van Yeltsin was het een Maffia staat met ontzettend veel moorden.
   In Amerika is de sfeer op het oog veel gemoedelijker.
   Ik weet er te weinig van of die Farma boys ondertussen dromen van het drinken van Trump's bloed of niet.
   America is ook veel hypocrieter, dus we weten het niet..

   Verwijderen